Új privát üzeneted érkezett!

Látom voltam/vagyok, erre mindenki eltűnt??!!!! :oops: :oops: :roll: :?
Nóri mi volt a dokinál?? :)
Kata, Lizink hogy van??!!!Drukkok mentek! :)

ja és egy korrekció, mert mondta a prof.., h a bluetooth adaptert csempészte vhogyan a pelusába kiszs... :oops: :oops: :? 8)

na mindenkinek pusszok, vigyázzatok nagyon Magatokra! :)

CsSzilvi??!!! :)
SNiki?? :)
és többiek... :)
mazsolák

Edus megedződünk???? :roll: :roll: :roll: Hát, én nem tudom. Remélem, egyszer majd nekem is lesz ha nem is annyi energiám mint neked, de legalább fele annyi.
Még mindig a pelusba eldugott cucc jár a fejembe. :lol: :lol: :lol: Hogy mi járhatott a kis lurkó fejében, mikor eldugta!!! :lol: :lol:
Kész vagyok tőle!!!! Miket ki nem találnak!

Szép napot mindenkinek!!!!!

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Gondoltam ma hagyom kicsit a házimunkát, és beurgom hozzátok! :)

Kicsit most vissza tudtam olvasni....:)

Edus, de jó hogy itt vagy megint!!! :) Borzasztó dolog ez az eü helyzet mindenhol! Nálunk legalább a terheseknél van vmi rend, legalábbis nálam nem volt gond. De ha pl az én arcüreg esetemet nézem akkor tök ugyanaz amit leírtál Edus. 10 éve nagyjából minden tavasszal vagy ősszel előjön. Pokoli fájdalom, de komolyan. Kétmillió orvosnál voltam már, de mind elküld. A fogorvosok szerint arcüreg probléma a fül-orr-gégészek szerint semmi baja az arcüregnek. Kérdezem de akkor mi fáj? Hát nem tudjuk! Volt olyan orvos aki azt mondta, hogy hívjam fel ha kiderül hogy mi volt a probléma, mert nagyon érdekli.Köszi.
MIndegy tudnám még ragozni én is, de nem fárasztalak vele titeket. A lényeg, hogy most utolsó reményem az István kórház fül-orr-gégész osztvezető főorvosa. Állítólag vérprofi. tegnap agyonnyomkodta az arcom, egy hét múlva megyek ct-re, aztán jövő szerdán hozzá, addig nem tud semmit mondani. De kaptam cataflam receptet, csak az a baj minden második este kihányom....bocs. na abba is hagytam.

Edus, a mi lurkóinkban tényleg van vmi közös :arrow: én a csitt-csattomat találtam meg egyszer a pelusban (kakába ágyazva :lol: ). :lol:
Andi, de ne aggódj, ezek még a kis csínytevések közé tartoznak :lol: . Nálunk a legújabb szórakozás, hogy feláll a bébitaxi ülőrészére, megfogja azt a hátsó fogót és rángatja, hogy haladjon. :lol: :lol: De mondhatnám még a csatornafedélen összegyűlt esővíz lefetyelését is. :lol: :lol: Jaj, de meg ne ijedj, olyan édesek ilyenkor is, csak hát 10 szemmel kell figyelni őket.
Majácska egyszerűen gyönyörű! :)

Kata, Lizus olyan szép!!!!Olyan jó látni, hogy ügyesedik, fejlődik. Édes cukor!
A szemét görcsök nem lehet, hogy ettől a brutál időjárástól vannak? Hol vihar, hol 30 fok? Persze ez olyan gyenge kapaszkodó tudom, hogy az időjárás miatt...
Ja, én is Dudi vagyok! :lol: :lol: Zsolti így hív, már beszéltünk is róla, hogy az unokáink Dudi mamának hívnak majd. :lol: :lol: :lol:

Zsóka, Marcipán olyan nagyot nőtt, tök hosszú! Gratulálok a lépésekhez!!!!!!!! Borcsi és a barátnője kész nők, kokettálnak a kerti partin! :lol:
Tényleg mi van a bárányhimlővel? Letelt már a 21 nap? Hú remélem megússzátok!
már mi is ilyen jókat vacsorázunk, hogy sonkás kenyér, annyira jó, hogy már ilyen ügyesek a gyerkőcök, emlékszem nemrég még azon idegeskedtünk, hogy nem akarnak rágni. :)

Zsófi, gratulálok a darabhoz!Hú biztos nagyon szeretnek a gyerekeid! :)
Samu pedig a lufival, mint mindig: haláli!

