Új privát üzeneted érkezett!

Lexi!

Nem kellene bemenned a kórházba???

Szorítok értetek nagyon :!: :!: :!: :!: :!:

Puszi!

Judit

jucicuki

Mekérdezte a doki, hogy hol akarok feküdni otthon vagy a kórházba. Mondtam, hogy otthon, de ha bármit tudnak segíteni a kórházban, akkor ott. Azt mondta semmit nem tud csinálni. így hazajöttem.
Vendég

Azt hittem esetleg tudnak adni infúzióban magnéziumot v. valamit :oops: :cry:

Akkor csak pihenj, mi meg szorítunk értetek nagyon!

Tudom, hogy most nehéz, de próbálj csak pozitív gondolatokat engedni magadhoz...

Judit

jucicuki

Én is azt hittem, hogy a kórházban tudnak velem valamit csinálni, ezért mondtam, ha bármit tudnak tenni, akkor természetesen bemegyek. 3×2 Magne B6. Ennyi! Hát ettől nem nyugodtam meg. Nem akarom elhinni,hogy a 21. században ez legyen a max, amit tenni tudnak.

Ha fekszem, akkor nem tud kifolyni a vér. Ez biztos, hogy jó??? Ha felállok, akkor ömlik. Ezzel a probléma nincs megszüntetve, csak van egy illúzió, mert fekve nem vérzek.
Vendég

Lexi,

ezer millió drukk Neked és a pocaklakódnak!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tiszta libabőr lettem, ahogy olvastam soraidat.
Nagyon gondolok RÁTOK!!!! Kitartás!!!!

Puszillak!!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lexi, már a másikon írtam, sok sok drukk megy nektek, szorítok!!!

Tegnap megvédtem a szakdogámat. 5-ösre javasolták, és az is maradt.Ez is megvan, már "csak" az államvizsga maradt......lehetne már 1 héttel később.......

Lányok, néha fáj a hasam alatt, egészen a ....ig. ez normális szerintetek? vajon mitől lehet??

puszi

Móni

Kép
numato

Lexi!

Nagyon sajnálom, ami törtenik veletek, de ne add fel, próbálj bízni, meg akkor is, ha nagyon nehez, hátha!
Nagyon nagyon drukkolok, hogy jól vegződjön a dolog, es a piciked meg jó nehány hónapig a pocakban maradjon!

Ági

Kép
agnesm

Lexi

A barátnőm mikor vérzett és görcsölt,bennt tartották és infúzióban kapta a magnéziumot.Neki is azt mondták,hogy a természetre bízzák.Nem igaz,hogy nem adnak neked vmit!!!!!Nem is hallottam még ilyet,hogy görcsökkel és vérzéssel nem tartanak bennt vkit a kórházban!!!!
Nagyon-nagyon szorítok!!!!

Kép
lukrécia

Chesti,

nagyon vártam ám a híreket a sebesz után, es örülök neki, hogy a helyzet jobb, mint vártátok.
Biztos, hogy nem lesz baj, tökeletesen meggyógyul Niki bőre, csak türelmesnek kell lennetek, ami nem könnyű, de biztos, hogy menni fog!
Ha kered az infot a firstről, meg áll az ajánlatom, sőt a beszerzesben is tudok segíteni, ha gondolod, termeszetesen beszerzesi áron, csak szólj.

Ági

Kép
agnesm

Lexi azonnal kórház!!!

chesti

Bibar!
Mi van már??????????
Lexi!
Azonnal kórház!
Lippa!
Nagyon drága vagy!
Vendég

Lexi! Remélem ezt már nem olvasod, mert régen bementél a kórházba. El is vérezhetsz, ha tényleg annyira jön, meg elkezdhetsz sokkal jobban görcsölni, szerintem azonnal menjél olyan helyre, ahol szemmel tudnak tartani, még ha nem is tudnak semmit csinálni.Nagyon sajnálom...
gombahölgy

Sziasztok,

Most olvastam a másik topikon, hogy Lexi kórházban van, infúziót kap. És elvileg ma este 6-ig minden eldől, azon kell izgulni, hogy nehogy kinyíljon a méhszáj...

LEXI,
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága!!!
Köszönö, hogy írtad....Én le vagyok kissé blokkolva......Annyira elkeserített a dolog!!!!!!!!!
Aki teheti mondjon egy imát a kis babókáért!!!!!!!!Nagy szüksége van rá!!!!! :cry:

én 7 fele megyek fel hozzá....És aztán azonnal írok mi van!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Lexi, nagyon drukkolok!

