kiteregettem...
de már Lelle is ébren van, úgyhogy csak röviden.
Jutta, nekem nem volt fogadott szülésznőm, igaz, nem is lehetett volna már, mert talán a 36. héten gondoltam erre....
De akkor megkérdeztem a dokimat, és azt mondta, hogy mindegyik szülésznő remek, neki nincs "kedvence". Így én az ügyeletesnél szültem, Ősziné Katikánál. Sokszor nem találkoztunk a szülésnél sem, csak amikor jött szívhangot hallgatni, meg a kitolásnál. Addig csakis a férjemmel voltunk, ami nagyon jó volt és néha a dokim nézett meg, hogy minden rendben van-e. Én többre nem vágytam, csakis a férjem támogatására. Az pedig megvolt.
Huuu szantre, jó korán kezdőkik akkor nálatok a fogzás. Amikor Lelle 3,5 hónapos volt, akkor mondta a dokink, hogy beindult, de még nem jött ki és nem is nyűgösebb, maradjon még csak szépen a helyén. Biztos butaság, de az öregek azt mondják, hogy minél tovább van bent, annál tartósabb...
Verna, próbáltad már a husit Lolónak? Te készíted vagy veszed neki?
Lelle még mindíg nem eszik meg egy teljes üvegnyi kaját, csak a felét, én ahhoz is szoktam egy kis tápit adni, mert olyan sűrű némelyik, és már kapott egy párszor banános tejpépet, amihez turmixolok neki banánt is. Ízlik neki, lehet nekem jobban
.
Én nem tudok a védőnőn kiakadni, mert nincs is, nem is jár hozzánk senki... Persze jól megvagyunk nélküle, nem is hiányzik, mert a dokihoz járok tanácsadásra és tőle kérdezek, amit tudni szeretnék (vagy tőletek), de lehet nem véletlenül van a védőnő, mint olyan... mindegy. De ha meg jönne, lehet az zavarna, hogy mit okoskodik...
Eddig Lellének én főztem a teáját szőlőcukorral, meg volt egy hipp-es alma-citromfű teánk(sajnos van bene cukor), még mindig van, de már nem sok, Lelle elég rendes, mert a víz ízlik neki a legjobban, úgyhogy azt kap, reggel adok neki teát(8 körül azzal alszik el), utána vizet. A hígítatlan gyümölcslétől meg még fáj a pocakja. Kaja, pia csakis cukor nélkül, amíg tudjuk kerüljük, később úgyis annyi édeset fog enni (nyaralás, nagyik, ovi, isi).
Nah, már megint futok, lejár lassan a második adag ruha is....