Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!

Tomi vacsorára tápszert kap, meg reggelire is. De mostanában egyre többször kell kiöntenem, mert nem kell neki, de van, amikor mindet megeszi. :?

Amúgy egyre többet eszik a vacsinkból 7-körül szoktunk enni. Ha, olyan, amiből nem ehet, akkor kap vajas, sajtos kenyeret, azt elrágcsálja, míg eszünk. Van, amikor teljesen bekajál velünk, és mégis kéri a tápit, van, amikor meg csak pár falatot eszik, és a tápi sem kell. Semmi összefüggés, bár, amikor már fáradt nagyon estére, akkor többször előfordul, hogy nem kér.
Sőt, simán megeszi a darabos kaját velünk, viszont, ha ebédre neki rendes kaját csinálok nem főzit -kiskocka húsi, krumplival, vagy ilyesmi, azt nem annyira eszi, a vége az lesz, hogy össze kell neki pépeznem. Ezt sem értem.

Na, megyek, nem alszik ez a gazfickó, pedig már nagyon álmos. Nekem meg ezer dolgom van, olyan, minhta bomba robbant volna nálunk. Szombaton lagziban voltunk, így egyész hétvégén tök koki voltam, csak a legszükségesebbeket csináltam, még most sem pihentem ki magam. Reggel 5-kor jöttünk haza.

Ja, képzeljétek vasárnap reggel(!) találtam egy kullancsot Tomiban. Most parázok, hogy nehogy fertőzött legyen. A templomnál volt egyedül ilyen fás rész, utána már csak az étteremben voltunk. És utána tettem tisztába, nem láttam semmit, fürdésnél sem, és persze másik ruhát, vagyis pizsit adtam rá éjszakára, még a haját is megmostuk, és reggelre meg ott volt a combijában. :?: :roll:

Rita & Tomi
Kép
ritike

Kifli- és paradicsomevő Kriszta:
Kép :)
Huncutka:
Kép :)
Hétvégén a fűben:
Kép .
Ma reggeli sztriptíz. Kimászott a pizsamájából, mire bementem hozzá.
Kép :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Rita!

Szerintem mindenféleképp nézesd meg a kullancs csípés helyét az orvossal! Akkor van baj ha van körülötte piros folt!

Edith!

Kriszta nagyod édi, és nagyon hasonlít az én Reginámra!:lol:

Lányok! Légyszi segítsetek nekem!
Nem tudom hogy zajlik a gyermek útlevél igénylés!
Gondolom el kell menni az önkormányzathoz, de azon kivül semmi, és nem szeretnék órákat ott ülni a gyerekkel. Ha legalább a menetét tudnám, akkor megpróbálnám úgy időziteni, hogy minél kevesebbet legyek ott.

szirwen1

Szirwen: Időpontot nem tudsz kérni telefonon? Mert anno nekünk, igaz más ügyintézés végett mentünk, de adtak időpontot.

Lányok, ne haragudjatok, hogy az utóbbi időben nem írtam, de elég nagy gáz van. Még gondolkoztam is, hogy elmondjam, de úgy döntöttem igen. Főként Eszter és Edit miatt nem akartam ilyesmit írni, felzaklatni őket áldott állapotban.

Következő történt. Egyszercsak nem jött meg a menstruációm időben. Nem gyanakodtam, hiszen védekeztünk. De 3 nap után csináltam egy tesztet és pozitív lett. Első reakcióm bőgés volt, hiszen tudjátok mennyit dolgozunk és már Ákos mellett is nehezen bírjuk. Majd másnap már fogadott az orvos, aki megerősítette a terhességet, aztán hamarosan ultrahang következett ami kimutatta: méhen kívüli ikerterhesség. Akkor eléggé megrázott, de úgy hiszem már lelkileg jobban vagyok, bár folyamatosan rosszakat álmodok. Hétfőn lesz a műtét, amitől nagyon be vagyok sz...-va. Utána nem is emelgethetem Ákost, nem tudom mi lesz. Szüleimet kénytelen-kelletlen beavattam, hiszen a gyerekre vigyázni kell, de ők most nagymamám miatt idegesek akit ma műtöttek, kritikus az állapota.
Szóval nagyon összejöttek a dolgok.

Nem akartalak Titeket elszomorítani. Abortusztól nagyon félek, főként a negatív szülésélményem miatt, ha valakinek vannak tanácsai (ha nem is közvetlenül, de barátnő, akárki révén) megköszönném.

Ráadásul baromi rosszul vagyok, ami folyamatosan arra emlékeztet mi a helyzet... Eszter, Edit Neketek is ég/égett a gyomrotok? Első terhességem alatt nem voltam ilyen kutyául. Talán most a lelki okok is közrejátszanak.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

Mölli, nagyon sajnálom, ami veled történik. Tanácsot nem tudok adni, de ha ez méhen kívűli terhesség, akkor nem olyan abortusz lesz nem, hanem műtétféle? Ez azt jelenti, hogy nem a méhfalon, hanem a petevezetőben tapadt meg?
Remélem hamar túlteszed valahogy magad rajta, sajnos nincs más választásod. Nagyon sajnálom, és majd hétfőn gondolok Rád, hogy minden rendben menjen.

Huh, így visszaolvasva olyan hülyeségeket írtam itt össze-vissza, de csak valami biztatót szerettem volna, de ilyen helyzetben nem lehet olyan jókat mondani. Kitartás!

Szirween!

Telljesen elmúlt a csípés helye, nem is látszik. De úgy olvastam, hogy a tünetek akár egy hónap múlva is kijöhetnek, illetve van vagy öt-hatféle betegség, amit terjeszt a kulancs, és a kezdőtünetek lehetnek olyanok is mint egy megfázás, de tök brutál következményei lehetnek, ha nem veszik időben észre, hogy mi ez.
Reméljük megússzuk. Már adatom is be a kullancsoltást, holnap jön a doki, majd megbeszéljük.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Esztereknek: BOLDOG NÉVNAPOT!!

MORZSIKÁNAK :BOldog születésnapot!!

Sudi:Nagyon nagy már a fiad.

Betty:Majd ird meg mi lett a gyerekeknél a találkozásból.
Nem semmi a kiscsaj amiket irtál róla.

Edit:Kriszta is hogy nől,nagyon édes.És hogy reggelre levetkőzik,segit neked már vetköztetned sem kell,csak öltöztetned.
Ugy olvastam Krisztát csipte meg a kullancs,feltétlenül vidd el orvoshoz!!!!!!!
Én a Mirának 1 éves kora után egyből adatom be a kullancs elleni oltást.

