Új privát üzeneted érkezett!

NÁNDORKA: NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK DORKA BABÁVAL!!!! : :D :D :D
szerika

HATALMAS GRATULA NÁNDORKÁNAK!!!! SOK-SOK TEJCSIT, EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

KépKép
KépKép
ragota

ISTEN HOZOTT DORKA BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!
NÁN-DORKA!
SOK BOLDOGSÁGOT A CSEMETÉDHEZ ÉS JÓ SOK TEJCSIT ÉS BAGYON JÓ EGÉZSSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!

Remélejük minnél hamarabb jelentkezni tudsz DORKA BÉBI KÉPEIVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Nándorka! :D

GRATULÁLOK DORKA BABÁHOZ!!!!:lol: :lol: :lol:

(megyek visszaolvasok :) )

KépKépKépKép
*orsi*

Nándorka! Gratula Dorka babához! Sok tejcsit és boldogságot kívánok!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szeri!

Olyan aranyos Bali baba. :) A fejfájást meg sajnálom és valamennyire átérzem,mert ma egész nap fájt nekem is. :(
Közben olvasom,hogy neked el is múlt! :D Ennek örülök!!!
Viszont a torokgyuszinak nem..gyógyulj meg hamar!

Meri!

Mindíg olyan jó képeket teszel fel! Szép helyeken jártok! Kb 15 éve van biciklim,de most jött rám,hogy tekerni akarok...persze, mikor nem lehet. :D

Angyalkrisz!

Nagyon édes Csenge baba!
A gát sebem nekem pl 2-3 hónap alatt gyógyult be annyira,hogy már csak érzékeny volt. Kb 3 hét amíg nem tudtam rendesen ülni. De szerintem ez mindenkinél más, remélem nálad hamarabb enyhülnek a fájdalmak!

Vicky!

Nagyon szép helyeken voltatok!!!

Adri!

Sajnálom,hogy Gabi babának fáj a pocakja. :( De tényleg igaz,hogy 3 hónapos korára tuti kinövi,ha nem elöbb. Én sem hittem el,de tényleg elmúlt magától. Dominak felírtak mindenféle szert,de nem használt semmi..talán a Grippe water nevű enyhített a dolgokon.

Porsika!

Ákos egyre aranyosabb az Uh képeken, már kis husis az arcocskája is! :D Örülök,hogy jók az eredményei és az is jó sztem,hogy nagyobbnak mérik. Nálunk most épp az ellenkezője van...folyton 1 héttel kisebbnek látják,pedig ez lehetetlen szerintem. Párom szerint biztos azért,mert kislány. :D Pedig ismét fiúnak nézte egy másik doki, pontosabban ezt mondta: ...hát kisfiú felé hajlik...
:shock: Most akkor hajlik vagy az? :D A csütörtöki 4D -n csak kiderül már végre. :)

Hajni!

Nagyon csini vagy!

Ágota!

Örülök,hogy Csongor ilyen rendes a szüleivel és hagyja őket sokat aludni!!! :D
A képek nagyon jók! A porszívós és szagelszívós ötleteket pedig megjegyeztem! :D
Emlékszem nálunk az volt a végső nyugtató eszköz,hogy apa betette a kocsiba a Domit és addig köröztek amíg el nem aludt. :D Természetesen éjfélkor,vagy hajnalban leginkább. :D
Most már eszembe jutott,hogy létezik rezgős pihenőszék, azt tuti venni fogunk. :)

Bodzi!

Tőled is várjuk ám a pocak képet!!!

Fioona!

Köszi,hogy leírtad a szüléstörténetet!
Milyen kis erős Olivér,hogy így megtartotta a fejecskéjét!
Jó nagy baba lett .Lilla gondolom kisebb volt ugye?
Örülök,hogy sok a tejcsi,ez nagyon jó hír!

Nikó!

De jó,hogy a macsekod hazatalált! :D

Arwen!

Pociméret szerintem sem egyenlő a baba méretével, ne izgulj!
Domival akkora hasam volt a végén mint kb. Ágotának...a szülésnél derült ki hogy nagyon sok volt a magzatvíz. A doki szerint ez nem jelent semmi rosszat,de nem mondta miért volt.

Lányok!

Köszönöm szépen a szoba dícséreteket,nagyon aranyosak vagytok! :D
Az új terv az,hogy ahol most a zöld rész van,ott függőlegesen lesznek csíkok...sárga és fehér.Középen pedig dísz léc. A léc fölött pedig kisebb minták,mint egy bordűr. Katicákkal és egyéb rovarokkal, állatokkal.:D Na majd meglátjátok,bár még nem tudom mikor kezdek neki a dolognak.
Az ágy IKEA-s,igen. :D Mi nagyon szeretjük. Jó benne az is,hogy kihúzható 180cm-re.

Voltam tegnap Uh-on, sima 2D-sen. Azt mondta a doki,hogy minden ok vele,de egy héttel kisebbnek méri a gép...még mindíg.
És ,hogy kisfiú felé hajlik...ezt nem tudom,hogy értette...hogy hogy hajlik????:shock:

Elöttem volt egy lány 18 éves,kisebb hassal mint én...kérdezem mennyi idős a baba? Mondja,hogy 29 hetes... :shock: Szerintem ahhoz képest nagyon kicsi volt a pocakja.
Bement és a doki közölte,hogy a lepény több helyen meszesedik neki és jó lenne leszokni a cigiről...csaj meg sértődötten kiviharzott.

Valamit még akartam írni,de már nem tudom mit... :oops:

Majd legközelebb. :D

Puszi mindenkinek!

