Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Norwell!

Sajnálom, hogy a doki így belerondított a várakozásaidba :( Komolyan, az ilyet be kellene darálni hurkának :( :evil: Remélem a dokinő beváltja a hozzá fűzött reményeket, kár, hogy szülést nem vállal...
Dorci köszöni a bókot, de az anyukájának is irtó jól esett!

Pupy!

Sajnos tényleg elképzelhető, volt ott bent valaki... Na de majd most jól ott is marad 9 hónapig! :)
Köszi a javítást a táblában :)

Adri!

A ti dokitok se piskóta :evil: :evil: :evil:

Andy!

Dani nagyon édes kis vagány pasi :)

Tina!

Holnap reggelre nagy drukk! :) Sietek majd benézni, hogy mielőbb megtudjam a jó hírt :)

Csibe!

De jó dóóóga van Gábornak a medencében! Olyan nagyfiú már ő is! Tényleg nagyon ügyesen ül!

Panka!

Tuti át fogja aludni Emili is az éjszakát, csak ki kell böjtölni valahogy. Nekünk az 1 éves szülinap körül lett általános, hogy alszunk egész éjjel. Előtte ugyan volt egy két hónapos időszak 2 hós és 4 hós kora között, amikor szintén átaludta az éjjeleket, de ez a szép időszak a fogzás beindulásával szépen "elmúlt".

Juca!

Neked is drukk holnapra :) Azért most már nem izgulsz olyan nagyon ugye? A dokis ötletedet támogatom, nekem is lenne olyan jelöltem, akinek szívesen csinálnék egy kis negatív reklámot :evil: Persze olyan is, akit agyon dicsérnék :)

Jucmuc!

Kicsit segítek abban, hogy ki írta az ikreket :) "É"-vel kezdődik a neve, és "vi77" a vége :twisted: :twisted: :twisted:
Rubeola ellen én is védett vagyok, megnézettem vérből. Később rémlett valami, hogy hetedikes korunkban kaptunk egy oltást, és még fel is voltunk háborodva, hogy miért csak a lányok kapják meg?!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!! Köszönjük mindenkinek a frizu dicsit :lol: Hát csajok, remélem, nektek jobb napotok van, mint nekem. Ááááááááááá!!! :evil:
Kristóf ma megkapta a 15. hós oltást (rubeola, kanyaró és mumpsz ellen), de ő már nem az MMR-t kapta, hanem egy modernizált változatát, a Priorix-et. Nagyon jól viselte, csak pár percet sírt, mert csíp az oltás, aztán már minden oké volt :)

Jucmuc :) Épp azt akartam írni neked, amit Évi is írt, hogy itt nálunk az első vérvétel alkalmával nézik azt is, hogy védve vagy-e rubeola ellen. Illetve eddig nézték, hogy most mit támogat az OEP, azt nem tudom.
Neked mikor esedékes a következő UH?

Anikó :) Gratulálok a kis Ágoston gyarapodásához, nagyon kis édi lehet, ahogy morog és szuszog :lol: :lol: Örülök, hogy Marci lelke is megnyugodott :)
Mi is együtt alszunk még, de már készül Kristóf matraca, sztem kb. 1 hét még, amíg elkészül, aztán lassan megpróbálkozunk az egyedül alvással :)

Angie :) Tök normális, hogy Szilárd nem alussza át az éjszakát, az lenne a furcsa, ha ennyi idősen átaludná, mert nem így vannak „tervezve” :) A 4 óra is nagy dolog ennyi idősen, Kristóffal mi örültünk, ha 2 órás szüneteket bírtunk tartani :lol:

Évi :) Gyönyörű a kis Pipi a képeken!!! Mikor lesz a PCT vizsgálat? Jársz UH-ra?

Adri! Nagyon sajnálom a kálváriátokat, felháborító, ami az egészségügyben folyik, pláne, hogy most egy kis csöppség issza a levét :evil: :evil: :evil: Drukkolok a mai vizsgálatokhoz!

Tina :) Már csak két nap :D :wink:

Csibe :) Nagyon édes Gábor baba és sztem tiszta apája :lol: :wink:

Norwell! Ez nagyon durva, állati lelkesen végezheti az a doki a munkáját :evil :evil: :evil: Csak tudnám, hogy az ilyenek miért mennek orvosnak, ááá! Bár én már úgy vagyok vele, hogy mindenhova privát megyek, illetve Kristófot is úgy viszem, ha van rá lehetőség. Csak az a szomorú, hogy másképp nem vesznek emberszámba :mad: Miért nem mész vissza ahhoz a dokihoz, akinél Kendét szülted?

Oriandy :) Nagyon ari Dani a képeken! Miért nem tesztelsz egyet?

Juca :) Drukk a holnapi UH-hoz! Látom nagyon ízlett Kindzsének a csokis süti :)

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat! :lol:

Angie!
Mikor is lesz a tali????
láttam ugyan a táblát a lehetőségekkel, de nem tudom miben maradtatok!?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Angie!
Nagyon aranyos vagy, te is tudod,h. már mennyire vágyom a pocakosságra. :lol: Hamarosan már nektek is rendeződni fog az alvás. Képeket kapunk majd?
Igen, Annácska vetette fel a játszóteret, ami szerintem is nagyon jó ötlet, csak időjárásfüggő. Hamarosan el kellene dönteni a tali fix időpontját. Este hozom a talitáblát. :lol: Már alig várom,h. lássalak Titeket!!!

