Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi!

A férjem telke, falun van, az nem ér sokat, az enyémhez érzelmi szálak kötődnek, azt nem adom el. Inkább majd az öcsémé lesz, ha építkezni akar. Nagyon jó helyen van. felesleges lenne elpocsékolni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu!
Nem a baba csuklik véletlenül? Szerintem azt érzed, olyan ütemes rángás, vagy rászkódás...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megjöttem, és mindenki lelépett. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihóóó!

Baba boldogság: mind a kettő igaz.
Ha anya boldog, akkor megkapja a baba a véren kereztül a boldogság hormont (igen ez arra is igaz, ha anyu apuval boldog)
Ha anya édeset eszik, akkor a baba is érzi álítólag az ízt a magzatvizen keresztül (ez így elsőre nekem is meredek, de több heyen olvastam) és persze az édes neki is tetszik...

Jolka, már csuklanak? Arra emlékszem, hogy a tesómnak a vége felé csak úgy járt le-fel a hasa amikor a lányok még odabent csuklottak...

Spenót... azt én sem szeretem, de a sóskát nagyon!

Jutta

KépKép
jutta

nem léptünk le. én most fejeztem be az egész napos munkát, és agyhalott vagyok. a kezem is fáj. semmi kedvem ülni és gépelni, ezt csinálom reggel 8 óta. nyűgös vagyok, és a gyerkőcök sem szeretik már ezt a pozíciót.

Jolka, próbáld meg a boltban a szalaggal mielőtt megveszed. én is akartam ilyet, de ehhez sztem olyan magasnak kell lenni, mint Móni.. ill. rajtam béna volt. de ez semmit nem jelent. keki és pöttyös. az cuki lehet! vedd meg, aztán eladod vkinek itt, ha meggondolnád magad ;)

most azonban tényleg lelépek.
mindenkinek szép álmokat.
holnap! ;)
:arrow:

Kép
an°°di

Jutta. állítólag igen, éni s furcsálottam. Manó nekem is az utolsó hónapban csuklott nagyon. De a tesó már produkálja. Kérdeztem a dokit, hogy lehetséges- e, igen... :shock: Végül is az UH-n is látszott, hogy nyitogatja a száját, olyan lesz mint az anyja, be sem áll a szája:D Tehát tuti ilyenkor nyel is egy kis magzatvizet. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Andi!

Megértem, Én is megyek lassan...Én ma nem csináltam semmit. Pénzért én is dolgoznék egy kicsit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

NA megpróbálok alukálni, tegnap nem igen ment...
Bár meglepő módon nem paráztam annyit a betörőkön, de a kölök bulit rendezett. Hajnal 2-ig nyomta és 6-kor újfent nekikezdet!

Ebből remélem nem kell hosszútávú következtetést levonnom az alvási szokásairól... :?

Jutta

KépKép
jutta

Jaj, Marek, nehogy már miattunk lemondd a nadrágot! Én nem lebeszéltelek, csak tényként közöltem, hogy én nem tudok már rendes gatyót hordani. Bár nincs is merszem rendes nadrágot próbálni :lol: Én szerencsére találtam néhány tök jó szabású kismama nadrágot.

Jolka, hát nem tudom, hogy csuklik-e. Mondom, olyan érzés, mintha a hasam közepéből egy kötélen keresztül ki akarnának húzni valamit. Nem ütemes, szerintem nem csuklás ez még. Tényleg szar érzés volt, szerencsére azóta nem csinálta.

Hű Móni, most nagyon irigyellek, sőt holnap még látod is a lurkót, mert lesz egy ellenőrző ultrahang is, ugye?

Jolka, tényleg szupi a ruha, de szerintem is magasaknak áll jól, mint a hosszú ruhák általában.

