Sziasztok!
Mölli,öszinte részvétem!Borzalmas,ha valakit elveszt az ember.
Eszter,örülök,hogy jó az eredményed,nekem is kelett extra vasat szednem+ folsav+elevit
Edit,jobbulást kivánok!!!!Mindkettötöknek.
Mi tegnap voltunk dokinál és a lénának még mindig piros a torka,ugyhogy szedi az antibiotikumot tovább.Na és a gomba most a pelenka alatt jött ki
átmegy az egész testén.Kenegethetünk.
Ma voltunk egy új gyerektelálkán,amit azok csinálnak ahol a lénát akarták kivizsgálni,hogy miért van lemaradva a mozgással.Tiszta ingyenes heti 1 alkalom 1 óra gyerekjátszás és havi 2 alkalom este a szülöknek tanácsadás.Szuper,mert ott a többi gyerek is egyidös a Lénával és még ök se tudnak menni,igy nem kell ugy éreznem,hogy mi le vagyink maradva.És jó a hangulat.A továbbra is beindul néha és fut.Csak rohanok vele,hogy ha esik elkapjam,mert egy idö után elveszti az irányt és összeesik valahol
Ma vettem neki új cipöt,mert rájöttem,hogy a másik kicsi,hát 65€-ba került,a páromank meg se merem mondani.De szart nem akartam venni,mert most fontos,hogy jó cipöje legyen.
Kati,a te történeted a Mirával is megrázó.Ezért örülök,hogy földszintre költözünk,mert itt a Léna álandóan az ablakra mászik fel.Másodikon lakunk.
Eszter voltatok állatkertbe??????ALéna odáig volt,nagyon tetszett neki.
Kati,Joci anyukája,kivánom,hogy jó legyen a szövettan!!!!!Mondtam,hogy nem fog fájni a varratszedés
Oliv,megkaptam a képeket mégiscsak,köszönöm.Nagyon nagy már a leányzó!!!!!!!!De jó,hogy neked a férjed költözik,engem már most ráz a hideg,hogy én hogy fogok.
Majd elfelejtettem a Léna 88 cm!
11,2 Kg
Kivánok mindenkinek szép estét!!!!
Betty
Mégvalami.Mikor terhes voltam irtam itt az osztrák fórumon,hogy Magyar anyukákat keresek.Jól letoltak az osztrákok,hogy szemétség egy osztrák fórumba magyarul irni meg stb.Pedig aztán sokan jelentkeztek,de találkozásból semmi se lett.Ma meg ezen a gyerektalálkán olyan ismerös volt az egyik nö.És halotta,hogy magyarul beszélek a Lénának és megyszólitott magyarul.Ö is irt annakidején,de nekem nem volt szimpi.Igy élöbe viszont igen.Lehet majd találkozunk sétálni menni nem messze lakik,a kislánya annyi idös,mint ´Léna,csak két hónappal elöbb született ezért kis kicsike.
Na mentem