Jaja a találkozó!!! :D Én is benne vagyok!!! :D

KépKépKépKép
*orsi*

Nán-dorka,
HATALMAS GRATULA DORKA BABÁHOZ!!!! :lol:

Kép
Kép
adrienna

Orsi,
remélem, igazad lesz. Már el is felejtettem, hogy kislánzt vagy kisfiút szeretnél inkább. Csak hogy tudjam, hogyan drukkoljak. :)

Tegnap és ma nagyon rossz napunk volt. Gabi baba egész nap sírt és nem sikerült megfejteni, hogy miért. Utóbb azt mondták, hogy nagyon erős volt a fronthatás, hát nem tudom... :roll: ha letettem azért sírt, ha felvettem azért, csak sírt és sírt és nem sikerült megnyugtatni :( Estére már elég érdekesen néztem ki. Apa azt mondta, hogy minden elismerése az enyém, mert ő nem bírta volna egész nap ezt. :( Remélem, hogy holnap jobb nap lesz.

Hihetetlen, holnap megyek a dokimhoz 6 hetes kontrollra.

Visszaolvasás ma is elmaradt, elnézést kérek mindenkitől :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt!

Eljött a 35.nap, de még mindig nem vérzek. Csak a pocim szurkálódik, egyszer itt, egyszer ott.

A "rosszullétek" visszatértek, tegnap kifejezetten pocsékul voltam. Főleg az autóban. Hiába voltak lehúzva az ablakok, egyfolytában úgy éreztem, nincs egy csepp levegő sem és hogy menten eldobom magam. :( Meg hát a folytonos álmosság :evil:
Tegnap a szóbeli vizsgán is ott ásítoztam a csajszinak. NEM győztem elnézést kérni :) Kérdezte is, hogy rossz éjszakám volt? :) Mondtam hogy ah, nem. Az időjárás :roll:
Ha hétfőig nem jön meg, akkor lehet, hogy megcsinálom a tesztet. Az már a 37. nap. De biztos vagyok benne, hogy negatív lesz. Mint idáig az elmúlt 8 hónapban mindig. :? :shock: Úgyis minden hónapban eljátsza ezt velem a szervezetem.

Adrienna, remélem ma már jobb napotok lesz. Sajnálom, hogy szegény manócskátokat ennyire megviseli ez a hülye időjárás :(

Orsi, biztosan tele vagyok előítéletekkel, de az ilyen nőknél szerintem annnyi "jogtalan", hogy babát várnak. Attól hogy Ő bagózik össze, vissza, attól lenne jobb anya, mint amilyen én v. bármelyikőnk lenne?
Ez olyan disznóság.

Aztán ha szegény baba koraszülött lesz, megy majd a nyávogás, ahelyett hogy már most vigyázna rá.

Na, abbahagytam a puffogást, megyek fürdeni, aztán piacra virágot venni. Meg a temetőbe, anyuhoz. :cry:
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Dragaim!

Na ma kimosom a gyerekules/hordozo huzatat :wink:
Voltunk Dragammal delelott bevasarolni,de en mar ebben is kifaradtam :shock: Mondjuk olyan fulledt a levego.....

Most megitn kedvet erzek egy kis takaritashoz meg rendezkedeshez,de az uj maniam a mosas...mar kimostam az osszes takaronkat,meg pl diszparnakat is....jo vagyok :lol:

Pinkine,
en nagyon drukkolok!!Mindenkeppen vard meg a hetfot a teszttel :wink: Mert ha van vki a pocidban addigra mar sztem tuti + lenne a teszt.. :wink:
Hetfore drukk a nagy vizsgahoz,tuti ez is siman megy majd :wink: Ugyi vagy!!!

Adri,
huuuuuuu 6 hetes kontroll?Hat tenyleg rohan az ido!!!!!!!!!!
Szegeny Gabi baba,ugy tudom oket ilyenkor sjanalni,amikor csak sirnak.... :(

Orsi,
erdekes tenyleg ez a kisfiu fele hajlik beszolas :lol: Gondolom lat vmit a laba kozott,de nem biztos benne :lol: En nem szeretem ha barmit is mond a a doki,ha nem biztos benne..mondja azt,hoyg nem latom...ennyi!
Ettol a 18 eves bagozos kismamatol kiakadtam!!!!!!!!!!Azzal meg sztem ne foglalkozz,hoyg 1 hettel kisebbnek merik. :wink:

Esztora,
gondolom marha boldog vagy,hoyg a doki elcseszte a papirt....
:roll:
Szoktak lenni mar joslo fajdalmaid?

A juniusi Kismamaban van egy tok jo cukkinis lasagne recept,megyek megcsinalni! :lol: ha vkit erdekel,szivseen beirom ide :wink: Remelem finom is :roll:

Na megyek szorgoskodni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen tegnap akkora buli volt odabent ha akkor nem fordult meg már nem is fog!ma persze nyugi van alig mocorog.
néha keményedek rendesen egyre nagyobb területeken és a múlt héten voltak mensis fájások.dokibácsi szerint ilyenkor normális már.
Nálad mi újság?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
hat remeljuk iranyba fordult Almos :wink:
Kemenyedesek is szoktak lenni,de mar a menzis jellegu fajdalmak is "gyakoriak"...tobbszor vannak egy nap....meg ejjel is....es neha a hatam-derekam....
Persze,ilyenkor mar normalis,keszulodtok :lol:

Kivancsi vagyok Nandorka mit mesel majd :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka: hatalmas gratula a nagylányhoz!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de már kezd egy kicsit elegem lenni a sok tesztből meg interjúból. Ma pl egy 3,5 órás teszten voltam ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Nem akarom már tovább!!! Szeretnék már dolgozni!

Egyszerűen nem értem, hogy mit lehet ennyit totojázni egy felvételin. Miért kell 3x is vissza menni ugyanarra a helyre? Miért nem tudnak dönteni? Amikor én vettem fel alkalmazottat, nem kellett több, mint hogy elolvassam az önéletrajzot és egyszer beszéljek vele.
A jó vezető egyik fontos tulajdonsága hogy tudjon dönteni nem???

