Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

rakott krumpli? bár Andi halacskáját zöldségekkel támogatom ...

Kép
ebinc

szasztok
micsoda élet :-)

ma kiorszívóztam kitakarítottama fürdőt és átrendeztem a szekrényeinekt :-9 szserencsére Maja ma közreműködő volt,viszont most feküdt ki,ez azt jelenti hogy ma is számolhatok a az esti táncdalfesztiválra úgy éjfélig :-)

Nizony akinek van 4dés felvétele ,muti!!!!!!!

Tisztára belelkesültem a babakocsira hogy ennyire szó van róla,lassan elhozuk és összerakjuk a mineket is azt tudom hogy van egy fekvő része ,lábzsákkal :-) jó nagy felfújható kerekei,átfordítható és dögnehéz,de viszont az első hónapokba tényleg akényelemé a főszerep,az előző babakocsinknál nagy lósz@art ért a lábzsák,hehyette bundazsák volt,van a kocsiba,de most van egy kis textilmózesünk is,lehet külön is kapni ha nem adnak,bele a kocsiba bundazsák mebel gyerkős,lábzsák,bizti nem fog fázni,Maját is mindig lehibárnáltam odakint.

Bébiőr:asszem most muszály leszek venni,a ház kialakítása miatt,mert ha most teszem azt a pici alszik én pedig Macival elmegyek akonyhába vagy ki az udvarra akkor máe nem biztos hogy meghallom ha sír,ha csoönd lenne igen,de gyerekzsivajba,felnőtt zsivajba nem hiszem.

Szerintetek milye érdemes?

Marek
légzésfigyelő mondjuk itt,szívesen segítek :-)
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... gyel%C5%91

vagy ha szeretnéd akkor a babszobán tudok neked keresni ;-)

szopipárna:szopttani én nem tudtam vele,de ezt az arcot nézzétek :-) Kép

légzésfigyelő :én még mindig azt mondom ha valaki megteheti vegyen,enegem megnyugtatott ahogy látam a kis piros pöttyött villogni,ha megszólal mi tennék?felkapnám a babát,aszongyák iylenkor egyből levegőt vesz.nekünk álomvirág volt úgy villog ahogy veszi a baba a levegeőt,sokszor volt olyan hogy lassan villogott és sokár ajelent meg a következő,szóval engem megnyugtatott.

sterilizáló
most mikros van,3000 értékbe lett az enyém,mint már 100szor mondtam kb. :-) bimbóvédővel szopizott Maja napi 10-12 alkalommal kb,próbáltam kifőzni,olyan ronda vízköves lett hogy nem vettem volna be a számba,maradt a chicco lötty,az meg büdös volt és mégis csak vegyszer,de aztán 4 hós kora után áttért a sima cicire így nem keleltt egyik se de a 4 havi sterilizáló árán már kaphattam volna egy mikróst ami gőzzel tisztít.
persze aki tápizni fog annak én mindenképp ajánlom,szerintem az első hónapba ennyi sterilitáss kell,bőven elég lesz az a szutyok amit a család meg Maja majd rátapaszt a babaára

Zsu
Maja elmarad másokkal,de itthon senkire nem merem rábízni max. ha többen itthon vannak,talán,elöl van öngyújtó,olló,kések ilyemsi,ha elengedem hátra elötte pakolok fél órát,de így sem vagyok nyugodt.Nincs itt se kutyám se macskám,kire hagynám?Anyumék és a rokonság 30 kmre laknak,velük elmarad Maja ,de ők dolgoznak,napközbe nem tudnám őket rájuk hagyni.Itt helyben lennének jók :-) ill. ha mi laknánk ott :-)

egyébént Majci nagyon barátságos,mármint eleinte visszahúzodó de ha megbarátkozik,elmenni szinte mindenkivel :shock:

na ja annyira nem gáz ez a szekrény nem?majd kap egyet ha nagy kisiskolás lesz :-)

Gabci
nálunk a nospa a divi ,nekem azt mondták alapba a magne b6 ha görcsöl arra nospa,de szerencsére egyet sem kelelt tmég bevennem?

