Új privát üzeneted érkezett!

Fatima, délután jelentkezek! Bocsi, csak délelött próbáltam időpontot kérni (telefonon, személyesen) a dokinál -ami itt megagáz...-
:oops: :? :evil: :evil: :x :( Figyu, sztem mind3 kelleni fog, megrendelheted, a részleteket meg személyesen! :)
Pusszok, Vigyázzatok Magatokra! :D
mazsolák

Vendégség? Jól sikerült? 8)
mazsolák

Tényleg, Boldog névnapot Fatima!!! :lol:
Mlandi: most akkor megmaradtak a fájásaid vagy elmúltak éjjel óta??? Hát igen, lassan mi is kezdünk izgulni, de azért még 1-2 hétig biztos nem történik semmi! :wink:

CTG: minden OK :) (babóca nem volt hajlandó megmozdulni, csak előtte meg utána), méhszáj, méhnyak állítólag "kőkemény". UH sajna nem volt, így nem láthattuk a kis drágát!

Megyek ebédelni, aztán babaruha vasalás közben még jövök!

Andi, Fatima: tessék folyamatosan jelentkezni!!!! :!: :!:

Zsu
svs

Ja, Evu, ha nem akarják átadni a helyet, szúrj ki valakit (fiatal/ középkorú, nő/ pasi) és kérd meg, hogy leülhess! Szerintem nem ciki, és fontosabb, hogy Nektek jó legyen, mint hogy ő mit gondol!!!! :)

Zsu
svs

Sziasztok.
Igen, fájtak a húzódások, sajnos a légzést is be kellett vetni ami tényleg sokat segített. De szerintem a tényleges vajúdásnál sokkal dúrvább fájások lesznek, vagy nem?
Ne haragudjatok, megpróbálok aludni.
Ja, a dokim azt mondta, hogy akkor készüljek, mert nemsokára beindulunk.
Puszi mindenkinek, jó éjszakát.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok!!!

Köszönöm a dícséreteket Beni nevében is!!

Tényleg nagyon csini ruhái vannak, mindenki rengeteget küld és hoz ajándékba, igazi elegáns kis pasi lesz és legalább egy éves koráig el van már látva :-))

KÖSZI! KÖSZI a tippeket a cseppekkel kapcsolatosan!!! Nagyon bevált, nem értem a védőnő miért nem ajánlotta...
Tegnapi sétánk alkalmával vettünk Espumisant (azért azt mert a patikus azt mondta ez az eredeti, nem a másik) és ma reggel kapott szopi előtt és SOK-SOK puki volt, durrogott mint egy géppuska és aludt is Benike napközben sok hét után először!!!!!
Azért veszek a DM-ben olyan vizet is még.

Úgy látszik titeket kell kérdezni, ha valami gond van és persze még nem orvosi segítség kell!!!!!

Fatima: BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!

MINDENKINEK szép napsütéses és kellemes napot!!
Sétáljatok a friss levegőn este amikor már hűvös van pocakkal vagy babával! Mindenképp jól esik, mi megyünk minden nap.

b79Andi: visszanéztem a képeket és Maja csudaszép!
Szilvi: Ákos is nagyon helyes!

Olyan jók ezek a tejszagú hetek!!! :-)

PUSZI MINDENKINEK!!!

Viki

Kép
viky30

Viki! Tejszagú hetek! :D :D :D :D Ez jó!
Ráadásul az ember ragad tőle! :lol: :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Úristen de rég voltam már fennt köztetek....már rengeteg új kismama közeledik a nagy nap felé! :)

Sajnos nagyon kevés időm van Dani mellett. Nagyon drukkoltam, hogy ne legyen hasfájós babám, de nem jött össze!
Minden leendő anyukának kívánom, hogy ezt ne tapasztalja meg !!!