Jutta, azt olvastam, hogy a baba alvás-ébrenlét ciklusai terhesség alatt hasonlóak a születés utánival, szóval készülj fel :lol: Bár ha figyelembe veszem, hogy mennyi marhaságot olvas az ember :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hahó :-)

de édesek vagytok ,hogy hiányoltatok :-) :-) :-)

hát tegnap it voltak anyukámék egész estig,ma meg kilett tapéttázva a szoba,yes,yes,yes.Igaz én leakartam velük rakatni a szőnyeget is akor most se itt ülnék ha nem rámolnák.De hát kifáradtak após pajtással és elnapolták holnapra a projektet :?
De leaglább a tapéta fent van,remélem nem esik le.Közbe voltunk búcsúba,Majci kapott két lufit,ost is azzal játszik,plusz este elmentünk a tescozni,mert ha nekiállok a szobának akkor úgyis azt csinálom.Függöny ,ablak minden :-)

Móni
te vagy az én emberem,meg aki szereti a sört,én is bírom.És ahogy Jolka mondta jót tesz a tejcinek,én nyomtam befelé már a kórházba is.Sajnos elég költséges,de a tejért mindent.Jah alkaholmentest ittam ám :-)

hogy sikerül a pisztáng?

tojáspörköltet imádom,de én nokedlival és salátával,nyammmiiii

apukám is nagy horgász,gyerekkoromba csak néha vitt el ,mert mindig csináltam vaalmit.Legkedvesebb emlékem:kánikula,7-8 éves voltam,rugdaltam bele a kutyakakit a vízbe,aztán belerepült a vadiúj szanndim.A forró aszfalton egy lábon ugrálva rohantam apuhoz ,hogy mentse meg a szandálom,jött is a hálójával,de persze a színdál nem lett meg :-) Tök jó volt,mindig zsíros kenyeret kaptam lila hagymával .
Apu is mindig visszadobja a halat,ill majdnem mindig.

Kikérem magamnak hölgyeim,szeretem én a zöldséget,gyümölcsöt csak mértékkel,az ilyen patiszon meg tk,padlizsán ezek nem az eseteim,de azért eszek zöldséget gyümiről nem is beszélve.Megmondom őszintén ennyi cserit,meggyet életembe nem ettem meg mint az elmúlt héten :-)

Nektek nem lendül be a baba ha esztek,enyém szinte mindig,mintha azt mondaná még,még.

Zsu
szerintem ez nem csuklás még valamit piszkált biztos babóka.
Nekem kb a 30ik héttől volt érezhető a csuklás Majával.De már ilynekor is csuklódhatnak (vagy hogy írjam) ,Bibi is nyelte e a 4dén a magzatvizet.

remélejük nem igaz ez a napi ébrenlét dolog,mert akkor 10 és éjfél között nagy bulira számolhatok

Marek
szerintem nyugodtan vedd meg azta a nadrágot ha annyira tetszik és kényelmes,szülés után úgysem lesz jó egyből a régi,nem terhes nadrágod.

Andi
ez a vérnyomás szuper :-) :-) :-)
azt honna tudod hogy csak HUba mozog?ill. hogy őt érzed vagy rosszul értelmezek vaalmit?lehet mert úy érzem bekéne fejeznem az aírást mert agyhalott vagyok ,én is :-)bezzeg Maja épp masszírozza az alvó apja hátát

Gabci
mizu???????????
Vendég

és szeretem a sóskát meg a spentót is :-)

és most megpróbálom Majcikát elaltatni :-)

bocs a sok hibáért

jó éjt Kép
Vendég

Mártás lett a sóskából! És én a spenótot is szeretem. :oops: Mindent ami zöld, lehet, h valamelyik előző életemben musztáng voltam (vagy szamár!). :wink:
Zsu! Én nekem egy babavárós könyvem van (na jó kölcsön :lol: ), és abban az van, h ilyenkor már tud fogni, pl. köldökzsinórt. Na, mit szólsz?
Timi! Nem voltam ma itthon, így csak később lesz pisztráng, de beszámolok! Már fenem rá a fogam! Ki is az aki, nem szereti a halakat? Én imádom!
Ja, nekem teccik a Bíborka név. (Láttad valamelyik megasztárban a Bocskor Bíborkát? Ugyan sok hangja nem volt a csajszinak, de szimpin állt a zenéhez és jó fazon volt! Mint egy Klimt festmény... néha...)
És holnap valóban lesz kontroll genetikai uh és fogom látni a lánykát! :lol: És a fogorvosig lesz jó néhány órám kóborolni Pesten...mit csináljak? Shoppingoljak? A gáz, h eléggé lapos a bankkártyám! :?
És ha nagyon-nagyon megkívánom a sört a melegben, azért egy pohárral ihatok? :oops:
Na eltakarodtam, mert nehéz frissen lakkozott körömmel gépelni! :roll:
Jóccaka!
ermoni

