Új privát üzeneted érkezett!

Adri!

Nagyon sajnálom, de most inkább ne olvasgass, várd ki a hétfőt!!! Reméljem a doki nem látja sötéten a helyzetet. Annyira bíztam, hogy valami egyszerű dologról van szó. :cry: :cry: :cry:

tjuca

Sziasztok!
Sajna ma még csak most egyetlen pillanatra tudtam benézni, mert most is "anyagot töltök le a tanuláshoz" :oops: :roll: :wink: :D
És mindjárt el kell rohannom!

Pupy!
Hőm reggel: 37,0
Az milyen???? :shock: Egy tizeddel kevesebb mint tegnap... :shock: :shock:
Jelek nincsenek, mert ha lennének is, elhesegetném, hogy áááááááá, ez nem az, nem kell minden mögé belelátnom a babát! Remélem, nem lesz igazam, és a reménykedős énem nyer!!! :lol:
Te hogy állsz a hőddel?

Most elugrom fodrászhoz, és este jövök, meg visszaolvasok, meg írok, meg minden!!!

Nagy nagy puszi nektek :D :D :D
Eszter

eszter82
Budapest

Jucmuc
Gratulálok! Szép kis petezsák :)A hányinger nélkül is tuti rendben van, nekem sem volt :)

Syrynx, Juca, Pankaa
Nekem is a tappancs az egyik kedvencem.

Syrynx
Június végéig dolgozom még.

Pankaa
Ja azért gondolom más úgy kellni :)

Timika
Fúú mekkora haja volt :)

Junko
Nagyon szorítok!!!

Adriana
:(De meglátod minden rendben lesz. a Dokik néha annyira rá tudják hozni az emberre a frászt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Unique!
Hát, kb. 10 kiló plusz van rajtam, annyira nem feltűnő, de azért nem ártana megszabadulni tőle… ;) Ami a szopit illeti, sztem hagyd, hogy Laura leszokjon róla, a napi egy már igazán nem sok, persze csak akkor, ha Te sem bánod. :) A kisangyal-figura nem mindig jön ám be, csak amikor olyan napja van… :D Egyébként Kende sem iszik sokat, bár ő még napközben 3-szor szopizik, meg éjjel is egyszer (ha nincs nyügi, és nem ébred többször…). Melegben azért ő is több vizet igényel, de max. két deci az adagja… Hogy szopizni mennyit szopizhat, halvány dunsztom…

Lilia!
Gratula a leadáshoz, nagy megkönnyebbülés lehetett!

Adri!
Jaj, szegény Levike… :( Nagyon szorítok hétfőre!!!
Igen, nyolc foga van a csöppnek, de már duzzadnak a szemfogak is… Soha nincs nyugovás…

Syry!
Hú, Máté sem szórakázik… :D

Angie!
Szilárd baba gyönyörűséges, egyszerűen tökéletes baba!!! :D

Timika!
Nagyon édes lett Kristóf az új hajjal! :D És micsoda rosszul tűrte szegényem… ;)

Jucmuc!
Nagyon-nagyon szorítottam, és annnnnnnyira jó, hogy minden oké!!! Biztosan a másik baba is nőni fog rendesen!!!

Fleur!
Gratula a kislányhoz!!!! A Lilla nagyon szép név! A talpacskás képtől elaléltam… ;)

Tündi!
Isten éltessen névnapod alkalmából!!!

Junko!
Minden idegszálam csipiszben Érted!!!!

Eszter!
Az a hő nagyon is jó helyen van 37 és afölött… ;)

És akkor két mai kép "rólunk" (véleményeket kérek!!!):

Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Norwell :) Ez sztem egyértelműen POZITÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍV!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Volt vmi tüneted, vagy miért teszteltél? Ja, és én meg új vonalzót kérek :lol: :lol: :lol: :wink:

Többiektől bocs, mindjárt visszaolvasok, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni!!! :lol:

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Hát, ugye mivel nekem még nem volt mensim (hehe, 2005 szept. óta... :D), azt javasolta a védőnő, hogy időnként teszteljek egyet. Már tegnap feszült a pocim, meg olyan "tutiramegjönpárnaponbelül" érzésem volt már kb. egy hete... Aztán, mivel már úgyis rég teszteltünk, mondtam apának, hogy nem ártana... ;) Azért én még óvatos duhaj vagyok, nagyon-nagyon reménykedem, hogy nem lesz semmi baj, főleg a szopi miatt (leszoktatni nem akarom Kendét teljesen, már így is kevesebbet szopik jóval...). Szerdán akarunk újra tesztelni, akkor már reggeli pisiből, mert teszem hozzá, ezt ma délután csináltam... :wink: Utána akarok dokihoz menni.

Kép
Kép
norwell

Ja, és új vonalzót majd doki után, oksi?

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Köszönöm! :D Azt a mindenit! :lol: :lol: :lol: ez full pozitiv teszt!!! Nekem is ilyen volt az elsö! :D :D :D

Fleur!

Köszönöm szepen! :D De jo, akkor Neked sem volt hanyingered. Köszi.:)

Juca!

Ertem. Akkor is nyugi, mert szerintem a keszülektöl is függ. Valoszinü az en dokim jobban kinagyitotta.

Junko!

Ne viccelj! :D Borzalmasan szoritok Neked meglatod minden sinen lesz! :D

Timi!

Kristof egyszerüen gyönyörü! :D Az elsö kep a legtutibb:)

Adri!

Nagyon sajnalom ezeket a dolgokat! :( :( :( Es nagyon bizom benne, hogy hetfön az orvos biztatot mond majd! Fel a fejjel erös vagy en tudom! Puszi!

Kép
Kép
jucmuc

Norwell!

Ez naggggggyon pozitív!!!!!! :D :D :D Gratulálok :D :D

Fleur!

