Új privát üzeneted érkezett!

Lina
köszi :) Szegény kicsi Lili :( Gyógyuljjjjjon meg gyorsan, teljesen!!!

Lili
Köszi a bókot. :oops: :D Drukkolok hogy kis kukis legyen, de...tudod én mennyire, de mennyire kislányt szerettem volna... :) most meg Imádom hogy 2 fiam van! :) :) :) (de azért még mindig vágyom kislányra is :) ..melléjük :) )
2 pici lány is nagyon jó lehet! :)

KépKép
KépKép
nana09

Jaj, kislányokról jut eszembe...turkáltam a barátnőm kislányának 2 nacit, de nem lett jó rá :(

Lefényképeztem, mielőtt visszavinném, hátha valakinek tetszik és jó is :) és örömet szerezhetnék :) ...hogy örülnék én ilyen ruciknak fiúsban... :( :) :wink: ....persze fiús ruci megint nem volt :(

Kép

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana:
Képek nagyon jók,fiúk nagyon cukik :)
A gatyók mekkorák?és mennyi az annyi?

Lina:
Jaj szegénykéim!!!Gyors gyógyulást Lilinek!!! :(
kazi

Szió Kazi,

A fenti 600 Ft volt és 6-12 hó Marks and Spencer (tuti nem jól írtam :oops: :lol: ) 10 kg, 76 centit ír. Botira felpróbáltam :oops: (lehet röhögni :lol: ), Ő 86-92-es rucikat hord, de kis rövidlábú. :lol: Persze le is mérhetem :roll: :D
A lenti 400 Ft volt és 12-18 hó van a címkében

KépKép
KépKép
nana09

Lina,
nagyon rátok jár a rúd :(, gyors gyógyulást kívánok!

Lili,
kispasi :), szurkolok! Melyik napra lesz eredmény?

Nana,
nagyon helyesek a srácok, és majd jön az a csajszi, amikor ő akar :wink: . Szerintem Esztire kicsik a nacik, majdnem 90 centi már.

Timci,
nagyon édes a babád.
balim

Timci!

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!!!

Nana, mekkorák a nacik? (az én lányom 86-os hord). Főleg a második tetszik nagyon!
A fiaid meg szívtiprók!!!!!

Donoé,
Látom te is képeket cseréltél :)

Lina,
Kicsi lányodnak jobbulást!

Mi is voltunk szombaton cirkuszban, és amit nem gondoltam volna Ádám végig ülte, igaz a patogatott kukorica is segített, hogy nyugton maradjon. De a legjobban az ugráló vár tetszett neki a cirkusz udvarán. Nem gondoltam, hogy felmerészkedik rá egyedül, de utánna meg alig lehetett leszedni róla :) (én ennek örülök a legjobban).

Kép

Kép
nyhk

Nana,

Bocsi közben látom már írtad! Ha Kazit nem érdekli (ő volt az első), akkor engem a második érdekelne (ha rámegy a kicsi lányom nagy fenekére).

Kép

Kép
nyhk

Nana:
Lehet,hogy jók!Merre is laktok?Vagy hogy oldjuk meg?
kazi

Nyhk
Nekem is a második tetszik jobban. :) A bnőm kislánya egyidős Petrussal, csak Ő nagyon kis "pocis" és deréban nem volt kényelmes neki.
Hátul végig gumis a dereka, de vékony kislányra való, így alapban 21 cm a dereka és 35 cm hosszú

Balim
Köszi :)

KépKép
KépKép
nana09

Figyu Kazi, Úgy okés neked ha a férjem beadja a Férjednek az Üzletbe? Minden nap ott megy el amikor jön-megy az oviba. :) (múl héten én is láttam a férjed az üzlet előtt :))
Aztán ha nem gond nálatok is maradhatna, amíg mi vissza nem jövünk a nyaralásból, úgyis csak utánna terveztem visszavinni.
Holnaptól már reggeltől-estig csak ide-oda rohangálok... :( készülök a nyaralásra!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana:
Jó oké!Remélem jó lessz,mert Lari nem éppen karcsú :lol:
kazi

Nana,

Az én kislányom is pocis, plusz nagy popsi, biztos kicsi lenne, meg Kazi volt a gyorsabb :) .