Eszter.Megnéztem a képeket Rékáról,nagyon szépen nől Ő is.

Jut eszebe valaki beadatta a bárányhimlő elleni oltást a gyermekének?
Én be akarom azt is adatni a jövőhónapban,a doki már ki is irta nekünk.Kinek mi a véleménye róla?

Puszika mindenkinek!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Mölli:A bartnőm méhen kivüli terhes volt 6 évvel ezelőtt,de semmi rossz élménye nem volt a terhességmegszakittatással kapcsolatban azóta már van neki egy 3 éves kisfia .
Szerintem nem kell félned!!
Bár könnyen beszél az akinek jár a szája.
Csak azért irtam le,hogy tudd nem olyan vészes,mert a barátnőm egy inci-finci kis kingörcs csaj és aztmondta csak lelkileg rázta meg egy kicsit,mert ők meg akarták tartani a babát,de mivel ügye méhen kivüli volt szó sem lehetett róla.Ő is nagyon rosszul volt előtte,meg fájt neki a hasa.
Remélem simán tulesel te is rajta,és próbálod elfelejteni.
puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Edith:Te hány hetes kismama vagy??
Basszus jól leelőztél!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ma voltam dokinál,nekem meg csütörtökön kell befeküdnöm a kórházba szövettanhoz mintát vesznek,mert rossz lett a rákszürési eredménem.Ha a eredményem jó lesz akkor mehet a 2. baba.A doki azt mondta ez a tuti,mert állapotosan nem szeretne megmüteni.Aztmondta ne izguljak,de azért csak bennem van a félsz,mert nagyon szeretnék mégegy babát.
Olyan nagy baj csak nem lehet,ha 1 éve még jó volt az eredményem,nem :roll:
puszkó

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1180472597.9.jpg[/img] Mirám 11 és fél hónaposan [/img]

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Mölli: Őszintén sajnálom, ami veled történt! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked hétfőre. Sokat fogok gondolni rád! A nagymamádnak jobbulást!

Rita: Mindenképpen jól teszed, hogy megmutatod Tomit az orvosnak, ha másban nem is, de abban segíthet, hogy megmondja, milyen tünetekre kell odafigyelni. Ezek szerint van értelme beadatni az oltást a csípés után is? Úgy értem, hogy így utólag is védelmet nyújt? :o Sikerült maradéktalanul eltávolítani a kullancsot?

Szilvi: Mi kb. 1 hónapja igényeltünk a fiunknak útlevelet. Regina születési anyakönyvi kivonatára, lakcím-igazolványára van szükség, illetve neked is és a férjednek is jelen kell lennetek, személyi igazolvánnyal és lakcím-igazolvánnyal. 2 évre adják az útlevelet és 1500 Ft. Mi nem kértünk időpontot és kb. 1 órát vártunk mire sorra kerültünk az okmányirodában. Maga az ügyintézés csak néhány percig tartott. Joci fényképezése volt egy kicsit nehézkes és időigényes, sokat vacakoltunk a "beállítással".

Kati: Joci egyelőre még nem kapta meg a bárányhimlő elleni oltást, de tervbe van véve. Jövő héten csütörtökön az agyhártya-gyulladás ellenit adatom be neki. Azt mondta a doktornő, hogy a bárányhimlő elleni ráér a nyár végén, mert éppen kifutóban van a vírus és őszig nagy valószínűséggel nem tér vissza.
Szurkolok, hogy jó legyen a szövettanod eredménye és hamarosan újra babázhass! Én is izgulok egy kicsit, mert nekem múlt hétfőn anyajegy-eltávolításom volt és annak a szövettani eredménye csak 2 hét múlva várható. :? (Nekem is azt mondta az orvos, hogy ne aggódjak, nem lesz baj.)

Edith: Kriszta nagyon édes a képeken! Talán melege volt, hogy levetkőzött? :roll: :lol:

Képzeljétek! Joci az utóbbi napokban többször csinálta, hogy a járókában elengedte a korlátot és kapaszkodás nélkül állt! :shock: Mondjuk csak nagyon rövid ideig és járókán kívül még nem vettem észre.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Mölli!
Én ezt nem hívnám abortusznak, mert ez egy egészségügyi kaparás, amit ha nem végezne el az orvos, arra akár az életed is rámehet!!! Ne legyen lelkifurdalásod emiatt!!!!
Sok erőt kívánok Neked, hogy lelkileg mihamarabb túl tedd Magad ezen a dolgon!
Jól tetted, hogy elmondtad Nekünk, hiszen ezért vagyunk egymásnak, hogy örömöt, bánatot, megosszuk egymással! És ha kell erőt merítsünk a biztató szavakból!:wink:
A nagyidnak jobbulást kívánok! Hétfőn szorítok Érted!

Cs Kati!
Sajnos nem úsztuk meg antibiotikum nélkül az orvost!
Azt mondta, piros a torka Dávidnak, de a foga is jön, úgyhogy ne lepődjek meg, ha egy kis hőemelkedés állandósul most Nála egy-két hétig! Az utazást engedélyezte, csak lázcsillapító legyen azt mondta! Meg pár nap múlva kiütései is lehetnek, amivel semmi teendő nem lesz!
Úristen már holnap megyünk!!!!! :shock:

Ritike!
Azt hiszem, a kullancs vizsgálatából biztosra megtudják mondani, hogy hordozott e valami fertőzést vagy nem?! De ki tudja hova kell beküldeni vizsgálatra!? Drukkolok, hogy semmi ne legyen belőle!!!!

Edit!
Kriszta tündéri ezzel a csibészes mosollyal az arcán!!!

Kati28
Szerintem se lehet túl nagy baj, ha minden évben mész rákszűrésre!!! Nekem is 2 hét múlva lesz meg az eredményem!!!
Mira gyönyörű a képen!

Na megyek mert még ezer dolgom van! Jók legyetek!

bogyo75

Sziasztok!

