Hahó
de édesek vagytok ,hogy hiányoltatok
hát tegnap it voltak anyukámék egész estig,ma meg kilett tapéttázva a szoba,yes,yes,yes.Igaz én leakartam velük rakatni a szőnyeget is akor most se itt ülnék ha nem rámolnák.De hát kifáradtak após pajtással és elnapolták holnapra a projektet
De leaglább a tapéta fent van,remélem nem esik le.Közbe voltunk búcsúba,Majci kapott két lufit,ost is azzal játszik,plusz este elmentünk a tescozni,mert ha nekiállok a szobának akkor úgyis azt csinálom.Függöny ,ablak minden
Móni
te vagy az én emberem,meg aki szereti a sört,én is bírom.És ahogy Jolka mondta jót tesz a tejcinek,én nyomtam befelé már a kórházba is.Sajnos elég költséges,de a tejért mindent.Jah alkaholmentest ittam ám
hogy sikerül a pisztáng?
tojáspörköltet imádom,de én nokedlival és salátával,nyammmiiii
apukám is nagy horgász,gyerekkoromba csak néha vitt el ,mert mindig csináltam vaalmit.Legkedvesebb emlékem:kánikula,7-8 éves voltam,rugdaltam bele a kutyakakit a vízbe,aztán belerepült a vadiúj szanndim.A forró aszfalton egy lábon ugrálva rohantam apuhoz ,hogy mentse meg a szandálom,jött is a hálójával,de persze a színdál nem lett meg
Tök jó volt,mindig zsíros kenyeret kaptam lila hagymával .
Apu is mindig visszadobja a halat,ill majdnem mindig.
Kikérem magamnak hölgyeim,szeretem én a zöldséget,gyümölcsöt csak mértékkel,az ilyen patiszon meg tk,padlizsán ezek nem az eseteim,de azért eszek zöldséget gyümiről nem is beszélve.Megmondom őszintén ennyi cserit,meggyet életembe nem ettem meg mint az elmúlt héten
Nektek nem lendül be a baba ha esztek,enyém szinte mindig,mintha azt mondaná még,még.
Zsu
szerintem ez nem csuklás még valamit piszkált biztos babóka.
Nekem kb a 30ik héttől volt érezhető a csuklás Majával.De már ilynekor is csuklódhatnak (vagy hogy írjam) ,Bibi is nyelte e a 4dén a magzatvizet.
remélejük nem igaz ez a napi ébrenlét dolog,mert akkor 10 és éjfél között nagy bulira számolhatok
Marek
szerintem nyugodtan vedd meg azta a nadrágot ha annyira tetszik és kényelmes,szülés után úgysem lesz jó egyből a régi,nem terhes nadrágod.
Andi
ez a vérnyomás szuper
azt honna tudod hogy csak HUba mozog?ill. hogy őt érzed vagy rosszul értelmezek vaalmit?lehet mert úy érzem bekéne fejeznem az aírást mert agyhalott vagyok ,én is
bezzeg Maja épp masszírozza az alvó apja hátát
Gabci
mizu???????????