Új privát üzeneted érkezett!

zel, nagyon jó pihenést nektek, várunk vasárnap :lol: :lol: :lol:
ott max a halakat tudod eltörni ...hihihi

kata, nem akarsz váltani dokit, vagy már nem lehet??
mert az enyém is kb ezt csinálta...ráadásul ha még fizettek is, jó értem a szülés közbejött, de eddig amiket írtál az sem volt túl rózsaszín...de nem szeretném a kedved elvenni :roll:

Kép
kicsiboris

Ilonka, Boris,
az a baj,hogy váltanék már, de most, hogy van 21 babónk a klinikán, már nem nagyon tudom, hogyan lehetne ezt megvalósítani. Végülis most már nem nagyon fog semmit csinálni, mert a transzfer is a klinikán lesz, szerencsére.
Barátnőm ajánlotta, nekik az első inszem sikeres lett, így én is bizakodó voltam. :roll:

Zel,
jó pihit és most már vigyázz az üvegekkel! :wink:
katata

kata, értem, meg ne haragudj, persze hogy nála maradsz én is nehezen döntöttem és ha tényleg már nem sok vizet zavar akkor meg meg se halld amit mondunk :wink: :wink:

csajok szép hétvégét kívánok nektek :P

Kép
kicsiboris

Ilyet olvastam a Neten, gyorsan bemasoltam, hatha vkit erdekel.
Puszi mindenkinek!!!
Babszi

Mindenkinek van remény

2001 óta próbálunk lombik programmal. Először megbeszélésre mentünk fel az intézetbe. Nagyon kedvesek és pozitívak a dolgozók. Az orvosok és az ápolónők egyaránt. Nekem sajnos csak egy petevezetékem van. Ráadásként egy P4 gyulladásos műtét után még egy műtét következett ami miatt sajnos a másik petevezeték ugyan járható de nem sikerült 3 éve kismama lennem. Ezért kellett orvoshoz fordulnunk.
Azt mondják minden negyedik házaspár valamilyen okból meddő.
Ezek nagyon kemény szavak. Sokak nincsenek tisztában a szó legszorosabb értelmével. Szembesülni azzal a ténnyel, hogy nem szülhetünk gyereket annak az embernek akit nagyon szeretünk és nagyon jó házasságban élünk, elkeserítő és ez enyhe kifejezés. Senkinek sem kívánom, hogy ezt átélje.
Iszonyú érzés maga a tortúra négy alkalommal megpróbálni a "lehetetlent" kihívni a sorsot, várva a csodát hátha most, most talán sikerült.
Injekciózás, ultrahangos ellenőrzés nőnek-e a tüszők,ha igen akkor gyorsan leszívás, izgalom, hogy egyesültek-e, ha igen beültetés, két hét izgalommal teli várakozás lélegzet visszafojtva eredményt várni, majd a síri csend és a szomorú döbbenet!
Megint nem sikerült............................
Miért? Kérdések tömkelege magunktól ismerősöktől, miért nem sikerül, miért nem lehet nekünk is gyerekünk, az orvosok nem tudnak magyarázatot adni rá, mi nem értjük.
Az utolsó próbálkozás, mert a megpróbáltatások mellett nagyon sok lemondással és anyagi ráfordítással jár. 24db injekció a petesejt érlelésért. Sajnos az eredmény már magában elkeserítő, kettő petesejt lett, de csak az egyik ültethető be, mert a másik elhalóban van. Tele hormonokkal, feszültséggel, bizalommal teli várakozással. Két hét pihenés a férjem és a nagy fiam aki most 18 éves szívesen segítenek, igazából elégedettnek kellene lennem, hiszen csodálatos fiam van és a férjem is az. Bárcsak minden nőnek ilyen család adatna meg. De sajnos a férjem a fiam nevelő apja. Természetes, hogy szerettünk volna még egy gyereket. A negyedik próbálkozás után a siralmas csalódás, megint nem sikerült....................
A pénzünk sajnos elfogyott és nekem sem tett túl jót a sok hormon injekció. Fáradékony lettem, híztam ami önmagában még nem lett volna baj, mi a babára vártunk nagyon, hiába, nem sikerült a mesterséges megtermékenyítés.