Jaj, Mölli, nagyon sajnálom, ami történt. Jól teted, hoyg elmondtad, mert habár érdemben nem tudunk segíteni, de lelkileg melletted vagyunk, és sokszor ez nagyon sokat számít. Nem ijesztettél meg, szerencsére. Ha nem jártam volna még orvosnál, lehet, hoyg jobban paráznék, de most már nyugodtabb vagyok. Te most ne törődj semmivel, csak magatokkal foglalkozz, és nehofgy lelkiismeretfurdallásod legyen, mert, amint Bogyó is írta, ez nem egy abortusz. Ez egy nagyon szükséges rossz. Hétfőn mindenesetre sokat fogok rád gondolni, és remélem, nagyon hamar túl leszel ezen mind fizikailag, mind pedig lelkileg.
Ami a rosszulléteket illeti, én Krisztával sokkal rosszabbul voltam, mint most, akkor rengeteg savam is volt égett a gyomrom állandóan. Most szerencsére nem, de még ki tudja, mi lesz.

D.Kati, örülök, hogy ti is gondolkodtok a 2. babán. :) Nagyon remélem, és szorítok, hogy jó legyen a szövettani eredmény. Ne irigykedj, hoyg beelőztünk, attól még lehetünk egyszerre pocakosak! Inkább Eszterre irigykedj, mert ő méginkább beelőzött mindkettőnket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos tündérbogyó a kicsi Mira, pár nap, és ő is már egyéves! Hihetetlen. Valamikor még olyan pici volt! :) Persze, Krisztához képest, pedig csak 2 hónap a különbség közöttük! :)
Jaj, Tomi volt az, akiben kullancsot talált Rita! Bár én is nagyon féltem az elmúlt hétvégén, mert állandóan mezőn, bokros helyeken jártunk, de állandóan vizsgálgattam Krisztát.

Cs. Kati, hogy van nagymamád? Remélem, javult az állapota! :) Gratulálok Jocinak az egyedül ácsingózáshoz! Meglátod, hamarosan máshol is megteszi, és már nemsokára szalad is! :D

Szilvi, köszi a bókot Krisztára, valóban van hasolóság közte és Regina között! :)

Bogyó, holnap indultok. Örülök, hogy azért tudtok utazni! :) Írok mailt is. Tegnap eszembe jutott végül, hoyg nem válaszoltam mindenre, de már nem volt alkalmam írni. Pótolom, de most megyek cseresznyét vásárolni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Tud-e valaki egy jó töltött karalábé receptet? Nem muszáj a hagyományos húsos-rizses töltelékű legyen! :) Köszi előre is!
Ma salátalevest ebédelünk össznépileg.
Igaz, István nincs itthon, talán csak pénteken fog jönni. Úgyhogy hármasban vagyunk a húgommal.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Julcsi: Ez a kis Dávid jól rátok ijesztett így néhány nappal a várva-várt indulás előtt! Örülök, hogy végül el tudtok utazni! :D Vigyázzatok magatokra és érezzétek nagyon jól magatokat! Pontosan mikor indultok? Én is hallottam már róla, hogy a kullancsot megvizsgálva meg tudják állapítani, hogy fertőzött volt-e, csak kérdés, hogy Ritáék megtartották-e.

Edith: Vicces, mert azután, hogy délelőtt megírtam, hogy Joci a járókában kapaszkodás nélkül álldogál, megcsinálta az ágyunk mellett is! Utána többször is bejártuk a házat úgy, hogy fogtam a két kezét és ő menetelt előre. Sokszor olyan gyorsan, hogy alig bírtam követni! :lol: Úgy látszik, mostantól fog beindulni nála ez a dolog!
Köszönöm, jól van a nagymamám, anyu ma is volt nála. (Minden nap megy.) Délelőtt már adtak neki egy kis teát is, eddig infúzióban kapta a tápanyagot. Eléggé nyughatatlan -mindig is az volt-, úgyhogy a nővért már lefárasztotta. :wink:
Töltött karalábét ezer éve nem ettem, jó is, hogy szóba hoztad. Anyunak van egy receptje, majd megkérem, hogy keresse meg és leírom. Úgy emlékszem, hogy az a klasszikus húsos-rizses.

Emőke: Még nem is jelentkeztél Krisztián szülinapja óta! Remélem minden rendben!

Most megyek, Joci alszik, a húgom pedig most ért haza az egyik vizsgájáról.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Köszi az együttérzést! Lelkiismertfurdallásom nincs. Csak negatív szülésélmény miatt félek kórházi beavatkozástól. Valószínüleg ennek így kellett lennie. 3 gyereket nem tudnánk vállalni, főleg így munka mellett, meg hogy pici a lakás. Gondoljatok bele! Nagyon durva! Egy félszobánk van ami Ákosé lesz, hogy férne el ott három gyerek??? És ha dolgozunk ugye folyamatosan, még 1 nap szabink sincs, ki lenne gyerekekkel? Ez egy horror lenne, tönkretenné az egész családot. Lehet, hogy szívtelennek gondoltok, én azonban úgy gondolom, ez nem véletlenül történt. Most véglegesen elhatároztam, hogy több gyereket nem akarok, inkább örülök, hogy a meglévőt tudtuk vállalni.
A ciki, hogy védekezés mellett (óvszer) történt. Na ezek után duplán fogok védekezni. Már ha lesz kedvem szexhez valaha is....

Edit: Szerintem, ha eddig nem voltak rosszulléteid, így az első trimeszter végén már tuti nem lesznek!

Kati: Akkor most Te is félsz picit kórház miatt.... Illetve inkább azért izgulsz, hogy minden oké legyen. Szerintem rendben is lesz, próbálj meg ne nagyon idegeskedni!

Kép
mölli

Sziasztok!

Bocsi,hogy eltüntem,de a Léna megint BETEG!!!! :cry: Higgyétek el minden 3 hétben beteg,minta átok ülne rajtunk.Hétfön már feltünt,hogy a szája széle fehér,minta rászáradt volna a tej.Este feltünt,hogy a talpai forrók,mértem lázat,de ez a buzi homlokra tartható lázmérö nem jót mért.Éjjel alig aludtunk valamit,mert minden fél órában sirt.Majd reggel már majd el égett szegény,akkor akartam mérni a poójába,de azt nemengedvén rugott,a pelenka elcsuszott ö meg odapisilt a lázméröre meg az ágyra.Még a párom meg is szidott.Egész délelött el volt nyulva hába adtam neki kupot,na aztán elaludt és mikor felébredt látom,hogy a szája tele penész szerü valamivel.Na kaptam magam,hivtam a dokit,persze szabin.Szerencsére a helyettes válalt.de csak fél 4-re.Másfél órát vártunk a sok köhögö beteg gyerek között.egy jó fél órát a Léna a válamon p´robált aludni,hogy közbe sétáltam és ráztam meg dudoltam neki.Már a tököm ugy ki volt.Na végül is gombás a szája!!! :shock: :o :cry: A torka be van gyuladva.Kapott antibiotokumot,meg fájdalomcsilapitót,mert álitólag ez a gomba nagyon fájdalmas,na meg a gombára egy zselét.Ma semmit se akart enni,gondolom ugy fáj neki.Az egész napot átnyüglödtük.Semmihez se jutottam a levesfözésen kivül és abból evett is egy kicsit,nem volt hiába.

