Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc, sok sikert a tanuláshoz!

Ancsa, már tegnap meglestelek egy másik topicban, ahová sűrűbben írsz láthatóan :twisted: , és tetszik a lecserélt vonalzód! Kedves tőled, hogy hallgattál rám, köszönöm, nagyon jól esik! De gondolom akkor te is így érzed jónak! :D

Lányok, most írtam már Tontinknak, hogy mi a fene van már, és visszaírt, hogy képesek voltak megváratni szegényt 3 órán át, mire már majdnem kiájult, kapott végre ágyat, lefektették, vettek tőle vért, és most az eredményre várnak. De a doki szerint csak kimerült a terhességtől. :shock:
Szerintetek normálisak azok a dokik odakinnt? :evil:

Szóval nem fektetik be állítólag, hazaengedik, majd estefelé jelentkezik.

Én nagyon szidom a magyar eü-et, hogy milyen esetek vannak és milyen dokik, de úgy látom, a spanyolokhoz nem érhetünk fel a hozzá nem értésben! :roll:

Pusz mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Tényleg,Anita nap van :).Boldog névnapot :):)!
Hát elég szomorú,hogy megint nncsenek a helyzet magaslatán a dokik,de reméljük,hogy lassanként jobban leszel :roll:....

Athiz

Köszi,az első meneten túl vagyok,egész jót haladtam,amíg a kölkök aludtak :D!
Spanyol eü témában egyet értek... :(

Na megyünk lángosozni :)!

Pusza,

anyapoc

Sziasztok!

Megvolt a beülti. Minden oké, most megkezdődött a harc odabent, reméljük a legjobbakat.

Szirom!

Köszi, hát végre ez is eljött.

Anyapoc!
Remélem hárman is maradunk. Igen kicsit elbújtam, tényleg az ember semmit nem mer elkiabálni. No meg net sem volt.
Gyerek quad? Nem semmi...

Tonti!
Sajnálom ezeket a rosszulléteket. ahogy Athiz is írja érthetetlen ami odakint az egészségügyben van. Pedig itt is vannak dolgok, de amiket te írsz :shock:

Athiz!
Igazából nem volt semmi extra, mint egy nőgyógyászati műtét. Remélem sikeresek leszünk és nem kell többet mennem...

Ancsa!
Köszi. De veled mi van? Hogy is beszéltük, neked júliusban kezdődik, nem?

Sziasztok és még egyszer köszönöm mindenkinek hogy gondoltok ránk.
Vendég

Junko, akkor drukkhegyvonulat, és remélem, kapaszkodnak majd rendesen embrikéid! Teszt mikor? Két hét múlva?
Vendég

Sziasztok!

Junko annyira orulok Nektek! Most aztan hiper-megadrukkok szallnak Feled!!! Kapaszkodjatok torpikek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanyok, 5 orat vartunk osszesen :shock: es vegul nem derult ki semmi csak hogy terhes vagyok. :lol: :roll: :evil: Baromira terhes es ez mar igy is marad szoval pihizes es ezt mar igy kell kihuznom mert ezek a budos kolkok :lol: :wink: szetszednek belulrol, kapnak is egy jokora pofont amikor kijonnek! :lol:
Ha nagyon rossz szedjek fajdalomcsillapitot es fekudjek amennyit tudok, hat ennyi merthogy minden leletem olyan negativ hogy en vagyok az egeszseg mintakepe. :lol: Megkerdeztem szedhetek-e magneziumot mert az jo az izmoknak tudtommal de ez a doki ilyenrol meg nem hallott. :lol: :lol: :lol:
Annyit meg mondott hogy lehet egy enyhe reumam de erre se szedhetek semmit, azert en remenykedem hogy nem kell meg 4 honapot igy eltoltenem hanem ez csak ideiglenes.

Puszancs!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, akkor nincs mit tenni, terhesvitamin+Magnézium bőségesen, és pihizz, ha tudsz. A fájdalomcsillapítót szerintem azért ne vidd túlzásba! Mondjuk a lázat akkor sem értem, annak nem szabadna lennie.
Vendég

Athiz!
Húúúúúúú!Már csak 4hét!Nagyon izgulok érted!Kiváncsi vagyok mikor bújik ki!Szegénykémnek sikerült kieggyezni a nevében?
Igen!Jobb így! :D Gyorsabban telik az idő! :D

Anyapoc!
Egy kalappal a vizsgáidhoz! :wink: :D

Junko!
Sok sok babaragacs nektek:
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Hétfőn megyek vérvételre és ha jó az eredmény már kezdjük is! :D
Lettek fagyibabák?

Tontica!
Nem hallott a terhesség alatti magnézium szedésről? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kész vagyok! :x Remélem jobban leszel tőle!

Kép
Kép
ancsa81

Athiz Te hany szemet szedsz egy nap a magneziumbol?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti:
:shock: 5 ora!!! :shock:
Komolyan ledobbenek mindig azon miket irsz???
Magneziumbol akar napi 1000 mg is mehet. En most amikor fektettek 500 mg szedtem, de van akinek venasan 4 g is adnak. A lenyeg rendszeresen kell szedni. Nagyon jo izomlazito. Nekem a legzes is bejott 4/5-os legzes...
A laz nem vicc, nem ertem mi megy ott kint???

Athiz:
benezek azert surun, hogy hogy vagy... Mi meg tartjuk magunkat. :lol: Csak ucsorogni a gep elott nem nagyon van mar idom. Kedd ota ujra felkelhettem, hat most varom a nagy talalkozast, ami barmikor johet mar.