Naggggyon cukik a képek, és az a tappancs....... :D :lol:

Timika!

Naggyon cuki a frizkó! Szegény, jól megszenvedett érte! (gondolom annak sem volt könnyű menet, aki csinálta :wink: )

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük szépen a gratulációkat!!!

Évi :) Juca :) Én is nehéz szívvel vittem el fodrászhoz (imádtam a kis hosszú haját), de múlt héten, mikor nagyon meleg volt, iszonyúan izzadt vele, tulajdonképpen csak ezért vittem el. Ahhoz viszont ragaszkodtam, hogy nem olyan mini tüsire vágják le. Különben azt mondta a fodrász lány, hogy a babák 95%-a végigsírja az első hajvágást. :confused:

Juca :) Klasszak az UH-s képek! Megkaptad azt az emilt, amit még kb. 1 hete küldtem? Mikor rendelted meg ezeket a rucikat az ebay-ről? Kíváncsi vagyok, hogy hogy fognak tetszeni élőben!

Jucmuc :) Itt is sok szeretettel gratulálok a babócá(k)hoz!!! :lol: Kérdezted az oltást: Kristóf most 15 hósan kapja az MMR-t (mumpsz, rubeola, kanyaró) és általános 6. osztályban van ennek az emlékeztetője.

Annácska :) Köszi a bíztatást, akkor még van pár évem, ha jól látom :lol: :lol: :wink:

Jmaci :) Túlélted az oktatást?

Pupy :) Nekünk valszeg a jún. 30-is szóba jöhet a talira, és nekünk előnyösebb lenne a Brendon.

Fleur :) Jó, hogy újra jelentkeztél, a tapis kép pedig nagyon cuki :lol: A Lilla név szerintem is nagyon szép!!!

Pankaa :) Megértelek, mert én is sajnáltam a kis tincseket 

Junko :) Drukkolok ezerrel!!!

Adri! Nagyon sajnálom, nem is tudok mit írni :cry: :cry: :cry:
A felülbírálást nehogy magadra vedd, arra írtam, hogy én nem vagyok szakember!!!

Bocs, ha kihagytam vkit, jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Szép jó estét!

Pupy
A gyerekkorból nem teljesen nőttél ki te se. :D A párom mindig azt mondja, hogy játszótársam lesz majd a gyerkőc. :D:D:D

Fleur
A legnagyobb vicc, hogy egyáltalán nem válaszoltak a levelemre. Azért lett ilyen sok, mert a hasukra ütöttek és tippeltek. De nagyon elszámolták....
Gratula a 4D-s UH-hoz, úgy néz ki a lánycsapat fog erősödni. :) Kicsit ijesztő, hogy azzal rémiszgetnek, hogy lyukas a baba feje.
A képek nagyon szuperek, főleg a talpacska. :)

Jucmuc
Már nagyon izgultam miattad. :) Gratula a sztárfotóhoz. :) Remélem, innentől kezdve minden jól fog alakulni. :)
A kisszívem kordában van tartva gyógyszerrel, csak kérdés, szedhetem-e tovább. Ha most helyreáll a kalimpálás, akkor befejezem azt is. :)

Adri
Nagyon sajnálom, hogy nem túl jó eredményt hozott a postás. :(:(:( Nagyon szorítok, hogy gyógyszerrel rendbe tudják szedni.

Norwell
Nahát! Gratulálok!!!! :) Milyen aktívak mostanában a gólyák. :)

Junko
Nagyon drukkolok!!!

Timika
Köszönöm az érdeklődést, nagyon nehezen, de túléltem. Egész délelőtt kopácsoltak a fejem felett, alig tudtam aludni. :( 1kor itt voltam, kihúztam 5-ig, aztán hazabotorkáltam. Ettem kicsit és beestem az ágyba. Olyan jót aludtam. :) Már csak a 9.40-es buszindulásig kell kibírni. :)
Vendég

Norwell!
Hatalmas gratula. Ez igen, mensi nélkül ügyesen bebabásodtál. De ha jól emlékszem, Kende is gyorsan összejött nálatok. Ügyik vagytok, és boldog gömbölyödést kivánok Neked. Kende úrfit kezdjed jó időben szoktatni a gondolathoz. Nagyon kiváncsi leszek, hogy hogy fogja fogadni a hugicát/öcsikét.
Van preferációtók nemmel kapcsolatban?

Virág!
Nagyon édes a kislányotok. A vágyad teljesült, és hamarosan egy gyönyörű kislányt fogsz a kezedben tartani. Folt a 4d uh-n nekünk is volt. Az árnyék, de gondolom, mondták neked is. Férjem is megkérdezte, hogy még nincs teljesen kifejlődve a feje, azért látszanak azok a foltok. Nevettünk az uh-s dokinénivel.

Juca!
Lapajka tisztára olyan mint Kindzsa :) Látszik, hogy testvrek. És én már most látom rajta, hogy kifiú lesz :)

Pupy!
Lehet, hogy a harmadik időpont sem jó nekem. Tegyél oda egy kérdőjelet, légyszi. Úgy tudtam, hogy apa nem dolgozik aznap, de mégis. Ha a Brendonban lesz, lehet, hogy egyedül is menni fog. Oda hamar befutok Fótról kocsival. Viszont a minitalinak teljesen tökéletes lenne az a dátom, ha a tali mégsem akkor lesz. Apa sajna nem lesz otthon, de én és Szilárd viszon szeretettel várunk Benneteket.

Dido!
Mi újság veled? Régen jártál errefele. Én pedig nagyon kiváncsi vagyok Rád.

Junko!
Ezek csupa jó hirek. POZITIVITÁS, és ott fog csücsülni egy vagy két baba a pocidban. Megértem, ha a tesztelésig nem akarsz jönni, ezt mindenki másképp érzni, de a teszt után mindenképp gyere a hirekkel. Addig is tűkön fogok ülni, és drukkolok ezerrel.