Jó reggelt!
Megyek dolgozni, csak fél kilenc után érek haza :cry: Nem akarom!!!! Főleg nem ennyi órát!!! Legyen már vége!!!!
Lehet, hogy ma hisztis leszek? :?
Na most reggeli, hátha az segít :roll:

marek

Képzeljétek...állok a buszmegállóban, táskámban egy napi élelem, mindenre felkészülve, jön a busz, erre a csörög a telefon, hogy a héten nem tudnak ezzel (angol) foglalkozni, ne menjek :shock: Annyira jó cégeknél tanítani!!! A cég kifizeti a dolgozónak, ők meg sz*nak bele az egészbe! :twisted: :twisted:
Már annyit csúszott a tanfolyam, hogy tuti onnan megyek szülni :twisted: :twisted:

Így hazajöttem, délben megint kiállok a buszmegállóba, remélem akkor már nem mondanak le semmit, mert a tököm tele van az egésszel!!!

Szóval délelőtt leszek, bár lehet, hogy akár le is feküdhetnék, korai volt ez a fél hét :twisted: :twisted:

marek

sziasztok.

Hétvégén nem voltam gép előtt, szombaton csavarogtunk, vasárnap főztem-sütöttem, Marcót köszöntöttük, már 2 éves a nagyfiam. :lol: :lol: Szval ma kellően fáradt vagyok. :wink:
Most melóznom kéne, de próbálok visszaolvasni. :lol:
Vendég

Timi, kaja után nekem is nagyon ugrál a Baby, valószinűleg imád enni és ilyenkor kap egy kis energia bombát :lol: De én azt is észrevettem, ha csak szimplán megiszom jó sok vizet, utána is nagyon éber.
A babaszobát tapétáztátok? Milyen szinű lesz?
És Biborka jóóóóóó!

Jutta, ma azt olvastam, hogy nem igaz ez az alvás-ébrenlét marhaság. Szóval nyugi :lol: Csak beijesztés volt.

Móni, én tuti, hogy a vizsgálat után beszabadulnék egy bababoltba, és megvenném az első bármit, ami megtetszik :wink:

Marek, ilyenkor a pénz is ugrik, amikor lemondják a cégek az órát?

Hajni, Boldog Szülinapot Marcónak :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa

Naná, hogy ugrik a pénz, illetve mivel később tartom meg, ezért később lesz belőle pénz...szóval az a része a legkevesebb, inkább az zavar, hogy jelenlegi számításaim szerint szeptember közepén ér véget a tanfolyam, de gondolom mondanak még le órákat, ezért ez még lehet október is, amikor én meg annyira nem érek rá :lol: :lol: :lol: Így is elég nagy optimizmus részemről, hogy bevállaltam ezt a tanfolyamot, ami eredetileg is nyár végéig tartott volna :x

marek

sziasztok!

mindenekelőtt a legfontosabb: boldog születésnapot Hajni Marcojának!!

Marek, nincs felétek lemondási határidő. én a cégeknél 24 ótás lemondási idővel dolgozom. ha később mondják le, akkor ki kell fizetniük az órát, slusszpassz :twisted: (érdekes módon, ettől jobban megy mindenkinek a tervezés... :twisted: )

képzeljétek, van orvosi papírom. mehetünk majd apaságról nyilatkozni. klassz. :roll:

Timi, mi az, h honnan tudom, h Huba mozog? ő van bal oldalon, Petra a jobbon. :shock: nem értem, mi ebben a kérdés...

Móni, jajj, olyan kíváncsi vagyok. és már kérdezni akartam a fogdokit is, de tegnap kiment a fejemből. szóval ma mész. izgi :?

