Új privát üzeneted érkezett!

Hú ZSófi akkor ez MA van!!! Nagyon drukkolok, ahogy ezt így leírtad tényleg nem egy szokásos iskolai színdarab. Tök jó hogy a sulid ilyen szabad teret ad Neked!
Beszámolót majd kérünk!!

Na tűnök mert tanulás helyett már megint itt lógok :roll:

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Anyukák!

Remélem nem fogtok rám megharagudni, de most egy kis letolás következik.....

Merre jártok mostanság???? :roll: :shock: :)
Nagyon kis "lightos" a topic már egy pár hete! Mindenki fel van szívódva!!!

Úgy megszoktam már, hogy nagy a nyüzsi itt az anyukásban. Jó olvasni titeket! Ráadásul lassan már én is ide fogok tartozni úgy "hivatalosan" is, erre ti meg vissza vesztek a tempótokból! Na ne máááár! :lol: :lol: :lol:
Ki fog nekünk jó tanácsokat adni??? :roll:

Szóval tessék visszaállni a régi kerékvágásba!

Ez mindenkinek szól ám!!!! :P :oops: :P

Tényleg mi van Julcsiékkal meg Nóriékkal??? Olyan ritkán jönnek... :(

Csajok!

Emlékeztek, hogy kb 5 hónapja kapcsolódtam be???? Már hogy ne emlékeznétek! :P :oops: :P Nem olyan könnyen felejthető az az aminózus eset azzal a csajjal, aki össze-vissza szidta a dokibámat! Olyan hihetetlen, hogy így eltelt az idő és már csak 15 nap van hátra!
Kicsit kezdek izgulni, de asszem ez normális! :) És már nagyon várjuk Tarekot!!!! :lol: Olyan jó lesz! Ugye??? :)

Na abbahagyom, mert még a végén totál elérzékenyülök!

Puszik nektek és a babáknak!

F.

fatima

Fú, Zsófi, ez írtó jól hangzik ám!!! Szuper lehet ez a darab. Olyan kíváncsi lennék rá. Ha nem lenne Maja ilyen kicsi, és ha ma nem menne a papa próbálni, tutira elmennék megnézni. Úgy sajnálom. :cry: :cry: Izgi lehet így a történet.

Nekem a kedvencem a Rómeo és Júlia. Igaz, néha elcsépeltnek tűnik, de mindig kilehet belőle hozni valami újat. Az Operett színházban is megnéztem már vagy 5-6szor. Imádom, nem bírom megunni. Ez meg különösen jónak tűnik, hogy fordítva indul a darab. Kár, hogy csak kétszer adjátok elő.

Izgulsz már???? Majd meséld el, milyen volt az előadás előtt, közben, és utánna.

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!
Minden Ünneplő Babának és Mamának Sok Boldogságot !!!
Az új Anyuciknak sok tejecskét és persze Jó Egészséget!!!!
Sajna sok időm nincs mindent végigolvasni.
Ma volt a Krisztián évzárója az oviban... hála istennek elengedett a főnököm
Krisz tüneményes volt.....
egy édes mesejátékot adtal elő amiben ő volt a gomba ....aranyosan mondta a verseket és a szerepét is nagyon szépen tudta.....jövő hónapban már 4 éves nagyfiú:)
Gondoltam megosztom Veletek ezt az örömteli eseményt .
Holnap pedig Andriska ballag az oviból a képeket majd felteszem.
Mindenkinek puszi
Ámulva nézem a képeket a babákról ...és nosztalgiázom ...milyenek voltak az enyémek ilyen piciben...
Vera
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 030.04.jpg[/img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 2089.9.jpg[/img]

Kép
Kép
vera70

Kép

Kép
Kép
vera70

Kacsintós kép!?

Nem egyszerű a pillanatot lekapni. Kata én nem is értem, hogy sikerült Liza forgását olyan jól lekapnod. Le a kalappal a mama előtt is.

Jó éjszakát!!!

Kép

Kép

Kép
b79andi

no ma voltam dolgozni, és meglepően jól esett. mármint a szellemi leterheltség. élveztem. de azért jó volt hazajönni. kíváncsi vagyok meddig tart a lelkesedésem.
Laura is jól viselte, nem hiányolt {sajnos v. hálistennek :?: :lol: }, nagyokat csibészkedett a nagymamájával, meg nagyot játszótereztek, meg nagyot aludt, meg megetette az óriásmackót stb..
viszont nálam is az van-lesz, mint Mircikénél, h. nincs egybefüggő félórám szabad. de 15 p sem nagyon. csak este.
reggel pörgünk ezerrel Laurával, aztán tipli munka, tipli haza, megint vele fektetésig. még nem látom h. mikor járok fodrászhoz meg ilyesmi, mert eleinte tuti lelkifurim lesz, ha délelőtt megyek, mert akkor majdnem egész nap nélküle?
vagy észre sem venné, csak én marnám magam? na mindegy, biztos csak az eleje nehéz nekem.

Laura amúgy tényleg egy pillanatra nem áll meg, tehát nincs az, h. ül és babrál vmivel békésen jóóóó hosszan. ja mondjuk kb.1,5 percet. vagy én rohanok utána, v. amikor nyüügösebb, akkor ő én utánam. :lol:
de nagyon élvezem ezt a korszakát ! olyan rafinált már most, h. hihetetlen.