Judit!
Fantasztikus! És én tudtam, hogy most ennek igy kell lennie. Annyira boldog vagyok, hogy végre a te pocakodat is kibérelték. Hátha a nyári kis tervünk összejön. Én annyira örülnék. Apa hogy áll a dolgokhoz. Gondolom, madarat lehetne fogatni vele.

Adri drága!
Én annyira sajnálom, hogy a kisfiacskádnál ilyen komoly dolgokat találtak, de azért remélem, hogy nem hozza magával a bajokat, amiket irtál. Az csak lehetséges, de nem biztos. Szegény kicsi Levike. Adj egy nagy gyógypuszit a homlokára helyettem.

Maci!
Hát, én hagytam volna kibontakozni, de azóta magától nem matat a konyhában. De nem is bánom. Inkább dolgozzon a kerten, a garázsban. Ugyanis idáig azt sem csinálta, mert társasházban nőtt fel, és féltem, hogy ahhoz sem lesz kedve. De kellemesen csalódtam, mert szivesen dolgozik odakint.

Lányok a tábla tetején!
Mi újság veletek? A sárga mező szépen hizik, de még mindig nem elég vastag. Nektek is ott a helyetek. Na meg van egy-két zebrám, amit ki szeretnék osztani.

Niki!
Veletek mi újság? Zazika? Képet kapunk?

Ma apa nélkül vagyok itthon. Ilyenkor nehézkesen haladok a munkámmal, pedig lenne mit tenni-venni. Azért próbálkozom. Pont ezért kell most lépnem.

Puszó MINDENKINEK!!
Vendég

Jó reggelt!
Micsoda jó hírekre jöttem!

Norwell!
GRATULÁLOK!!!!Szerintem is tutira beköltözött hozzád a kistesó!!! :lol:
Mutisd meg a reggeli tesztet is!

Timi!
Úgy döntöttem, még nem vágom le a haját.Olyan kis cuki vele, a kis göndörödő tincsekkel.Őt szerintem nem zavarja, csak szerintem áll össze-vissza, de majd lefotózom. :wink:

Képzeljétek!
Emili ma reggel egyedül átfordult a bal oladlára, hasról!!!Hát majd elolvadtam, hogy ilyen kis ügyike.Persze nem ment egyból, már egy pár napja gyakorolta, de nehéz volt a kuffer. :lol: Igaz, hogy most meg tök pisis volt a pelusa, de lehet ez a súly rántotta át.Nagyon idegesíti, hogy nem megy egyből még, sír, meg erőlködik, de aztán csak sikerült neki! :lol: Na majd csak belejön. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Ma már kicsit összeszedettebb vagyok. A keresztapám belgyógyász, és elmondott pár dolgot a betegséggel kapcsolatban, így kicsit pozitívabban látom a dolgokat.
Összegezve, az én kicsi fiam aaanyira édes, hogy még a mája is cukorból van!!:wink: :D

Juca!
Gratulálok a kis pöttyhöz, igazán fotogén!:)
Hát igen, én is reménykedtem, hogy egyszerűbb dologról van szó, de meglátjuk mi lesz.

Pankaa!
Azért alacsony a vércukra, mert a májban és az izmokban raktározódik, és nem tud visszakerülni a vérbe.
Gratula Emili nagy mutatványához! Ezek a csöppségek minden nap el tudnak kápráztatni valami új tudományukkal, és ez annyira jó dolog, nem?:D

Fleur!
Nagyon édes a tappancsos kép! És a többi képen is nagyon édes! Vigyázz magatokra!

Norwell!
Te kis cseles, nem is említetted, hogy már itt tartasz. Kész tényeket közölsz velünk. :D Naaagyon gratulálok!!!Milyen szerencsés vagy, hogy még nem jött meg egyszer sem neked!
És a szopi vajon nem árt a terhességnek? Csak a hormonok változása miatt kérdezem ezt.:roll:

Jucmuc!
Köszike!
Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt, igazán nagyon drukkoltam, hogy így legyen! Vigyázz nagyon a csöpp(ök)re!:D

Timika!
Én saját magam vágom a pasijaim haját. Mivel Levi már számtalanszor látta, hogy az apjának csinálom, így amikor az övét vágram, nem volt nagyon megijedve. Egyéként géppel vágom neki, és egészen tüsire, mert ő nagyon izzadékony. Meg jól is áll neki!
A szopihoz még egy utolsó gondolatot hozzáteszek, aztán részemről lezárhatjuk a témát. Számomra azért is lényegesebb, hogy lassan elválasszam, mert én már csont és bőr vagyok, nagyon sokat kivesz belőlem. Nyilván a gyerek az első, de azért nem mindenáron, meg kell találnunk a középutat. Én már napi egy szopival is kiegyeznék ebben az életkorban. De ahogyan már mondtam, minednkinek úgy jó, ahogy csinálja. Ennyi.:)

Angie!
köszi, aranyos vagy, átadtam!:D
Nektek is minden jót, remélem azért boldogulsz egyedül is, bár tudom, hogy nehéz.

na, most nekem is mennem kell, mert ebédre jönnek a nővéremék, és lasagne-t sütök, úgyhogy hív a konyha!

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Hát csak egy napig nem jövök és mire érek vissza!

Norwell!
Ez bizony egy gyönyörű pozitív teszt!!! Tiszta szívből gratulálok és nagyon Boldog 8 hónapot kívánok!! Úgy de úgy örülök Neked!!!!! :lol: Kép

Fleur!
Köszi a szorítást, meg a tábla dicsit! :lol: Úgy örülök,h. végre megvan a babátok neme, gratulálok hozzá!! És nekem nagyon tetszenek a 4D-s képek!!! Meddig akarsz dolgozni?