Panni, Márk is milyen nagyot nőtt már! Nekem is a dzsungelharcos a kedvencem! Fogakhoz, éjszakákhoz kitartást!!!! A helyzet éjszaka nálunk is ugyanaz mint nálatok, még mindig jönnek a fogak. Válaszolok majd a leveledre mindenképp, csak este mindig rosszul vagyok. :(

Anzsi és MIrcike utólag is boldog névnapot!!! Múlt héten ünnepeltétek ugye?

Anzsi, a Szeged melletti kis falu nem Zsombó volt véletlenül? Az összes rokonunk ott lakik....és nem hívtak meg az esküvőre???? :lol: :lol: :lol:

Klári, nagyon ügyes vagy!!!!!Gratulálok a vizsgához!!!!!!Én már attól is elfáradok, ahogy írod, hogy még egy vizsga, még egy vizsga...

Fatima, aranyos vagy, hogy hiányolsz! Hú mostmár nagyon kell neked szorítanunk!!! Írj mostmár gyakrabban ide is, hogy mi van veled, mert én pl a szülészetes topikot már nagyon ritkán tudom csak megnézni.

Vera, komoly Andris nagyon édes! És nagyon hasonlít rád! Hát igen, már én is látom hogy milyen gyorsan szalad az idő, hipphopp és a mieink is ballagnak az oviból.

Na, most hirtelen ennyi tellett tőlem, mégis megyek házimunkázni. :(

Mindenkinek nagy nagy puszi, és aki régóta nem írt mint én, az írjon mint én! :lol: :lol:

Kép
nóri8

Nóri!!!!! de, de Zsombó!!!!!!!! hűha, milyen kicsi a világ!!
és nagyon szépen köszönöm, igen múlt héten volt!!
drukkolok, hogy kiderüljön, hogy mi van Veled!

Edusom!!! :wink:

Andi, én is paráztam, hogy hogy lesz meg az, aztán valahogy csak belejövünk! Neked is menni fog!!! tegyél fel még képet a pici aprságról!

Klári ügyes vagy, nagyon!!

Katám, hogy vagytok??!!

mindenkit puszilunk!!!!!
mangó

Andi :lol: , bocsi, csak siettem! szóval, hogy hogy lesz ez meg az :oops: :oops: :lol: bocsánat!
mangó

Anzsi, írd már meg légyszi priviben vagy a wiwen, hogy kinek az esküvőjén voltatok! :roll: tényleg milyen kicsi a világ! :lol: :lol:

Kép
nóri8

de itt is megírhatod...

Kép
nóri8

Nóri, tök jó, h írtál!!! :D :D
Ma elég vacakul kezdődött a napom, de miután elolvastam, :
[quote]E írta:dus, a mi lurkóinkban tényleg van vmi közös én a csitt-csattomat találtam meg egyszer a pelusban (kakába ágyazva :lol: ).

Nevettem egy jó nagyot, és egy kicsit enyhült a rossz kedvem! :) :) Hát igen, tudnak alkotni. :)
Jó házimunkát neked! :)
Andi, Nóri leírta, h ezek a pasik már csak ilyenek, lehet h a te Majád egy kis tünemény lesz, de lehet, h hasonló dolgokat fog produkálni, v 2 pasival fog felérni. De majd jössz, megírod, elmeséled, mi meg adjuk a tippeket, v nevetünk egy jót.... 8) 8)

Anzsi, várom ám a választ.... :)

na megyek megnézem az ebédet! ha tudok, még jövök.
mazsolák

sziasztok!!

na megjöttünk, az EEG-n az a jó hogy a jobb agyfél teljesen okés!!!!!!!!! :lol: 8) 8) 8)
a bal nem. de talán nagyon picit jobb mint volt..talán.. de ott elég aktív görcstevékenység van. :roll:
gyogyó megy tovább, egyelőre nem emeli a drnéni a tegnapi zavaros nap miatt most várakozó állásponton vagyunk, megfigyelés alatt kisasszony :lol:
de most szed 2,5 tablettát / nap és 4 tabira akar felmenni :?
szal van még előttünk út....

amúgy tündérkirálylány a drágám!!