Gyorsan irok,mert annyi dolog van még és nem tudom meddig alszik a Léna.Vasárnap a volt férjem kislánya megint terorizálta,de persze mindenki megszidta,meg mindenki figyelte,hogy nehogy kárt tegyen a Léna´ba.Látszott,hogy az a baja,hogy a Léna kisebb és örá figyelnek és akkor féltékeny volt .ezért vesz el töle mindent és még abba az asztalhoz tolható gyerekszékbe,ami a milyenk se szabadott a Lénának ülnie,mert ö akart :twisted: Na de tul éltük.

Mölli,nagyon sajnálom ami veled történt.Minden jót kivánok!

Kati28,remélem jó lesz az eredményed,most megilyesztettél rendesen és jövöhéten pucolok a nögyogyihoz,mert mióta megszültem nem is voltam.Kivánom,hogy mihamarabb babázhass.elüldöm a Léna sir

betty30

Szia Kati!

Holnap délután 5 30-kor indulunk!!!
Már annyira közel van!!! :lol: Már tiszta stresszbe vagyok, hogy mit fogok itthon hagyni! Mostanában az agyammal valami baj van! A vasalót rendszeresen bedugva hagyom, multkor meg oda raktam melegedni az olajat, és arra mentem be a konyhába, hogy már füstölt, úgy felmelegedett!
Jobbulást kívánok a mamidnak!

Edit!
Megkaptam az emailt, köszi! Holnap még egy rövid bejelentjezést teszek, mert nem tudnék úgy elmenni, hogy nem nézek be!

Mölli!
Szerintem semmi kivetni való nincs a gondolkodásmódodban, csak tudod, hogy mennyit tudtok vállalni és kész!
Szerintem is csak annyi gyereket vállaljon mindenki, amennyit képes felnevelni, nem csak anyagilag, de szellemileg is!!!!
Pillanatnyilag Mi se tudnánk többet vállalni, de később még szóba jöhet,ha még belefér az időmbe ( biológiai óra), és ha lesz családi házunk!

Holnap jövök!
Addig is puszi mindenkinek!

bogyo75

Itt vagyok,csak még tápszert ivott,most szinte azon él.Darabosat semmit se tud megenni.A vicc az ebbe a gombába,hogy pont kéthete cseréltem le az összes cumit meg az üveg cumiait,és most lesz gombás?

Rita,gondolom a dokid foja tudni mi a teendö a kulancs miatt,de mikor én oltattam a Lénát akkor megkérdezték,hogy nem e volt az utolsó 4 hétbe kulancsa.

Neharagudjatok többiek,de mennem kell.Majd ha tudok jövök

Puszi mindenkinek
Betty

betty30

Bogyó,Jó Utat!!!!!!!!!!!!!!!

betty30

Sziasztok!

Előszöris akkor bocsika Edit,hogy összekevertelek benneteket,remélem Tomikának semmi baja nem lesz a kullancstól,de azért a doki a tuti.

betty:Jobbulást a kislányodnak,sajnálom,hogy sürün vagytok betegek,Mira 1x fosott 2 napig,de akkor rendesen benyelt valami virust a homokozóból,azóta közösségi homokozó megtiltva neki,csak a a mamáknál homokozhat.Imád egyépként homokozni.

Kati:Én az agyhártya elleni oltást már beadattam neki régen.
Féltettem nagyon,mert én anno 7hónaposan agyhártyagyulladást kaptam akkor valami nagy járvány volt és 100gyerekből 2-en maradtunk,meg.Jah és azt mondták,hogy szellemi fogatékos leszek,de nem jött be nekik

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

itt vagyok,csak közben a Mirát megnéztem,mert nagyon mocorgott
Szóval a párom szerint azért vannak visszamaradások agyilag nálam :lol

Edit:Eddig nem volt a Mütyürkédnek vonalzója ügye??Vagy csak én vagyok a hülye és nem láttam??Lehet tényleg van valami az agyammal. :roll:

Bogyó:Mirám köszöni a dicsérő szavakat.
Igen én is ezzel biztatom magam,hogy nem lehet nagy a baj,mert minden évben járok rákszürésre.
Viszont a 2. babát meg félek igy bevállalni.Egyépként jó utat kivánok nektek én is.

Na jólvan elhuzok,még kicsit pakolok reggelre ,most jutott eszembe a zsebkendő.
Mirámat sajnálom nagyon,mert mivel bent alszok igy neki éjjel nem lesz majd cici,meg fog őrülni szerintem,éjjel csak a cicin lóg ha felébred,majd alszik is vissza pár korty után.Hiányozni fog nagyon nekem,de neki a cici még jobban. :cry:
Na majd jelenkezem ha megjöttem.
Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Betty:Lénácskának jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Annyit irtatok, nekem meg mindjart mennem kell etetni, ugyhogy csak gyorsan irok, bocs, ha nem reagalok mindenre.

Bogyo, nagyon jo utat nektek, aztan majd csinalj sok kepet es kuldjel nekunk!

Molli, en mindig azt mondom, hogy nem veletlenul tortennek velunk dolgok. Meg ha eloszor rossznak tunik is, lehet, hogy meg se olyan rossz nekunk. En is megremulnek, ha nem terveznek tobb babat es hirtelen lenne egy ikerterhessegem. Persze most nagyon rossz lehet neked, hogy korhazba kell menni, meg, hogy igy tortent, de ahogy irod, biztosan nagyon nehez lenne nektek felnevelni 3 gyereket es meg az is elofordulhat, hogy a kapcsolatotok ramenne. Fel a fejjel, szoritunk neked, hogy ne erjen tobb negativ elmeny a korhazban!

Betty,ez a gomba tenyleg erdekes. :shock: Pont mar szerettem volna kerdezni toletek, hogy milyen gyakran cserelitek a cumisuvegek cumijat?

Ritike, remelem nem lesz semmi baj a kullancs miatt. Belegondoltam, hogy gyerekkoromban en mennyit kirandultam erdon, mezon, stb. es azt hiszem osszesen 1-szer volt kullancsom. Akkoriban meg meg nem kellett felni a fertozesektol, nem nagyon voltak.