Zsófi
, nnnnaaaaaa, h. sikerült???????? dübörgő vastaps stb?
nekem ilyesmihez {rendezés} sem vénám, sem tehetségem, sem érzékem, szal minden elismerésem.

drámaped-t tanítanak levelezőn v. estin?
gondolom nem nappalira akarsz menni?

Reni, Niki sorozat eszméletlen jó ! gyönyörüü a lányod !nagyon cuki köntöse van.
hány évesen is indult el Niki egyedül?
Laura amilyen korán csinált mindent, annyira nem akar egyedül menni. bár megmondom őszintén annyira nem bánom :wink: így is alig érem utol.
nagyon jó fejek a kempingesek a talált tárggyal. el sem hinném, h Mo-on van még ilyen.

Klári, nálunk is a rövid haj téveszti meg az embereket.. :evil:

elküldöm......

Marcsi

KépKép
alon

Kata, tök jó, h. ilyen jól sikerült a Balatoni kiruccanásotok ! hármasban voltatok, v. Noémi is ment?

Fatima, bezony-bezony.. :wink: repül az idő.. nekem még mindig felfoghatatlan, h. Laura 1 éves. amikor ő született, akkor Timi Balája volt 1 éves, és ollllyan nagynak tüünt.

Andi, Maja nagyon szépséges babó !

Vera, nagyon helyesek a srácok !!
Gombakrisztián látszik, h.rettenetesen koncentrál ! :)

Mircike, olyan örömmel olvasom mindig, h. Mirkó ilyen hamar beszokott a bölcsibe. már írtam egyszer, h. jó ómennek veszem, remélem nálunk is így lesz.
most akkor te még mindig 4 órában vagy? v. hogy vagy munkailag?
húúúú tényleg, elvileg ki van már írva a bölcsi ajtajára, h. kiket vettek fel, holnap de. le is sétálunk megnézni.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi, 8 órában vagyok. Reggel megyünk, délután jövünk együtt. Mivel ugye nekünk egy óra az út vidék külsőről :)
Amúgy most erről jutott eszembe, h a züllést nem tudom hogyan akartam kivitelezni, kocsival kell mennem mindenhová... na mindegy, majd kitalálom addig.

Remélem felveszik Laurát, és azt is hogy hamar beszokik. Elég embertpróbáló az a pár hét vagy hónap, sztem ez a második fokozat az anyukaképzésben :) Az első fokozat ugye a szülés utáni hónapok, a gyermekágy. Ha ezt is túléljük, akkor már lehet belőlünk valami :)

Na megyek, zajongani, hogy ébredjen a gyermek, és készülhessünk bölcsibe :) Péntek van, előbb hazamehetnék, de mivel alszik, és jól alszik, ezért esélytelen. Ugyanúgy négyig leszünk ma is :)

Édesek a képek! Nagyfiúkról és kisfiúkról is!

Pusz. M.
mircike

Jaj és a kislányokról is!!!! :)
mircike

Farkasnak nagyon boldog 13. hófordulót!!!!!
(Nóri, most időben vagyok) :) :) :)

Vera, nagyon jóképű Krisz!!!!!

Andi, Majácska gyönyörű!!

Reni, nem tudom, hogy írtam vagy sem, de Niki nagyon de nagyon édes Laurával együtt!

puszi mindenkinek!

jól vagyunk, csak pörgünk megint, ma meg jönnek vendégek is!

puszi
mangó

sziasztok!

édes a kacsintós Majaméhecske :wink:

Marcsi, el is hiszem h jól esik mást csinálni kicsit.. néha én is el tudnám képzelni, de szerencsére télleg csak néha...
mert most ugye szóba sem jöhet más.

bár lesz egy icipici kicsike itthoni munkám, egy reklámanyagot rakok össze a földvári szállodának ahol voltunk...
egyelőre kitalálják mit is akarnak, aztán jövök én :lol:

mondjuk épp belegondoltam h mikor is fogom megcsinálni???
ez a hetünk mega-menős volt!
jó-jó, volt benne nekem fodrász, pedikűr, kozmetika... de az is kell néhanapján hogy ne legyek a saját nagyim :lol:

Zsófi???????????????????????????????????????????????????????
bizti hatalmas siker volt :wink:
nagyon izgin hangzik amit tervezel!! :shock: sok sikert hozzá!!! :lol:
eddig nem is említetted ezt a rendezői vénát :lol:

na elküldöm..
lmkata

KLári! jujj télleg!!! :arrow: öntözőrendszer!!! :lol:
na jól meg is jegyzem most ha netalán később kellene.
:wink: amúgy a kút szivattyú sz...rakszik de már javítás alatt :lol:

Nikkancs bébi eszement csini a fürdős bugyellárisban is meg a köntösben is meg mindenben :lol:
kedvencem ahogy áll a balcsinál és apa csippenti hátulról a pólót h ne essen bele... :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima do not worry, itt vagyunk mind csak megyünk sokfelé mert jó az idő meg akad tennivalója mindenkinek :lol:
de majd télen megint pörgősebb lesz a topik :lol:

Vera hűűű hallod, jó nagyok a fiúk! :wink:
el sem hiszem hogy ilyen régóta vagy topiktag. vagy még te indítottad??? nem is emlékszem :oops: :roll:

most én is lépek, apa alszik, Lizu alszik, anya teszvesz... szokásos felállás :lol:

EDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS
már hiányzol, gyere ha tudsz!
addig is cuppp!!!
és csinálj pocifotót mert ha jössz, azt is mutass!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:

mindenki másnak is pusza: Logiéknak, Farkóéknak, anacinóriéknak, Loloéknak, Anzsiéknak, na ezért utálom a felsorolást mert most itt parázom kit hagyok ki.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ne hari de nem vagyok túl jó ilyenben... :oops:
szóval ÖSSZNÉPI TOPIK CUPP!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata

szomorúan látom, még mindig egyém az uccsó hsz :wink:

no akkor teszek nektek ma délutáni fotókat :lol:
(felhívnám a figyelmet a hatalmas kakastaréjra amit kreáltam a gyermek fején abból a rengeteg hajból :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Kép Kép
Kép Kép
Kép
lmkata

Jaj de édes punk:)

Főleg az elsőn és a másodikon annyira látszik, hogy lement az a sok szteroid a kis pufipárnácskáiról. Tündér édes Lizacica :)

Csajok én nem figyeltem :oops: hol van Edus??? Mikor lesz?
mircike

Eduséknál ott vannak a nagyszülők :lol:
hát azt mondta hogy 1 hétig nem lesz, de számomra úgy röppennek a napok, nem emlékszem sajna pontosan az időre... :oops: :roll: :oops: :?

igen, már totál lement az a nagy hörcsögpofi :? most látom csak, hogy megnézem a régebbi fotókat, mennyire durva volt!!! :shock: :shock: :shock:
egy anya mennyire elfogult a gyermekével!!!!!!!!!!!!!! :shock:
pedig tényleg őrült pufilufi arcocskája volt, de nekem nem tűnt ennyire vészesnek.. persze éreztem hgy felfújta, na de hogy ennyire!! :shock: :?

jajjjj, olyan hihetetlen hogy már nem kell!! koppkoppkopp!!
remélem ilyen hihetetlen élményekben lesz még részünk a későbbiekben is! (mármint olyan jókban amik most kicsit hihetetlennek tűnnek még...)
lmkata

Sziasztok!!!

Krisztián nagyon édes pasi!!!
Kicsi kacsintós Maja gyönyörűséges!!!
Liziribizlim zabbantani való!!Az a hajkorona haláli :lol: . Milyen kis szöszke lett 8) .(vagy ilyen is volt? :roll: )

Ma volt Boriéknál az évzáró és elballagtak a nagyok. A benti előadásról nincsenek fotók, mert kameráztam, de a kinti kerti partyról van néhány barátnős-tortás 8) :

Kép Kép
Daubneres parfétorta(nagyon fini volt..) mókuskával (mókuscsoportba jár Borcsi)
Kép
Olcsival, az egyik legkedvesebb barátnővel Kép

Holnap reggel megyünk a telekre, hétfőn jövök...puszik

KépKép
logi

Sziasztok!

Megint jól eltüntem... :cry: Márknak kijött a 8. foga, és ez elég nagy nyűggel járt. Múlt pénteken már a Panadolt is be kellett vetnem, mert álmában is sírt. Azóta is elég nyügi, szerintem készülődik a 9. is. Az elmaradhatatlan orrfolyás is megérkezett az új fogacskához. Szerdán lejutottunk a Balcsira igaz majd megfagytunk, de csütörtökre már jó idő lett. Márk nagyon élvezte még a vízbe is bement volna :lol: , de az csak 20 fokos volt. Az éjszakák is szörnyűek voltak, de ma már csak 6-kor kelt és vissza is aludt. Tegnap megint 2x aludt, és így én is tudtam pihenni.

Vera - de jó, hogy, jöttél. Krisztián már igazi nagy legény!

Andi - Maja is már elmúlt 1 hónapos, nagyon csini a méhecskés bodyban!

Liza cica - a kis szöszke lányka nagyon édi-bédi!

Zsóka - ovis nagylányok :lol: :lol: nagyon csinik! Jó hétvégét!

Néhány kép Márkról...és a Balcsiról (kicsit sok :oops: )

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!

Ez még itthon...

Kép

Morcos Balcsi...

Kép

Portré

Kép

Kukucs...

Kép

Iszom

Kép

Dzsungel harcos...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

jaj de édes Lizi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Borcsa és a barinő nagyon szépek!!! és milyen nagy már a leányzó Zsóka!
Panni, Márk nagyon de nagyon szép fiú!!!!

én úgy emlékszem, hogy Edus azt írta, hogy kedden már lesz, de akkor ez most a köv. kedd?
Edus!!!! hol vagy????? hiányzol!!!!!

mi ma megyünk csajozni!! :wink: vagyis Bende, egy 10 hónapos kislányhoz megyünk, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz!
mert persze a nagylányok (Borcsa) és a 10 éves unokatesó (lány) az nagyon tetszik Bendének :)
na majd mesélek, hogy mi volt :)

Fatima!!! jövünk-jövünk, csak tényleg a jó idő miatt mindenki el van! de itt vagyunk :)

Marcsi, kitartás!!! csak lesz ez valahogy! kialakul majd lassan a programotok!

puszi!!!
mangó

Sziasztok!
Marcsi!
Köszi..GombaKrisz:):):)tényleg nagyon koncentrált az óvónéni szerint állandóan előlről akarta kezdeni a mesejátékot:9
Tünemény volt...
Nálam is hasonló a helyzet a nagyival vannak ha dolgozom és Apa sincs a láthatáron.....de én sokkal jobban agódom mint amennyit kellene ...tök jól elvannak...én pedig nagyon igyekszem haza hozzájuk.
Mangó!