M-l andrea: Nagyon drukkolok Neked! Ugye te vagy a legközelebb? Visszagondolva olyan jó volt a szülést megelőző napok!!! Készülődés, álmodozás, tervezgetés.... :D
Nagyon hiányzik a pocakom! (bár ez a pocak, ami maradt utána....annyira nem... :? )

Fatima: Boldog névnapot kívánok! Neked is nagyon jó készülődést a finisre! Az időjárás előrejelzést elnézve még ezen a héten nagyon meleg lesz. Kitartást a kánikulában!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
zsebi32

Niki: Visszanézegettem a képeket Emmácskáról! Gyönyörű kislányka! Annyira bájos, hogy könnyeket csal az ember szemébe!!!!
Remélem te is jól vagy. Nálam is csak 2 hétig volt segítség, azóta egyedül vagyunk Danival. Vannak jó és kevésbbé jó napok a hasfájása miatt. Én egyenlőre Gripe Water-t adok neki, de csütörtökön megyünk dokinénihez (aki még eddig nem látta.....) és talán tud valami jobbat. Infacolt nem adtam neki, mert tud pupizni és azt mondták, hogy tőle még jobban fog görcsölni.
Amúgy ez a hasfájósság kb.4-5 hetes kortól jön elő, ha előjön, úgyhogy nehogy eldobt a csodaszereket! :)

Viky30: Örülök, hogy hallok felőled, felőletek! Szeretnék Neked, Nektek gratulálni még egyszer, százszor a drága Benihez, aki nagyon helyes "pasi". Hát igen április 24.-én csak gyönyörű babák születtek!!! :)
Ti is hasfájósak lettetek? Hogy zajlanak a napjaitok? Éjszakák? Szopi? Nagyon kiváncsi vagyok Rátok!

Kép
zsebi32

Sziasztok.

SZia Zsebi: de régen hallottam rólatok, örülök, hogy újból itt vagy!!! Már ilyen nagy kislegény!!! :lol: :shock: Őrület hogy megy az idő. :lol:
Szegénykém, a hasfájósság nagyon nyűgőssé teszi a babákat, de azért gondolom csodálatos érzés, hogy a kezedben tarthatod. Minden anyukát nagyon irigyelek!!!!!!!! :D
Fatima 2 nappal előrébb jár mint én, de látod Nála nem volt ilyen fájás... ??? A lányok előbb jönnek ki?
Kár, hogy hangot nem lehet feltenni. Ma reggel beszéltem Nikivel és olyan édesen nyekergett a háttérben a kis Emma... majd megzabáltam... tudjátok, ez a "anya foglalkozz velem" sírás volt!!!! :lol:
Puszi

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Hello!
Úgy látszik ez a csepp tényleg csodaszer, mert Beni megint alszik és tudok pihenni és netezni is. Csak el ne kiabáljam!

Niki: tényleg olyan tejszagot érzek :lol:

Zsebi: úgy látom a János Kórházas Anyukák topikjában csupa-csupa gyönyörű baba van. Néha átnézek a másik topikba (bár írni nincs időm) és látom a nagyobb gyerekeket, hát ők is mind helyesek. Jó kórházat választottunk!
Köszi a gratulációt. Én is szívesen megnézném Dániel baba mennyit nőtt és most hogy néz ki!! Ha tudsz tegyél fel képeket. Úgy nőnek, hogy az hihetetlen. Beni 1 kg-t hízott a születési súlyához képest. A hosszát mérni nem tudom rendesen, de a ruhákból látom hogy nőtt sokat.
Az éjszakáink szuperek szerncsére, alszik 5 órát, eszik egy nagyot (most kb. 130 gr) és utána még alszik 3 vagy 4 órát reggelig. Viszont mióta hasfájós nappal rengeteget sír és ívben feszül a háta, egy percre sem tudom egyedül hagyni. A szopitól megnyugszik, de hát nem lehet egész nap enni. 2-3 óránkét teszem cicire. Közben simizem és cumizik és ringatom. Igy megy el az egész nap. Délután sétálunk egy órácskát és vinnem kell kamillateát, mert ha rájön a hasfájás az megnyugtatja. Nem iszik sokat de a kortyolás úgy látszik használ. Te mit teszel a hasfájás ellen?

M-l- Andi: a vajúdásnál először olyan menszesz szerűek a fájások, amik egyre erősödnek, de ami jobban fáj az már a tolófájás. Ne félj egy percig sem, annyira összemosódik akkor minden, hogy teljesen másképp érzékeled a fájdalmat és hihetelten hogy a női szervezet milyen erős és a szünetekben képes kipihenni magát és felkészülni az újabb fájásra. Utólag meg csak mosolyog az ember, mint én is. Semmiség volt ahoz képest, hogy most van egy csodálatos kisbabám :D