hogy honna z energia?épp fogyóba volt ezért kértem tőletek tegnap :-)kezdtem kicsit kiborulni,tudod ez a két év megvislet :-) néha kibuki rajtam :-) :-(

na mennem kell pislni,teregteni,jégkrémet enni
Vendég

höhö... tej... bocsi, de mindenre van hülye sztorim... nemtom, te jártál-e úgy, hogy szopiztatásnál gyerek kézben, pozicíó felvéve, melltartó lekapcs... aztán spriccelni kezd kifelé a tej babát képen nyomva, gyerek meg győzi kapkodni a kis fejecskéjét, nagyokat passogva, hogy mijafranc van már :lol:

Kép
ebinc

Andi!
Help....Az NSZK-t Angolul, hogy rövidítik?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ebinc!
:d jaja, ismerős, akkár tandem is tudtam volna szoptatni, ha elkezde az egyiket szopni, a másikból is ömlött. Már rutinosan rátettem a textil pelust a szabad cicire. Nem kinlódtam a gyüjtögetéssel. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

öööö
nemtom
DDR, nem?
bocs, telefonálok

Kép
an°°di

Helló!

Na vidéken voltam tárgyalni és most győztelek titeket visszaolvasni....

Babakocsi: a Jolka által küldött nekem tetszik, de megnézem az Örs Vezéren is (majd beszámolok).

Még egy babakocsis szempont (gyakorló anyukától tudom):
- aki sokat megy kocsival és utána városban lófrál vagy bevásárló kp-ban annak jól jöhet a hordozóval kompatibikis babakocsi, hiszen a hordozót nem célszerű gyalog hurcolni (nehéz)...
Persze az is igaz, hogy több időre már a babakocsi a jó, mert a hordozó nem tökéletes a gereknek... (ezt már Jolka írta).

Móni, 18-án megyünk 4D-re, talán ott kiderül a neme!

Ja mi a Schöpf-Mereibe megyünk, azt ajánlotta vki, állítólag nagyon rendesek és alaposak, majd beszámolok. (www.mamakalauz.hu)

ÉS most megyek babakocsit nézni!!! bibibi!

Este még bekukk!

Jutta

KépKép
jutta

Ebi
én 95 %ban fekve szoptattam,nekem is ömlött a másikból szinte végig,én kagylóztam és lefagyasztottam,most szeretném Majának adni ha elfogadja :-)
szal egyszer mentünk Pécsre vásárolni (átkozott nap volt) gyerkőc éhes előkapom az autóba a cicit na ott aztán egyet szopintott és tele spricceltem a ksi arcát,szemét :-)
Vendég

Andi!

Nem kell telefonálni...:) Bocsi, köszi, kedves vagy.CSak apa kérdezte gyorsan, de csak segítettek már neki, fősulin csak talál egy angol szakos ismerőst. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jamég vmi: légzésfigyelő! Bp-en van egy hely, ahol megtanítanak arra, hogy mit kell tenni, ha riaszt... a felkap és felkap módszer nem mindig válik be! no mi azt hiszem veszünk egyet ott és elmegyünk tanfolyásra is (majd beszámolok)

Jutta

KépKép
jutta

de nem DDR, jajjjj
Jolka!!! hanem FRG

Kép
an°°di

felkapő és felkelt módszer helyesen :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Andi!
Nagyon szépen köszönöm. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Apa is köszöni szépen. Most már ne is merjen morogni, ha gép előtt ülök. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta:
az okosok szerint ( nagynénim, gyerekorvos, nőgyógyi) az a tanfolyam az szart sem ér. :(
Ahhoz, ha tényleg baj van és életet ments, min. mentőorvosnak kell lenned, mivel nem elég lélegeztetni, hanem szívmasszázs is kell, azt meg ott nem tudják megtanítani.
:?
Vendég