Évi!
Nincs mit. :wink: Remélem a június szerencsét fog hozni mindkettőnknek. :lol: Meg még egy párunknak.

Timi!
Örülök,h. nem fájt nagyon Kristófnak a szuri, ezen sajnos mindenkinek át kell esnie.

Csibe!
Még semmiben nem maradtunk a talit illetően, bár a héten jó lenne eldönteni,h. hol és mikor talizzunk. :lol:

Eszter!
Privi ment! :wink:

Puszi!
Vendég

Norwell!

De jo, hogy hetfön mesz a doktornöhöz! :D

Angie!

Ertem. Igen, ezt mar en is hallottam, hogy eleg valtozo melyik baba mennyit alszik ejszaka. :)
Tenyleg nagyon varom mar a következö uh-t! :P Nagyon örülnek a ket babanak. Olyan furcsa erzes van bennem, valahogy azert is szeretnem, hogy kettö legyen mert akkor ez azt jelentene, hogy megegy baba tulelte. Biztos zavaros igy es tudom, hogy nem szabad belegondolni de en annyira sajnalom azokat a kis embrioinkat akik nem eltek tul. Persze 5 gyerek sok lenne de nagyon szerettem volna mindnek eletet adni. :?

Pupy!

Ne dolgozz ilyen sokat kicsi Pupy! :wink:

Evi!

:lol: :lol: :lol: Ne haragudj, tiszta gyagya vagyok latod.... :oops: most kicsit eg a fejem, hogy nem emlekeztem. :)
Ugy legyen! :wink:
Az oltassal kapcsolatban nekem is remlik valami. Itt voltam vervetelen, es az eredmeny szerint nincs bennem ellenanyag. Mindegy megyek minden honapban. :) Kepzeld itt nem kell fizetnie a kismamaknak a vervetelekert semmit. A hetföi vervetelt összeadtuk, ha fizetnünk kellett volna kb. 110 euro lett volna... :evil: igy viszont 0. :D

Timi!

20.-a körül kell hivni ujbol a dokit es akkor megmondja mikor mehetünk. Vele is szerencsenk van mert a csalad ismeröse igy a korhazba megyünk nem kert semmit a multkor sem. :)

Az oltast irtam Evinek is, nem ertem miert nincs bennem ellenanyag. De most mar nem is agyalok rajta, majd vigyazok nagyon.

Kép
Kép
jucmuc

Pupy!
Hát igen, kell a 'B' terv, arra az esetre, ha esik, vagy esőre áll.
Baba lesz!!!

Judit!
Én teljesen megértelek. Nem szabad belegondolni, mert akkor begolyózol. Én is ilyen vagyok, tuti agyalnék azon, hogy vajon mi lett volna a többiből. De nem szabad.

Csibe!
Még nincs végleges tali időpont, de nagyon úgy néz ki, hogy az első kettő jó a legtöbbünknek. Jó lenne látni benneteket.

Timi!
Igen, én is úgy gondolom, hogy örülni kell annak, hogy ennyit is alszik. A szomszédnőm még mindig 4x kel az 1 éves kisfiához.
Kristóf séróját el is felejtettem megdicsérni. nagyon macsos :wink:
Vendég

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szopi-hozzászólást. Valahol mélyen én is érzem, hogy még jó neki, meg én is szeretem. Csak ott motoszkál a fejemben a gondolat, h ugye a tesónak nem fog-e ártani a terhesség alatt, teherbe tudok-e majd a szopitól esni, illetve, hogy Laurának is egyre nehezebb lesz majd az elválás. Viszont mivel minden próbálkozásom ellenére semmilyen folyós tejszerű terméket nem hajlandó elfogadni (kivéve az esti 40-50 ml tápszerét), így egyelőre marad a szopi. :) Tényleg köszönöm mindenkinek, végigolvastam mindent! :)

Norwell :)
Először is gratulálok a kis pirinyóhoz! Másodszor, forduljon fel az a doki, aki így bánt Veled, Kismami. De komolyan. Amúgy is érzékenyek a nők, nemhogy várandósan, ilyenkor extra figyelem dukál, nemhogy amiket leírtál. Horror. :evil: :evil: :evil:

Évi :)
Nem győzök betelni Dórival! Hihetetlen, milyen szép kislány! Bevallo fériasan, nálam ő a némber van minden téren. :) :) :) Látszik a szemén a huncutság, és a pajkosság, amiről az "ikres" beszólásod jutott az eszembe :) :)

Pupy, Drága :)
Veled szurkoltam, Veled szomorkodtam. A többi közhely lenne, amit éreztem.... :(

Annácska :)
Mindig elfelejtem, h egy tesó milyen jól le tud foglalni egy másikat. Most mondjam, h így könnyű? :) :) :) Persze majd megtudom, milyen. :) :) Örülök neki, hogy szépen, jól, tartalmasan telnek a napjaitok! :)

Juca :)
Örülök Nektek nagyon! És drukk-hegyek mennek az UH-hoz... :) Furi lehet újra átélni az egészet... Én most attól feküdtem ki, h annyira fájt a pocóm a Piritől, hogy lig tudtam lélegezni, de közben Laurát kellett szórakoztatnom :) Ezt megszorzom 100-al és akkor kapom a Rókakoma + Kindzse kombinációt, jól látom? :)
:wink:
Gyönyörű kislány Kinga!

