Új privát üzeneted érkezett!

Tunéziába. :-)

De ne is mond, ma bőgtem is miatta.
Ma bementem a patikába. Gondoltam biztos ami biztos alapon veszek Panadolt meg gyerekeknek hasmenére vmit. Jó ha van nálam. Erre a gyógyszerész hölgy mikor meghallotta hova utazunk azt mondta : "Hát én a gyerekeimet biztos nem vinném oda! Majd elkapnak vmit, könnyű hasmenést kapni, aztán meg könnyen kiszáradnak. És ott orvost keresni? Meg majd mennyibe fog ez nekünk kerülni........"
Hát köpni nyelni nem tudtam! A nő is bunkó volt velem, úgy nézett rám mintha Irakba vinném a gyerekeim. Meg különben is, milyen jogon mond ilyeneket? Rolandnak meséltem, tök kivolt bukva. Mi köze van hozzá, hogy hova megyek? Meg miért kell elcsesznie az ember kedvét? Szállodába leszünk, teljes ellátáson, remélem ott nem lesz gond. Egy színvonalas szálloda. Persze, bennem is megfordult ez, mert ugye benne van a pakliban, de egy gyógyszerésztől pont megnyugtatást vártam. Erre lehurrog.

Ági! Ha erre jársz. Nyári ruhában mehetünk a repülőn? Nincs ott hideg? Vagy inkább hosszúgatyában repüljenek a gyerekek?
Iszit vigyek nekik, vagy elég amit ott adnak? A repülőre azt hiszem csak 1 dl-t lehet felvinni.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
biztosan azt hallottad már, meg tudod is, hogy a lényeg, hogy csak palackos vizet igyatok, olyat, amit az orrod előtt nyitnak ki, vagy te magad és jégkockát sem szabad kérni és fogmosásra is palackos víz, legalábbis a gyerekeknek.
amúgy nem hiszem, hogy bármi gondotok lesz.
járt már arrafelé az a gyógyszerésznő??? fogadjunk, hogy nem.

amúgy a nagyim járt 20 éve és csak annyit mondott, hogy datolyát nem szabad az utcán venni - de semmi gondjuk nem volt, pedig egy egész csapat magyart vitt idegenvezetőként.

amúgy szép estét mindenkinek, most rohanok tovább..

KépKép
KépKép
esztermami

Köszönjük szépen a névnapi kívánságokat.
a már nem is olyan kicsi Janka nevében :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Mi eppen nagy teraszepitesben vagyunk, ha kesz lesz majd teszek kepet.

A Bencenek az oviban olyan feladata volt ma, hogy egy targyat kellett vinni, amit a tobbiek kibarchobaznak, hogy mi az. ABC sorrendben mennek, es a Bencenek a Q!!!! betu jutott. Szerintem direkt csinalj az ovoneni. Tokre kiakadtam mikor tegnap meglattam, az uzenetet, hogy milyen betus targyat kell vinni. Aztan vegul egy takarot vitt, ezt ugy is szoktak hivni, hogy quilt. Nade akkoris! Ennel hulyebb betut nem kaphattunk volna! :)

Viol!
Jo az uj hajad! Dorka nagyon edes meg hisztisen is! :)

Kriszti!
Nem tudom milyen hosszu lesz a repulout, hogy kell-e aludni is a gepen, de szerintem azert hosszu gatya legyen rajtuk, a taskaban meg sort, es akkor rogton le lehet cserelni ahogy leszalltok. Mert mikor elindul a gep, nagyon le szoktak huteni az utasteret. En valtas ruhat is viszek mindig, mert "szoktunk" (a Bence) hanyni leszallas utan. :D Persze abban benne van a faradtsag is, egy kozel 10 oras repules, alig alvas stb. Ugyanezen oknal fogva van rajtuk hosszu ruha, mert olyankor annyira reszketosen, fazosan faradtak altalaban. Viszont a repter meg dogmeleg Frankfurtban, ugyhogy ott nekivetkozunk.
Innivalonak en annyit viszek, hogy mindegyiknek a vizesuvege vagy pohara fel van toltve. Azt utana lehet toltetni a gepen, meg utkozben adnak ugyis. Itt is csak vizet viszek en, mert az edes lottyok megjobban felkavarjak a gyomrukat.
Lassan mi is ezzel nezunk szembe. 18 nap mulva indulunk. Az otthonletet mar varom nagyon, de az utazast egyaltalan nem.