Kép

Kép
nyhk

Kazi
Gyulának hívják a férjed?

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek, most derült ki (mások szóltak :) ) hogy "híres" lett Botu. :D :D

Az Ovi Kerti Partyjáról vannak fent képek a Baon.hu-n és Botiról külön is. :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Balim,
most úgy néz ki semmi komoly, tegnap, ahogy Lili felköhögte azt a sok trutyit, talán el is múlt a gond, de azért megnézettem. Van egy minimális gégehurutja. Kaptunk itthonra fulladás ellen kúpot, biztos, ami biztos alapon, meg kis Calcimusc, ennyi.
Úgy látszik, csak az én lányom nem akar nőni, ma lemérettem, mert a kórházban olyan keveset mutatott a mérleg, meg akartam nézetni, azon, amin szoktunk is méreckedni. Hát, még mindig 10,3 kiló, pedig már 10,35 is volt :D , és kemény 77,5 centi, a 77 helyett :D Ezt két hónap alatt mind sikerült nőni!

Nana,
ez a távolba nézős kép olyan édes!!!

Nyhk,
neked is köszi, most már szeretném hanyagolni az orvosokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana, de szép nacik, én is kinéztem őket, csak Hannának már kicsik...Jók az új avatarok, és ezek a képek :D , gyönyörűek!

Lina, mostmár elég ebbőla sok betegségből!!!! Ne izgulj Lili súlyán!
Nem tudod, h van-e már meztelen adsl a T-comnál? Lassan aktuális lesz, jövő hónapig van érvényes hűségnyilatkozatunk a fiberrel.

csajszim gyönygöt fűz... :D

Kép
seriff

Adrienn,
Emlekszem ratok :lol:

Ser,
Mi is voltunk cirkuszban. Beni vegig ulte a z egeszet. (Pankaval kellett neha setalni :wink: ) Es Beni azota mindenkinek elmeseli :lol: Nagy elmeny volt neki. Ma jott hozzank az anyosom es egybol ezzel kezdte :wink:

Timcinek es Attinak gratulalunk. Jol fejlett kisbaba szep szemekkel :wink:
mvirag

Lina,
Jobbulast nektek, gondolom mar nagyon tele van a hocipod. Nekem tobb mint egy honapon keresztul nathasak voltak a gyerekek, de mar azt hittem beleoszulok....

Balim,
Szeptemberben kezdek elvileg. Meg nem kaptam ertesitest, de a vezetonon azt mondta, hogy ne adjam be mashova a paprit mert tutti felvettek. Szoval remelem...

Nana,
Boti nagyon helyes :lol: Nem csoda hogy felraktak a kepet :wink:

Annyit veszekednek mostanaban Beni meg Panka hgy kezdek begolyozni :roll: :roll:
Tobb gyerekesek: Mit lehet ilyenkor csinalni? Meedig fog ez tartani :roll: Ja es pont emiatt kulon csoportban lesznek a bolcsiben.
mvirag

Nana:
Igen, Gyulának hívják a férjem!holnap hozza a férjed?
képek nagyon édesek,a második a kedvenc(látom a vonalzón neked is :) )Mikor indultok nyaralni?mikor turizol Botit is viszed magaddal?