Most mennem kell, Laura 1 órát alszik újabban nappal, most mondjam, hogy semmire sincs időm? :oops: megyek vasalni...

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Angie!
Úgy döntöttünk apával, hogy hétfőn elmegyünk a doktornőhöz, hogy megállapítsa, amit meg kell (jajnagyonnagyonnagyonizgulok!!!), aztán elmegyek egy másik dokihoz a terhesgondozóba, aki az ügyeletes volt, amikor Kendével bementünk a kórházba, és nála fogok szülni. Egyébként ha ez megnyugtat, én is kelek még Kendéhez éjjel… Jó esetben egyszer, de pl. tegnap a viharban alig bírt aludni…

Csibe!
Gábor micsoda husi!!! :D

Pupyka!
Nagyon édes vagy, de sajnos még nincs papírom róla, az uh nélkül nem állíthatja ki… :( Épp ezért várom borzasztóan a hétfőt…

Juca!
Nagyon-nagyon csipiszben leszek Értetek holnap!!!

Timika!
Azzal a dokival sem igazán voltam megelégedve, azért a pénzért, amit kapott, nem nyújtott túl sokat… :?

Jucmuc!
Tessék vigyázni Magadra, Kismamitárs! ;)

Unique!
Remélem, lehetek én a referenciád a teherbeesést illetően… ;)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok :)
Akkor drukk a holnapi uh-hoz :) Remélem már dibi-dobit is hallotok :D
Az ötletet támogatom, már megettem pán nőgyógyászt :twisted:

Azért ez jó, hogy a nőgyógyász ki sem állította a papírt, hogy várandós vagy... Ráadásul, ha jól emlékszem a védőnőnek sem elég annyi, hogy viszed a pozitív tesztet :D

Pupy :)
Örülök, hogy megnyugtattalak :D

Angie :)
Peti hála az égnek nem volt hasfájós, csak néha voltak napjai amikor nyekergett. Na ilyenkor kapott a következő szopinál Infakolt.
Az Espumezanról is csak jókat hallottam. Állandóan adni egyiket sem kell, de a biztonság kedvéért érdemes otthon tartani egy adagot 8)

Tényleg kaptunk egy oltást 7-ben :D Már nem is emlékeztem rá :D

Unique :)
Bizony könnyű dolgom van, de csak néhány percig :D Annamari azért nem szeret Petivel órákig foglalkozni :D
De ha kicsi a korkülönbség, akkor sem sokkal könnyebb :D
Ti mikor kezditek a tesó projektet?

Timi :)
Már akartam mondani, hogy Petka már most is eljátszik egyedül órákat is, csak legyek a látótávolságon belül :lol:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Eszter!
Kép
Isten hozott a Negyedszázadosok között!!!! :lol: :lol:

Puszi!
Vendég

Eszter!

Nagyon boldog szülinapot!

Tina!

Várom a tesztet!

Elindítottam a lavinát:
úgy kezdődik a topik címe, hogy -/+ tapasztalatok, párral felettünk. Lehet írni, én is kommenteltem egyet. Lassan pakolok, készülök, mert előbb még randizunk az IKEA-ban, azután megyek a dokihoz. Köszi a drukkokat.

Most még inkább izgulok, csak halljam már azt a dobogást.

tjuca

Kép

Juca!
Várjuk a jó híreket a csodás kis dobogásról!!!

Tina!
Tőled pedig a tesz eredményt!!!! Kép

Eszter!
Sok Boldog Szülinapot!!
Kép

Pupy!
Privi ment!

Unique!
Dani is keveset alszik mostanában nappal! Lehet hogy a meleg miatt, nem tudom, de én is a hajamat tépem, mert nekem sincs időm így semmire!

Bocs, akinek nem írtam! :roll:
Andy

Kép
oriandy

Eszter!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!!!
:)

Kép
Kép
norwell

Norwell!
Voltál már a nődokinál??? Mi volt?? Mesélj!!
Andy

Kép
oriandy

Eszter :) Én is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Juca! Sztem nagyon megüthetjük a bokánkat egy ilyen topikkal, még akkor is, ha igazak a benne leírtak.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Eszter!
Tegnap este megrendeltem az Aexandrától Zita West: Gyereket szeretnék című könyvét. :lol:

Lányok én úgy emlékszem Tina azt írta,h. megvárja a mai 46. napot, és csak holnap reggel fog tesztelni (pozitívat) :lol:

Juca!!
Szorítok,h. végre hallhasd a dibi-dobit. :lol: És este várlak!!! :wink:

Kacsa!
Hol vagy? És hogy vagy(tok)?
Vendég

Sziasztok! :D

Angie,

Igazad van tudom am!Köszönöm! :D

Norwell,

Igenis, ertettem! :D 8) A hetfö mar nagyon közel van! :)

Juca,

Olyan kivancsi vagyok mar, hogy mekkora a bebid! Siess a hirekkel!

Eszter,

Nagyon boldog szülinapot kivanok! :D

Pupy,

Nekem megvan a könyv, tetszik is de van benne egy-ket dolog amit nem kell 100%-nak venni. Pl. ebben a könyvben irtak, hogy a mnyh minimum 10 mm kell legyen en meg teljesen paraztam a 8.5-el a lombiknal. Most pedig csak 7-7.6 volt...

