Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

jaj, Jolka, és is ki szoktam borítani a tejet néha. de kis gonosz vagy ;)
de a tanítással kapcsolatban tuti az lesz, amit mondasz. meglássuk... de azért vannak terveim talonban. ;)

hm, én 6 éves korukig lehetek gyesen (nem tudom még, mihez klezdünk azzal a rengeteg pénzzel majd... :lol: :lol: ). micsoda méltányosság, mi?

Kép
an°°di

Jolka
Autóval mentek? Nekem már a Balaton is hosszú volt, nem olyan kényelmes olyan sokat ülni :cry:

Ti egyébként be szoktátok kapcsolni a biztonsági övet? Mert úúúgy szorít....ha nem én vezetek, nincs is vele gond, mert kilazítom, odarakom a kezem és úgy jó, csak gondolom nem biztonságos :? De amikor vezetek, akkor szörnyű :twisted: Viszont nem szeretnék övterelőt (vagy mi a franc) venni erre a rövid időre....nem elég, ha szépen mosolygok a rendőrre?? :wink:

Andi
Hova mentek? Azt tudom, hogy Balaton....csak a többit felejtettem el..

marek

De előtte négy évig gyeden, nem? Azért az egy kicsit több, ráadásul nektek még az is több lesz, nem?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Boglár vagy Lelle vagy mittomén. asszem, összeépültek.
Marek, övterelőizé nem a rendőr miatt kell!! :evil: :evil: vigyázzál magadra!
engem az öv nem zavar, mivel még nincs kocsink (remélem, Apuka keresgél ezerrel), így anyósék 29 éves Ladájával szoktunk néha nyomulni. abban meg kismamabarát az öv. :D

Kép
an°°di

Marek!

Igen kocsival megyünk, én is tartok a hosszú kocsiúttól. De majd sokat pihizünk, Manó miatt is. Reggel indulunk, majd a Balatonon ebéd, séta..., majd le a határhoz, ott alszunk egy már bevált panzióba, majd kora reggel indulás. Szerencsére nem túrnus váltásba megyünk. Remélem nem lesz akkora forgalom mint tavaly.
Szerencse én nem vezetek, azt sem tudom, hol a jogsim, de apa már kérdezősködött, mikor akarok vezetni, mert már két gyerekkkel jobb lenne. Én a pocak és az öv közé egy puha kispárnát teszek. Manóval is jó volt, most is az lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hát, Jolka, nem. a gyed az nem több időre szól (ha jól tudom). az anyasági támogatás és a családi pótlék sem dupla :? nem a pénz meg a támogatások miatt vállaltunk gyereket, de ez azért így nem fair. és ha vkinek hármasikrei vannak (a volt munkahelyemen pont van egy csajszi, aki most ment el szabira emiatt), akkor sem tesznek külöbséget. ikrek= ikrek. jaaa, h hányan vannak?? az kit érdekel? értem én, h ritka, de előfordul. sőt, egyre gyakrabban így, a lombik-korban.

na, megyek kicsit port törölgetni.és lehet, h vasalni is fogok :shock:

Kép
an°°di

Jó reggelit!
Egy tegnap esti jó film, egy jó összebújás és egy jó alvás után (bár itt is dörgött!) talán jobb lesz a kedvem! Talán a reggeli is segít (lazackrémes pirítós és cadburry forrócsoki- csak hogy valakinek ötletet adjak :wink: ).
Szóval tegnap nem is a kis dokicsaj borított ki, mert az igazsághoz hozzátartozik, h próbált a végén mosolyogni, meg magyarázgatta a dolgokat (ua mondta, mint a genetikus), és nem is a futószalag zavart, mert annak ellenére ott profi gépen hozzáértők dolgoznak... Hanem az, h időpontra mész és ennyit vársz, mert visszafelé megy a sorrend! Az szív, aki elsőnek érkezik! És az a sok hülye ember (kismami és kispapi), hogy ott milyen emberek voltak! Büdösek, harsányak, kövérek... Ennyi randa kövér nőt (nem a pocak miatt, hanem amúgy is). Rám is rám akadt egy csaj, aki a negyediket várja (kicsit cigány-mentalitás, bár nem az volt!), hát én a szőrős honaljú nőktől tartózkodom! És itt az is... Szóval lehet, h nagyon mogorva lettem, de h tegnap egyre mordabb lettem ettől a kiszolgáltatottságtól az tuti.
És hogy Janka egészséges, szép, okos, rosszcsont kislány lesz az biztos! Hát az enyém! :wink:
Ja és amúgy is kell mennem a nődokimhoz (ő is ismerős :oops: , attól még kicsit több is...), így nyilván kapok majd nyugtatást. Arról nem is beszélve, h az unokatesóm gyerekénél is dettó ugyanez volt és hát egy szupi kiscsajt szült!
Andi! Két gyerek mellett tanítani? Hát, ezt majd megbeszéljük egy év múlva újra! :lol: Az van, hogy nekem mindig eszembe jut az ikres barátném :roll: .
Marek, és falun lakom! (Igaz Pest mellett!) A szomszéd évek óta ellát egy csomó dologgal. Van amikor csak fél óra alatt érek haza a kisboltból, ami 3 percre van, mert találkozom a szomszédokkal és az ismerősökkel!
Jolka! Én elsősorban arra voltam kíváncsi a fogdokinál, h mivel itassam a gyereket, hogyan stb. Érdekel?
Timi! Klassz a szoba! És én már egyszer ráakadtam az esküvői, nászutas, kisMajás képekre! Nem írtam?
Zsu! Kitartás a csütörtökre, és ha nincs bekapcsolva az a k*rva monitor szólj nyugodtan (előttem nemtudomhány anyuka feküdt ott birka módjára!).
Cikó! Vizsga? Hát hány éves vagy? Mit is tanulsz? Nagy kalappal!
Ebinc! Mi van? Kitört Keszthelyen a nyár? :lol: És mi?
Jutta! Ciripke is írta, h mit kell vinni a szüléskor a kórházba (mármint papírt!), de azt is olvastam valahol, h 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. Ezt ingyen kiadják! Azért nézz utána! (Tudom, h alapos csaj vagy! :wink: )
ermoni

Én meg pakolok ezerrel, csak nehogy megen lecseszést kapjak itt a többi kismamától....pedig hát nem vagyok egy tisztaságmániás :oops: , de néha azért nem árt egy kicsit összepakolni, főleg egy olyan férj után aki úgy megy el dolgozni, hogy mindent szétdobál előtte :shock: De vasalni azért nem fogok, az sajnos nem fér bele :oops:

marek

Én komolyan nem értem, mi bajotok a vezetéssel! Hozzá kell szokni és kész! És gyerekkel meg különösen jó, mert nem köt helyhez! Lehet menni!
Andi!
Az a baj, h maguk az orvosok sem veszik komolyan a 4d-t, az egy látvány (operettdoktorság) vizsgálat. Majd csináltatok, a családnak!
És ne aggódjatok, én sem teszem! Mondom, néhány évvel ezelőtt ezt nem is nézték, ráadásul pont a genetikus mondta, h az én gyerekemnél másképp verődik vissza az uh, neki ez az egyéni megnyilvánulása és ezt a papírt akár a kukába is dobhatnám közvetlenül, mert nem informatív! És még azt is mondta, h jó nagy lett a hasam :oops: . Lehet meg kell gondolnom, mit eszem! Életemben először! :oops:
ermoni

Marek! Megfertőztél! Igaz az én férjem még csak két napja dolgozik itthon, de hogy én tegnap mire jöttem haza! Délelőtt csak rendet rakok, az tuti! :shock:
ermoni

Móni, nem is tudom. lehet, h igazad van. az ikresek azonban ezt a dokinőt nagyon dicsérték.
no, majd holnapután kiderül.

akkor takarítsunk. 8)

Kép
an°°di

Móni!
Még mindig érdekkle, mit mondott a f.doki. :)

Andi!
tudom, hogy nem a pénz miatt vállaltattok gyereket. :)
(gyes 200%-a az alapnak az ikres babáknál, hát nem sok, két gyerekre. :()