Kriszta:
nagyon oultem, amikor olvastam, hogy minden ok. Az meg, hogy nem tudtak a teljes gerincet megnezni bosszanto, de nem mervado, mert mashol is jelentkezik a baj, ha tenyleg lett volna.

Mindenkinek sok puszi! Megyek ledolok, mert eppen lecsillapodott a gyomrom, amit ma egesz delutan savval teli rokak jellemeztek... Hatha tudok aludni egyet. :lol:

baratodildi

Hali!

Tonti, 3x2 szemet lehet max. szedni a legnagyobb dózisú Magne B6-ból, ebben 470 gramm magnézium van, bár nem tisztán.
Ennyit nyugodtan beszedhetsz, bár szerintem ha túlzásba viszed, legfeljebb hasmenésed lesz tőle, mást nem hinném, hogy okozna, úgyhogy kezdd el. Emellett nem ártana akkor a terhességi vitamin, mert lehet, hogy kálciumhiányod is van, ettől lehet az izomgyengeség is akár, meg sok más vitamint és ásványi anyagot kellene bevinni a szervezetedbe, hogy ne omolj így össze, főleg, hogy neked 2 lurkóról kell gondoskodnod, és elmondhatom, hogy még nekem ez az egy poronty is nagy felfordulást okozott azzal, hogy leszívta az összes létező vitamint a testemből!
Tehát neked duplán tutira kéne szedni ilyeneket. Ha nincs vashiányod, akkor nem olyan fontos vasat szedni, de azért ártani az sem ártana, legalább egy naponta.
És ahogy ezt BIldi is írta, a lényeg, hogy folyamatosan szedd!!!

Ancsa, hát igen, szalad az idő. Név kérdésben nekem már megvan a favorit, de a párom szokásához híven nem dönt csak úgy, nem kapkodja el a dolgot. :lol: Azért ne izgulj, Szili is megkapta a nevét, ez a baba sem marad név nélkül, az fix. :lol:
Nagyon gyorsan kezdtek ti is, ez a pár hét csak úgy elszalad majd, aztán nemsokára akkora pocakod lesz, mint az enyém, és azért fogsz nyafizni, hogy mikor nem gyötörnek már bentről, inkább kívülről rúgdosson a bébi, főleg, ha több lesz. :shock: :wink:

BIldi, örülök, hogy még egyben vagytok, bár szerintem már te is inkább kikívánod a bébit. Nekem éjjel olyan fájásaim voltak, még reggel is, hogy nem tudtam aludni, már azt hittem, ma menni kell szülni a kórházba. De még nem kellett, persze ki tudja. Múltkor a szülésznő megkérdezte, hogy mit szólnék ahhoz, ha a most lévő teliholdkor szülnék. Hát mondom ha nem lesz nagyon pici a baba, felőlem. :)
Most épp azt vadásznám, mikor is van pontosan az a telihold? Lehet, hogy most éjjel volt? :roll:

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Remélem,mindenki jól van,én ezerrel tanulok,mert az egyik tárgy még visszavan teljesen.Ma a gyerekeim fél 10-ig aludtak :shock:,így én is,szl el vagyok maradva... :?

Junko

Nagyon drukkolok!!!!!!!!jaj,de izgi :).Nem olyan igazi quad,hanem azok az akkumulátoros motorok-autók.majd ha aktuális lesz,Te is tudni fogod :wink:!Egyenléőre majd a pelusokról dumcsizunk :wink:!
Ami szupi volt,hogy tk szinte minden játék ingyen volt :).

Tontica

Akkor kitartás és nhyugodtan szedd a magnéziumot,azzal baj nem lesz :).Reméljük,hogy majd javul a helyzet :):

Jöttem megmutizni a "keretezett" keresztszemeseimet :D!Csak simán paszpartuztam,már amennyire tudtam.Kicsit oldalról vannak fényképezve,hogy ne tükröződjön a vaku,így kicsit torzít...
Ja,és vannak bónuszképek :D!

3 kép egymás után:

Kép

Kép

Kép

És együtt a falon:

Kép

Na és egy kócos kép, ébredés után :D:

Kép

És a gyereknapi tigrisem :):
Kép

Puszi mindenkinek!!!!!!

anyapoc

Anyapoc, nagyon édik a kiskölkök!
Már akartam írni, milyen jó ovitok is van, annyira irigylem. Bár már egyszer kifejtettem, hogy ha nálunk is lenne ilyen, tutira már rég beírattam volna Szilit.
Vendég

Sziasztok!

Ancsa nagyon koszi a nevnapi jokivansagot!!! Neked is!!!!!!!!! :D :D :D Nekem is elarulod ezt a tickertemat? Mert nem ertek belole semmit, most mi van?

BIldi hat szupi hogy meg mindig egyben, szerintem szepen ki fogod huzni a 38. hetig minimum. Szegenykem, rokazol?! :roll: Mar mindjart itt a vege, kitartas!!! Irigy, irigy! (Na, nem a rokak miatt! :lol: )
Nem lazam volt csak hoemelkedesem de en mar bitzos vagyok benne hogy a progi okozta mert miutan abbahagytam elmult.