Már kész udvartartása van Krisznek:)
Kata!
Lizus tök édes...mint egy kis angyal....millió képetek van Nektek is
nálam is már CD-re kell kiirkálni őket
Jól emlékszel én nyitottam eme topicot
a babaneten úgy kb 5 éve vagyok fenn kb.
Már 10 éves a Petikém és a többiek is már 6,5 és 4 lesz a Krisz jövő hónapban.
Öregszem:(
Zsóka!
Borcsi gyönyörűűűűséges!!!!!!!!!!
Én is felteszem az ovis évzárót /tegnap volt/Andrisról
Nagyon cukik és a torta nyammmmmm
Panni!
Köszi !
Márk tök édi!!!!!
A fogacskák meg előbb utóbb kijönnek ....számtalan éjszaka és nap ment rá...sirással sok sok gyógypuszival egy kis homeopátiával
Dentinox üvegszámra
Most pedig az enyémek már kezdik elhagyni a tejfogukat....
Dobozkába gyüjtjük a kis gyémántokat:)
Büszkén hozzák ha pont akkor esik ki amikor nem vagyok otthon.
Teszek fel egy pár képet Andriska évzáró/ballagási ünnepéről
Előre szólok sok kép van:):):)
Puszi Vera Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 275.87.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
vera70

Hello mindenkinek!

Először is szeretném megdícsérni a fotókat. Kicsiket és nagyokat egyaránt!!!! Olyan jó, hogy ti már így tudtok büszkélkedni a gyermekeitekkel. :)

Kata! Liza babának már téynleg nem olyan pufóka az arca! És szerintem tök sokat nyúlt! Hány cm??? Kezd igazán nagylányossá válni! Csak így tovább!!! Ügyesek vagytok és biztosan lesz ez még ennél sokkal jobb is!!! Tudod.... csak nem szabad feladni! :)

Panni! Már annyiszor akartam írni, hogy Márk iszonyatosan az esetem!!! :) :oops: :lol: Teljesen oda vagyok a szöszke, de barna szemű pasikért! :oops: :oops: :oops: :lol: Én a helyedben már most azon izgulnék, hogy kb 15 év múlva hány kiscsajt kell majd elhessegetned a fiad körül! :) :P

Marcsi, Kata, Mangó! Elfogadom a magyarázatot a gyakori hiányzásra!!! Végülis érthető, hogy ebben a jó időben kinti programokat terveztek a gyerkőcökkel.
Azért remélem lesztek majd pár hét múlva, amikor Tarek baba megérkezik és én béna, kezdő anya szeretném hallani a véleményeteket ebben-abban! Ugye???

Na csók mindenkinek!

fatima

samu lufizott:
Kép Kép Kép Kép

előadás nagyon nagyon jól sikerült, csak másnap volt a "stay-in" nevű bentalvós rendezvényünk , ahol csabi bentaludt én meg f3körül keveredtem haza így fokozott alváshiánnyal küszködünk :) :)

samu bepakol!! és ha virágokat lát azt mondja cszi cszi (mert mindig megszagoljuk és azt mondjuk "hapci" :lol: :lol:
a kutyákra meg egyre többször , h vauuuu a madarakat meg mindig megmutatja! szédületesen édes!!!
kerekpocak

ja és ma reggel 2x megfelelő szituációban azt mondta h "pápá" és azt h cice (cica).
kerekpocak

Samunak nagyon boldog 10. hófordulót!!!!!!!!!!! hurrráááááááááááá

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Zsófi! Gratula Samu új tudományaihoz! Biztosan nagyon édi ahogy "magyaráz"!
És BOLGOG 10. HÓFORDULÓT neki!!!!

fatima

BENDÉNEK NAGYON BOLDOG 7. (TE JÓ ÉG!!!!) HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! Apa üzent, h most már tessék bejelentkezni, mert eltüntem. :roll: :oops: 8) :wink:

Csak gyorsan, majd jövő héten bővebben: anyáék csak pár napot voltak, utána azért nem tudtam jönni, mert nincs ovi, így pogramszervezés volt, meg csavargás...., nem jutottam nagyon gépközelbe, ill a vendégség után felhalmozodott tennivalóimban próbáltam magam utolérni. :roll: :oops: 8)

Mindenkinek pusszok! Vigyázzatok nagyon magatokra! További jó pihit! :D
mazsolák

de jó edus h bejelentkeztél!!!!!!!!!

követelünk pocakos fotót! meg fotókat in general! 1000 éve nem tettetek fel!!!!!!! csók a családnak!!!!!!!!
kerekpocak

Nagyon nagyon boldog 10. hófordulót Samunak
és

Nagyon nagyon boldog 7. hófordulót Bendének!!!!!!!!!!

Kutyául vagyok mostanában, az arcüregem rendetlenkedik :arrow: borzasztóan fáj :(, ezért nincs erőm írni, de remélem hamarosan jobb lesz. Holnap megyek az István kórházba kivizsgálásra, szorítsatok, hogy megtalálják a bajt, mert 10 éve szenvedek vele...