Gynevac.........................Gynevac...................... Mi ez?
Egy injekció formájában beadott oltóanyag amely - laikusként - tejsavat termel és oldja a gyulladásokat a szervezetben. A nőgyógyászom írta fel. A professzor, aki feltalálta sajnos már meghalt. A főorvosnő a kutató társa egy kedves hölgy és egy másik úr aki szintén munkatárs, nagyon kedvesek.
Telefonon kis nyomozás a kazincbarcikai kórházban az orvosok után, azonnal egy mobil szám, semmi titkolózás.
A doktor úr akivel beszéltem semmilyen anyagi támogatást nem kért!.......................................... Hihetetlen.
Csupán annyit, hogy amennyiben egy éven belül kismama leszek spontán, tegyem meg,hogy felhívom és elmondom neki az örömhírt.

Elfelejtkeztem mindenről. Dolgoztam mint mindenki de azért bíztam Istenben, imádkoztam hátha csodát tesz.
Volt már rá példa. Hiszen Erzsébet 82 évesen szült gyermeket a Biblia szerint. Kérem ne higgyék,hogy valamilyen szekta vagy gyülekezet tagja vagyok. Nem mintha szégyenleném, de nem vagyok semmilyen felekezet tagja.
Egyszerűen csak hiszek Istenben. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel.
Két héttel ezelőtt furcsa volt a havi mensesem. De nem gondoltam semmi különösre. Hozzá teszem három hete járok orvoshoz, mert rosszul vagyok, szédülök, ájulás környékez. Igazából agydaganatra gondoltam, féltem mert egyszer már átestem rajta. Hála Istennek megúsztam. Pozitív gondolkodású vagyok.
MR: vizsgálat értágító infúzió, de nem múlnak a rosszullétek. Sőt erősödnek.
Az MR: negatív. Akkor mitől vagyok rosszul?

Fura és kevés volt a menses, émelygek, szédülök, annyira, hogy már ájulásig fajul a dolog. Á nem, nem lehet. Ki van zárva, hülyeség. De mégis. Kellene venni egy tesztet, hátha!

Feszült izgalom............ÚRISTEN pozitív. Biztos nem jó a test.
Vegyünk még két különbözőt. Jó!

Reményteli még feszültebb izgalom. A két férfi a férjem és a nagyfiam, ott áll mögöttem míg én a testet végzem és mosolyog!
Anya te terhes vagy lesz kisöcs, vagy hugi.
Nem hiszem el!
De anya te terhes vagy nem látod?
Két csík van!

Bubika várjunk még, tudod, hogy az injekciók után"lombik" is pozitív voltam, aztán mégsem lett baba.

Sírás keserűség, öröm, bizalom, és egy csoda.
Hihetetlen nagy csoda.

Ultrahang vizsgálat pozitív!
6 hetes babátok van. Majdnem eltörtem izgalmamban egy régi ismerős nőgyógyász Zoli térdét.

Ma 2004.12.25.én 7 hetes babát hordok a pocakban. Az egyik legszebb karácsonyi ajándék mindegyikünknek!

Tiszta szívből kívánom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár vagy járt.

Nagyon jó ez az érzés. Csodálatos!

Köszönöm Istennek!
Talán a professzoroknak is akik feltalálták a GYNEVAC oltó anyagot.

Egy anya a sok közül..............
babszi

Babszi,
futkosott a hideg a hátamon, miközben olvastam :) Nagyon szép és jó dolog ami velük történt.
Velem miért nem történnek ilyen csodák? :roll:
katata

Sziasztok!