Kép
an°°di

na, úgy látom, ez a legjobb idő lelépésre, mert sehol senki. délután/este jövök, addig pihi. betett nekem ez a kétnapos hajtás. elszoktam tőle, na. kis/nagyhasú táposcsirke vagyok :roll:

Kép
an°°di

Andi
biztos butaság,de még nem vártam ikreket :-)
szóval ők nem mozognak annyira?mint az egyes babák,hogy összevissza bukfenceznek,forognak?mert én még Bibinél se tudom mikor milye hol van,úgy értettem két gyereknél dupla végtagokkal megy a mozgás.na szóval érted?talán :roll:

Zsu
úgy van hogy ami Maja szoobája volt az lesz Bibié,és Majáé lesz az új nagy szoba,ha elkészülmegmutatom,Bibi lakot is :-)

ebbe raktam fel anno Majcival a képeket ez lesz Bibi szobája,kiságya

na nem jön be az album,majd ha rendesen mükszik a babanet
Vendég

Kép

Sok boldog szülinapot Marcónak!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Talán azért nem vándorolnak úgy az andi gyerkőcei, mert két burokban vannak, így fix a helyük. Vagy hülyeséget írtam Andi?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

itt az album:
másik hordozónk van,másik pelustáska,körforgó :-) lényeges dolgok:-)
és kb. 20szor ennyi ruha várja Bíborkát

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... mage=95436

Jolka
én nem tom hogy van ez ikreknél :-)
Manó hogy van?Maja tiszta dilis,esik az eső de cseresznyét akar szedni,meg hintázni,nem egyszerű :?

Marcinak
Boldog születésnapot!!! Kép
Vendég

Szia Timi!

Nem győzöm csodálni az esküvő képedet, nagyon jól néztél ki.
Kisszoba is tuti. De azért kiváncsiak vagyunk majd a Maja szobájára is. :)

Manó elvileg jól van, de tegnap este lázas lett. Vártam, hogy Apa mondja, hogy én megmondtam... Délelőtt esett az eső, mikor mentünk sétálni, gumicsizmába, engedtem, hogy pancsoljon. :) Persze a gatya is vizes lett, levettem róla, beültettem a kocsiba és betakartam, nem hiszem, hogy emiatt lázasodott volna be. Mert jó kedve van, virgonc, nem köhög, nem taknyol...
Nálunk ma már szupi idő van, kb. 30 fok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello Timi, édes a szoba, a sok-sok mintával és szinnel, biztos boldog lesz a baby :lol: Bár én inkább az egyszerűbb szobára esküszöm, sima festett fal, parkett...lehet, hogy kicsit konzervativ vagyok? :roll:
És tényleg dögös az esküvői kép :wink:

Marek, igaza van Andinak, valamit be kéne tetetned a szerződésbe az ilyen lemondásos esetekre. Nehogy már mindig az utolsó pillanatban találják ki, hogy nem jó nekik! Hogy tervezzen ilyenkor az ember??? :evil:

Andi, mi a pontos process az apaságival kapcsolatban, már kideritetted? Mi ez a kórházi papir, amiről irsz?

Timi, nem vagy hülye, ezt a kérdést már én is sokszor fel akartam tenni Andinak, hogy honnan tudja, hogy ki rugdos, csak nem akartam égetni magam :lol: Én is azt hittem,hogy vándorolnak...na most lehet röhögni, biztos hiányoztunk, mikor biológiából ezt tanultuk :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nahát, figyeljetek. én sem tudom, h van ez ikreknél. még sosem voltam sem terhes, sem ikerterhes. azt tudom, h liftezni szoktak ;) bár, mikor Petra a gyomromnál pihenget, az annyira nem fincsi. Huba pedig nem tudom, h csinálja, de harcol a gravitációval. ha bal oldalra fekszem, de ér le a hasam. pedig amekkora, le kellene neki. innen tudom, h nem háj :P

na, ebédelek vmit.
utána pedig felhívom a rokonokat, h kezdhetik összehordani a cuccokat. Timi, mennyire előkészültetek már! vagy ez Majcinak volt még vagy a mostani állapot? :roll:

Jolka, Manónak gyógypuszi! és mégsem pénteken megyünk uh-ra, hanem csütörtökön, mert az ikrs csajok ajánlottak egy tuti nőt. az meg csütörtökön dolgozik. h ez milyen kapóra jön a hozzám hasonló türelmetlen anyukajelölteknek...hehe :wink:

Kép
an°°di

javítok: nem ér le a hasam. no. így oké.