Na mind1, nem akarlak ezzel fárasztani titeket. Sokkal fontosabb dolgok vannak itt. Mint pl, hogy Arwen következik!!!

Remélem már kellően be vagy parázva! :lol:

Adrienna: ÁÁÁÁ, NEM SÉRTŐDTEM ÁM MEG, DEHOGY, SEMMI GOND :twisted: PERSZE, NE IS FOGLALKOZZ VELEM!

Csak vitzeltem persze
:lol: :lol: :lol: én is benne vagyok a taliban, majd elhozom a keresztlányaimat, hogy én se legyek gyerek nélkül :lol: :lol: :lol:
toti77

Most nézem, hogy nyáron nem leszünk annyira elkényeztetve, mert havonta "csak" egy babánk lesz. Ez a május nagyon izgi volt. Jó sok topik baba született.

Úgy látom ma este mindenki bulizik.
Asszem én lefekszem, mert reggel megyek edzésre.

Jó éjt.
toti77

Sziasztok Drágáim!
MEg tudná valaki mondani, hogy tudok freemailben több címzetttet beállítani? Mert akkor küldeném a dolgozatom, de eddig nem boldogultam:D Technikai antitalentum vagyok :twisted:
puszik

porsika

Jó reggelt Hölgyeim!

Na, hát most már hivatalosan is késik a mensim. Bár, nálam ez még nem jelent semmit :)

Azért ha holnapig nem jön meg, én biz' megveszem a tesztet és szerintem kedd reggel megcsinálom. Az már a 38 nap.

Tegnap ettem medvecukrot. Hogy az milyen iszonyatos volt!!! Phuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont ettem isteni savanyú cukrot, hát azért ölni tudtam volna :)

Tegnap délután elaludtam és amikor felébredtem (este fél 8-kor), mondtam a férjemnek, hogy egy nagy adag fagyiért most ölni tudnék :) Dehát sajna már egy cuki sem volt nyitva, így lemaradtam :(
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Ugy latom mindenkinek nagyon jo mozgalmas hetvegeje lehet,mert nem nagyon jottetek :lol:

Toti,
ne paraztass,megy az nekem magamtol is :lol: :lol: :lol: :lol: !!Elhiszem,hoyg eleged van marhara az egesz melokeresesbol....nekem is volt egy hely,ahol mar 3x voltam,es a vegen mar csak en+1 csaj maradtunk,jott volna az utolso kor,de kozben kaptam masik munkalehetoseget es hagytam ezt a farancba,tok elegem lett belole,hoyg 1,5 honapja jarok ugyanoda interjuzni.....

Porsika,
freemail:a cimzetteknel jobbra van a a "nevek"-katt es ott bepipalod azokat akinek el akarod kuldeni,majd "kuld"...
es megirod a levelet,meg csatolod a cuccost :wink:

Pinkine,
huuu ez egyre izgibb!!!!!!!!!!!!!!!De jo lenne egy uj kismami!!!

Tegnap nagyjabol bepakoltam,2 tatyot viszek,egy szuloszobai egy gerekagyas.Meg kell vennem homos bogyokat szulesre,meg az az utani dolgokra,meg meg 1-2 aprosag.

Tegnap a cukkinis lasagne kiraly lett :lol: Es mostam is jo sokat :lol: Ma vaslalni kellene,meg agyat huzni,meg takaritani.... :?
Holnap jon vedono,allitolag utoljara......marmint szules elott utoljara...aztan meg ha minden igaz delutan bemegyek a rendelojebe is,mert bemutat a gyerekorvosnak.Kivancsi vagyok :wink: Nekem ig yhallomasbol szimpi,mert homeopatias orvos is egyben :wink:

Pusz!!!
Nandorkaek lassan hazajonnek,nem? :lol:

Kép

Kép
arwen07

Porsika: ment privi.

Nikol: ezek azért nagyon biztató jelek. Nagyon drukkolok!

Toti: ez tényleg eléggé sok, ami a felvételit illeti. Drukk, hogy találj valami jó munkát!

Esztora: most akkor hogy is helyezkedik el Álmos?
meriann

Sziasztok!

lassan nekem is csomagolni kéne de hát nincs kedvem (persze egész idáig ezt vártam)
mivel nem tudom hogy érkezik Lurkó így homeos dolgokat tényleg az utolsó pilanatban veszem meg.
Meri nem tudom szerintem nem fordult még be de 11.-én megyek dokihoz ott derül ki hogy jól érzem-e?!(popóval van lefelé)

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok lányok!

Jól kihalt hétvégére a topic...merre jártok???

Porsika, nagyon gratulálok a szakdolihoz, ügyes csaj vagy!!! És persze kérem szépen elolvasni :D :D

Húúúúú Arwen, 25 nap :shock: :shock: Nem semmi! Még most volt, amikor pozitívat teszteltél :)

Esztora, ráérsz csomagolni, ha megszületik Atti baba, úgy látom, 2 hét van köztetek :)

Niki, drukkolok nagyon!!! Már olyan régen volt itt a topicban új kismami...

Toti drága elhiszem, hogy eleged van az állásinterjúkból...Nekem is volt ilyen időszakom, az a bosszantó, hogy az állások nagy részét fejvadász hirdeti, akinek fogalma sincs a részletekről, vagy arról, hogy már rég betöltötték... De most már biztosan sikerülni fog, és utána soha többet állásinterjú :wink: :wink:

Anyukáink nagyon el vannak foglalva...pedig várjuk az új, gyönyörű bébi fotókat Csengéről, Olivérről, Balázsról, Gáborról, Csongorról...és remélem, hamarosan Dorkát is megláthatjuk :D

Puszilok mindenkit
V.
vickybabe

Vicky hát sajnos ezt igy nem lehet kijelenteni hogy 2 hét lesz is köztünk.
jobb ha egy helyen van minden már ilyenkor.nekem még mindig szanaszét így a család nem is tudná mit hol keressen.