Benszi, édes a két bébi, tök jól ki lehet már venni mindenüket. Jól láttam hogy ez a 6. lombik volt? Hát nem semmi, erősek vagytok nagyon! Gondolom már nagyon-nagyon várjátok őket!!!!

Bibike, én is Avent kézit használok, mint Lippa. Pedig 2 hónapja csak lefejt anyatejet kapnak. :)

Lippa, mi újság veletek? Vigasztalj meg, ez már csak rosszabb lesz. :) :)

Chesti, amint tudok vmit, írok!

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Lexi
gondolok rád sokat :oops: :oops:

nehéz igy megirni az én jó hiremet,de az én babám 1 cm és ver a szive :P :P vérömleny nekem is van de nagyon pici,sok pihi kell,azt mondta a doki hogy nem veszélyes :oops: :oops: nagyon drága majd megpróbálok képet felrakni :lol:

bibar

Lucia!
Igen ez a 6.lombik volt,de a 3.stimuból lettek a kis drágák!mi tagadás kicsit előrébb forgatnám az idő kerekét,de akkor meg egy csomó jóból kimaradok!De türelmes vagyok!
Kérünk képet a tieidről!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Bibar!
Itt is gratulálok!
Vendég

Bibarkám,

nagyon gratulálok! Szuper hírek!!! :D:D:D Várjuk a képet!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Kedves Bibarci!

Gratula a dobogó szívecskéhez!!!!

KépKép
naposoldal

Bibar!

Hihetetlen érzés ugye :lol:

KÉPET kérünk!

Judit

jucicuki

Kriszti!

Nagyon várjuk a híreket! Nagyon aggódom Lexiért! Ezek a görcsök és a vérzés nem jelent semmi jót, bár remélem, hogy "csak" a vérömleny távozik!

Kép

Kép
sharon

képet majd csak holnap rakok,mert Benszi lekicsinyiti nekem :oops: :oops: de aranyosak vagytok :oops: :oops:

én is Lexi miatt nézegetek be,nagyon várom a hireket róla :oops: :oops: remélem minden jóra fordul :oops:

Lányok
nincs valakinek 8 darab felesleges progiszurija??????átvenném,ennyi hiányzik majd a végén,de ezért nem akarok egy dobozt venni :oops: :oops:

bibar

Én is Krisztit várom :?

Bibar, nekem nem kellett, így sajnos nem tudlak kisegíteni szurival.

Judit

jucicuki

Kriszti!

Mi van már?????Tűkön ülök!!!!!!!

Kép
lukrécia

Sziasztok!!

Lexi szívem kitartás, és remélem nincs aggódni valód, és a fuzi bizti segít! Nagyon sokat gondolunk rátok! És megy a szorítás ezerrel!

A pociszúrkálódásos csapatnak jelzem, hogy nekem kb. másfél hete csendesedett a dolog, és a méhszalagok nyúlását mondta Konc, és a méh alakulását! Tehát nyugi, tűni kell, tűrtem én is! Néha kétrét görnyedve jártam már, és amikor tüsszentettem és köhögtem szinte azt éreztem ketté szakadok, de Konc megnyugtatott, minden rendben lesz, és eddig rendben is volt hálá istennek!
Lányok feltenném a hétfői képünket a kis pindurinkról! Mindenkit üdvözöl áltsalam, és nagyon ficánkolt! Konc mondta is neki, hogy most már elég, mert meg akarja mérni! Egyszer meg mondtam de szép, milyen édeske, erre Konc jelezte Timikém ez már a feneke! :D Mondtam mindegyaz is gyönyörű!! :D Megy a kép!!

Mindenkinek jó pocakosodást!

Lippa drága pussszantsd meg a lányokat helyettünk!

Kép

Kép
tini75

Bibar nagy gratula, és pussszantás, várunk a képpel!

Bariném írtam pű-t!

Kép
tini75

Kriszti!

