Sziasztok!
Cat!
Tuti fognak művészi tornázni, még dolgozik az az edző akihez én jártam, elvileg 3 éves kortól fogad gyerekeket, nem hagyjuk ki
Lilla!
A szűkítő többnyire rajta marad, magamnak meg leveszem, de egyáltalán nem macera, egyetlen mozdulat. Ha meg elfelejtem visszatenni, felteszik maguknak. De fordítva is volt, elfelejtettem levenni, ha meg már leültem, nem álltam fel, de megbír
És nem is kényelmetlen
Lépcsőset egyáltalán nem akartam venni, pont a szétszedegetés miatt, de simán felmásznak egyedül is erre. Amikor a képen vannak, akkor is mind a kettő egyedül mászott fel, kapaszkodtak egymásba. Én csak a végeredményt láttam
Mondjuk az enyémeket egyáltalán nem érdekli, hogy pelenkát vagy bugyit kapnak, nincs háborgás a pelusért. Ha megyünk valahova, mindig pelenkában megyünk, ha szólnak hogy pisilni kell akkor általában azonnal, nem érnek rá várni míg wc-t keresünk. Nem is tudom mikor jön el az, hogy elmenjünk bugyiban mondjuk bevásárolni vagy tornázni.
Meme!
"Gumilepedővel védekezünk" Bocs, de
kellett, olyat már hallottam, hogy valaki gumival védekezik, de egy egész lepedővel?
Na jó, komolyan:
Hogy használjátok a gumilepedőt? Az egész ágyon van,vagy csak a feneke alatt? Az enyémek bejárják az egész ágyat, így a teljes felületre kellene tenni, de attól félek az meg nagyon meleg, nem? Legalábbis a szülészeten mikor bent feküdtem volt alattunk a magzatvíz miatt, de én egész éjjel szörnyen izzadtam
Egyébként nekem is olyan érzésem van, mintha már nagyobbak lennétek, szerintem nagyon elől járnak a gyerekeid, beszédben, szobatisztaságban, mindenben
Ügyes gyerekek ügyes anyukával
Baba!
Én még ennyi idősen is járókában tettem ki őket. Hiába no, lusta voltam utánuk szaladgálni. Mondjuk akkor még fű se volt, a homokba meg nem akartam engedni őket. De levegőzni meg kellett. De jól elvoltak bgenne, nézték ha ment valaki az utcán, meg ugyanúgy eljátszottak mint bent.
A Sudocrem-gyártók tudnak valamit, az enyémek is folyton ették, mostmár szerencsére csak krémezik magukat vele. Mert szerintük ettől szebb lesz a bőrük
Evés: hát igen, én is így gondoltam, hogy tanulják meg mi a rend az asztalnál
De nekem ahogy megtanultak felállni, felálltak az etetőszékben is, felmásztak a tálcára és többnyire a szívbajt hozták rám. Szóval nekem mindig is ilyen mászós gyerekeim voltak. Valamelyik nap pl. volt valami zaj az utcán, Csenge kérdezte, hogy mi az. Mondtam, hogy nem tudom. Erre nekifutásból felugrott a radiátorra, onnan meg felmészott az ablakpárkányra, közben meg kiabált, hogy majd ő megnézi.
Szóval nálunk teljesen reménytelen az, hogy megüljenek. Amíg nagyon éhesek ülnek, de ahogy kicsit is jólaktak már pattannak is fel. Egyébként meglepő, étteremben sokkal szebben esznek mint itthon. megülnek, kivárják a kaját, stb. Pláne mondjuk tavaly nyáron, el voltam képedve, hogy milyen szépen ettek. Idén már rosszabb, ez ahogy nőnek nem javul hanem romlik. Egyébként is nagyon kezdenek elszemtelenedni mostanában. Ha járnának bölcsibe, most tuti azt mondanám, hogy a többi gyerektől tanulják, de így kénytelen vagyok elismerni, hogy nem
Pl. sokszor ha hívom őket, egyszerűen közlik, hogy nem megyek
Vagy a kaják. Eddig mindent megettek, mostanában kezdik kitalálni, hogy "nem szeretem". De amit egyik nap nem szeretnek azt másik nap jóízűen megeszik. (Na jó, Csenge a mazsolát következetesen utálja
) mintha összekevernék a nem kérem-mel. Pedig eddig jól használták
Megvolt az oviban az első szülői értekezlet. Gomba és lufi lesz a jelük. Nem voltam elég rutinos, mások már előre lestoppolták a jeleket, így a katica, lepke, margaréta és más "jó" jelek előre elkeltek
De a csajok azt mondták ez is jó lesz
Cat! A fiúknak van jelük a bölcsiben?
Jó hétvégét mindenkinek!
Ditke