Bridzsi

Kép
esztora

persze, tudom én :) de eddig a topicbabáink olyan szépen időre születtek, úgyhogy szerintem Nálatok is így lesz :wink:
vickybabe

Jó reggelt mindenkinek.

37. nap reggele, s mensi még sehol. A pocim még mindig szurkálódik, de ennyi.

Tegnap délután 14-22-ig tanultam. Totál kikészültem :( Most meg már ébren vagyok, megyek fürdeni.
Nem is lenne gond az álmossággal (ha alapjáraton nem küzdenék vele :wink:), illetve ha szombat este nem mentünk volna el itthonról, s miután hazajöttünk ne lett volna nálunk hajnali 1/4 5-ig karaoke buli :) Még ez se lett volna gond :D , csak ne kellett volna utána 5 órával később felébredni, a kutya ugatásra :evil:
Na, de majd holnap alszom, mert ma még a vizsga után rohangálni fogok.

Szorítsatok ám nekem.

Hazafelé jövet megveszem a tesztet is, hadd legyen olyan negatív, mint a ház :cry:
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: Drukk a vizsgához, és nagyon várunk ám a hírekkel. De akkor se kenődj el, ha negatív lesz, mert szerintem még egy picit korai. Nekem csak a mensi elmaradása után kb 9-10 nappal lett pozitív a teszt. A szurkálódás jó jel :wink: lehet a méhszalagoktól.

Esztora: megértelek. Jobb felkészülni és nyugodtan várakozni. Bár még az is lehet, hogy hamarabb sorra kerülsz, soha nem lehet tudni. Vannak babák akiknek sürgősebb. Azért remélem 11-én a doki már azt látja, hogy szépen befordult.

Vickybabe: az még semmi, hogy fejvadász cégek hirdetnek, de amikor olyan ember interjúztat, hogy felmerül benned a kérdés, hogy hogy a fenébe került ez ide:shock: ??? Neki még nem kellett inteligencia tesztet kitölteni?! :roll: Gondolom ismerős nektek is az ilyen szitu. :lol:

Meri: annyira drukkolok a házhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Mi most úgy néz ki megvesszük Anyóséktól a lakást amiben lakunk.Nem tudják nekünk adni, mert már vettek fel rá hitelt, úgyhogy azt ki kell fizetnünk. :cry: Elég nagy összegről van sző, bele ugrunk egy 20 éves hitelbe, de legalább a sajátunkat tudjuk felújítani :lol: és nem kell parázni, hogy mi lesz ha össze veszünk velük, vagy ilyesmi. Én is nagyon várom már, hogy elindíthassuk a dolgot.

Porsika: én is szívesen elolvasnám a szakdolidat, ha nem gond.

Arwen: elküldenéd a lasagne receptet? Endem nagyon érdekel, mert gyakran szoktam csinálni. Mondjuk inkább a tejszínes sonkás-baconos fajtát.(nyami-nyami) Nagyon szeretem. :lol:
toti77

Nagyon köszönjük a drukkokat és a kedves gratulációkat.

Dorka azt üzeni, sose csüggedjetek, az élet szép itt kinn is! Ő csak tudja, már vagy 3 és fél nap óta ismeri... :D

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nán-dorka:
jaj, de édes ez a kislány. Győnyörűűűűűűűű. :lol: :lol: :lol:

Hétvégén nem voltam gép előtt, szombaton csavarogtunk, vasárnap főztem-sütöttem, Marcót köszöntöttük, már 2 éves a nagyfiam. :wink: Szval ma kellően fáradt vagyok.
Most melóznom kéne, de próbálok visszaolvasni. :lol:
Vendég

boldog szülinapot Marcónak. melyik is az ő napja?

:D szülés előtti nap ezt írtam:

"Hú, írnék még, de azt hiszem, ma túl keveset pihentem - nem esik jól ülni. Holnap megyek CTG-re, aztán ha minden igaz, koncertre, remélem, mindkettő jól sikerül."

mind2 jól sikerült, csak a kettő a ctg és a szülés volt... :lol:

ha jobban bírok ülni, fogok tudni írni, mert doró édesdeden alszik most is az ölemben! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Nandorka!!!!!!!!!!!!
Isten hozott Titeket itthon es Dorkat a Nagyvilagban!!!!!!!!
Jaj de edes a pofija,szet tudnam puszilgatni!!!!Gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jol vagytok?Minden oke?Tejci?Szules?Jaj varom,hoyg meselj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!

Hajni BOLDOG SZULINAPOT MARCUSNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma van neki?

Toti,
leirom majd ide a lasagnet,hatha vki masnak is megtetszik :lol: Es sem paradicsomos,hanem besamel martasos,sztem izleni fog :wink:
Hitel...hat igen,maskepp nem mennek sajnos ezek a dolgok,de igy mar a tietek lesz es szepitgethetitek kedvetekre :wink: :wink:

Pinkine,
nagyon szoritok a vizsgahoz es a teszthez is!!!!!!!!!Varunk a hirekkel!!!Ha ma meg is veszed,szetm jobbk,ha varsz holnap reggelig,mert a reggeli vizelet azert jobb :wink:

Esztora,
en is azert pakoltam be,mert eszembe jutott,hogy oke,hoyg utanam tudja hozni a csalad a csomagot,de ha meg ossze sincs rakva...?akkor nehez lenne...mert meg sok mindenrol azt sem tudtam volna megmondani,hyog hol talaljak.... :lol:
11en majd szoritunk,hogy fejjel lefele legyen Almos :wink:

Ejjel nem aludtam vmi jol,csomoszor fent voltam,erzem is,hoyg nemvagyok vmi fitt.....
Ma reggel mar volt vedono,megallapitotta,hoyg naaaaaagy a hasam es hoyg latja az arcomon,hoyg nemsokara szulok :shock: MOndjuk ehhez nem kell josnak lenni :lol: :lol:
Jovo hetfon megyek megismerkedni a gyerekorvossal :wink:
Megbeszeltuk,hoyg berelni fogok toluk merleget,vigyem a sajat mellszivomat a korhazba..szoval iylen okossagokat...
Mar a korhazbol fel kell ot hivnom,ha mar tudom,hyog mikor jovunk haza,mert o meg aznap vagy masnap mar jon is :shock: Kerdeztem,hyog MAR AKKOR?Erre o,hoyg higgyem el jo lesz,mert biztosan lesz sok kerdesem.Vegulis nem zavar,csak furi lesz,hoyg egybol jon....Remelem nem lesz sok kerdesem,mert minden flottul fog menni :wink: :wink:

Es jovo szerdan meg megyek az utolso Uhra :lol: Kivancsi vagyok mi ujsag odabent Attival :lol:
Es nagyon kivancsi vagyok,hoyg penteken,ha megvizsgal a dokim (remelem meg fog,ha mar kenetet vesz ),mit talal odalent.....

Kép

Kép
arwen07

Hú, de szépséges Doró és ez a talpig rózsaszín cucc. Meg kell zabálni.

Toti: drukk Nektek a vételhez.

Képzeljétek az első hónap, hogy mensikor nem kaparom a falat a fogigátló abbahagyása óta. El sem merem hinni.
Kriston azt írta a könyvében, hogy a nőiséggel kapcsolatos a fájdalmas mensi. Érdekes, mert a pszichológusom is azt mondta, hogy a nőiségemen rengeteg munka van és láss csodát jobban is vagyok. Még nem az igazi, de ezt már kibírom. Tehát ezek szerint a nőiségem jó irányban halad. De jó, de jó.

A bútorokban sikerült döntenünk. Erdélyi bútor lesz. Csütörtöktől lesz kelet-nyugat expo azon belül is építőipari szakkiállítás és konyha- és bútorkiállítás, valamint kert és virágkiállítás. Oda tutira megyünk. És akkor megnézzük az erdélyi bútorokat is, mert most csak neten láttuk. Hú, úgy be vagyok sózva. Tegnap is voltunk a leendő házacskánkban. Még koszos, poros, lomos, de olyan jó volt ott lenni. Mi lesz ha rendben lesz?! Bezárkózunk egy hónapra és ki sem dugjuk az orrunkat. Csak ketten élünk, illetve hatan a két kutyival és két cicuval.
meriann

Marcusnak én is boldog születésnapot kívánok!

Nikol: drukk továbbra is!!!!!
meriann

Hali csajok!

Nándorka!
Hát egy tünemény ez a kiscsaj!!!!!!!!!!!!!!! Milyen kis pufók a pofija!!!!!!! Nagyon szép!!!!!!!!!!!! Majd gyere mesélj!!!

Porsi!
Ha nem gond én is zseretném elolvasni a dolidat!!!! Egyébként pedig nagyon ügyi vagy!!!!

Pinkiné!
Mennek a drukkok a teszthez meg a többihez!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam!
Sikerült felhívnom a klinikát! Igaz reggel óta csak most sikerült mert nem vették fel azt a k@rva telefont vagy foglalt volt. Na persze a pénzed azért megy lefele!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Jövő hét hétfő után kell hívnom őket megint hogy időpontot tudjanak adni!! Úgy izgulok!!!!! Mondjuk inkább attól hogy a munkahelyem hogy fogja tolerálni a hiányzásaimat mert gondolom az elején többször kell mennem vérvételekre meg ilyenek és hát ugye a szabi se tart örökké!!!!!!! De majd csak lesz vhogy!!!!! Nagyon várom már hogy végre elkezdődjön vmi!!!!!!!
Nem tudjátok az ilyen napokra nem lehet orvosi igazolást kérni hogy ne a szabimat kelljen felhasználnom????????????
csipcsab

Sziasztok!

Sikerült, levizsgáztam!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon izgultam. De végre túl vagyok rajta.

Annyira álmos vagyok :(:(:(:( De még mennek kell a közjegyzőhöz ma, aztán az ügyvédhez, majd utána a férjemmel a 13. kerületbe. Számítógép házat veszünk neki :)

Megvettem a tesztet, de csak holnap reggel szándékozom megcsinálni. A szurkálás van még mindig csak.
Reggel nehezebben tudtam begombolni a gatyámat, de szerintem csak a sok fagyi miatt, amit kajáltam. :):):):):) :D :wink: Mindenért megveszek, ami savanyú. Citromos tea, citromos fagyi, savanyú cukorka, multi lötty.
pinkiné
Kistarcsa

Meri,
huuu kepzelem,hoyg hogy be vagy zsongva!!!!!!!!Tokjooooooo!!!
Orulok,hogy a menzid nem fajdalmas :wink:

Pinkine,
gratulaaaaaaaaaa!A szurkalas sztem jo jel!Holnap reggel meg drukk!Aztan varunk!!!!

