Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok
Marek, te djááága, ne legyél már ennyire elkenődve. Persze, megértelek, pasik néha rettenetesen bele tudnak gányolni az ember lelkivilágába, ilyenkor, babavárás közben még szrabb az ügy, érzékenyebbek is vagyunk, no meg rettenetesen kiszolgáltatottak. És igen, abban is megértelek, hogy éjszaka kódorogtál (én ugyanilyen vagyok, ha belémgázolnak, akkor aztán megyek, mint a meszes). Sovány vígasz, tudom, de azért mi itt vagyunk, erősítünk, csak szójjjá, ha kell :).
Amúgy a babakocsi jól néz ki, használt kiságyról meg annyit, hogy Petykónak se vettünk újat és abszolút jól megfelelt a célnak az, amit kölcsönbe kaptunk, régi, hagyományos kiságy.
Jah, az jó szar érzés, mikor valaki lóvés háttérrel dumál az embernek, soha nem felejtem el, mikor anno, 10 évvel ezelőtt csóróságom tetőfokán a barátnőm abszolút megvető módon vágta oda nekem, hogy "nem hiszem el, hogy nincs 6 ezer forintod egy normális napszemüvegre".... abban az időben 6 ezer elég soknak számított, én pedig iszonyat lóvétlan voltam... Amúgy mókás, mert most már ő is tudja, mi az, csórónak lenni (jó pár éve elvált, két gyerekkel, szegényke, már ő is szégyenkezik, ha előjönnek ezek a régi hüleségei). Jaja... mindig is úgy tartottam, hogy senki ne ítélkezzen a másik felett, mert elég mókás a sors, ha valaki felett ítéletet mondasz, tutira, hogy te is belekerülsz abba az élethelyzetbe, amiben a másikat nem értetted meg, aztán nézhetsz nagyokat, hogy hoppá.....
Nah.... nem filozófálunk, lényeg, hogy fel a fejjel, süt a nap, Bálint ficereg, egyél egy jó nagy adag fagyit :)

Kép
ebinc

DE ma ünnepelhetünk, Marek! már csak 100 napja van hátra a kiselefánt-Bálintnak! ;)
:P

fájás: nekem a talpam fáj (biztos a súly miatt), meg egy kicsit az ujjaim rozsdásodnak (a meleg és a gépelés miatt).

no, hallgatok egy kis románcigány zenét. hadd művelődjenek a gyerkőcök. :D

olcsó cucc: sajnos mostanában nem csak annak híg a leve. :?

Kép
an°°di

Gabcii, imádom a borsófőzeléket!!!! és milyen rég ettem! nomajd holnap. és köszi az ötletet. én bélszínrolóval vagy fasírttal nyomom. a kenyér nem olyan fontos. paprikás rántással csinálod vagy édesen/tejesen?

na látod, Marek, Gabcii is lerobbanófélben van. sztem a melegfront, bárki bármit mond.

ebinc, ja! pontosan. ;)

Kép
an°°di

Andi, de jó neked, én hétfőn kell, hogy menjek megint arra a hülye védőnős fszságra, és megint nagyon le fognak tolni, mivel eddig (így a 23. héten :) ) voltam kétszer dokinál, egyik nem is dokumentált, mivel nem volt nálam a kiskönyvem (mikor először voltam, akkor meg még kiskönyvem se volt, de ugye a doki adta a "beutalót" a védőnőhöz, így azt elhiszik :lol: ), tehát beírásra sem került, nem mentem el belgyógyászati vizsgálatra sem, oszt hatodik hónap közepiben járok már vagymi :). Már a múltkori alkalommal se simogatták meg a buksikámat :lol:
ÉS MÉG MINDIG NEMTOM, HOGY FIÚ-E AVAGY KICCSAJ..... :roll:

Kép
ebinc

ebinc, ne izéjjél már. 15 percig voltam ott. max. tudom, h Petyával nem ilyen egyszerű, de menjél el. nemtudom, minek kell, de menjél.
az én védőnőm meg mán megint el akar jönni hozzánk. minek???? :shock: :shock: mgnézi az új szekrényt vagymi?
tőlem jöhet. legalább nem nekem kell caplatnom. :P

Kép
an°°di

ebinc, ne izéjjél már. 15 percig voltam ott. max. tudom, h Petyával nem ilyen egyszerű, de menjél el. nemtudom, minek kell, de menjél.
az én védőnőm meg mán megint el akar jönni hozzánk. minek???? :shock: :shock: mgnézi az új szekrényt vagymi?
tőlem jöhet. legalább nem nekem kell caplatnom. :P