Zsu, a procedúra sztem kb mindenhol ugyanaz. először népességnyilvántartó: ott adják ki az igazolást arról, h hajadon vagy. ez csak 30 napig érvényes!!!utána (itt Újpesten legalábbis), gyámügy, iőpontkérés. közben van időd elmenni a dokihoz kérni egy bizonyítványt, amin szerepel a fogamzás feltételezett időpontja (itt röhögött ki ma az asszisztens) és a szülésé. kell vinni Apukát személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával (Neked is kellenek ezek persze), kismamakönyvecske. ennyi.

Kép
an°°di

na, látom, nagy itt megint a pörgés.
:?
akkor a 'nagy zabálás' után ledőlök kicsit. délután úgyis dolgozgatok. pihenni meg kell.

Kép
an°°di

Jézus, mi az a népességnyilvántartó??? Andi, nem várok választ, majd kideritem, csak költői kérdés volt. De látom, hogy tényleg időben el kell kezdeni! :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, átrágtam magam a termésen, a munka úgyis megvár. :lol: :lol: :lol:
De már felére sem emlékszem. :wink: :lol: :lol:

Köszönöm a köszöntéseket. :)
Ezen a napon 18.14-kor született pontosan. :)

Marek:
fizettesd ki a lóvét. Punktum. :evil: :evil: :evil:

Timi:
nagyon jók a képek. :)

Na, jobbra L. összeszedem a kölköt.
Vendég

Megyek haza, nem cipelek gépet, igy Móni hireiről sajna mára lemaradok :(
Irjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom holnap reggel :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello mindenkinek. Pénteken jártam itt utoljára, most próbálok pótolni. HÁt, meg kell hagyni, termeltetek :)

Jolka, láttam az új táblát. HOlnap reggel kijavítanád 15. hétre? Amikor megadtam az adatokat, a napokról elfeledkeztem :shock:

Marek, nekem is kijött valami a kezemen, de én az Elevitre tippelek (van benne vas, én pedig erősen fémérzékeny vagyok). Ráadásul, pont dupla vizsga előtt :( Én egy Phlogosam nevű kenőcsöt kaptam rá. Nem tudom, ekcémára jó-e, nekem használt.

Próbállak visszaolvasni titeket. Sajna lassan megy, szigorlatra kell készülnöm. :evil: :evil: :evil:

Előbb-utóbb érkezem.

Kép
ciko

Sziasztok!
Csak egy bejelentkezés, és utána lelépek mert nagyon-nagyon rossz a kedvem és nem akarom, h elkapjátok!
Megvolt a genetika, de nem minősíteném a dolgot! F9-től 12 utánig ültem ott a hideg, huzatos folyosón (remélem nem fáztam fel!), egyedül (férjem dolgozott, még pisilni sem mertem elmenni, nehogy pont akkor hívjanak...), hideg székeken. A vizsgálat 3 perc volt és az leletkiadás kb. ugyanennyi. És én ezért közel három órát vártam. Ráadásul az uh-n egy kezdő dokicsaj volt, aki Janka szívének mindkét kamrájában vagy pitvarában (nem is tudom most, és nincs kedvem előkeresni a papírt) intenzívebb pulzálást látott. A kismama monitor először nem is volt bekapcsolva, úgy szóltam rá, h én is szeretném látni a gyereket, mert h az enyém! Na sejthetik, örök barátok lettünk :evil: és zabszemmel a segemben ültem végig a délelőttöt, h akkor most mi a f*sz van? Most egészséges vagy sem! Én tudom, h jól van, de most akkor mi van? Az ismerős genetikus doktor, amikor kiadta a leletet azt mondta, h ez a papír kuka, sz*rjam le ezt a dolgot, mert a magzatvíz alapján minden oké és kész! Néhány ezelőtt még nem is nézték ezt, de állítólag van valami összefüggés a down meg a pulzálás között! Na hagyjuk is!
Amúgy 520 gramm! Na nem csoda, h ilyen nagy a hasam! Majd megmutatom! :roll: Végre valamikor...
De rajtam addigra úgy eluralkodott a rosszkedv, h gyakorlatilag egész nap tudtam volna bőgni. Pedig egyáltalán nem vagyok bőgős! (Képzeljeték volt olyan csaj, aki tényleg sírva jött ki! :?: )
Épp hogy odaértem a fogorvoshoz, de kész a fogam! Előtte voltam a tesómnál a könyvesboltban és még annyi pénzem sem volt, h az új Sári könyvet megvegyem! A fogorvosom mondott egy két jótanácsot (mert gyerekfogorvos is! de ezt már írtam), h hogyan itassam majd Jankát! Akarjátok megírom!
Utána elmentem a Westendbe, h egy kis shopping helyrerántson. (Pénz nélkül!) Aztán jött a férjem és tényleg vásároltam is...de ez se hozott ki az apátiából! (Vettem 2 felsőt, mert megirígyeltem az Anditól!) És még a hűtőt is televásároltam...
Azért még a Kenguruban is szétnéztem. És ugyan nem vettem semmit, de szuper kis göncöket nézegettünk Jankának a férjemmel!
Most iszom 1 dl vöröset, mert a hasam is kemény ... És elkotródok babatakarót horgolni. Másra úgysem vagyok alkalmas!
Bocs, h most senkire nem reagálta, de tényleg bazi sz*r kedvem van! És most egy kicsit önző módon panaszkodni volt kedvem.
Írjatok vidámat, de én befejezem és csak olvasni foglak benneteket ma este. Remélem holnapra kiheverem ezt a mai napot! :cry:
ermoni