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Köszi,h. leírtad, igazából nem veszem én ezt készpénznek, csak tudod az ember lánya néha kapaszkodni akar új erőt adó dolgokba. Végülis attól,h. elolvasom még nem lesz semmi gond.
Hogy vagytok?? Hányinger? Álmosság?
Vendég

Sziasztok LÁnyok,

Tegnap este akartam még írni, de Apa elbitorolta tőlem a gépet :roll:

Megvettem Laurának a bevásárlókocsit, kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá(névnapra) :)
Ivászat: Laura még annyit sem iszik, mint a Dóri. Néha elkeserítő. Vizet iszik napközben, azt is sportkupakos üvegből. A tejnek már a szíbét sem bírja :shock: Ahoyg meglátja a fehéret, már rázza a fejét... lehet, hogy amiatt, mert azt hiszi, ha iszik tejet (rizstej, tápi), akkor nem kap majd cicit? :shock: nem tudom...
Nem tudom pontosan, mennyit szopizik, de mindkét cicimet leszívja, és mindkettő félig kemény estére. Csak kb saccolom, hogy amikor mértem, és ilyenek voltak, mennyi volt. Én kb 100-150 ml-re gondolok...

Timika :)
Én úgy tudom, h 1 éves korig nem szabad tejet adni, utána csak akkor nem, ha van a családban tejérzékeny. Nálunk mivel nekem folyik az orrom a tejtől, így Laura még nem kap, majd ősszel próbáljuk meg. A tápit nem tartom ellenségnek, tele van a gyermekek számára fontos anyagokkal, amikre igenis szükségük van ebben a korban. Az anyatej már csak víz, ez sajnos tudomásul kell vennünk.
Grat, hogy Kristóf elindult! Laura is elindult már 2 hete. :) Már rohan egyedül, mint egy kis golyó :) :)
Köszi a gratuláiót!
Kristófnak nagyon szupi a rövid haja! Szegénykém, jól megviselte a hajvágás... Látom, Ti meg a fodrászok zsebét gazdagítjátok. :) Laura haját én magam vágom :roll:

Köszi a rizstej-tippet, ma veszek és kipróbáljuk. Sok sikert nem várok tőle, de ki tudja... :)
Tesó projektet mi nyáron tervezzük elkezdeni, ergo sztem júliusban :) Megvárjuk a köv menzit. :) Izgi, nem? :) :)

Úgy legyen. :) Sok sikert kívánoka hétfői dokihoz! :)

Andi :)
Én is az időjárásra gondoltam, mert azért az 1 órás alvás után hiper fáradt szegénykém... És sírva ébred, szóval tutira nem az igazi... :(

Drukkolok, hogy halljátok a kis Pöttöm dobogóját! :)

Fleur :)
Köszi a gratulációt! :) Nagyon szép az UH-kép! Gyönyörű!!! Grat a kislányhoz! Én éreztem, hogy kislányotok lesz :)

Panka :)
Szupi, hogy Emili ilyen sokat iszik. :) Jól becsüld meg :)
A második gyerkőcnek már fogok adni cumisüvegből is inni a cici mellett (pl. teát, vizet), majd veszek olyan cumisüveget, ami olyan, mintha szopizna. Még egyszer nem csinálok ilyet, hogy csak a cici van, mert jól megszívtam.. :(

Puszi

KépKép
unique

Pupy!

Persze, en is pont ezek miatt vettem meg. Es nem is bantam meg mert nagyon jo dolgokat ir. A lombikot is pl. tök jol leirja. En pont akkor vettem amikor a stimut kezdtem februarban. :D

Altalaban jol vagyok, de ma valahogy egesz delelött emelyegtem, csak fekve volt jo. Es amugy is olyan faradt vagyok egyfolytaban, hogy az csak na! :wink:
Nem is olyan sokara Te is ilyen faradt leszel am! :wink: :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Remélem tudtok jó gyorsan olvasni, mert sietek az írással, :twisted: :twisted: :twisted: nem tudom mennyi időm van, amíg nem kezd ébredeni a pipim :)

Timi!

UH-ra nem járok, a pct szerintem megint elmarad, mert elvileg holnap lesz az ovuláció, hétfőre meg már túl késő lenne a vizsgálat. Viszont ha holnap látom a pé jeleit, akkor beszélek a doktornővel, hogy hétfőn mégiscsak csináljuk meg a vizsgálatot. Zűrös vagyok, tudom :)

Jucmuc!

Én is csak azért emlékeztem, mert én mondtam :) Ezért nem érezd magad rosszul! Különben is mentség a kismamakori szitaagy-szindróma :)
Tarts ki, a fáradtság nemsokára elmúlik, és úgy fogod érezni, hogy meg tudnád váltani a világot :) Jéééézusom, de szeretnék megint pocakot! :)

Unique!

Jól megkínoz téged ez a piszok pirkó :evil: Mindjárt indult nálatok is a tesó-project, és elfelejtheted a kis nyavajást egy jó időre :)
Nem irigyellek a napi egy órás nappali alvásért, én már úgy megszoktam hogy déltől háromig hawaii van, mert alszik a bibe :)
Majd meséj, hogy mit szólt Laura a bevásárló kocsihoz.
Ivás: szerintem ha szomjasak lenének, akkor innának. Mindig elérhető helyen van az innivaló, Dóri tudja, hogy hol találja, meg sokszor kínálgatom is, hát csak inna, ha kérne, nem? Pisil is szeintem eleget, ettől függetlenül azért izgulok miatta.