Babszi!
Látod csodák léteznek és Ti lesztek a következők, akik írhatnak egy hasonló sztorit!
Mikor kezditek a szuri kurát?

Kata!
Van 21 babód ez már egy fél csoda! A többi csoda eztán jön!

Kép

Kép
odry

Gondoltam Odry,kipróbálom ezt a színes írást.
Remélem sikerül.

Egyébként igen, ez is egyfajta csoda, de még nem születtek meg a kis drágáim, sőt 21 nem is fog és mi lesz a többivel. :?: :shock:
De persze,tudom, hogy azért ez is fantasztikus eredmény.
katata

Jucmuc,
Gratula :D

Kabóca,
Köszi jól vagyok már émelygek de nem zavar :lol: ezt vártam :wink:
Vendég

[

Pont a Kaáli miatt keresem Renit is.

Mondjátok meg kérlek, mit kell fizetni a Kaáli intézetekben, meg mennyit. Gondolom sok eltérés nincs köztük. Mert intézet viszont van öt az országban. Az egyikben talán kapnánk egy korábbi időpontot. Még az augusztusnak is örülnék, mint majom a farkának. Igaz Debrecen van tőlünk legmesszebb, de kit izgat?!
Szóval konkrétan mindent írjatok le! Ha gondoljátok, akár priviben! Kösziköszi!

Konzultációs díj: 12.000,-Ft

Hormonvizsgálatok

(4 alaphormon: FSH,LH.E2, PROL.+vérvétel 14.000,-Ft

Nőgyógyászati vizsgálatok

(nőgyógy. Vizsg., UH, cytológia) 16.700,-Ft

Spermiogramm 12.000,-Ft

Fagyasztott ET 50.000,-Ft

Préembriók fagyasztása, tárolása 1 évig 20.000,-Ft

Nem TB finanszírozott pácienseknél
Komplett IVF ET

(mely tartalmazza az 54.700,-Ft-ot) 380.000,-Ft
ICSI (Mikromanipulációs eljárás) 110.000,-Ft
AHA (Asszisztált hatching) 50.000,-Ft
Vendég

Sziasztok!

Ma egész nap nagytakarítottam, ez lesz a jövő heti program is :(
De legalább elfoglalom magam.

Csiby! Sajnálom, de sok sikert a spontán próbálkozásnak

Jucmuc! Gratulálok a fotóhoz! Szeretnél ikreket?

Ilona! Írjál mindent az örökbefogadásról, én sem zárkóznék el tőle, csak még várok vele, de érdekel, hogy mi történik veletek.
Azért az jó lenne, ha megpróbálnád a lombikot! Itt a lányoknak is nagy %ban sikerült! És persze a spontán hónap is lehet nyerő :lol:

Kicsiboris! Nekünk már rég megvan a fiúnevünk (bár amikor először mondtam a páromnak, neki nem tetszett, de most már imádja), szóval Samu (Sámuel). És még tetszik a Benedek is

Most már én is utánanézek ennek a Gynevacnak! Olyan sok jót hallottam róla!

Mindenkinek jó hétvégét :lol:

Kép
domo

Domo!

Köszönöm! :D Igen, szeretnek ikreket de valszeg ez egy baba. Persze en annak is nagyon örülök!

Pandacska!

Köszike! :D

Babszi!

Szep volt a törtenet! Nemsokara veled is meg fog törtenni a csoda! :D

Zel!

Köszönöm szepen! Jo hetveget! :D

Kata!