Csajok! ez a gyerek! komolyan kezdem elhinni h valami extra kapocs van köztünk :roll:
tegnap mondtam neki meg ma reggel is hogy EEG, nyugiban kell feküdni, tudja, emlékszik nem fáj csak nyugi kell....
és végig mozdulatlanul nézelődött, én meg énekeltem neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! előtte a kocsiban végig tök ficánka és aktív volt!!! az asszisztensek is csak néztek, hogy ilyet még nem láttak h egy 8 hónapos ilyen nyugiban tűri...

na ez van, ja a gerinc röntgen is okés.

jaj hívnak......mennem kell, majd igyekszem még jönni
lmkata

ó ez nagyon jó hír kata!!! a bal agyféltekére meg gondol gondol h jobb legyen hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!!

edu fotó???!!! kiszs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nóri magatokról is írj majd részletesebben!!! ne csak pár szót!!

angzsi nálatok éjszakák?? jobbak? majd megszervezzük a talit hamarosan!!

iszonyat a hőség..
kerekpocak

na vagyok, csak telefonok, meg bebikáztuk egy csajszi kocsiját, mert nem indult.
én meg nagyon profi vagyok ebben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval all in all Lizu alapból jobban van, a tegnapi gubanc meg kitudja... front, légnyomás, időjárás.... a kórházba is többen bekerültek, nagyon rohamoztak sokan.... :? :? :? :? :?
nekünk még akkor jobban alakult h nem lett belőle kh.

na ennyi a témából! :lol:

Nóri remélem ez a doki már a végére jár! bízom benne, jónak hangzik!!!!

Edus pussz, rosszkedv ellen gyere csak ide, majd felvidítunk! :lol:

Andimaja örülök h a Dunapart így bejött!!!!
hajrá! ma is borzalmas a meleg. nem is a meleggel van baj, hanem ezzel a nyomott idővel!

pedig hajnalban őrület zuhé volt, nálunk akkora vízmosások vannak az út mellett h aki abba belemegy annak kampec. :?
de mi vigyázunk, nem megyünk bele :lol:

lépek, mingyá megyünk fejlesztős órára...

puszilunk minden babát és mamát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jajj Nóri vicces h te is dudi vagy, pedig nem is vagy dudi!!! :lol:

és egy mai várakozós kép
Kép
lmkata

na nem bírom megállni, most szedtük le Noémi telójáról, olyan max 2-3 hetes képek...

Kép
Kép
Kép Kép
lmkata

Sziasztok!!!

Hát, Edus, köszi a bíztatást. Azért valahol azt szeretném, ha inkább 2 pasival érne fel az én kislányom, csak félek, hogy hogyan bírnám. De ezek a történetek haláliak a gyerkőcökről! Azért nehéz lehet, de amikor utólag visszagondol az ember, hihetetlen vicces. És majd mikor nagy lesz, és elmesélitek neki... Van ám élet nálatok rendesen. Tök jó pörgősek vagytok. Csak nekem tűnik úgy, hogy nálatok tök sok szünet van az oviban? Vagy legalábbis több mint itt.

Nóri, ez a csatornaereszből való ivás!!!!!!!!!!!!! Akkorát nevettem. Na akkor talán nem lehetett valami vicces. Vagy mégis?? :wink: Vannak még ilyen történetek?
Fú, izgi ez az arcüreg problémád. Azt gondolná az ember, hogy már mindenre tudnak valamit, aztán meg mégse. Pedig ez egyszerűnek tűnik, nem valami bonyolult tünet. Légyszi írd meg mi volt, nagyon kíváncsivá tettél.

Kata
: nem csoda, hogy össze vagytok kattanva Lizuval, hiszen minden közös képről csak úgy sugárzik!!!!!
Te megbikáztál egy kocsit??? Mikre vagy képes. Csak úgy csípőből. Nem semmi!!! Szuper mama!!!!!!!!!
Jaj a pici Lizu, és az ő kiskacsája! Zabálnivaló!

Hát, én megint virítottam. Bedobtam egy adag Maja ruhát a mosógépbe, és az összes fehér ruhájából rózsaszínt csináltam!!! :cry: Érdekes, mert ami benne volt színes ruha, az narancssárga volt, és mégis gyönyörű rózsaszín lett minden. :shock: De nem ám foltosan, hanem mintha eredetileg is ilyen lett volna. Pedig eleinte fogatkoztam, hogy nem lesz neki rózsaszín rucija. Na tessék!!!! Tudok én bénázni rendesen!!!

