Amaryl!
Casnal szebben nem fogok szolni, csak nehany gondolatot osztanek meg veled.
Marcius kozepe lehetett, amikor egy esos hetfo esten en voltam a soros a "gyerekvigyazasban". Ferjem franciaorara ment, en maradtam itthon Rebekaval. Meglehetosen szarul voltam. A gyerek, aki mivel apjaval van itthon egesz nap, igen apas. Amint az apja kiteszi a labat az ajton, bombolesbe kezd, es ezt addig abba nem hagyja, amig legalabb setalni nem viszed le. Aznap nem volt erre kesztetesem, magamban haragudtam is Rebekara, hogy hogy viselkedhet velem ennyire "kegyetlenul", ugy ereztem, egyaltalan nem kellek neki, semmibe vesz. Raadasul aznap este megjott a menstruaciom, tehat meg jobban elkenodtem, mert Szilveszter ota mar rajta voltunk a teso-projecten. Nem ertettem, mit csinalunk rosszul, hisz Rebeka elso vedekezes nelkuli probalkozasunkra jott ossze. Rebeka bombolt, en a vegen mar bezarkoztam a haloszobaba es ott bogtem, mert nem tudtam elviselni ezt az egesz helyzetet. Aztan lefurdettem, megetettem, es beajult.
Ra negy napra tudtam meg, hogy babat varok, 4 hettel kesobb pedig, hogy nem a hatodik, hanem a tizedik hetben jarok, azaz februar elejen jott ossze a kisteso.
Elso gondolatom az volt, hogy nagyon megorultem neki, a masodik pedig az, hogy ha a tesoja is ugy fog velem viselkedni, mint Rebeka, kicsinalom magam.
Azt hiszem, sokszor viselkedtem ugy eletemben, hogy a szuleimet a frasz torte ki, akar kisgyerek, akar serdulo, akar felnott koromban. Megis szeretnek, es tuleltek velem az eletet.
Ne haragudj a fiukra, nem rosszindulatbol viselkednek ugy, ahogy teszik. Ok nem rosszak. Azok a felnottek. Erre mar a Kis Herceg is rajott.
Meg nagyon sok boldog pillanatot fognak adni eletedben. Amikor elkeseredsz, gondolj arra, milyen boldog voltal, amikor megszulettek, es mennyire vartad oket! A mosolyukra es a csibesz tekintetukre. Meg hogy milyen edesek, amikor alszanak (sajnos eleg keveset!
)
Es hogy Cas szavait idezzem: nem jott volna ez a baba, ha nem lettel volna kesz ra, mind testben, mind lelekben! Orulj neki, hogy ott novekszik bennek, a depire lesz meg idod kesobb! Ne felj, en se, te se kerulheted majd el szules utan!
Puszi
Gem