Puszi Mindenkinek

Viki

Kép
viky30

Sziasztok.
Viky: köszi a megnyugtatást, tényleg jól esett... Azért más már így, hogy tudom, hogy mire számíthatok. Akkor az éjszakai vaklárma még csak a kezdet volt, de legalább már ebbe is belekóstoltam. Fúúú, ez jó kis menet lesz.
Szegény kis Beni baba, úgy sajnálom a kis pocakfájósokat, remélem mihamarabb elmúlnak a panaszok és akkor Ti is tudtok pihenni, mert gondolom ez elég fárasztó lehet.
Nálatok van légkondi? Vagy ventilátorozol? Én kaptam a szüleimtől egy kis ventillátort, ha most nem lenne, azt hiszem megőrülnék ebben a nagy melegben.
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi!
Hajrá! Hajrá! Pár nap és kezedben a drágaságod! Főleg, hogy ilyen változó az időjárás. Szerintem is nagyon jó lenne, ha Fatimával együtt lennétek benn, ahogy mi Zsebivel. Bár én csak sejtettem, hogy ő az és nem tudtam megkeresni, mert nem mehettem be minden szobába, hogy hahó van itt valaki a babanetről? :) Szóval cseréltetek mobilszámot, hogy tudjatok randizni?

Légkondink nincs, egyelőre bírjuk a meleget, mert nálunk park van és a nagy fák jó hűvöst adnak, de ha nem bírom elgondolkodom majd rajta. Addig meg van ventillátor.

Lányok! Valaki kért hisztis képet Nikitől. Most én teszek fel egyet.
Ez mondjuk ANYA MIÉRT HAGYTÁL ITT hiszti kép. Beni képes teljesen befordulni pár perc sírás alatt, amíg mondjuk elmegyek reggelizni.....
Anyafüggő a drága.

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!!!

Viki, ez a kép Beniről, valami hihetetlen!!!!! Maja is tud ilyet!!!! :lol: :lol: :lol: Na ezt nevezem én igazi hisztinek. Persze akkor tök rossz hallgatni, de aztán bemegy az ember, és elképed, hogy rövid idő alatt merre haladt a kismanó!
Pedig milyen jó kis helye van Beni babának. :lol: :lol:

Niki: azért mert csaszis voltál, tartozol ám nekünk egy szülés történettel. Ha már ennyire jó baba Emmácska, talán megengedi anyukájának, hogy megossza velünk, milyen volt őt meglátnia először. És hogy mit szólt a papa, és a többiek. Persze tudom én mit szóltak :D , na de akkor is. Meséld el, milyen volt.

Puszi Mindenkinek!!! Andi

Kép

Kép
b79andi

VIHAR VAN!!!!!

LÁNYOK???????? MI A HELYZET????????

NEM INDULT BE VMI?????
kerekpocak

Viki, hát ez tényleg nem semmi ez a fotó!
Aztaaaa! Így tekereg, forgolódik. Mondjuk Emma is tud egy laza kis fordulatot tenni, meg is lepődtem.

Szüléstörténetet akartok?
Oké.
Jövök még, csak most ébredezik a kicsike. :wink:

Kép
niki30

Zsófi, nagyon jó Samuról ez a fotó! Drága!
Tényleg vihar!
Húúúhhh! Jelentkezzen mindenki!!!!

Kép
niki30

Mindenkinek hello!!!!

ÉLJEN A VIHAR!!!!!
Már bocsánat, hogy ezt írtam.... Biztosan nem mindenki olyan lökött mint én hogy örül a viharnak! :lol: :oops: :lol: Én ilyenkor úgy felfrissülök! ma egész nap izzadtam, mint egy ló. Most meg olyan fincsi hűvös a levegő! Fogok tudni aludni!!! :lol: :wink: :lol:

Jelzem csajok, hogy egyelőre minden OK velünk! :)
A délelőtt folyamán eltávozott a nyákdugóm! :roll: :D Legalábbis szerintem 99%, hogy az volt! Mostmás egész nap olyan feszítő érzést érzek az alhasamban, mint amilyen a terhesség elején volt, amikor nőtt a méhem. Szerintem most tágulhat vagy mi!?! :roll:

Megvettem ma a Garmastan krémet, a Bepanthent és a Tena lady extra betétet. Ma este tényleg bepakolom a táskát. Vagyis véglegesítem! :) Hátha éjjel vagy holnap indulni kell!!! :P

Kezdünk apuval nagyon izgatottak lenni!!! Folyton kérdezgeti, hogy: "Mi van?". Tök vicces!!!! :)