Képek:

Így nézek a semmibe
Kép

Így ordítok
Kép

A játékok meg ennyire érdeklik
Kép

Ez meg az én kedvencem. Kicsit csúnya rajta, de olyan édesen cumizik. No csak a fénykép kedvéért, mert egyébként utálja.
Kép

Bocsi, ha kicsit sokra sikeredett. Majd teszek fel a rózsaszín pelusokról és rucikról is. :cry:

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Kata!! nagyon édes Lizu, már megint! Hát persze, hogy van kötelék, hogyne lenne!!!Látszik is rajtatok!! én hiszek ebben, hogy meg lehet beszélni a babókkal a dolgokat!!

Zsófi, oké!! :wink: éjszakák, hááátttt..... a mostani jobb volt, de valahogy még mindig nem az igazi.......

Andi!!! képzeld eddig nekem nem sikerült ilyet, de most nekem is!!! na ebben csak az a vicces, hogy én is pár rózsaszín cuccost csináltam a fiamnak! :wink: :lol:

Edusom! komolyan mondom, nagyon csodállak, két pasival és pocival olyan sokat bírsz, én néha úgy el tudok fáradni :)

csajszik hol vagytok? Julcsi, Reni, Mircike, Timi, Zsóka, Nóra és a többiek!

és akkor én is:
Kata ;)
Kép egyedül is tudok már enni

Kép nem lehet elég korán kezdeni
mangó

Andi!!! az lemaradt, hogy nagyon cukorfalat Majababa!!!!!!!!!!!!!!
mangó

Andi, hát majd meglátjuk milyen kiscsaj lesz Majababa!!??!! :shock: :shock: :) Igen, itt szinte duplaannyi szünet van, mint odahaza. (Most, h így írom, nem is tudom, h az aktívan dolgozó anyák hogyan oldják meg szabadnapilag, hiszen az iskolákban is így van??!!! :oops: :oops: :? )

Katám, de jók ezek a hírek!!!!!!!!!!!!! :D Nagyon örülök, és remélem, ennél csak jobb lesz!!!!!Hidd el, ha belendül a kiscsaj!!!! :) Csak kapkodod majd a buksid! A kapocs, meg kapocs, látszik nagyon! :D De szerintem a nagynénijeit, meg apáját is nagyon imádja! :D A kedvenc képem, ahogy ejtőzik egyet Noémi ölében! Az annyira édes, ahogy ki van terülve! Akkora puszást tudnék nyomni a homlokára! :oops: 8) :wink:

Anzsi!!!!mért rejtegeted ezt a gyönyörű kiskrapekot!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: Hát hallod, a te kispasid után is majd fel kell mosni a csajokat! Eszméletlen, milyen helyes!!!! :) :)

Még Szilvinek, aki jól eltűnt itt az évzáróhoz közeledve, hogy mizujs Gabóval??!!! Ákos nagyon édes, mosolygós pasi! És eszméletlen, milyen hosszú!!!! :) :)

Zsókám, vannak hírek Borcsa felmérőjéről??!! :) :)

Reni, te is eltűntél!!!!Sok a munka, v a kiscsaj adja a programot??!! Figyu, válaszolok Neked is a napokban! :) :)

Julcsi??!!! Mircike?!!Anaciék?? Zsófi??? Nagy a hajtás?!Klári, Timcsi, és mindneki, akit nem írtam :D

Igaza van Nórinak, tessék jönni, és hírt adni!!!! :)

ja igen a pocis képek...háát tök ciki, de alig van...de apa ígérte, h "csinálok a csajoknak" most épp vacsizik... na képekkel majd jövök vmikor. Kedvesek vagytok, és jogos, h elhanyagoltam most képeket.. :oops: 8)

most lépnem kell, pusszok mindenkinek... :)
mazsolák

ja most vettem észre: "Only 100 days to go!!!" :oops: 8) :)
mazsolák

ja nagyon tetszik ez a zoknis vonalzó, de sajna nem találok hozzá aranyos fiús/babás "mérőt", így most ezt találtam... :shock: :shock:
mazsolák

Jajjj de édes csöpp kicsi Maja!!!
ugyanilyen dobozunk van!! az a színes pillangós izé. Lizu szereti :lol: :lol: :lol: :lol: majd Maja is figja meglásd!! :lol:

Anzsi már értem a taktikádat! azért teszel fel ritkán képet Bendéről hogy jóóóóóóóóóóóóól leessen az állam ha meglátom.
mert most is ez történt!! őrült nagyfiús már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

szóval ritkán képet feltevőkről vagyis képet ritkán feltevőkről, azaz nem -ről hanem feltevők simán. na a lényeg: GYAKRABBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEGYEK kezdődik az ER.

pussz
lmkata

én vagyok, irkálok is néha néha!!!!
pusszancs
kerekpocak

Kata, ER, de jó!!!!!! :D (itt láttam egy részt, de absz nem tudtam hova tenni.., teljesen új szereplők, meg vmi háborús epizód.., szal sok kimaradt..hasonlóan vagyok a GA-val, DHws még csak csak lehet követni, ha 3-4 rész kimarad, akkor is, de ott is nehéz felvenni a fonalat. Ráadásul 10/11 mire elkezdődik, akkor meg már nem megy a koncentrálás még magyarul sem, nemhogy angolul.. :roll: :oops: :oops: :? 8) :wink: )

ja Nóri szavaival élve, én sem akartalak titeket fárasztani a mai időpont mizériámmal -ami persze nincs..-. Imri mesélte, h egyik kolléganő-bnő várandós (7-9 hetes lehet kb..), és rosszul volt reggel, elment dokihoz, de nem fogadták.., mesélte, h próbált erőszakosabb lenni, de nem ért el semmit, így inkább felhívta az édesanyját Indonéziába, aki orvos...szal vannak esetek... :roll: :shock: :roll: :oops: :? :(
mazsolák

[quote="kerekpocak"] írta:kerekpocakn vagyok, irkálok is néha néha!!!!
pusszancs

igen, de csak néha néha....., nem ezt szoktuk meg??!!! 8) 8) :wink:

Hiányzol!!! :)
mazsolák

edu nézd meg a volanzó alját! a szöveg nem stimmel :) nem milos zétény a terhes hanem te :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

basszus láttátok az ERt???? felháborító h így lett vége!!!!!!!!!!ááááááááááááááááááááááááááá

és ráadásul a jövő héten se fog folytatódni!!!!! vkinek van infója arról h mi lesz???????????

most marha ideges vagyok!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kerekpocak

Igaz! Jogos, akkor még dolgozok rajta! köszi! :oops: :oops: :? :)
mazsolák

edu írtam ám ma is!
de a gyönyörű LIZÁT, MAJÁT ÉS BENDÉT NEM DICSÉRTEM MEG!!!!!!!!!!!
kedvenc fotók: lizu anyuval ülve, kiságyban alvós Maja és fogmosós Bende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samu annyira cuki h nem tudok betelni vele!!! minden nap egyre több mindent tud (most egyfolytában a kül és beltéri lámpákat mutogatja és egyre többször már csak 1 kezét fogva sétálgat, a játszótéren iszonyú messze elcsatangol önállóan ja és a mai extra: a 3-4 méter hosszú fa krokodilt körbe körbe sétálja, ami nehéz mert át kell lépegetni a fa 30 cm magas rögzítéseket) és a keskeny részén körbe kell kerülnie!!! annyira ügyi!!!).
ma kapott iszonyú jó homokozó szettet, amit már fel is avatott. ha számolok 3ig háromra lelöki magát a csúszdán. szóval iszonyú ügyes! és gyönyörű!!!!

na ez van velünk.. mindehez 11-12 óra éjjel és 3x 1.5-2 óra nappal. nagyon nagyon jófiú!!!!!!!!!!
kerekpocak

Így má jó??!! :oops: :oops:

ER sajna nincs infom...
mazsolák

dehogy 3x csak 2x!

szal csak kétszer 1.5-2 óra nappal!
kerekpocak

edu: szuper!!! ezt lehet még:

milos zétény's mum is........
kerekpocak

Sziasztok!

Bende milyen nagyfiú már :shock: :shock: Nagyon helyes pasi lett :wink:

Pici Maja édes kis tündér! Nyugi Andi, A "nem adok rózsaszínt a lányomra" majd elmúlik idővel :wink: :lol: :lol: :lol: Én is rózsaszínellenes voltam :wink: :lol: Nagyon vagesz dolgokat lehet kapni rózsaszínben is :D

A kis dzsungelharcos Márk, már igazi nagyfiú!

Lizacicu olyan cukkancs!!!! Kedvencem a kacsásalvós :wink: olyan ügyi, hogy nyugiban volt amikor kellett!

Nóri, Niki is lefetyel bárhonnan ahol talál egy kis tócsát (mint egy kiskutya :oops: :lol: )!