na, Móni, ez sz*r. és totál értem és átérzem.
velünk mondjuk rendesek voltak, meg viccelődött is a doki, de mi 'csak' 2 órát vártunk és a schöfiben meleg volt :?
csütörtökön megyünk 4D-sre, és előtte 10-10 percig csak genetikai UH-t nyom a csajszi. azért ez így kicsit más, mint az 5 perces futószalagos 'vizsgálat'.
a kezdő!!! dokicsajt meg tényleg szard le!! mit tudhat ő, komolyan??? :evil: tudom, szemétség, de ilyenkor mindig eszembe jutnak a vakbélműtétet csak videón látó orvosgyakornokok. az a felkészülés. nabumm.
és különben sem lesz baja. szereti a bort is, meg hatalmas baba (én mg fülemfarkam behúztam múltkor és tessék! :P ).
és én már baromira szeretnék képet látni Jankáról! igenis. holnap legkésőbb (ha ma már nem jössz vissza, de csak azért a haladék)!
:twisted: a könyvet pedig nem fogják elkapkodni. a felsőket pedig akkor a fotókon be is mutathatod...hm?

ja, Ciko, akkor jó készülést! már azt hittem, leléptél, mint Gabcii, ebinc, meg a fan club többi hűtlen tagja :lol:

Kép
an°°di

még lehet, h jövök vissza, de kicsit filmezünk Apukával
most :arrow:

Kép
an°°di

Móni
Ne idegeskedj, főleg ne egy ilyen köcsög miatt! Ha a másik doki azt mondta, hogy nincs gond, akkor nincs is! Persze könnyű ezt mondani, főleg, mert tudom, hogy mindig van min parázni és ez már így is marad!!!
Inkább igyál még egy pohárral!!!

Többen tanácsoltátok, de már előtte is úgy döntöttem, kifizettetem az órát, mert elméletileg van lemondási határidő, csak ugye én olyan baromi rendes vagyok, hogy az már fáj. De a főnököm is azt mondta, hogy írjam be a mai órát....és persze igaza van!

Én is sokat agyaltam, honnan tudja Andi, hogy mikor érzi Hubát, és mikor Bubát :oops: :oops: Most akkor ez ciki :?

marek

Szijjastok!

Ciko, tényleg jó készülőfést....

Móni, tudom, hogy ilyenkor szar, de az ismerős (és gondolom sokkal gyakorlottabb) dokira hallgass! holnapra minden derűsebb lesz, meleg fürdő (hogy meg ne fázz), borocska... apuhoz bújás, alvás! Holnap új nap lesz, felejtsd el az egészet! Janka tuti aranyos csajszi lesz és a francot lesz bármi baja, főleg hogy a magzatvíz is OK!!!

Andi, csatlakozom az "iker" témában hüjék táborához... én sem értem ezt a tudod, hogy melyik gyerek mit csinál... Az a lényeg, hogy Te tudod, végül is Te leszel az anyjuk... :lol:

Hajni, boldog szülinapot Marconak! (Remélem a következő vonalzóhoz is vmi ilyen cuki képet raksz be, erre mindig jó volt ránézni) :lol:

Timi: Te aztán pörögsz, nagytesó + szobaátrendezés... hát le a kalappal...