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hehe, Jolka, Móni jól megdolgoztat egy kis információért, mi? :P ;)
boccs, balra el
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Most már én is megyek. Alvás időben leszek újra, szép napot mindenkinke!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Kicsit eltűntem és annyira lemaratam, mint a borravaló. Nem győzök vissza olvasni.
Móni: gratulálok a kiscsajhoz :D
Múlt héten anyósom volt nálunk, hétvégén mi mentünk, tegnap meg doki + védőnő, ma meg barátnő. Eléggé besűrűsödött a progi, de nem is bánom.
Valóban sokkal töb kislány név van ami szép. Monnyuk, fiú nevek közül, nekem igazán csak 1 tetszik, a többi csdak elmegy. De megőrülök már a névfilozástól, mert apa mindig kitalál vmi hülyeséget és már csak az a biztos, hogy engem és őt hogy hívnak :twisted:
Már a gyerek vezeték neve sem fix. Szte, legyen kötőjellel az enyém és az övé is. Ja, meg persze 2 keresztnév is. Hát, nem tudom komolyan gondolja-e, de ki idegel vele. Mire oda kerülök, hogy megszülöm a gyereket, tisztára megbomlik az agyam ettől. :evil:
Jaa, Timi: van lehetőség nálunk is EDá-ra egyébként, csak nem nagyon hangoztatják.
Na, vissza olvasok .

Kép
Kép
gabcii

Andi! Jaj de izé vagy! Csak nem akarok okostojás lenni!
Na, az a helyzet, h nekem is és a férjemnek is elég rossz minőségű fogaink vannak, így sajna nagy az esély, h örökölje ezt! Ezért próbálok majd mindent megtenni, mert tudom, h milyen az, amikor az ember gyereke állandóan a gyerekfogászaton ücsörög! (Előny: az ilyen gyerek nem fél a fogászattól később! Lásd idősecske Mónika... :lol: )
Szóval! Azt mondta, h a cukros löttyöket nem lehet megúszni. De, próbáljam meg, h mindent higítok (frissen facsart lé és egyéb gyümölcslé is ide tartozik!), illetve ha már kell édesíteni, akkor mézzel. Mert ugye az is édes, és rontja a fogakat, de legalább antibakteriális hatása is van!
Ja és a legfontosabb! Minél hamarabb pohárra szoktatni, mert a cumisüveg egész nap lóghat a szájában vagyis egész nap ott ronthatja a fogait, de a pohárból csak akkor iszik, ha szomjas! És ne felejtsem el, h van víz is a világon! Azt is ihat a gyerek! Sőt! De babavizet, mert abban annyi fluor van, amennyi kell! Ja és felhívta a figyelmemet arra, hogy azt hiszem a Hipp babapia tele van szőlőcukorral, ami szintén rontja a fogat! Pedig babacucc!
Na ilyenek! Szóval résen kell lenni és következetesnek lenni! Na remélem mondtam újat és okultatok!
ermoni

Köszi, Móni! ez nem tojásság!
és tényleg köszi. a mi fogaink is ritkaszar*k. asszem, nem vész kárba ez a tanács.
hm, én sem félek (már) a fogorvostól. les is mindenki, h biztos azért nem, mert jók a fogaim. ja. pont az ellenkezője miatt. bezzeg a Nagymamámnak!

na, keresek egy porszívót, mert leejtettem a tihanyi szuvenírbegrémet és eltörött. :( tegnap egy másiknak törtem le a fülét. maradok a plasztiknál.. :?

Kép
an°°di

Takarítóbrigád! Munkára fel!!!! :lol: :lol:

Utána jöhet egy kis ugrabugra kedvenc Rubint Rékánkkal :lol: :lol: Ha gondoljátok csatlakozhattok :lol: :lol:

De előbb nem ártana átöltözni, mert én még mindig hálóruciban nyomulok... :oops: Még jó, hogy néha el kell mennem dolgozni, különben leélném az életem hálógöncben és köntösben :oops: Ez már kismambetetgség, nem? :?

marek

Mrek, nem. nem kismamabetegség. ne ámítsd magad.
Rubintréka?? nem. írtam már, h mosolygós kismama akarok lenni :P nem bírom azt a nőt! lehalkítod, vagy hogy lehet elviselni? :roll:

Kép
an°°di

Angol nyelvet kell választani, akkor nem az ő hangját kell hallgatni :lol: :lol: :lol: De lehet, hogy ma megpróbálom németül :shock:

marek

Tegnap hajnalban felébresztettem az uram, hogy elveszett a kispárnám, azonnal adja vissza! Kiugrasztottam az ágyból, feltúrtam mindent....most találtam meg az ágy mögött :oops: :oops: :oops: SZEGÉNY!!!