Tjuca!
Köszi Mindent! :wink: Szerintem teljesen érthető,h. Rókacsalád megnyugtat.

Jucmuc!
Úgy örülök,h. jelentkeztél, és gratulálok a gyönyörű Petezsákodhoz. Remélem a másik kis folt is baba.

Tündi!
Így utólag is nagyon Boldog Névnapot kívánok!!! Kép

Junko!
Nagyon-nagyon szorítok érted a mai napon!!! Mikor tehetlek vissza a táblába?

Panka!
Nagyon örülök,h. Emili végre rendesen eszik. Azért örülök,h. nem tartott túl sokáig az éjszakai sírás, és élvezzétek a baba-mama tornát. Ugye beszámolsz majd róla? Nem csodálom,h. meghatódsz, hisz olyan aranyos lehet, ahogy leírtad. Gratula Emilinek a fordulsához.

Csibe!
:lol: Nagyon köszönöm!!

Timi!
Hát egyszerűen szuper Kristóf haja, és a huncutkodós, kölesgolyós képek!!!! Imádom!! :lol:

Adri!
Rettenetesen sajnálom,h. ez a baja Levikének. Nagyon bízom azért benne,h. Levi elég kicsi még ahhoz,h. idejében megoldást találjanak erre a betegségre. Kitartás, és Ránk bármikor számíthatsz!!!

Maci!
Igen még egy nagy gyerek vagyok, de szerintem ez így jó!! :lol:

Rólam:
Megjött anyu orvosi eredménye, nem tudok latinul de nem hangzik túl jól. Van a pajzsmirigyén és a tüdején is valami, ami malignus (azaz rosszindulatú :shock: ) folyamatokat mutat valószínűleg. :cry: Hétfőn viszi a dokijához, és akkor majd megtudjuk,h. hogyan tovább és mi is ez.
És akkor amiért „elbújtam” egy kicsit. Már 3 napja elég erős hányinger gyötör, most éjjel még az alvás is nehézkes volt, és még nem jött meg. Tegnap elkezdtem barnázni, de délutánra abbamaradt, most kezdte el folytatni, annyira nem erős, de azért eléggé megingat a hitemben.  Ezért ma reggel teszteltem egyet, ami negatív lett, bár mintha nagyon-nagyon halványan ott lenne a csík, Lac is lát valamit. :shock: De én már nem vagyok biztos semmiben sem. A hőm az 37,15 volt ma, de felrakom a görbémet. Úgy döntöttem, ha nem jön meg rendesen,akkor hétfőn csinálok egy újabb tesztet. Ma megyek el venni, tanácsot kérek,h. milyen vegyek, és arra is,h. most hülye vagyok és csak beképzelem az egészet,mert annyira vágyom már a babára…. :cry:

Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pupy!

Nagyon sajnálom, hogy anyukádnak rosszak lettek az eredményei. :( Remélem azért nem annyira komoly!

Hú, érted akkor most lehet izgulni! nagyon szép és bíztató a görbéd! Emlékszel, Jucánál is az volt, hogy mintha megjött volna, aztán mégsem, úgyhogy még lehet is ott valami(valaki).
Én annak idején a Gabriel nevű tesztet vettem, elég hamar kimutatta, kb. 2 mp. múlva.
Nagyon drukkolok!!!
Ja, és nem vagy hülye, és remélem nem csak beképzeled! :wink: :D

Puszik

Kép

Kép
adriana

Adri!
Köszi, én is remélem. Hollehet ilyen gabriel tesztet venni?? Mert a DM-ben elég gyatra a kínálat. :shock:
Vendég

Pupy!

Én egy patikában vettem anno, de szerintem ami a DM-ben, vagy a Rossmannban kapható, az is kimutatja a második csíkot, ha tényleg ott van! :D

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Te Pupy! "Megmondtam. Nem megmondtam? (Mit mondtam?)"
Jövő héten nem leszek meglepve. Most olvasom, hogy írtál. Én a Gabrielt gyógyszertárban vettem (a Délinél tartanak).

Norwell Hát tudod.... Az én első pozitív tesztem sokkal halványabb volt. GRATULÁLOK! Pupy ez rád is vonatkozik. Ott van az.
Lassan magamra maradok.

Ja, negatív lett a teszt röntgen előtt. Ez a hónap elvileg kiesik. Gyakorlatilag apát nem tudtam levakarni magamról előző nap.

Adri
Örülök, hogy kiderült Levike problémája. Akkor jöhet a megoldás. Biztosan ismerik már annyira.

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Mostanában kezdek magamhoz térni. Csak felületesen tudtam követni. Csak 8 órát tudok leghosszabban aludni. Bár 3 óra után az 5 órai alvással egész kipihent voltam. Ja, ezt nem jó helyen propagálom :)
Ásítozom a munkahelyen, ebéd után agyhalál,...
Szóval szép a világ. Shoppiiiiiing, Balázs shooooow,...

lili
lilia

Sziasztok!

Norwell!
Szabad gratulálni??? :D
Mondtam én, hogy a "felszabadult" gólyák elöbb-utóbb... :lol: :wink:
Szépen erősödik a sárga rész a táblában!!! :D

Junko!
Nagyon drukkolok, de úgyis tudod! :D

Pupy!
Nagyon jó lett a tábla! :D ( remélem "értékeli" is a dolgot... :wink: )
Anyukádról nem jók a hírek... :( Sajnálom... :(

Fleur!
Kép
Gratula a kiscsajhoz!!!
Szép nevet választottatok! :D
Férjed gondolom örül, mert ha jól emlékszem Ő kislányt várt... :D

Timi!
Jó lett Kristóf sérója! :D
A szemei meg továbbra is... :wink:

Adri!
Sajnálom a vizsgálat eredményét... :( , de kiderült mi a bibi... és biztosan van segítség, hogy a gyógyulás útjára lépjen Levi!

