Zsókám, igazad van! Betudom a hormonszintemnek.
Csak tudod, rossz, h itt nincs "segítség".
Odahaza legyen az akár gyerekdoki, ill nekünk felnőtt dokik, felhívtuk, elmondtuk mi az eset.., elmondta mit tegyünk, menjünk, ne menjünk, vigyem a gyereket vagy sem...Itt meg??!!
(Ezt nem írtam nektek, v lehet, csak már szelektív vagyok,
de engem az is baromira meglepett, amikor Zsigu csoptársának az anyukája, aki okt végére van kiírva, 2 hete vérzett..., hívta a dokikat, senki nem foglalkozott vele, válasz"nyugodjon meg...". Szegény, csöppet sem volt kiakadva. Szerencséjére orvos a férje, így intézkedett vmit, de azalatt a 3-4 napban, amig időpontot szerzett neki a férje, hááát nagyon maga alatt volt...Ő is nagyon ki van akadva, mert 1,5 éve jöttek át Indiából, és ott nem az a szokás, hanem az mint mo.-n. Gyerektémához még nem tudok hozzászólni, mert eddig megoldottam, ha vészesebb volt, akkor "telefondoktornéni". De egy másik magyar házaspárnál a kisfiú elég gyakran beteg, és mondja anyuka, h ad1. alig kap időpontot, ad2, ha kap, akkor meg meg sem vizsgálják a gyereket...
Meg volt egy olyan eset, ahol anyuka mondta,h lázas a kislány, meg csúnyán köhög, meg hányt 2 napja, elvitte dokihoz, aki mondta, nyugodtan jöhet közösségbe a kislány, aki jó barátja Zsigunak, szoktak együtt játszani, anyuka kérdezte is, h velünk minden rendben-e. Mire én, igen..., ja másnap este kinyúlt Zsigu+anya...Ez nam anyuka ellen szólt, hanem egy újabb példa...
na eddig ezek voltak...Bocsi, h így kifakadtam. Talán később már jobb kedvvel jövök..., s holnap szerencsésebb leszek. De köszi még egyszer!!!!
Nagyon tetszik Lizu koncentrálós, apával az ágyban játszós képe, hááát az ölelést meg nem lehet fokozni! Minden átjön a képen!
Samu avatar képe is nagyon cukkancs. Én is mennék megnézni, de én meg még nem leszek...
Mindnenkinek pusszok! Nórinak csodagyógypusszok, h megtudjuk, h mi a baj! Reméljük, minden ok lesz!