Jolka, Manónak gyógyulást!

Csajok, és a házasoknál mit kell majd vinni? (tudom totál analfabéta vagyok...)

Ja még egy jó hír: tegnap végre hagyott aludni a kölök, remélem ma is ilyen nagylelkű lesz! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!

Nem fogjátok elhinni mivel ébresztettek ma! 6 után pár perccel azt álmodtam, hogy valaki folyamatosan azt mondja, hogy "Marcsika"....úgy 10 perc múlva rájöttem, hogy nem álom, kinézek az ablakon, egy néni áll kinn az utcán egy tál szamócával :shock: Azt se tudtam kicsoda :shock: Aztán kiderült, hogy a nagymamám elmesélte neki, hogy én bizony kismama vagyok és mennyire nagyon szeretem a szamócát és ő úgy döntött (reggel hatkor), hogy hoz nekem, mert van a kertben :shock:
Na pestiek, mit szóltok??? Ismeretlen nénik egy nagy tál szamócával??? Ott még el se merném fogadni, lehet, hogy csel :lol: :lol:
Mondjuk tudtam volna még aludni szerintem, de nem baj, akkor is jó fej volt, majd lehet, hogy legközelebb megkérdezem a nevét :lol: :lol: :lol:

marek

:lol: hát akkor jó reggelt. csak így szimplán, szamóca nélkül.
Marek, ne felejtsd el, h én is vidéki vagyok. ismerős az ilyesmi. biztos 3kor kelt, és 6ig tudott várni. de édes!!!

itt hajnal óta dörög az ég. néha esik is belőle. nem aludtam vmi jól. mindig azt vártam, mikor jön a következő dörgés. és jött :?

Asszonykórus, Veresen nem esik? Újpestről nézve eléggé esélyes, h igen.

Mindenki, akit érdekel az ikermagzatmozgás: fin*om sincs, mit csinálnak a saját leendő gyerekeink.egy biztos, bal oldalon Huba inkább "üt" és headbangel a húgyhólyagomon, míg Petra fel tud jönni a gyomromig, és ő csiklandozósan mozog. semmi vadulás, kislányról beszélünk, ugye. ;)
de ezek feltételezések. nagyon be vannak ezek a gyerkőcök csomagolva, nem látom, mi történik.
az pedig elég meredeken hangzik, h helyet cserélnének, vagy összevissza úszkálnának, mivel (bár igen, nagy a hasam) annyi helyük azért nincs. szerintem. :roll:

ismeritek Erykah Badut? tyű, annyira fincsi kis zenét csinál!!! :D no, keresek kaját meg koffeinmentest a vérnyomásomra.

Kép
an°°di

Nem ismerem :cry: Jóvanna, én béna vagyok :cry: Viszont az új Petőfi...az nem semmi! Erre már Móni is utalt, de komolyan....csak azt nem tudom, hogy mi van amikor nyugdíjas néni odateker, hogy most aztán jó ebédhez szól a nóta és helyette megszólal egy Red Hot Chilli, vagy esetleg egy Tankcsapda :shock: Úgy megnézném azt a fejet!!!

marek

de klassz, h írtad még egyszer. épp vmi rádiót kerestem (még csak fejben) reggel. unom a rádió cafét, asszem. szóval még egyszer kösz Móni és Marek! olvastam már rég, h új műsorigazgató faszi van, és a terveiről is volt egy cikk a magyar narancsban, de ezek szerint eddig csúszott a megvalósítás.

ha nem ismered, az nem bénaság. én is csak véletlenül találtam :wink:
:lol: elképzeltem a nagymamámat, ahogy ijedtében kiesik a kezéből az állomástekerő gomb...mikor megszólal lendvai. ha még a szélgépet is lehetne látni a rádióban... :lol: :lol: szegény Mami! :lol: mindegy, a Kossuth maradt, nem? meg a Bartók. ?
(csendben kiosonok még egy szelet kenyérért...éhes vagyok...)