Edith, en csak rakott karfiolt szoktam csinalni paprikas daralthussal es besamell szoszt es sajtot teszek a tetejere.

Mara ennyire telt tolem, most megyek, mert Lollira mindjart rator az ehseg. :)

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Most volt egy kis időm visszaolvasni, apa éjszakás, Gery alszik, kitornáztam magam, gondoltam ideülök. Kicsit vissza is olvastam.
Köszi a bókokat Geryre, megvagyunk, minden ok! :-)

Mölli!
Nekem (sajnos vagy nem) van tapasztalatom, volt már egy abortuszom 19 évesen. Nincs bennem semmi lelkiismeret furdalás, akkor úgy alakultak a dolgok, körülmények, azt kellett tenni. Van ilyen sajnos.
De a Te esetedben szóba sem jöhet az, hogy mi lenne HA mégis maradnának a magzatok. Nehogy okold magad vagy valami, a méhen kívüli terhesség nem hordható ki, mindenképpen műtéti beavatkozást igényel. Az a nagy szerencséd, hogy kimutatta a teszt, és időben orvosok kezébe kerülsz, különben életveszélyes állapotba is kerülhet az akinek ilyen terhessége van. És a petefészked elvesztésével is járhat..stb sorolhatnám. Nem akarok riogatni.....
És valszinű nem olyan műtéted lesz mint egy abortusznál! Ha a petevezetékben van a megtapadás (ami valszinű) akkor azt szerintem nem a méhed felöl közelítik, bár nem vagyok orvos, csak a tanulmányaim halvány emlékére hagyatkozom. :oops:
A lényeg fel a fejjel, kitartás!!, minden téren, hamar túlleszel rajta és a kis gyönyörű fiadra koncentrálj!!!! :lol:
Szívesen válaszolok ha lenne kérdésed vagy valami.

Még egy téma, látom a babavacsi okoz fejtörést. Nekem nem csak az, hanem az ebéd is! De nem csak Gerynek, mindannyiunknak.
Mindig azon agyalok, mit főzzek. A párom elég válogatós, főzelékek, levesek szóba sem jöhetnek, húst enne a férjem hússal, meg édességet! Jó mi??
Gery is megeszik már mindent, bár most jópár napja lettek kiütések a hasán jobb oldalon, kezd kissé zavarni, lehet hogy a sok tejtermék, nem tudom.
Ma túrós derelye volt az uzsi, extra tejföllel és porcukival, nagyon zabálta a lelkem, na meg kis túrórudi, joghurt.
Amúgy Gery még reggelire és vacsira is tápszert kap. Reggel alig eszik, 60ml-it amit csak Én tudok beleerőszakolni, apjának sosem sikerül. :? Vacsira pedig 210ml-it kap, azt mindig benyakalja. Másfél éves koráig, ha nem köpi rám Gery, akkor marad ez a felállás.
Ebéd rendes étel, amit mi eszünk, vagy külön csinálok neki valamit, és az uzsi neki 6 körül van, akkor meg valami light-osabb ételt kap, gyümis dolgokat, vagy ha mi eszünk akkor abból is persze, szóval elég szépen betermel estig, de a tápszer az kell. Ugyanúgy fürdés után az ölemben a nagyágyon immár lassan 17 hónapja! :lol: :lol: :lol:

Amúgy örülök, hogy így megvan mindenki, Betty Te is jó, hogy írsz! :lol: :lol:
Mira is mekkora!!!!!!!! :shock: :shock:
Meg minden baba! Őrület, lassan már a melón agyalok, egyszer majd csak azon kapom magam, hogy megint sietek reggelenként az IKEA-ba, és a napom 80%-át ott ba..om el, és minden megy tovább mint régen, épp csak az itthoni 'látkép' bővült egy gyermeteg gyermekkel! :lol: :lol: :lol:
Hát ez az élet, amúgy néha már hiányzik a meló.

Jah ha minden igaz jövő szerdán vizsgázom vezetésből, ha addig nem kapok gyomorfekélyt az idegtől. Kikészít ez a vizsgadrukk, már most hót ideg vagyok!!! :shock: :?

Etterke kérdezz a SOTE-ról nyugodtan, szerintem Pest egyik legtutibb szülészete, nagyon fel vannak mindenre készülve, az már biztos! Dokik ezerszámra, jóóó orvosok!
Nekem ha valaki kérdezi mi a véleményem a szülésről és a körülményekről, akkor mindig ugyan azt mondom el, hogy számomra a legfontosabb az a biztonság! Az, hogy egy kismama tudja azt, hogy jó helyen és jó kezekben van, és mindenről tájékoztatják, felkészítik, szerintem irtó sokat lendít egy szülésen, minden szempontból! Amikor két fájás közt nem attól kell rettegni, hogy mi lesz a következő percben, hanem 100%-ig arra koncentrálsz, hogy megszüld a babádat! Nekem azt hiszem ez az, ami nagyon sokat segített és alakította olyanná a szülésem amilyen volt, egy élménnyé, szép emlékké!!!!
Na nem untatlak itt titeket tovább, mindenkinek pusza, jóóó éjt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Bogyó! Jó utat! vigyázzatok magatokra!

Betty! Mitől kaphatta Léna ezt a gombát? Remélem mielőbb meggyógyul. Ha biztat, Tomi nem beteges, de egy éves kora körül beteg volt, aztán két hét múlva újra, valahogy nehezen jöttünk ki belőle, de aztán azóta nem. Lehet, hogy összefügg, hogy legyengül az immunrendszerük, ezért lesznek újra betegek. Ezt én is nehezen viselem, ha beteg Tomi.

Kati! Már ma mész a kórházba? Remélem mindent rendben találnak. Nem is tudtam, hogy még ciciczik Mira. Így utólag tök pipa vagyok, itt vagy pl Te, meg még egy -két ismerősöm, hogy nem volt elég teje, tápizott, és még mindig tud szoptatni. Én meg nem cumisüvegeztem soha, Tomi mégis 10 hósan abbahagyta a szopizást! De akkor mindenki vállvetve riogatta az embert, hogyha a gyerek a cumisüveg félméteres körzetébe kerül, nem kell majd neki cici. Mit össze görcsöltem ezen! Látom, nem kell ilyen véresen komolyan venni. Dehát az első gyereknél nem tudja az ember.