Kép
an°°di

Én holnap ultrahangra megyek, megnézzük hogy mi van a magzatvizemmel....remélem legalább ott nem lesz semmi gond...Jövő héten meg szokásos védőnő, táppénzes papír, a neurológusnál még mindig nem voltam, pedig megbeszéltük, hogy egy hónap múlva megyek, ez volt három hónapja :roll: Tököm tele van ezzel az egésszel, mé nem lehet minket békén hagyni??

marek

Na most meg bőgök, csak tudnám miért. Asszem megyek megszárítom a hajam a fürdőkádban...

marek

á, Petykó hatalmas, ő már tíz éves, napközben suliban, többször van otthon egyedül is, mivel mindketten melózunk, de páromtól is mindig maximális segítséget kaptam, ha esetleg gyerkőcre kellett vigyázni, szóval ez nem gond... A gond a csúúúúnya linkségem, meg hogy utálok dokihoz járni, nődokis turkálásokról már nem is beszélve....

Kép
ebinc

bőgjél. jót tesz.
én meg sztem alszom.
ööö, mégsem. dolgozom. :?

Kép
an°°di

Ebinc: csak irányulj szépen dokihoz és védőnőhöz, mert ha nem lesz meg a 4 pecséted ( nálunk legalábbis ez a módi) , akkor nem vagy jogosult mindenféle támogatásra, Mégha jól állsz anyagilag, akkor is kellhet a kiegészítés napszemcsire :lol:

Andi: csakis paprikás rántással, jó sok hagymával alatta. Nagyon fini, imádom.

Nálunk, még egyszer sem járt a védőnő... bizti, nem akar feljönni a negyedikre :)

Komolyan mondom, az én gyermekem, olyan front érzékeny, hogy csuda. Be borult az ég és felhős lett, erre érzem megint a pocakot.
Én vagyok nagyon nyeszlett, és ez természetes, vagy mi???

Kép
Kép
gabcii

Marek, sírd ki magad, sztem ilyenkor más nem segít.

Én meg léptem, kicsit pihizek

Kép
Kép
gabcii

Marek, uh az szuper, legalább láthatod a babót, magzatvíz meg persze, hogy rendben lesz. Fürdőkádas hajszárítás meg biztos érdekes, de azért arra figyelj, hogy ne legyen a kádban víz
Andi, neked jó munkát
Gabcii, tudom, hogy kellenek azok a fránya pecsétek, de úúúgy utálom ezeket a dolgokat, csatlakozván Marekhez: hogy mijafancért nem lehet minket békén hagyni...
A frontos cuccos meg szerintem normális, legalábbis az én babámra (pocakomra) is kihat rendesen (hangulatomról már nem is beszélve)...
Azért ha sokat keményedsz, akkor jó, ha pihensz, amikor csak tudsz, mert a méhszáj kinyílását a gyakori keményedés (tulajdonképpen ezek "fájások") okozza. Szóval pihi ezerrel.
Viszont tök fura dolgot vettem észre... Ha eszem valami édességet, akkor a baba pillanatokon belül hatalmas ficánkába kezd :) olllllan édes :lol:

Kép
ebinc

höhö :lol: ebből megint hasmenés lesz :lol:
Múltkor ittam jegeskávét, bezabáltam egy halom cseresznyét és epret, ettem krumplipűrét, órákat ültem utána wc-n...
most sült csirkecombot eszem majonézes kukoricával és erre iszom a tejet, ráadásul hatig melóhelyen vagyok, de széééép is lesz :lol:

Kép
ebinc

Marek
bőgjünk eggyütt
Vendég

Timi, mi a baj? Fáradtság?
Ejnye-ejnye jeányok, kicsit pozitívabban (de nagy a szám, de nagy a szám, oszt tegnap este persze én is depiztem:) )

Na.. viccen kívül: mi a baj?

Kép
ebinc

hm, már én is bőgök. de meghatottságból.
a barátnőm küldött képeket a kisfia és a dédnagyapa találkozásáról. olyan édesek együtt. :wink:

Kép
an°°di

remek :lol:
akkor asszem beállok karnagynak :lol:

Marek kezd, Timi belép, halkan, lassan.... jobb kéz int, Andi jön, vidáman, tempósan...

Jajj bocsi... csak gondótam egy kis vidítás...

