Új privát üzeneted érkezett!

akkr biztos én is rá gondolok :)

Kép
buborka.

Lányok, akkor málnalevél tea ügyben tudtok segíteni? :?: :?: Mennyit kell belőle inni naponta? Előre is köszi! :wink:

Verus: én tegnap 10 körül voltam ctg-n, akkor Sóvágó doki járt odalent, bajsza van, de nem vékonyka! :wink:

Zsu
svs

szia svs003

akkor nem te voltál, mert én 12.30 körül voltam :)
de köszi :D

Kép
buborka.

Én biztos nem, nekem dr. Balog az orvosom!

Zsu
svs

sziasztok,

dúlnak a frontok, izgulunk! :D

Viky, Evu, Fatima, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm Virág nevében a köszöntést, pont egy hete volt 1 éves. Csak elfelejtettem a vonalzót frissíteni. Gyorsan javítok, köszi! :wink:

Svs, én a málnalevél teából egy liternyit csináltam, és azt eliszogattam egy nap.

Rucit elég a hazahozatalhoz vinni, de tényleg néha iszonyú göncöket adnak a picúrokra. Lacust egyszer akkora nagy (kinyúlt, agyonmosott) ruciba öltöztették, hogy kértem adjanak egy másikat. Mert picike volt, 2650 gr-al született.
Én már összepakoltam a nagyon mini kinőtt ruhákat és az első vérvételnél majd beviszem. Kicsit újíttatom a készletet :D

Pelust érdemes vinni, örülnek neki,
mellszívót ajánlott, mert ugyan van a kórházban, de az ilyen állványos ősrégi zúgó darab.
Cumisüveget meg tényleg nem muszáj, azt adnak. Őszintén szólva én nem is tudom éjszaka mit adnak a babáknak, hogy csak cukros vizet, vagy tápszert is, de nappal, mikor nálad van úgyis érdemes minél többször cicire tenni.

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

javítottam :D

Kép
Kép
Kép
doreen

Nah akkor egy rövid szüléstörténettel jelentkezem. :)
Ha valaki még nem tudja császárral szültem, mert Emma medencefekvésű macska volt.
Egy nappal előbb befektettek. Tök nyugis voltam, késő délután, este jött rám a para, hogy mennyi új dolog lesz holnaptól, mennyi inger ér majd egyszerre (szülés, aztán az azt követő dolgok; szoptatás, ellátás, stb.).

Másnap elég korán jöttek értem, tök váratlanul ért, még alig raktam össze a cuccom (mert úgy volt, hogy az 5-ös korteremben csak egy éjszakát töltök, de végül műtét után is oda vittek vissza).
Szóval a szülőszobán bekötötték az infúziót. A párom is bejöhetett.
Aztán feltoltak a műtőbe.
Nah az vicces volt.
Mondták h. ülve görnyedjek előre és engedjem el magam. Jah, és h. ne mozduljak meg, mert beadják a spinális érzéstelenítőt.
Nah akkor kezdtem pánikolni, hogy nem fogok tudni mozdulatlanul maradni. Erre megkérdezték, hogy mozgáskényszerem van? Mondom: hát igen. Erre a nő: hát ne legyen, maradjon így. Gondolhatjátok, pillanatok alatt leizzadtam, hogy úr isten mi lesz most. Nem is a szuritól féltem, hanem, h. nem tudok majd nyugton maradni. Kérdeztem, nem lehetne, hogy idejönne a hölgy és fogná a kezem? Erre mondja, h. nem, neki nem ez a dolga. :roll: :roll: :roll: Na gondoltam, marha jó fej vagy. Micsoda együttérzés.
Na de amikor már adták be, akkor azért odajött elém és mondta, hogy nehezedjek rá, sőőt, még telefonál is egyet, h. elterelje a figyelmem. Onnantól kérdezgették tőlem, hogy minden oké? Nagyon rendesek voltak.
Aztán jöttek a dokik, folyamatosan mérték a vérnyomásom.
Mikor már totál lezsibbadtam, akkor elkezdték 8:35-kor a műtétet és 8:40-kor kiemelték a kislányomat. Közben egyszer egyszer azért megkérdeztem az anesztest, h. mit csinálnak éppen. Emmát egyből el is vitték. Nem sírt fel azonnal, de én nem ijedtem meg. Láttam a dokikon, hogy minden rendben. Aztán utána is csak kis nyüsszögéseket hallottam. Pár perc után visszahozták, akkor adhattam a buksijára egy puszit. Nagyon jó érzés volt.
9:10-re befejezték a műtétet és visszatoltak a szobába.
Aznap elég kába voltam, aztán mikor pár óra múlva kiment az érzéstelenítő, eléggé fájt a pocim. Ja, raktak rám egy kb 10 kilós homokzsákot is.
Másnap már felkelhettem. Először megszédültem, de aztán szépen erőltettem ezt a járkálósdit. Nem akartam elhagyni magam.
3. nap már egyedül tusoltam.
Ami az egészben a legfájdalmasabb volt, az két nap után a migrénszerű fejfájás. Fájt a tarkóm, az egész hátam. De úgy, hogy alig bírtam elfordítani a fejem. 3 napig kaptam infúzióba mindenféle csodaszert, de mintha nem használt volna. Már itthon voltunk, még mindig fájt pár napig a fejem. Na ez szar volt.
Hazajöttünk, és tök gyenge voltam, fájt a fejem és nem tudtam úgy ellátni Emmát, ahogy én azt szerettem volna. Nem tudtam élvezni a dolgot, annyira kész voltam.