Ja, a kullancs. Volt itt a doki, azt mondta, hogy 4-6 hét múlva lázasodhat be, ha van valami. Az egyik betegség, asszem a meningococus (ha jól írom), amit tersjeszt a kullacs , az ellen már megkapta egyévesen az oltást. A Lyme ellenit meg csak szeptemberben adhatja be, mert ahogy Betty is írta, el kell telni a csípés után 1 hónapnak, de aztán nekünk jön a 18 hós, azután is egy hónapnak, így esik szeptemberre.

Amúgy erre nem szokás kijönni a dokinak, nem is azért jött, én hívtam meg vendégségbe, meg sütizni, mert jófej a dokinéni, bírom.
De Tomi az első 10 percben meredten ült, nem értette mi van, amúgy a rendelőben mostanában állandóan sírvafakad, folynak a könnyei, mikor meglátja a dokit. Aztán a végére, már majdnem odament hozzá, de azért mégsem. Jobb a biztonság alapon. :D

Edit, aranyos, ahogy Kriszta nekivetkőzött! :D

Kati! Gratulálok Jocinak a lépegetéshez! Mostmár aztán nincs megállás :D

Sudi! Én is bajban vagyok a főzéssel, sőt, a hócipőm is tele van vele. :D
A SOTÉ-ról én is ugyanúgy nyilatkozom, pár cm-vel a föld felett emlegetem azt a helyet, meg a dokimat. Nekem is a biztonségérzet, és a szép élmény maradt m eg.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Betty: Jobbulást kívánok Lénának! Azt mondta az orvos, hogy szerinte a cumitól lett penészes a szája? Joci januárban kapott új cumikat és én már csak 1,5-2 hetente szoktam kifőzni őket, egyébként csak alaposan megmosom forró víz alatt, illetve az üveget már csak kizárólag így tisztítom. :roll:

Julcsi: Az biztos, hogy így utazás előtt az ember lánya azt sem tudja, hogy hová kapjon, én is mindig többször átnézem, hogy nem felejtettem-e el valamit. Mégegyszer jó utat és érezzétek jól magatokat! Aztán ha visszajöttetek, várjuk a beszámolót és a képeket! :D

Kati: Szorítok neked! Meglátod, minden rendben lesz! :)

Mölli: Teljesen egyetértek azzal, amit Olive írt. Mindenki csak annyi gyereket vállaljon, ahányat felelősséggel fel tud nevelni. Úgyhogy egyáltalán nem vagy "szívtelen" azért, mert világos látod, hogy a ti mozgalmas hétköznapjaitokba és a kis lakásba nem fér el több apróság. Meddig kell bentmaradnod a kórházban?

Sudi: Sok sikert a forgalmi vizsgádhoz! Ami a munkahelyet illeti, tegnap megtudtam, hogy a kolléganőm, akivel nagyon jó a viszonyom, beadta a felmondását, mert vidékre költöznek. Nagyon szomorú vagyok, mert bár egyelőre még nem tervezem, hogy visszamegyek, de jó volt vele dolgozni és izgulok, hogy ki lesz majd helyette. :? (Ketten vagyunk, pontosabban voltunk az irodában.)

Rita: Bízom benne, hogy Tominál nem okoz semmi bajt az a fránya kullancs! Mindenesetre most már biztos, hogy nem gondolkozom rajta, hogy a védőoltást beadassam-e Jocinak!

Megyek főzni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Ne haragudj, ma reggel jutott eszembe, hogy elfelejtettem rákérdezni anyunál a töltöt karalábé receptjére. Ha még nem késtem el vele, akkor ma délután pótolom, ígérem!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Betty, sajnalom, hogy Lena ismet beteg. :( De most, hogy latta doki, biztos, hamarosan meggyogyul. Te meg mindig nagyon sterilizalsz neki? Mert en mar csak akor fozom ki a cumikat, amikor megveszem es eloszor hasznaljuk. Utana mar csak jo forro vizben, keves mosogatoszerrel mosom el.

CS.Kati, jo lenne, ha leirnad a receptet, bar egyfelet en is tudok, de gondoltam, hatha adtok jobb otletet! :)

Bogyo, akor minden jot nektek mara az utra, vigyazzatok magatokra! :)

D.Kati, benn is kell maradnod? Sajnalom, de valahogy eltelik majd az az ejszaka mindkettotoknek. Addig az apukajaval lesz Mira vagy valaki meg vigyaz ra? Az jo, ha meg szopizik a csajszi, nappal is igenyli meg vagy csak ejjel? De ha jol tudom o nem cumisuvegezett egyaltalan!

Rita remelem, hogy Tomit nem fertozte meg az a franya kullancs, bar az ovatossag sosem art, igy biztos jobb, ha bekapja az oltast.

En ma ezt a toltott karalabet szeretnem elkesziteni, de ha megsem ez lesz, akkor karalabelevest keszitek.

Sudi, orulok, hogy irtal, sok sikert kivanok a vizsgadhoz. Nalunk szerencsere senki sem igenyli annyira a hust, en most nem is nagyon tudom enni. Bar azert van, hogy jolesik. Ha minden nap hust kellene foznom, biztos en is gondban lennek.
............................

A pontokat Kriszta irta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szep napot mindenkinek. Itt reggel esett az eso. :cry: :cry: :cry: Istvan biztos, hogy csak holnap jon. :cry: :cry: :cry:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mölli!

Csak most olvasom, hogy mi történt veled!
Nagyon nagyon sajnálom! Gondolok rád hétfőn! Sajnos érdemi tanáccsal én sem tudok szolgálni, lelkileg bisztos nem könnyű.De ez szerintem nem abortusz! Egy kötelező elkerülhetetlen rossz, ami után bisztos v.mi nagyon jó fog történni!! Én úgy élem túl a rossz dolgokat, hogy mindig azt mondom, hogy ma még nagyon sz..r, és holnap is az lesz, de holnap már 1 picit jobb mint tegnap volt, és így lassan eltelik a hét, meg a hónap és már egész picit rossz csak!

Betty!

Lénának jobbulást kivánok!

Kati!
Szorítok a jó eredményért!

Köszönöm az útlevéllel kapcsolatos infókat!

szirwen1

Rita!

Remélem nem lesz semmi következménye a csípésnek!!

szirwen1

JAAAJ!