Kép
ebinc

Marek még ebéd közben is bőg, majd összeveszik a szüleivel és hazajön....közben már esik is az eső, így fogok elsétálni dolgozni....
Mondja valaki, hogy szép az élet....

Viszont még így is tetszik az ötlet, ha itt lesz mindenki, megcsinálhatnánk a Babanetes panaszkórust.... Mindenki leír néhány panaszt, aztán a fórumtalálkozón elénekeljük, aztán meg benne leszünk a tévében....
Én gyűjtöm a panaszokat, lehet küldeni, van már karnagy, és remélem legalább ti tudtok énekelni, mert én nem....De Móni olyan sokoldalú, gondolom rá lehet számítani....

Na megyek bőgni...Ja, és a panaszokat mindig rózsaszínnel jelöljétek, és akkor tudom, hogy ez már a dal része....

marek

:lol: :lol:

Kép
ebinc

Na, pihentem.
A vihar elmúlt, a poci is jobb kicsit. Ahogy jobb idő lesz, Ádámkám is elindul és egész nap meg sem áll.
Azt olvastam, hogy lehet következtetni arra, milyen lesz a gyerek kint, a magzati életben való viselkedéséből...
Nem tudom ez mennyire igaz, de akkor az enyém, hyperaktív lesz.
Legalább nem lesznek súlyproblémáim, mert lerohangálom amit most fölszedek :lol:
Marek, nekem most épp nincs panaszom, de nem is tűnne föl, mert nem tudok betűszínt váltani. Próbáltam, de béna vagyok.
Megnyugtat, hogy nem csak én zabálok össze vissza mindenfélét, mindennel. Azt meg úgy szoktam megoldani, hogy ne kelljen egész nap wc-n ülni, hogy nem felejtem el bevenni az Elevitet. Na, ettől helyre áll a rend, csak reggelente kell futnom egyszer :lol:

Kép
Kép
gabcii

én léptem
..
lesz fórumtali?
;)
este jövök. még van egy fél oldalam fordítani!
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, a gondolat bölcs és megfontolandó :lol:
Szóval már én is gondoltam rá (jóvanna, milyen joggal, mikor talán a legfrissebb "beírogató" én vagyok, de olvasóként majdnem kezdetektől, nahát...)
Tök szuper lenne csomó nagyhasú kismama döngetne végig fél országot :)
Móni meg gyárthat belőle egy jó kis filmet :)

Kép
ebinc

Én nem keverek semmit semmivel és mégis futnom kell....ennyit a kismamák székrekedéséről :shock: Bár nekem ez előtte is így volt. Már attól hasmenést kaptam, hogy elolvastam Ebinc menüjét, úgyhogy légyszi kíméljetek....előre is köszi...különben meg lesz az első panasz!

marek

Ebi
tényleg érdkel ?zúdítsam rád a vlágfájdalmamat?nem hiszem ,hogy kell ez neked,kicsit besokalltam,Úgy érzem senki nem ért meg és senki nem segít,nem csak fizikailag érzem ezt lelkileg is,nincs lelkitársam úgy érzem nincs senkim.Itt vana lányom akinek nem tudom nyujtani a maximális anyát ,mert egy idegbeteg vagyok,a párommal lassan olyan leszünk mint két idegen,idegesít hogy még egyszer nem érezte Bibi mozgását mert amint ahasamra teszi a kezét elalszikA mindennapok monotonsága kikészít és most ügye jó pár évig itthon leszek még,nem tudom hogy fogom kibírni,mindenképp akartam testvért Majának,mert nekem nincsen,de szívem szerint vártam volna még,de sajnos munkahely miatt meg így lesz a legjobb.De em tudom ez is jó döntése,ha meglesz a pici még ilyen anyja se tudok lenni Majának akkor milyenleszek a picinek???kész vagyok,hónapok óta csak apró bosszuságokkla van tele az életem,hol ez megy tönkre hol az,hol leszakad a redőny,hol a másik,tegnap áramszünet volt,kiderült,hogy zárlat van valahol és újra kell majd valószínű kábelozni az egész házat,széttúrni a gyerekszobákat meg mindent.Meg ilyenek,nnem tudom emlékszele rá,de mi sokan lakunk együtt ez sem egyszerű,én magam sem vagyo egyszerű tudom.nahát nagyvonalakba ennyi.bocsánat hogy leírtam,ti legalább meghallgattok,úgyse tudtok más csinálni,max. átugorjátok :-)
jah és persze az a legroszabb hogy tudom nem fog változni semmi,rossz időszak után jön egy rosszabb vagy talán kicsit jobb aztán visszaszaakdok a gondolataimba
jah ezt rózsaszínnel kellett volna írnom,vagy inkább lilával
Vendég

