Sziasztok LÁnyok,
Tegnap este akartam még írni, de Apa elbitorolta tőlem a gépet
Évi
Megvettem Laurának a bevásárlókocsit, kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá(névnapra)
Ivászat: Laura még annyit sem iszik, mint a Dóri. Néha elkeserítő. Vizet iszik napközben, azt is sportkupakos üvegből. A tejnek már a szíbét sem bírja
Ahoyg meglátja a fehéret, már rázza a fejét... lehet, hogy amiatt, mert azt hiszi, ha iszik tejet (rizstej, tápi), akkor nem kap majd cicit?
nem tudom...
Nem tudom pontosan, mennyit szopizik, de mindkét cicimet leszívja, és mindkettő félig kemény estére. Csak kb saccolom, hogy amikor mértem, és ilyenek voltak, mennyi volt. Én kb 100-150 ml-re gondolok...
Timika
Én úgy tudom, h 1 éves korig nem szabad tejet adni, utána csak akkor nem, ha van a családban tejérzékeny. Nálunk mivel nekem folyik az orrom a tejtől, így Laura még nem kap, majd ősszel próbáljuk meg. A tápit nem tartom ellenségnek, tele van a gyermekek számára fontos anyagokkal, amikre igenis szükségük van ebben a korban. Az anyatej már csak víz, ez sajnos tudomásul kell vennünk.
Grat, hogy Kristóf elindult! Laura is elindult már 2 hete.
Már rohan egyedül, mint egy kis golyó
Köszi a gratuláiót!
Kristófnak nagyon szupi a rövid haja! Szegénykém, jól megviselte a hajvágás... Látom, Ti meg a fodrászok zsebét gazdagítjátok.
Laura haját én magam vágom
Annácska
Köszi a rizstej-tippet, ma veszek és kipróbáljuk. Sok sikert nem várok tőle, de ki tudja...
Tesó projektet mi nyáron tervezzük elkezdeni, ergo sztem júliusban
Megvárjuk a köv menzit.
Izgi, nem?
Norwell
Úgy legyen.
Sok sikert kívánoka hétfői dokihoz!
Andi
Én is az időjárásra gondoltam, mert azért az 1 órás alvás után hiper fáradt szegénykém... És sírva ébred, szóval tutira nem az igazi...
Juca
Drukkolok, hogy halljátok a kis Pöttöm dobogóját!
Fleur
Köszi a gratulációt!
Nagyon szép az UH-kép! Gyönyörű!!! Grat a kislányhoz! Én éreztem, hogy kislányotok lesz
Panka
Szupi, hogy Emili ilyen sokat iszik.
Jól becsüld meg
A második gyerkőcnek már fogok adni cumisüvegből is inni a cici mellett (pl. teát, vizet), majd veszek olyan cumisüveget, ami olyan, mintha szopizna. Még egyszer nem csinálok ilyet, hogy csak a cici van, mert jól megszívtam..
Puszi