Még nem értél haza? Tűkön ülök!
Remélem jó hírekkel jössz!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Bocsi lányok, nem írtam ide is külön, de most pótolom!!!Nem volt időm....és a gép állandóan kilök!
Szóval Lexi szerencsére nem vérzik már, már fel is kelhetne, de nem mer......Holnap reggel lesz egy vizeletvizsgálata, (ezt láttam kitéve a szekrényére)de már nevetett is ahogy bent voltam....
Tudja, hoyg sokat gondolunk rá, ,és nagyon szorítunk érte!!!!!!
reggel friss hírekkel tudok szolgálni!!!!
Vendég

Sziasztok,

Hű, hát nem semmi nap volt ez…

Lexi drága
,
Remélem, hogy minden rendben lesz Veletek, nagyon sokat gondolok Rátok! Nagyon bízom abban, hogy ez csak a vérömleny távozása, és a kisbabótokkal minden a legnagyobb rendben!
Millió drukk:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gomba,
Remélem nagyon, hogy Veletek is minden rendben lesz. Szerintem, ha már menni kell genetikaira, akkor menjél az Istenhegyi útra, ott nem döfnek hasba, és vérből is meg tudnak állapítani dolgokat. www.gendiagnosztika.hu És ennek legalább nincs vetélési rizikója! Remélem sikerül megnyugodnod, a Chesti által adott linken szerintem olvashatsz jó dolgokat!

Sharon,
Üdvözlünk itt! :D:D Olvastam ám a spontán pocakosodásodat a másik topikban! :wink:
Pihenj sokat, és szedd a Magnéziumot, biztos nem lesz baj. Sok kismaminak szúrkál meg fáj a pocija, ne feledd sok minden változik most odabent :D :lol:
Boldog pocakosodást Neked! :D Nem tudom, láttad-e van egy táblázatunk, amibe ha szeretnél bekerülni, légyszi írd majd meg az adataidat :)

Napcsi,
Szerintem az annyira helyi érzéstelenítés, hogy lehet… Inkább, minthogy szenvedj a fogaddal, vagy komolyabb problémát okozzon!

Lippa,
A próféta szóljon belőled! :wink: Puszillak!

Numato,
Ügyes vagy nagyon!!! :D Meglátod menni fog az államvizsga is! :D:D Drukkolok!!!
Szerintem a pocifájás amit írsz az a méhszalagok nyúlása miatt lehetnek. Szedd te is a magnéziumot :)

Lucia,
Képeket kérünk :D Puszi!!

Tini,
Nagyon édes a Pindurkátok! :D Jó, hogy minden rendben!!!!

Chesti,
Millió puszi és ölelés! :)

Bibar,
Várjuk holnap a fotót!!!! :wink:

Kriszti,
Nagyon köszönjük a híreket!
Mondd meg kérlek Lexinek, hogy nagyon szorítok érte, értük! És, hogy semmiképpen NE adja fel!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szörnyű ami szegény Lexiékkel történik,imádkozom Értük,hogy minden rendben legyen,de nagyon erősek Ők a Babókával,úgyhogy remélem így lesz!

Bibar tiszta szívemből gratulálok a dobogó szívecskéhez és várjuk a képet :D :wink: !

Lucia kedves,hamarosan jobb lesz én is ezt várom... :roll: :D :wink: !Tegnap voltunk vásárolni a csajokkal,mivel már unták a babakocsit a pénztárnál kivettem őket,gondolván itt már sok rosszat nem tudnak csinálni.Nos amíg fizettem a Petra kihordta az összes csokit ami a pénztárnál volt,a Lilla pedig az egyik barátnőm 7 hónapos kisfiát akarta megetetni csokival(mostanában anyáskodik a kisebbek felett,nagyon édes :D ) :shock: .Egyébként meg imáááádom Őket!!!

Tinike drága Pindurkátok nagyon édes.Aranyos lehetett ahogy a hátsóját mutogatta Nektek :lol: !Tündérkéknek feltétlenül átadom,de csak holnap mert már alszanak a Drágák!

Kriszti ide is írom,hogy várunk nagyon és remélem jó hírekkel jössz.Mégegyszer köszi az infókat!

Mindenkinek szép estét kívánok,imádkozzunk Lexiékért!
Lippa

lippa

Lippa,

nagyon édik lehettek a lányok a pénztárnál :D:D:D Jót nevettem a csoki-etetős sztorin! :D :lol:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Olvastam a másik topikban, hogy Lexiéknél elállt a vérzés! Szuper!! Továbbra is nagyon drukkolok annak a babának, hogy maradjon pocaklakó!

Bibar, gratulálok az 1 cm-es óriásbébihez! :wink: Várom a képet!

Tini, cuki babád van? Balra ugye a fejét láthatjuk? 8)

Numato, ügyi vagy! Az államvizsgát már kisujjból is kirázod! :lol: Lehet írtad már, de én le vagyok maradva.... milyen szakra jártál?