Nagyon sajnalom, hogy ilyen akadalyokba kell ütköznötök! Remelem szerdan mar nem jön közbe semmi a dokinak! :twisted:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Kész a keresztelő meghívó :)
megmutitom:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1180793750.16.jpg[/img] Meghívó fedőlap

[/img] Kép belseje

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
ez szuper! De ügyes vagy!!!!! :D :D Nagyon szép lett!! Végülis nem tettél valami idézetet??
katata

Mágnes,
Nagyon szép és nekem nagyon tetszik hogy rajta vannak a képei még nem is láttam ilyet :wink:
Vendég

katata:
de tettem idézetet, a másik oldalán van, mutatom :)
Egyébként nem az én érdemem, én csak elképzeltem, hogy szeretném, a kivitelezés másé. :)
Na elküldöm a maradék oldalakat. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Illetve holnap, most Apa gépén vagyok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, milyen jó ötlet! Ma du?

babszi, könnyfakasztó történet, szeretném lassan a tiéteket olvasni :D Húzzatok bele!

zel, na milyen volt a kikapcs?

domo, katata érdekes volt az örökbe tanfolyam 1. fele. Egy csecsemőotthon vezetője tartotta, aki egyben pszichológus és előtte sokat dolgozott sérült és egészséges gyermekekkel egyaránt. Mi 6 éves korig vállaltunk egy testvérpárt is akár. Itt azonban a férjem új erőre kapott, és átgondolta az egészet. Mondanom sem kell a témáról vele beszélgetni nem nagyon lehet. Miután ráébredt milyen fontos egy gyermek életében az első 3 hónap, és persze az azt követő 2-3 év, elhatárolódott a nagyobb gyerektől, most már csak csecsemő érdekli, azaz marad a nyílt örökbefogadás. Amit még megbeszéltünk (és ne haragudjatok meg érte, de nekem óriási megykönnyebbülés), leállunk az orvoshoz járáshoz, miután semmi bajunk nincs néhány hónapig éljük az életünket, és megpróbáljuk elfelejteni (háttérbe szorítani), az ediigi mizériát.
Majd szeptemberben ha kell belevágunk a lombikba.
Olyan jó volt, eldugtam a maradék gyógyszereket, kidobtam a bödönt amibe a tűket gyüjtöttem, indulhat az új élet.
Szükségünk is van rá, mert a kapcsolatunk romokban hever rendet kell csapni, aztán hátha nálunk is happy end lesz a vége :D

Próbálok egy kicsit háttérbe vonulni, nem tudom sikerül-e.

Puszóka minendkinek!
bbilona

Kép
jó reggelt!!!!!

mágnes szép lett a meghívócska, és máris keresztelő lesz,
nem semmi :lol:

ilona sok sikert az új 'életetekhez, biztosan jól döntöttetek, az ember lánya ezt megérzi.
most kell kiszállnotok, és nem is csodálom, hogy elegetek lett.
azért gyere amikor úgy gondolod, remélem nem maradsz nagyon tával :roll:

Kép
kicsiboris

köszi kicsiboris, jól esik.
bbilona

Sziasztok!

Húúú Ilona! Ez ám a fordulat! Remélem, az új életedbe is be fogunk férni!
Mágnes! Nagyon jó a meghívó!
Pandus! Köszike a részletes infót! A nagyobbik része már kész van a vizsgálatoknak, már csak a hepa-hiv teszt kell a férjemnek.
Domo! Csak óvatosan a takarítással! Jóból is megárt a sok!
Kicsibé! Édes drága! Egyetlen halat sem törtem el! Bibibííííí!
Nagyon jó volt a hétvége. Pecáztunk, ettünk, aludtunk, napoztunk, meg sokat beszélgettünk. Fogtunk egy csomó halat is.

Most viszont neki kell állnom mosni, mert az összes játszós ruhám halas.

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

zel, már most látom hogy nem tudok leválni rólatok :wink: Egy hét és jöttök a nagyvárosba, remélem jó híreket kaptok.

jucmuc, pandácska mi újság? Képek? Jó hírek?
bbilona

Ilona,
Mindenkinek kell a pihenés szerintem ez teljesen érthető és talán mindenkinek szüksége is van erre csak sokan nem merik megtenni hogy szüneteljenek. Én megvagyok még csak pénteken megyke uh-ra mert a dokim szívhangra megy és nem petezsákra így várnom kell türelemmel. Ma reggel már megölelgettem a wc-t is de azért annyira nem bánom :wink:
Vendég

Ilona!