Mindenkinek nagy puszi, a babák gyönyörűek, édesek!!!!!

pusz, Nóri

Kép
nóri8

Halihó Csajok!!

Megjöttünk a telekről (Marcsi :arrow: Nagymaros :wink: ), ismételten nagyon jó volt. A gyerekek ki sem száltak a a homokozóból, még a kaját is ott ették meg :shock: Marci amennyire utálta ezt a homokos közeget még két hónappal ezelőtt, most annyira szereti(sajnos enni is :roll: ). Én meg degeszre ettem magam cserkóval. Jaaaj de imádom :roll: :D .

Nóri, nagyon drukkolok, hogy végre kiderüljön, miért rendetlenkedik az arcüreged. Farkó jól van?

Edu, de jóóóóóó, hogy írtál, már nagyon hiányoztál ám!!Hogy vagytok? Képet én is követelek!!!!!

Andriska nagyon helyes kiskrapek. Ezek szerint szeptembertől suli? Várja már?

Samu annyira cukkancs és ügyes nagyfiú :D . BOLDOG HÓFORDULÓT NEKI!!! :wink: hogy megnőtt a haja...

Márk pancsizós képe tündéri, de a többi is szuper. Hol voltatok Panni?

BENDÉT ISTEN ÉLTESSE A 7. HÓFORDULÓJÁN!! (
te jó ég, hogy megy az idő, őőőrület..). Hogy vagytok Angi? Jártok játszóterezni?

Kata, hogy telt a hétvége? Voltatok valahol? Nyáron is lesz torna?

Képzeljétek, Marci kb egy hete nem hajlandó megenni az üveges kaját. A telekre mindig azt vittem, meg itthon is sokszor evett eddig konzerv babakaját, de ennek az időszaknak vége. Csak azt eszi meg, amit mi is eszünk. pl. reggelire vajas kenyér+ sonka vagy valami feltét, tojás, stb.., ebédre tegnap sült kacsamellet evett krumplipürével (mi is ezt ebédeltük) stbstb.
ééés elkezdett lépegetni. 8)

puszi, megyek, mert Bori éhes....még jövök :mrgreen:

TELEK-homokozó 8)

Kép Kép Kép

KépKép
logi

helyesírásért bocsi, siettem... pl (száltak=szálltak :oops: , stb)

KépKép
logi

Sziasztok! :lol:

Látom, jól telt a hétvége!

Mircike: bár nem ismerjük egymást, de tök jó volt a Kútvölgyis eset. Jó volt, hogy valaki megmondta nekik. Egyetértek veled mindenben.

Kata: Lizu olyan édes, és bár én nem olyan régóta látom a képeit, de nekem is feltűnt, hogy milyen sokat ment le a pofija. Ja, és a nyaraláson készült képek!!!! A kagylóban fürdetős valami hihetetlenül édes. Jól érzte magát ő is? Mert nekem nagyon tetszik!!!!

ZSóka: a kerti parti tök jó lehetett. És a torta... nyami!!!! Milyen nagyok már ezek a csajok. Igazi nagylányok, olyan csajosak!!!! Felnőttesek. És a homokozós képek!!!!! Ahogy Marci beletolja az arcocskáját a vödörbe!!!! Édes! Tényleg milyen jó is homokozni!!!! Ja, és anya tudja hogy bár a homokozós süti nem ehető, de az a legjobb? (valahogy így van a reklémba nem?? :wink: )

Panni: Márk, mint dzsungel harcos, zabálnivaló. De a fürdős kép a legcukibb. Olyan édes arcot vág!!!

Vera: ezek a fiúk már olyan nagyok. Egész komolyak.

Zsófi: Úgy néz ki, Samuról egyszerű jó képet csinálni. Először a macis képek, most a lufisak!!!! Van ám neki kameraérzékenysége!!!! Zabálni való kiskrapek!!!!

Edu: tényleg, hogy bírod pocakosan ezt a hajtást??? Fú, én el sem tudom képzelni, hogy terhesen ennyit futkározzak!!! Van ám energiád rendesen!!! Le a kalappal!!!

Úgy néz ki, a héten jó időnk lesz. De jó a nagylányoknak és nagyfiúknak. Lehet pancsolni, játszani!!!! Mindenkinek jó hetet, puszi:

Andi

Kép

Kép
b79andi

sziasztok lányok!
készülünk a darabra (vált kedv) mert most az eddig a játszóban előadott darabunkat egy 7x10 méteres nagszinpadra kell áttenünk. akinek van kedve 8péntek f5) jöjjön el megnézni :wink: lesznek mindenféle egyéb gyerekprogik is!! (a suli most 10 éves)

szóval elhavazva mint rendesen!!

andi, maja hogy van? elmúlt a kiütés? szájpenész? szopi hogy megy? kép?????

marcis borkás homokozós képek nagyon tutik!!! éljen marci első lépései!! (önállóan?)

puszik
kerekpocak

vonalzót azért cseréltem mert amásik az istenért nem akart továbblépni. szal most egy kicsit ez lesz.
kerekpocak

SAMU ÉS BENDE BABYKNEK BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi jó a új avatar + vonalzó duó :lol:
MINGYÁ KÉSZÜLHETSZ ÁM AZ 1 ÉVES SZÜLINAPI BULIRA! :shock:
ügyi a kis dumcsizósod :wink:

Zsóka nagyon helyesk a tesók!! :wink: annyira jó testvérek, olyan édesek!! Borcsa tündérkirálylány hogy így és ennyit játszik Marcival!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri hát akkor ideje kiderülni h mi a gubanc! :? :roll:
hogyhogy ilyen régi téma?
mindig elő-elő jön ?? jajj szegény!! gyógyulj!!!