Kép
Kép
agi

utazós cajok,
türelem, kitartás!! :)

kriszti,
nektek új élmények lesznek külföldön :wink:

ági,
nektek meg itthoniak, ami neked a világ közepe! :wink:

cajok,
nekem meg meghalt keresztapám. :( még mindig szombathelyen volt, egymást követték a műtétek, de csak rosszabb lett. ez van sajnos. bár így most már jobb neki, eddig csak szenvedett.

KépKép
viol81

Kriszti!

Néhány éve egy ismerősünk volt Egyiptomban 4-5 hónapos kislányával és 3 éves kisfiával. Egy jó szállodában laktak, vigyáztak a vízzel és étellel, nem történt semmi baj!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol
sajnálom! :cry:
De igy van ahogy irtad,szenvedés volt neki.Most jó helyen van,és nem fáj semmije!Ez nyugtasson!!!!

Kriszti
én nem voltam Tunéziába,de ugyanezeket hallottam,amit a csajok irtak+gyümölcsöt se egyél,csak amit Te megmosol az ásványvizeddel(mert ők a koszossal mossák).Szerintem se lesz,baj,hisz vigyáztok!!!Szuper lesz!!!Irigy-irigy :oops: :D

Anikó
hogy vagy?

Ági neked se könnyű a két gyerekkel egyedül ennyit utazni basszus!!!!!
:shock: Minden elismerésem!!!!!!! :wink:
Vendég

CAjok!!!
Iwiw meghivó?????????
Wirág tag vagy már?Van meghivóm,szivesen odaadom!!!
Vendég

Sziasztok!

Viol-sajnálom a keresztapudat, de ahogy írtad, már nem szenved. Békességben van.

Wirág-ismerős a csípőszűréses örület!

Rik-kösz az érdeklődést :wink: , elég sz--ul vagyok, elkaphattam Kincsőtől a betegséget :evil: . Úgyhogy a nagy pakolásból, amit terveztem, míg anya itt volt, nem lett semmi. Kicsit félek is a hétvégétől, mert Kálmánnak el kell utaznia, itt maradok Nyuszival egyedül...
Kincső állandóan fölfelé tör, mindenbe kapaszkodik és radikálisan lecsökkentette a szopik számát :( . Reggel és este oké, meg délelőtt, de ebéd után már nem kell, délután sem: forgolódik a karomban, cumizik egy picit, de nem szív :( . Olyan fura érzés, hogy nem kell neki... Nem tudom, hogy most elválasztja magát vagy a betegségem miatt sztájkol?

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!Viol!Nagyon sajnálom! :cry:
Rik!Viri jól van.Köszi szépen az érdeklödést :P A parti nagyon jól sikerült :P Igen elég jó szomszédság van :)
Kriszti!Jó nyaralást!! :P Irigy énis :P :oops:

KépKép
kola2

Kriszti!Jók a képek nagyon :P

KépKép
kola2

Köszi, cajok, tudom! Meg azt is mondták, hogy abban a pillanatban valszeg nem szenvedett, úgy aludt el...