Timi!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok neked segíteni......!
Nem baj, hogy leírtad, nekem sose lenne bátorságom hozzá....inkább megtartom magamnak, valahogy úgy érzem, hogy addig amíg nem mondom ki a problémáimat, addig azok nincsenek....pedig.....
Nekem is az a legnagyobb bajom, hogy nincs kinek elmondanom, aztán egy idő után jön egy ilyen nap amikor csak bőgök és nem is igazán tudom, hogy miért.....De persze majd elmúlik, csak ki kell várni, csak ugye könnyebb lenne, ha elmondhatnám, de igazából sose teszem....

marek

Marek
tudtam,hoy te megértesz :-)
de nyugodtan mond el,hidd el könnyebb,bárcsak a problámáim töredékét mondtam el,de könnyebb :-)
én se mondom el amúgy senkinek,minek???
Vendég

Meg kinek....na jó, ez így nem igaz, de jelenleg valahogy annyira egyedül vagyok.... :cry: De legalább Bálint elkezdett aktívkodni, úgyhogy mégse vagyok annyira egyedül :lol:

marek

Nekem most indulnom kell, mert munka van....este benézek....

Várom a híreket, meg a képeket: Zsu, Andi...

marek

Timi!
Tudod, a legnagyobb problémát abban látom, hogy óriási a megfelelési kényszer. Anyósék nap mint nap látnak benneteket, látják, hogy mikor mit teszel, ezáltal vélhetően folyamatosan a maximumot akarod nyújtani. Nem attól jó egy anya, hogy a nap 24 órájában masszivan a gyereken tarja a szemét. Jó szülő csak úgy tudsz lenni, ha néha képes vagy "elengedni" a gyerkőcöt, lepasszolni valaki felé (írtad, hogy faluban laktok, persze, hogy ott jóval nehezebb, iszonyú nagy az előítélet és az elvárások - persze csak másokkal szemben, általában ilyen helyeken nem szoktak a saját házuk táján söprögetni a ráérős "nénikék"). Szóval le kéne dobni a megfelelési kényszert (tudom, hogy baromi nehéz, magamról tudom, mert ebben éltem én is elég sokáig), és azt nézni, hogy mi a jó neked és a családodnak egyaránt. A jó pedig az, ha néha kilazítasz. Ha adsz magadnak egy-két napot, ami csak és kizárólag a TIÉD. Tudod, mennyire más újult erővel kerülni vissza a "mókuskerékbe", mennyivel jobban tudsz örülni a gyerkőcnek, ha elmész barátnővel, haverral egy kávéra, egy kis lazulásra... Amúgy nyugi, bébi mozgást én párom se sűrűn érzett még, ő meg amúgy sem az a "tutujgatós", hassimogatós, "beszélek a babához a hasadba" típus, sőt.... Én pedig elfogadom, hogy ilyen (ő is elfogadja az összes fszságomat, pedig van jó pár :) ), aztán lelkesedem ilyen téren a haveroknak, ők meg úgy se mondják, hogy fogjam már be, ha nem érdekli is őket a téma, akkor is meghallgatnak :).
És tudod mit? Ez most elég hülyén fog hangzani így ismeretlenül, de olvastam, hogy ti sem álltok haj, de remekül anyagilag, ezért: ha úgy döntesz, hogy lepattansz otthonról egy-két napra gyerek, férj és minden nélkül, hogy egy picit pihenj, vár a Balaton, vicc nélkül szívesen várlak egy hétvégére. Senki nem fog megkövezni, ha egy éjszakát nem alszol otthon... Na, jól van, tudom, ez tényleg furán hangzott, de komoly.
Marek, ez rád is érvényes :) Amúgy azt viszont szörnyűnek tartom, hogy nincs kinek kiöntenetek a szíveteket, muszáj, hogy az ember kibeszélje. Márpedig a pasiknak ilyen dolgokról beszélni képtelenség, mert vannak olyan dolgok, amiket vagy nem lehet nekik elmondani, vagy egyáltalán nem értenék, és csak néznének kerek szemekkel, hogy mijafranc bajunk van, mingyá jönnének a hormonokkal meg a változó korral :)...