Don,Nyhk:
Nektek is jók a vonalzós képeitek!!! :)
kazi

Kazi,ha nektek nem lesznek jók a gatyók, mi vevők vagyunk rájuk, sztem Zsófira jók. Ő olyan kis vékony, meg nem is magas. Kis cuki. :)
Nana, egyébként nagyon tetszenek! :)Nekünk nem akarsz túrni ilyen jókat? :wink: Jó az ízlésed. :)

Majd még jövök.
birolili

Nana, Boti nagyon szép! :) Ha lehet fiúra ilyet mondani. :) "Helyes pasi!"
birolili

Hú Lili, sztem Hanna és Zsófi egy méret, csak neki már annyi ruhája van, ma is nem is néztem már neki, de ha Neked is kell, majd hétfőn szétnézek! Szoknyák is szóba jöhetnek?

Kép
seriff

Sziasztok!

Nyhk,Kazi!

Köszi a vonalzós dícs.-t :D Dóra ötletén,hogy Borsikának megcsinálja a Lilypie-set,megcsináltam én is,nagyon klasszul mutatta a korát,de a kódja nem 3 gyerekeseknek lett tervezve :lol: Túl hosszú az aláírás,pedig csak Barbiét cseréltem le.

Borsika!

Hová tűntek a vonalzóid?

Linácska!

Ne aggódj,ha nem nagy súlya van Lilinek!Jobbulást Neki!!!Barbi 2 évesen 9 kg volt,Noémi meg 10 hónaposan 11.8kg :oops:

Lili!

Hogy vagytok?Pici pocaklakód?

Cukkker!

Merre vagy?Vagy még tart a suli?
Vendég

Csajok!

Már annyiszor akartam kérdezni,nem szoktatok teszveszezni?Én rengeteg holmit veszek onnan,nagyon sokat 1!!!ft-ért,10ft-ért.Sokkal olcsóbb,mint a turi,s nem kell tolonganod sem.Van pl. egy Hunyadiváros csajszi,gyönyörű cuccai vannak neki,nagyon jó áron!Meg van több kecskeméti is.Múlt héten pl.vettem egy farmert magamnak,tiszta új,290.-+posta 350.-,lemértem,még ha 2.500.-kg uriban is 1.400.- lett volna.Én imádom!Amit kinőnek,azt meg felteszem,eladom.
Vendég

Sziasztok,

Megint nem voltam gép közelben, de hallottam a legnagyobb hírt a héten, hogy Timci kisfia megszületett. Innen is nagy gratula nekik, boldogságos perceket, órákat, majd napokat… és éveket Nekik. Képek szupik. Atticy nagyon édi.

Lili, Pille, Dóri, Balim, Kazi, Nyhk, Nana, Donoé, Roz, Dettus, Ser,

Köszi a gratulát. Apa örült és közölte, most lánya lesz. Nekem mindegy, csak egészséges legyen. A család is örült, bár, anyukám, aki nem tudta, hogy szeretnénk most kistesót meglepődött, de ők is nagyon örültek. Ja, ő tuti le akart volna róla beszélni, így nem mondtam neki előtte semmit.

Balim, Roz, Lina, Pille, Dettus, Lili, Ser, Nyhk, Donoé, Thymi, Kazi,

Köszönöm a névnapi köszöntést is kissé megkésve.

Nana,

Botinak nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok, most már 3 napot megcsúszva. (Amikor leültem ide, még csak 2 volt.)
Nagyon édesek a srácok a képen. Danus már olyan nagy fiú, na nem mintha Boti nem az lenne. A múltkor is kérdeztem, csak lehet, nem olvastad. Mesélsz az első szerelemről? Mármint Botiéról.

Ser,

Mit szólt Hanna a cirkuszhoz? Tetszett neki?
Tök, jó hogy tartjátok a kapcsolatot a gimis oszt. Társakkal. Én most próbálok érettségi talit szervezni.
Tényleg jó oldal. Láttam, hogy egy csomó mást is lehet ott találni, de legutóbb még célirányos voltam.