Tina!
Nem rossz a hőd!!! :wink: Sőt!

Aniko!
A születéstörténetet jó volt olvasni! :) (most már nagyon ciki, hogy én még mindig nem írtam meg... :oops: )
Ágoston gyönyörű! :D Marci meg... :wink:

Panka!
Nagyon ügyi Emili!!! :D
Buksipuszi a fejecskéjére! :D
Tornához kitartást! :wink:

Juca!
Hogy vagy/tok ma? :wink:

Jucmuc!
Kép

Angie!
Azért van ami még egyezik a két csöppségben! Mindketten áldott jó bébik!!! :D

Sziszka!
Örülök, hogy jól vagy és hogy minden renben! :D (köszi Unique! :D )
Annyiszor eszembe jutsz! :D Nekem is minden szabad percemet leköti a kutyagyerek..., Nálatok meg ketten vannak! :lol: :lol: :lol: Lesz dolgod! :wink:

Rólunk: 5 hetesen voltunk a csípő szűrésen...
A doktornő kimodta azt a szót, amit mi már régóta tudunk : "Tökéletes!!!"

Bocs, hogy ritkán írok, akkor sem sikerül Mindenkinek... :oops:
Puszó
Brill Kép

Kép

Kép

Kép
brill

Sziasztok!!!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt, remélem, nem kiabáltam el... :wink: Most beszéltem épp a védőnővel, kedden megyek dokihoz. Azt mondta, hogy ha du.-i pisiből kimutatta, akkor nem is muszáj már reggeli tesztet csinálni, de ha ez engem megnyugtat, akkor csináljak egyet kedd reggel, és úgy menjünk dokihoz. Az is lehet, hogy nem vizsgál meg, mert az uh pontosabb eredményt ad, főleg akkor, ha nagyon korai a terhesség. Kérnék szépen drukkokat keddre Tőletek!!! Borzasztóan izgulok, és parrantok, és agyjáratok, és gondolkodom meg törpölök, meg jeleket lesek stb..... Na mindegy, DE úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy aludnék most 3 napot egy huzamban!!! :D

Brill!
Erikbaba tökéletes, ez csak természetes, tudtuk enélkül is! Gyönyörű a kisfiad!!!

Pupy!

Húúúúúúú, ez a hőőőőőőőő... :D Sztem nagyon ígéretes!!! Anyud eredményeit nagyon-nagyon sajnálom... :cry:

Most ennyi, megyek pihizni, kell az egy kismamának... :D

Kép
Kép
norwell

Mindenkinek írtam és eltűnt... :evil:
Vendég

Norwell!

Hoppá de ügyesek vagytok. Sztem elég egyértelmű Kende tesó első bejelentkezése! Gratulálok.

Timika!
Örülök hogy összefutottunk. Azt nem is kérdeztem sikeres volt-e Kristóf mandula műtéte.

Csibe!
Köszönöm a drukkokat. Látom te sem vagy gyakran itt. De a képek mindig szuperek Gábor babáról.

Pupy!

Bízom benne hogy az orvos azért majd megtud titeket nyugtatni anyukáddal kapcsolatban.
A másik dolog meg...azért a hőd elég bíztató. Még nem feladni!!!

Adri!
Sajnálom Levi rossz eredményét, de örülök hogy picit megnyugodtál, remélem a doki még tovább nyugtat majd.

Angi!
Köszi. Azt hiszem néha fogok jönni, mert táppénzen vagyok, de majd látjuk...
Veled mi a helyzet? Házat belaktátok már?

Jmaci!
Neked is köszi. Hamarosan nálatok is kezdődik...

Jucmuc!
Köszi a drukkot neked is, ha a firenzei dolog nálad bejött (ha kicsit lassan is) remélem nálam is. :wink:

Juca!
Köszi, akkor csak optimistán neked is...

Brill!
Köszi tudom.
Képzeld most hogy a transzfer után hazajöttünk, nem ugrottak rám a kutymeszok...biztos éreznek valamit.

Panka!
Kis idő és Emili úgy fog forogni mint a ringlispir, ne aggódj.

Dido!
Mi van veled????

Olvasom Nárcisz elbúcsúzott a topiktól...kár.

Na szóval lányok itt heverek a kanappén a két aranymadzaggal, majd lássuk mire megyünk egymással...

Akit kihagytam elnézést, nehéz újra begépelni mindent.

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT!!!!
:lol: :lol:
Vendég

Brill!

Ja és persze hogy tökéletes Erik. :)
Vendég

Pupy!
Sajnálom anyukád eredményeit, de remélhetőleg vmi orvosolható dologról van szó. :(
Szerintem tesztelj még1et, mert a barnázás tudod, hogy nemolyan jó.

Junkó!
De jó, akkor most pihizz sokat! :D Mikor kell megint menni dokihoz?vagy előbb tesztelsz? :roll:

Brill!
Gyönyörű a kicsi Tökély! :lol: :wink:

mennem kell, emili üvölt

Kép
pankaa

Pupy!
Én is Gabrielt csináltam, és tudod az eredményét... :wink: Szerintem abból csak 2 csíkosat gyártanak :lol: :lol: :wink: És nekem is előbb volt ott a teszt csík, mint a kontroll. :wink:

na, apa lefoglalta a kisasszonyt, most nézi a minimaxot 8)

Köszönöm Emilim dícséretét, majd jövök képekkel is.Csak legyen időm...

Kép
pankaa

Pupy, drága!