Naccccccerűűűű! Féltem, hogy itthagysz minket.
Igen, pont egy hét múlva megyünk. Igazából az eredmény már nem is érdekel. A férjem hormonszintjét rendebeteszi a gyogyi. Meg amúgy sem volt ref. tartományon kívül semmi, ezért nem is aggódom. Most csak azon izgulok, hogy tényleg tudjon segíteni ez a doki valamit. Mert, ha nem, irányba veszem a Kaáli intézeteket.

Kép
Kép
Kép
zel

lányok, hát ezért nem lehet innen elszakadni (fura lesz nagymamaként is ide írogatni :wink: ), mert olyan kedvesek vagytok. Attól féltem, hogy kikapok tőletek, amiért így "elbátortalanodtam", erre mindenki megérti a helyzetet, szuperek vagytok, baromira jól esik. :D
bbilona

pandácska, szívhang, hú ráz a hideg, micsoda öröm lesz az :D

zel, csak így tovább emelt fővel!
bbilona

bbilona:
nekünk jó a ma du-n. Mikor és hol?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ott a parkban 17-17.15 körül?
bbilona

A padoknál a kávézó előtt?

Kép
Kép
Kép
mágnes

OK :D
bbilona

Akkor 5-kor a padoknál
kék babakocsival leszek, kék napernyő rajta
Legyen egy szál rózsa is a kezemben? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

zel akkor jót pihiztetek :lol: :lol: de jó, és egy hét mulva már sokkal előrébb lesztek :lol: :lol: :lol: igaz :?: :P :P

pandi jön a rosszullét/émelygés? hát én is örülök ám minden 'jelnek ami erősíti bennem, hogy minden rendben odabent, nő a csamate :lol: :lol: mást nem érzel? cickóid? én majd megőrülök annyira fájnak, szinte durrannak... neked nem?
hát igen azért a szívhang a tuti, vigyetek majd kamerát és a párod vegye fel a monitorról, nekünk beállítottak egy 2. monitort a fejemnél így könnyebb volt felvenni, és a rokonoknak meg tujuk mutatni :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kata, tennél egy táblát majd? nagyon köszi, mert nem tudom követni az eseményeket :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok

Ilona! Látom, már meggondoltad magad, de megijedtem, hogy eltűnni készülsz! Nagyon helyes, hogy pihiztek kicsit, én is mindig azt mondogatom, ha egyszer semmi baj, akkor spontán is sikerülnie kell! De azért rendszeresen jönni, és írogatni :lol:

Panda, a péntek már mindjárt itt van :lol: Kiváncsi vagyok, hányan vannak!

Zel! Sajnos a nagytakarítás a héten még lesz: borzasztó alapos vagyok, és rendkívül lassú.

Kép
domo

Zel! Jövőhéten melyik orvoshoz jöttök Pestre? (elfelejtettem) Megbeszélni a lombikot, vag egyéb okból?

Kép
domo

Ilonka Drága,
itt ne hagyj bennünket hallod-e!!! Irgum-burgum. :D Pihetetni szabad, de azért tényleg gyere, ha mást nem néha közénk, mert oylan jó, hogy itt vagy te is!
Maximálisan megértelek, férjedet is. Nálunk is sokszor komoly konfliktust okoz a baba dolog. :roll: Nálunk is volt sok, na most leállunk, próbálkozunk maguntól dolog. Szerintem muszáj is.
Most épp ott tart a drágám, hogy mutassuk meg ennek a khm szemét dokinak, hogy milyen ügyesen vagyunk és nélküle hozzuk össze a babót ebben a kényszerszünetben. :lol: Nagyon rajta van most a drágám és engem szugerál, mert szerinte nekem kell nagyon toppon lennem lelkileg, hogy sikerüljön.
Itt van egy nagyon figyelemre méltó cikk, vagy mi. http://www.tenyek-tevhitek.hu/meddosegipar.htm
katata