Most már teljes értékűnek érzem magam testileg. :D
És azt sem bánom, hogy nem természetes úton szültem.
Lehet, hogy nem is lettem annyira rövid? :roll: :oops:

Kép
niki30

Ja még csak annyi:
Viki is kérte, hogy írjam meg.
Fantasztikus orvosom van/volt. Dr. Serfőző László. Nagyon jó orvos.
Minden nap meglátogatott és éreztem, h. törődnek velem és jó kezekben vagyok.
Ezúton is köszönöm neki! Hálás vagyok!

A nővérek, szülésznők, csecsemősök is jófejek. Én velük is abszolute elégedett voltam.

Kép
niki30

Niki, még egyszer nagyon gratulálok Emmácskához!!!!!!!!És ahhoz is hogy ma két hetes!!!! :) :) :)
Ha lesz már erőd, időd gyere át az Anyukás topikba is!

Buborka, Verus, majdnem 100százalékig biztos vagyok, hogy Niki dokiját láttad kedden. A személyleírás ráillik, és kedden déltől ő az ügyletes orvos: Dr. Serfőző László.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

Niki, visszalapoztam, hogy keressek képet Emmácskáról...és találtam...és gyönyörűűű!!!! Milyen kis törékeny, már ilyen picin is látszik, hogy kislány! Tündérke! :)

Kép
nóri8

Szia Nóri

Köszönöm :) Na ha előbb nem is, ha benn leszek a szülés után, kinyomozom ki is volt ő :)

Verus

Kép
buborka.

svs003!

Én úgy csinálom a málnalevél teát, hogy kb 8dl vízbe teszek 2 púpos kávéskanál málnalevél teát és 3 kávékanál bodzavirág teát, felforralom, 10-15 percig állni hagyom, majd leszűröm, édesítem . Ezt egész napra elosztva iszogatom. Ez kb 3 bögrényi mennyiség.

Niki!
Gratulálok a babádhoz, gyönyörű! Irigyellek, hogy túl vagy rajta!
pruci

Nóri, Pruci, köszönjük szépen! :)

Szal Nóri, azt mondod, az én dokimat láthatta Verus?
Lehet, bár ő nincs 60 éves még szerintem.
De mindenképpen szimpatikus, jófej, nyugodt, szakértő doktor.
Verus, istenkirály az a doki!

Jól van nah, megyek, megyek az anyukák közé. Rendben. De azért még itt is vagyok. Ide is tartozom. Ugye? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
niki30

svs003!

Én is itt olvastam, s ez alapján csinálom, csak több vízzel

http://www.freeweb.hu/nlctb/docs/baba/gatvedelem.doc
pruci

Na csak egy gyors bekukk! :)

Zsu! Én csak napi egy bögrét szoktam inni! Kb 1 púpos teáskanálnyi teát forrázok le, de én nem szoktam ízesíteni! Valahogy ízlik cukor (na ez az amit nem szoktam szinte semmibe sem tenni :arrow: édesítésre gondoltam) nélkül is.

