Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó regeglt!!!(ja, mindjárt dél van :shock: )
de az uram itthon volt eddig, jött egy teraszárnyékolós pasi, vele dumált.
Csináltatunk asszem kitekerhetős napellenzőt, vagy mi a túrónak hívják.

Boscó, Peti nagyon nagy gratuláció!!!!

Kép

ügyesek voltatok nagyon!!!!!

Eszti, persze bármilyen gyümölccsel lehet a sütit sütni, én most Épp az epren gondolkodom. :wink:
A tegnapi tányérral lazán elfogyott.
jegeskávé virtuóz leszel te is???
Én úgy csinálom, hogy a tejbe öntöm a kávét, nem keverem fel rögtön, és nem keveredik össze, fennt marad a kávé, lennt a tej, nagyon jól néz ki, főleg ahogy kicsit csordogál bele a tejbe a kávé :wink: :D :D
nagyon kircsi :D

Hát az én gyerekeim ilyenek, képesek bárhol elaludni.
Albumot tudnék csinálni az elavós pozitúrákból, helyekből :shock:

Edit, itt is vihar volt, de én aludtam tovább :roll:

Nekem se a szandit, se a zoknit nem veszi le Natasa.
100%-os felmérőhöz gratulálok Annamarinak!!! :D

Tünde, ez nagyon jó ár egy hétre!!!! :D
Ügyi vagy!!!!!!!
A dm-ben barom az összes biztonságiőr szerintem . :shock:
minket is mindig követnek.
Főleg a BuyWay-ben csinálják ezt.

nekem jövő hétvége elméletileg jó, de az uram épp szabad lesz,
És hol lenne?
Mert én nem szívesen megyek a Városligetbe(se Margitsziget) :wink: :wink: :wink:
Bocsika :roll: :roll: :roll:
vas

Már megint nem volt Babanet :x

Edit :)
Nem hallottam reggel a rádióban, de a felhőket látam :wink:
A cipőt Petka is kifűzi a kocsiban, de le nem veszi 8)
Viszont tegnap óta egyszer sem vette le a zokniát :lol: Lehet, hogy nem tetszett neki, hogy bepanaszoltam :lol:
Néztem neked homokozós szandit, de mindegyik tépőzáras :?
Na de ha szigetelőszalaggal körbetekered, már nem tudja levenni :lol: :lol: :lol:
Levinek drukk az oltáshoz :roll:

Ildi :)
Ha már ennyire nem tetszenek ezek a helyszínek ajánlok én is egyet: Hajógyári sziget! Van hatalmas játszótere, nagyon klassz csúszdákkal a nagyobbaknak és van mellette egy kisebbeknek való is hintával. Mi nagyon szeretjük és nem is bonyás odajutni :D

Este még jövök :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Húúúú nálam annyit sz@raxik a babanet, hogy kezdem felidegesíteni magam rajta :( Végre csend van, leülök a gép elé, erre nem lehet belépni se :evil: Remélem most addig kibírja, míg elküldöm ezt a hszt-t!

Annácska: Annamarinak nagy nagy gratula a matek felmérőhöz! Inkább stréber legyen, mint, hogy úgy kelljen rugdosni, hogy tanuljon! :wink:
Köszi a felajánlást, lehet, hogy egyszer majd élünk is vele :D

Ildi: Natika tényleg nagyon cukker így beájulva is :D
Ha van még ilyen keverős-kutyulós süti recepted, én szívesen fogadom, akár priviben is, mert én az ilyeneket imádom, nincs vele sok gond :) Utálok sokat pepecselni a konyhában :(

Boscó: Hatalmas gratula!!!!! :D :D :D Ügyes vagy! Ne foglalkozz vele, hogy hanyas lett, senkit nem fog érdekelni, a lényeg, hogy megvan!
Ma még nem is jöttél, pedig ígérted :wink:

Eszti: Petinek is nagy gratula :)
Benyót nagyon irígylem, hogy ilyen kis önálló, nekem ma is le kellett még turmixolnom a bébikaját, mert nem kellett neki olyan darabosan :oops: Viszont hétvégén a gulyáslevest azt nyomta befelé :)

Angi: Hogy tud sarazni az erkélyen?? Csak nem még homokozót is telepítettetek oda? :shock:

Tünde: Nagyon ügyes vagy ezzel a nyári utazással, ennyiből a szomszédba sem lehet elutazni 5 embernek :shock: Hiába no ... szervezni tudni kell :wink:

Babetta: Hogy viselte Levi az oltást? Mi 27-én megyünk, de már most fosok a szövődményektől :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szandiletépés nálunk is nagyon menő, már többször kellett visszakocognunk a kocsihoz, mert nem vettük észre, hogy utazás közben leszedte magáról, és féllábasan vettük ki :oops: :oops: :oops:

Legközelebb mi is tuti csatosat veszünk.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska,
a Hajógyárin most gyereksziget van minden 7végén. Én még nem voltam ott így nem tudom, hogy ettől lehet e még talit szervezni oda.
Tünde,
ez a nyaralás biztos fantasztikus lesz!! Ügyi vagy!
Vali,
kapott Lidi egy homokzós-pancsizós kisasztalt az erkélyre és abban nyomja a játszit. Az az igazság, hogy szeretünk lejárni a játszira, de pár gyerektől és anyukától kész vagyok. Hú sokat tudnék mesélni erről... Vinivel mi ujs van?
A mi szandinkon fent tépőzár, alatta csatok vannak. A játszira meg magasszárú tornacipőben járunk, az fűzős.