Maja, köszi :wink: nekem is tetszett a kagylóban fürdés, de Lizunak sem volt gondja vele... ujjacska ott volt, jót cumikázott :lol:

EDus aztán ha megvan az utólérés, gyere ám! :wink:
nem kell visszaolvasni meg reagálni mindenre, tudod! csak gyere és mesélj és hozz képeket! a fiúkról! :lol: meg a pocakról!

Mi sajnos amilyen szuperül voltunk, olyan szar lett minden tegnap estére, derült égből villámcsapásként jött nagy roham :arrow: nyugtató :arrow: de alig akart elmúlni a görcsölés..... :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:
aztán éjjel okés, de ma reggel is már volt 3*, holott 3 hete már a napi adag szokott ennyi lenni....
nem értem mi van.... miért, mitől.... minden ugyanúgy van ahogy volt...
illetve napi 5 gyógyszerről átálltunk 4-re, de a mennyiség ua. csak másképp adom be. de ezt is már 3 napja... szóval nemtom ha eddig nem volt semmi galiba akkor miért most.

holnap megyünk EEG-re, meg gerinc röntgenre. de ez független, már régóta van időpontunk rá.

na ennyi :roll:

ja Zsókám, lesz torna nyáron, majd csak 1-1 hét esik ki mikor ők is nyaralnak.
fejlesztős játszós óra nem valszin h lesz, de hát azt itthon is tudjuk csinálni, csináljuk is egyébként is...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............

pusszok!!
lmkata

dehülye vagyok! most látom azt írtam Maja köszi... na de értitek, természetesen Andi köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Anya úúúúgy szeretlek!!!
Kép

Cincikém, édes barátom!
Kép
lmkata

Katám, Zsókám, köszönöm!!! :D

Samunak, Bendének Boldog hófordulót!!!!

Logitesók és Lizus tünemények!!!!

Sajnos most meg azért nem írok, mert jól felhúztam magam a "uk" egészségügyön..., méghogy a magyar eü vacak..., hát ne szóljunk inkább semmit. Mire az ember időpontot tud kérni - még nem kapni, csak kérni - már az is 1 hét, besz---ás....na majd jövök, csak kidühöngöm magam! :evil: :evil: :evil: :x :x :x :( :cry: (vagy nem veszik fel, v félrerakják, v csüt. mondják, hívd őket pénteken, péntk. mondják telefonálj hétfőn, hétfőn a keddet, most kív. leszek, holnap mit fognak mondani...??!!!)

pusszok:e
mazsolák

Jaj de zabálni való Lizus! Hogy figyeli a cincikét! Egyem meg édes kis tüncike. Imádós-Anyus kép is csudacukkancs!!
Edu,NYUGI!!!! tényleg ilyen vacak az eü az angoloknál?

Andi,hihihi, ez a reklámos összevetés nagyon aranyos. :lol:
tényleg,mi van Maja szemével? Rendbe jött?

Zsófi, én úúúúgy elmennék, de utazunk 10-én. Drukkolok nagyon Nektek! Ez az új avatar csúcs!!!!!!

KépKép
logi

zsóka 8-án lesz :wink: :wink:
kerekpocak

sziasztok Lányok!

nagyon szépen köszönöm - Bende nevében - a köszöntést! bizony bizony, már 7 hónapos, el sem hiszem, még csak most jöttünk haza a korházból :)

Samut még meg sem dícsértem, nagyon ügyes pasika, és milyen édes a lufival együtt! :)

Lizu már megint tündérke és ahogy szereti anyukáját!! :lol: :wink:
Katám drukk hegyek Nektek, ezek a fránya görcsök húzzanak már el!!! :evil:

Edusom!!! végre!!!!!! ne legyél dühős, vagy inkább de, de aztán gyere, mert hiányoztál ám nagyon!! :)

Zsóka, Marcipán és Borcsa nagyon helyesek! Gratulálok MArcus lépegetéseihez!! :wink: Köszönöm jól vagyunk, igen járunk sokat sétálni, a múltkor már hintáztunk is Bendével, perzse még csak úgy, hogy az ölemben volt :lol:

ja és KAta, Zsófi nagyon helyesek az új vonalzóitok!!!

Kata, recék kint vannak már?