Andi! Merre jársz??? :roll: :)

Niki! Még most is beleborzongok, ha rátok gondolok! Soha senkinek a szülése nem foglalkoztatott annyira, mint a tied. Gondolom azért mert ismertelek és sokat beszéltünk a dologról. Ja! És plusszban én is babát várok! Feltételezem, hogy ez is érzékennyé tesz... :)

Csajok!!!
Tanácsra van megint szükségem!!!! :) Ti vettetek vagy béreltetek mérleget??? Mi még egyiket sem, de lassan azt sem ártana eldönteni. Szóval hogy melyik éri meg szerintetek??? Egyáltalán mennyibe kerül, ha veszem és mennyi, ha bérlem???

Köszike!!! :D

fatima

Ha valakit érdekel használt, eladó bölcső, akkor kérem jelezze a 06-30-22-99-017-es számon vagy a niki@icd.hu e-mailcímen!

Kép Kép

Kép
niki30

Fatima: Karib tenger kalózai????? Irigykedek ám!!!! Sajnos, én nem tudom Maját annyi időr magára hagyni, meg nem is bírnám se szív ügyileg, se cici ügyileg. De én is úúúúúúúgy megnézném!!!! Majd megvárom DVD-n. No az se most lesz. :lol: Majd írd meg, ha tudod :lol: milyen volt.
6. évforduló???? És ha akkor érkezik Tarek? :wink: :wink:

Niki: Jó gyorsan kikapták Emmácskát akkor. Aznap reggel még kettőt sem tudtál akkor gondolni, és már meg is volt. :lol: És milyen volt először meglátni??? Először megfogni? Apukája, nem félt a kezébe venni ilyen icuri picuri kis csöppséget??? Szar dolog lehetett ez a fejfájás.

Ja, mi nem vittünk rucit a kórházba, csak mikor már jöttünk el. És én csúnya mód, amikor nagyon durva anyagú ruci volt rajta, és nem öltöztették át, én összekentem a ruháját a vizit előtt, és utánna már normálisban kaptam vissza. :oops: :oops: :oops:
Cumisüveg szerintem nem árt, mert akkor legalább a síjátodból kap inni. Nincs rá esély, hogy összeszed valamit. Mi már (igaz itthon) túl vagyunk egy szájpenészen, ezért mondom.

Drukkolunk a mindenperceseknek. No az.rt nem gond, ha tényleg még maradnak benn. :lol: :lol: Csakhát izgi!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok.

Itt vagyok Fatima, nincs semmi extra.
KÉRDÉS: én még nem iszom a málna teát, érdemes elkezdenem most? Totál kiment a fejemből, pedig vettem magamnak?
Ne haragudjatok, azért nem voltam fennt, mert jönnek hozzánk vendégek és készülődök. De ígérem jelentkezem.
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Fatima: mi nem vettünk, és nem is béreltünk. Én úgy gondoltam, nem fogom magam azon idegesíteni, hogy hízik e, vagy sem. Azt választottam, hogy kéthetente leviszem a védőnőhöz és ott lemérjük. Jó sétának is, és legalább a védőnő sem jön hozzánk hetente, és megnyugszik, mert lát minket.
Bérelni állítólag jobb, mert úgysem kell sokáig. Vagy ha már vesztek, akkor olyat vegyetek, amirő levehető a tálca, és később is lehet használni.

:lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Fatima!
nekem a védőnő azt mondta, hogy náluk (Bp, 2. kerületben) 3000 ft/ hónap a bérlés, de van egy pici bolt ahol 13000 ft körül van ha megveszi az ember. Ezek ismeretében, ha hosszabb távon akarja használni az ember lánya, érdemesebb megvenni. Más kerületekben lehet, hogy jóval olcsóbb a bérlés!
pruci

Andi: most már minek elkezdeni, ha mindjárt itt van Eszter??? Én nem ittam, és 3,5 óra alatt meglett! De ha kedved van hozzá, miért ne??? Ártani nem árhat!!!! És ha már megvetted!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Niki: aztán az is lehet, hogy nincs 60 éves :) Nem büszkélgetem az arcmemóriám mellett azzal sem, hogy néga jó mellé nyúlok a kor becsléssel :)

Mlandi : én ma fogok csak venni málnalevél teát, mert eddig azért nem mertem inni, mert az a pletyka járja, hogy attól is hamarabb jöhet a baba. De most már nem bánom ha jön :)

Fatima: nekünk van márlegünk, még az, amivel engem mértek :) Ha nem lettv olna, nem bizti, hogy vettem volna.. Szerintem a bérlés is "drága", én is a 3000Ft/hó-t hallottam, + kaukció, nincs arányban az árával.

