szasztok
micsoda élet
ma kiorszívóztam kitakarítottama fürdőt és átrendeztem a szekrényeinekt :-9 szserencsére Maja ma közreműködő volt,viszont most feküdt ki,ez azt jelenti hogy ma is számolhatok a az esti táncdalfesztiválra úgy éjfélig
Nizony akinek van 4dés felvétele ,muti!!!!!!!
Tisztára belelkesültem a babakocsira hogy ennyire szó van róla,lassan elhozuk és összerakjuk a mineket is azt tudom hogy van egy fekvő része ,lábzsákkal
jó nagy felfújható kerekei,átfordítható és dögnehéz,de viszont az első hónapokba tényleg akényelemé a főszerep,az előző babakocsinknál nagy lósz@art ért a lábzsák,hehyette bundazsák volt,van a kocsiba,de most van egy kis textilmózesünk is,lehet külön is kapni ha nem adnak,bele a kocsiba bundazsák mebel gyerkős,lábzsák,bizti nem fog fázni,Maját is mindig lehibárnáltam odakint.
Bébiőr:asszem most muszály leszek venni,a ház kialakítása miatt,mert ha most teszem azt a pici alszik én pedig Macival elmegyek akonyhába vagy ki az udvarra akkor máe nem biztos hogy meghallom ha sír,ha csoönd lenne igen,de gyerekzsivajba,felnőtt zsivajba nem hiszem.
Szerintetek milye érdemes?
Marek
légzésfigyelő mondjuk itt,szívesen segítek
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... gyel%C5%91
vagy ha szeretnéd akkor a babszobán tudok neked keresni
szopipárna:szopttani én nem tudtam vele,de ezt az arcot nézzétek
légzésfigyelő :én még mindig azt mondom ha valaki megteheti vegyen,enegem megnyugtatott ahogy látam a kis piros pöttyött villogni,ha megszólal mi tennék?felkapnám a babát,aszongyák iylenkor egyből levegőt vesz.nekünk álomvirág volt úgy villog ahogy veszi a baba a levegeőt,sokszor volt olyan hogy lassan villogott és sokár ajelent meg a következő,szóval engem megnyugtatott.
sterilizáló
most mikros van,3000 értékbe lett az enyém,mint már 100szor mondtam kb.
bimbóvédővel szopizott Maja napi 10-12 alkalommal kb,próbáltam kifőzni,olyan ronda vízköves lett hogy nem vettem volna be a számba,maradt a chicco lötty,az meg büdös volt és mégis csak vegyszer,de aztán 4 hós kora után áttért a sima cicire így nem keleltt egyik se de a 4 havi sterilizáló árán már kaphattam volna egy mikróst ami gőzzel tisztít.
persze aki tápizni fog annak én mindenképp ajánlom,szerintem az első hónapba ennyi sterilitáss kell,bőven elég lesz az a szutyok amit a család meg Maja majd rátapaszt a babaára
Zsu
Maja elmarad másokkal,de itthon senkire nem merem rábízni max. ha többen itthon vannak,talán,elöl van öngyújtó,olló,kések ilyemsi,ha elengedem hátra elötte pakolok fél órát,de így sem vagyok nyugodt.Nincs itt se kutyám se macskám,kire hagynám?Anyumék és a rokonság 30 kmre laknak,velük elmarad Maja ,de ők dolgoznak,napközbe nem tudnám őket rájuk hagyni.Itt helyben lennének jók
ill. ha mi laknánk ott
egyébént Majci nagyon barátságos,mármint eleinte visszahúzodó de ha megbarátkozik,elmenni szinte mindenkivel
na ja annyira nem gáz ez a szekrény nem?majd kap egyet ha nagy kisiskolás lesz
Gabci
nálunk a nospa a divi ,nekem azt mondták alapba a magne b6 ha görcsöl arra nospa,de szerencsére egyet sem kelelt tmég bevennem?
hogy honna z energia?épp fogyóba volt ezért kértem tőletek tegnap
kezdtem kicsit kiborulni,tudod ez a két év megvislet
néha kibuki rajtam
na mennem kell pislni,teregteni,jégkrémet enni