Anikó,
Dorkánál is úgy volt, hogy először csak csökkentette a szopik számát. Az esti utolsó maradt meg, a reggeli első, és esetleg napközben, ha nehezen aludt el, abban mindig elpunnyadt. persze nem biztos, hogy Kincső most választja el magát, de egyszer eljön ez is. Sztem nem a betegség miatt "látogat" kevesebbet... De ne aggódj, addig amíg még ha csak egyszer is, de szopizik!! :)

KépKép
viol81

Anikó
nekem is volt betegség miatti nem szopizás,Ugyanigy a napközbeni szopiknál "cumizott csak",vagy elfordult.Mivel nagyon megijedtem felhivtam a dokinőt,hogy most akkor kérjek tápszert vagy mi??Azt mondta NE AGGODJAK mart ahogy mulik a betegség vissza jön a szopikedve is a babának. :wink:
Anikó!!Igy is lett!Én kivánom neked hogy igy legyen,még egy-két honapot hadd "szivja csak magát" :D
Szerintem ne aggodj még.JA és probálgasdd neki,ugyanugy abban az időben ahogy szoktad!!!
JAj,és nagyon ügyi a lánykád!!!!!Csak igy tovább KINCSŐŐŐŐŐŐ!! :lol: :wink: :roll: :shock: :P :!: :!: :!:

Viol
volt nálad a GAbó?????
Olyan furi,hogy nem jelentkezik,nagyon hiányzik!!!!

Zsani
betegállományban voltál vele???
Oviba már jár??
Nincs azota panasza a Virinek az Óvónéni felől??? :idea:
Vendég

Rik!Oviba jár.Az óvónőket nem szereti továbbra se.Amit nem csodálok :? De van két kislány akiket mindig emleget és azt mondja őket szereti.Ma mikor mentem érte a két kislánnyal játszott :P Az óvónőkről a többi anyukának is megvan a véleménye :?
Nem voltam betegállományba .Rendesek a munkahelyen ,mert akkor mehetek hétvégén vagy ha van aki vigyázon Virire akkor.Máshol már biztos kirúgtak volna . :roll:
Ti jól vagytok?Lakásügy?

KépKép
kola2

Erika,
nem, nem volt. még ide írtam neki, hogy jöjjön ám, de akkor sztem már úton volt... de majd lehet, hogy írok neki sms-t, vagy majd ő nekem.

KépKép
viol81

. mmmm kmmbbbbn, h hbbbbbbbbbbb mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mmmmmm m m m n

KépKép
viol81

Dorka baba
mmmmmmmmmmmnddddjkalpp :wink: :lol: :lol:

Zsani
pedig egy óvónő sokat jelent!!Azért meggondolandóóó!Gyerek,társ,barát mindig lesz máshol is.NA meg egy jó óvónő! :wink:
Ez egy jó kis melóhely,az bizti! :!:
LAkásügy?most két hét alatt el kell dőlnie mindennek.Lehet jul. elején már itt se leszünk :P
Jól vagyunk,köszi!Várjuk közösena suli végét,addig meg tanulok a Csajszival,mert most vannak a dogák :shock:

Viol
ird majd meg ha tudtál vele értekezni!Hozzád bizti megy,hisz megigérte!
Vasárnap megyek Jerevánra,lehet összefutok velük a játszin!
:wink:
Vendég

Köszi Rik! Már fent vagyok, mint Pajer Gyöngyi. :wink:

Kola! Mi a baj az óvónénikkel? Azért az elég nagy gáz ha miattuk nem szívesen jár Viri oviba.
wirág&

Csajok!

Hogy lehet feltenni ide olyan vonalzót? :oops: :) :)
wirág&

gyöngyi,
klikkelj rá vmelyikünk volnalzójára, és akkor bejön az az oldal, ahol meg tudod csinálni. minimális német v. angol nyelvtudás jó ha van :wink: de nem fontos. kezd ott, hogy "baby and kids birthday" , aztán bal oldalon válaszd ki, hogy hányadik éve felé közeleg a lánykád, onnan meg már könnyű... aztán ha megvan, vagyis elkészült teljesen, lesz egy olyan ablak, hogy "bbcode" vagy vmi ilyesmi. ott van egy hosszú kód, azt kell bemásolni ide a babanetre a profilodba.
szólja, ha nem megy, segítünk! :P

erika,
akkor lehet, előbb te írod meg, hogy találkoztatok! :wink: dobj neki egy sömöst, és lehet, hogy leugrik hozzátok.