Athiz: az a 3*2 az nekem soknak tunik en egyenlore 3*1-et fogok szedni es ha elkezdek kemenyedni akkor folemelem az adagot. Telihold MA van (es tegnap este)!!! :shock: :lol: Keszulj!!! :lol: Szerintem Te min. 4 kilos babat fogsz szulni! :lol:

Anyapoc: nagyon szupik a kepek, Villo es Bulcsu nagyon edik es nagyon irigyellek a keresztszemes miatt, nagyon tetszik, en keptelen vagyok ra inkabb a nagymamammal keszittetek magamnak! :lol:

Lekopogom ma eddig jol vagyok! :D
Ezt nezzetek, ma reggel csinaltuk (fejet inkabb nem mert megijednetek :lol: )
Kép
Ez pedig nemsokkal szules elott a fiammal: :roll:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Itt vagyok,nem megy a tanulás...most az utolós beadandómon rágódok,mert azt vinni kell a vizsgára :?....lassan kész,de mivel itt ülök,muszáj benéznem :D:D:D!

Athiz

Köszike,édi vagy :).
Érdekes ez az ovi dolog,mert szt is tényleg szinte páratlanul jó az óvoda(összességében,mert problémák itt is akadnak),mégis nagyon sok negatív vélemény érkezett a minőségbiztosítás során :(.Most készítettük el a SZM Önkormányzat felé íródó beszámolóját és abban ezeket kiveséztük rendesen és megállapodtunk abban,hogy néhány kedves szülőnek nem értana másik ovikat is felkeresni,hogy értékelni tudja az itteni törekvéseket :?...Persze ez tpikusan a "semmi nem elég" c. dolog :D!Hát azért túléljük,csak szegény vezető óvónő olyan nagyon lelkére vesz mindent :).
Hozzáteszem,néhol elég idióta megnyilvánulások is voltak,amiket egyszerűen nem tudtunk hova tenni...
PL vajon mit lehet csinálni egy olyan helyen a "szaggal",ahol helyben főznek????

Na mindegy,ez már lényegtelen :):

Tontica

Örülök,hogy jól vagy,maradjon is így :).Szép termetes a pocid már,de mondjuk szt Rateval nem is volt nagy :roll:.Persze hozzád képest :wink:!Mert akkor én bizony bálna voltam mindkettővel :D!
Na,mire megszületnek az ikrek ,hímzek nekik valami szépet és elküldöm,jó? : )
Remélem,még sok időm van :wink:!

anyapoc

Tonti, de helyes a pocid, meg Rate is, ahogy hozzátok bújik! Cuki! És már ne is haragudj meg, de egy duplabébis pocit nem lehet összehasonlítgatni egy szimplabébis pocakkal, kivéve, ha olyan nagy, mint az enyém, bár hozzáteszem, senki nem tudja, miért is ilyen óriási. :shock: Felteszem, hogy alkati kérdés, bár csak Isten tudja. :D Viszont ilyennel rémisztgetni, hogy 4 kilcsi feletti lesz a porontyom, nem szép dolog. :wink: :lol: Szilivel is ezt mondták az utsó UH-on, és bár közel volt hozzá, azért nem lett olyan óriási szerencsére, bár elsőre épp elég volt őt is kipréselni. :)
Örülök, hogy jobban vagy, akkor tehát valszeg tényleg a büdös progi volt a hibás. Remélem, most már nem mész bele ilyen ökörségekbe, mint egy kísérlet, hanem lenyugszol szépen, és éled a boldog ikres kismamik életét!

Anyapoc, hát hogy fogsz így levizsgázni? Ejnye! Na nem, mintha tőlünk nem tanulhatnál. :lol:
Sajnos sok idióta ember van, köztük még sajnálatosabb, hogy sok a szülő, aki a gyogyi hozzáállását természetszerűleg a gyermekének is átadja, tehát az is valószínűleg olyan lesz. Na de hogy azért panaszkodni, hogy a kajának szaga van? :o :twisted:
Inkább nem is szabad felvenni az ilyet, szegény vezetőnéni, nem csoda azért, hogy rosszul esik neki.
A tesóm a bölcsiben, ahol dolgozik, hasonló feladatokat lát el, és ő is mondja, mennyi "furcsa" szülő van.
Ja, és az meg emberi tulajdonság, hogy "ami van az nem elég, mást akar a feleség". :)
Vendég

Hello!

Athiz Teged jol becsaptalak, bocsika, a telehold mar elmult, kicsit elneztem a naptarban, most varhatsz a kovetkezore! :lol: A hasmeret szerintem is alkat kerdese, a baba merete pedig allitolag orokletes tulajdonsag, az en fiam is kicsi volt aranylag (2800 g es 48 cm) es en is kis sullyal szulettem, az uram se egy nagy ember igy mi nem szamitunk oriasbebikre.

Anyapoc: ha tenyleg csinalsz az ikreknek kereszteszemeset akkor en is kuldok Nektek valami szepet innen spanyolbol! All az alku? Jo lenne megtanulni de egyedul nem megy csak ha valaki megmutatja.

KépKép
KépKép
tontica

Athiz

Azért igyekszem, az egyik tananyagot ma befejezem,jön a másik :).
A panasz egyébként úgy jött le,hogy "óvodaszaga" van a gyereknek...talán egy fokkal jobb,mint az istállószag,nem? :D hozzáteszem,10 perc a szabad levegőn és már nem is érezni :).Csak mondjuk aki azonnal kocsiba dugja és onnan spuri haza,hát az tényleg hazaviszi :?...
Jó a mondás :wink:!

Tontica

Megegyeztünk :wink:!Egy macho,jóképű matadort? :wink: Na jó,nem csípem ,amit csinálnak,inkább rádbízom :D!

anyapoc

Sziasztok,sziasztok!
Haza kellett jöjjek táppénzes papír ügyben,íyg gyorsan be is néztem.Nemrég értem haza sajna elég fáradt vagyok,így a visszaolvasás nem nagyon működik. :oops:

Genetikai eredmény:Minden rendben!!!!! Kép kop-kop-kop
A 4 markeres is negatív lett!!!