Sharon nagy gratula a spontán babához! :lol: Te vagy a második a topikban - ha jól emlékszem (a memóriám kissé berozsdásodott mostanában). Később majd biztos felkehetsz, és mozoghatsz, addig kitartás!

Na, akkor a hasfájásról a hasfájósoknak: MAGNÉZIUM és PIHENÉS! "Köztudott" :roll: , hogy én "végighasfájtam" az egész terhességet: az elején nyomást éreztem és szurkálást, utána feszítést, következett a hasogatás, aztán ismét feszítés, és így tovább... Ijesztő, de, ha nem erős görcsöket éreztek, akkor nem jelent bajt általában (de az erős görcs sem minden esetben jelenti azt, hogy baj lesz). Szóval lányok, no para! :)

Chesti, örülök, hogy jobban vagy már lelkileg. Hogy alakul Lencsilányunk pofikája?
Bár nem ugyanaz, de én 7 éves koromban megégettem kályhánál a jobb karomat. Évekig csúnya volt, utáltam, és csak hosszú ujjú ruhákban voltam hajlandó járkálni. Aztán meguntam, és úgy döntöttem, vállalom - miután elkezdte a nap "megdolgozni" szépen eltűntek a nyomok, most már csak én látom.
Niki arcát nem lehet eldugni, és ő még sokkal kisebb, mire ovis lesz, már csak ti látjátok majd. :)

Zsókuci drága! Még szép, hogy leszel te még boldog anyuci! :lol: Sőt, már most is az vagy! Itt mindenkinek egy kicsit te vagy a lélekápoló anyukája. És még te mondod, hogy nem vagy erős?! De az vagy! Ahhoz igenis nagy erő kell, hogy itt maradtál velünk, átéled velünk nap mint nap a babákkal kapcsolatos apró-cseprő dolgokat, holott tudod, hogy neked még várnod kell, és azt is tudod, hogy már te is itt tarthatnál. :? Mindenki elgyengül időnként, még a nagyon kemények is, és ez így van jól. Ki kell engedni a lelkünből azt, amiről úgy érezzük megfojt bennünket. És igenis mondd el nekünk, ha valami kiborít, vagy csak úgy érzed, most nagyon nem jó neked, és szeretnél már "máskor" lenni.

Lucia, meddig bírod még a fejést? Őszinte elismerésem neked! :lol: Fotókat kérek szépen!
EGyeztettem a László Kórházzal: Mátét nem kell felvinnünk, elég, ha a leleteit visszük. Apa megy, mi maradunk itthon.

Lanett, biztos, hogy minden rendben lesz. Ne izgulj!

Agnesm, nagyon helyes fiú Ádám, és milyen nagy és ügyes már! Jók a képek! :D
Köszi a dicséretet. Férjem meggyúgyult már, még köhécsel, de az a hülye cigi miatt van. :twisted:

Benszi, akkor hajrá a tornával, amíg lehet. Úszással vigyázz! Ha eddig nem jártál rendszeresen, inkább ne most kezd el. Uszodáink tisztasága, khmm, hogy is fogalmazzak ... Engem sem engedett a dokim még abba az usziba sem, ahol babaúszás van - mondván ott is vannak bacik. És szegény Niki esetéből látjuk, hogy igaza volt.

Még két dolgot elmesélek, aztán húzok aludni. Tudjátok, ritkán jövök, de akkor sokat dumálok! :oops: :roll:

Máté alvásrekordot döntött: este 9-tőll reggel 9-ig aludt. :lol: Felébredtem 5 óra körül - semmi, 6 körül már forgolódott, 7 körül nyekergett egy kicsit, akkor felkeltem, de még ő nem akart, végül 9-ig bírta. Kihasználtam az időt egy kis kozmetikázásra, adóbevallás-javításra, szóval amikre amúgy éjszaka lenne csak lehetőségem. Szuper volt!

