Jó napot! Ez itt a depis topik???? Sajna én ma innen kilógok!
Megpróbálok keveset okoskodni, de vidámat mesélni...
Reggel egy jó kis zuhany, felöltöztem és a férjem csak ennyit mondott: nagyon csini vagy!
Még le is fotózott, h lássam majd később, meg Janka is, h milyen csini anyukája van!
Ugye milyen édi? Van ilyen férfi is és a Tiétek is biztos ilyen!
Voltam ma nődokimnál (mindent megkérdeztem, maj azt később írom meg!). Janka baba szívhangját meghallgattuk, híztam összesen 3kg eddig (sztem 3,5 felet
) és erős izgalmi állapotban 100/60 a vérnyomásom!
Gyönyörű zárt a méhszájam, és negyedóra alatt végeztem!
Na?
Bementem a régi irodámba, és ott is az összes ismerős körülvett, örültek nekem/nekünk és nem győztem hallgatni, h milyen jó rám nézni!
Kaptam kölcsön övlehúzót!
Találkoztam barátaimmal, akik szintén csak dicsértek! És olyan jó volt őket hallgatni... (jó volt na!)
Aztán hazafelé találtam egy babakocsi kis- és nagykert, ahol a legdrágább kocsi nem volt 70000 Ft! Na?
Ez nem olasz, meg, mit tudom én milyen, hanem lengyel, profi, szuper cuccok voltak, k jó áron! (Azt mondta a csaj, h téli babának nem szabad bolygósítható kerekűt venni, mert a sár, a hó, tönkre teszi a bolygót! És h 3 kerekűt lassan már nem gyártanak, mert veszélyes!):lol: Érdekel valakit?
És fodrásznál is voltam!
És csajok! Nekem van egy barátnőm, aki kb. 6-7 éve szenved rosszindulatú végbéldaganattal! Műtötték, sugarazták, kemózták! Többször is! Nincs pasija és biztos, hogy gyereke sem lehet! Még nincs 40! Áttétek jöttek ki rajta stb! És tele van vidámsággal és életkedvvel! Ehhez képest Ti vagy én, hát mi bajunk van nekünk? Csajok! Hát mind babát(babákat) várunk! Van mellettünk férfiember (kinek hanyadik Ebinc, de az tök mindegy!)! Van mit enni (borsófőzelék hagymával? Gabcii? én édesen tejesen szeretem!), van tető a fejünk fölött (Zsu kész az a tető? és amúgy is jelentkezz vagy átmegyek Veresre és megkereslek!), és van akinek már gyerek szaladgál az udvaron (Timi, hát ha nézz már Majára! van egy tündéri kislányod!). Szóval élvezzétek már ezt a várakozást! Akinek nincs lóvéja, majd lesz! Annyi amennyi és kész!
És Ebinc Marek nem klikkesedni! Vagy mi is mehetünk, Ebinc?
Héj Jutta, Hajni, Jolka, Andi! Gyertek már rakjuk helyre ezeket a picsogó p*csákat! Elég! Ez ragadós!
Ja! És Ancsi! Neked is köszi, h megírtad a tapasztalataid! Hidd el aranyat ér!
Melyik részén is laksz Te Miskolcnak?
És a szomszédbácsi ismét hozott egy nagyhalom ropogós cserit!
Olyan helyes ez az öreg, és nekem az oviban cseresznye volt a jelem!
Marek! És vezényelni és énekelni is tudok valamennyire... De nyávogós asszonykórusba nem lépek be! Mi lesz itt, ha meglesznek a kölkecskék? A Dunához járunk sétáltatni őket?
És nem akarom elhinni, h nincsenek barátaitok! Timi! Hisz Te olyan szeretnivaló vagy! Marek! Te meg lökött!
(Éjjel lófrálni!?
) Miért is nem vagytok ti szociálisak? Nem csinálok így rólatok filmet!