Nagyon nagyon legyél optimista! Figyelj a jelekre, de ne add fel! Hidd el, össze fog jönni!!! :D
Tudod, priviben is írtam, hogy nagggggyon rossz napom van ma, és ez azóta csakrosszabb lett, de az amit reggel írtál nekem, az nagyon feldobot!!! (Lacit is :D Meséltem neki, és olyan aranyos volt! Úgy örült neki, hogy mondtam neki, hogy valószínűleg pocakbérlőd lesz 9 hónapig.... :lol: )

Ma voltunk az Ikeában, meg a Max City-ben, és csomó bab cuccot meg kellett tapizzak, mert nem bírtam már ki, hogy ne gyönyörködjek bennük egy kicsit!
Néha elég hülyén éreztem magam, mert a bolti eladók bámultak ránk, hogy nem is látszik a hasam, akkor meg minek jöttünk be egy babás boltba nézelődni,...? De hát persze, hogy nem látszik, mert nem lakik benne senki- MÉG! Vagy legalábbis nem tudok róla!
Sajna az én hőm ma csak 36,8 volt, de nem tudtam aludni 6 órát előtte, úgyhogy nem tudom, hogy most piri közeleg, vagy csak pihennem kellett volna előtte!!! :( :oops:
Mindenesetre nagyon morci voltam ma, mert anyu ébresztett fel reggel véletlenül, és így kb 4-4,5 óra alvás után kellett hőmérőznöm, és azóta vajúdok rajta, hogy miért mutatott olyan keveset a lázmérő, mióta megláttam ezt a fránya 36,8-at! :( :( :(

Pedig jó lenne pocisodni.... :)

De hát túlélem, ha most nem , akkor majd talán jövő hónapban... :wink:

Sziasztok: Eszter

Ja, és bocs, ha kicsit csapongó voltam, és össze-vissza, de nagyon szét vannak hullva a gondolataim :oops:

eszter82
Budapest

Pupy!

Én is Gabrielt vettem, és már több gyógyszertárban, úgyhogy elég általános - majdnem mindenhol tartják.

Panka!

Sajnos biztosan állíthatom, hogy nem csak 2 csíkosat gyártanak belőle, vagy nekem már csak az 1 csíkosból jutott. Mikor úgy tűnt, hogy helyzet van annó, és csináltam, mindig 1 csík volt, és az alapján csak a teszt működött jól :( :wink:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!! Vettem tesztet, de mégse Gabrielt, hanem MediPreg-et, a herbaházban ahol vettem azt mondták,h. nagyon megbízható, és 2 db van egy dobozban belőle. Igazából úgy gondolom, ha a baba ott van, akkor azt hétfőn kimutatja a teszt, ha addig nem jön meg. :( Mert a barnázás újra indult. :cry: mind1, nem sajnáltatom magam.... lesz aminek lennie kell
Vendég

Pupy!
Én totál csuriban.....

Brill!
Hát igen, a legfontosabb hasonlóságot kifelejtettem. Ma is annyira édes volt anyuéknál. Totál beájult (persze anyum ölében). Azért minden nap sirdogál a pukijai miatt egy keveset, de igazából elenyésző az a 30 perc a napi 24 órához viszonyitva.

Tina?

Fáradt vagyok, igy ma csak ennyire futja az erőmből.
Vendég

Sziasztok!

Norwell!

Miről mi a véleményem, a kompozícióról, mélység-élességről vagy fehéregyensúlyról? A fókusz is OK, mint ahogyan a teszt is +++.
Grat. De jó nem leszünk egyedül a hamar repetázók közül, most mindenki ezzel csesztet, hogy nem kevés-e az idő...

Pupy! Junko! Eszter!

Kép

Ma sem leszek... Most éppen Tihanyba megyünk. :lol:

Köszi jól vagyunk, de izmosodnak a rókáim, ami egyrészt számomra roppant nyugtatóan hat, másrészt kicsit kivesz az energiámból.

tjuca

Sziasztok!

Pupy!
nagyon drukkolok!!!

Én ma 36,9 voltam reggel, viszont valami piri szerű dolog is utólért :( :( :(

Hát majd talán legközelebb :)

Puszi: Eszter :)

eszter82
Budapest

Norwell
Ez nekem nagyon pozitívnak tűnik

Macika
:(
Nem ilyesztegetni akart szerintem, csak gondolom több az olyan ember, akik nem tudják, hogyan működnek ezek
a gépek. Pl. a nagymamám, mert ő spec. meg is kérdezte, hogy mi az a barna folt a fején :).

Angie
Köszi :)

Pankaa
Ez tök jó. Már ilyen hamar megfordulnak :)

Adriana
Örülök, hogy akkor azért nem olyan nagy a baj.

Pupy
Június vége. De ha nem vesznek vissza a munka tempón lehet hamarabb felállok. Úgy néz ki amíg vagyok
hiába mondok bármit is, megpróbálnak maximálisan kihasználni...:(.
A hőmérsékleted nagyon jó. Szép magas. Kitartás...ezek szerint beválni látszik a tükörprojekt? :)

Anyukádról pedig várom a híreket, remélem nem az van, amire gondoltok. :( De ha igen akkor sem szabad kétségbe esni,
hanem minél hamarabb meg kell kezdenie a kezeléseket.

Gabriel tesztet patikákban lehet kapni. Tényleg elég nagy az érzékenysége.

Brill
Nem ő az első UH-n, kispasit vélt felfedezni a pacában :).
De igazából mindegy volt, hogy mi lesz :). Tudod csak szép és egészséges legyen...
Amúgy nagyon örül :)

KépKép
KépKép
fleur

Norwell
szívből gratulálok, ez aztán a hír!!!! :lol: Két napig nem jöttem és ilyen hír van a lap tetején, szuper!!! A kedd pedig mindjárt itt lesz.