A másik, hogy ma babakocsi-rodeóztunk egyet Mátéval. :evil: Elindultunk védőnőhöz súlymérésre, beutalóért a László Kórházba, stb. A házaktól nem láttam, hogy jön a vihar, csak amikor nyíltabb terepre értem, és gyanús volt a dörgés, néztem hátra. Már majdnem odaértünk, így nem fordultam vissza. Gyors mérés, doktornéni megvizsgálta, 3 hós oltást eltoltuk az oltási tanácsadás utánra biztos, ami biztos. Kapkodva öltöztettem, rohanás haza. Az egyik utcában esett az eső, esernyőt nyitottam a kocsi fölé + alá egy vastagabb plédet (ezek általában a kosárban vannak), és szaladtam. Aztán a másik utcában már nem esett. Máté egy ideig elvolt, aztán gondolom melege lett szegénykémnek, és reklamált. A nagy igyekeztben elfelejtettem 1-2 dolgot megkérdezni. Holnap v. telefonálok v. megint elsétálok.
A boltba se mentem így el, csak miután evett, és úgy tűnt elmúlt a veszedelem. Első ízben próbáltuk ki a kengurut - gondoltam, ha esni kezdene, kényelmesebb így az esernyő alatt. Egész jól tűrte. Először meglepődött, kereste a cicit (kendőben is ez a baja, hogy érzi, de nem kaphatja meg), cumival lekenyereztem, és bealudt. Már majdnem hazaértünk, amikor felébredt.

Kérdés: hogyan lehet a profilban kicserélni a vonalzót? Mindig beteszem az újat, és nem marad meg, hanem visszaáll a régi.

Jó éjt mindenkinek!
share

Látom, amíg szövegeltem, ide is megérkeztek a hírek. Köszi, Kriszti!

Zsókuci, neked akartam még írni, mert kérdezted, hogy holnap lesz a nagy nap! :shock: Puszi!
share

Jó reggelt!

Feltettem az új pocis képet az albumba :lol:

Szép napot!

Lexi, sokat gondolok Rátok!

Judit

jucicuki

Sziasztok!! Köszönjük a bókokat, reméljük már minden rendben lesz!!

Lexikém tovvábbra is szorítunk! Vigyázzatok magatokra! Már nagyon jó kezekben vagytok! Cuppp

Share édes lehetett Máté a meglepődött kis arcocskájával, és a cici kereséssel! A lekenyerezésed sem volt semmi, jót derültünk párommal! Puszi nektek! :D

Mivel lett végre pocakos képem, szeretném megmutatni nektek!! Remélem nem zavarok vele senkit! Sokszor próbálok feltenni képet magamról a bal sarokba a nevem fölé, de mindíg túl nagy a felbontás, és a telcsim nem csinál kissebbbet, talán ma pároméval! Kép

Érdekes, hogy ide meg fel tudom tenni a képeket, na mindegy nem vagyok egy szá,mítógép zseni!

Hízunk lányok talán ideteszem az arcocskámat is :D Kép

Nos pá majd jövünk még!

Kép
tini75

Bibar végre sa várva várt kép!!

Gyönyörűűűűűűűű! Imádom a kis picurokot már most, remélem nem gond, de minden kis babykébe szerelmes vagyok első látásra!! :D :D :D

Kép
tini75

Tini
dehogy gond,én is igy vagyok vele :P :P :P annyi kis uh képbe gyönyörködtem már,olyan jó hogy most az enyémet is csodálhatom :P :P :P
nagyon nagy pocakod van,helyes kismama vagy :P :P :P :P

Lukréciám
na mit szolsz?felvarázsoltuk :P :P délután csacsaogunk,puszika :P :P

bibar

[quote="bibar"]k írta:bibarépet majd csak holnap rakok,mert Benszi lekicsinyiti nekem :oops: :oops: de aranyosak vagytok :oops: :oops:

én is Lexi miatt nézegetek be,nagyon várom a hireket róla :oops: :oops: remélem minden jóra fordul :oops:

Lányok
nincs valakinek 8 darab felesleges progiszurija??????átvenném,ennyi hiányzik majd a végén,de ezért nem akarok egy dobozt venni :oops: :oops:

Bibar!
Nekem van agolutynom,amit a Zekétől kaptam!Kérdezd meg tőle,hogy az jó-e!Én mindig azt szúrtam és nem a progit!Mert ha kell odaadom!
Vendég