Kép
ebinc

Ebikém
fején találtad a szöget,ez a legnagyobb gáz ,ez a megfelelés,de sajnos nem arról szól jobban ,hogy a gyerkfelé,amikor Maja 2 hónsapos volt volt egy iszonyú nagy és csúnya vitám anyósommal,nem értettem miért mondta nekem azokat amiket,azóta sem tudok és nem is akarok túllépni rajta,ez örökké megmarad bennem,úgy éreztem megteszek minden tőlem telhetőt aztán kiderült mégsem.Azóta próbálom bevenni a leszarom tablettát,de hát akinek ilyen mimóza lelkivilága van annak nem megy az olyan könnyen.
Aranyos vagy ,ezzel a meghívással,de semmi esélyem rá,jó nagy balhé lenne beőle,ha lelépnék egy éjszakára :-)
De ez a Balaton is,képzeld azt terveztem a férjem szülinapjára hogy a borzasztó nagy gyesemből egy hosszúhétvégét kiveszek a Balcsin,ismerőstől,de nem jelentkezik :-(

Még a megfelelési kényszerhez tudom nem jó amit cisnálok,mert mr túlzás és sokszor ésszerűtlen,de annyira bosszant hogy könyörögnöm kell minden szarért,hogy legyen fel végre a függönykarnis,rakja fel a konektort a párom én elhiszem hogy fáradt ,de azért nehogy má nekem keljen (azt is).És ami a legrosszabb ,hogy úgy érzem megteszek mindent mégis semmibe veszik,na mindegy.

Sajnos nincsenek se barátaim,se haverjaim,világéletembe egy-két embert engedtem magamhoz közel,meg islett az eredménye,egyik Angliába másik Spanyolországba.Haver talán,inkább netes barátnők és talán egy Maja korabeli kilány anyukája akivel szokok beszélgetni.

Maját engedném én,de itt nem éehet az udvaron és bent is csupa veszélyes dolog:szar mindenhol,galambszar,kutya,macska,hátul tyúk,kacsa,a kapukat rendszeresn elfeljtik bezárni vagy atároló ajtaja van nyitva ami tele van vegyszerrel,de találtam már az udvar közepén rozsdás fűrész lapot is,idebent nagy kés az asztalon rendszeresen,öngyújtó,cigi,olló,aprócukor mi szemszájnk ingere
Vendég

Köszi Ebinc, aranyos vagy! De most már félhetsz, mert egyszer beállítok!

Lemondták az első órámat. Hurrá! Ez az, amit csak felebaráti szeretetből csinálok a református egyháznak (Ehhez mit szóltok?!!!?? még én is meglepődtem, hogy ilyen édipofa vagyok!!!), úgyhogy most örülök, lehet tovább nézni a teniszt, meg amúgy is fáj a fejem a sok bőgés miatt....

marek

Gond, hogy sokan azzal, hogy férjez mennek, gyerkőcöt szülnek, elveszítik önmagukat, elveszítik az egyéniségüket, feláldozzák a nőt a családanya oltárán. Pedig nem lenne rá szükség, lehet ezt is, azt is remekül csinálni (ezt szintén csak azért merem mondani, mivel egy váláson már túl vagyok, ahol pontosan az volt a baj, hogy a házasságban egy sokadrangú valaki voltam, minden egyéniség, önálló gondolat nélkül. Ezzel óriási hibát követtem el, a házasságunk megromlásának azt hiszem ez volt az egyik legnagyobb oka, nem csoda, hogy az exférjem más nők és más élet felé mászkált mellettem). Miért félsz odaállni a férjed elé, miért vagy abban biztos, hogy balhé lenne? Lehet, hogy ő is egyetértene vele, hogy pihenj egy hétvégét, elmondásod alapján én most csak és kizárólag ebben látom a kiutadat. Szerintem gondolkodj rajta egy kicsit.

És tudod mit? Na, ez lenne a legnehezebb... Próbálj magasról tojni arra, hogy fent van-e az a karnis, avagy sincs... Vannak ezeknél jóval fontosabb dolgok az életben, nem szabad, hogy egy karnison gyilkoljátok egymást...
Ha ismernéd a pasimat... Programozó, abszolút antiszociális.. házkörüli munka? ugyammá :)))).. Nálunk én festettem ki az egész házat, gletteltem, csiszoltam, nyílászárókat az összeset én festettem, karnisokat fúrtam fel (az egyik fele mind a mai napig életveszélyes ezen okból kifolyólag :) ), ugyanis rájöttem arra, ha rá várnék, várhatnék, meg amúgy is balhé lenne belőle... Persze eleinte így is balhézott, hogy minek csinálom, oszt elmagyaráztam neki, hogy nekem ez hobbi (na persze... :) ). Elhitte, így már ilyeneken nem is problémázik.... Persze, terhesen azért már eszedbe ne jusson széken lavírozva karnist fúrni, de tojd le, úgyis minden elkészül előbb-utóbb, de legalább egy balhét megspórolsz...
Bocsi, az okoskodásokért, csak.. izé... kicsit kettyós vagyok, még mindig elhiszem, hogy simán megválthatom a világot, naívságom és idealizmusom az egekig ér :lol:

Kép
ebinc

Marek, szeretettel várlak, télleg :)
Emberimádó vagyok, szeretek jó sok új arcot megismerni, Keszthely gyönyörű, sok a látnivaló, este/éjszaka a pavilonsoron nagyon nagy az élet, na meg: melletted még kisebbségi komplexusom se lenne :)

Kép
ebinc

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt ne írd le többször, mert a férjem elmegy kerékpártúrázni vagy mifene, én meg egyszercsak megjelenek :lol: Aztán meg nézhetsz, hogy mit csináltál...!!!

marek

és te tényleg azt hiszed, hogy hülyülök....

komolyan beszéltem, előtte szólj, mert amikor mondod, hogy jönnél, akkor én úgy szervezem le a hétvégét

és még mindig nem viccelek :lol:

Kép
ebinc

Megbeszéljük....tetszik az ötlet :lol: :lol: :lol:

marek

oks :)
na lépek, nem leszek itt hatig, mert gyerkőccel elmegyünk vásárolni (otthon meg persze soha nem tudok odaülni a géphez, mert fiúk lefoglalják, bár lehet, hogy ma elrugdalom őket onnan, nahát...)
sziasztok

Kép
ebinc

még annyit: télleg szuper lenne :lol:

Kép
ebinc

Én meg megyek dolgozni. Már esik :lol: :cry: :twisted: :shock: :x

marek

Sziasztok!!

Szopipárna:
-nekem nem volt Melivel és most sem tervezem,hogy veszek!!Hál istennek az alváshoz nem kell...mert úgy kell kirobbantani az ágyból!! :lol: :lol:

Sterilizáló:
-nincs semmiféle kütyünk,én anno chicco folyadékot vettem,de azt is inkább csak a mellszivónak,mivel Melinek nem volt se cumija,se cumisüvege.Remélem ezt tudom kivitelezni a kistesónál is!!! :wink:
Melinél nagyon határozott voltam abban,hogy nem adok neki cumit és be is jött!!Mikor inni kezdett csőrös poharat kapott egyből!!

Légzésfigyelő:
-ezt semmiképp nem akartam kihagyni,mivel mikor megszületett a kórházban mindig azt néztem,hogy lélegzik-e!!??Igy mondtam a páromnak,hogy rögtön vegyen egyet...meg külön szobában is volt elejétől kezdve.Még a mai napig bekapcsolom...majd ha megkapja az új szobáját,onnantól majd a tesót várja a figyelő!! :D
Nekünk egyébként ANGEL CARE van.2 éve volt 23000ft!!
És egyszer sem riasztott még tévesen sem!!!!!!

Babakocsi:
-nekünk pont olyan GRACO-nk van amit Jolka feltett,csak narancs sötétszürke szinben!!Textilmózesestől,hórdozóstól,hőmérőstől,órástól,lábzsákostól.... :D
És ez teljesen vizszintesig dönthető!!
Én nagyon szeretem...könnyő tolni is!!

Na felkelt a kisasszony!! :D

ancsi26

Sziasztok Csajok,
még nem olvastam vissza, csak egy rövid bejelentkezés, megvan az amnio eredményem:

EGÉSZSÉGES ÉS KISLÁNY!!!!!!!

23+5nap, jelenleg 620g.

Kicsit több a magzatviz a kelleténél, de ez a vizsgálat miatt elég gyakori, és különben is ki nem sz@rja le, ha egyszer minden OK :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok Csajok!

Timurr!