Roz,

Édes lehet Adri, ahogy nézi a tükörben a matricát. De ugye te is megdicsérted?
Megint Nikivel és Ákival mentél? Adrikát mikor kell majd vinned? Fúú, kíváncsi vagyok hogy bírjátok a teljes kajamegvonást. Remélem minél gyorsabban itthon lesztek.
Köszi az infót szem ügyben. Remélem minél hamarabb javul Adrika szeme. Ilyen vén fejjel úszni tanulni. Roz, ki a vén??? Ne hülyéskedj már, de komolyan, nyugodtan menj csak te is.

Hajny,

Rigófüttyös cseresznye-szüret megvolt? Anna jól érezte magát?

Donoé,

Jók az új kisképek. Strandoltatok?

Pille,

Jó volt olvasni, hogy Orsi már jobban van. Ezek a fránya betegségek, valahol vkinél mindig felütik a fejüket. Pedig mindenki kibírná nélkülük is.

Erszényes, Thymi,

Jó a közös kép. :)

Lina,

Lili tök ügyi a bilivel. Gergő most, hogy sokat iszik a melegben leszokott arról, hogy mindig szóljon, így csak a nagy dolgok kerülnek a bilibe.
Édes Lili a képeken, micsoda loknik. :D

Dóri,

Ha szerdán nem lesz nagy hőség mehetünk a játszóra. Én meg viszek egy ceruzát, jó? :wink:

Balim,

Igen, nyilvános lett, nem bírtam tovább. Vonalzót majd a 12. heti uh után kap a kis Mazsola.
Elhiszem, hogy nagyon örültél, amikor kiderült, hogy Eszti Eszti lesz. Jól sikerült/ek a névnapi buli/k?

Dettus,

Nagyon jók a képek. Lencike is igazi kis hölgy már. Nagyon cuki a kalapos kép, de a többi se semmi.

Virág,

Egy kalappal a vizsgákhoz. A kép szuper. Még ennyi kis motorost együtt.
Remélem gyorsan túl lesztek a veszekedős időszakon. Majd megkérdezem a barátnőmet, neki 3 évesek az ikerfiai.

Adrienn,

Szerintem nyugodtan panaszkodhatsz. Ha tudunk adunk tanácsot és segítünk.
Szinglik, nem szinglik csak átmenetileg szalmaözvegyek, mert egyedül vannak otthon. Szerintem.

Nyhk,

Én is észervettem a képcserét Petrusnál. Gergő is imádja az ugrálóvárakat. Kiszedni sem lehet belőle. A motoros találkozón is volt egy, totál kiakadt, amikor elkezdtek pakolni, hogy vége, mennek hazafelé.

Szép napot mindenkinek!

geli08

Sziasztok!

Kazi
Kiderült hogy a férjem ismeri a férjedet. :D Valamelyik nap autóból köszöntek is egymásnak. Tegnap kellett volna hogy beadja, de elfelejtette :( Ma viszi! :D

Csütörtökön este indulunk, éjszaka fogunk menni,hogy manók aludjanak. (de félek mi lesz...Boti nagyon rossz alvó, Danusnak az autóülése meg ugye már ilyen teljesen egyenes...aludni benne... :( :shock: , már fél óra után elzsibbad szegény :( )

Geli
Én is kicsit megkésve :oops: de Csupa Jót és Szépet!!! :D
Boti szerelme... :lol: múló fellángolás volt 8) de majd mesélek, irtó édesek voltak! :D

KépKép
KépKép
nana09

Az új vonalzók szuper jók, Nyhk és Donoé :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Detti, mar tegnap meg akartam dicserni a fenykepeket!:) Milyen csinos kis napozoja van a lanynak! :wink: :D

Geli megkesve en is boldog nevnapot kivanok! :oops: :D
Szerdan nekunk csak delelott jo, mert du. jonnek hozzank. Remelem nem lesz meleg, szerintem aznap reggel felhivlak es megbeszeljuk, ok?

Don, melyik linket akartad bemasolni? Ami url - lel kezdodik, az tuti befer meg harmadiknak! Borsikanak is igy mukodik!