Edus! Elkerüljük egymást! :( Megrendelem a cuccokat. OK? Minden más ráér, ha itthon leszel! :)

Viki, Zsebi! Drukkolok, hogy múljanak el azok a fránya görcsök a fiúknál! :)

Andi! Mizujs???? Mit érzel??? Drukkoljak ma álmomban nektek??? :)

fatima

A névnapi köszöntést mindenkinek nagyon köszönöm!!!!! :) :oops: :)

fatima

Fatima, köszi!!! :D :D Hu, ez nagyon izgi, akkor napokon belül meglesz Tarek!!!! :D :D (mégiscsak hat ez a málnalevél tea! :) )
Andi, Fatima, tessék jelentkezni, hogy tudjuk, mizujs! Drukkok mennek! :D
mazsolák

SZiasztok.

Itt vagyok ragyogok és még egyben vagyunk. Ez hidegfront volt, éjszaka jön a meleg. Szóval éjszaka légyszi mindenki szorítson nekünk...
Fatima, nem mondod, hogy ... ??? :shock: Azta, akkor nálatok nemsokára kinnt lesz Tarek!!!! Hajrá MI!!!!!!!
:D Beszéljük meg, hogyha bemész lökj egy sms-t, én is küldök, legfeljebb másnap randizunk a kórházban vagy nem! :lol:
Viky: Ez egy igazi hiszti!!! :lol: Gratulálunk!!!!!!! :lol: :wink:
puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

mindenkinek drukk hegyek! reggel ha éjjel nem volt semmi bejelentkezéseket kérünk!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Andi, Fatima, megvagytok??????? :lol:

Zsu
svs

Sziasztok,

Andi, Fatima, nagyon drukkolok nektek, csak ügyesen!!! :wink:
Az tuti jó, ha együtt lennétek a kórházban.
Ilyenkor megrohannak az emlékek :D

Evu, eszembejutott még vmi gyomorégésre: natur mandula, és olajbogyó. Hátha...
Megvan az új szerződés? és mi volt az uh-on?

Viky, jó hogy megtaláltad melyik szer használ nektek, ne szenvedjen a kismanó. Nagyon édes. Nekem Lacus volt ilyen vándorló, nem is bírta a kiságyat csak hat hónapos koráig. Azóta nagyágyban alszik :)

Mindenkinek szép napot, és várjuk a híreket!
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

[color=red]REGGEL VAN!!!!!!!!!!! [/color]

Hol vannak a hétalvók???? Szülnek???????

Ki fog jelentkezni?????

Ha alszotok, mi meg itt izgulunk......

De ha szültök..... hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

SZiasztok.

Egyben és rendben vagyunk Eszterrel!!!!!!!
FATIMA, hahó jó reggelt, mi van Veled?
Evu: uh-n mi volt?
Andi, Doren, Zsu, Kerekpocak: nem volt semmi éjjel :cry: Kíváncsi vagyok, hogy ma lesz-e valami!!! :lol: :lol: :lol:
Puszi

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Jo reggelt csajszik! :D

Tegnap alairtuk a szerzödest, minden ok volt, jul. 01-en költözünk :D megint beleszerettem Mini leendö szobacskajaba :D

uh ma este lesz, ha kapunk kepet, majd holnap megmutatom 8) nagyon izgulok, talan mar megtudjuk, hogy kislany vagy kisfiu..ma vagyunk 19 hetesek :D

Doreen, köszi az ujabb gyomoregeses tanacsot, mar pattogatott kukoricat is vettem a biztonsag kedveert :D

Andi, a Praxisba sztem julius elejen megyünk, meg nem vagyok benne biztos, de majd megirom :D

en is szeretem ezt az idöt, jo ez a kis hüvös.es reggel ültem vegig a buszon, semmi baj nem volt :D

Fatima, Andi, hogy vagytok?Andi, meglatjuk ma mit csinal a kis pocaklako :D sokat gondolok ratok!minden rendi lesz!!

pusszancs, szep napot mindenkinek!

Niki, hogy van Emmacska?
Vendég

Hahóóóóóó Csajok!