Ez a sarazó:

Kép
Kép

Többiek??? Vok? Meli? Nancsi?
angi79

Angi: Húúúú ... nagyon komoly felszerelése van Lidinek :shock: Édes, ahogy átszellemülten dolgozik :) Csak ne kéne utána annyit takarítani, ugye? :wink:

Hajógyárira lehet átkukkantunk a hétvégén, és megnézzük mi a helyzet. Csak kicsit fosok a kullancsoktól, állítólag ott jó sok van :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Még azt akartam mesélni, hogy tegnap voltunk a Media Marktban, és lehet ott is kapni csecsemőmérleget. Ha már ott jártunk, és így kapóra jött, gyorsan rádobtuk a csajt, és jelentem, mi is átléptük a bűvös 10 kilós határt :)

Már csak a centit kéne valahogy megmérnem, de az esélytelen.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: állva mérd, mondjuk a konyhaasztal jó kis lehetőség. :lol:

Közérdekű közlemény:

kullancs és szúnyog ellen külön-külön lehet kapni egy-egy szert Galaktív Bio a márkanév és a dm-ben, vagy a patikában hozzá lehet jutni. Kb. egy ezres egy flakon és újszülöttkortól fújható. Nem finom, de legalább álcáz a dögök ellen. Egy szezonra simán elég.

Még barátibb megoldás:
homeopátiás szerek:
szúnyog ellen Ledum Palustre C12-es, a kullancs ellenit pedig majd megkeresem, mert nem tudom fejből a nevét.

Nekünk konkrétan mindkét módszer bejött. Rajtam még egy csipike sincs, pedig mindig a Balcsin nyomulunk és csak be a bogyót és kész!

Esztipeszti! Édesapának nagy gratula! :)
Balcsival hogy áll Benyó? Bemerészkedik? Zazi csak egy helyen megy be, ahol olyan a part, mint a tengerparton... homokos és alacsony a víz. Ahol lépcső van és rögtön eléri a fütyit, abban ússzanak a halak... :lol:

Na, vissza a pszichóhoz... :evil:

Melitta

Kép
nyf

Húúú, Alíz! Eddig is bejöttél Zazinak, de így tízkilósan...! :wink: :lol:

Melitta

Kép
nyf

Babetta! Nem tudom mi lesz velünk azon az úttalan úton... láttad, hogy mára milyen lett? Képtelenség, komolyan!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Egy hozzászólás erejéig...

Bocsi, hogy megint hűtlen voltam hozzátok, mindig benézek, de úgy le vagyok maradva, hogy teljesen átpártoltam a nyáriakhoz. De visszajöhetek? Néha-néha...

Most viszont ha visszafogadtok is, csak pénteken tudok jönni legközelebb, mert holnap kirándulunk az ovisokkal, csütörtökön meg Mesit visszük Gyulára a kórházba kontrollra...

Puszi a nagy és okos csemetéknek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Melitta: Ezeket a homeos bogyókat hogyan kell alkalmazni?? Alkalom- vagy kúraszerűen?

A gyerekdokink rendelőjében láttam egy prospektust bio kullancsriasztóról, csak én hülye nem tettem el :evil: De valszeg ez lehetett az, most már legalább azt is tudom, hogy hol lehet beszerezni :) Köszi :)

Ha Zazinak bejönnek a pocakos csajok, akkor áldásom rájuk :wink:

Gabi: Én mindig szívesen olvasom, hogy kivel mi történt, úgyhogy sztem amikor csak tudsz, gyere hozzánk is :)
Drukk a holnapi kontrollhoz! (Mihez is kell ez most?? Bocsi, de már olyan régen írhattál erről, hogy nem emlékszem :oops: :oops: :oops: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali! Heti egyszer 5 és mikor mész a szabadba, akkor alkalomszerűen :)rásegítesz.

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok :)
Vali :)
Hidd el hálás vagyok, hogy olyan gyerekem van, aki imád tanulni :D
Szavadon foglak :wink:
Gratula Alíz 10 kilójához :D , mi a múlthéten értük el a 9 kilót :oops:
Tényleg, Vinit átviszitek másik iskolába szeptembertől?

Angi :)
Ha jól tudom nem a játszón van a gyereksziget :roll: , de majd Vali informál minket :D
Nagyon jók a képek Lidiről :D Milyen jó, hogy van rá lehetőségetek :lol:
Némely szülők tényleg kiborítóak. Nálunk is van bőven olyan szülő, akitől égnek álla a hajam :x
A hétvégén egy "kedves" kislány beleszúrt Peti hasába egy botot, mert nem akarta, hogy oda menjen. Az anyja persze egy szót se szólt, pedig látta az egészet ...