Pupy
azért én még reménykedek, hátha abbamarad az a barnázás... drukkolok, hogy így legyen. (Mátéval nekem is volt barnázás, igaz hogy csak egy napig, aztán teljesen megszűnt.)Anyukádnál remélem azért nincs nagy gond.

Brill
Erik tényleg úgy alszik az első képen mint egy kis angyalka, gyönyörű baba. Örülök, hogy a csípővizsgálaton minden ok. volt. :lol: (jövő héten nekünk kis kell menni 4 hetes konrollra.)

Mi a hétvégén jöttünk-mentünk, meg hozzánk is jöttek. A régi motorosok közül nem tudom emlékszik-e még valaki "Pilisre" 2005. aug-ban született Hanna lánya, ő is fent volt a táblában anno. Ő kolléganőm és ő ajánlott nekem titeket ill. a babanetet. Tegnap náluk voltunk. Nagyon helyes cserfes kislánya van, egy tünemény. Ma meg a barátnőmnél voltunk, aki május 2-án szült. Nagyon szép kislánya van, azért érdekes, hogy már a pici babákon is látszik hogy csajszi vagy pasi lesz belőlük. És milyen piciuri volt, hihetetlen hogy 3-4 hónap alatt mennyit fejlődnek ezek a babók.

Kép

Kép
syrynx

És akkor néhány kép.

Az első Hannával. Máté elaludt és Hanna odabújt hozzá pihizni.
Kép

Nemcsak babalátogatóban voltunk, hanem kiscsikót is láttunk. (ők is szopiznak ám!!!!!!:wink: )
Kép
Kép

Unokatestvérek ismerkedése.
Kép
Igy alszom keresztben az ágyban. (még elférek :wink: )
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Juca!
Sztem nem kevés az idő, mindenki le van fütty, Neked kell őket felnevelni, nem a szomszéd Bözsi néninek... Mi direkt kis korkülönbséget akartunk (jajistenem, nehogy elkajabáljak bármit is...), jobbnak tartjuk, mint a nagyot, persze annak is vannak előnyei.

Adri!
Azért nem írtam, hogy itt tartunk, mert fogalmam sem volt, hogy hol tartunk... ;) A védőnőt direkt megkérdeztem, azt mondta, hogy ha nincs orvosi akadálya, akkor nem kell és nem is szabad abbahagyni a szoptatást, majd Kende a saját tempójában le fog róla szokni. Egy kicsit aggódom a progi miatt, nehogy a szopi miatt kevés legyen. Majd kedden már többet tudunk (remélem, csupa jót...). Örülök, hogy egy kicsit pozitívabban látod Levi problémáját.

Angie!
Preferáció nemmel kapcsolatban nincs, legyen egészséges és ennyi lenne a kívánságom...

Eszter!
Nem esett le a hőd??? Mennyi és milyen az a piriszerű dolog??? Kérdezd csak meg Jucát erről! ;)

Pupy???? Hőőőőő???

Na megyek, elég futós napunk volt ma is. Kende csak egy órát volt hajlandó aludni délután, és még késve is értünk haza...

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Pankaa :) Gratulálok Emili új tudományához :D Azóta is gyakorolja szorgalmasan? :lol: :wink:

Adriana :) Örülök, hogy már nem látod olyan sötéten Levi problémáját, remélem minden rendben lesz vele!!!
Ügyi vagy, hogy te magad vágod a pasik haját, szerintem nálunk örülhetnek, hogy nem én csinálom, mert sajna nagyon béna vagyok :oops: :oops:

Pupy! Anyukád eredményét nagyon sajnálom, nagyon szorítok nektek!!!! A barnázás nem túl jó, kéne egy kis progi pótlás minél hamarabb, ha babás vagy!!! :idea:

Brill :) Örülök, hogy a csipőszűrésen is minden rendben volt a kis tökéletessel :lol: :lol:

Junko :) Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk! :D Az orrmandula műtét úgy tűnik, sikeres volt, igen :)

Syry :) Nagyon klasszak a képek :D Én emlékszem ám még Pilisre, sajnálom, hogy már nem ír :( Nem terveznek kistesót? :wink:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Norwell
Gratulálok!! Ezt ügyesen összehoztátok. :)

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!
gtünde

Sziasztok!

Norwell!
Szívből gratulálok!!!! :lol:
Kép

Junko!
Így is van!!!Csak optimistán!!!!!
Szorítok nagyon!

Brill!
Nagyon édi Erikbaba!!!!
(Ugyanilyen fejvédőnk és ágyneműnk van! :lol: )

Syry!
Nagyon szépek vagytok!!!

Jó éjt!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Norwell!

Jól megleptél ám! :) Ez igen! Gratulálok nektek, és csodagyönyörű várandósságot kívánok! Húúú, beindult a tesó-osztogatás, gyorsan beállok a sorba :)

Fleur!

Nagy gratula Lilla babához :) Az a kis tappancs egyszerűen tünemény :) És 1,11 cm? Ilyen mini kis csülkökkel tud akkorákat rúgni, nem semmi! Tudnak ezek a büdös kölkök :)

Jucmuc!

Dejóóóó, lehet, hogy két baba? Valaki itt a topicon mintha mondta volna, hogy szerinte neked nem egy babád lesz... :lol: Igaz, hogy az illető még az előző lombiknál mondta :wink:

Adri!

Jól tudod, a 3-as tápszer a babatej.
Sajnálom Levi betegségét, majd mesélj, mit mondott az orvos. Biztos hogy sokkal jobb helyzetben van így, hogy ilyen korán kiderült a baj.

Timi!

Édes lett Kristóf sérója :)

Panka!

Grat Emilinek a nagy mutatványhoz, nagyon ügyes!

Pupy!

Sajnálom anyukád eredményét :(
Csináltál új tesztet? A görbéd szuper, a hőd úgyszintén, a mensid nálam, mi baj lehet? :wink: A barnázásnak viszont mindenképp járj utána inkább!