Eszter!

Boldog szülinapot!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is: teszt csak holnap lesz :) (lehet valamit rosszul fogalmaztam :oops: ) Bár szivem szerint már ma megcsináltam volna. Visszanézem az előző hónapot és akkor a 47. nap délután jött meg. Remélem most nem fog így kiszúrni velem!

Juca!
Várjuk, hogy mi volt az UH-on! :)

Unique!
Ez a frányó pirkó, így meg kell, hogy szenvedtessen! :evil:
Egy gondolatot azért szeretnék hozzáfűzni, amit az anyatejről írtál. Én azért nem nevezném szimplán víznek, ugyanis ha csak az immunanyagokat nézem, majdnem 2-szeresére nő a szintjük egy éves kor után. Amire ebben a korban ugyancsak szükség van.

Eszter!
Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok és üdv a negyedévszázadosok között!!! :D

Pupy!
Egyszer kikölcsönöztem én is azt a könyvet a könyvtárból, de egyszerűen nem volt időm elolvasni. Most, hogy így szóba jött lehet, hogy megnézem újra, hátha majd a nyáron...

Hirtelenjében most ennyi.
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Evi!

Köszönöm! :oops: Igen, minden szavadbol erzödik a pocakosodasra vagyodas es en ugy kivanom Neked, hogy mielöbb sikerüljön es Dorcikanak kistesoja legyen! :D

Tina!

Akkor drukk a holnapi teszthez! :wink:

Junko!

Mar ez az 5. nap E.T. utan! Gondolj csak bele mar ott feszkelödnek a picurok a nyhartyaban! :D Nagyon szoritok!

Juca!

Mizu???

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Pupy kedves hívó szavának nem tudtam ellenállni! :)

Megvagyunk köszönjük. Én 2 hete lekezdtem szedni a Cerazettet, aztán most kedden abba is hagytam, mert vas. óta pecsételgetek + szerintem a tejcsi is csökkent picit. Idegesített szerintem a tudat is, hogy ettől csükkenhet és bizti ez is befolylásolt, maga a gyogyi mellett. Úgyhogy most lelkileg is jobban érzem magam, hogy legalább emiatt nem kell izgulnom. Timcsa ma du. pl. 170-et evett (eddig 140 volt a max.). Hízik is, mint a barátok malaca! Az elmúlt heti súlygyarapodás 260 gr volt! Ennek következtében több hurka van rajta, mint egy falusi disznótor utáni ebéden az asztalon, amik sajna jól össze is izzadnak, úgyhogy kenem + hintőporozom, bár a tokájánál minden alkalommal közelharcot kell vívnom vele. No meg a bal vállam kezdi beadni a kulcsot, azon büfiztetek + azon cipelem inkább és nagyon nem tetszik neki a súlyzózás. Vettem már rá kencét, de attól meg egész éjjel olyan illatom volt, mint egy mentolos cukorkának. :) Ja, éjjelek, elmúlt 2 éjjel a fél 9-es kajáltatás után 5-kor és 3/4 5-kor kelt! :)

Hát kb. ennyi, ami velünk történt mostanság.

Olvasgatlak ám Benneteket mindig, megnézek minden babát, akik csodaszépek + drukkolok minden babára vágyónak! De részletekbe menni tényleg nincs energiám.

Végezetül egy vigyor Nektek sok szeretettel Timcsától:

Kép

(Pár napja, mikor lóbáltam jobbra-balra és picit dobáltam, már nem csak vigykorgott, hanem kacagott is. Nem gügyögés volt, hanem rendes babás kacaj. Azóta is próbálom kicsikarni, de csak vigyorog ezerrel, hang nem jön, max. hö-hö.)

kacsa14

Sziasztok!

NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉST? NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!! :D :D :D

Ma nagyon zsufi napom volt... reggel a bankban kezdtünk,mert alá kellett írni a hitel papírokat...Azt mondta az ügyintéző csaj, hogy: Jajj, boldog születésnapot! Milyen jó, hogy ez alkalomból kapunk 10 millió forintot!
Annyira örült, hogy megkérdeztük tőle, hogy ha ,már így ondja, nem lehetne ez alkalomból, hogy nem hitel, hanem ajándék?
Ezen egy csöppet meglepődött, aztán közölte, hogy ennyi kedvezményt még ők sem kapnak, mint ott dolgozók...

Anyukám erre megállapította, hogy milye durva belegondolni, hogy a 25. sz.napomon felveszünk 25 évre hitelt, és ha nem törlesztünk elő, akkor épp 50 éves leszek, mire lejár a hitel... :? :?

Amúgy fel sem tűnne, hogy 25 éves lettem, mert egész nap dolgoztam, most pedig neki ülök tanulni, mert holnap vizsga... :cry:

Köszi mégegyszer mindenkinek!
Puszi: Eszter :D

Pupy!

Ugye, hogy kell a könyv a lelki békénkhez??? :lol: Remélem, ez lesz a kabalánk... :lol: :lol: :lol:
Puszi :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Unique!
Ok, megbecsülöm.:-)Az Aventnek van újszülött cumija azzal kezdtünk mi is, de már a 3 lukúnál tartunk.

Eszter!
Sok boldog szülinapot!