KépKép
viol81

gyöngyi,
de van egy másik véglet, ha totál nem megy: küldesz egy fényképet, egy születési dátumot adéltól - jujj, remélem jól emlékszem és adél... :oops: - megnézed az oldalon, milyen szalagok vannak és egyebek, kiválasztod, megmondod milyen legyen én meg megcsinálom, elküldöm neked a kódot, amit te bemásolsz a profilodba. :P

KépKép
viol81

Köszi Viol!

Holnap megpróbálkozom vele, aztán ha nem megy, akkor számítok rád. :wink: :)
wirág&

Próbálkozom :)

Kép
wirág&

oopsz, na jó, tényleg holnapra hagyom:)

Kép
wirág&

Sziasztok Cajok!!

Wirág
akkor már lekéstem róla.Lehet Rékát (lányomat )hivom meg iwiw-ezni.Bár hála az égnek nem igen érdekli a számitogép :wink: annyiban kimerül az érdeklődése,hogy a kedvenc énekesét nézi.Nézi????Szuggerálja :!: :D

Viol
holnap ha nem lesz lenta játszin küldök neki sömöst,hátha talizunk :wink:

Zsani
dolizol holnap d.u.??Ha arra járok beugrom!
Vendég

Rik!Leszek igen 4-8ig :) Gyere csak :P

KépKép
kola2

sziasztok!

na mizújs??

cajok, van webkameránk!! hihihihi! :)

KépKép
viol81

erika,
visszaigazoltam rékát! :wink:

KépKép
viol81

óó, és gyöngyi!
ide bal oldalra is lehet képet tenni! :)

KépKép
viol81

Viol
köszi!!!Örült is neki.Most probálgatja,tetszik neki.Nem is gondoltam volna :wink:
Kivel fogsz Kamerázni? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mar megint ezer eve nem voltam. Remelem mindenki jol van.

Kriszti!

Soginöm most szombaton utazik Egyiptomba. Ti mikor mentek? Vigyazz arra, hogy csak asvanyvizzel mossatok fogat, semmi nyers zöldseget vagy gyümit ne egyetek. Es vigyetek magatokkal egy kis palinkat, amit ajanlatos minden kaja utan inni. ( Persze nem a gyerköcökre gondltam! :) )

Kepzeljetek Lara tegnap ELINDULT!! :lol: NA nem kapkodta el a lelkem. :) Mondtam neki, hogy gyere ide hozzam es erre csak fogta magat es nekiindult az ellenkezö iranynak. Mi csak neztünk Dieterrel.

Agi!

Hu, mar nektek sincs sok hatra. Egyedül jösz a fiukkal?

Viol!

Penteken vettünk Laranak szobabutort. Agy, szekreny, pelenkazos komod. Itt van egy kep a butorrol. Csak azert irom, mert a multkor irtad, hogy Ti is akartok venni Dorkanak uj agyat.
http://cgi.ebay.de/Babyzimmer-Kinderzim ... otohosting
Csak a mienk nem 3 ajtos.
Na puszi Mindenkinek:
RENI

Kép
Kép
reni76

Erika,
hát, még nem tudom, majd azzal kamerázok, akinek szintén van! :wink:

Reni,
gratula Laranak!!! :) Ügyes!! nem baj, ha nem kapkodta el, attól még megy! :) Olyan jó, mi?? El is hiszem, hogy csak néztétek Dieterrel!! :)
Hű, és szupi a bútor!!! :) Mi csak ágyat akarunk, de majd úgy csináltatjuk. Faanyagot majdnem ingyen hoz a Gábor a cégtől, ismerős meg megcsinálja. :wink:

(Ja, a sors fintora, asszem voltam tegnap a volt lakásotokban, a Pap réten... Azért merem leírni, mert ha jól emlékszem, téged ez már abszolút hidegen hagy, boldog vagy és kész! :))

Na jóccakát, cajok!