Marietta,
hat nem tudom hoyg megy ez...marmint,hoyg orvosi igazolast lehet e kerni...nem tudom :roll:

Na es akkor:

CUKKINIS LASAGNE

Hozzavalok 4 szemelynek:
-60 dkg cukkini (4db kozepes meretu)
-9 lasagne-tesztalap
-5 dkg vaj
-3ek liszt
-8 dl tej
-20 dkg reszelheto sajt (a recept parmezant is,en goudat tettem bele)
-so
-3gerezd fokhagyma
-orolt szerecsendio
-orolt feher bors
-dionyi vaj a tal kikenesehez

Eloszor olvasszuk fel a vajat egy labasban,majd szorjuk bele a lisztet,ket kaveskanalnyi szerecsendiot, egy kaveskanalnyi feher borsot es izles szerint sot,aztan nyomjuk bele fokhagymanyomoval a 3 gerezd fokhagymat.
Ontsuk fel tejjel,elobb csak 2 dl-vel,mikozben folyamatosan kevergetjuk,hoyg ne legyen csomos,majd fokozatosan adjuk hozza a tobbit.
Ekkor ontsunk hozz aegy deci vizet is.Fozzuk lassu tuzon,folyamatos kevergetes mellett kb 10 percig.
Mossuk meg a cukkinit,vagjuk le a vegeit,karikazzuk fel kb 3mm-es karikakra.
Kenjuk ki a talat vajjal,majd fektessuk egymas melle 3 tesztalapot.
Kanalazzuk ra a besamelmartas 1/3at,majd rakosgassuk ra a cukkini felet.
Erre kenjunk meg egy keves besamelt,es szorjuk meg a reszelt sajt 1/3aval,majd rakjunk ra ismet 3 tesztalapot,es ismeteluk meg az elobbikeet a cukkini maradekaval.
Fedjuk be az egeszet 3 tesztalappal.Simitsuk ra a maradek besamelt,szorjuk meg gazdagon sajttal,es sussuk 200fokra elomelegitett sutoben kb 40 percig.
Akkor lehet jol szeletelni,ha mar picit kihult.

Jo etvagyat!!!!!!

puszi

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

DORKA,
Üdv itthon! :)

Arwen,
tisztára éhes lettem. (bár ez nem meglepő, mert mindig az vagyok :) )

Hajnika,
MARCUSNAK boldog szülinapot!

Pinkine,
de izgi, nagyon várom a holnapot!

Merike,
örülök nagyon, hogy a doki ennyit tud segíteni.

Marietta,
az igazolás ügyben nem tudok én sem mit mondani, de megkérdezhetem, melyik klinikára mész? Tudod, én is megjártam egyet :wink:

A pocifotó isten bizony érkezik egyszercsak, de jelenleg hadilábon állok az idővel és a technikával. De novemberig beteszek egyet az biztos :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Dorkák, üdv "itthon"! Nagyon édi ez a kislány. Imádnivaló húsos pofikái vannak!

Esztora, szupi lehet ez a matrac. még nem is hallottam ilyenről, hogy gyapjú borítású. :shock: :oops:

Arwen, sztem te hamarabb szülsz jóval. :wink: Jó lesz figyelni rád!

Lányok, akkor jól értem, hogy Nikó is, és Pinkiné is babagyanús? :lol: Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó!

Meri, a mensit illetően tuti igazad van. Anno én is könnyebben viseltem Lilla születése után. Aztán ahogy szép lassan egyre jobban ismét nőies akartam lenni, úgy lett egyre fájdalmasabb ismét. :(
A vásározás tök jó lesz! :D

Toti, kitartás! Bár nem könnyű a tétlenség, ha az ember telivan tettvággyal. :roll:

Hajni, Isten éltesse Marcit! :mrgreen:

Megyek, megpróbálom becsempészni Oliot az ágyba. Végre elszenderedett! :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi!

1.Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára fogok menni. Tavaly ilyenkor ott kezeltek az endom miatt is! Dr.Szendeihez jártam. És azt mondta a kezelés végén ha 6 hónapon belül nem jön össze akkor jelentkezzek mert hogy ne várjunk évekig! Múlt hónapban telt le a 6 hónap! De most megmondom őszintén egy kicsit beparáztam mert az elöbb itt a babaneten utána olvastam ennek a klinikának és sokan elég rossz véleménnyel voltak róla. Persze olyanok is voltak akik nem! Hát nem tudom!

Te hova jártál és kihez????????????????
csipcsab

Sziasztok Drágáim!
Köszi mindenkinek a segítséget, de ez a k@@va freemail nem boldogult a több címzettel, úgyhogy még este átküldöm azoknak, akiknek nem ment át-ez azthiszem, Vivin kívül mindenkit takar, Neki is csak azért ment át, ha átment, mert ő volt az első a címztettek közt... :evil: :roll: Na, mindegy, mostmár lassan tényyleg megkapjátok:D:D:D
A hétvége nekünk is klassz volt! Sombaton elmentünk körülnézni az Urammal burkolat-ügyben: csodaszép dolgokat láttunk, egész normális áron. Végül venni csak egy vödör festéket vettünk, amit a nappaliba szánunk, nagyon szép, de mivel a színminta és a festék a vödörben önmagában nem mutatott sokmindent, csak egy vödörrel vettünk, kipróbálni, és ha tetszik, kikevertetjük a teljes mennyiséget. Úgy fest, jó volt a választás, én mindenképp valami natúr földszínt szerettem volna, mert rengeteg a kezeletlen fafelület és a kő a házunkban, ezekhez szerintem ez megy igazán. Úgyhogy végül egy halvány tejeskávé színt választottunk, a festék maga pedig kicsit szemvcsés, ettől ilyen "antikolt" hatású felkenés után: van, ahol sötésebb, van, ahol világosabb, és olyan, mintha alatta durvára lenne vakolva a fal, ami nekem nagyon tetszik. Gyönyörű felkenve, eddig mindenkinek nagyon tetszett, úgyhogy valszeg maradunk ennél. A nappaliba szánt parkettát is megvettük: halvány tejcsokoládé színű, és nagyon-nagyon szép! Ebből is csak egy csomaggal vettünk, kiprbálni, de ez is jó választásnak bizonyult. A csempéket illetően úgy döntöttünk, amíg a nappali képe nem alakult ki, addig nem veszünk semmit, -nem tudom, mondtam-e, de olyan a ház strukturája, hogy a bejárati ajtón át egyből a nappaliba jutunk, ami majd' 50 nm, az ajtóval szembeni fal végig ezzel a hasított palakővel lesz burkolva(bár ez lehet, hogy csak későb, mert elég húzós a végösszege egy ekkora felületnél), a belmagasség pedig a nappali egész területén 6,5 m és nincs födém, hanem a natúr fával borított tetőszerkezet látszik. A bejárattól balra van a konyha és a fürdő, ezek fölött van födém, de szintén fából, és efölött a két szoba fölött van egyenlőre egy háló, majd később lesz még kettő, mert terjeszkedni akarunk a "régi ház" fölé.:D Szóval teljesen a nappali hangulata határozza meg az egész lakás arculatát, ezért mindenképp meg akartuk várni, míg kitaláljuk, ott milyen színek legyenek, hogy ennek megfelelően választhassunk csempét a fürdibe és a konyhába. Az biztos, hogy mindkettőnknek a natúr kőhatású, szabálytalan felőletű és szélű, max.10x10 cm-es kőlapok tetszenek, valamilyen földszínben, de a pontos árnyalat még nem tisztázódott le. Mindenesetre szépen alakulunk, és már nagyon várom, hogy képeket tudjak Nektek mutogatni!
Húú, bocsi, jó hosszú lettem :oops:
Tegnap meg egész nap a Kutyival voltunk, fürdeni, sétálni...nagyon jó volt az is.
Jaj, és képzeljétek, ma voltam védőnéninél, aki egy tündér, és meghallgattunk Ákos-baba szívhangját!! Már nem először hallo, de még mindíg a leggyönyörűbb hang a földön!