A hétvégén nagy buli volt! lezüllöttem rendesen :oops: :lol: :lol: :lol:

Niki már 2 fiúval is csókolózott :roll: :lol: Az egyik a 2 éves férjjelölt volt, a másik az egyik angolos csoporttárs. Szájrapuszit ad, de csak fiúknak :D

Volt pár nyűgös napunk... Meg rohangálunk is elég sokat, azért nem jöttem mostanság... Na meg pihentem a házibulit :oops:

Edus, jó, hogy végre aktívan vagy itt (is) :wink:

Puszi mindenkinek!!!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Meg sem dícsértem lufizós Samut! Nagyon zabálnivaló! Mostmár tényleg naponta fog valami újjat produkálni :wink:

Niki is annyi mindent csinál már, focizik, ha örül akkor toporog gyorsan a lábával stb, stb :D De a csúcs, az az, hogy naponta nagyon sokszor átölel és puszilgat! Ennél nincs fantasztikusabb érzés a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a Logi-tesókat is majdnem kihagytam :oops: Bori Ruhája valami csodaszép a ballagási bulin!!!!! Nagyon csinos volt, mond meg neki :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Most csak kutyafuttában, de ígérem, délután bővebben :oops: .
Mi jól vagyunk, csak minden nap van valami programunk. Pl ma egy nagyon régi (tizenéves korombeli) barátnőmhöz vagyunk hivatalosak (az iwiwen találtunk egymásra), neki is van már két lurkója, egy 3 hós pasi és egy két éves csaj. Kíváncsi vagyok, Marcus hogy reagálmajd az új szitura.

Bende valami hihhetetlenül gyönyörű!! Komolyan!!!!

...és hát a két leányzó, Lizus és Maja is hozzák a formájukat, tüneményesek!!!

Nóri de jóóóóó,hogy írtál!!! :wink:

Na megyek, de jövök még!!!!!!

KépKép
logi

Reni, hú de hiányoztál már Te is a csapatból!! Köszi, megmondom Borinak (Naka-Katától van a ruca :wink: )

KépKép
logi

Jóóóóó reggelt!!!!! :lol: :lol:

Mi volt az ER-ben? Én eldőltem. Biztosan a front. Izgi volt végre???

Zsófi: mikor lesz kép Samu homokozós szettjéről?? Édes lehet! De jó lehet, hogy minden napra jut valami meglepi, valami újdonság. Nagyon gyorsan fejlődik akkor most.

Anzsi: és ráadod Bendére a rózsaszín cuccot? Azért örülök, hogy másnak is sikerült. :wink: Olyan édesek a képek. Az egyedül evős, naaaaagyon ügyes. :lol:

Reni: most hogy elintéztem Maja cuccainak nagy részét, azt hiszem ez a rózsaszín ellenesség végét jelenti. :lol: De látom, Nikin is van sokat rózsaszín, és olyan édes benne. Már alig várom, hogy Maját is ilyen dögösen tudjam öltöztetni.
Szájra puszi???? :shock: :shock: Tényleg igazi kiscsaj. Nincs róla kép??? Arik lehetnek. Ez olyan képeslap fotó lehetne.

Edus: tényleg, milyen nagy lehet már a pocid. Mozgolódik rendesen a kis Milos Zétény? Jaj, annyira tetszik a neve. Nagyon jót találtatok ki. Ketten a pároddal, vagy a fiúk is besegítettek. Lemeózták???

Kata: remélem Maja majd megszereti a dobozt, papájától kapta gyereknapra. Most még szerintem látni sem látja. :wink: De akkor van remény!!!! Nincs olyan kép, amin Lizu és a doboz vannak?

Hát, engem nagyon megviselt ez a front. Maja tegnap ordítós napot rendezett. Hihetetlen, hogy ilyen kislány hogy képes 3 órát végig ordítani. Pedig már mindent megpróbáltunk. És nem fáradt ki, éjjel is eléggé aktív volt. De nem baj, mert én meg nem bírtam aludni. Így legalább foglalkoztatva voltam.
Nincs meleg vizünk. :cry: Már 2 napja. Tök dühítő. A múltkor a hideget zárták el, mert az egyik lakónál csöpögött, és beáztak sokan, ő meg nem volt itthon, most meg karbantartanak, azért zárták el. Én meg 2 napja nem tudok fürdeni. Lassan kezd szagom lenni. :oops: :oops: Jó, hogy ilyen meleg van. :cry:

Szép napot Mindenkinek: Andi

[/b]

Kép

Kép
b79andi

andi: a bebugyolálást próbáltad? és napközbeni alvásoknál 3 hónapos koráig csináltam samunak (babagami: minden gyerekkönyvben leírják, de valahogy nincs benne a köztudatban) és így tanult meg - többek közt- egyedül elaludni. nem untatnék itt mindenkit a részletekkel (főleg mert már milliószor leírtam) így ha érdekel hívj fel! priviben ment telszám.
kerekpocak

Sziasztok!

