Sziasztok!
Hát csak egy napig nem jövök és mire érek vissza!
Norwell!
Ez bizony egy gyönyörű pozitív teszt!!! Tiszta szívből gratulálok és nagyon Boldog 8 hónapot kívánok!! Úgy de úgy örülök Neked!!!!!
Fleur!
Köszi a szorítást, meg a tábla dicsit!
Úgy örülök,h. végre megvan a babátok neme, gratulálok hozzá!! És nekem nagyon tetszenek a 4D-s képek!!! Meddig akarsz dolgozni?
Tjuca!
Köszi Mindent!
Szerintem teljesen érthető,h. Rókacsalád megnyugtat.
Jucmuc!
Úgy örülök,h. jelentkeztél, és gratulálok a gyönyörű Petezsákodhoz. Remélem a másik kis folt is baba.
Tündi!
Így utólag is nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!
Junko!
Nagyon-nagyon szorítok érted a mai napon!!! Mikor tehetlek vissza a táblába?
Panka!
Nagyon örülök,h. Emili végre rendesen eszik. Azért örülök,h. nem tartott túl sokáig az éjszakai sírás, és élvezzétek a baba-mama tornát. Ugye beszámolsz majd róla? Nem csodálom,h. meghatódsz, hisz olyan aranyos lehet, ahogy leírtad. Gratula Emilinek a fordulsához.
Csibe!
Nagyon köszönöm!!
Timi!
Hát egyszerűen szuper Kristóf haja, és a huncutkodós, kölesgolyós képek!!!! Imádom!!
Adri!
Rettenetesen sajnálom,h. ez a baja Levikének. Nagyon bízom azért benne,h. Levi elég kicsi még ahhoz,h. idejében megoldást találjanak erre a betegségre. Kitartás, és Ránk bármikor számíthatsz!!!
Maci!
Igen még egy nagy gyerek vagyok, de szerintem ez így jó!!
Rólam:
Megjött anyu orvosi eredménye, nem tudok latinul de nem hangzik túl jól. Van a pajzsmirigyén és a tüdején is valami, ami malignus (azaz rosszindulatú
) folyamatokat mutat valószínűleg.
Hétfőn viszi a dokijához, és akkor majd megtudjuk,h. hogyan tovább és mi is ez.
És akkor amiért „elbújtam” egy kicsit. Már 3 napja elég erős hányinger gyötör, most éjjel még az alvás is nehézkes volt, és még nem jött meg. Tegnap elkezdtem barnázni, de délutánra abbamaradt, most kezdte el folytatni, annyira nem erős, de azért eléggé megingat a hitemben. Ezért ma reggel teszteltem egyet, ami negatív lett, bár mintha nagyon-nagyon halványan ott lenne a csík, Lac is lát valamit.
De én már nem vagyok biztos semmiben sem. A hőm az 37,15 volt ma, de felrakom a görbémet. Úgy döntöttem, ha nem jön meg rendesen,akkor hétfőn csinálok egy újabb tesztet. Ma megyek el venni, tanácsot kérek,h. milyen vegyek, és arra is,h. most hülye vagyok és csak beképzelem az egészet,mert annyira vágyom már a babára….