Melitta :)
Ússzanak a halak :lol: Ez tetszik :lol: :lol: :lol:

Szép estét :) Mindjárt kezdődnek a sorozataim 8)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

sziasztok!

Az én Hannám 2006.03.24-én született Szegeden a Női Klinikán 3460g-mal,50 cm-rel.. Eddig csak olvasgattalak benneteket,de most lenne egy kérdésem:
Kinek mi a véleménye az otthoni cipőhasználatról? Ő 1 éves korA óta mászkál,először csak utcán használtunk cipőt,de most már azt mondta a védő néni,h itthon is kellene,mert sokat járkál.. Máshol azt olvasom,h a természetes talajonmezítláb a legjobb,persze a padló nem természetes talaj,de akkor is..
Köszönöm előre is!
selymi

Sziasztok!

Vali: hát igen, egy antialkoholista pasi mellett kénytelen voltam a barátnőmmel borozni tegnap este. Egy szerb bort kaptunk ajándékba, és nagyon bejött nekünk! Hajnalig trécseltünk, volt miről, hiszen zigóta korunk óta ismerjük egymást, és hát az elmúlt hetekben kissé elhanyagoltam őt! Szóval barátnőztem, és a mai napomra ez rányomta a bélyegét. Mert hát Fannibaba nem volt tekintettel anyucira hogy későn feküdt le, így korán is keltem. Napközben próbálom utólérni magam, szalad a ház, a kert, a vasalnivaló hegyekben....Nem sorolom!

Annácska: köszi mégegyszer anyucidnak! És még nem is gratuláltam a nagyon okos ügyes lányotokhoz!!!!!!

Gabella: gyere amikor csak tudsz, és írj sokat magatokról.Sőt képeket is kérünk! Kontroll? Miért is?

Angi: nagyon cuki Lidi! Játszótérre mi nem járunk. Útálom a kisvárost emiatt! Inkább hozzánk jönnek barátnők, vagy mi megyünk, mert a kertesházban tök jól elvannak. De sajnos nem mindenkinek van kertje. Én tuti kiborulnék az itteni anyukáktól.

Babetta: ti az eső miatt, mi a cigarettacsempész rendőrünk miatt szerepeltünk a hírekben! :lol: :lol: Ez az eső nagyon nagy károkat tesz! Már rettegek ha jön egy sötét felhő, hogy "na ez vajon mit tartogat?"

Esküvőre készülő hölgyek írjatok már annyira izgulok értetek! :lol: :lol: :lol:

Meli: most elmesélem hogy az iwiwes képem akkor készült amikor 20 éves voltam, és a párom szülinapjára készítettem egy albumot. Nagyon örült neki! Én is hogy legalább elmondhatom hogy 20 évesen jól néztem ki. Na arra tudjak most! :lol: csak a gáz az volt, hogy a fotós felrakta a honlapjára, így bárki számára elérhetőek lettek a képek. És ezzel elrontotta azt, hogy csak a páromnak készült! Na volt is balhé belőle rendesen! Mármint én balhéztam a fotóssal.

Mi nem megyünk nyaralni sajnos az idén. Az anyagiak nem engedik meg. Jön nemsoká a lakásfelújítás, az megint idő és pénz. De ha sikerül egy szép almot felnevelni megint decembertől februárig, akkor jövőre bepótoljuk! Olyan programok mint állatkert uszodák majd lesznek, de hosszú időre és messzire nem tudunk elmenni. :cry: :cry: :cry:

Amúgy most fialt volna a szukánk a napokban, ha a nyáron hagytuk volna hogy legyen aktus. De nem hagytuk, mert hagyjuk hogy regenerálódjon. Kihagytunk egy tüzelést. De karácsonyra remélem már pocakos lesz a kutyi! :lol: :lol: :lol:

Tényleg sokan régen írtak már! Cory, Nancsika, Évi, stb.

Melitta: hajrá pszichó! Nekem is az agyamra ment! De nagyon megkaptam a páromtól hogy remélei azért a gyakorlatban is alkalmazni tudom majd! :lol: :evil:

És nem érdekel hogy hanyas lett a diplomajegyem! Az a gond hogy óvónőnek az is mehet akinek a lexikális tudása nagyon nagy, viszont semmi érzéke az egészhez. Gyűlöli a gyerkeket! Rémisztő szerkókban jár, tele testékszerrel, lila hajjal, és azt mondja, ő megőrül ha 5 gyereknél több beszél egyszerre! Engem ez az ami bosszant! Tudom megoszlanak a vélemények, de nekem ez nem szimpatikus!