Brill!

Grat a kis tökéleteshez :) Annyira gyönyörű :) Imádom nézegetni a kis pofiját, olyan nyugalom árad belőle, egyszerűen ordít róla, hogy jól érzi magát :)

Junkó!

Olyan sokszor eszembe jutsz :) Nagyon drukkolok, és csak optimistán továbbra is :)

Juca!

Elhiszem hogy idegesítenek az ilyen megjegyzések a korkülönbséggel kapcsolatban. Szerintem el se hiszik az emberek, hogy van, aki direkt így akarja. Áááááá...

Syry!

Édesek a gyerkők! A lovacskás képet meg majd a Dórinak is megmutatom, él-hal a lovakért.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pupy!

Hogy állsz? Hő? Teszt?
Nagyon várom a fejleményeket!!!!! :D

Én sajna már mensizek! Tegnap bíztató volt a helyzet, mert egész neap 2 csepp barna trutyi tán semmi nem volt, viszont ma reggel, mikor felkeltem, már csak 36,6 volt a hőm, és meg is jött!

Nincs időm most szomorkodni, mert megyek vizsgázni!

Talán majd a június a mi hónapunk.... :)

Puszi mindenkinek: Eszter :D

Pupy!
Írj, ha hagynak az újak!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter!

Mensit sajnálom :( Drukk a vizsghoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok.

Juca,Norwel.tiszta szivbol gratulalok a zebrakhoz.
Jo gyorsan jonnek a kistesok.
Jo pocakosodast :lol:

Kép
monyo83

Monyó!

Köszi.

Pupy!

Merre vagy??? (Remélem orvosnál :twisted: )

tjuca

Sziasztok!

Eszter!
igen, fel a fejjel, most gyorsan levizsgázol, utánna jön a babó, a június tuti befutó lesz! :wink: :lol:

Syry!
Nagyon jók a képek!Nagyon helyes család vagytok!
Máténak boldog 4. hónapot! :D Nagyon édesen szopizza az ujját! :lol: Almapéppel hogy álltok?Adod neki?

Timi!
Gyakorolja, csak még nem tudja annyira koordinálni a kezét a popójával :lol: A popót átfordítja, de a keze lemarad, és akkor nagyon mérges lesz! :lol:

Adri!
A férjemnek én vágom a haját, de Emili haja kifogott rajtam, mert nagyon puha a haja, és a fejére tapad, így géppel nem megy, kézzel meg nem akarom összebarmolni, így marad a lobonc :lol:

Csibe!
Hogy vagytok?

Pupy!
Teszteltél ma?

Juca!
Milyen volt Tihany?

Emili éjjel meginz bömbizett 2 órát, előtte egy órán át próbáltam elaltani, de hiába, sírni volt "kedve". :( Nem tudommitől ilyen hisztis néha, és vígasztalhatatlan. :roll: De nagyon sajnálom szegénykémet! :(
De reggel aztán mosolyogva ébred, mintha mi sem történt volna.
:roll:
Egyébként próbál sikítozni is, de szerencsére még csak mély hangon sikeredik neki, de ez már nem sokáig lesz így. :lol:

Hát engem meg megint utólért Pirike! :evil:
Pedig még nem is telt el 4 hét az előző óta!Remélem azért legközelebb nem a nyaraláskor kopogtat megint! :?

Mindjárt dobok képeket is!

Szép napot!

Kép
pankaa

Nem baj, ha teszek pár képet a gyöngyömről?

Kép

Bibibííí, ilyen csini szoknyát csak én kaptam Timikáéktól!

Kép

Elmót apa hozta nekem Írországból :) Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm mindednkinek a drukkokat. Tegnap estére elmúlt teljesen a barnázásom, de a hőm reggelre leesett és ma reggel meglátogatott pirkó. :cry: A hányingerem még mindíg meg van, bár mérséklődött és a melleim is feszülnek, de mivel a hőm leesett és a pirkóm is elég erős, és darabos (bocsi,h. ezt így leírom) ezért nem teszteltem.
Eléggé elkeseredtem,mert ugye Eszter írta,h. ne éljük bele magunkat,mert nagyot lehet esni.Hát én nagyon beleéltem magam, pont a hőm (ami nem volt ilyen magas tavaly április óta) a hányinger, a cicifeszkó stb.) miatt, és most nagyot koppantam.
De tudjátok hamarosan úgyis felállok, és újra fogok hinni. :oops:

Rengeteg a munkám, de próbálok visszaolvasni és jövök!!

Évi!!
Annyira gyönyörű Dorci!!!!! :lol:

Eszter!
Az egészben az a jó,h. egyszerre jött meg, és remélem (így még van esély rá),h. egyszerre fogunk babásodni is. :D

Andy!!
Rég voltál? ugye nincs semmi gond????
Vendég

És akkor jönnek aképek:
Végül csak sikerült levágnom Emili haját, egy kis fésű segítségével.Nagyon jól viselte, nem zavarta, hogy búg a fülébe a hajnyíró, de az utánna következő tuolást már nem csípte annyira(pedig már 1x letusoltattam egy nyakig pisilés után a pelenkázón).Kicsit néhol belenyírtam a hajába, amikor mozgatta a fejét:lol: :oops:
Kép hajvágás előtt
Kép szeretek ücsörögni, pedig még nem szabadna :-) Kép Kép hajvágás után Kép Kép ennyi hajtól szabadítottam meg :-) Kép a turis rucik Kép
Kép

Bocsi a sok képért :oops:

Kép
pankaa

Pupy!

Sajnálom.

Nagyon jó volt Tihanyban, Kofa egyik osztálytársáéknál voltunk, akiknek négy fiuk van. Volt még két család.
Pár kép, a szülinapról, meg Tihanyból.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?