Lili, mikor tudjatok meg az eredmenyt?
Tegnap voltam AFP-en, rogton beutaloert kell menni a terhesgondozasra, a betegkaput ki lehet hagyni, ott alltam felesleges fel orat, aztan meg a beutaloert tobb mint egy orat. Es nem ehgyomri vervetel! En meg majd ehenhaltam fel 11-ig mire sorra kerultem... :twisted:

Nana, nagyon szepek a fiuk! :D

Latom sokan utazunk. :lol: Mi kedden indulunk nyaralni, mar nagyon varjuk. Kicsit azert izgulok. :roll:

Kép
Kép
Kép
borsika33

H E L P!!!!

Kiderült hogy S. O. S. vennünk kell utazóágyat. :(
Csak a Brendonban találtam elfogadható árban (akciós)
Nem megy valaki esetleg arrafelé ma vagy holnap??? vagy nem tudtok valakit? Nálunk mindenki nyaral...

Esetleg LINA?? óriási segítség lenne.

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Borsika :) és hová mentek? Miért izgulsz? :)

KépKép
KépKép
nana09

Borsika, ne haragudj, elfelejtettem kilepni, miutan bemasoltam a vonalzokat!!!

Szoval en - Dora - irtam az elozo Borsikas bejegyzest!!!

Annyira bena vagyok....

:oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :shock: :shock: :? :oops: :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Borsika, te is babát vársz? Nem olvatsam el vmit? :roll: :oops:
Az eredményt a hétre ígérte a doki, nem tudom melyik nap. Vagy lehet, h. mondta, csak én nem figyeltem jól? Már nagyon várom.
birolili

Köszi Dóra, már azt hittem, h. Borsika vár babát. :)
birolili

Most alaposan bekavartam... :roll: :oops: :roll: :oops:

Jaj Borsika annyira szegyellem am! :oops: Ez a vacak Uj valasz kuldese panel nem mutatja, hogy ki irja a hozzaszolast, a legfelso reszt meg innen nem latni, hogy ki van belepve. Nekem meg rovid az agyam... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, miert nem kertek kolcson? Vagy maskor is hasznalnatok, nem csak most?

Kretara megyunk es a repulotol tojok kicsit. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Geli :shock:

Lemaradtam... :roll: Gratulálok a tesóhoz! Mennyi idős is?

Kép
Kép
Kép
thymi

Dóri :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Dóra

:lol: :lol: :lol: Sztem senki nem fogja leszedni a fejed. :wink:
Először én is csak néztem h most mi is van? Borsika babát vár :?: Aztán láttam h te írtad :lol: Bárkivel előfordul :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Dóri
HÚÚÚ bizti szuper jó lesz nektek!!! :D :D :D
Hát igen, Danussal megúsztuk, mert akkor volt kitől kölcsönkérni :wink: most viszont, csak nyáron elvileg 3szor kellene kölcsönkérni....amit pofátlanságnak tartanánk :roll: :oops: :)

KépKép
KépKép
nana09

Dóri,
ez jó volt, én is csak néztem először, hogy most mi van? :lol: De szerintem semmi gond. Kréta klassz lesz, mi hat éve voltunk, pont akkor indultunk mikor kiderült, hogy Milán már pociban van. A repülőúttól ne félj, nagyon gyorsan ott lesztek (kb. 2 óra). Melyik részre mentek?

Nana,
én szívesen odaadnám, de Tatabányán van anyóséknál. Ha most sikerülne valakitől kölcsönkérni, akkor később a nyár folyamán szívesen odaadom, mi nem tudjuk már használni.

Geli,
névnapozás jó volt, bár mint házigazda, nem tud az ember annyira kikapcsolódni, de gondolom ez ismerős... Hogy érzed magad? Hányinger, hasonlók?

Virág,
ez a régi munkahelyed vagy az új amire pályáztál? Biztos jó lesz már mást is csinálni majd meglátod (bár könnyebb nem lesz). Veszekedés meddig? Hát nálunk nem, hogy csökkenne, hanem egyre többet veszekszenek, szóval erre én is kíváncsi lennék? :lol:
balim

Sziasztok!