marek

Jaj, Móni, sajnálom a tegnapit, pedig azt hittem, hogy csupa örömhirről fogsz beszámolni. Hát sajnos a SOTE 1-en mindig ez van, én oda járok nődokihoz is, várakozás min 2 óra, hiába van időpontod. Na és futószalag effektus. Mikor mész a saját dokidhoz? Az majd megnyugtat. Ja, és akartam már kérdezni, hogy nem zavar, hogy ismerőshöz jársz és nála is fogsz szülni? Fura lehet levetkőzni egy ismerősnek :lol:

Marek, szerintem vegyél mégis övterelőt, nekem van és nagyon bevált. Én vezetek minden nap, szóval kell. Asszem 5000 Ft volt, majd legfeljebb eladod.

Andi, ha a fiúk a rugdosósak és a lányok a finoman ficánkolók, akkor nekem legalább 2 fiú van a hasamban :lol:

Rubintrékától én is kiütést kapok...minden képen meresztgeti a szemét és 64 foggal vigyorog legalább. Nekem Béres Alexandra jött be otthoni tornánál, de neki nincs terhes tornája.

Képzeljétek, a szomszéd csaj - van gyereke - csak a héten vette észre, h terhes vagyok, és tegnap megkérdezte, hogy hányadik hónap, negyedik? Pedig tegnap már a 6. hónapot kezdtem! Akkor mégsincs akkora hasam :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jóvanna, próbáltam én más kismamatornát keresni házi használatra, de ezt találtam...illetve van még Kállai Ildikónak is, de nem találom boltban, megrendelni meg nem akarom, mert több a postaköltség, mint maga a dvd!

Hol lehet 5000-ér övterelőt kapni??? (Gondolom Pesten :cry: )

marek

6. hónap... 24. hét... hát, nem tudom, mekkora a hasad, Zsu, mert ugyebár rég láttuk, de ha csak kismamanacik mennek rád, akkor figyelmetlenség áldozata lettél. :)

én meg a saját optimizmusomé. 3 flakon prontóból épp csak elég volt a cucc a polcokra. mi a fenének tárolok üres takarítószeres flakonokat vajon? egy ekkora lakásban!? :shock:
és izzadok a porszívózástól, mint állat. és lejárt a program. mehetek teregetni. és a vasalást még el sem kezdtem.

Kép
an°°di

Marek, igen, Pesten egy kismama ruha boltban találtam, volt 2 féle is, mind a kettő ugyanannyiba került. Na lehet, hogy 6000 volt, már nem emlékszem, de nem volt horror áron.

Ja, és Andi, volt nagy zuhé Veresen, de a legszebb az, hogy pont valamit csinálnak nálunk a tetőn és egy részén le lett szedve a cserép...szóval 4-kor kelés és tömködtük a lyukakat a padláson :evil: Azért szerencsére a lakórész nem ázott be :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én a neten csak 10 ezerért találok :cry: Majd megkérem anyukámat, hogy kérdezze körbe az ismerősöket, hátha tud valaki adni kölcsön...

marek

Marek, vegyek Pesten és küldjem el pocstán? megoldható... :roll:

Kép
an°°di

Na nekem csak most jutott el az agyamig ez az iker-kérdés! Nem gondolkodtam eddig rajta, de most elmegyek és addig nem is jövök, amíg ki nem találok rá valamit! :lol: Lehet napokig nem láttok!
Zsu! Hát most mit csináljak, h ennyi orvos van körülöttem! (Meg filmrendező, de annál csak nem szülhetek! Ja, filmrendező barátném most hívott, mert hallotta a hugomtól, h mi lesz a neve a lányomnak! Asszonta, h mint egy Krúdy felvidéki úrilány olyan. Erre mondtam, h vidéki úrikisasszony lesz, az biztos! Ja ehhez hozzátartozik a vezetéknév is, de ti azt nem tudjátok és itt nem is akarom kidobolni, mert elég ritka, és túl egyértelmű!) Hát amúgy meg lehet, h meg is sértődnének a család orvos tagjai, ha nem hozzájuk járnánk! Más is kérdezte, h nem zavar-e? Hát engem nem, úgy látom őt sem. Bár azért elsőre meredeken hangzik, h együtt vacsorázunk és amúgy a lukamon is benéz! A férjem szokta is mondogatni, h többször lát engem mostanában lentről, mint ő! :lol: Előnye is van: soronkívüliség (na nem a klinikán!), brmi hülyeségért felhívhatom bármikor, már az asszisztens is kedves velem, miközben megvizsgál anyukám eperlekvárjáról beszélgetünk... :lol: és hoz nekem övlehúzót! :lol: A kocsiba!
Na megyek mert én még egy keresztbe szalmát nem tettem! Mert mindig felhív valaki! :lol: Vagy én valakit! :wink:
Meg gondolkodnom is kell! :wink:
ermoni