Edina: igaz nem haragszol rám? Úgy restelltem magam! Írj, mert már te si régen írtál! :lol:

Valaki tudna nekem segíteni vonalzót csinálni? P.ü.ben írjon aki tud!
Ezt láttátok már? Ha igen bocsi! Kép
Vendég

Selymi, mi amikor csak tehetjük, mezítlábazunk, füvön, kavicson, bárhol, ha nincs veszélyforrás (üvegek, stb.). Én több ortopéd orvostól is azt hallottam, hogy a lábnak legjobb a mezítlábasság, mert a cipő felfogja a mozgást, és kevésbé tudnak a láb izmai dolgozni, ellenben mezítláb minden izmát használja és így alakul majd ki magától, hogy nem lesz pl. lúdtalpuk (most még az van).
Szóval én itthon is mezítláb hagyom, de sokszor kint is úgy van, és nagyon élvezi, főleg ilyen melegben. :)

Boscó, menyasszony társam, hát mi elég jól állunk a szervezéssel, konkrétan majdnem minden megvan, Mamacka gyönyörű meghívót csinált nekünk, és a dekorral is haladunk, ma megyek a virágosomhoz megbeszélni a részleteket. Ad kölcsön üvegtárolókat, abban lesznek gyönyörű virágok, gyümölcsök és mécsesek, ezek lesznek az asztali díszek.
Ruhák megvannak, hely lefoglalva, már a meglepi műsor is megrendelve, már Annácskával kell zsíroznom a hangosítást. :wink:
És már a nyaralás-nászút is meg van. :) Szóval királyságos.

És ti, hogy álltok?

Melitta, még nem voltunk idén Balcsin fürödni, úgyhogy nem tudok mit mondani Benyó és víz kapcsolatáról, de kíváncsi leszek. :)
Vendég

Sziasztok,

Mi ez a ma reggeli pangás???
Esztinek nagy elismerő vállveregetés, hogy legalább ő tartotta a frontot :wink:

Boscó: Gondoltam én, hogy nagy ünneplés volt és ki kell ám azt pihenni, de muszáj volt valahogy előcsalogatni :wink:

Fannika édes gyönyörűséges, és látom ő is nagy mobil fan :lol: :lol: :lol:

Az az iwiw-es kép tényleg nagyon dögös :shock: :shock: :D El is hiszem, hogy elégedett és büszke volt rád a párod :) A fotós ilyet nem is tehetett volna az engedélyed nélkül, örüljön neki, hogy nem perelted be érte :evil:

Melitta: Ezt most mind a kettőre írtad, vagy csak a szunyisra???
Nem csodálom, hogy féltette Zazi a férfiasságát a halaktól, van mit :oops: :lol: :oops: :lol:

Annácska: Egyelőre nem visszük át másik suliba, úgyis erre jövök majd melózni, útközben kidobom :wink: :D
Aztán majd ha azt látjuk, hogy nagyon macerás neki a korai kelés, akkor meggondoljuk. Most még ő is inkább itt maradna.

Hülye vagyok ... elfelejetettem, hogy hétvégén nem leszünk itthon, megyünk Db-be, úgyhogy Hajógyári sasolás most részünkről storno :?

Botos kislány hülye anyukával ... no comment :evil:

Tegnap majdnem elkapott bennünket a jégeső, 5 mp-en múlt, épp hazaértünk ... igaz futva :o Nem volt semmi ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó: Ilyenre gondoltál? :wink:

KépKép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Esztipeszti, köszi a választ, örülnék,ha más is írna erről még..
Igyekszem Hanna babáról képet ferltenni,de ezen a gépen csak régebbiek vannak..
Addig is szép napot mindenkinek!
S.
selymi

Hajógyári sziget/gyereksziget:
mi minden évben többször is kimentünk erre, a rendezvény a játszótér mellett van, a nagyréten és körülötte
Érdemes kimenni, mert van külön kisgyerekeknek program
Babatalizni is lehet, csak a parkolás nehézkes, egyébként nagy a sziget, el lehet vonulni külön máshova...

Eszti:
hú, de jó, hogy ennyire kész minden előkészület!! biztos nagyon szép emlék lesz!!!! :)

Vali:
mi ezt már végigcsináltuk az ovival. már itt laktunk, de Újpestre járt Patrícia még egy évig oviba.
háát, nem volt jó!! mondjuk az utolsó évben nem akartam kivenni, de suliból tuti kivenném, mert később egyre nehezebben illeszkednek be már meglévő barátok mellé
a haverok is jó, ha a közelben laknak.
ez az én véleményem, ettől még jó lehet Nektek ha ott hagyjátok a mostaniban!! :P

Melitta:
írtam privit, megkaptad? a barátnőm megrendelte a gazdagréti patikából a bogyókat, úgyhogy ha a kanál ráér, akkor a közös tali marad! :wink: :)

Selymi:
én is mezitlábpárti vagyok!
persze utcára cipő, de kertben/lakásban zokni - mezitláb

Boscó:
az is nagyon jó, ha végre kész lesztek a felújítással! meg egy-egy napra kirándulni valahova az is tök jó!!!
mi is évekig nem voltunk sehol, mert építkeztünk/egyéb okok...
addig legalább gyűjtesz infókat, hogy hova érdemes menni jövőre :wink: :D

Angi:
nagyon jó ez a kis asztalka!!!
nekünk is pont ilyen szandink van :)

Gabi:
ez egy nyitott fórum, bárki bármikor írhat, úgyhogy hajrá!!!! :D

Annácska:
nagyon okos nagylányod van!!! hidd el, ha az elején ilyen, akkor nem fogja alább adni!! (tapasztalat :wink: )
Patrícia most nem lesz kitűnő, mert töriből rontott, de ez egy új tantárgy és most kezdett ráérezni az "ízére", alsóban még nem olyan a tanulás, mint felsőben és ez a tanulópénze
persze a magatartás is 4-es lesz... :D :wink:

Szelivi:
mikortól mész vissza dolgozni??? és a körülmények változása érinti a munkádat??

