Sziasztok!
Vanda!
Gratulalok a sikeres szopizashoz! Tok jo erzes lehet, h megoldottatok ezt a problemat! Biztos megkonnyebbultel
Rita!
Joslo fajasok mindenkinel maskor jelentkeznek, en pl. egy honappal szules elott ereztem eloszor, es onnan folyamatosan volt, mindig azt hittem, h szulni fogok... Aztan amikor jott az igazi fajas, elteveszthetetlen volt...
Ez olyan, mint annak a nyak dugonak a tavozasa; van akinek nehany nappal szules elott tavozik, van aki egy oraval ra mar szul is.
Mit erzel?
Abimami!
En ugy tudom, h amikor mutetre fekszik be az ember, mindig egy nappal elobb be kell fekudni az adminisztracio miatt. Nyilvan ez a Te esetedben is igy van. Nem tudom, h van-e ilyen, de jol hangzik az a verzio, h kiszaladj megnezni a nagyfiadat. Remelem, sikerul!
En terhesen jartam kismama jogara, es ott ugyebar folyamatosan tuntek el a nagy pocakosak, es jottek az kicsik. Volt ott tobb lany is, aki mar a kiirt napja utan jott jogara. Mindig paraztak, h induljon be, mert nem akartak csaszart, es en azt szurtem le az egeszbol, h egy hetnel tovabb nem hagyjak bent a babat az orvosok.
Nagyon jol hangzik, h minden eredmenyed ilyen szuper lett!
Lanyok!
Ma voltam altalanos uh szuresen Lujzival, hal' istennek rendben a csipoje, meg mindene
!
VISZONT!
Megfigyeltem, h ha hazon kivulre megyek vele, nagyon kizokkenti szegenyket, es este nagyon kikeszul, mar a faradtsagtol nem tud elaludni. Most is hazahoztam, es ket oraba telt, amire le tudtam tenni, es vegul alomba sirta magat szegenykem... Pedig olyan ugyi volt, nem sirt a vizsgalat alatt
Ti hogy szoktattok ezekhez a dolgokhoz a babatokat? Mindenkepp szeretnem, ha hozzaszokna a joves-meneshez, de nem akarom tul koran, v tul intenziven kitenni ilyen hatasoknak. Vagy ez normalis, es majd megszokja? Ugy sajnalom ilyenkor, de nem akarom, h kis mimoza valljon belole, aki honapokig csak az anyjat latja. Hol a helyes kozeput?!
Udv mindenkinek