Ja Lányok,
ezt a cikket mindenkinek ajánlom!!!!
katata

mágnes, majd felveszem a szemüvegemet, úgy biztosan megtalállak. Rózsa? Talán az elmaradhat, csak megtalállak a tömegben :D

katata, hát csak szugeráljon téged, mindent meg kell próbálni :wink: Már lassan varázsolni is megtanulunk hátha az segít :D Lássuk hát mit tudtok a doki nélkül, mert nekünk is meg kell mutassátok, biztatásként!

domo, aranyos vagy. Tudod 4 éve nem sikerül spontán, most fog-e az jó kérdés. Megpróbálok nem agyalni rajta, kell a szünet.
bbilona

csajok, egy tök cikis dolgot szeretnék kédezni tőletek...szóval amióta baba van a hasimban egyfolytában kívánós vagyok, de még nem merek együttlenni a párommal...borzalom, ja és a kedvesem mondta, hogy tőletek kérdezzem meg :lol: :lol: ari nem?

Kép
kicsiboris

Ilona,
Cici nem fáj csak nagy lett és lettek ilyen pötyik a bimbiudvaron. Meg ugye most már rosszul is vagyok de más tünetem nincsen. Fáradt is de az lehet az utrotól...

Kata,
Még csak az elejét olvastam el :shock:
Vendég

ja ígértem a meghívó kimaradt oldalait. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kata, abszolút értem a párodat. lehet, hogy ez a kis 'doki-durci szerencsét hoz nektek :lol: :lol: ismerem ezt az érzést, kétszer is átestem rajta mire rátaláltam az igazi jó dokira :lol: :lol: de fel a fejjel ám!!

domo most veled mi úccsi?

csajok? többiek?

Kép
kicsiboris

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176765746.61.jpg[/img] idézet

[/img] Kép hátoldal

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes ez nagyon édilli :lol: arról a lapról sikerült találnod amit felraktam? mert én csak beleolvastam, ez nagyon jó kis idézet :lol:

Kép
kicsiboris

mágnes, nagyon szép kis meghívó. Nem is tudtam hogy ez is szokás.

katata, nagyon érdekes a cikk amit találtál.

pandácska, meddig kell még az utro?
bbilona

Ilona,
12.hétig és a Duphaston is. Az még sok idő!
Vendég

Mágnes, nagyon szép a meghívó, nagyon tetszik az idézet is!

Kicsiboris! Ugyan még soha nem voltam terhes, de azért válaszolok. Azt olvastam, hogy akkor érdemes tartózkodni az együttléttől, amikor a menstruációd megjönne, vagyis 4. 8. 12. héten. Egyébként lehet, hacsak a doki meg nem tiltja. 12. hét után már bármit :lol:

Én újra spontán hónapban vagyok. A párom szerint meg kellene próbálni a magánrendelést, amit Csiby ajánlott (ugye nem tűntél el, Csiby?), és hát valószínűleg ez lesz.

Kép
domo

Mágnes,
futkos a hideg a hátamon, olyan szép ez az idézet. :D Ügyesek vagytok, nagyon szép és szupi lett!!! :wink:

Hát igen Ilona,
és megdöbbentő, hogy a lombikosoknál 65 %-ban nem érnek el eredményt, mert valszeg pszichés eredű a meddőség.... Szóval nekünk kell fejben ügyeskedni. Persze azt,hogy hogy kell nem tudom... :roll:
katata

Kép
katata

domo, akkor kíváncsian várjuk a fejleményeket. Mikor mész?

katata, igen ezeket a dolgokat elfelejtik nekünk megtanítani. Ha valaki rájön hogy is kell, remélem megosztja velünk. Odrynak sikerült, talán ő segíthet :wink:
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?