Móni
Én se csináltam még semmit azon kívül, hogy megtaláltam a párnát :oops: De szerintem ma már nem is fogok...jön az eső és fáj a hasam....én is levelibéka??? :roll: Szerintem ma kimarad a torna...inkább megeszem helyette a szamócát :lol:

marek

Átrágtam magam a lemaadásomon, felére már nem is emlékszem.
Andi, neked is gratulálok a kislány-kisfiú párosításhoz.
Móni: a véleményem nem változott a futószalag ellátással kapcsolatban, most nem írnám le mégegyszer. Elég szomorú, hogy ez mindenhol így van. Épp a napokban meséltem anyósnak, mire lehet számítani a kórházban töltött napok alatt szülés után, meg egyáltalán, hogy hogy működik az egész. Hát, nagyon elcsodálkozott.
Zsu: vagy a szomszéd kiscsaj nagyon figyelmetlen, vagy te jártál olyan ruciban ami eltakarja a pocakot, vagy csak egyszerűen aszte ennyit híztál (bocsi) :lol:
Van amiben én sem tudom magamról eldönteni, hogy daginak tűnök benne, vagy terhesnek.
Marek, végülis mi lett a farmerrel?
Nekem sztem elég nagy a poci már, de terhes gatyóm csak 1 van, a többi pocak alá letűrhető és kényelmes így is.
Jaaa, tök jók a poci fotók :D
Hajni, utólag, boldok szülinapot a nagylegénynek.
Timi: tuti kis gyerek szoba. Sztem, nekünk apával együtt nincs ennyi ruhánk, amit te beszereztél már idáig a picinek.
Jövő héten, megyünk 4-Dre, utánna elkezdem veszegetni a cuccokat én is. Kinéztem a babakocsit és a kiságyat is, csak kell a megerősítés, hogy biztos-e Ádika neme. Nem tudom, ti milyen árfekvésű cuccokban gondolkoztok. Találtam egy bababoltot (Timi te tutira tudod melyik az, Teleki utcában van), ahol a téliesített, sport kocsivá alakítható, igaz nem márkás babakocsi, 26 ezertől kapható. Meg sztem tök jó áron van a ruha és minden más is.
Én nem szeretnék nagyon drágán babakocsit venni. Van amiből a minőségibbet fogom megvenni, de ebből nem. Ti hogy álltok a kérdéssel?
Az ikres kérdést,meg úgy tudom elképzelni, hogy egyik fekszik jobb oldalon, másik bal oldalon és az alapján lehet következtetni, melyik mocorog. Gondolom Andi sem tudja még megmondani, hogy Huba, esetleg Petra melyik testrészét érzi.

Na, lépek gyümölcsmártást főzni.

Kép
Kép
gabcii

Nemtom Móni, de én nem tudnék rokonhoz menni, mert ha mondjuk egy ebédnél találkoznánk utána, kicsit zavarban lennék :roll: Mondjuk én extra prűd vagyok ilyen téren, láttátok a meztelenül szülés aggodalmamat is :lol:

Jóvanna, ezzel a szomszédos dumával csak magamat akartam nyugtatni, hogy nem is olyan nagy a hasam, mint amilyennek én látom. De tőletek mindig megkapja az ember :lol:

Gabcii, neked már a 27. hét? nem csoda, hogy nagy a poci. Babacucc kérdéshez még nem tudok hozzászólni, mert még várunk egy genetika eredményre csütörtökön, addig babonából semmit, aztán én is beindulok ezen a téren.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Valamit azért csináltam...kiporszívóztam, kipakoltam a mosogatógépből és kiteregettem...ja, és megmostam az epret :lol: :lol: Viszont elmaradt a torna... :cry:

Most megyek anyukámhoz ebédelni :oops: , aztán tenisz, aztán tanítványok, aztán futva elérem a buszt és rohanok a férjemet helyettesíteni a nyelviskolában, mert ő meg Pesten tolmácsol....