Ezt le kell írnom.....
Most ebben a percben történt!
A szívem, azt hittem menten megáll!
Általában a gyerek mindig ott van ahol én, de most kiment a nappaliba, amit a konyhától elbarrikádozunk egy etetőszékkel, kutyánk van, nem baj ha nincs még együtt a gyerekkel. Szóval nagy a csend, kinézek, az etetőszék eltolva, a bejárati ajtó nyitva, (csak ütközőre csukjuk a kutya miatt) a gyerek sehol!!! 7 méter magasan lakunk, és még nincs korlátunk!
Azt hittem kimászott és leesett a gyerek a teraszról!!
Keresem, persze sehol sincs, hát lefeküdt a kutya mellé, a kutya volt a nagykifli, a lányom meg a kiskifli. A kezem még most is remeg úgy meg ilyedtem.

szirwen1

Szilvi, elhiszem, hogy megallt benned az uto! Latod, mikre kepes a leanyzo? Kivanom, hogy tobb ilyen ne legyen!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, igyekszem mindenre reagálni!

Vacsora: Réka étkezéséről talán már korábban írtam, de a lényeg, hogy csak reggel kap tejet, ebédel valami darabosat (általában azt amit mi vagy picit módosítva), uzsonna gyümi vagy joghurt és vacsi valami hideg kaja. Réka már régebb óta nem kéri sem a tápszert és sem a tejpépet vacsira, így fejtörést okoz a változatosság. Szokott kapni sonkát, sajtot, virslit, rántottát. A kenyeret nem igazán szereti, a paradicsomtól kiütése van, de az uborkát szereti. Szerintem ez nem túl nagy választék :roll: Ezért kérdeztem a ti tapasztalataitokat.

Kullancs: Én is szeretném majd kérni a kullancs elleni védőoltást. Remélhetőleg nem lesz semmi gond Tomival! Az baj szerintem, hogy rögtön utánanézünk, olvasunk a dolgoknak és szét aggódjuk magunkat. Rita, bízz a dokiban! Minden ok lesz!

Kriszta nagyon édes a képeken! Tetszik a vetkőzős szám!

Mölli: A méhem kívüli terhességről nem igazán tudok semmit, de a legfontosabb mindenképpen a Te egészséged. Kívánom, hogy minden rendben legyen hétfőn és ne legyen rossz élményed túlságosan! Nehéz bármit is mondani, de itt mindenki veled van és drukkol!

Kati: A bárányhimlő elleni oltásra én is gondoltam, majd ha hazamegyünk akkor megkérdezem a dokinő véleményét. Szerintem Rékának nemcsak önmaga miatt lenne jó, hanem ha közösségbe megy esetleg elkaphatná és hazahozhatná a kistesónak.
Remélem veled is minden okés lesz és hamarosan te is ismét pocakos leszel!

Betty: Jobbulást Lénának! A cumikat már nem főzöm régóta, de minden használat után elmosom mosószerrel és a vízforralóban felforralt vízzel leöblítem. A játszócumikat szintén időnként leforrázom.

Olive: A cumisüveg cumiját kornak megfelelően cseréltem, ha nagyobb a baba akkor már több cseppeset vettem, mi Aventet használunk és minden használat után kifőztem.

Rita, Sudi: Köszi az infokat a SOTE-ről. Már szinte biztos, hogy ott fogok szülni, lassan a dokit is kiválasztom. Ha sikerült döntenem, akkor telefonon tudok időpontot kérni vagy oda kell menni a kórházba hajnalban és sorbaülni???

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Julcsitol kaptam levelet, amiben megker, hogy ezt bemasoljam:

"Sziasztok Lányok!
Délelőtt elolvastam amit írtatok, és most meg nem enged be a szobába!!!
Mindenkinek köszönöm szépen az útravalót! Ígérem amennyi képet bírok, annyit csinálok, és az élménybeszámoló se fog elmaradni!
Legyetek jók, és vigyázzatok egymásra amíg oda vagyok! Nagyon fogtok hiányozni Nekem!
Sok puszi minden babának, Mütyürkének, és Kispocaknak, és persze minden Anyucinak!
Puszi Julcsi!"

Julcsi, k0sz0njuk a jokivansagokat, nektek is tovabbra is minden jot, remelem, mar szerencsesen megerkeztetek! Varom a lapot! :)

Ne haragudjatok, nekem most semmi erom irni, ugyanis mar ket ejszakaja Kriszta nagyon rosszul alszik, beindultak a draganak a szemfogai. Nagyon meg van duzzadva a jobb felso, de mar a bal felsonel is pirosodik, es nagyon megviseli szegenykemet. Annyi vigasztal, hogy ha minden igaz, Istvan mar koradelutan itthon lesz, es megyek is gyorsan tegyek ebedet foni. Meg nem tudom, mit, de valami husosat gondoltam.

Puszika es szep napot mindenkinek! Remelem itt is szebb lesz delutanra es ki tudunk menni gyereknapozni egy kicsit, eleg sok program lesz a gyerekeknek! :)
Legyetek jok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mindenkinek köszi még egyszer az együttérzést! Sudi Neked pedig az őszinteséget. Én megértem, hogy vannak helyzetek, amikor az abortuszt lehet csak választani, különben talán több ember élete is tönkremenne, és a születendő gyereknek sem lenne jó.... Ha nekem nem lenne méhenkívüli akkor sem vállalhatnánk 3 gyereket, pláne rögtön ikreket! Sokkal nagyobb bűn a felelőtlen gyerekvállalás, mint az abortusz szerintem. Azt hiszem Julcsi írta, hogy egy gyereket nemcsak anyagilag, de szellemileg is tudni kell vállalni, én úgy érzem egyelőre (talán örökre) egy gyerek teljesen boldoggá tesz ilyen szempontból.
Amúgy egy napot leszek kórházban, hétfőn este kidobnak (szerencsére), szorítsatok! Ha akkor nem, de kedden írok! Hétvégén meg vidéken leszünk, remélem, nem izgulom magam halálra.

Etterke: Még korábban írtad, hogy nem mész ahhoz a nőgyógyászhoz, aki 120ezret kér egy szülésért. MOst nem is "csak" az összeg nagysága miatt, de ha lennének itt hányó ikonok, biztosan beszúrnék néhányat. Hogy lehet ezt így előre kijelenteni? És ha olyan gyors és könnyű szülésed lesz, hogy oda sem ér, mire megszületik a baba, akkor is követeli a jussát? Ez teljesen adómentes, fekete pénz, és még van pofájuk az öszegét is megszabni! Én nagyon elvetem ezt az egészet. Nem arról van szó, hogy nem lehet adni hálapénzt, de ez a formája.... Fúj.