Nálunk tegnap este és reggel is nagy felhőszakadás volt, a kis híd utáni útat félig elmosta a vízáradat, amúgy is olyan szuper utak vannak itt, de most :roll: :(

Ma délelőtt adtam először Bettusnak cserit, nagyon ette kíváncsi vagyok az utóhatásra! :shock:

Mindenkinek szép napot!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Selymi: Bocsi, hogy az előbb kimaradtál, pedig akartam neked is reagálni :oops: :roll:

Szóval én is azt vallom, hogy csak az utcára cipő, vagy szandi, egyébként viszont zokni/mezítláb. Szerintem ez sokkal természetesebb, mint egész napra cipőbe kényszeríteni a pici lábakat. Gondolj bele, te is hogy várod egy egész napos cipőben való lét után, hogy végre ledobhasd magadról a csukát!

Tünde: Nagyon megfontolandó amit írtál, el fogok gondolokozni rajta, és megbeszéljük itthon. Köszi :)

Bettusnak te is egyben adod a cseresznyét?
Lehet, hogy ma újból bepróbálkozom vele Aliznál :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

már régen jelentkeztem, de felgyorsultak az események mikor kiderült, hogy mi is jöhetünk Frankfurtba a férjemmel. Már több mint egy hete itt vagyunk, Laura is nagyon élvezi. Előreláthatólag őszig maradunk.
Már voltunk zeneböcsiben is, nagyon jó volt.
Majd megpróbálok képeket feltenni.

KépKép
KépKép
scullyx

Eszti! Hát valamit nagyon félreértettél! Én veletek együtt izgulok, de nem mint menyasszony! Nekem még nem kérték meg a kezemet! Úgyhogy én még csak a várakozási fázisban vagyok! De egyszer talán............ Viszont örülök hogy nektek ilyen szépen kialakultak a dolgok! Biztos nagyon szép és jó lesz minden!

Vali: igen, ez nagyon jó lesz! De hogy tegyem át magamnak? :oops: :oops: :lol: Fannika a meggyet is imádja, pedig az olyan savanyú.És egyben, mag nélkül eszi! Eperből mennyit merjek adni neki? Úgy imádja.

Selymi. nekem is mindig mezítláb járkál Fannika, ahol csak teheti! Persze utcán mi is ráadjuk a cipőt!

Hihetetlen mennyire fakír egy lányom van! Leül a kis kavicsokra, járkál rajtuk, és meg sem nyikkan! Fél óráig képes ülni rajta, aztán meg csupa kis mélyedés lesz a bőre a kavicstól! Ma meg az oltáson csak nézett hogy mi van, de nem sírt!!!!( ma kapta az agyhártyagyulladás ellenit!)

Lányok alig lelem a helyem, mindig leülök az asztalhoz mintha tanulni kellene. pedig már elraktam mélyre a sok könyvet, jegyzetet! Elég lesz megszokjam, hogy végre végezhetem a dolgaimat!Na megyek is gáztűzhelyet takarítani!
Vendég

Ildi:tőled akartam még kérdezni hogy amit leírtál a múltkor sütireceptet! Azt csak egy az egyben úgy az összes hozzávalót összekevered és beleöntöd egy sütőformába?Köszi!
Vendég

uppssz eltűnt a vonalzóm! :lol:
Vendég

Boscó, :) bocsi, Fabyval kevertelek......úúú, de égés... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, a segítségeteket szeretném kérni.
Olyan úszógumit keresek a kisfiamnak, amibe bele lehet ültetni a gyereket és van benne két kis lyuk, amelyen keresztül bele lógathatja a lábát a vízbe. Nem tudjátok hol lehet ilyen venni a fővárosban? A Corában néztem, ott nincs. Jövő hétvégén megyünk Horvátországba, addigra jó lenne beszerezni.

