Sziasztok!
Olvastam a másik topikban, hogy Lexiéknél elállt a vérzés! Szuper!! Továbbra is nagyon drukkolok annak a babának, hogy maradjon pocaklakó!
Bibar, gratulálok az 1 cm-es óriásbébihez!
Várom a képet!
Tini, cuki babád van? Balra ugye a fejét láthatjuk?
Numato, ügyi vagy! Az államvizsgát már kisujjból is kirázod!
Lehet írtad már, de én le vagyok maradva.... milyen szakra jártál?
Sharon nagy gratula a spontán babához!
Te vagy a második a topikban - ha jól emlékszem (a memóriám kissé berozsdásodott mostanában). Később majd biztos felkehetsz, és mozoghatsz, addig kitartás!
Na, akkor a hasfájásról a hasfájósoknak: MAGNÉZIUM és PIHENÉS! "Köztudott"
, hogy én "végighasfájtam" az egész terhességet: az elején nyomást éreztem és szurkálást, utána feszítést, következett a hasogatás, aztán ismét feszítés, és így tovább... Ijesztő, de, ha nem erős görcsöket éreztek, akkor nem jelent bajt általában (de az erős görcs sem minden esetben jelenti azt, hogy baj lesz). Szóval lányok, no para!
Chesti, örülök, hogy jobban vagy már lelkileg. Hogy alakul Lencsilányunk pofikája?
Bár nem ugyanaz, de én 7 éves koromban megégettem kályhánál a jobb karomat. Évekig csúnya volt, utáltam, és csak hosszú ujjú ruhákban voltam hajlandó járkálni. Aztán meguntam, és úgy döntöttem, vállalom - miután elkezdte a nap "megdolgozni" szépen eltűntek a nyomok, most már csak én látom.
Niki arcát nem lehet eldugni, és ő még sokkal kisebb, mire ovis lesz, már csak ti látjátok majd.
Zsókuci drága! Még szép, hogy leszel te még boldog anyuci!
Sőt, már most is az vagy! Itt mindenkinek egy kicsit te vagy a lélekápoló anyukája. És még te mondod, hogy nem vagy erős?! De az vagy! Ahhoz igenis nagy erő kell, hogy itt maradtál velünk, átéled velünk nap mint nap a babákkal kapcsolatos apró-cseprő dolgokat, holott tudod, hogy neked még várnod kell, és azt is tudod, hogy már te is itt tarthatnál.
Mindenki elgyengül időnként, még a nagyon kemények is, és ez így van jól. Ki kell engedni a lelkünből azt, amiről úgy érezzük megfojt bennünket. És igenis mondd el nekünk, ha valami kiborít, vagy csak úgy érzed, most nagyon nem jó neked, és szeretnél már "máskor" lenni.
Lucia, meddig bírod még a fejést? Őszinte elismerésem neked!
Fotókat kérek szépen!
EGyeztettem a László Kórházzal: Mátét nem kell felvinnünk, elég, ha a leleteit visszük. Apa megy, mi maradunk itthon.
Lanett, biztos, hogy minden rendben lesz. Ne izgulj!
Agnesm, nagyon helyes fiú Ádám, és milyen nagy és ügyes már! Jók a képek!
Köszi a dicséretet. Férjem meggyúgyult már, még köhécsel, de az a hülye cigi miatt van.
Benszi, akkor hajrá a tornával, amíg lehet. Úszással vigyázz! Ha eddig nem jártál rendszeresen, inkább ne most kezd el. Uszodáink tisztasága, khmm, hogy is fogalmazzak ... Engem sem engedett a dokim még abba az usziba sem, ahol babaúszás van - mondván ott is vannak bacik. És szegény Niki esetéből látjuk, hogy igaza volt.
Még két dolgot elmesélek, aztán húzok aludni. Tudjátok, ritkán jövök, de akkor sokat dumálok!
Máté alvásrekordot döntött: este 9-tőll reggel 9-ig aludt.
Felébredtem 5 óra körül - semmi, 6 körül már forgolódott, 7 körül nyekergett egy kicsit, akkor felkeltem, de még ő nem akart, végül 9-ig bírta. Kihasználtam az időt egy kis kozmetikázásra, adóbevallás-javításra, szóval amikre amúgy éjszaka lenne csak lehetőségem. Szuper volt!
A másik, hogy ma babakocsi-rodeóztunk egyet Mátéval.
Elindultunk védőnőhöz súlymérésre, beutalóért a László Kórházba, stb. A házaktól nem láttam, hogy jön a vihar, csak amikor nyíltabb terepre értem, és gyanús volt a dörgés, néztem hátra. Már majdnem odaértünk, így nem fordultam vissza. Gyors mérés, doktornéni megvizsgálta, 3 hós oltást eltoltuk az oltási tanácsadás utánra biztos, ami biztos. Kapkodva öltöztettem, rohanás haza. Az egyik utcában esett az eső, esernyőt nyitottam a kocsi fölé + alá egy vastagabb plédet (ezek általában a kosárban vannak), és szaladtam. Aztán a másik utcában már nem esett. Máté egy ideig elvolt, aztán gondolom melege lett szegénykémnek, és reklamált. A nagy igyekeztben elfelejtettem 1-2 dolgot megkérdezni. Holnap v. telefonálok v. megint elsétálok.
A boltba se mentem így el, csak miután evett, és úgy tűnt elmúlt a veszedelem. Első ízben próbáltuk ki a kengurut - gondoltam, ha esni kezdene, kényelmesebb így az esernyő alatt. Egész jól tűrte. Először meglepődött, kereste a cicit (kendőben is ez a baja, hogy érzi, de nem kaphatja meg), cumival lekenyereztem, és bealudt. Már majdnem hazaértünk, amikor felébredt.
Kérdés: hogyan lehet a profilban kicserélni a vonalzót? Mindig beteszem az újat, és nem marad meg, hanem visszaáll a régi.
Jó éjt mindenkinek!