Szóval valamikor este jövök, amikor már mindenki az igazak álmát.... :lol:

marek

Sziasztok!
Vagyok ám, olvasok folyamatosan, csak elég hangulat ember vagyok, oszt nem mindig van kedvem írogatni, de azért figyelek nagyon :)
Marek, jót röhögtem, ahogy elképzeltem, hogy apukát éjjel a kispárnád miatt zaklatod :) - és a te helyedben tuti, hogy megvettem volna azt a gatyát.
Andi, le ne szedd a fejem, de szerintem a Huba név mellé (ami télleg kva jó) a Petra olyan nem odaillő vagymi :). A Petra a kedvenc nevem volt amúgy, szóval szuper név (anno, mikor terhes voltam a fiammal, két nevünk volt: Péter vagy Petra, szóval télleg jó névnek tartom, no). Szóval ha a fiad olyan igazi egyéniséghez illő nevet kap, akkor lehet, hogy a lányod is megérdemelne egy olyant, nem? De jó is ez a virtuális kommunikáció, most nem tudod kirúgni a fogaim, hogy mit pofázok bele a névválasztásodba:))) - mellesleg úgy, hogy nekem még egy darab nevem sincs, se fiú, se lány...
Móni, igen, itt már nagyban tombol a nyár (forgalom is duplájára nőtt)
Amúgy meg irigylek minden nyaralni utazót (Jolka, Andi, jó utat!), én is akaroooooook!

Jah... felhívtam a 4D uh ügyében Kanizsát (mivel Keszthelyen 17 ezer forint, Kanizsán meg 8, inkább odamegyek...). Aszongya a csaj a telefonba, hogy ok, július 13-án mehetek. Mondom miii? megint: július 13.... kérdezem: júLius - "L", mint László... aszongya igen.... Lényeg: a végén megállapodtam vele június 29-ben, de még azt is hülyeségnek tartotta, mivel felvilágosított, hogy 28 hetes kornál előbb hülyeség elmenni... Émmeg nagy büszkén hívtam, hogy már a 23-ban vagyok.... Francottegye, 23. héten már mindenki tudja, hogy fia lesz, vagy lánya, csak én nem :cry: Jóvan, tulajdonképpen orvos is csak kétszer látott eddig...Höhö... a természet gyermekét hurcolom magamban :)

Timi, neked meg most már tessék abbahagyni a hányást, irgumm.... A szoba édi, irigykedem.
(hüpp... :cry: nem tudok babaszobát se berendezni, mivel most akarjuk eladni a házunkat - költözünk Angliába -, hát hogy rakjon így fészket az emberlánya, nahát...)

Kép
ebinc

Sziasztok!

Most már én is vagyok!!!

Ebenc!
Jó, hogy vagy most már. :)
Ha, menetek mikor szeretnétek kimenni?

Jutta!
És Ti, maradtok itthon?

Elmentünk a dokinénihez, de helyettes volt. :( Oda inkább nem mentem, mert egy sarlatán...:( Legutóbb is, szabályosan kirakta a szűrűnket. Végig sem hallgatott...Manónak már hőemelkedése sincs, tehát, nem is baj, hogy nem mentünk be, kevesebb idegbaj. :)

Móni!
Legyél csak "okostojás", engem nem zavar, legalább tanulok. :)

Mi még várunk a babacucc vásárlással, előbb a lakást kell rendbe tenni. Utána már hely is lesz pakolni. Apa tegnap bejelentette, hogy parketta csiszolásra és lakozásra is gondolt. :) Ennek nagyon örülök, de akkor teljesen ki kell pakolni a két szobából. Addig mi hazamenekülünk, a szülőkhöz. :) Mind ez, majd csak augusztusban lesz, mert akkor van szünet a fősulin, így apa addig nem dolgozik, és rendezi a szakembert. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hm, ebinc, ez Petrával kapcsolatban nekem is eszembe jutott. beszélek is Apukával.
apropó, Apuka. még sosem tettem ilyet, de kivasaltam az összes pólóját. frissen, ropogósan csücsülnek a szekrényben. nemtom, mi van velem...lehet, h ez már a fészekrakás? :shock:
és ebinc, költöztök? wow. mikor? hová? hogyan? miért? ha van kedved megírni, nekem/ünk lenne kedvem/ünk elolvasni.