Annyi van viszont,hogy a baba medencevégű fekvésben van,a lepényem a méhszáj közelében tapadt meg,és vizsgálatkor nagyon kontrakciós volt a méhem épp a lepény fölött.Egyébként éreztem is,fáj a derekam-hasam.Le is feküdtem,amint hazaértem.

Visszarendletek még 19-ére,de sztem már csak UH lesz.

Egyébként nagyon kedvesek voltak,bár szalagmunka,de nyugodtan lehet kérdezni,válaszolnak,és még mosolyognak is.A képernyőn az UH-s hölgy mindent megmutatott.Összesen papírbeadástól kezdve másfél órát voltam ott,és két ajtón is hívtak.Szóval a debreceni klinikát csak ajánlani tudom bárkinek.Ja,és egyedül voltam,apa nem volt,mert nem ért rá.Szóval ez protekció nélkül megy így.

Tontica-Jobbulást kívánok.Sztemn kizárt,hogy a progeszteron okozza ezt nálad,de azért én már be nem vennék egy szemet sem.Pocakod tényleg jó nagy! :shock:

Balikám- szerdára gondoltam ,hogy talizhatnánk esetleg.Kedden felhívlak,és megbeszélük,jó????

Anyapoc
-Köszönöm,hogy megírtad! :) Hogy van neked időd,ilyen szép keresztszemesekre??? :shock: Cukik a gyerkőcök!

Junko-Ez ám a HÍR!!!!!!!Mega drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka-Volt előttem egy leányzó UH-n!Kihallatszott ahogy diktálják:A magzat,B magzat,C magzat.Ugye tudod,hogy Te jutottál eszembe??????????????Mégpedig az,hogy nektek is 3 lesz?! :lol: Na mit szólsz?

Ildi:Köszike!Örülök,hogy már Te is jobban vagy!!!!A koponya rendben!Ez jelentős dolog!Láttam a széttárt szárnyú pillangót a saját szememmel,és semmi citromot nem véltem felfedezni!

Gépelési hibákért elnézést,de már álmosodom.,

KépKép

KépKép
okr

Ovodaszag? :shock: :lol: Hat ez jo!
A mi bolcsinkkel nagyon meg vagyok elegedve, ez az egyetlen bolcsi itt a kornyeken ami igazan igenyes. Jovo het kedden lesz evzarounnepseg majd keszitek videot es megmutatom Nektek. Amugy hihetetlen miket tanitanak a gyerekeknek es olyan edes dolgokat keszitenek, majd megmutizom.
Anyapoc Te igertel nekem egy keresztszemes mintat, a Thomas vonatosat. En itt nem talalok megfelelo anyagot csak a goblenhez az pedig nem ugyanaz, sokkal durvabb a goblenanyag. Lehet valahol rendelni a neten keresztszemeshez valo textilt?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc
Bulcsúnak:
Kép

Tontica
Látom nem tudsz aludni,és keresztszemesen jár az eszed! :D

KépKép

KépKép
okr

Szép napot!

Tonti, közben megnéztem a neten a holdnaptárt, úgyhogy nem tudtál becsapni, csak akartál. :lol:
Nem tudom, meddig várok, de szerintem a köv. teliholdig nem. Olyan görcseim vannak, amilyenek Szilivel nem voltak. Ma is amióta felkeltem, olyan fájások vannak, mint mikor mensizni készültem. Brutkó. :roll:

Anyapoc, a mondás igazság szerint egy Grimm meséből származik, a Halász és a felesége c-ből, nagyon szerettem azt a mesekönyvet, sokszor mondogattam a kis versikét. :wink:

A kisfiadnak boldog névnapot: Kép

Okr, látod, minden okés a babával, most már nyugodj meg szépen! Pocisimizd meg magadat a nevemben!

Mindenkinek puszika
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
Boldog névnapot a kisfiadnak! :D :D

Nagyon édik a képek! :) És nagyon ügyes vagy a keresztszemekkel is! :)

Tontica,
hogy mi folyik Spanyolhonban az eü-ben! :? Nem hallott a doki még a magnézium ilyen alkalmazásáról? :shock:
Beülti után nekem is kellett szedni napi 3x2 MgB6-ot. Tényleg max. hasmenést csinál (nem is árt az néha)! :wink:
Ha nem irtózol tőle, akkor jó egy-egy deci vörösbor is! :wink:

Krisztám,
nagyon örülök a genetika eredményednek! :D :D

Aranybogár vagy, de ABC babával kérlek ne ijesztgess! :shock: Akkor nálam tuti redukció következne :? Fosok a duplázástól is, de azt azért még boldogan vállalom, majd lesz valahogy! 8)

Junko drága,
ezer és ezer ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Athiz,
Öcsibabának még nincs sok hátra odabent! :)
angel37

még=már! :roll: :lol:
angel37

JO "reggelt"!