KépKép
viol81

Reni
hűűű,ügyike a csajszid! :wink: ha lesz képed,mi is hadd csodáljuk meg a járó Larát!!! :shock:
A bútor nagyon tuti,hasonlo a többi berendezési tárgy is???
Milyen az uj munkahely?

Viol
na GAbóról semmi hír???
Nem irtam neki,végül,mert bátyámék is velünk voltak,ugy meg nem tudtunk volna dumcsizni!

Zsani
Te pakolászos csaj!
Már megint nem tudtunk dumcsizni kicsit!!! :cry: :cry:
A csajszi a kasszába meg másodállásba van hétvégén???Végülis semmit sincs otthon! :shock:
Nem talizunk valamelyik nap a Gyik játszin??
Vendég

Sziasztok lányok!

Meg tudnátok mondani, hol találok Sopronban bizományi, vagy használt babacuccokkal foglalkozó üzletet?
Használt sportkocsi kellenne és elég sürgős lenne!

Előre is köszönöm nektek!

Naqpraforgó

KépKép
napraforgo13

Jó reggelt!

Itthon vagyunk bocsi,hogy nem mentünk Viol,de épp annyi időm volt a sok rohangálás közt,hogy vasárnap reggel amicához ugrottam fel!Ágnes valami csodás baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy néz ki ebben a hónapban mennem kell megint,mert a pap nem kereszteli meg a gyerekeket(egy hónappal ezelőtt megigérte le lett beszélve) szóval keresni kell másik papot. :evil: :evil: :evil:
de akkor úgy megyek,hogy Levi nélkül,mert kivagyok.Fáradtam vagyok mint mikor itthon vagyunk!
És akkor Viol megyek!!

Zsanettnek és Jankáinknak utólagos boldog névnapot!

Viol!Részvétem!!!!!!
Vendég

Sziasztok.

Nézzétek,mit találtam:

http://www.rama.hu/index.php?modul=sutigyar&page=ulista&l_start=15

Nikiéket kell nézni a lap alján:D

Kép

Kép
hajnus

Gabó
merre jártatok itt?Mármint hogy annyira elfáradtál,mászkáltatok sokat??? :shock:
Hol volt ez a pap?Ahol anyud lakik???Az furcsa szerzet,nekem a hittan tanárom volt :idea:

Hajnus
Niki minden ilyesmiben benne van!! :wink: :lol: :lol:
Lehet rájuk valahogy szavazni?

Napraforgó
a sportcentrum mögött van egy ilyen bolt.
De ha rám hallgatsz akkor a Ferency J. utcában van egy bababoltos,ott ujonnan láttam 12000-ért,és az elfektethetős,naptetős!

Cajok!
Én ma lesre futottam kora reggel. :evil:
8-ra kellett mennem fogdokihoz.Már háromnegyedkor ott voltam,doki,és asszisztense sehol.Vártam negyed 9-ig.Sehol senki.Hazajöttem. :x
Most hivom őket most se veszik fel.
Akkor minek hivnak időpontra ha nincsenek is ott????? :evil: :twisted: :x :? :(
Vendég

sziasztok!!

napraforgó,
én nem tudok sajnos...

gabó,
köszi.
de miért nem kereszteli meg?? akkor megbeszéltétek, most mi volt az indoka??
a "tavi" templomnál voltatok?

rik,
fogorvos: hát csesszék meg! :evil:

KépKép
viol81

Viol
most hivtam megint a fogdokit.(magánrendelése folyik épp,ugyanott)
HÁT PERSZE hogy OTT VOLT! :evil: :x :? :!: :!:
Azt mondják holnap hivjam ujra a rendelést,kérjek új időpontot
:roll:
Vendég

Sziasztok!