Még mi is egyben!!!! :lol: :lol: :lol:

Csak hát én kihasználom a jó fincsi, hűvös időt és alszok minimum 9-ig!
Lehet, hogy ma tettem utoljára???? :D :roll: :D

Amúgy minden OK. Én a tegnapi ilyen-olyan frontból semmit nem éreztem. Úgy aludtam, mint a tej!!! :)
Este véglegesítettem a kórhási táskát. Asszem mostmár minden benne van a pipere cuccaimat leszámítva! :) Tehát indulásra készen állunk!
Tarek meg jól úz bennünket! Hihetetlen, hogy már most szivatja a szüleit. Mondjuk az is igaz, hogy nem ő mondta, hogy: "Anya, Apa! Kikölődött a nyákdugó! Készüljetek! Jövök!!!"

Andi! Örülök, hogy veletek is minden OK! Nálatok is rendesen felkorbácsozta a hangulatot Eszterke! Aztán meg semmi... Micsoda rafkó kis csaj lesz belőle!!! :P

Amúgy én is akartam már mondani, hogy dobjunk már egymásra egy SMS-t, ha megyünk szülni. Még ha nem is ugyanazon a napon megyünk be, de hátha a kórházban már tudunk talizni!

ÚRISTEN!!! MILYEN IZGI!!!

fatima

Sziasztok!
én már rég nem jelentkeztem eléggé lekötött a minden féle készülődés... :)
Látom mindenki jól van, én is kitartást és minden jót kívánok az éppen szülni készülő kismamáknak
puszi nektek

Kép
cica_1

Ja még annyit akarok kérdezni, hogy ti visztek/vittetek a kórházba babarucikat???
Ha jól emlékszem azt mondta a felkészítőn Judit, hogy amíg bent van a baba a kórházban, addig minden nap öltöztetik a csecsemősök. Meg a papíron sincsen rajta, hogy vigyünk. Most akkor mi van??? Csak egyet kell vinni, amiben majd hazajövünk???

fatima

Jó Reggelt!

Doren: BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT VIRÁGNAK!!

Fatima, Andi: Tényleg nagyn IZGI ez a várakozás az utolsó két héten!!
Hajrá Tarek! Hajrá Eszter! Ilyenkor már nem rohan az idő, hanem kétszer annyinak tűnik, legalábbis én úgy voltam vele. De hát olyan jó a pocakban, lehet hogy még kihasználják az az egy hetet és pontosan érkeznek és fittyet hánynak a frontokra. Ők döntik el, már most erős a személyiségük

:lol:

Evu: az UH szintén nagyon IZGI. A 4D-n már biztosan látszani fog, hogy milyen babát rejt a pocakod, ha ma nem is. Én is pont félidőben mentem, mert tudni szerettük volna hogy mi a neme és az UH-n csak sejteni lehetett. És mit mutatott a képernyő rögön ahogy rátették a hasamra a kütyüt? Egy fütyikét. Nálatok mi lesz? Ugye elárulod?

Zsófi: mindig megcsodálom Samu képeit. A macis a vonalzón és a mosolygós az avataron. Háááát ezek olyan magazinba való sztárfotók! Ez a mosoly díjnyertes :lol:

b79Andi: csak most esett le miért is van egy méhecske a neved alatt :D

Niki: tényleg írd meg nekünk, hogy hogyan élted meg a szülést, én a dokira is kiváncsi vagyok...

Ma megyek 6 hetes kontrollra, fú de rohan az idő. Remélem soron kívül fogadnak, mert Benit nem hagyhatom sokáig anya nélkül.
Jajj most leszek először nélküle!!! Vajon hogy fogom bírni??
Nővérem vigyáz rá, már fejtem tejet, hogy legalább az legyen és ne tápszer ha pont akkor lesz éhes.

Anyukák, Ti hogy bírtátok az első baba nélküli kiruccanást???

Puszi Mindenkinek!!!

Viki

Kép
viky30

Sziasztok! :D

Még nem mindent olvastam végig, de Fatima, Andi DRUKKOK! ::D :D

Fatima, én csak egy ruhácskát tettem oda, amiben hazahoztuk a pasikat. :)

Emese??!!! :D

na léptem. Pusszok, vigyázzatok magatokra! És hírtadni!!!!! :D
mazsolák

Fatima:
Babaruha nem kell, kórházit kapnak. Majd ha viszitek haza akkor kell apának hoznia a hordozóval együtt. Több méretet készíts elő, mert az apukák nem biztos, hogy jót választanak a sok közül.
Barátnőm férjének pl. haza kellett mennie még egyszer, olyan pici ruhát vitt, ami nem ment rá a babára. :o