Timi!
Neked nem hisztizik Maja kaja közben?
Nekem nem engedi, hogy segítsek, pl. ha nem tudja a villára feltekerni a spagitésztát...Maximalist a drága, úgy akar enni mint mi. Most sajt és gyümi volt az uzsi, desszertnek meg rudi. Erre meglátta a ebédből megmarad spagit. Neki az kell. :( Melegítettem egy új adagot, akkkor húzta száját, hogy nem marad a villán, de kézzel ő nem eszik. :D Most főztem ki neki, rendes husi mellé való tésztát, most ezt eszi, ezért is vagyunk még itthon. :) :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni!én is erre gondoltam. Ez is megint pénz kunyerálás a lelkes szülőktől.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Végre végzett a nagyfiam, megyünk. Nem igérem magam mára, már nekem is túl sok volt. Jók legyetek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia Jolka!!! jó vagy! :wink:

mióta társaságot hiányoltam, azóta mindenkivel beszéltem már kb telefonon (Apuka, anyós, barátnő, testvér, havercsaj...). és zuhanyoznom kell, mert Apuka elvisz ma este az új Tarantino filmre ;) aszongyák jó. meg ha korán végez, lehet, h beviszem a brandonba. útbaesik, és úgysem voltunk még sosem bababoltban. 8)

Kép
an°°di

Jolka!
Tudtam én, h Te vagy az én emberem erre a feladatra! El ne tűnj ebből a topikból, mert megyek utánad! Nagyon hálás vagyok! Köszi! Pont erre gondoltam. Lehet az a baj, h én ilyen rendszerben gondolkodós vagyok és ez nekem segít, megkönnyíti a munkámat, meg a hétköznapjaimat. Azt is utálom, ha felesleges időm megy el valamire vagy pénzem. Főként, ha nincs értelme! Így ez a pontokba szedés nekem nagyon hasznos! Tényleg kösz!
Vacsora! Krumplistészta! (Nálatok mostanában volt tészta, nem biztos, h nyerő lesz!)
Andi! K*vára nem találom azt a 4d-ről szóló cuccot! Ha van időd, segíts! (Mekkora az a lift?)
Hát a bébiőrről nem tudtok lebeszélni, mert nekem emeleten lesz a gyereklakosztály, a hálószoba is ott van, viszont a konyha-étkező lenn! Nekem kell (főként kölcsön-állítólag!). Így ebben Timihez csatlakozom! Jutta! Ossszad majd meg azt a tudást! (Annyi szüléssel kapcsolatos tanfolyamra jársz, h a végén doktorálhatsz is, hallod!)
Ebi, Timi, Jolka, Hajni! Sztorizzatok csak, mert én zöldfülű csak lesek és okulok!
Zsu! Holnap minden oké lesz! Ne légy besz*rva!
Mikrós sterilizáló? Jaj, még nem is hallottam ilyenről...sem! Utána kell néznem!
Mingyá kész a szuper bandázsom! :) Na majd csak lestek, ha megmutatom! 8)
ermoni

Hajni! Ne beszéld le Juttát a tanfolyamról! Én tényleg kíváncsi vagyok mit mondanak! (És ha felrakja a netre, akkor már ingyen lesz mindenkinek :lol: )
Na de hello, akkor ki vele, hogy Neked mit tanácsoltak az okosok a családban, mi az ami bizti kell és be is vált a fiadnál!
ermoni

Tarantino...jaj de kár, hogy egy filmjét se szeretem! :oops: (Pl. nemrég néztem vissza a Ponyvaregényt. Akkor sem voltam rajongója, de most kimondottan laposnak tűnt! Sztem bababoltban nézelődni sokkal érdekesebb valahogy mostanság!) Ezt az újat még nem láttam, így elvárom, h egy mondatban véleményezd!
ermoni

http://velvet.hu/poronty/2007/06/05/halado_zebraknak#more84453
ez nem az, ez a terhességi csíkokról szól. semmi olyan, amit értelmes ember magától nem tud.