Köszönöm, hogy elolvastatok! További szép napot! :)
Vendég

Nem reagálgatok, bocsi. Csak életjel, az is másolat :oops:

Képzeljétek, Botinak kimosták a fülét :( Na, nem azért, mert annyira "szaranya" vagyok, hogy nem tisztítom neki, hanem nagyon mélyen megtapad neki, és nehezen lökődik ki. (apja ilyen, félévente ki kell mosatnia a fülét :oops:) Nem látszódott a dobhártyája, hogy meg lehessen nézni a fülét :? Nagy valószínűséggel vmit benyelt Boti, de azért kezdődő középfülgyuszija is van. Tehát vírus, vettek tenyésztést. A fülmosás után kissé hurutosnak látta dokinő a jobb fülét, kapott gyógyszeres csíkot. Hurrrrrráááá :? Aztán még jött a hab a tortára, kapott egy lázcsillapító szurit (1 órával a cataflam után), hogy míg hazaérünk ebben a hőségben az autóval, ne ugorjon vissza fel a hője. Gondolhatjátok, hogy kivolt. A szívem szakadt meg, annyira sírt a procedúrától. Csurom víz volt mindene, annyira kimelegedett, aztán percekig alig lehetett megnyugtatni. Háááát, erre nagyon jó volt pl. a cici....
Ja, igen a fül-orr-gégész ismerőshöz vittük, mert 39 körül volt tegnap este óta a láza. Hol picit felette, hol picit alatta. (amúgy hétfő este óta lázas, de akkor még lightos 38 volt)
Szóval így tanulok az államvizsgámra. De nem érdekel igazán, mert semmi nem lehet annyira fontos, mint Botond. (Amúgy a szakirányos szigorlatkor is ez volt, épp előtte egy héttel volt beteg.)
És,ami a legszebb, hogy míg ilyen magas a hője, addig nem is ajánlatos kimennie. Hogy mit csinálunk idebent? Remélem, 5-6 körül picit mérséklődik a meleg, hogy sétáljanak egyet apukájával.

Egyébként erre nem is gondoltam, mert a lázon kívül nem volt semmi baja...eddig. Csak gondoltam, a 39 már nem a semmitől lehet. Szegénykét nagyon megviselte a dokilátogatás, nem csoda, persze.

Na, de legalább jövő hétvégére tuti (legalábbis nagyon remélem), nem leszünk betegek :wink:

Tényleg bocsi, de most csak ennyi.

Anita
Kép
Kép
_anita_

KIMIKE:
http://www.vizvonal.hu/topics.php?topic=strand

SELYMI:
Mi is mindig mezítlábazunk, ahol csak tudom, hogy biztonsűgos a terep. De itthon mindenképpen. Sőt, én amikor csak tolom a babakocsiban, akkor sem adom rá a szandit. Csak akkor, amikor kiszáll az utcán. Itthon persze soha nincs rajta semmilyen lábbeli.

TÜNDE! Megkaptam persze! Válaszoltam is! Nem kaptad meg? :)

VALI: a kullancsosat ugyanígy kell. Itt kettőt kombinálunk: Borrelia C30 és Zeckenbissf. D30. Itt arra kell figyelni, hogy a kettő bevétele között elteljen minimum fél óra. Hát ennyit a homeos okosságokról. Remélem használ. :)

Melitta

Kép
nyf

Nyf, nagyon nagyon köszi! :-)
Vendég

Boscó: Írtam püt-t!!!

Melitta: Nagyon köszi az infókat :) Azért kérdezősködöm ennyire, mert nekünk doki bácsink nem javasolta még, hogy oltassuk be Alizt kullancs ellen, de én nagyon félek ettől a vadállatoktól :(

Scullyx: Akkor nemhiába drukkoltunk, hogy sikerüljön nektek is apával tartani :D
Képeket várom :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita: Jajj szegény Botus :( Nem is csoda, hogy így kibukott ennyi tortúra után :(

Sok sok gyógymanó neki, neked pedig kitartást! (az államvizsgához is)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Óh, Anita nagyon sajnálom szegény Botit! Jobbulást nektek és kitartást! Talán a vihar ott is lehűtötte egy picit a levegőt, nem? Államvizsgát letojni, naná! :cry: :lol:

Kimike: szívesen! :) Én is sokat kutattam utána. De szuper!

Vali! A kullancsnál az a lényeg, hogy egy napon belül észrevedd, ugyanis 24 óráig állítólag nem ürít. Amint meglátod: szemöldökcsipesz! És nem kell sokat becézgetni, meg csvargatni, csak határozottan kitépni, mert ha berezel akkor ürít. Bocs, ha csak okoskodom... :oops: de nekem ezek új és megnyugtató információk voltak a minap a dokinénitől, amikro Zaziban kullancs volt. Ő sem javasolta az oltást, ezért kerestem homeos szereket.
Na, lelövöm magam!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok :)
Selymi :)
Gratulálok a kislányodhoz :)
Ahogy Eszti is írta a gyerkőcöknek a legjobb a mezitlábazás, minél egyenlőtlen talajon (homok, kavics, fű). Ez segíti a lábboltozat kialakulását a legjobban. Elég sok dokit és gyógytornászt kérdeztem már ez ügyben és mindenkinek ez volt a véleménye. Mi itthon mindig mezitláb vagyunk és ha tehetjük sokat kint is.
A cipőnél még azt kell figyelembe venni, hogy ne legyen nagy emelés benne :)

Ági :)
Nincs mit köszönnöd :) Anyu is gratulál nekek :)
Fannika nagyon édes :) Anyuddal van a képen?
Az eperrel és a mánával én még várnék :roll:

Vali :)
Szeptembertől visszamész dolgozni? Nem is mondtad Mi lesz Alizzal? Apa vigyáz majd rá?
Mi ma úsztuk meg a nagy zuhét :D

Tünde :)
Remélem is hogy nem hagy alább a tanulási kedve Annamarinak :) Felsőben nagyon szép eredmény amit Patricia elért :) Gratula neki :) Magatartás, oda se neki :D Nekünk se lesz példás :D
Meg lett a gazdátlan szandi tulajdonosa?
Mi a neve a homeópátiás bogyónak?