Kép
viky30

Andi, Fatima: drukkolunk ezerrel! :lol: Feltétlenül szóljatok, ha történik valami!!! :!:

Evu: gratula az új lakáshoz, de azért a költözéssel csak óvatosan! Várjuk a képeket! :)

Babás mamák: hogy bírják a picik ezt a szeszélyes időt? :lol:

Azért én is kezdek már izgulni, ma megittam ez első csésze málnalevél teámat! Segítsetek légyszi, mennyit kell belőle inni naponta? :?:

Zsu
svs

Viki!

persze, hogy elarulom majd! :D mi is nagyon kivancsiak vagyunk, es ha majd megtudjuk, jöhetnek a nevek..na akkor majd segitenetek kell :D

boldog szülinapot Viragnak!

ma egy olyan szep nap van.........enekelni van kedvem...bar a nemet ügyfeleink ezt valoszinüleg elegge erdeesnek talalnak... :lol: :roll:
Vendég

svs003, köszi a gratulaciot, en tudod most lettem nyugodt, hogy tutira lesz külön kis birodalma Minikenek! ezt mar meg is beszeltem Lacival, hogy ha atmentünk es szep lassan berendezkedünk, akkor kell sok foto, hogy lassatok mindent :wink:
Vendég

fatima : főleg a hazahozáshoz kell ruha de pl nekünk volt olyan h valami nagyon érdes anyagba öltöztették samut és én kértemn csabát h hozzon be vmi mást mert ez nagyon gáz. szal ilyen előfordult.

lányok arra is készüljetek fel, h bent marad tarek és eszter a kiírt időpontig! nekem is elment a nyákdugó (onnan akár 1 nap vagy 1 hónap is lehet még hátra) sőt 100as fájások voltak durva méhösszehúzódások, haskeményedések és jóslófájások stb és mégis több mint 1 hetet ráhúztam! szal lehet h előbb jönnek, de az is lehet h nem! (csak azért mert ilyenkor már minden nap az ember türelmetlenebb! szal lányok készüljetek arra is h nem jönnek előbb a babók!)
kitartást!

viky: köszi!!!!!!!!! annyira kedves vagy!!!, ha a wwwre kattintasz a hsz alatt akkor rengeteg samuképet találsz :wink: :wink:
kerekpocak

ja és még vmi. a 2 topik 8szülészetes és anyukás) azért készült h az egyikben a pocakosok, a másikban az anyukák legyenek. szal kedves anyukák! tessék átfáradni!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok Lányok!

Valahogy sose jön össze, hogy rendszeresen írjak, de mindig olvaslak Titeleket! :)

örülök, hogy mindenki jól van! :)

Lassan én is készülök a kórházba, mához elviekben 2 hét :)
Izgis! :)

Puszi MIndenkinek!

verus

Kép
buborka.

Sziasztok!

Én még szülés előtt állok, igaz hogy május 31.-re voltam kiírva, de ez a kis manó nagyon jól érzi magát itt bent. Bár már nagyon jó lenne ha kijönne.
Lenne Hozzátok néhány kérdésem:

Ki tudja, hogy hogy indítják be a szülést, ha magától nem kezdődek el?
Mellszívót, pelenkát, cumisüveget kell-e bevinni a kórházba?
Mennyit illik fizetni a dokinak? És mennyit a szülésznőnek?

Köszönöm a válaszokat!
pruci

pruci:
igen kell bevinni mellszívót, peklust. cumisüveget vihetsz ha akarsz, azt elvileg adnak.
tarifa változó ált. a vizitdíj 10xese. szülésznő: passz.
szülésindítás: hajnalban (vagy bent kell előtte aludni, v nem) egy tablettát tesznek a méhszájadhoz, ez indítja be a szülést. később oxitocin.
kerekpocak

Szevasztok!

Evu gratu a szerződéshez, tök jóóó! Várjuk majd a fotókat, mind a babaszobáról, mind Minikéről!

Zsófi, Zsófi! Tudom, hogy ez nekem szól. Át is fáradok. Csak már úúúgy megszoktam itt. Brühühühüüü! Ki lettem innen tiltva.
:cry: :cry: :cry: :cry: :) :) :)

Verus, Neked is megy a drukkolás!