Verus

Kép
buborka.

Mlandi Neked ki az orvosod?

Kép
buborka.

Köszi csajok a véleményeket mérleg-ügyben!

A Mini Manó-ban ha 3-4 hónapra bérlem, akkor 5000 Ft a kaució és 1800 Ft/hó a bérlési díj.
Ki lehet bírni, de nekem is mondta a védőnéni, hogy náluk is lehet méricskélni majd Tareket. Lehet, hogy az lesz, hogy nem veszek és nem is bérlek és inkább én is letudom az ügyet azzal, hogy 1-2 hetente elgurulunk babakocsival a védőnénihez. Sétának tökre megfelel!
De majd még átgondolm! :)

fatima

SZiasztok.

Buborka: Nekem Konyiorczyk Katalin a dokim, a szülésznő pedig Májer Annamária.
Azért fogadtam szülésznőt, mert ha napközben szülök, akkor a dokim nem tud hozzám bejönni. :cry:
Mérleg? nekünk sincsen, én is úgy gondoltam, hogy séta a védőnőhöz hetente. Szerintem testmozgásnak jó lesz. :lol:
Jó akkor holnap elkezdem a teát, ha nem árt... :D

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Fatima, mi béreltünk, a korházban van szórólap, az elején nem akartam, de aztán jó volt, hogy van otthon egy mérleg, nekem megnyugtató volt. De nem szabad rászokni és parázni ebben Andinak igaza van, mert volt olyan is, hogy a mérleg kevesebbet mutatott kaja után, mint előtte :lol: , ezek után már csak heti egy alkalommal mértük Bendét.

Doreen! Virágnak boldog szülinapot!!! még egy héttel később is!

csajok drukk hegyek!!!!

puszi
mangó

Fatima, az nagyon jó ár, szerintem!

viszont nyáron valóban egyszerűbb elmenni a védőnőhöz, télen ez nekünk macerásabb volt (mert eredetíleg én is így akartam)
mangó

én azt gondoltam h nem fog kelleni mérleg- minek is, csak idegesíteném magamat, aztán végül kaptunk kölcsön és nagyon de nagyon sokszor NAGYON JÓL JÖTT!!!
kerekpocak

Fatima, mi kölibe kaptunk mérleget, de én elég gyakran elfelejtem lemérni.
Szerintem ha a védőnőhöz beviszed hetente, akkor az bőven elég. Szerintem. :)

Kép
niki30

Na szegény, látod, ahogy ház annyi szokás.
Kinek mi és hogy válik be.
Na ezek után döntsd el, hogy kell e mérleg vagy sem! :wink: :wink:

Kép
niki30

Köszi Pruci, kipróbálom! Te hol tartasz, mikorra várható a babuci? :?:
Fatima: igen, édesíteni én sem fogom, a diéta miatt! Mi kaptunk egy mérleget kölcsönbe, de a védőnő azt mondta, hogy bármikor mehetünk a rendelőbe is méreckedni! Bérelni lehet a Minimanóban is, az árak fent vannak a neten! (Hozzánk is jöhettek mérlegelni!) :wink:
Mlandi: sztem nyugodtan kezdd el inni, ártani biztosan nem árt!
:wink: Niki: tök jó, hogy elmesélted és ilyen pozitívan gondolsz a szülésre! Még egyszer gratula! :)

Most voltam fogdokinál, túléltem!! Hurrá!!! :lol:

Zsu
svs

nekem a mérleg nem a havi heti mérésre kellett hanem h csekkoljam mennyi tejem van. pl azt hittem mondjuk h kevés és lemértem és láttam hg tök sokat evett és így megnyugodtam. nem egyszer volt ilyen!
kerekpocak

Sziasztok!

Túlestem az első baba nélküki kiruccanáson! Szerencsére nagyon gyorsan visszaértem és nem is volt időm rá gondolni. Azért futottam a busz után és gyorsan lépkedtem. Két óra volt, de többet így elsőre nem bírtam volna....