Móni, tessék parancsolni:
http://velvet.hu/poronty/2007/05/21/hova_menjunk_4d_s_ultrahangra/

Kép
an°°di

bassszus, ez a piros körömlakk szórakozik velem
hehe, most rózsaszínek a lábamon a körmök
:twisted: :evil: :twisted:

Kép
an°°di

Köszi Andi! Komolyan nem találtam. Balfék vagyok vagy vak! Ez van! Hol a fehér botom?
ermoni

Engem is elvihetne már a férjem valahová, ehelyett dolgozik vagy dokihoz megy! És én? :evil: Bár szerelmünk hajnalán, az előző évezredben... :oops:
Na megyek varrni!
ermoni

Móni! a férjed megy dokihoz? hm.

Kép
an°°di

Holnap én is megyek! Tudod beosztjuk, egyszer ő, egyszer én... :lol: Mindegy kinek kéne vagy fáj valamije... :lol:
Baj van a sarkával! Nem írtam? Sugárkezelésre járt vele! Azóta nem kell villanyszámlára költeni... Na meg az elméje is sugárzik!
ermoni

Jaj, meghüjjjültem, megyek, nehogy elkapjátok!
ermoni

hehe, azt hittem, csak mi csináljuk felváltva.
:wink:
én is léptem, mert mozi előtt még szülinapi ajándékot akarok beszerezni a tesómnak. nyami.
jók legyetek!
és Johnny Cash énekel a rádióban...hű de jó kis reszelős hangja van...el is felejtettem. majdnem olyan jó, mint Leonard Cohen.
na, megyek is pasizni :oops: :oops: :oops:
:arrow:

Kép
an°°di

Móni, újabb hasonlóságokat fedeztem fel kettőnk között
Én is ilyen rendszerezős vagyok, szóval ez a lista tényleg szuper, köszi Jolka!
Bébiőrrel is egyetértünk, a ház beosztása ugyanilyen, szóval kell!
Nem szeretem a Tarantino filmeket, mindenki úgy odavolt a Ponyvaregényért, hát engem nem kötött le.
Éééés, apuka most megy a sarkával kivizsgálásra, igy internet alapján már ő is kideritette, hogy szerinte a gyógymód vagy ez a sugárkezelés, vagy műtét, de az nem akarja.
Vicces :lol:
Na húzok Csajok, holnap, aki tud gondoljon rám délelőtt, nem tudom mikor jelentkezem, mert még délután is megyek vizsgálatra :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok Csajok!

Én azt hallottam, hogy a babák egy részénél az van, hogy olyan mélyen alszanak, hogy "elfelejtenek" levegőt venni. Ilyenkor beválik a felkapom és felébresztem. Ha nagyobb a gáz akkor valószínűleg én csak kétségbeesni tudnék, max. telefonálni. Nem tudom. Azért ha sok időm lenne, lehet, hogy megnézném azt a tanfolyamot. Mi egyébként az álomvirág nevű légzésfigyelőt szoktuk árulni, aminek az ára is elég baráti (kb.25.000, 4 és fál éve 30.000-ért vettünk) és nekem nagyon szipmi. Akit érdekel www.homecare.hu

Sterilizálóról annyit, hogy akinek van mosogató gépe annak nem kell, mert ha abba elmossa az ember az bőven elég steril (védőnők szerint is). Az avent cuccokat, medela mellszívót...stb simán be lehet tenni, de én a nuk cumikat is beletettem, amit elvileg nem szabad, de annyi hogy a műanyag üveg hamarabb tönkre megy. Inkább vettem újat, mint kézzel mosogassak. Lustaság fél egészség!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Csak benéztem. :) Most vacsizunk, egészséges is ilyenkor. :wink: :)
Andi győzőtt, rántott hal lett, na, nem azért mert klubtag vagyok, és a jogdíj engem nem érint, csak apáék erre szavaztak.

Móni, Zsu!
Nagyon szívesen. Örülök, hogy kiváncsi voltattok a véleményemre. :D

Holnap mentem volna terhelésre, de eltoltam péntekre, még jó, hogy én írom rá a beutalóra a dátumot. :) Apa még nem végzett ma, ezért még reggel is dolgoznia kell. Majd pénteken megyünk, még jó, hogy ma tartottam a "diétát", semmi sok terhelés előtt, főleg édesség.

