Sziasztok!
Gondoltam ma hagyom kicsit a házimunkát, és beurgom hozzátok!
Kicsit most vissza tudtam olvasni....
Edus, de jó hogy itt vagy megint!!!
Borzasztó dolog ez az eü helyzet mindenhol! Nálunk legalább a terheseknél van vmi rend, legalábbis nálam nem volt gond. De ha pl az én arcüreg esetemet nézem akkor tök ugyanaz amit leírtál Edus. 10 éve nagyjából minden tavasszal vagy ősszel előjön. Pokoli fájdalom, de komolyan. Kétmillió orvosnál voltam már, de mind elküld. A fogorvosok szerint arcüreg probléma a fül-orr-gégészek szerint semmi baja az arcüregnek. Kérdezem de akkor mi fáj? Hát nem tudjuk! Volt olyan orvos aki azt mondta, hogy hívjam fel ha kiderül hogy mi volt a probléma, mert nagyon érdekli.Köszi.
MIndegy tudnám még ragozni én is, de nem fárasztalak vele titeket. A lényeg, hogy most utolsó reményem az István kórház fül-orr-gégész osztvezető főorvosa. Állítólag vérprofi. tegnap agyonnyomkodta az arcom, egy hét múlva megyek ct-re, aztán jövő szerdán hozzá, addig nem tud semmit mondani. De kaptam cataflam receptet, csak az a baj minden második este kihányom....bocs. na abba is hagytam.
Edus, a mi lurkóinkban tényleg van vmi közös
én a csitt-csattomat találtam meg egyszer a pelusban (kakába ágyazva
).
Andi, de ne aggódj, ezek még a kis csínytevések közé tartoznak
. Nálunk a legújabb szórakozás, hogy feláll a bébitaxi ülőrészére, megfogja azt a hátsó fogót és rángatja, hogy haladjon.
De mondhatnám még a csatornafedélen összegyűlt esővíz lefetyelését is.
Jaj, de meg ne ijedj, olyan édesek ilyenkor is, csak hát 10 szemmel kell figyelni őket.
Majácska egyszerűen gyönyörű!
Kata, Lizus olyan szép!!!!Olyan jó látni, hogy ügyesedik, fejlődik. Édes cukor!
A szemét görcsök nem lehet, hogy ettől a brutál időjárástól vannak? Hol vihar, hol 30 fok? Persze ez olyan gyenge kapaszkodó tudom, hogy az időjárás miatt...
Ja, én is Dudi vagyok!
Zsolti így hív, már beszéltünk is róla, hogy az unokáink Dudi mamának hívnak majd.
Zsóka, Marcipán olyan nagyot nőtt, tök hosszú! Gratulálok a lépésekhez!!!!!!!! Borcsi és a barátnője kész nők, kokettálnak a kerti partin!
Tényleg mi van a bárányhimlővel? Letelt már a 21 nap? Hú remélem megússzátok!
már mi is ilyen jókat vacsorázunk, hogy sonkás kenyér, annyira jó, hogy már ilyen ügyesek a gyerkőcök, emlékszem nemrég még azon idegeskedtünk, hogy nem akarnak rágni.
Zsófi, gratulálok a darabhoz!Hú biztos nagyon szeretnek a gyerekeid!
Samu pedig a lufival, mint mindig: haláli!
Panni, Márk is milyen nagyot nőtt már! Nekem is a dzsungelharcos a kedvencem! Fogakhoz, éjszakákhoz kitartást!!!! A helyzet éjszaka nálunk is ugyanaz mint nálatok, még mindig jönnek a fogak. Válaszolok majd a leveledre mindenképp, csak este mindig rosszul vagyok.
Anzsi és
MIrcike utólag is boldog névnapot!!! Múlt héten ünnepeltétek ugye?
Anzsi, a Szeged melletti kis falu nem Zsombó volt véletlenül? Az összes rokonunk ott lakik....és nem hívtak meg az esküvőre????
Klári, nagyon ügyes vagy!!!!!Gratulálok a vizsgához!!!!!!Én már attól is elfáradok, ahogy írod, hogy még egy vizsga, még egy vizsga...
Fatima, aranyos vagy, hogy hiányolsz! Hú mostmár nagyon kell neked szorítanunk!!! Írj mostmár gyakrabban ide is, hogy mi van veled, mert én pl a szülészetes topikot már nagyon ritkán tudom csak megnézni.
Vera, komoly Andris nagyon édes! És nagyon hasonlít rád! Hát igen, már én is látom hogy milyen gyorsan szalad az idő, hipphopp és a mieink is ballagnak az oviból.
Na, most hirtelen ennyi tellett tőlem, mégis megyek házimunkázni.
Mindenkinek nagy nagy puszi, és aki régóta nem írt mint én, az írjon mint én!