Kinga :)
Örülök, hogy sikerült kimennetek apával és hogy jól érzitek magatokat :)
Képeket várjuk :)

Kimike :)
Mi tavaly vettünk ilyen úszógumit a Haervis-ben. Most nem tudom van-e, de szokott lenni többféle.

Anita :)
Sajnálom, hogy Boti beteg :(
Kép
Drukk az államvizsgához :) Kitartás :)

Melitta :)
A szúnyogcsipésre milyen homeós bogyót mondtál? Nem találom a nevét :oops:
Zazi hol szedett össze kullancsot? :shock:

Szép álmokat :)

annácska

Sziasztok!

Anita: jobbulást!

Kullancsügyben muszáj megszólalnom ;) Nekem, mikor lyme-kórom volt, akkor 12 órán belül kiszedtem a kullancsot (szemöldökcsipesszel megfog, kiránt), és hát 10 nap múlva egyértelmű lyme-tünetem volt, szóval tuti nem igaz a 24 óra :(

Selymi: én itthon nem adok rájuk cipőt soha.

Nálunk minden oké, alig vagyunk itthon, játszótérre járunk naponta kétszer. Vizsgázni 11-én fogok 9.30-tól :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Juhéjj, végre valamivel stimuláltuk Coryt is!!! :wink: :lol: Mikor megyünk szigetelni? Mondjuk én most szobafogságban vagyok 19-ig... :(

Annácska: Ledum Palustre

Melitta

Kép
nyf

Melitta: Mégegyszer nagyon köszi az infókat! Jegyzetelek szorgalmasan :D

Cory: Szuper, hogy minden okés a gyerkőkkel :) Ovi van még?
Hétfőre most még jobban drukkolok, ezen ne múljon! :wink:

Annácska: Jelenleg 3 verzió van a munkába visszatérésre: 1. szeptemberben 2. januártól 3. márciustól (ez mindenképpen, mert ugyi akkor már lejár a gyed :( ) Persze ezek az időpontok ténylegesen a felhalmozódott szabik miatt 1-2 hónappal csúsznak :)

Boscó: Hurrá :D .... látom sikerült a vonalzó :) Ügyi vagy :)

Megyek, mert nálunk még most kezdődik a fürdés :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: köszi! Nagyon érthető voltál!Tetszik? :lol:

Annácska köszi a gratulációt! :lol: Hát lehet hogy várhattam volna még, de szerencsére eddig nem jött ki semmi még rajta. Vagy az is később jöhet ki? Erről keveset tudok! :oops:

Anita: Hú a mindenit! Szegény Boti! Nagyon sajnálom hogy ilyeneken megy át szegény! Kitartást neked, és jobbulást a nagyfiúnak!!!!!!!!(az államvizsgát meg tényleg tojd le nyugostan, nem olyan nagy dolog mint amilyennek tartjuk!!!!!!!!!NYUGI, ha egy kicsit elővetted már akkor nyerő vagy!)Tényleg nyugi, mert Botinak szüksége van rád!!!!!!!!

Cory: végre hogy életjelet adtál! De ilyen sűrű program és 3 gyerkőc mellett el is hiszem hogy nincs időd írni! :lol:
Vendég

Ja, és House nálam elveszítette a varázsát a hangja nélkül! Hiányzik az új hangjából a flegmaság!
Vendég

Boscó: Nagyon tecc az új vonalzód, főleg a kiscsaj az elején :wink: :lol: Most, hogy már ilyen profi lettél, bármikor a magad kedve szerint alakíthatod :)

Akartam is kérdezni, hogy Dr. House-t nézed-e újra, de megelőztél :) Mi mostanában mindig lemaradunk róla, pedig ezt a mai részt nagyon reklámozták a szinkronhangváltás miatt. De ezek szerint pocsék a Kulka hangjával :( A régi tényleg nagyon "ott volt". (szegény Szakácsi :( )

Most tényleg a film elején a régi, a végén pedig már az új szinkronnal ment? Valami ilyesmit hallottam ...

Húúúú ma nagyon sok(k) voltam, el is dugulok :oops:

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Angi
, tökjó ez a homokozó, sarazó. Nem láttam még ilyet. :) Domka nem szeret homokozni, nem köti le. Max 1-2 percig szórja belőle a homokot :? , aztán otthagyja. Mondjuk a sarazást még nem próbáltuk. :)

selymi, otthon mi is mezítlábazunk, sőt a mamánál a kertben is. Itthon azért szandizunk a kertben, mert sok a hülye szúrós gaz a fűben. Pedig állandóan szedegetjük. :evil:

boscó
, gyönyörű Fannibaba! :) Olyan nagylány már!