Kriszti uuuuuuuuuugy orulok hogy minden rendben!!! Meg mindig nem derult ki a neme, vagy azzal ilyen vizsgalaton nem ernek ra foglalkozni?! Vegulis a lenyeg hogy egeszseges es minden ok!
Ja, nem tudtam aludni tegnap este, talaltam egy szupi keresztszemes oldalt es azt nezegettem, meg azzal is almodtam utana. :lol: Olyan szep dolgokat lattam hogy muszaly lesz megtanulnom, csak nem olyan nagy ordongosseg. Te pocidrol kep??? :wink: :D Nem tudom mitol voltam rosszul de hala Istennek mara teljesen elmult szoval megsem a terhessegtol van mert az nem mult el. :lol: Total be voltam rottyantva hogy igy maradok :shock: egy kicsit furcsa azert hogy ahogy elkezdtem szedni rosszul lettem es 3 napra ra hogy abbahagytam elmult a rosszullet, nem?! :evil:

Anyapoc: tanits meg, videozd le ahogy csinalod es rakd fol! :lol: Ez az az oldal amit talaltam: http://www.keresztszem.hu/index.php
Olyan gyonyoru dolgok vannak! Mi a kulonbseg a DMC fonal, Venus fonal es a Puppets fonal kozott? Melyik a jobb? Milyen tuket kell venni? Egyaltalan mi kell hozza es hogy kell elkezdeni? :D :lol:

Angyal: A,B,C,D,E baba stb. :lol: :lol: :lol: azt hiszem 7-es ikrek a rekord, nem? :lol: Dehogy irtozom a vorosbortol, nagyon szeretem! A hasmenes meg ramferne egy kicsit! :roll:

Athiz mar megint gorcsolsz? :evil: :roll: Sajnalom! Tudod, vorosbor es meleg furdo ja meg szex ha azt akarod hogy kijojjon mar! :lol: Biztosan irtam mar de en a szules elotti ejszakat vegigalkoholizaltam mert annyira fajt es a doki hazakuldott hogy ezek csak joslok. :evil: :roll: Hogy alltok, minden elo van keszitve, kisagy, kisruhak stb.? En babonabol inkabb meg nem vasarolok, majd a 26. het utan.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
na ezért mondom! :wink:
És ha szereted, akkor meg nyugodtan igyál egy picit bort! :) Csak vigyázz, nehogy "üssön" valami gyogyit, amit mostanában kaptál!

Nem akarok rekordot dönteniiii! Teljesen boldog lennék 1 icipicivel! :oops: :lol:
angel37

Tontica:
A hasmenest a megemelt magnezium fogja segiteni :lol: Epp most olvastam egy masik topikon, hogy van aki 2x1000mg szedi.
Jok a kepek es tenyleg ledobbento mekkora hely kell ket babucinak :P

Kriszta:
Orulok a jo hirnek nagyon!

Anyapoc:
Bulcsú, boldog névnapot!
A kócos kép igazi kis sztarfoto! :D :D :D

Ma elkezdodott az enyhe vizesedes nalam... :( Megyek ledolok es felteszem a tappancsaimat kicsit.

baratodildi

Sziasztok!

Na megkerültem. Olvasgattam, de írásra már nem jutott idő. Csütörtökön Peste mentünk apával, pénteken meg Anyapócék városába :lol:

Anyapoc, boldog névnapot kívánok Bulcsúnak!
Nagyon szépek a keresztszemes munkáid is és a gyerkőcök is.

Kriszti, nagyon örülök, hogy minden rendben van bébikével. Remélem most már te is megnyugszol és élvezed a babavárást.

Tontica, látod mondtam én hogy amint kiürül az a vacak a szervezetedből jobban leszel. Örülök, hogy igazam lett :lol: Elhiszem, hogy megijedtél, hogy még cirka tizenx hetet ilyen állapotban kell eltöltened. És most amúgy mi van a kísérlettel, bejelentetted, hogy kilépsz, vagy hogy megy?

Junkó, drukkolok a 2 kis embrikének, hogy jól fészkeljék be magukat! Sikerülni fog!

Ancsa, tök jó, hogy nektek is hamarabb elkezdődik, majd folyamatosan számolj be mindenről jó?

Athiz, még 1 hetet bírjon ki Öcsibaba (amíg nevet találtok neki :wink: ) aztán a 37. hét után szabad terepet kap :lol:
Vagy inkább te bírj még ki 1 hetet :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Köszönöm Bulcsú nevében a köszöntéseket :).Nagyon boldog,reggel megkapta a madagaszkáros zebráját,apája felhívta az oviban,szl dagad a kis melle :)!
És persze köszi a gyerek-dícséreteket is :D!

Kriszti

Örülök,hogy minden tuti rendben és negatív!!!!!Ez azért nektek is nagy megnyugvás,gondolom,most már lehet növesztgetni jó nagyra a pocikát :wink:!Az is szupi,hogy kedvesek voltak :).
Ahhh,dehogy van időm,ezek viszonylag régiek,amíg "csak" gyerekek voltak,még ment is,de munka és tanulás mellett már nem...ott van félbehagyva a következő :?....

Tontica

Mai nap folyamán küldöm a Thomasos mintákat :).
Megnéztem az oldalt,aranyosak a képek nagyon :).Monsjuk én jobban szeretem a "nagyobb" mintákat,de kezdetnek ezek is szupeker.Ha gondolod,tényleg lekamerázom(ha tudom :?),hogyan csinálom...Aztán megnézheted :D!
Neten sokfelé lehet egyébként venni anyagot hozzá,de elég furinak tartom,hogy rendes méteráruban sem adnak nálatok anyagot hozzá.AIDA vászonként kérted?próbáld meg.Ha nincs,akkor küldök én neked levélben a pöttömök ajijával együtt :).
A kezdésről majd írok privit :).
Amúgy nézd meg ezt: www.keresztszemes.try.hu
Örülök,hogy jól vagy már,ezek szt mégis a progi volt a ludas :roll:A magnéziumot szt is szedd,jót fog tenni,tutira :).

Athiz

Grimm mese :).Én is imádtam őket :).
Mennyé mááá szülni!!!!ezek már kőkemény jóslófájások,ha ugyan nem szültél meg azóta :D!