Andi!
Neked jó szórakozást. Ezeréve nem voltam moziban, én csak a tk-ban látok "friss" filmet. :)

Krumplistészta! Nyam-nyam. Én eszek tésztás kaját, nem gond... De inkább káposztás kockát.

Móni!
:D :D nem kell fizetni villanyszámlát...jót derültem.

Ciripke! Jó, hogy Te is itt vagy. Csak ritkán. Nem indult be a munkahelyen a net?

Zsu!
Szorítok, minden ok lesz holnap. Várunk a hírekkel.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ma kötöttek szerződést, nem tudom mikor lesz éles, de szombaton meg megyünk nyaralni, így egy hétig nem leszek! Hajnali fél hatkor indul a gép és fRANKFURTBAN 4 óránk lesz az átszállásra. Vicces lesz 2,5 gyerekkel. Ráadásul Spanyolo-ban most csak huszon fokok vannak.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó utat nektek! Vigyázatok egymásra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

micsoda kihaltság lett itt estére.
ez az csajok, tessék családozni.

Móni, a film unalmas volt egy darab jó kaszkadőrcsajjal és több jó női seggel totalplánban (ez a részlet mondjuk engem nem igazán hatott meg, főleg nem így terhesen :? ). egy pasi két sorral mögöttünk mondjuk minden kis poénszerűn hálásan nevetett. szegény!! :roll:

Zsu, én is ráérek holnap délelőtt.. arra mindenképp, h gondoljak Rátok. de amint gépközelben vagy, írd meg, mi volt!!!! :wink:

mindenkinek jóccakát! Apuka már eldőlt, és megkért, h vigyem utána azonnal a gyerekeit. :D így mennem kell.
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok
Most értünk haza, ezek a szerdák ilyenek....
Voltam babakocsit nézni, ki is néztem egyet, 43ezer forint, szerintem megvan benne minden amit Jolka leírt, tök jó.... És a csak mindent megmutatott, mármint, hogy mi hogy működik, hogy kell összecsukni stb. Szóval megvan a kocsi, már csak meg kell venni :lol: :lol: :lol:
És ott hordozók is vannak olcsóér, meg a légzésfigyelő is olcsó, de azt lehet, hogy inkább használtan veszek, főleg ha segít valaki....pl. Timire gondoltam :lol: :lol: :lol:
Mára ennyi voltam, nincs jó kedvem, lehet, hogy elmegyek sétálni, úgyis esik az eső...., meg ilyenkor már csúnya bácsik sem nagyon mászkálnak, csak sírós kismamák, akiknek persze a sírástól megfájdult a hasa :cry: :cry:

marek

sziasztok!
én már dolgozom is! de csak azért, h beleférjen a mai napba ez a munka, a védőnő, és az UH. jajj. :roll: kicsit izgulok.

Marek, jobb már a kedved?

Jolka, voltatok strandon?

Móni, bandázs?

Zsu, szorulás? :oops: (bocs, csak eszembe jutott)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Az előbb írtam egy kisregényt, de eltűnt :twisted:

Na majd bentről!

Marek hol láttad a babakocsit és mit tud?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, az okosok (nem ééén!!!!) wordben írnak vagy Ctrl+C-znek.

most már nekünk is el kell menni bababoltba. tegnap nem sikerült. :evil:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt!

Marek!
Gratulálok a babakocsihoz, hogy találtattok. :) Kedved? Miért akartál enniyre sírni, hosszú volt a napod?