Fatima: én a neten apróhirdetés útján 5000 Ft-ért vettem mérleget (Momert), a bolti ára 14 ezer. A srác még be is vitte párom munkahelyére. Nekem nagyon bevált, mert nem kevés a tejem és a mérés miatt tudtam, hogy kevesebbet eszik Beni, mint amennyi kellene. Ezért kezdtem el tápszert is adni. Jó, hogy kéznél van, mert néha csinálok egy "mérős napot" és megnézem, hogy egész nap mennyit kajált. Ez ellenőrzésnek nagyon jó. Emellet megnyugató hogy látom a hízást és ha úgy gondolom nem hízott nem kell a védőnőhöz rohanni.

Niki: ez aranyos story :-) Mármint a Serfőző dícsérete. Szerintem nem néz ki annyinak, bár ha aznap levezetett tíz szülést akkor látszódhatott annyinak.

Sziasztok!
Mennem kell mert a pasim gépezni akar :-(
Most sincs időm írni az anyukásba, pedig tényleg ott a helyem nekem is..... Legközelebb

DRUKK a mindennaposoknak.
Jó éjszakát

Viky

Kép
viky30

na igen én is így használtam, mint a viki.
kerekpocak

Sziasztok csajszik!

voltunk tegnap tehat uh-on, sajnos kepet nem kaptunk, de felvettünk mindent videora :D

Mini olyan aktiv, hogy hihetetlen, szep kerek a buksija, vekony a nyakacskaja, meg van 2 keze es 2 labacskaja, 4 üregü a szive, koordinalt a mozgasa, teht fejlödik rendesen az idegrendszere,es.............nem latszik semmi fütyire utalo jel :lol: ..tehat ugy tünik jo volt a megerzesünk..persze 4 het mulva lesz 100%, de eddig mindenkeppen kislanynak latszik!!! :D

tegnap kiprobaltunk meg este rengeteg lanynevet a Molnar melle..hat csajok, ez nem könnyü :shock: leirom mik tetszenek:

Kamilla, Hanna, Sarolta, Nelli

de Lacinak a Nelli nem jön be, nekem viszont tetszik :?

ma nem melozom, kezdek dobozolni, alig varom a költözest!

remelem mindenki jol van!!

pusszancs
Vendég

Evu, gratula a kiscsajhoz! :D
Jó pakolását, dobozolást! :)
Névválasztás valóban nem egyszerű, lány nevünk van, de néztünk fiút is, mert úgy néz ki, megint pasink lesz, és mi is 20 perc alatt kivégeztük a Ladó könyvet... :roll: :shock: :oops: :? Maradt 4 név, és abból most ez a 2 van -amiből az egyiket a párom, másikat én választotam. (sajnos nagyon sok név ki lett lőve, mert gyakori, mert nem illik a vezetéknévhez - főleg az "s"-el kezdődő nevek..- vagy van már rokoni/baráti körben, vagy jó, de nem adnánk a gyerköcnek... :roll: :oops: ) Kitartás! :) Meglesz az a név! Meg még időtök is van :) , (mi is nemrég hoztuk ösze a fiúnevet..)

Andi, Fatima??!! :shock: :)

(Mérleg nálunk jó szolgálatott tett, mert nem a nagykönyv szerint hízott az első fiam, így mindig kéregettem, 2jára már megvettük. Momert, és sztem nagyon jó. Zsófi, és Viki hszai szerint. :) :) )
mazsolák

Sziasztok!

Niki gratulálok a picihez és csodállak hogy ilyen jól viselted én már most parázok hogy hogy is lesz, mennyire lesz nehéz.... mindig arra próbálok koncentrálni hogy milyen sokan túl vannak rajta és nekik is sikerült valahogy nekem is meglesz :)

Lányok bocsi de meg tudnátok írni, hogy pontosan mire is kell a málna tea?

Köszike

Kép
cica_1

Jó reggelt mindenkinek!

svs003:
Múlt hét csütörtökön kellet volna megszületnie, de nagyon nem akaródzik neki kibújni. A doki azt mondta, ha nem indul be addig, akkor 13.-án beindítja. Úgyhogy jelenleg egy hetes túlhordásban vagyok. :cry: Most már kezdek izgulni de nagyon. Ráadásul tegnap voltam uh-n, ahol ennyit mondtak: "hm, jó nagy baba, ráadásul nem sovány, hanem pocakos, súly közelebb van a 4 kg-hoz mint a 3,5-höz."

