na, itt vagyok, csak közben dógozgattam is egy kicsinykét...
amúgy nagyon jó dolognak tartom, hogy mindig beírogatjátok, hogy mit főztök, én hetek óta innen lopkodom az ötleteket (imádok főzni, csak olyan nehéz kitalálni, hogy mikor mit..)
Asszem a mi babánknak megmarad a "Babagombóc" név, kezdem úgy érezni, hogy egyetlen egy név sincs, amit el tudnék neki képzelni. Van pár, ami még úgy tetszene, de ha kimondom és próbálom rányomni a babánkra, úgy érzem, hogy nem illik rá (hehe, nem megy a szeméhez, meg a profiljához, mi?
). Szerintem baromi fontos dolog a névválasztás, valahogy alakul hozzá az ember egyénisége (engem anno Esztergályosról neveztek el - nem a Károlyról természetesen
-, apukám imádta az idiótizmusát, kajlaságát a nőnek, na most ukkellneki, megkapta
) )
Ez az angliai dolog elég érdekes lesz. Párom programozó (büszkén állíthatom, hogy ráadásul nem is kispályás
), ami után kint két kézzel kapkodnak. A baba születése után ő már ki is megy
, én maradok a két gyerkőccel itthon (Petykó - aki a fiam - miatt, mivel nem akarjuk év közben kitépni a suliból), és nyári szünetben megyünk utána. Ott Petyának lesz két és fél hónapja, hogy eldöntse: bele mer-e vágni az ottani suliba (egyébként itt kitűnő tanuló, az osztály legjobbja, ami feltételezi, hogy ha a nyelvtudás megvan, ott se lesznek gondok, főleg az ottani oktatás színvonalás ismerve
.......)
Eddig csomó félelmem volt, most meg fene tudja, miért, de úgy érzem, hogy a lehető legjobb döntés (ha nem lépnénk meg, vélhetően egész életünkben azon filóznánk, mi lett volna, ha....), végülis veszíteni valónk nem igazán van.
Ami rettenetes nehéz lesz: párommal egy éjszakát sem bírunk ki egymás nélkül (jóvanna)
, hogy a francba fogjuk bírni ezt az időt, míg ő kint mi meg itthon, nem tudom...
Hát ennyi
- bocsi, hogy ha néha-néha írás szinten is felbukkanok, kisregényekkel traktállak benneteket