Eszti, boscó :)
Először pillogtam csak, hogy lemaradtam boscó esküvőjéről, de látom még nem. :)
Tökjó hogy már ilyen jól álltok! Nálunk is megvan már a nagyja, de még a meghívókkal szenvedünk. :? Sok helyre kell vinnünk, és gyerkővel nem egyszerű. Még olyan 10 hely van hátra, remélem a jövőhéten valahogy sikerül letudni.
Közben meg készülök a szigorlataimra is, úgyhogy van dolog.
Nektek mikor is lesz pontosan?

kimike
, mi a Balcsin vettünk tavaly ilyen úszógumit. Ott tucatjával vannak, rengeteg féle. Ha strandra mentek Horváto.-ba ott is biztosan árulnak.

Anita, szegény Boti. :(
Államvizsgához kitartást!

boscó, nekem sem tetszett annyira a house :( Szakácsival sokkal jobb volt.. :(

Megyek tanulni, nyugis estét mindenkinek! :)

faby

Ági az a főparám, hogy nincs felkészülési idő. Szakdolivédés után tételhúzás, és "csípőből" kell nyomni :?
Fősulin nekünk se volt gáz az államvizsga, de itt előfordul azért bukás, ahogy mondják. (persze mindig mindent mondanak...)
z
Szuri óta nem volt láza Botinak, fürdés után már a kedve is jó volt. Egyébként csak a tortúra vette el a jókedvét, nem volt vele, mondom, semmi gond. Holnap megyünk amúgy vissza (gyógyszeres csík nélkül, mert Boti megunta, kiszedte :oops: :D)

Cory, éljen, életjel! :) Hétfőre drukkok!

Melitta, én is jegyzetelem azért az okosságokat, és nyugodtan,még-még. Ezeket ne titkold! :wink:

Én még nem mertem kint mezítláb hagyni Botit. Félek,hogy belelép vmi szúrós akármibe.

Angi, tényleg szupi ez az asztal. Sms-t köszi :)

Edit, dobok majd képet! Bár remélem, talizunk nemsoká :wink: Megkopasztott Leviről fotó????

Anna, hatalmas grat a nagylányodhoz! Tartson is ki ez a szorgalom nála.

Vali, milyenek a napok Vini nélkül? Holnap jön?

Ildi, milyen jóképű a középső pasid :D Natka meg írtó cukin elaludt. Na, nekem Boti kizárólag az ágyában, vagy az autóban... Még, ha hulla fáradt sem csukja le a szemét pl a babakocsiban... :twisted:

Na, ennyire futotta a lazítás, muszáj mennem! Sorry, akit kihagytam, csak emlékezetből írtam....

Viszont feltűnt, hogy ezer éve nem írtak - a teljesség igénye nélkül-:

Livi, Era, Évi, Borcsa, Zsu, Meli is keveseket, Nancsi ????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vok Eszti is a listán szerepelt az emlékezetemben...

Csillus, neked is van mire nézned, hallod :D Komolyan, csoda, hogy ilyen klasszul megy ráadásul minden: gyerkő, suli, szervezés. Ügyi vagy! Gekkoztok még?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló csajok,

Anita, remélem ma már jobb napotok lesz. Azért olyan kár, hogy messze vagy, simán bevállalnám Benyó mellé Botit, és te tanulhatnál. Már ha odaadnád egy játszóterezésre, ilyesmi. :wink:
Persze Borinak is nemrég felajánlottam, hogy míg pakol, költöznek, elmegyek, és vigyázok a csajokra, de aztán nem lett belőle semmi.
(ja, albérletbe mentek Zsámbékra, végre helyben vannak)

Csillus, nekünk augusztus 25-én. Nektek mikor is?

Elkezdtem újra telkeket nézni a XVI. kerület, és Gödöllő vonalon, hááát, a helyzet nem lett jobb. :roll: Na mindegy, most legalább lesz valamennyi időnk rá, és meg tudjuk őket tényleg nézni. :)

Pussz
Vendég

Itt gépelem 20 perce a hszt, amikor ez a liba jön és elkapcsol midnent.... most olyan szinten vagyok dühös, hogy fel tudnék robbanni...

Majd még jövök, ha lehiggadtam!!! :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Jobbulást szegény kis Botusnak!!!! :) :) :) :)

Boscó, igen, egy tálban öszekevertem mindent géppel(max. 2 perc), és ennyi.
Tegnap is csináltam(itt voltak a barinőmék), el is fogyott mind.

Na, csók
vas

Épp egy női mixer van az rtl klub-on :D :D :D :D :D :D :D :D

Angi, egyik este csináltam tequlia sunrise-t :wink: , végre kaptam grenadine szirupot, és jöhetett a mixelés(csak egy pohárral ittam a kóstolás kedvéért) :wink: :wink:
vas

kakaszag..................................

a szoba közepéből......................

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?