Evu:
A névválasztás szerintem mindenhol nehéz, nálunk hónapokig tartott mire sikerült mindkettőnknek kompromisszumot kötni, de még most is van vita a sorrendben: Petra Réka vagy Réka Petra...
pruci

Sziasztok!

Evu: gratula a kis nunishoz! Kezdhettek Ti is rózsaszínben gondolkozni! :)

Mazsola: 3 fiú, az nem semmi! Majd jól elkényeztetik a mamit! :lol: A Zsolt nem jön számításba? Akor min3 srác Zs-s lenne?! :lol:

Pruci: akkor nagyon drukkolunk neked is! Most már tényleg nincs sok hátra! Első baba?? :?:

Cica: a tea lazítja a méh izomzatát, ezáltal a kellő időben segíti a tágulást. Jól mondom csajok? :)

Hol vannak a mindennaposok???? :?:

Zsu
svs

Hú, Pruci, nem semmi nagy baba lesz!!! És hogy bírod??? Még ilyen nagy melegben, és frontokban sem akar kibújni a kismanó??? Nagy pocid van???
Szóval, 13-a, legkésőbb. Aztán sűrűn járni ám ide, hallani akarunk rólatok!!! És szülés történet, és képek és stb...!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, ma se szült senki eddig még??? :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!

Ja, Fatima, mostlégy okos mérleg ügyben!! :lol: Majd elválik, és még akkor sem vagy elkésve, ha már megszületik Tarek, vagy már jó pár hetes. Mindenesetre tanácsokat kaptál bőven. :lol: :lol:

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Viki: Gratula, az első baba nélküli kiruccanáshoz. És tök jól bírtátok. Én még nem mertem egyedül elmenni sehova. :oops: Pontosabban még nem tudok, és valahol nem is akarok. Nehéz ez a köldökzsinór elvágás. Vagyis lazítás, mert elvágva sohasem lesz. :lol: :lol: :lol:

Zsu és ti hogy vagytok??

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt ma is!!! :D

Nyílván sejtitek, hogy a helyzet továbbra is változatlan! :)

Tarek még mindig jól el van odabent és mostmár biztos vagyok benne, hogy a saját NAGY napját fogja kiválasztani születésnapnak!!! :) És ez így van jól!

Tegnap este 1 - 1.5 órán keresztül voltak jóslófájásaim. Kb 10-12-15 percenként éreztem viszonylag enyhe menstruációszerű kicsi fájásokat! Csak a 4-nél mondtam el a férjemnek, aki persze megint bezsongott.
Aztán megbeszéltük, hogy hagyjuk a tippeket stb, mert a végén úgyis az lesz, ami már meg van írva.
Csak hát azért nyílván nehéz nem stuffolni egymást, mikor annyira várjuk már.... Ráadásul az ismerősök is mostmár napi szinten bejelentkeznek és érdeklődnek! :) Tökre izgatott mindenki!!! :)

Na szóval, a jóslófájások abbamaradtak és én megint aludtam egy nagyon jót az éjjel! :P :wink:

Andi! Ti??? Gondlom még te is egyben vagy!?! :)

Köszi mégegyszer a véleményeket mérleg-ügyben! Most azt érzem, hogy jó az, ha van itthon. De mondjuk ez "ráér" még. Amíg én kórházban vagyok, addig simán tud majd bérelni a férjem, ha úgy döntenénk!

Zsu! Köszi a felajánlást! Aranyos vagy!!!! :)
Tényleg! Ha nem megyek ma este a kórházba, lenne kedved egy cukis randihoz holnap délelőtt???? :P :oops: :lol: :wink:
Már rég nem dumcsiztunk! De az is lehet (mivel te még könnyebben mozogsz!?!), hogy átjössz hozzánk. Délelőtt úgyis egyedül vagyok... Megnézhetnéd a lakást és dumcsiznánk egy jót! Na?????

Viki! Ügyi voltál nagyon! És milyen volt újra megpuszilgatni Benikét????