csajszik hol vagytok!! puszi mindenkinek!!
mangó

Zsókám, igazad van! Betudom a hormonszintemnek. :oops: :oops: :? 8) Csak tudod, rossz, h itt nincs "segítség". :? Odahaza legyen az akár gyerekdoki, ill nekünk felnőtt dokik, felhívtuk, elmondtuk mi az eset.., elmondta mit tegyünk, menjünk, ne menjünk, vigyem a gyereket vagy sem...Itt meg??!! :x :x (Ezt nem írtam nektek, v lehet, csak már szelektív vagyok, :oops: :oops: :? de engem az is baromira meglepett, amikor Zsigu csoptársának az anyukája, aki okt végére van kiírva, 2 hete vérzett..., hívta a dokikat, senki nem foglalkozott vele, válasz"nyugodjon meg...". Szegény, csöppet sem volt kiakadva. Szerencséjére orvos a férje, így intézkedett vmit, de azalatt a 3-4 napban, amig időpontot szerzett neki a férje, hááát nagyon maga alatt volt...Ő is nagyon ki van akadva, mert 1,5 éve jöttek át Indiából, és ott nem az a szokás, hanem az mint mo.-n. Gyerektémához még nem tudok hozzászólni, mert eddig megoldottam, ha vészesebb volt, akkor "telefondoktornéni". De egy másik magyar házaspárnál a kisfiú elég gyakran beteg, és mondja anyuka, h ad1. alig kap időpontot, ad2, ha kap, akkor meg meg sem vizsgálják a gyereket... :roll: :oops: :? :?: :idea:
Meg volt egy olyan eset, ahol anyuka mondta,h lázas a kislány, meg csúnyán köhög, meg hányt 2 napja, elvitte dokihoz, aki mondta, nyugodtan jöhet közösségbe a kislány, aki jó barátja Zsigunak, szoktak együtt játszani, anyuka kérdezte is, h velünk minden rendben-e. Mire én, igen..., ja másnap este kinyúlt Zsigu+anya...Ez nam anyuka ellen szólt, hanem egy újabb példa...
na eddig ezek voltak...Bocsi, h így kifakadtam. Talán később már jobb kedvvel jövök..., s holnap szerencsésebb leszek. De köszi még egyszer!!!! :)

Nagyon tetszik Lizu koncentrálós, apával az ágyban játszós képe, hááát az ölelést meg nem lehet fokozni! Minden átjön a képen! :D

Samu avatar képe is nagyon cukkancs. Én is mennék megnézni, de én meg még nem leszek... :D

Mindnenkinek pusszok! Nórinak csodagyógypusszok, h megtudjuk, h mi a baj! Reméljük, minden ok lesz! :D
mazsolák

Sziasztok!

ÉÉÉS SIKERÜLT A MAI VIZSGÁM!!! 12-ből 7-et kivágott, csak 5-ünknek sikerült. Előttem 3-an buktak, kicsit para volt. Már csak egy van, de az ehhez képest semmi.

Hófordulós Bendének és Samunak sok puszi!

Lizunak is!! Jaj Kata, biztos rendben lesz minden! Lehet hogy tényleg a gyógyszer átállás, ezeknél néha 3 nap is lehet mire kijön a hatás. De Lizi olyan de olyan cuki!

Majd írok magunkról is, most hulla vagyok...

Puszi mindenkinek!

KLári

Klári
Kép
ganti

Anzsi, egyszerre írtunk! :D Köszi!!! :D ,Köszi!!! :D Hinta nálunk is favorit! :D
Hogy te miket észre nem veszel, tényleg Lizunak is új avatar képe van! Ami nagyon tuti! :D
És én meg elfejettetem gratulálni Marcipán első lépegetéseihez! :D
Tényleg Kata drukk, görcsöknek hess!!! :? :( Most jön egy újabb, jobb nap! Hidd el! :D
Tényleg Zsófi, lehet,h írtad, csak én maradtam el, fütyitéma megoldodott??!!!mármint Samujé... :oops: :oops: 8) :wink:
Andi, Neked is Köszi!!! :D

ja és azt nem is írtam, h tegnap zakozott egyet mocival Zsigu, így tiszta horzsolás az arca. :oops: :? :( :cry: De már elég szép a tegnapihoz képest, amikor beszélni alig bírt, úgy fel volt dagadva a szája! :oops: :?

Tegnap este meg, amikor cseréltem zsombesz pelusát, na mit találtam benne??!! el sem hiszitek: egy bluetooth-st/pendrive??!!
Szal itt mindig van vmi kérem... :oops: :? 8)

bocsi, az elütésekért, de ma vhogy nem megy a gépelés... :oops: :?
mazsolák

Klári, gratula! :D :D :D

most már én is léptem, mert most meg velem lesz tele a topik.... :oops: 8)
mazsolák

sziasztok,

hát igen Edu, ezt én is hallottam már hogy a UK eü az megagáz.
ilyen hónapos várólisták vannak mindenütt!!!!!! :shock: :shock:
na de itthon is haladunk ezirányba, mondjuk még nem tartunk ott, nálunk csak heteket kell várni..... :?
úgyhogy kitartás!!!!
sikerült időpontot kérni??????
micsoooda???? magyarul megette azt a kütyüt Zsombi????
vagy elrejtette a pelusba? ooooops. hát nálatok aztán télleg mindig akad történés... :wink: :roll: :? :lol: 8)

gyere csak, még az sem baj ha te töltöd meg a topikot, úgyis van mit pótolnod! :lol: :lol:

Klári üüüüüüüügyeeeeeeeeees vaaaaaaaaaaaagy!!!!!!!!
tökjó h sikerült!! nemcsodálom h hulla vagy! :shock:
és ha mindennek vége hogy fogsz regenerálódni????
remélem vannak rá terveid, ennyi hajtás után minimum! :lol:

Zsóka Bükre mentek? vagy keverek valamit megint... :? :lol:

Anzsi és párat pislogsz és azt veszed észre h a szülinapi tortát sütögeted Bendének! jut eszembe rég kaptunk képet!!!!!!!
hm?????????????????

