Pfúúúú basszus!!! Elképesztő ez a kinti időjárás!!!
Most jöttem haza és totál ki vagyok a melegtől!!! Csak a piacra ugrottam ki (ami 1 busz megállónyira van tőlünk), hogy vegyek ezt-azt. Gyümi ehetnékem van már napok óta, így vettem cserkót meg görögdinnyét! Nyami-nyami. Nagyon jót fogok ma ebédelni, utána meg gyümizni!
Evu! Gratula az új kecóhoz! Biztosan jó lesz majd ott hármasban!
Az UH után meg majd tessék jelentkezni, hogy mi is megtudjuk, hogy Minike milyen nemű!
OK?
Doreen! Isten éltesse a nagylányodat! (Virág, ugye???
)
Viki, Edus! Köszi a választ babaruha ügyben!
Zsófi! Totál igazad van!!!
Amúgy nem érzem magam türelmetlennek. Eleve valamiért úgy éreztem nagyon sokáig, hogy tutira túlhordom majd Tareket. Most már azért úgy tűnik, hogy túlhordás nem lesz, de az még simán benne van a pakliban, hogy abszolút időre érkezik majd. Nekem így is iszonyat gyorsan telnek a napok. Reggel felkelek, pislogok kettőt, aztán már este is van!
És még különben is szeretnék elmenni holnap apával egy jó kis vendéglőbe, ahol megünnepelhetjük a 6. évfordulónkat! Aztán a hétvégén szívesen megnézném moziban a Karib Tenger Kalózait, ami állítólag olyan hosszúra sikeredett, hogy szünet is van félidőben! Vagy csak gondolt a rendező a kismamákra és beiktatott egy pisilésnyi időt???
Szóval lelkiek terén velem minden OK!!! Már mondtam Tareknek, hogy akkor bújjon ki, amikor ő már nagyon szeretne bennünket látni! Mert mi nagyon elfogultak vagyunk és így már az első pillanattól kezdve látni akartuk őt!
Verus! Jó hogy jöttél! Neked is sok drukk a NAGY naphoz!
Pruci! Üdv közöttünk így a vége felé!
Sajnos nem tudok a kérdéseidre válaszolni, mert még nem szültem! Azt viszont tudom, hogy mellszívót és 1 csomag pelust kell vinni a kórházba. Cumisüveget nem írták, de úgy tudom az sem árt, ha van bent. Én viszek!!!