Tina!
Húha, akkor reggel teszt?Már nagyon kíváncsi vagyok.(én nem bírnám ki addig).

Pupy!
Én is néztem azt akönyvet, de mire megvettem volna, már nem volt rá szükség. :-)

Junkó!
Hogy vagy?Mikor kell dokihoz menni?

Ma voltunk kontrollon Emilivel a nyaka miatt.
Azt mondta a drnő, hogy javult, de a bal oldala még mindig feszes.Mutatta, hogyan kell masszírozni ahüvelykujját, mert mindig ökölben tartja(biztos készenlétben van, hogy be tudjon akasztani a egy bal horgot Laughing , ha nem a kedvére teszek Laughing ).
A nyaka már jobb, de kell még tovább tornáztatni.Modntam neki, hogy a nagylényom már mászna, de nem siekrül neki Laughing , erre is mutatott tornát, meg hogy hogyan segíthetem a forgását, mert már azt is akar a kis szarka, csak nem bírja afarka. Laughing
Hát ennyi volt, utánna elmentem shoppingolni egy kicsit, mert túl sok pénzem van(volt) Cool Vettem Emilinek egy nyári hálózsákot, meg 3 partedlit, amire folyathatja a nyálát ezerrel.
No meg magamnak is egy Scholl papucsot, mert megérdemlem"! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

A méhem növekedett, viszont a petezsák ugyan nagy, de üres. Ha nem indul meg magától a vetélés, be kell fejezni a terhességet. Viszont azt az orvosom nem tudja megcsinálni, mert a SOTE-n csak szüleszthet. Kicsit úgy érzem magam, mint a petezsákom, én is üres vagyok és elhagyatott.

Legalább ezért a babáért megtettünk mindent. :cry:

Timi!

Te semmiképpen sem ütöd meg a bokádat, én meg vállalom. Egyébként nem értem, hogy mivel, de ezen most nem szeretnék vitázni.

tjuca

Juca!
Óh Istenem!Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:
Biztos hogy nincs benne baba?
Akkor most várnod kell, hogy megjöjjön?Tényleg nagyon sajnálom, hogy megint ezen a szörnyű dolgon kell átesned.
Nem lehet tudni, hogy miért ismétlődött megint?Hogy lenne rá vmi megoldás, hogy többet ez ne forduljon elő?Úgy értem még a teherbe esés előtt vmi gyógyit szedni, hogy ne legyen gond? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jucám!!!
Itt is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom... Borzasztó lehet most Nektek...

Kép
Kép
norwell

Jucám!!!
Itt is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom... Borzasztó lehet most Nektek...

Kép
Kép
norwell

Bocsánat...

Kép
Kép
norwell

Juca!

:cry: :cry: :cry: Jajj, de sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
És ez már tuti? :cry: :cry: :cry:

Ti vagytok a minta előttem! Mikor feltetted Pupynak a babás görbédet( amin kb 2-3 nap mérése van, aztán semmi...), az mindig eszembe jut amikor nagyon kezdek bepörögni a baba projekttől, és már kezdem betegesen figyelni magam!

Egyet értek Pankával! Ki kéne deríteni, hogy miért van ez, hogy soha többé ne fordulhasson elő ilyen!!! :cry: :cry: :cry:

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Juca!
Szívből sajnálom... nagyon :cry:
Vendég

Sziasztok :)
Eszter :)
Boldog szülinapot neked :)
Kép

Unique :)
Tudtál venni rizstejet?
Hű ez tényleg nagyon izgi :D Mindjárt te is csinálsz új vonalzót :D
Az ivás ügyhöz csak annyit, hogy én halálra aggódtam magam, hogy Petka nem iszik semmit még 1 évesen sem (sehogy sem bírtam megitatni, semmivel sem). Aztán egyik pillanatról a másikra el kezdett inni és most már van, hogy 2-3 decit is megiszik. Kitartás :)

El is hiszem, hogy szeretnél mielőbb pocakos lenni, és az is leszel :D

Kacsa :)
Örülök, hogy jól vagytok :)
Timcsa egyáltalán nem úgy néz ki mint ami éhezne :D
Gratula a alváshoz :) Csak így tovább :)

Rettenetesen sajnálom Kép Kép Kép
Annyira, nagyon-nagyon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bocsi, hogy zavartalak...

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kedves Juca!
Sajnálom...nagyon-nagyon! :cry:

Angie, Pupy!
Megmondanátok milyen időpontokból lehet választani??? :oops: Nincs kedvem visszakeresni! :oops: :oops:

Jó éjt!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Juca!

Kép
Nagyon sajnalom! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
jucmuc

Tjuca!
sajnálom, pedig nagyon-nagyon bíztam, hogy minden rendben lesz. :cry: valahogy nem tudom elhinni, hogy ez van. :(

(majd holnap visszaolvasok rendesen, most csak átfutottam a topikot.)

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Jucám
Nem bírok magamhoz térni... :( Tegnap este bekukkantottam, hogy lássam, mi van Veled. Utána egész este Rajtad filóztam :( :( Nem is igazán értem, hogy lehet ilyen, h van petezsák, de nincs benne baba :( :( Nekem ez nagyon magas. Annyira nem ezt a hírt vártam, hogy teljesen letaglózott.... Csak annyit tudok írni, hogy adjon erőt Kinga, hiszen látod, hogy ő már mindig Veled marad...