Andi!
Nem tudtunk tegnap strandra menni, apa nem ért haza időben, Így Manóval a játszin voltunk. Csatlakozott hozzá egy 4 éves cigány kisfiú is. Hát a két fiút nem lehetett megkülönböztetni, ugyan olyan barnák voltak. :D Na igen, Manó elmeheten számlálva köztük. :) Apára is amikor rákérdeztek a fősulin, csak nem? ÁÁ nem, csak olasz maffia sarja:) A fiaimnak nincs gonduk a napozással.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csak gyors reggeli bejelentkezés!
Marek, elő a babakocsival! Le a rosszkedvvel!
Andi, bandázs, szoknya később mert ma dokinál van jelenésem (ma én vagyok a soros!). Megkérdezem ezt az őssejt dolgot, meg a légzésfigyelőt is, de még a 4d-t is! Utána barátnőzés, egy kis munka, fodrász! Szóval talán este leszek!
Jutta! Én sem vagyok profi netelős, így már jártam párszor így, h a kisregényem megmaradt nekem! Bosszantó!
Jolka! Hát azért felétek elég sok a nem idén barnult arc! Bár lassan mindenhol! (A barátnőm férje is ilyen "sötét" alak! Meg a kisebbik fiú! Éljenek a barna, olaszos pasik!)
Na balra el, mert még délelőtt oda kell érnem a dokihoz!
ermoni

Jaj! Ciripke, Neked is köszi az infókat! Hát hallod biztos, h pihi lesz neked ez a spanyol nyaralás! Neked nem baj, h nincs kánikula, de a gyerekeknek biztos jobb lenne melegebbe pancsolni! Vigyázz ám magadra! Bár addig még "beszélhetünk"! Ha nem, akkor jó utat, időt, pihenést!
Mindenki megy nyaralni lassan, csak mi nem! :cry:
ermoni

sziasztok

Majus még alszik,reggel 6ig nyomta az új szobájába :) ez piros naps ünnep :-) asszem most piheni ki az elmúlt napok fáradalmait.
Feltetttük a függönyt is hát nem az igazi,mert olyan lógó fülek vannak ajta amit csak belekell húzni a karnisba de így meg nem lehet olyan szépen beigazgatni,van ennek valami titka?????

Marek
kialudtad magad? :-) az a egyetlen gyógyír nyaffra nem?
légzésfigyelő szerintem is van olcsó is ami jó és új pl. amit Ciripke is ajánlott nekünk is az van,újonnan volt 23.000 ft.
Hordozót meg bármit bárkinek szívesen segítek.Én egy Maxi Cosie hordozót vettem elektromos hinta résszel 10.000 ftért a babszobán :wink:

Ciripke
dejó nekd,jó nyaralást,pihit :-)lehet mire odaértek kellemessebb idő lesz.

Mónni
csinálj vonalzót :-)

Andi
ma lesz uh??? de jó nekd,nekem még minimum 1 hónap de inkább több :-(

na lépek csinálok reggelire körözöttet ebédre meg carbonara spagettit az anyós meg valami majonézes salátát akar csinálni

szép napot Kép
Vendég

Timiiiiiiiii
körözööööött!!!!! mekkora méltatlanul elfelejtett étel!!! kössssssssssz.
a függönyhöz meg akkor új karnist kell venni. ez van :?
hordozó és elektrmos hinta egybeépítve? hű. jól hangzik. (elkezdem kidobálni a fölösleges bútorokat holnap! ;) akkor talán elférünk)

Ciripke, én totál vaksi vagyok. mentek Spanyolországba? milyen jóóó! egy hét. :D hol is pontosan?
olyan hihetetlennek tűnik, h itt a lakásban már most 25 fok van, Spanyolországban meg alig van ennyi... :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok
Nem sokat aludtam..... Este szépen összevesztünk apukával, úgyhogy megvártam, hogy lefeküdjön aztán elmentem sétálni....nem vagyok normális, tudom. Aztán meg kinn ültem az udvaron az esőben...
Három körül feküdtem le, de ötkor felébredtem, és rájöttem, hogy a kedvesem még mindig alszik, pedig ma államvizságzik és még nem készült semmit....felébresztettem, vasaltam neki inget aztán visszafeküdtem, de annyira nem érzem magam kipihentnek.....
De legalább arra jó volt ez az éjszaka, hogy Bálintra tudtam figyelni, és hát mozog az a gyerek!!! Pl nem szereti, ha a bal oldalamon próbálok aludni és olyankor dörömböl....szóval főleg Bálintoztam éjszaka, meg reggel is....
Most meg úgy érzem, hogy kell egy kávé azonnal, és még mindig sírni akarok, és szerintem fogok is....

marek

http://www.bergon.hu/main.php?oldal=ter ... =6&level=3

Valami ilyet néztem ki, de meg nem mondom melyik....azt tudom, hogy szép olajzöld, bolygókerekű, mózes, lábzsák, jó nagy kocsi (összecsukva is :cry: ) és az eladó nagyon kedves volt.