Dorkák:D:D:D:
Isten hozott itthon!
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű a Kiscsaj!!!! Tündérke-arca van!

Meri:D
Teljesen igaza lehet a pszicho-néninek, nekem is sok orvos mondta, hogy a mensi körüli problémák -fájdalom, rendszertelenség, stb.. - a női szerep, a nőiség elfogadásának problémáss megélésével lehetnek összefüggésben. Örülök, hogy szépen alakul minden.:D
És erdélyi bútorok!!!!!!!!!!!!!Az biztos gyönyörű lesz!!

Bodzikám:D
Mesélj kicsit Magatokról is! Hogy vagy, mi a helyzet a Kismaszattal? Lassan esedékes az AFP, meg hasonlók...remélem, kapunk majd hamarosan új uh-s sztárfotót is! Érzed már mocorogni?

Nikolkám:D
Gratulálok, ügyi vagy! A másik dologgal kapcsolatban inkább nem mondok semmit, mert valahányszor mondtam, nem lett igazam :wink: úgyhogy csak ennyi: drukkhegyek!!

Totkiám, MArietta:D
Természetesen szívesen küldöm a szakdolit, de kérnék Tőletek egy-egy e-mail címet, ahova mehet a történet:D

millió puszi mindenkinek!

porsika

Köszönöm Mindenkinek a köszöntéseket Marcum nevében. :)

Nándorka:
pontosan ma van neki . 18. 14-kor születt a mütyürke. :)

Nikó, Pinkiné:
drukkkkkk +++++++++++++

Meri:
drukk a házhoz. :)

Nándorka:
várjuk a szüléstörténetet.:)
Vendég

Sziasztok!

nem tudom R. mit csinált megint a géppel de nem tudok bejelentkezni csak olvasni.most átjöttem Anyuhoz hogy írjak is!

Nándorka nagyon szép Dorkababa!gratulálok!

Arwen én is ezen okból pakolok össze 1 helyre mert hiába mondanám mit szeretnék tuti nem azt hozznák be.

Hajni csatlakozom a köszöntőkhöz én is!

Kaptam új tp.papírt leadhatom végre.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta,
az első endos műtétemet nekem is a Szendei csinálta, de aztán amikor visszamentem pamaszokkal eléggé bunkó volt és nemtörődöm, ezért mentem át a János korházba, ahol sokkal normálisabbak voltak. A 2. műtét után a Jánosból küldött el a doki a BMC-be (Budai Meddőségi Kp), ahol végül megcsinálták ezeket a vizsgálatokat és lett volna a lombik is. Szóval én azt a helyet nagyon tudom ajánlani,mert rendesek voltak.
Tény, hogy mindig rengeteget kell várni, de emlékeim szerint a női klinikán is...

Porsikám,
csudi szép lehet az a ház! Nálunk is hasonló a tetőszerkezet, mint nálatok és imádom. Olyan hangulatos :)
Mi jól vagyunk. Maszatkát egyenlőre nem érzem, úgyhogy csak remélem, hogy minden rendben odabent. AFP-re holnap megyek, izgulok is rendesen, hogy jó legyen :)

Kép
bodzi

Nikol: :oops: gratulálok a vizsgádhoz.

Esztora: még jó, hogy Álmos születése előtt sikerült elintézni a tp. papírt. Már semmin nem lepődnék meg.

Porsika: hú, de szupi lesz a házatok. Fotókaaaaat kérünk!!!!!
meriann

Bodzi: akkor drukk Nektek holnapra!++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Majd emlékeztessetek, nyákdugó és fájás ügyben szeretnék majd mesélni tanulságosat.

Kép

Kép
nán-dorka

És a szopi közbeni szünetről is.

Kép

Kép
nán-dorka

klimánk feladta(illetve meglehetne csinálni kb 50e ft-ért,60-65-ért meg új split klimát lehet kapni) vehetünk újatt hurrá kellet ez a kiadás most nagyon!

Meri gondolom nagyon várjátok a saját házikót!olyan jó rendezgetni.
én most a pelenkázót várom ez már 4.hét amióta megrendeltük.mostanra igérték.

Fioona ez is novetex-es matrac téli nyári oldala van.kb 2e ft-al drágább mint a hagyományos.(van akinek azt mondják nem jó mert beleizzad a Lurkó,én meg kinevettem mert gyapjú és a kókuszmatrac pont nem erről híres)

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi!