Angel

Akkor én csak 1 babácskát lívánok,de azt minél gyorsabban :wink:!

Bildi

Még egy kis kitartás :). Igyál bodzaszörpöt :wink:!Hidegen üdít,meg még a vizet is hajtja :D!
Köszi neked is :wink:!

Robcsi

Majd integetek,bár nem bizti,hogy itthon leszek,mert elvileg megyünk Pápára fürdőzni,Apa hazaugrik :wink:!
Tesóddal mizu?????

anyapoc

Sziasztok!

Junkó! Mennek a drukkjaim a pöttyöcskéidnek! Pihizz és pozitív gondolatok, tudod :wink:

Okr! Nagyon-nagyon örülök, hogy rendben vagytok! Pihenj sokat!
Különben én is épp a méhlepényen aggódok magamban, mert hátul és mélyen tapad az enyém (ugye a szúrás miatt derült ki), és most jöttem rá, hogy ez a méhszáj közelében is lehet akár. De a héten megyek úgyis a doktoromhoz, majd megnyugtattatom magam :wink:

Anyapoc! Nagyon boldog névnapot a kisfiadnak! Kép

És jók a képek! :wink:

Ildi! Amikor Miksával a végén vizesedtem, akkor sokan ajánlották, hogy tartsak egy gyümölcsnapot, és a dokim is jó ötletnek tartotta, és másnapra tényleg lement mindig a vizesedés. Ja, és a petrezselyemrágcsálás is tuti.

Tonti! És akkor most már teljesen jól vagy, elmúlt minden tünet vagy csak jobban vagy?

Angel! lenne igazad ezzel a hasmenéssel :wink: Nekem a 3x2 Magne B6-nál sem volt híre-hamva sem hasmenésnek...

Athiz! ha görcsölsz, akkor simán szülhettek akármikor, nem? És a dokim mindig mondta, hogy örüljünk a jóslóknak, mert akkor előre dolgozik a méhszáj... Csak nekem nem nagyon voltak :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom

Köszi neked is, a mozdonyt feltétlenül meg fogom neki mutatni,szt ujjongani fog :D!

Tontica

Dobj meg az emilcímeddel,mert az új freemailemben nincs meg, a PÜ közül meg már töröltem :(.

anyapoc

Most csak ennyi a tobbit majd du. amikor babi bolcsiben van.
Anyapoc: tontica@citromail.hu
Ja, es NAGYON BOLDOG NEVNAPOT BULCSUNAK!!!!! :D
Amugy biztos itt is lehet venni ezt a textilt csak nem tudom hol de kutatom, keresem! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hosszú irományom elszállt! :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc,
augusztus megfelel! :)

Szirom,
olyan igazi hasmenést nem okozott nálam sem, de könnyen menten a dolgok! :wink:
A doki, mikor mondta, hogy szedjem, külön mondta, hogy csak akkor szedjem a 3x2-t, ha nem csinál hasmenést!
Azt hiszem, Athiz tudna mesélni! :wink:

Kicsit off! Láttátok már azt a gyógyszer reklámot, ami vmi hasmenés elleni szert reklámoz (talán Lopedium)? A metró speciel ki van vele plakátolva! Le van írva benne, hogy mi a hasmenés! :shock: Úgy definíciószerűen.
Megáll az eszem - vagy mondhatnám stílusosan, hogy besz@rok! :roll:
angel37

Lányok,búcsúzom egy időre.Nemsokára indul a vonatom,megyek vissza apához.
Kedd,szerda,szombat vizsga :x

Balikám holnap felhívlak!

Mindenkinek puszóka,jövő héten már sokat-sokat leszek! Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó utat! :) Ügyes légy! :)

Balit is puszilom a kölykökkel együtt! :wink:
angel37

Tontica

Megy a levél :)!És köszi :)!

Kriszti

Drukk neked is,szerdán együtt kínlódunk :wink:!

Angel

OK,akkor aug-ra :D!

anyapoc

Sziasztok!

De kihaltatok! :lol:

Angel, nem semmi, fosreklám. :lol: Érdekes, hogy pont egy metróban kell elemezgetni az ilyet. Gondolják, hátha valaki ihletet kap, vagy mi?

Okr, ha már itt tartunk, egy nagy kalappal a vizsgáidhoz! :wink:

Szirom, köszi, hát nekem nem nagyon dolgozik a méhszájam, legalábbis tegnap még zárt volt, amikor a doki megvizsgált. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy ezek jóslók, lehet, hogy más.

Robcsi, kénytelen vagyok még legalább egy hetet kibírni, nem nagyon van más választásom. Egyszer azért csak kibújik a pöttöm, csak nem marad benn a hasamban tinikoráig. :shock: :lol:

BIldi, fránya vizesedés! :evil: Én Szilivel voltam borzalmasan felpüffedve, annyira, hogy szülés után még egy nappal sem bírtam szinte lábra állni, totál zsibbadtam a sok víztől.

Tonti, igen, már kiságy megvan (de még nincs felállítva), ruhák megvannak, meg a hordozó is, tehát már elvileg csak a kiskrapek kell hozzá. Én is tudom, hogy elvileg a szex segít benne, hogy hamarabb kijöjjön, de valahogy ódzkodom tőle már ennyire előrehaladottan. :P

Anyapoc, köszi, mennék mán szülni, na de ha még nem akar kigyünni, nem mehetek be érte, hogy kiküldjem. :lol:

Szóval csajszik tegnap ugye megvizsgált a dokkancs, zárt a méhszáj továbbra is, viszont totál beágyazódott a bébi feje a medencémbe, tehát már kész arra, hogy kijöjjön, ha kell. Valószínűsítem, hogy ettől fájok annyira. Gondolom...

