Sziasztok,
Megint nem voltam gép közelben, de hallottam a legnagyobb hírt a héten, hogy
Timci kisfia megszületett. Innen is nagy gratula nekik, boldogságos perceket, órákat, majd napokat… és éveket Nekik. Képek szupik. Atticy nagyon édi.
Lili, Pille, Dóri, Balim, Kazi, Nyhk, Nana, Donoé, Roz, Dettus, Ser,
Köszi a gratulát. Apa örült és közölte, most lánya lesz. Nekem mindegy, csak egészséges legyen. A család is örült, bár, anyukám, aki nem tudta, hogy szeretnénk most kistesót meglepődött, de ők is nagyon örültek. Ja, ő tuti le akart volna róla beszélni, így nem mondtam neki előtte semmit.
Balim, Roz, Lina, Pille, Dettus, Lili, Ser, Nyhk, Donoé, Thymi, Kazi,
Köszönöm a névnapi köszöntést is kissé megkésve.
Nana,
Botinak nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok, most már 3 napot megcsúszva. (Amikor leültem ide, még csak 2 volt.)
Nagyon édesek a srácok a képen. Danus már olyan nagy fiú, na nem mintha Boti nem az lenne. A múltkor is kérdeztem, csak lehet, nem olvastad. Mesélsz az első szerelemről? Mármint Botiéról.
Ser,
Mit szólt Hanna a cirkuszhoz? Tetszett neki?
Tök, jó hogy tartjátok a kapcsolatot a gimis oszt. Társakkal. Én most próbálok érettségi talit szervezni.
Tényleg jó oldal. Láttam, hogy egy csomó mást is lehet ott találni, de legutóbb még célirányos voltam.
Roz,
Édes lehet Adri, ahogy nézi a tükörben a matricát. De ugye te is megdicsérted?
Megint Nikivel és Ákival mentél? Adrikát mikor kell majd vinned? Fúú, kíváncsi vagyok hogy bírjátok a teljes kajamegvonást. Remélem minél gyorsabban itthon lesztek.
Köszi az infót szem ügyben. Remélem minél hamarabb javul Adrika szeme. Ilyen vén fejjel úszni tanulni. Roz, ki a vén??? Ne hülyéskedj már, de komolyan, nyugodtan menj csak te is.
Hajny,
Rigófüttyös cseresznye-szüret megvolt? Anna jól érezte magát?
Donoé,
Jók az új kisképek. Strandoltatok?
Pille,
Jó volt olvasni, hogy Orsi már jobban van. Ezek a fránya betegségek, valahol vkinél mindig felütik a fejüket. Pedig mindenki kibírná nélkülük is.
Erszényes, Thymi,
Jó a közös kép.
Lina,
Lili tök ügyi a bilivel. Gergő most, hogy sokat iszik a melegben leszokott arról, hogy mindig szóljon, így csak a nagy dolgok kerülnek a bilibe.
Édes Lili a képeken, micsoda loknik.
Dóri,
Ha szerdán nem lesz nagy hőség mehetünk a játszóra. Én meg viszek egy ceruzát, jó?
Balim,
Igen, nyilvános lett, nem bírtam tovább. Vonalzót majd a 12. heti uh után kap a kis Mazsola.
Elhiszem, hogy nagyon örültél, amikor kiderült, hogy Eszti Eszti lesz. Jól sikerült/ek a névnapi buli/k?
Dettus,
Nagyon jók a képek. Lencike is igazi kis hölgy már. Nagyon cuki a kalapos kép, de a többi se semmi.
Virág,
Egy kalappal a vizsgákhoz. A kép szuper. Még ennyi kis motorost együtt.
Remélem gyorsan túl lesztek a veszekedős időszakon. Majd megkérdezem a barátnőmet, neki 3 évesek az ikerfiai.
Adrienn,
Szerintem nyugodtan panaszkodhatsz. Ha tudunk adunk tanácsot és segítünk.
Szinglik, nem szinglik csak átmenetileg szalmaözvegyek, mert egyedül vannak otthon. Szerintem.
Nyhk,
Én is észervettem a képcserét Petrusnál. Gergő is imádja az ugrálóvárakat. Kiszedni sem lehet belőle. A motoros találkozón is volt egy, totál kiakadt, amikor elkezdtek pakolni, hogy vége, mennek hazafelé.
Szép napot mindenkinek!