Vettem risztejet, próba alatt van... Ez igazából rizs ital, legalábbis nem rizstej van ráírva. Kifejezetten Rizstej feliratút nem találtam sehol. Rosszul döntöttem? Hát igen, lassan jön az új vonalzó... Még én sem hiszem el teljesen... :)
Laura is hasonlóan iszik akkor, mint Petka.:) Egy ideig semmit sem fogadott el a cicin kívül, már sokkal jobb. Most a Jana Baby-t nyomjuk, a 250 ml-t, sportkupakkal. Nagyon szépen iszik belőle. Napi 1 flakon. (kb) És meglepő, de látja tőlünk, hogy meghúzzuk a többi nagy, 1,5 l-es üvegeket is, így ő is gyönyörűen iszik azokból is. :)

Tina :)
Nem tudtam erről a tej-dologról, köszi, hogy leírtad. Így kicsit másképp látom a képet :)

Kacsa :)
Gyönyörű kislány Timcsa! Jó kis husos :)

Azért az, hogy be is babásodjak, szerintem kicsit még távolabb van :) De azért bizakodó vagyok :)
Ivás: tudod, hogy milyenek vagyunk, Anyák, akkor is betegre-halálra aggódjuk magunkat gyermekünk miatt, ha épp nincs is miért :) De mindig találunk rá okot :) :) Most épp az ivás van terítéken... :) :)

Panka :)
Sztem a második babánál mi is kipróbáljuk azt az újszülött cumisüveget :) :)
Érdekes, hogy mennyire igaz, hogy a másodiknál már sokkal érettebben, másképp gondolkodva cselekszik az ember lánya... Lauránál egyenesen eretnekségnek gondoltam a cumisüveget, most meg... :)

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Nem is tudom, mivel kezdhetném a napot, hiszen ami Jucával történt......
Szóval szörnyű, hogy egy nőnek miért kell átélnie ilyen nagy fájdalmat?? Ki tudja???
Egy másik topicban már tegnap megírtam: Jucáékat még az angyalok is megsiratták! Legalábbis nálunk tutira, akkora zuhé volt, hogy beázott a lakásunk is! Ez egy égi jel volt!

Én meg még mindig nem tudom, mi van velem....
Lassan 1 hete késik piri, a derekam fájdogál, meg néha-néha érzem a hasamat is. De ez nálam nem jelent semmit, hiszen mensi elött ugyan az a tünetem, mint pl. amikor Danival terhes voltam.
A hőmérőzés nekem nem igazán jön be, ugyanis szerintem egyáltalán nem hiteles. Ma hajnalban is fel kellett kelnem Danihoz 5-kor és annyira kellett pisilnem, hogy nem bírtam visszaaludni, így el kellett mennem wc-re is, és ezek után ugye 6-kor mérem a hőmet. Tehát ez így sehogyan sem jó!

Pupy!
De jó hogy újra feldobtad a talitáblát! Ma meg is kérdem a férjemet, mit szólna hozzá, ha valamikor mi is ottlennénk!

Andy

Kép
oriandy

Juca!
Jaj Istenem! A szivem megszakad érted. De ahogy Unique is irta, prótálj meg Kingára gondolni, hogy ő már ott van veled, és őt senki el nem veheti tőled. Nagyon-nagyon sajnálom, és bizom benne, hogy a következőnél már nem lesz gond. Nézd CsHeni példáját. Két szörnyű élmény után milyen csodálatosan viseli ezt a terhességét.

Mi tegnap voltun csipő uh szűrésen. Anyósom kétoldali csipőficamos, és kötelező volt. De dokibácsi megnyugtatott, hogy nem örökölte a kis tökmagunk ezt a csúnya betegséget, sőt, a kötött csipőjére (amit 3 hete mondtak nekünk) is azt mondta, hogy nem igazán kötött már. A torna és a hason altatás úgy látszik kikorrigálta ilyan gyorsan a pici eltérést. Igy tehát teljesen rendben vagyunk. A kis édesem visszatért a régi nyugodt önmagába. Már napok óta (azaz az ominózus vasárnap óta) nagyon nyugis édes a babókám. Ma éjjel kibirt 5 órát szopizás nélkül.

Megyek, összedobok valami kaját, aztán takaritanom is kellene, mert fut a ház. Ma itthon van apa is, igy van segitségem. Ez olyan jó!

Puszi MINDENKINEK!

Ui.: Csibe! Pupy közben dobott táblát, igy láthatóak a tali időpontok. Pupy! Le kellene fixálni a végleges időpontot. Nekünk az első kettő tutira jó.
Vendég

Tina
teszteltél ma? most benned van minden reményünk. :lol:

Andy
a leírtak alapján te is esélyes vagy!!! :D tesztelni mikor akarsz?

Kacsa
örülök, hogy jól vagytok. Timcsa kicsattan az egészségtől. Ha az alvás így marad, az már egész bíztató.

Jucmuc
jól emlékszem, hogy ma mész dokihoz, uh-ra? :oops: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki drukkolt tegnap.

Annácska!

Nem zavartál este.