Evu! Akkor úgy néz ki, hogy lány???? :) És ti azt is szeretnétek, ugye??? Kívánom, hogy úgy teljesüljön a vágyatok, mint ahogy nekünk is összejött! :)
Nevek terén sejtheted mi mekkora dilemmában voltunk!!! Az evidens volt, hogy arab nevet kap majd a gyerekünk, de hát azért nehéz volt olyat választani, ami illik is ebbe az európai környezetbe! :) Aztán persze megtaláltuk a legideálisabbat! Így lesz ez nálatok is! Hidd el!!! :)
Amúgy nekem a Nelli nagyon bejön! Molnár Nelli... Jól hangzik! :)

Cica! A málnalevél tea nagyon jó méhtágító. De csak a 36. héttől "szabad" inni. Igaz, én olyanról is tudok, aki a 33. héttől itta és ugyanúgy időre érkezett a kisfiuk!

Pruci! Lehet, hogy veled is talizunk majd a kórházban!?! :)
És tényleg mit mondanak a dokik? Jól van a kiscsaj odabent??? Azért nem semmi, hogy 2 hét túlhordást engedélyeznek, ha már most is circa 4 kg-osnak saccoljak a picikét! :roll:

fatima

Sziasztok.

Egyben vagyunk, bár éjjel megint voltak fájások, de nem olyan erősek mint kedden.
Purci: szegénykém, gondolom, már alig várod, hogy meglegyen a kis babucid!!! :wink: Kitartást... és sokat jelentkezz addig is, mert most már Te is a mindenpercesekhez tartozol!!!!
Egyébként nálunk is a múlt hónapban dőlt el a neve. Én Andreát akartam, de a párom azt mondta, hogy neki elég 1 Andi, úgyhogy a másik név az Eszter volt, a kompromisszumunk az Eszter Andrea! :lol:
Viky: örülök, hogy minden rendben van nálad és szerencse, hogy "csak" 2 órát tartottak fennt. Gondolom ahogy hazaértél a karodba vetted a kis lurkót! :D
Már elkészítettem a málna levél teát, most bedöntöm magamba... :shock: :D :roll:
Fatima, Te még alszol?????????? FELKELNI!!!!!!!! Infót adni!!!!!
Puszi

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Igen, első baba, nagyon izgulok. A ctg-n semmi fájás nem mutatható ki, bezzeg éjszakánként... Na többször volt már, hogy azt hittem menni kell, mert anniyra fájt. De aztán reggelre megint semmi. Tegnap azt mondták, hogy egyáltalán nem úgy néz i, mint akit túlhordtak volna, de nagyon jól érzi magát ott bent. A frontokkal nem foglalkozik a kis manó, tök jól elvan ott bent. A dokim még nem tudja mekkora, na majd holnap...

Fatima:Hát, elképzelhető, hogy találkozunk bent, főleg ha a te manód nem ilyen lustaság mint az enyém!
pruci

Pruci: kitartást, biztos meglesz nemsokára, addig meg pihenj, amennyit tudsz!!! :wink:

b79andi: köszi megvagyunk, ma kórházi cuccot pakolok! Annyira izgi, hogy a lányok hogy állnak, hogy én is teljesen be vagyok zsongva, pedig még több, mint 3 hetünk van, sajna!!!! Én bevállalnám a jövő hét végét, de persze majd a bébi eldönti!! Mikor kapunk friss fotókat? :)

Fatima: jó ötlet, szívesen talizom! :) Egyeztessünk reggel, ha neked is jó! Valakinek van kedve csatlakozni? A jóslók elmúltak?

Mlandi: milyen a tea? Sztem gyógyíze van!! :wink: Nálad mi a helyzet a fájásokkal? Szünet van? :?:

Ma is meleg lesz, tessen vigyázni!!!!

Zsu
svs

köszi csajok a tea infót akkor még ráérek beszerezni...

ezek szerint mi névügyileg szerencsések vagyunk nekünk előre megvolt egy lány és egy fiú nevünk (Anna, Tamás) de sajna még nem mutatta meg magát a kis mókus így marad a Mókuska név egyelőre :)
három hét múlva megyünk ultrahangra ha minden rendben lesz hátha akkor szerencsésebbek leszünk.
A 4 D-ről én is gondolkodok bár a férjem nem tartja szükségesnek... na majd meglátjuk :roll:

jó napot mindenkinek és ha valakinél elindul valami szorítok, hogy minden rendben menjen :)

Kép
cica_1

Sziasztok!

