Mi eppen nagy teraszepitesben vagyunk, ha kesz lesz majd teszek kepet.
A Bencenek az oviban olyan feladata volt ma, hogy egy targyat kellett vinni, amit a tobbiek kibarchobaznak, hogy mi az. ABC sorrendben mennek, es a Bencenek a Q!!!! betu jutott. Szerintem direkt csinalj az ovoneni. Tokre kiakadtam mikor tegnap meglattam, az uzenetet, hogy milyen betus targyat kell vinni. Aztan vegul egy takarot vitt, ezt ugy is szoktak hivni, hogy quilt. Nade akkoris! Ennel hulyebb betut nem kaphattunk volna!
Viol!
Jo az uj hajad! Dorka nagyon edes meg hisztisen is!
Kriszti!
Nem tudom milyen hosszu lesz a repulout, hogy kell-e aludni is a gepen, de szerintem azert hosszu gatya legyen rajtuk, a taskaban meg sort, es akkor rogton le lehet cserelni ahogy leszalltok. Mert mikor elindul a gep, nagyon le szoktak huteni az utasteret. En valtas ruhat is viszek mindig, mert "szoktunk" (a Bence) hanyni leszallas utan.
Persze abban benne van a faradtsag is, egy kozel 10 oras repules, alig alvas stb. Ugyanezen oknal fogva van rajtuk hosszu ruha, mert olyankor annyira reszketosen, fazosan faradtak altalaban. Viszont a repter meg dogmeleg Frankfurtban, ugyhogy ott nekivetkozunk.
Innivalonak en annyit viszek, hogy mindegyiknek a vizesuvege vagy pohara fel van toltve. Azt utana lehet toltetni a gepen, meg utkozben adnak ugyis. Itt is csak vizet viszek en, mert az edes lottyok megjobban felkavarjak a gyomrukat.
Lassan mi is ezzel nezunk szembe. 18 nap mulva indulunk. Az otthonletet mar varom nagyon, de az utazast egyaltalan nem.