Kata de jó annyira örültem!!! A jobb oldali gubancon meg biztos lehet a sok fejlesztéssel segíteni!!!

Mi volt tegnap ER.ben?? Mert én a Pro7-en is nézem és ott sokkal előrébb jár szóval tudom a folytatást csak azt nem hogy hol hagyták abba, tegnap kínai főzősulim volt.

Amúgy a változatosság kedvéért tanulok, holnap az utolsó vizsga, utána teszek fel képet meg jövök gyakrabban!!

Bende nagyon cukor Angi!!!

Klári

Klári
Kép
ganti

akkor sos infot kérünk klári!! legalábbis én. ha a többiek izgulni akarnak akkor priviben?
luka beintubálva egy vizsgálóban, abby elájulva terhesen mert sam férje épp megszökik a börtönből és a kórházat használták fel erre a célra. kérdés? megszületik a kisbaba? túléli luka??? összeházasodnak???
kerekpocak

írtam privit! Aztán ha a többiek se akarmnak izgulni tedd fel.

:lol:

Klári
Kép
ganti

én is szeretném a részleteket, mert amit Zsófi írt, pont láttam itt kint, azóta meg amiket láttam részeket, nincs utalás....szal ha lehet, én kérném az infot. KÖSZI!! :D

na rohantunk az oviba!

pusszok:e
mazsolák

nekem is küldjétek el az ER folytatást!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Na akkor közkvánatra:

Minden OK lesz, mindenki túléli, kivéve Sam volt férjét, de ez nem lesz ennyire egyszerű természetesen.

Baba koraszülött lesz, tök izgi mert az egyik rész végén nem tudni hogy meghal-e vagy nem, többször újraélesztik, de minden helyrejön és meggyógyul. Asszem hogy nem házasodnak össze.

Az már volt hogy az indiai csajszinak meghal a férje Irakban? Mert ilyen is lesz, de sebaj, mert újabb bonyodalmak, másik doki beleszeret (nem mondom meg hogy ki) ő meg persze megint egy másikba.

Született Feleségek is sokkal előrébb tart már de az már annyira bonyolult hogy én sem értem, majd ha lesz ma megnézem és megpróbálom felvenni a fonalat.

Remélem azért nem lőttem le minden poént.

Klári

Klári
Kép
ganti

a született feleségeket én kapom ott tartok majdnem hol amerikában, de az tényleg bonyesz.

köszi klári!!!!!
kerekpocak

köszi a dícséreteket!

Klári drukk!

Zsófi, Samu nagyon ügyes!!! nem semmi, és de édes lehet a lámpákkal!!!

Andi, még nem adtam rá :) az a jó, hogy alvós body és naci lett rózsaszín, azt lehet, hogy ráadom :wink:

Edus, nagyon édes az új vonalzód!!!

Reni, de jó, hogy itt vagy, tegnap láttam a pálmákat!!! :wink:

Klári, én is köszi az ER-t, nagyon izgultam! most a Grace Klinika foglalkoztat nagyon :wink:

Kata, rájöttél a trükkömre, puszi Nektek is! :wink:

puszi!!
mangó

Andi, ma gondoltam rád.. 8) :wink: Ugyanis eltünt a madzagos telefonunk, amit tudtam, felkutattam, de nem lett meg...fel is adtam. :shock: :shock: :roll: :oops: Aztán megjöttünk az oviból, kérdem az én okos, nagy, elsőszülettemet, h vaj' tudja-e merre van a telefon. :shock: :roll: Erre térül fordul, és előkapja "a baba" játékából a telefont, ami ráadásul pont úgy szól, mint a telefon??!!! :x :x Ha szögre akasztom magam, sem találtam volna meg magamtól...Na szal lesznek még dologk.. :oops: 8) :wink:

Anzsi, köszi!!! :D

Zsófi, köszi!! :D

Katám? Merre vagytok? Lizusom??!! :D

Zsókám, azért tessék jönni a barátnők után, mert már te is nagyon hiányzol!!! :D

Reni, tök jó, h jöttél+írtál! :D

Klári, minden csodálatom a tiéd!!!Én is elterveztem, h tanulgatok, de csak terv szintig jutottam, sajna hamar kidőlök.... :roll: :oops: :? Köszi az infot, és vizsgák után tessék jönni! :D

meg mindenki, akinek nem írtam külön!:D

Most nekem is lépnem kell, mert zajokat hallok! :oops: :?

pusszok!
mazsolák

ja még annyit, h Vera, nagyon szépek vagytok a fiúkkal!!! :D :D És már mekkorák! Milyen hihetetlen,h lassan mi is itt fogunk tartani??!!!! :roll: :oops: 8)
ja és Zsig megjegyezte, h ő mindent tud, mert okos!!!! :oops: 8) :wink:
mazsolák

Edus: hát megint alakítottak a fiúk. Vagyis a nagyfiú! Minden napra jut valami??? :lol: :lol: :lol: Jaj, izgik lehetnek így a napok. Komoly tudsz maradni előttük? Mert én tutira elröhögném magam. Már most is, mikor olvastam. Annyira előttem van. Komoly arccal felmutatja a telefont. Zabálni való!!!!!!!

Zsófi: köszi, olvastam a bebugyolálást, és pont van egy olyan magazinom, amiben leírják. Tulajdonképpen, még csak akartam próbálni, de valahogy nem jött össze. De most, hogy mondod, megpróbálom. Majd holnap jelentkezem, hogy sikerült. :lol: A telefonszámod meg elteszem, jól fog még az jönni!!!!! Köszi!

Klári: áruld el a titkot, hogyan lehet baba mellett tanulni??? :shock: :shock: Nekem még 2 vizsgám van, de egy évem, hogy letegyem, és el sem tudom képzelni, hogy valaha lesz annyi időm, hogy megcsináljam. Le a kalappal!!!

Izgi ER!!!! De jó, hogy van akiktől megtudjam, ha már így elhanyagolom. De ezek az afrikában játszódó részek, nekem nem tetszettek, és mikor végre izgi lenne, akkor elalszok. No, csak azt, meg a Grace klinikát aludtam végig, mikor vége lett felébredtem, mert jött a vihar. És bagoly voltam hajnalig. Ez az én formám!!! :cry: :cry:

Kép

Kép
b79andi

[quote="mazsolák"]
írta:
mazsolák
Most nekem is lépnem kell, mert zajokat hallok! :oops: :?

Edus, most olvasom!!! Milyen zajok??? Csínytevős, vagy ébredezős zajok??? :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Edus üzeni:
DH: Edie felakasztja magát, mivel elhagyja Carlos.
ER: Abby és Luka készül az esüvőre (jövvőheti előzetes alapján)

És a z angyalok:
Kép
Kép

Nem mintha nem lanne elég sampon itthon, de mégisinkáb Mici mackós fogkrémmel kell hajat mosni
Kép

Na megyek mert már lecsukódi ka szemem.
csók mindenkinek
Imi
mazsolák

Sziasztok!

Látom apa tett fel pár Mauglis, meg hajmosos képet...Amióta elesett a mocival, azt mondja a harci sebeire, h ő Maugli, aki megküzdött Shirkánnal... :shock: :roll: :oops: :? 8)

Andi, köszi! Felsírta magát Zsombor, de visszaaltattam! :)

Zsófi, darab??!!Hogy haladtok?! :)

Ja fotózás lesz a PG-ba.., az egyik fiam horzsolásos, a másik, meg amig a 2betűs helyen voltam, "rajzolt" vmit a homlokára..., jó kis képek lesznek így... :oops: 8)

na megyünk készülödni! :)

Pusszok! :)
mazsolák

jaj de édesek ezek az mmzsék!!!! nagyon cukik!! és apa hogy figyel hátulról!! :lol: :lol: :lol:

edu a darabot ma is próbáljuk, sztem jó lesz, abban bízom, h bár itt a nyár meleg van meg minden azért komolyan veszik a skacok.
ami rosszabb h holnap lesz az utolsó órám velük ebben az életben és ez NAGYON NAGYON NAGYON ROSSZ!!!!!!!! :( :( :( :( :(
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?