Ma megyek szülésznőhöz fél 8-ra NST-re, holnap, ha elfogadják a beutalókat (u.is nem klappol a dátumozás :? ) reggel vérvétel + délután UH. Remélem, minden megy majd simán, bár nálam ugye ez nem jellemző, de most kivételt tehetne a sors.

Puszkány mindenkinek
Vendég

Anyapoc:
Bodzaszorp... Imadom! Csak nem tudom hol lehet beszerezni, mert iden nem rakott el senki nalunk :(

Szirom:
A gyumi napot lehet beiktatom, bar lekopogom nem lett rosszabb tegnap ota a helyzet.

Athiz:
Annyira nem gaz a helyzet eddig. A parafenomen resze az, hogy ejjel agadok be es nappal mulik el, nem forditva szokott lenni normal esetben?
Izgi ez a beagyazodas dolog. Az en medence izuleteime is fajdogalnak, de ugye nalam mar elvileg a mehszaj sem nyitott... :roll: Erdekes, hogy sokaig bent szeretnenk tartani oket, aztan a vegen mar alig gyozzuk kivarni a nagy talalkozast :lol:

Kriszti:
Jo vizsgazast!

robcsi:
Most nezem mar 30 heten tul vagy!!! Te jo eg, hogy szalad az ido! :shock:

Tegnap voltam uh-n. Timi baba mar 3300 g korulire lett becsulve. A jobb vesejeben van valami enyhe tagulat, amitol azota is para vagyok, bar eddig nyugtatnak, hogy nem jelentos es valoszinu egyet pisil ha megszuletett es elmulik, de en nem tudok megnyugodni.
A mehlepeny is mar II-III fokban erett, szoval legszivesebben szulnek mar. Az ejjel voltak joslofajasaim is, mar remenykedtem, hogy rendszeresednek, de aztan kb 1,5 ora utan elmultak nyomtalanul.
Ma voltam vervetelen, este megyek az eredmenyert, holnap meg NST es konzi a dokival... Zajlik az elet! :lol:

baratodildi

Lányok segítenétek nekem hőmérő ügyben ? :lol: :lol: Nem tudom feltölteni a görbémet :cry: a fájl tipusa nem megfelelő- ezt írja.
Hajnalban mindíg felébredek, és gyorsan akkor szoktam mérni pé. után 37,1 volt folyamatosan de az uccsó két hajnalban 36,9 viszont kis visszaalvás után a normál kelési időmben megint 37,1 akkor most melyik a valódi hőm vajon? Köszi :shock:
katica_75

Sziasztok!

Athiz

Pedig megpróbálhatnád,hogy kiküggyed :D!De ha már beilleszkedett a feje,nem sok van hátra.Arra számítsha érzed,hogy leszállt,akkor max 1 nap :D!

Bildi

Hát én küldök neked szívesen,anyum rakott el .roll:...itt figyel a szörpi a hűtőben....Ha gondolod,dobj meg egy emilcímmel :)!
Te is nyugodj meg,ha a dokik azt mondták,hogy nem vészes az a tágulat,akkor biztosan nem az :).Ők sokat láttak már iylet.Szt a mérvadó majd az lesz,amikor megcsinálják a hasi UH-t neki születrés után :).Gratula a súlyhoz,már tényleg jöhet is Timi :).Bár ha voltak jóslók, a lepény is a végét járja,szt már csak pár nap :wink:!Nem fogja végig húzni :D!

Katica

Ha átküldöd a görbét nekem emliben,akkor stívesen felteszem. batv@freemail.hu

Az utolsó két hőnél az első volt a jó.Ha már egyszer felkeltél,hiába alszol vissza,akkor is az ébredés utáni első hő a jó. Másrészt a hőmérés előtt legalább 3 órát aludni kell,tehát a kis visszaalvás nem ebbe a katgeóriába esik,így már az alaphőd emelkedhetett.Ez nem jelentős visszaesés egyébként szt, Villővel nekem a ciklus vége felé uilyen hőim voltak,sőt volt 36,8 is.Ez szt még magasnak tekinthető. :roll:

anyapoc

Kösziönöm Anyapoc, ment a mail. :D
katica_75

Katica görbéje :):

Kép

anyapoc

úúú de kaffa! :shock: Neked hogy sikerült? Régen még én is tudtam feltölteni pedig :twisted: köszönöm. (húú itt megint jön a vihar, meg a jég...)
katica_75

A PNG típust nem engedi a babanet,csak JPG vagy GIF formátumokat képből.Ha mented a görbét,akkor figyelj,hogy ne abba mentsd,hanem az utóbbi kettőben. :)
Ha mégis így sikerült elmenteni,akkor egy képszekesztővel megnyitod és ott a mentés máskéntnél a feljövő ablak alján lehet fájltípust váltani :).
Remélem,érthető volt :roll:!

anyapoc

igen érthető, köszönöm! :shock:
Szerintetek lehet ez beágyazódási visszaesés?-vagy annak már késő?
katica_75

Sziasztok!

Anyapoc, ari vagy, de a doki szerint a méhlepényem totál jó még, egy deka meszesedés nem látszik rajta. Viszont tegnap a szülésznő meg azt mondta, hogy ha annyira lent van a feje a bébinek, akkor bármikor jöhet, még akkor is, ha totál zárt a méhszájam. Na most legyek okos.