Nana:
Oksi várom a gatyókat!!!Férjem(majdnem)mindenki ismeri,csupa olyan munkahelyeken dolgozott eddig,ahol sok ember megfordul.Én meg nem győzök köszöngetni az "idegeneknek" ,ha együtt megyünk valahová.ha nyaralunk akkor is mindig találkozunk ismerőssel,legyen az külföldön ,vagy itthhon :)
Ma voltam én is a turkálóban a Petőfi S.u,de semmit se találtam,meg volt 2nő,össze -vissza lökdösődtek,meg kikapkodták a kezünkből a ruhákat :shock: :shock: :shock: ,rájöttem ez nem az én világom,erre születni kell :roll:
Sajnos nem tudok segíteni utazóágy ügyben,nekünk nincs és pestre se megyünk.

Dóra:
Ez nekem is tetszett!!! :lol:

Virág:
Enyémek is veszekszenek már :roll: ,azt mondják hagyni kell,had rendezzék le maguk között :wink: (néha én is kibirom :lol: )
kazi

Ok Kazi

Na ezt a lökdösődést én sem bírnám! :( én sem vagyok ez a típus.
Botival lehetetlen lenne menni, még sima boltba sem tudok vele 2esben, mert nem bír egy pillanatig sem nyugton maradni.

Kitaláltuk, hogy Kb. 2 hetente szombat délelőtt Danussal csak 2esben elmegyünk csavizni, cukrászdába, parkba...olyankor ugrok be a turiba, szerencsére általában tök egyedül vagyok a "gyerekosztályon" :D :lol: de azért én is találkoztam már ilyen "elvetemült", IQ bajnok :roll: :( anyukákkal. :(

Köszi Balim, kedves a felajánlásod :)
lehet hogy élni fogok vele. :)

KépKép
KépKép
nana09

Dettus - hatha olvasod -, a telcsim az autoban maradt :? , lehet, hogy 4 utan elmegyunk a Szimferopolterre, ha van kedvetek, ott talalkozhatunk. Ha megsem mennenk, akkor irok a forumra fel negyig.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Na,előbb írtam egy hosszút,aztán bemondta az unalmast a babanet :evil:

Dóra!

Csak néztem,hogy mi van,Borsika írja,hogy Borsikának így sikerült :lol:

Nana!

Köszi a dics.-t! :D

Geli!

Á,ez még tavalyi kép,idén még nem voltunk strandon.

Lili!

Írtam pü.-t remélem megkapod,nem szállt el az is.

Irigyellek Benneteket,kik nyaralni mentek! :D
Vendég

Kép
Az előbb,mikor a hosszút írtam,Noémi a földön be Thomasozott :lol: :lol: :lol: Olyan édi,hogy lehet játék közben elaludni? :lol:
Vendég

Nana, mikor jöttök haza? Ha 15-én, péntek délig, akkor oda tudom adni a miénket, mi csak akkor indulunk, de lehet,h Ti hosszabb időre mentek?

Kép
seriff

Dora

Most olvastam, ez tök jó volt még én megepődtem!!!!!!!!!!!
Kösz a segítséget!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Don, Noémi egy óriás! Milyen édes, ahogy elaludt :) !

Dora, Kréta nagyon jól hangzik, biztosan szuper lesz,mikor is?a igen 1 hét múlva, látom már.
:lol: :lol: :lol:

Kép
seriff

Ser!

Tényleg nem egy törékeny baba :lol: :lol: :lol: De majd megnyúlik,Donát is pont ilyen volt,most meg magas nyúlánk.Már a korához képest magas,nem hozzám :lol:
Vendég

Nana,
a férjem minden nap megy Pestre, ha kell, biztosan be tud ugrani holnap hazafele a Brendonba. Nekünk sajnos pont most hétvégére kell az utazóágyunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?