Hajógyári sziget/gyereksziget:
mi minden évben többször is kimentünk erre, a rendezvény a játszótér mellett van, a nagyréten és körülötte
Érdemes kimenni, mert van külön kisgyerekeknek program
Babatalizni is lehet, csak a parkolás nehézkes, egyébként nagy a sziget, el lehet vonulni külön máshova...
Eszti:
hú, de jó, hogy ennyire kész minden előkészület!! biztos nagyon szép emlék lesz!!!!
Vali:
mi ezt már végigcsináltuk az ovival. már itt laktunk, de Újpestre járt Patrícia még egy évig oviba.
háát, nem volt jó!! mondjuk az utolsó évben nem akartam kivenni, de suliból tuti kivenném, mert később egyre nehezebben illeszkednek be már meglévő barátok mellé
a haverok is jó, ha a közelben laknak.
ez az én véleményem, ettől még jó lehet Nektek ha ott hagyjátok a mostaniban!!
Melitta:
írtam privit, megkaptad? a barátnőm megrendelte a gazdagréti patikából a bogyókat, úgyhogy ha a kanál ráér, akkor a közös tali marad!
Selymi:
én is mezitlábpárti vagyok!
persze utcára cipő, de kertben/lakásban zokni - mezitláb
Boscó:
az is nagyon jó, ha végre kész lesztek a felújítással! meg egy-egy napra kirándulni valahova az is tök jó!!!
mi is évekig nem voltunk sehol, mert építkeztünk/egyéb okok...
addig legalább gyűjtesz infókat, hogy hova érdemes menni jövőre
Angi:
nagyon jó ez a kis asztalka!!!
nekünk is pont ilyen szandink van
Gabi:
ez egy nyitott fórum, bárki bármikor írhat, úgyhogy hajrá!!!!
Annácska:
nagyon okos nagylányod van!!! hidd el, ha az elején ilyen, akkor nem fogja alább adni!! (tapasztalat
)
Patrícia most nem lesz kitűnő, mert töriből rontott, de ez egy új tantárgy és most kezdett ráérezni az "ízére", alsóban még nem olyan a tanulás, mint felsőben és ez a tanulópénze
persze a magatartás is 4-es lesz...
Szelivi:
mikortól mész vissza dolgozni??? és a körülmények változása érinti a munkádat??
Nálunk tegnap este és reggel is nagy felhőszakadás volt, a kis híd utáni útat félig elmosta a vízáradat, amúgy is olyan szuper utak vannak itt, de most
Ma délelőtt adtam először Bettusnak cserit, nagyon ette kíváncsi vagyok az utóhatásra!
Mindenkinek szép napot!
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.