Kép
an°°di

Képzeljétek, tegnap az egyik tanítványom mondta, hogy van neki egy öccse, és jövőre szeretne hozzám járni angolra :shock: :shock: Én meg majdnem mondtam neki, hogy nézzé má rám baszki! Hol leszek én már jövőre :roll: :roll: De azért örülök, hogy rám gondoltak :lol: :lol:

marek

Én eddig a Kossuthot hallgattam (ez most komoly) :oops: annyi érdekes dolgot meg lehet tudni...csak vége a Szabó családnak :cry: :cry: meg levették a műsorról a fantasztikus nyelvművelő műsorokat is :cry: Hova halad ez a világ??? :shock:

Amióta az új Petőfit hallgatom, semmit nem tudok a világról.... :shock:

marek

Jó reggelt!

Móni!
Sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a dokinő. Oiyen a futószalagos vizsgálat, kikészítik és frászt hoznak a kismamikra. :evil: Időpontra kellett menned, és ennyit vártál?
Megnyugtatásként én elmennék a saját dokimhoz is egy uh-ra. Genetika előtt voltam, már a g-re úgy mentem, hogy minden ok.
Tényleg ne idegeskedj, minden ok, ha már az ismerős doki is azt mondja.

MArcsikaaaa!
Én is fent voltam már 6 előtt, ide is jöhetett volna a néni. :)

Ciko!
Egy Kárpát medencével a vizsgádra! Várunk vissza.

Jutta!
Csak a házásságit kell vinni. Ha nem ugyan abba a városban volt az esküvő, ahol szülsz, akkor friss kell. Pár éve még így volt, most fogalmam sincs mi a módi. De, ha szülés előtt egy hónappal kikéred újra, nem lesz gond.

Köszi, Andi Manó nevében a gyógypuszit, és többieknek is.
Ma már van hiszti is. Hőemelkedésse van, már 3. napja. Előfordulhat, hogy az utolsó nagyörlő kínozza meg. Délelőtt elnézzünk a dokinénihez, legalább az utipatikát is összeállítatjuk.

Móni!
Engem érdekkel a fogdoki tanácsa.
Amikor Manót vittem fogdokihoz, még hörcsögöket is mutattak neki, hogy meg tudják vizsgálni. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, én szeretnék jövőre tanítani. már meg is beszéltem egy-két tanítvánnyal, h rugalmasan, két szpotatás között jönnek. addig anyós sétáltat.
sztetek nagyon meredek ötlet? :shock:

jajj, a bogyóim!! majdnem elfelejtettem őket!! :roll: :o ezek szerint jól vagyok, ugye?

Kép
an°°di

Jolka, te mindig olyan szavakat írsz, amiket soem használok.
nagyőrlő....ez is beletelt vagy fél percbe :lol: az igazi anyanyelv.
mikor mentek már nyaralni????
csak tájékoztatásképp, mi jövő héten lépünk le. jó lecc, mi? kis nyugalom a baromságoktól...hehe

Móni, mizújs? jobban már? én azon töprengtem, h a helyedben tuti elmennék egy 4D UH-ra.

Kép
an°°di

Andi!
Nem meredek ötlet, sokan tanítanak gyerkőc mellett. De úgy is, akkor döntöd el, hogy tudod-e csinálni, ha itt lesz a két gyerkőc.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mi majd hó végén megyünk. MÁr rémálmom volt az éjszaka, már szeretnék itthon lenni. 3-kor már a plafont néztem, és az alvó gyerkeket. Mindig félek, hogy történik vele valami....Hülye vagyok, nappal már minden ok...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én is tanítok jövőre, de csak itthon, ő meg a nyelviskolába járt hozzám, ami ugye egy másik városban van....ezért lepődtem meg annyira :lol:
Egyébként én is mondtam már a nyelviskolában, hogy egy év múlva szeretnék visszamenni, addig mama örömködik itt a gyerkőccel....
Ez a nyelviskola dolog azért is kényelmes, mert nekem ez nem hivatalos :oops:, a férjem vállalkozása adja a számlát, tehát közben én persze gyesen vagy min tudok maradni :lol:

marek

:evil: :evil: :evil: Nincs is baja Manónak.... Most borította ki a kőre a kakaót. Eddig sepregetett, mert a frissen mosott kő neki kakás. :evil: HÁt tényleg az lett...Amikor leszidtam, szaladt vissza a szobába. "Bibi Te" ( Fordítok: Megy inkább táncoló talpakat nézni...) :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?