Búcsúzok, reggel indulunk nyaralni.
Nem felhőtlen a boldogságom, hétvégére mindkét gyerek taknyos lett. Más nincs, csak taknyosak. Dokinőhöz elvittem Őket, hogy mi legyen, mehetünk-e, mert én már tegnap úgy voltam, hogy lemondjuk a francba az egészet. De Ő zöld utat adott, azt mondta menjünk nyugodtan, nem lesz gond, majd a jó levegő helyrehozza. Kicsit félek, nem vagyok így nyugodt.
Mondjátok, miért pont utazás elött lesz beteg a gyerek? Ááááááá!

Remélem azért minden ok. lesz, majd jelentkezem ha megjöttünk, szorítsatok légyszi, hogy ne betegedjenek le.

Puszi!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Hááát, megpróbáltam a vonalzókészítést, és most kíváncsi vagyok sikerült-e? :)

Kép
wirág&

Szia Wirág! Hát sikerült, ügyi vagy! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Váááááá!

De jó! Sikerült! Amennyit vacakoltam vele, komolyan mondom, csak én lehetek ilyen béna. :oops: :D

Képzeljétek ma volt nálunk a védőnő, s azt mondta hogy kezdjek el az Adélnak reszelt almát adni. Nem tudom. Nem korai még egy kicsit? Egyenlőre még a teától is fanyalog. :roll:

Jah és látom azért az már mégiscsak meghaladta a képességeimet, hogy a baba nevét is a vonalzó alá írjam. :D :) :) Na, nem baj, majd legközelebb.

Kép
wirág&

Wirág! Én megvártam a 6 hónapot a hozzátáplálással. Szerintem ha van tejed akkor felesleg még más.

KépKép
KépKép
mirama

Mira!

Nektek pedig Jó Utat! Érezzétek jól magatokat!
Aztán majd mutass nekünk képeket! :)

Kép
wirág&

Hát képből nem lesz hiány az tuti! Magamat ismerve. :D

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok!

Wirág, mostanában 6hónapot mondanak a védőnők, persze mindegyik mást... :?
Szerintem felesleges elkezdened.

Most végeztem a mai adag vasalással, volt 11 ing is amit már nem volt kedvem holnapra halasztani. :roll:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

wirág,
sztem sem fontos még a hozzátáplálás, minden bent van az anyatejben, ami kell, almától meg nem fog jobban hízni. sztem is várj még, nem szentírás, amit mond a védőnő. nekem is pl 6 hónapot mondott. persze úgy, hogy addig elvileg teljesen elegendő a tej, de attól még el lehet kezdeni picit előbb a gyümiket. na de sztem nem 3 hónaposan gondolta...
jó lett a vonalzód!! :) megy majd az a név is! :)

KépKép
viol81

andi,
ááááá, szegénykém... te vagy mindig az éjjeli bejelentkező, aki akkor esik ágyba... :(

KépKép
viol81

Jó reggelt!!

rik!Rokonokhoz futkoráztam ide-oda!!
Egész nap Levivel anyu melózott+éjjel rosszul aludt Levi kb. minden éjjel 4* keltem hozzá.
Rendi a fogdoki.........................!!

Na szóval azért nem kerszteli meg a Szent Istváni pap a gyerekeket,mert a barinőm férje a jereváni Lajos atyához tartozik és ő megfogadta ha valaki tőle jön nem hajlandó megkeresztelni!
De hozzá teszem egy hóval ezelőtt lebeszéltek mindet a pappal,hogy oké a buli erre a pap saját magát meghazuttolta,hogy ez már nagyon régen lehetett,hogy megbeszélték(egy hónapja).A barátnőm olyan ideg lett ha nem pap lett volna talán még neki is megy!Elmondta a pap a másikat mindennek csak épp jónak nem!
És akkor ilyen szellemben kerszteltesd meg a gyereket amikor ők is így beszélnek egymással.
Na röviden ennyi.Anyu most rákosra megy le aki az öcsémet kersztelte ezért kell majd haza mennem még 1*.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?