Lányok, én a vasalást leszámítva is irtó aktív vagyok ma. mintha nem is lennék terhes. semmi bajom, sőt. ilyen jól még életemben nem éreztem magam (na jó, biztos igen, csak nem emlékszem konkrétan). friss vagyok, jó a közérzetem, pörgök ezerrel (már mostam, teregettem, pakoltam, törölgettem, virtuálisan kommunikáltam egy csomót..). egy gondom van csak: mit főzzek? vmi gyors kellene és finom....
:roll:

Kép
an°°di

Nálunk túróscsusza van, finom és gyors, na meg laktató. :)

Én tegnpa pörögtem, a mai korai keléstől pedig már ragad le a szemeim. :( Manó még mindig szaladgál, lassan ágyba rakom. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szerintem a Petra név is egy vagi kiscsajt takar.
Kiváncsi vagyok, hogy meg tudod-e változtatni, hisz szerintem már hozzád nőtt, mint a gyerekek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello Ebinc, az Angliával kapcsolatos kérdések engem is érdekelnek. A 3D-re meg menj csak el, nagy élmény lesz szerintem. Bár én nem voltam még, de a jövő hétre van időpontom. Majd legfeljebb mész még1x.

Andi, mit szólsz a Huba és Hubertához :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

:evil: :roll: :shock: :? :cry: Zsu, ezt mind szólom

csinálok inkább muffint. megkívántam.

Kép
an°°di

Lányok, köldökvér levételről mi a véleményetek? Ti terveztek?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj de finnyás vagy Andi, pedig itt az ember kiteszi a lelkét :mrgreen: :mrgreen:
Na de a Honoráta vagy a Hippolita csak bejön, hogy a H betűseknél maradjunk.
Csajok, ennyi hülye nevet :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Zsu, miért csak a H betűseket nézed??? :roll: jaj, olyan gyakorlatlan vagy :lol: mint én :lol: Honoráta. ja, statisztikus lesz a gyerek, akárki meglássa. :roll: :twisted: neeee
köldökvért? ebédelek én itten héjjjj!! ill. próbálok.
nem akarok köldökvért. az mire is jó? őssejtekből új szerveket kifejleszteni?
ajánlom, h egészségesek legyenek, mint a szüleik, különben ingünk-gatyánk rámegy a fagyasztásra :roll:

Kép
an°°di

Andi, ikreknél a 2. gyerekre csak 50%-ot kell fizetni, szóval kész főnyeremény :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, itt vagyok, csak közben dógozgattam is egy kicsinykét...
amúgy nagyon jó dolognak tartom, hogy mindig beírogatjátok, hogy mit főztök, én hetek óta innen lopkodom az ötleteket (imádok főzni, csak olyan nehéz kitalálni, hogy mikor mit..)
Asszem a mi babánknak megmarad a "Babagombóc" név, kezdem úgy érezni, hogy egyetlen egy név sincs, amit el tudnék neki képzelni. Van pár, ami még úgy tetszene, de ha kimondom és próbálom rányomni a babánkra, úgy érzem, hogy nem illik rá (hehe, nem megy a szeméhez, meg a profiljához, mi? :) ). Szerintem baromi fontos dolog a névválasztás, valahogy alakul hozzá az ember egyénisége (engem anno Esztergályosról neveztek el - nem a Károlyról természetesen :D -, apukám imádta az idiótizmusát, kajlaságát a nőnek, na most ukkellneki, megkapta :)) )