Kép
niki30

Pfúúúú basszus!!! Elképesztő ez a kinti időjárás!!! :o :(
Most jöttem haza és totál ki vagyok a melegtől!!! Csak a piacra ugrottam ki (ami 1 busz megállónyira van tőlünk), hogy vegyek ezt-azt. Gyümi ehetnékem van már napok óta, így vettem cserkót meg görögdinnyét! Nyami-nyami. Nagyon jót fogok ma ebédelni, utána meg gyümizni! :) :lol: :wink:

Evu! Gratula az új kecóhoz! Biztosan jó lesz majd ott hármasban! :) Az UH után meg majd tessék jelentkezni, hogy mi is megtudjuk, hogy Minike milyen nemű! :) OK?

Doreen! Isten éltesse a nagylányodat! (Virág, ugye??? :roll: :oops: )

Viki, Edus! Köszi a választ babaruha ügyben! :)

Zsófi! Totál igazad van!!!

Amúgy nem érzem magam türelmetlennek. Eleve valamiért úgy éreztem nagyon sokáig, hogy tutira túlhordom majd Tareket. Most már azért úgy tűnik, hogy túlhordás nem lesz, de az még simán benne van a pakliban, hogy abszolút időre érkezik majd. Nekem így is iszonyat gyorsan telnek a napok. Reggel felkelek, pislogok kettőt, aztán már este is van!

És még különben is szeretnék elmenni holnap apával egy jó kis vendéglőbe, ahol megünnepelhetjük a 6. évfordulónkat! Aztán a hétvégén szívesen megnézném moziban a Karib Tenger Kalózait, ami állítólag olyan hosszúra sikeredett, hogy szünet is van félidőben! Vagy csak gondolt a rendező a kismamákra és beiktatott egy pisilésnyi időt??? :lol: :lol: :lol:

Szóval lelkiek terén velem minden OK!!! Már mondtam Tareknek, hogy akkor bújjon ki, amikor ő már nagyon szeretne bennünket látni! Mert mi nagyon elfogultak vagyunk és így már az első pillanattól kezdve látni akartuk őt! :P :oops: :P

Verus! Jó hogy jöttél! Neked is sok drukk a NAGY naphoz! :)

Pruci! Üdv közöttünk így a vége felé! :)
Sajnos nem tudok a kérdéseidre válaszolni, mert még nem szültem! Azt viszont tudom, hogy mellszívót és 1 csomag pelust kell vinni a kórházba. Cumisüveget nem írták, de úgy tudom az sem árt, ha van bent. Én viszek!!! :)

fatima

Sziasztok Lányok! :)

Köszönöm a drukkolást, már kezdek nagyon izgulni :)

Fatima
Neked utólagosan nagyon boldog névnapot kívánok!
Neked ki az orvosod?

Voltam tegnap ctg-n, volt még ott eg ymásik lány is, akinek lejött az orvosa hozzá és olyan szimpi volt :)
Megpróbálom leírni, hátha felismeritek ki az, mert nem tudom a nevét... :oops:
60 év körüli, ősz hajú férfi, olyan kicsi törékeny teste van, az hiszem volt egy kis szakálla de ebben nem vagyok biztos, és nagyon kedves volt.
Nem tudjátok hogy hívják?
Csak érdekel :)

Puszi,
Verus

Kép
buborka.

Köszi Verus! :)

Sajnos nem tudom ki lehet az a dokibá, akit leírtál. :(
Én csak a saját orvosomat ismerem. Őt Dr. Kaszás Tibornak hívják! :)

fatima

Fatima

Hátha valaki ismeri :) Nem mintha nem lennék megelégedve asaját orvosommal és válatnék, csak ilyen kiváncsi vagyok :)

A te orvosodat meg én nem tudom ki az :roll: , de a volt főnököm is nála szült és nagyon dicsérte :D

Kép
buborka.

talán varga antal?
kerekpocak

en is dr varga antalra gondoltam, de neki nincs szakalla..tudom, az orvosom :D
Vendég

Sziasztok kerekpocak és evu

lehet, róla még nem is hallottam... :oops:
Maj dlgközelebbha látom, jól meglesem a névtábláját :)

Nagyon kis szimpatikus ember, igen, a szakállban nem vagyok biztos, nincs jó arcmemóriám :lol:

Kép
buborka.

:D tenyleg egy nagyon kedves, mindig mosolygos doki, udvarias es valamiert azonnal megbizol benne..nalam legalabbis igy volt. de este megyek hozza es jol megnezem magamnak, hogy jol emlekszem e, hogy nincs szakalla :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?