Nekünk elég pocsék a nappalunk is....... sok görcs, az előbb is egy nagyon hosszú........... ajjjajjjj remélem Klári igaz, én is erre tippelek, hogy az átállás miatt most így bekavar kicsit, de 1-2 nap és rendbejön......
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :twisted: :twisted:

csak őrület nehéz nyugiban maradnom, mert a csillagokat le tudnám káromkodni és ordítani az égről hogy a ........ szóval hogy MIÉRT???? miért nem lehet már nyugtunk végre??????????
ááááááá....

megyek is inkább iszom egy jéghideg kólát, hogy lehiggadjak :lol:
na meg leszedem a szárítót.. :?
lmkata

ja amúgy az ölelés a fotón az fél kézzel ám! ballal... szigorúan! lustika jobb kézzel még véletlenül sem dolgozunk tudatosan!!!
talán eccer majd eljön az ideje... :roll: :x :? :wink: :roll:
lmkata

Zsófi: köszi érdeklődésed, megvagyunk. Szájpenész talán elmúlt, de úgy jártam elsőre, mint Kata, nem voltam eléggé alapos és kitartó, visszajött. De mára már talán elmúlt. Lekopogom. Kiütések, még vannak, de már csak a nyakán, meg a kézhajlatban, szóval lehet, hogy ez meleg kiütés. Vagy valami izé, mert érdekes módon mindig akkor jön elő jobban, mikor felidegesíti magát, és sír. Próbálgatok krémeket. Most a bepanthen jön. Talán.
De most nem alvósat játszunk, és sokat evőset. Én nem is értem, hogy te hogyan bírtad Samuval, hogy kiságyban alszik el, és szoktatni, hogy ne ébredjen fel esténként stb. Úgy néz ki, én nem vagyok eléggé erős, és valószínűleg sikerül igy elkényeztetnem. :cry:

Kata:
szóval Lizu vigasza a kis ujacskája? Édes lehet. Nem is emlékszem, hogy láttam volna róla ilyen képet. Ja, semmi gond, a Majából is értek. :lol: :lol: Sok nevem van, anyukám, és a tesóm nevén is szoktak szólítani. Igaz, a gyerekem nevén még nem, de te vagy az első ebben!!! :lol: :lol: :lol:
Azóta is járunk ám ki a Duna partra sétálni. A múltkor lementünk, és a parton a lépcsőn szopizott. Nagyon hangulatos volt szerintem.
Édesek ezek az új képek a kiscsajsziról. Az ölelős kép naaaaagyon jó!!!! De jó is annak, akit ilyen nagyon szeretnek!!!!!! :lol:

Edu: mit találtál a pelusban!!!!!!????? Hát én már végképp nem értem, hogy bírod ilyen pörgésben. Nem semmik ezek a kis krapekok!!!
No és az sem, amit az ottani eü.ről írtál. És még mi panaszkodunk? Csak az az elszomorító, hogy mi is afelé tartunk, mert a nagyokosok ezt akarják. De jó lesz nekünk!!!! :cry: :evil: :evil:

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Katám, köszi!! :D :D
Igen, ez tényleg így van, mármint a várólisták..Azt mondta nekem is ez az anyuka, akinek a kislánya beteg volt, h mindig mondjam, h mennyire sürgős, mert 2 hét a minimum, és ha sos ügy van, akkor nem fogadnak aznap, hanem a kórházba kell vinni a gyereket, ott látják el..., ez a felnöttekre is igaz...Hát sajna ez van..Most is mondták, ha konzultációs időpont, akkor ráér..., ha gond van, kórház...Csak ha így folytatom, akkor a védőnő "előírásai" alapján 2 hét csúszás lesz...,ami annyira talán nem lesz gáz, mert ők másképp számolják a hetet...(amúgy 3,5 hét a diffi már most..) :oops: :?

Kata, sztem eldugta a kis ravasz..., mármint Zsombesz. :oops: 8)
Kóla, hmm nyami nyami, ahogy Zsókának is a cseriért!!! (ja Borcsi ovis képe csúcsszuper!!!! :D :D )
jobbkéz, én emlékszem régebbi képekre, ahol tökre használta/ja a jobb kezét. Támaszkodik rajta, nyúl vmiért..., sztem fogja használni!!!! Hiszen vannak rá f/tényképek, amikor igen is használja!!!!!! :) :) Reméljük átáll a gyógyszeradag, és jobb lesz! Mi veletek vagyunk, tudod! :) :)

na rohanok, pusszok! :)
mazsolák

Andi csak most látom, h te is akkor írtál, amikor én! :D Köszi még egyszer! :D Tudod, szépen lassan megedződünk mi anyák, de majd tapasztalod te is! :oops: 8) :lol: :wink:
ja Panni, meg sem dícsértem a szafariharcos nagyfiú Márkot! Annyira édes, és milyen nagyfiú már ő is!!! :D :D
(ha vissza nem is olvastam a képeket gyors átlapoztam..)
vmit még szerettem volna, de elfelejtettem... :roll: :oops: :oops: :?
Marcsi munka, Lolo??!! :D Milyen, nem furcsa? Gondolom, azért vegyesek az érzelmek...hu nekem milyen furcsa lesz majd ennyi év kihagyás után... :roll: :oops: :?
na mentem vacsit csekkolni!
Nóri? Doki mit mondott? :)
Kata, görcsök? Remélem, messze elkerülnek titeket!!! :)
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?