Szerinted én hogy érzem magam mikor én már most 2 gyerekkel ordibálok minden nap és arra gondolok, hogy ez a szerencsétlen pici nem tudja mire vállalkozott amikor pont nálam kötött ki! Ráadásul kb 1 éve vége a nyugisan babakocsit tologató, mosok, főzök, háztartást vezetek nyugis kis életemnek, azóta a fél életemet a bolt itthon meg a nyagyszülők közti ingázással töltöm, néha egy kis nyagykerbe menetellel fűszerezve , ahová azért rángatom el a fiamat, hogy legalább addíg együtt legyünk. Szóval iszonyat szülőnek érzem magam, de ők mégis imádnak és egymást is. Ha engem kérdezel nagyon jó lesz ez a korkülönbség, hamar összenőnek és a 2 gyerek csak 1,5 probléma. Szóval fel a fejjel! 100% lelki társad sose lesz még egy nagyon tökéletes férj se mivel a dolgokat Te éled át Majával minden örömmel és nehézséggel együtt, de ő mindkettőből kimarad.
Tavaly kifestettük az emeletet meg rakattunk le padlószőnyeget, ami miatt le kellene vágni az ajtók aljából. Egy éve egyik emeleti szobán sincs ajtó. Lesz@rom! Próbáld meg Te is! Bocsi a kisregényért!

Ágy: a mienk 30e volt, olyan középkategória, de eddíg a legagyobb haszna az volt, hogy bevittem a boltba és azon van a baldahinos ágynemű bemutatva. Amennyit a kölykök abban aludtak. Egyébként nagyon sokan meg akarták venni, de nem adtam! Még nem döntöttem el, hogy egyáltalán hazahozzam-e. Az előzmények ismeretében nem látom nagy értelmét. Én a mai eszemmel pelenkázót se vennék, a Barnut egyszer nem tettem rá, mert a gyerekszobában volt és lusta voltam oda járkélni pelenkázni. Szerintem egyébként tök jók az ikeás cuccok!

Egyébként most nyomtam be egy tányér borsó főzeléket (tejesen készítve, anyukám csomagolta) rántott sajttal!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó napot! Ez itt a depis topik???? Sajna én ma innen kilógok! :lol:
Megpróbálok keveset okoskodni, de vidámat mesélni...
Reggel egy jó kis zuhany, felöltöztem és a férjem csak ennyit mondott: nagyon csini vagy! :wink: Még le is fotózott, h lássam majd később, meg Janka is, h milyen csini anyukája van! :lol: Ugye milyen édi? Van ilyen férfi is és a Tiétek is biztos ilyen!
Voltam ma nődokimnál (mindent megkérdeztem, maj azt később írom meg!). Janka baba szívhangját meghallgattuk, híztam összesen 3kg eddig (sztem 3,5 felet :lol: ) és erős izgalmi állapotban 100/60 a vérnyomásom! :lol: Gyönyörű zárt a méhszájam, és negyedóra alatt végeztem! :lol: Na?
Bementem a régi irodámba, és ott is az összes ismerős körülvett, örültek nekem/nekünk és nem győztem hallgatni, h milyen jó rám nézni! :lol:
Kaptam kölcsön övlehúzót! :lol:
Találkoztam barátaimmal, akik szintén csak dicsértek! És olyan jó volt őket hallgatni... (jó volt na!)
Aztán hazafelé találtam egy babakocsi kis- és nagykert, ahol a legdrágább kocsi nem volt 70000 Ft! Na? :lol: Ez nem olasz, meg, mit tudom én milyen, hanem lengyel, profi, szuper cuccok voltak, k jó áron! (Azt mondta a csaj, h téli babának nem szabad bolygósítható kerekűt venni, mert a sár, a hó, tönkre teszi a bolygót! És h 3 kerekűt lassan már nem gyártanak, mert veszélyes!):lol: Érdekel valakit?
És fodrásznál is voltam! :lol:
És csajok! Nekem van egy barátnőm, aki kb. 6-7 éve szenved rosszindulatú végbéldaganattal! Műtötték, sugarazták, kemózták! Többször is! Nincs pasija és biztos, hogy gyereke sem lehet! Még nincs 40! Áttétek jöttek ki rajta stb! És tele van vidámsággal és életkedvvel! Ehhez képest Ti vagy én, hát mi bajunk van nekünk? Csajok! Hát mind babát(babákat) várunk! Van mellettünk férfiember (kinek hanyadik Ebinc, de az tök mindegy!)! Van mit enni (borsófőzelék hagymával? Gabcii? én édesen tejesen szeretem!), van tető a fejünk fölött (Zsu kész az a tető? és amúgy is jelentkezz vagy átmegyek Veresre és megkereslek!), és van akinek már gyerek szaladgál az udvaron (Timi, hát ha nézz már Majára! van egy tündéri kislányod!). Szóval élvezzétek már ezt a várakozást! Akinek nincs lóvéja, majd lesz! Annyi amennyi és kész!
És Ebinc Marek nem klikkesedni! Vagy mi is mehetünk, Ebinc? :lol:
Héj Jutta, Hajni, Jolka, Andi! Gyertek már rakjuk helyre ezeket a picsogó p*csákat! Elég! Ez ragadós!
Ja! És Ancsi! Neked is köszi, h megírtad a tapasztalataid! Hidd el aranyat ér! :wink: Melyik részén is laksz Te Miskolcnak?
És a szomszédbácsi ismét hozott egy nagyhalom ropogós cserit! :wink: Olyan helyes ez az öreg, és nekem az oviban cseresznye volt a jelem!
Marek! És vezényelni és énekelni is tudok valamennyire... De nyávogós asszonykórusba nem lépek be! Mi lesz itt, ha meglesznek a kölkecskék? A Dunához járunk sétáltatni őket? :?
És nem akarom elhinni, h nincsenek barátaitok! Timi! Hisz Te olyan szeretnivaló vagy! Marek! Te meg lökött! :wink: (Éjjel lófrálni!? :lol: ) Miért is nem vagytok ti szociálisak? Nem csinálok így rólatok filmet!
ermoni

