Szeri!
Olyan aranyos Bali baba.
A fejfájást meg sajnálom és valamennyire átérzem,mert ma egész nap fájt nekem is.
Közben olvasom,hogy neked el is múlt!
Ennek örülök!!!
Viszont a torokgyuszinak nem..gyógyulj meg hamar!
Meri!
Mindíg olyan jó képeket teszel fel! Szép helyeken jártok! Kb 15 éve van biciklim,de most jött rám,hogy tekerni akarok...persze, mikor nem lehet.
Angyalkrisz!
Nagyon édes Csenge baba!
A gát sebem nekem pl 2-3 hónap alatt gyógyult be annyira,hogy már csak érzékeny volt. Kb 3 hét amíg nem tudtam rendesen ülni. De szerintem ez mindenkinél más, remélem nálad hamarabb enyhülnek a fájdalmak!
Vicky!
Nagyon szép helyeken voltatok!!!
Adri!
Sajnálom,hogy Gabi babának fáj a pocakja.
De tényleg igaz,hogy 3 hónapos korára tuti kinövi,ha nem elöbb. Én sem hittem el,de tényleg elmúlt magától. Dominak felírtak mindenféle szert,de nem használt semmi..talán a Grippe water nevű enyhített a dolgokon.
Porsika!
Ákos egyre aranyosabb az Uh képeken, már kis husis az arcocskája is!
Örülök,hogy jók az eredményei és az is jó sztem,hogy nagyobbnak mérik. Nálunk most épp az ellenkezője van...folyton 1 héttel kisebbnek látják,pedig ez lehetetlen szerintem. Párom szerint biztos azért,mert kislány.
Pedig ismét fiúnak nézte egy másik doki, pontosabban ezt mondta: ...hát kisfiú felé hajlik...
Most akkor hajlik vagy az?
A csütörtöki 4D -n csak kiderül már végre.
Hajni!
Nagyon csini vagy!
Ágota!
Örülök,hogy Csongor ilyen rendes a szüleivel és hagyja őket sokat aludni!!!
A képek nagyon jók! A porszívós és szagelszívós ötleteket pedig megjegyeztem!
Emlékszem nálunk az volt a végső nyugtató eszköz,hogy apa betette a kocsiba a Domit és addig köröztek amíg el nem aludt.
Természetesen éjfélkor,vagy hajnalban leginkább.
Most már eszembe jutott,hogy létezik rezgős pihenőszék, azt tuti venni fogunk.
Bodzi!
Tőled is várjuk ám a pocak képet!!!
Fioona!
Köszi,hogy leírtad a szüléstörténetet!
Milyen kis erős Olivér,hogy így megtartotta a fejecskéjét!
Jó nagy baba lett .Lilla gondolom kisebb volt ugye?
Örülök,hogy sok a tejcsi,ez nagyon jó hír!
Nikó!
De jó,hogy a macsekod hazatalált!
Arwen!
Pociméret szerintem sem egyenlő a baba méretével, ne izgulj!
Domival akkora hasam volt a végén mint kb. Ágotának...a szülésnél derült ki hogy nagyon sok volt a magzatvíz. A doki szerint ez nem jelent semmi rosszat,de nem mondta miért volt.
Lányok!
Köszönöm szépen a szoba dícséreteket,nagyon aranyosak vagytok!
Az új terv az,hogy ahol most a zöld rész van,ott függőlegesen lesznek csíkok...sárga és fehér.Középen pedig dísz léc. A léc fölött pedig kisebb minták,mint egy bordűr. Katicákkal és egyéb rovarokkal, állatokkal.
Na majd meglátjátok,bár még nem tudom mikor kezdek neki a dolognak.
Az ágy IKEA-s,igen.
Mi nagyon szeretjük. Jó benne az is,hogy kihúzható 180cm-re.
Voltam tegnap Uh-on, sima 2D-sen. Azt mondta a doki,hogy minden ok vele,de egy héttel kisebbnek méri a gép...még mindíg.
És ,hogy kisfiú felé hajlik...ezt nem tudom,hogy értette...hogy hogy hajlik????:shock:
Elöttem volt egy lány 18 éves,kisebb hassal mint én...kérdezem mennyi idős a baba? Mondja,hogy 29 hetes...
Szerintem ahhoz képest nagyon kicsi volt a pocakja.
Bement és a doki közölte,hogy a lepény több helyen meszesedik neki és jó lenne leszokni a cigiről...csaj meg sértődötten kiviharzott.
Valamit még akartam írni,de már nem tudom mit...
Majd legközelebb.
Puszi mindenkinek!
Jaja a találkozó!!!
Én is benne vagyok!!!