Olyan nem is tudom hogyan vagyok. Persze semmi görcs, vagy arra utaló jel, hogy meg akarna jönni, amit gondoltam, hogy így lesz. Van 22 mm nyálkahártyám, és ez nem valószínű, hogy csak úgy menne magától. Ráadásul, ha nekem bezáródik a méhszájam nem nyílik ki csak úgy ok nélkül, meg ugye ha eszek, és baj van, akkor nem altatnak, és abba bele sem merek gondolni. Így, ha a hétvégén nem történik semmi, magam megyek a műtétre.
Itt van Kinga, aki persze nem érti a feszültségemet, ami lehangoltságba csapott át. Nem tudom kiadni magamból a fájdalmat, csak olyan közönyösen vagyok, nem gondolkodok, nem bőgök, csak teszem a dolgomat.
Persze bíztam benne, hogy nem történik meg még egyszer, de tegnap még a Shrek kommentárt sem tudtam elolvasni a váróban egyszerűen úgy remegett a kezem. Tudat alatt biztosan tisztában voltam mindennel, csak azért a reményt elég nehéz leküzdeni.
Már az eleje sem indult jól, és mindig visszacsengenek a SOTE szonográfusának a szavai, hogy a vér és a terhesség nem kompatibilis fogalmak.
Mindegy túl vagyok a tegnapi napon, túl leszek a többin is, aztán valamikor ősszel majd ha rendbejövök, akkor talán újra próbálkozunk.

Panka!

Nincs ok. Elindult a terhesség, de nem lett élveszületett gyerek a vége. Mindent megtettünk, amit csak lehetett, a többibe meg nem gondolok bele. Persze tegnap anyám vígasztalni próbált, miszerint túl hamar jött, meg most túl gebe vagyok, és ezért, meg hasonló jópofa ötletekkel állt elő, de jobban tette volna, ha inkább csendben marad.
Ahhoz, hogy habituális vetélő legyek, kell még egy vetélés. Nem szeretnék ebbe a kategóriába kerülni. Van úgy, hogy nem lehet valamit kideríteni, vagy nem érdemes. Gyógyszert nem ettem, alkoholt nem ittam, nem szoptattam, nem kábítóztam, már csak 1001 más ok lehet.

Tina!

Merre vagy a teszttel?

Unique!

Van üres petezsák. Itt az oldalon alább is van egy topik. Kinézetre egy hatalmas fekete lyuk, de tulképp az orvos első pár pillantásából már tudtam, hogy baj van, ha nem láttam volna a képernyút, akkor is minden világos volt.
Szerencsétlen, mint akit a földbe nyomnak. Valahogy hármunk közül végig ő volt a legbizakodóbb, pedig nem az a hurráoptimista stílusú. Most már ott tartunk, hogy kezdek nem egy lenni a sok betege közül, és láttam rajta, hogy mennyire bántja a dolog, pedig tényleg ő aztán semmiről sem tehet. Én meg csak ott ültem, se könny, de még igazából meg sem lepődtem. Kimentem, felnyaláboltam Kingát, és hazajöttünk.

Megyek, mert még sok a dolog mára.

tjuca

Juca!
Akárhogyis :( :cry: :( :cry: :( :cry:
Vendég

Syry!

Már gondoltam én is a tesztelésre, csak tudod én olyan buta vagyok!
Titkon nagyon remélem, hogy baba van a dologban, de nagyon félek a csalódástól is, hogy negatív tesztem lesz! Igen, tudom, hogy akkor meg nem lennék kétségek között, ezt nehéz elmagyaráznom! Megmondom őszintén, hogy élemetmben rengeteget küzdöttem a gyerekért (de szerencsére Dani nagyon könnyen összejött), és annyi negatív teszt után nem merek csinálni most sem! Danival amikor terhes voltam, 2 hetes késés után csináltam csak tesztet!! Azt mondtam, ha meg akar jönni, akkor úgyis megjön, ha meg ott van egy babó, akkor az ott is fog maradni ezután is! Lehet, hogy hülye felfogás, de komolyan mondom, félek a teszt eredményétől.
Nálam nem az a gond, hogy teljesen rágörcsölök a "babagyártásra", hanem, az, hogyha van egy csöpp esélye is a terhességnek (vagyis késik) hajlamos vagyok nagyon beleélni magam!! Ezért is: HÜLYE ANDY!!!!!!!!!

Ja, amúgy megnéztem itt a babaneten a születéskalkulátort és a május 4-ei utolsó mensihez azt írja, hogy a fogamzás május 18-án lehetett! Mi 17-én voltunk együtt apával......
Na, most érted! Minden összevág, és aztán ha mégem baba, le leszek majd törve, mint a bili füle, mert én ilyen "hülye" vagyok ám!!

Andy

Kép
oriandy

Syry!

En voltam mar orvosnal, a mult het csütörtökön. Kepet is tettem fel. Legközelebb 20.-a körül kell hivni az orvost uj idöpontert. :D

Juca! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Juca!

Hát ezt el se hiszem :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom... Bocs, de most másnak nem írok :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
:(
Vendég

Tjuca
Együttérzünk veled mindnyájan ebben a nehéz időszakban. :cry: :cry:

Andy
megértelek. Tavaly én is úgyanígy voltam, mindig amikor már pár napot késett, reménykedtem. Egyébként tavaly Máté előtt nekem is pont május 4 volt az utolsó menzi időpontja. :lol: Remélem ez az időpont neked is nyerő lesz. ( a tesztet meg én is csak júni 15-én csináltam.) Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!! :lol:

Jucmuc
bocsi, akkor összetévesztettem a dátumot. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?