Hát igen én is megtapasztaltam már a dokinak ezt az oldalát!!!!!!
Elég hangulatember de amikor ott várakozás közben beszélgettem másokkal abból az tünt ki hogy elég jó szakember. Sokuknak segített. Most eléggé elvagyok bizonytalanodva hogy menjek-e vagy a dokim javaslatára pihenjek 2 hónapot. Szivem szerint pihennék mert érzem hogy jót tesz nekünk a párommal de közbe meg félek hogy mi van ha csak telik velünk az idő????????
Próbálom magam úgy beállítani a dokival kapcsolatban hogy valahogy csak kibirom ha épp bunkó hangulatába van csak segítsen!!!!!!!!!!!!!!

Azért gondolom úgy hogy ide mennék mert ugye itt kezeltek az endom miatt is és valamennyire ismerem már a helyet nem nagyon de egy kicsit tudom hogy mi hogy működik. Ráadásul én Pesten abszolút de nem ismerem ki magam örülök annak is hogy ide eltudok menni egyedül ha meg máshová kéne mennem azt se tudom merre induljak a párom meg nem tud napközben velem jönni mert elég nekem erre szabit kivenni. Most elég hülyének néztek mi hogy ilyeneken problémázok igaz?????

Tanácstalan vagyok de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Menjek vagy várjak??????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ez itt a kérdés!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Bodzi,
behajtjuk azt a pocifotot! :wink:

Fioona,
ugy erzed elobb szulok?
Hat en nem is tudom mi lenne jo..igazabol most kineztem magunknak a junius 24et,Szt Ivan ejjelet :lol: Meglatjuk Attila mit szol hozza :lol:

Nandorka,
huuu ezekrol mindenkepp irj!!!Kivancsi vagyok! Tehat- nyakdugo,fajasok,szopi kozotti szunet :wink: :wink:
Nagyon varom,hoyg meselj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Porsi,
nagyon tuti lesz a haz!!!!!Majd kerunk is fotokat am!!!nagyon bejonnek nekem is az ilyen termeszetkozeli dolgok,szinek :wink:
Ti epitkeztek vagy hozzaepitetek?

Voltak itt baratnoim,jokat rohogtunk :lol: MOndtak,hoyg milyen csucsos a pocakom,es hogy mashova nem is hiztam,csak a pocak lett nagy.Edesek :wink: De van tukrunk :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek egy kicsit koricalni,mert rajottem,hoyg kellene egy nagyobb sporttaska a korhazba,mert mindent bepakoltam ket kicsibe,de a gyerekagyasnak kicsit nagyobb kellene,mert a pelusok,popsitorlo...meg egyeb gyerkocnek valo meg nincs berakva es nem is fer ebbe a tatyoba..... :roll: :roll: :roll:
Elegge furi,hogy nemsokara szulok....olyan hihetetlen az egesz....

Hajni,
Marcus mit kapott szulinapra?

Ujdonsult anyukak,tessek idonket hirt adni magatokrol,gyerkocokrol,hoyg minden okes!!! :wink: :wink: :wink:

Puszi,jo ejt!

Kép

Kép
arwen07

Nándorka, üdv itthon!!! Dorka baba egy tünemény!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Várjuk a mesélnivalókat Tőled! És a szüléstörténetet is, ha lesz egy pici időd...

Toti, a HR-eseket nem az eszük alapján válogatják, az biztos...remélem, nincs köztünk ilyen, ha mégis, akkor tisztelet a kivételnek, de nekem is inkább negatív tapasztalatom van velük (a saját cégemnél levőekkel is)...A legtutibb, ha az ember ismerősökön keresztül talál munkát, az a biztos (nekem persze még sose sikerült :? , most egy jó darabig nem is szeretnék állást keresni).

Arwen, jó vásárlást! Kedvesek a barátnőid! Azért biztos nem hazudnak nagyot a hízással kapcsolatban :wink: :wink:

Porsi, jól felcsigáztál a házzal, kíváncsi vagyok nagyon, úgyhogy tessék küldeni képeket!!!!

Marietta, nem próbáljátok meg valamelyik meddőségi központot? Van itt fórum szerintem mindegyikről...

Na megyek mert elkések!
Puszi, szép napot!!

Ja képzeljétek, nő a fű a kertünkben :D :D :D
vickybabe

jut eszembe! Niki! Mi a helyzet????????????
vickybabe

Jó reggelt!

Hát, a teszt olyan negatív mint a ház. Ennél szebb egy csíkosom még nem is volt :)

Na, félre a tréfával. Picit azért elkenődtem. De ma fel is hívom a dokit, hogy nem jön meg, adjon bogyót. Még sosem vártam ennyire a mensit :) meg azt sem, hogy gyógyszert szedhessek.

Tegnap férjem édes volt. :) Számítógép felújításba kezdett(kezdtünk) és előre elkészítette a köv. 1,5 év költség tervét, hogy pontosan melyik szülinapra, névnapra, karácsonyra mit szeretne a géphez :) :wink: Na, a vége közel 200e Ft lett :)
Mondtam hogy több apró tételben nem gond a dolog, de hogyha jönni fog a baby, akkor ilyen összeghatárig én is költhetek majd?
Erre az volt a válasz, hogy a gyereknek, ésszerű keretek között bármennyit költhetek, és hogy higgyem el, Ő minden egyes együttlétnél bele ad apait, anyait és már kezdi azt hinni hogy vele van a gond. Mondtam neki, hogy nem kell ezt hinnie, hiszen nekem nincs peteérésem :oops: :?

Na, de most már nemsokára lesz :) Aztán majd csak figyeljétek meg, milyen pozitív tesztem lesz :)

Mennem kéne ma az új munkahelyre, de tegnap este romlott krumplipürét ettem (a husi teljesen elnyomta az ízét, ezért nem éreztem), így a gyomrom nem az igazi.
Ha eljutok a közjegyzőig, akkor semmi gond. Ha nem, telefonálok és maradok itthon. :roll:
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?