Sziasztok!
Anyapoc, ari vagy, de a doki szerint a méhlepényem totál jó még, egy deka meszesedés nem látszik rajta. Viszont tegnap a szülésznő meg azt mondta, hogy ha annyira lent van a feje a bébinek, akkor bármikor jöhet, még akkor is, ha totál zárt a méhszájam. Na most legyek okos.
BIldi, nagyon drukkolok nektek, látom, már te is kinn szeretnéd inkább látni a babucidat. Szép nagy már Timike, és biztosan Ő is szeretne már téged szemtől-szembe, cicistől látni
.
Szerintem se aggódj a pici veséje miatt, lehet, hogy mire megszületik, az már nem is lesz ott.
Katica, szerintem szép ez a görbusz, bár az utsó két értéket lehet, hogy nem kéne nagyon figyelembe venni, hiszen más időpontban mérted, és ha írogatnád mindig, hogy mikor méred, akkor a program az utólsó kettőt üres karikával jelölné.
Ettől eltekintve simán lehet babás. Két-három nap múlva akár tesztelhetsz is, ha addig nincs mensi.
Szóval tegnap megvolt a 2. NST, ezen már voltak kilengésecskék, de még mindig nem az igazi. Viszont fájást egyátalán nem éreztem.
A szülésznő azt mondta, hogy olyan nagyon ritkán van, mint nálam, hogy a többedik babánál totál zárt a méhszáj még ilyenkor, a baba feje meg lent van.
Hát nekem is fura, de ez van, én már csak ilyen furi nőszemély vagyok.
Ja, és 15-18-ig elutazik, szóval tök jó lesz, ha pont akkor szülök meg, pedig eddig váltig állította, hogy nem megy sehová, ne aggódjak emiatt. Na tessék. Na mindegy, tele az ember élete csalódásokkal.
Most reggel voltam vérvételen, holnap lesz eredmény, meg ma délután megyek az utsó UH-ra, remélem, ott is minden klappol majd, aztán már csak szülni kéne.
Egyébként megint fél 2-től nem aludtam, állandóan mászkáltam, hol azért, mert pisilnem kellett, hol mert égett a gyomrom, aztán Szili keltett fel, és így ment egészen fél 4-ig kb. És majdnem ennyit alszom minden éjjel, már annyira hulla vagyok, hogy lassan nekimegyek a falnak, és már fájni sem fog.
Na ennyit nyafiztam, bocsi mindenkitől. Puszihegyek