Ez az angliai dolog elég érdekes lesz. Párom programozó (büszkén állíthatom, hogy ráadásul nem is kispályás :oops: ), ami után kint két kézzel kapkodnak. A baba születése után ő már ki is megy :cry: , én maradok a két gyerkőccel itthon (Petykó - aki a fiam - miatt, mivel nem akarjuk év közben kitépni a suliból), és nyári szünetben megyünk utána. Ott Petyának lesz két és fél hónapja, hogy eldöntse: bele mer-e vágni az ottani suliba (egyébként itt kitűnő tanuló, az osztály legjobbja, ami feltételezi, hogy ha a nyelvtudás megvan, ott se lesznek gondok, főleg az ottani oktatás színvonalás ismerve :roll: .......)
Eddig csomó félelmem volt, most meg fene tudja, miért, de úgy érzem, hogy a lehető legjobb döntés (ha nem lépnénk meg, vélhetően egész életünkben azon filóznánk, mi lett volna, ha....), végülis veszíteni valónk nem igazán van.
Ami rettenetes nehéz lesz: párommal egy éjszakát sem bírunk ki egymás nélkül (jóvanna) :oops: , hogy a francba fogjuk bírni ezt az időt, míg ő kint mi meg itthon, nem tudom...
Hát ennyi :) - bocsi, hogy ha néha-néha írás szinten is felbukkanok, kisregényekkel traktállak benneteket :oops:

Kép
ebinc

sziasztok

lányok kérek plíííz energiát
tegnap Majci nem aludt sőt éjjel se,én meg konyhát takarítottam,este leraktuk a szőnyeget és átpakoltam a játékait,este 10ig,délelött a ruháit,most meg szortírozom a pici ruhákat
nagyon fáradt vagyok és nyügi ,nyaffff

Jolka

remélem Manó jól van
te hányas mretig mosod majd ki a kis rucikat,még nem mosom őket csak amit elöl hagyok begyűrködöm a szekrénybe a nagyokat meg gy nagy zsákba

majd ha lesz függöny rakok fel képeket a szobáról,de kezdek elkeseredni,sose végzek el :-(

A szoba képek amik fent vannak azokMajcinál készültek még,mostanra kb. 10szer ennyi ruha van és játék és kupi :-) vagy inkább :-(

Zsu
ha a fene nagy gyesből meg apárom extra fizujából futná bizti levetetnénk a köldökszinórvért,de örülök,ha ma kifutja a függönykarnis.

egyébként asszem 20 vagy max 40 kilóig használható fel csak tudnám akkor mire kérnek 20 éves fagyasztást :roll:

de Hajni majd jobban kifejti :wink:

Andi
ha szépen kérlek eljössz vasalni????légyszlégyszi,kéne mosnom is de még tele a szárogató,brrrr elegem van hüppp

Gabi
elvileg persze van eda ,de nem tom mit kell ahhoz tenni ,mondjuk én nem akartam és most sem akarom,ezért nem is feszegettem.

látnád most mennyi ruhájuk van a gyerkőknek :oops:

lehet bekéne nyomnom egy kis konyakot,lehet kérek is az anyóstól,annak úgy is van

na pussz ,folytatom :?
Vendég

Ebi
hajrá Anglia :-)
tényleg nincs semmi vesztenivalótok Petykának is jó lesz,egy Maja topikos társamék 3 lánnyal kint vannak Horvátba hasonló okok miatt és jó ott nekik :-)

nálunk aranygaluska van :-)

finom,de valami mást ennék,és remélem fogok is ha visszamegyünk vásárolni,megveszem amit a szem kíván :-)
Vendég

Timi.... kicsi konyak tuti nem árthat, amúgy meg fel a fejjel, örülj, hogy már a szőnyeg is lent van - na meg annak, hogy neked vannak ruhák, cuccok, nem kell azon gondolkodnod, hogy mijafrancból veszel meg mindent a gyerkőcnek:)
Ne aggódj, nemsokára túl leszel a rendezkelődésen, aztán kezdődhet minden előről :lol:

Kép
ebinc

aranygaluska.. :idea: nyammmmmi.... köszi az ötletet, hazamegyek, azt fogok gyártani (és itt egy szájnyalogató smile látható)

Kép
ebinc

Timi, megyünk arrafelé jövő héten. pontosan hol is laktok? benézhetünk.. . ;) vasalást azonban nem ígérek. egy órán át vasaltam. nem votl rossz, de nem vagyok én ehhez szokva :D
és ne keseredj el. még csak a 22ik hétben vagy, de már ilyen jól álltok Bíborkavárás-ügyben. ez irtó klassz!!!

Ebinc, én is mennék. a zuram nem. de Ti mindenképp próbáljátok ki sztem!

tényleg, Juztta, nálatok h áll a költözéses szitu? lesz belőle vmi vagy Zsuval tologatod a babakocsit?

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?