Bariném!
Hát nem pici a poci az bizti!Milyen kisimultak a vonásaid,nagyon szép vagy!Írtam püt!Ja és édi a bébi!
Bibar!
Gratu itt is!Máskor ne rakj alá semmit csak az UH képet!És akkor még jobb lesz ,mert jobban fog látszani!Nyugodtan átküldheted amit még felakarsz rakni,lekicsinyítem szívesen!
Juci!
Szép a pocid nagyon!Miért nem csináltok egész alakosat,amin az arcod is látszik?Hülye az aki úgí gondolja,hogy egy kicsit bekajáltál!
Share!
Én is gondolkodom ezen az úszáson,lehet marad a jóga és a torna!Én sajna nem fogok tudni kenguruzni,bár az lenne a jó!Csak akkor,ha valaki jön velem és hozza a másik kisszarost!
Kriszti!
Lexivel mi újság?Aranyos vagy,hogy szállítod az infókat!
Vendég

Benszi, ezeket egyedül csinálom és nincs olyan hosszú kezem, hogy egész alakost tudjak csinálni :lol:

Barátnőm múlt héten fényképezett Abán, ahol párom is rajta van, már kértem, hogy küldje át és ha meglesz, felteszem :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibar :lol:
Gyönyörű ez a kép!!!! Két hónap múlva én is ilyet akarok!!!!! :lol:

Tini és Juci! :D
Nagyon szép a pocitok!!! :wink:

manda

Lexi nagyon sokat gondolok Rátok,továbbra is nagyon-nagyon szorítok!

Zsókuci drága :D ,millió puszi Neked is!

Bibar csodaszép a kisbabátok,gratulálok :D !

Tinike nagyon helyes a pocid és gyönyörű kismami vagy,csak úgy sugárzik Rólad a boldogság.Tündérkék is küldtek Neked puszit,remélem megkaptad :wink: .

Juci nagyon szépen növöget a pocid,most már teljesen egyértelmű,hogy nem csak sokat ettél :D :wink: !

Manda lesz is ilyened majd meglátod(csak lehet,hogy ketten lesznek rajta) :wink: :lol: !

Krisztike nagyon várunk a remélhetőleg jó hírekkel Lexiről!

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Lippa :D
Drága vagy, köszönöm!!! Tudod, hogy nem is bánnám?! :wink:

manda

Manda én is így voltam vele,hogy ha már a Jóisten ezt a sorsot szánta nekünk és természetes úton nem lehet,akkor milyen jó lenne ha ikrek lennének,és látod be is jött :D .Tiszta szívemből kívánom,hogy Nálatok is így legyen :wink:!

Puszi
Lippa

lippa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a pocakfájós ismereteket. Kicsit már nyugodtabb vagyok, remélem csak a szalagok nyúlása miatt fáj a hasam.

Ma megyek védőnőhöz, először életembe! Kicsit izgulok!

Bibar!

Nagyon jó az UH kép!

Zsókuci!

Az adataim: Sharon, 29 év, Balatonlelle, Dr. Szűcs, spontán baba
Kell még más adat is? Más nem jut eszembe, de ha kell még valami, pótolom.

Kép

Kép
sharon

Azt hiszem Chesti,Te kértél régebben újszülöttkori képet,találtam egyet,itt 1 naposak voltak a Tündérkék :D .

Kép

Lippa

lippa

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szepen az Ádámot dícserő szavakat, aranyosak vagytok!

LEXI, nagyon örülök, hogy legalább egy kicsit jobb a helyzet, es továbbra is drukkolok, hogy jó irányba menjenek a dolgok. Muszáj bíznod, es meglátod, minden jóra fordul!!!!!!

Bibar, gratulálok! Mostmár "csak" annyi a dolgod, hogy nagyon vigyázz magatokra es elvezd a napokat. Egyetlen pillanat sem pótolható, ami már elmúlt, mindet ki kell elvezni.

Tini, tenyleg árad a kepról a boldogság! Jó ilyet látni.

Lippa, a lánykáid tünderi újszülöttek voltak!

Lanett, meglátod holnap minden rendben lesz. Meg ha ajánlanak vmi gyógytornát, ami a koraszülött babócáknál gyakran előfordul, akkor sincs miert megijedned es aggódnod, mert nagyon nagyon időben vagytok.

Mellszívó: nekem Medela van, de en nem tudtam használni. Nekem a kezi fejes jött be, így tudtam a legtöbb tejcsit a lehető leggyorsabban kifejni. Nekem sajna ödemás lett a mellbimbóm a mellszívóktól (próbáltam az Aventet is), de lehet, hogy csak bena voltam.

Juci, nagyon csini kismami vagy! Hogy csinálod???? Ha legközelebb babát várok, tőled kerek majd tanácsot, hogy hogyan ne hízzak el!

Többieknek is sok puszi, mennem kell!

Kép
agnesm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?