És volt olyan akciós kiságy, amihez volt matrac, meg még ágynemű is és így volt 19e forint....Bár a barátnőm azt mondta, hogy ő nem bízik ezekeben az olcsó kiságyakban, nem akarja, hogy szétessen a gyerek alatt, de persze ő könnyen beszél, mert a pénz nem akadály náluk. Én meg azt gondolom, hogy rengeteg gyereknek volt olcsó kiságya, és mind él még, de persze a tapasztalt anyukák kijavíthatnak....csak én utálom az ilyen dumát, persze, hogy drágábbat vennék, ha lenne pénzem, de ne érezzem már sz*rul magam, mert a gyerekem olcsó kiságyba kényszerül....
Ja, és ma különben is harapok :twisted:

marek

Sziasztok!

Akik ma mennek dokihoz, azoknak megy a drukk. Délután számoljatok azért be róla mi volt. Főleg Zsu!
Marek, te nem vagy semmi hallod. Éjjel,
egyedül, sétálgatni...
Én sötétedés után, alig merek utcára menni egyedül.
Bedepiztél egyébként, vagy mi?
Ciripke: kellemes nyaralást nektek (de irigy vagyok most)
Jolka: igen, tudom mit kell csinálni a picivel, ha leáll a légzése ( nem tanfolyamoztam, ebben dolgozom, ill. dolgoztam. Csecsemőhöz hál isten egyszer volt csak szerencsém, inkább felnőtteken "gyakoroltam" )

Na, most, hogy betöltöttem a 6,5 hónapot, elért a dögrovás asszem. Tegnap este, megint volt pocikeményedés, meg boka dagadás. Pedig nem is dolgozom már jó ideje, meg sem erőltetem magam, meg semmi. Ennél jobban már nem tudok vigyázni
magamra.

Reggeli ötlet: (bár tuti mindenki túl van rajta) Diós kalács, tejjel.
Ebéd: cukorborsó főzelék ( én üresen, kenyérrel szeretem)

Kép
Kép
gabcii

nagyon tutik ezek a kocsik, Marek! ;)
ne legyél már mufurc. jó?

olcsó kiságy: a barátnőmék az ikeában a leárazott termékek közül szedtek ki egy amúgy is 7000 ft-os kiságyat. mivel kiállítási darab volt, 5000ért árulták. lepácolták gyerekbarát biszbasszal, nagyon frankón néz ki, és már egy kisfiú kinőtte. most az öccse alszik benne. nem esett szét, nem dőlt össze, nem szakadt le az alja.
csak tájékoztatásképp.

ha zavar, h a gyereked olcsó kiságyba kényszerül. bármikor gondolhatsz ránk. nekünk két gyerek alszik majd olcsó kiságyban :lol: 8) :wink:

védőnő kipipálva. (csak halkan, h Móni meg ne hallja: még mindig +6 kiló. ennek örömére vettem egy nagy szatyor banánt, meggyet, almát és spenótot!!!)

Kép
an°°di

Engem nem zavar az olccó cucc, azok az emberek zavarnak, akik be akarják nekem bizonyítani, hogy rosszat teszek a gyerekemmel, ha ilyen olcsó sz*rokat veszek neki....

Meg ma az is lehet, hogy minden ember zavar, kicsit anticociális vagyok, de majd elmúlik, addig elbújok valahova.

Egyébként megint fáj a farom, de valami hihetetlenül....alig tudtam hazamenni a sétából, mert tegnap este már a jobb lábam is fájt...szép látvány lehettem sántító, síró terhes nő az esőben úgy 1 óra magasságában. Mondjuk tény, hogy nem sok emberrel találkoztam...szerencsére.

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?