Evu, Nektek szívből gratulálok a cuncishoz!
Érezted is ugye, hogy kislány lesz?
A nevek nagyon jók szerintem egytől egyig. Sarolta is tök különleges szerintem.
Hannából mondjuk egyre több van, de az is cuki nagyon.
Jó dilemmázást és névválasztást. Szerintem ez is tök jó része a dolognak.
Tudjátok, a név meghatározó!!!!!

Cica, nálatok is biztos minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. Nem is hinnéd!
Az anyai ösztön jön ám!!!
Ugye Anyukák?

Pruci Neked is szurkolok!

Fatima, Zsu, ez nem ér! Én is akarok menni! Én is, én is!!
Fú, majd meglátjátok, hogy fogtok vágyodni kifelé. Öt nap a kórházban, aztán egy hét még itthon, míg kimerészkedhettek....az ember kicsit be tud kattanni.
Nekem már nagyon hiányzik, hogy nagyokat csavarogjunk.
Tegnap Feri aranyos volt, felajánlotta, hogy menjek én el a boltba, legalább kimozdulok. Tudjátok milyen jólesett?

Zsu, már Te is úr isten a 36.ban vagy. Pakoljál csak, pakoljál!

Kép
niki30

Sziasztok.

Zsu: a TEA???? SZÖRNYŰŰŰŰ!!! :? :lol: Beletettem egy kis édesítőt, a különbség leírhatatlan...
Jó lenne talizni Veletek, de nagyon fosok, hogy bármikor történhet valami, úgyhogy maradok itthon a seggemen és csak irigykedem, hogy Ti ilyen közel vagytok egymáshoz!!!! :cry:
Evu: ÉLJEN!!!!! Mégegy kispuncis!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szépek a nevek, amiket választottatok, de most ki kell választani az igazán megfelelőt Minikéhez, ez dilemma, vagy nem????
Cica: Én mennék a helyetekben 4D-re, tudom, hogy drága, de NAGYON MEGÉRI!!!! Márcsak azért is, hogy lássátok a kis finom arcát, ahogy kerekedik és a kis száját, ahogy ásítozik vagy iszik a magzatvízből... ÓÓÓÓÓÓÓ... :oops: :oops: :oops:
Fatima: szóval éjjel érezted Te is... khm... nem volt valami jó, mi???
Niki: Ha rajtam múlik, akkor minél előbb a Balcsin leszünk, ok? Tologatjuk a babucikat, szoptatunk, alszunk, stb... Bárcsak ilyen nyugis lenne... :lol: Megbeszélem Eszterrel, jó?????
Puszi.
U.I.: A teát megittam, bleeeee... :wink: :wink: :wink:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Köszi a gratukat a punisunkhoz csajok! :D
igen, mi kislanyt akartunk az elejetöl fogva :lol:

a pakolas nem is megy olyan könnyen, mint gondoltam :(

de azert nyomom..
Vendég

Hahóóó!

Na most jöttem vissza a piacról!
IRDATLAN MELEG VAN!!! :cry: Még jó, hogy semmi más dolgom nincsen odakint! :)
Szerintetek ebben a melegben milyen lesz egy fullosan csípős lecsót megenni!?!? ISTENI!!! :lol:
Nem tehetek róla, de imádom a csípőset! :oops: :P Remélem Tarek sem bánja... Neki is erősnek kell lennie! :lol: 8)

Andi! Az én jóslóim nem éjjel voltak, hanem este. És nem igazán nevezhetném fájásnak. Inkább olyanok voltak, mint amikor menzesz előtt szúrkál, görcsöl a pocim.

A dokibá azt mondta, hogy akkor van helyzet, ha elakad a szavam. Héber Juditot idézte!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu! Akkor holnap!!! :P Mi legyen? Cuki vagy lakás??? :)

Niki! Én is úgy szeretnélek benneteket látni! :)
Talán tényleg ez a legrosszabb része a dolognak, hogy nagyon a seggünkön kell maradnunk egy pici babával. :(
Ja! És elhiszem, hogy egy különleges alkalom volt boltba menni! :lol:

Andi! Ti még idén a Balcsira készültök???? :shock: Merész vagy ám egy kb 2 hónapos babucival "nyaralni" menni!

Vagy csak én vagyok ebben is olyan konzervatív??? :roll: :?:

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?