Ciripke, be ne állj a sorba! Mer én megyek helyetted Spanyolországba! :wink:
ermoni

És csajok! Ha látnátok milyen nadrág van a szembeszomszéd fiatal csajon, halálra röhögnétek magatokat! De genya vagyok, de nekem ma tényleg jó a kedvem! És ez így marad! Nem hagyom, hogy bárki és bármi elrontsa! Én mostmár tényleg a babavárással és magammal akarok foglalkozni!
ermoni

Na kicsit visszaolvastam.

Ciripke, szerintem mindenki irigyel, még ha "csak" 26 fok van, akkor is, bár ez szerintem neked és a gyerkőknek éppen elég. Jó nyaralást!

Andi, UH-ról lesz kép?
Ma egyébként gyógynövény boltban vettem szilvalekvárt Móni javaslatára, remélem beválik, mert jó drága volt :lol:
Minek akar jönni a védőnő? Nekem ilyet még sose mondott.

Hű, Marek, Timi, micsoda depis hangulat lett itt közben...sajnos ehhez most nem tudok hozzászólni, mert én a fellegekben járok jelen pillanatban. Azért sajnálom,hogy igy éreztek, ahelyett, hogy örülnétek a kisbabátoknak. A rossz hangulatot biztos ők is megérzik :cry: Marek, nekünk kiborithatod a bilit, biztos nyitott fülekre találnál itt a fórumon. Tényleg, mi az a nagy probléma, ami miatt mostanában ilyen sokszor rossz a kedved? Vagy sok kis apróság húz fel inkább?

A sirókórusba azért csatlakoznék én, mint Veresegyházi, ma én is bőgtem, de inkább a megkönnyebbüléstől és az örömtől :wink:

Ebinc, ugye azért a kötelező vizsgálatokra elmentél, ugy mint AFP, nyaki redő, genetikai UH, stb?

Én spenótot főztem bundáskenyérrel, lehet fujjogni, én nagyon szeretem :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, Móni, úgy örülök, hogy minden rendben és végre egy jókedvű hozzászólást is olvastam ma...kellettünk ma, mert a csajok már majdnem elásták magukat bánatukban :lol:

Ja, és köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkolást!

Már én is 3,5 kg-nál tartok, és ma a doki is megdicsért a védőnő után.
Timi, tényleg igazad volt, minden hónapban van ilyen alulról matatós vizsgálat, csak én voltam ilyen naiv, hogy nem lesz több. De nekem is nagyon szép zárt a méhszáj a doki szerint.

És kedden megyek 3D-re! Már alig várom!
Jaj, olyan szép nap ez, csajok, tessék örülni annak, ami van :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na Zsu! A részleteket! Minden oké és ...????
ermoni

Bocs, Csajok, hogy igy magammal beszélgetek, de annyi minden jut most eszembe.

Móni, turikba nem jutottam el, mert a genetikán én is 2 órát ültem, utána még 1 órát vártam a dokimra a szokásos vizsgálatra, szóval már nem volt hangulatom a bóklászáshoz. Azért a Baross-ban az egyik kismama boltban vettem 2 tök jó vállpántos pólót és végre kaptam shortot is.

Ja, és a metrón egy fiatal srác úgy ugrott, hogy átadja a helyét, mikor felszálltam :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?