BIldi, nagyon drukkolok nektek, látom, már te is kinn szeretnéd inkább látni a babucidat. Szép nagy már Timike, és biztosan Ő is szeretne már téged szemtől-szembe, cicistől látni :wink: :lol: .
Szerintem se aggódj a pici veséje miatt, lehet, hogy mire megszületik, az már nem is lesz ott.

Katica, szerintem szép ez a görbusz, bár az utsó két értéket lehet, hogy nem kéne nagyon figyelembe venni, hiszen más időpontban mérted, és ha írogatnád mindig, hogy mikor méred, akkor a program az utólsó kettőt üres karikával jelölné.
Ettől eltekintve simán lehet babás. Két-három nap múlva akár tesztelhetsz is, ha addig nincs mensi. :wink:

Szóval tegnap megvolt a 2. NST, ezen már voltak kilengésecskék, de még mindig nem az igazi. Viszont fájást egyátalán nem éreztem. :roll: A szülésznő azt mondta, hogy olyan nagyon ritkán van, mint nálam, hogy a többedik babánál totál zárt a méhszáj még ilyenkor, a baba feje meg lent van. :o Hát nekem is fura, de ez van, én már csak ilyen furi nőszemély vagyok.
Ja, és 15-18-ig elutazik, szóval tök jó lesz, ha pont akkor szülök meg, pedig eddig váltig állította, hogy nem megy sehová, ne aggódjak emiatt. Na tessék. Na mindegy, tele az ember élete csalódásokkal. :(
Most reggel voltam vérvételen, holnap lesz eredmény, meg ma délután megyek az utsó UH-ra, remélem, ott is minden klappol majd, aztán már csak szülni kéne.

Egyébként megint fél 2-től nem aludtam, állandóan mászkáltam, hol azért, mert pisilnem kellett, hol mert égett a gyomrom, aztán Szili keltett fel, és így ment egészen fél 4-ig kb. És majdnem ennyit alszom minden éjjel, már annyira hulla vagyok, hogy lassan nekimegyek a falnak, és már fájni sem fog. :twisted:

Na ennyit nyafiztam, bocsi mindenkitől. Puszihegyek
Vendég

Athiz:
En sem alszom jol. Ma ejjel majdnem 4 orat hanykolodtam az agyban. :( Tegnap este meg a rekeszizmomon keresztul akart kibujni a babuci es orakig alig kaptam levegot... Amikor vegre lejjebb ment, mar hulla faradt voltam az oxigenhianytol. :(
Nagyon remelem a mai NST vegre jelez valami biztatot nalam is.
A tegnapi vizelet-verkep csak verszegenysegre utalo jeleket mutatott, illetve aceton van a vizeletben, remelem ez semmi komoly.

Anyapoc:
Hat ha tudna emailben repulni az a szorpike :roll: Lehet megnezem a piacon hatha arulnak ilyesmit. :D

Katica:
Maga az ertek meg igy is magas, bar jobb lenne ha a tendencia emelkedo lenne, nem eso, de ahogy Athiz is mondta, amig nincs menzi, addig barmi lehet.

baratodildi

Sziasztok!

Túl vagyok a két vizsgán,megérzéseim szt sikerültek,de hogy hogyan,az majd kiderül :D!

Athiz

Kitartás,bent nem marad :wink:!Szt sincs jelentősége,hogy mi van a lepénnyel,ha jönni akar a baba,akkor jön :D!
Amúgy meg tényleg nem egy kellemes dolog,hogy pont most utazik el a szülésznő... :roll: Na de bizti a többi is jó :wink:!.És gondolom,már nem bánnád,ha kívül lenne a poronty :D!
Alvás :(....ezek szt már készül a szervezeted :roll:.
UH-ra drukk :)!

Ildi

De béna vagyok :oops: ...komolyan nem emilcímet akartam írni,hanem rendeset,mert tényleg szívesen küldök egy kis szörpöt :).Csak hát úgy megszoktam így neten az emilcímet,hogy észre sem veszem,hogy azt írom....Ez kb olyan,mint a kulcsot fénymásoltatni :?...szt nincs ember,aki egyszer el ne tévesztette volna :D!

anyapoc

Sikerült feltennem a videokat,amiket tegnap csináltam...

Villő ilyen nagylány már :D:
http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... CN3532.flv

És ez lett belőle...mint akinek monoklija van :D!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Athiz, remélem nem akkor akar majd megszületni a baba amikor nem lesz szülésznőd. Annó a Rékával engem is besz@ratott a régi dokim, hogy a kiírás idejében úgy néz ki szabadságon lesz. Nagyon idegesítő dolog, de aztán szerencsére nem ment akkor szabira. Most meg konkrétan megkérdeztem,hogy mikor szándékozik nyaralni menni :D megnyugtatott, hogy csak aug. végén lesz egy nap amikorra senkit sem vállal, mert akkor megy férjhez a lánya.

Anyapoc, mintha Rékát videóztad volna le :lol: Igazi NŐK :wink: (egyébként a múlt héten voltunk Veszprémben, úgyhogy most ne integess :wink: )

Bildi, bár én annyira nem hiszek ezeknek a súlybecsléseknek, de ha eltalálták, akkor szép súllyal fog megszületni a babád. Egyébként nekem eddig nagyon elrepült ez a 30 hét, bár az eleje döcögős volt a sok rosszullét miatt. Rékával mondták mindig, hogy most jön a végén a neheze. Én meg mindig azt mondtam, hogy olyan nehéz nem lehet mint amilyen az eleje volt. Vele még a mostaninál is rosszabbul voltam az első 15 hétben.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?