Edit: Azt hiszem, Ákosnak is most jön a szemfoga, és hisztis. Bár legalább aludt.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

1000 éve nem jártam erre!
Igyekszem követni az esményeket, de nem minidg sikerül, ezért inkább nem is írok sokat!

Jól vagyunk, okosodunk, növekszünk, hisztizünk, élünk-virulunk!

:lol: :lol: :lol:

Mölli!
Fel a fejjel!
Mint ahogy a többiek írták, ez egy szükséges rossz!

Nah! Megyek is, Enéh lassan felébred!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Bocs hogy eltuntem de valami virust szedtem ossze, allandoan izzadtam, tegnap mar hasmenesem is volt es nagyon gyenge vagyok. Most mar csak a gyengeseg ellen kuzdok. Szerencse Peti nem kapta el. En valoszinuleg apostgol kaptam el mert o egy nappal elottem jart ezekbe a tunetekbe. Most tobbet nem is irok mert meg osssze kell szednem magam hogy dolgozzak. Itt egy par kep a hetfoi kiruccanasrol.
Kép Kép Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Tegnap nem volt időm jönni, a házimunka és Joci egész napos programmal szolgáltak! :lol:

Kati: Mirácskának nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! :D Hogy érzed magad?

Andrea: Hogy őszinte legyek, nagyon irígyellek benneteket, a képek tanúsága szerint igazán kellemesen telhetett a hétfői napotok, méghozzá nem is akármilyen környezetben. :D Petikének utólag is nagyon boldog hófordulót kívánunk. Megkóstolta már a májat?

Edith: Milyen volt a gyereknapozás? :D A receptet nem felejtettem el, az a helyzet, hogy már tegnap megkerestem a könyvben, de anyu azt mondta, hogy ő nem pontosan aszerint szokta csinálni, úgyhogy majd egyeztetek vele és utána leírom. Gondolom már úgyis késő és már elkészítetted máshogy azt a karalábét. :oops:

Szilvi: Az biztos, hogy ezek az apróságok egy pillanat alatt képesek valami hátborzongatót csinálni! Mindenesetre jobb lesz, ha minél előbb megcsináltatjátok azt a korlátot! :wink:

Sancsi: Örülök, hogy jól vagytok! Már kezdtelek hiányolni! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati, Mirácskának nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánok! Kis családotoknak pedig sok egészséget, boldogságot! :)
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Drága Kicsi Mira!!
Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk Neked!
Légy mindig vidám, boldog és persze egészséges!!!!
Millió puszi arra a kis édes pofidra!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kati!

Mirának nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk!

Remélem túlvagy a kórházon!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!!

Előszöris nagyon köszönjük a születésnapi köszöntést és a jókivánságokat!!
Nagyon aranyosak vagytok!!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Itthon vagyok mint láthatjátok,mert ügye irok,szóval tuléltem.
Most 3 hét az eredményig,izgulhatok.
Mira nehezen birta az éjszakát,sirt fél éjszakán át.
Én meg csak arra tudtam bent gondolni,hogy ugyan mit csinál,és hogy tud-e aludni nélkülem.
Hazajöttem és ugy megörült nekem,hogy annyira ölelte a nyakamatmajd meg fojtott a szemem is könnyes lett.
IMÁDOM a kis szarost!!!
Anyósom vigyázott a lányra egyépként mig bent voltam.
A vérzés miatt kelett bent maradnom,mert ha éjjel elkezdek vérezni kecskemét messz van mire beérek.
A dokim rendes volt vagy 6x bent volt érdeklődött hogy hogy vagyok.A többiek csodálkoztak is,hogy milyen orvosom van,de mikor szültem akkor is mindig bejárt hozzám.Nekem szavam nem lehet az orvosomra.

Edit:A cumisüvegre térve,a mira is cumisüvegezett,a tápszert itta belőle amit pótoltam azt a 40,50 ml-ert mert többet nem ivott meg abból sem a pohárból meg egyenesen rámköpte.A vizet itthon a mai napig pohárból issza ha megyünk sétálni,akkor meg stoppos üvegből issza csak akkor jön belőle ha erősen szivja.

Rita!Szerintem semmi összefüggés nincs a cici és a cumisüveg között.Ha cicis a gyerek akkor ugyis szivja a cicit ha meg nem akkor ugysem.
Remélem 6 hét mulva is minden rendeben lesz Tomikával.
Jók ezek a védőoltások nagyon,én hive vagyok.
Tudom a gyereknek fájdalmas,de az ő védelmére van.

Eszter!Nagy gratula neked is a 2. babához!!!! :P
Én is remélem,hogy hamarosan pocakos leszek.
Csak akkor akarok babát ha sem az én és sem a baba egészségére nem veszélyes a dolog.MIndenáron nem .

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Közben elküldöm,mert előbb is irtam egy csomót és elszált.

Az ünnepelt meg ugy kidőlt,hogy ülve elaludt :P
Ilyen sem volt még,nem birta a nagy pörgést körülötte,nagyon nagy seggnyalásban volt része.
Majd teszem fel a képeket amint lesz egy pici időm.
Csak gondoltam most hogy iylen korán elaludt ,jelentkezem hogy megvagyok.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Andrea33!Nagyon Édes Petike,jó az a nappellenzős csónakszerüség.Az én Mirám már derékig kint lógna belőle,a te fiad nagyon ügyesen fegyelmezetten ül nenne,mondjuk a korkülönbség is közbeszól.Lehet a te Petikéd is kilógna ha ekkora ló lenne már mint az én MIrám.Két hónap sokat jelent.

Kati!Köszönöm jól vagyok,csak az a baj,hogy nem emelhetek és a Mira szenvedi meg legjobban ezt is.Le szoktam hajolni hozzá vagy leülök a földre és ugy ölelget.
A lépcsőn le is megy és fel is jön ugyhogy nem kell gebelnem.
Itthon is már szinte szalad oda megy ahová ő akar.
Csak a szememet kell rajta tartanom,mert 1 percre nem figyelek és már a csuszdán mászik felfelé.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

szirwen!Köszönöm,hogy szoritasz nekem igaz nem nagyon ismerke.Hát nem lehetett semmi a lányod az erkélyen a kutsával,bennem is meghült volna a vér.Remélem hogy többet nem lesz ilyen,hála az égnek,hogy nem történt tragédia.

Nagy pusz mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Ma nagyon almos vagyok. Delelott vasarolgatni voltam, azutan meg a kilincset adtak at egymasnak a vendegek, ugyhogy le se tudtam dolni egy fel orara se, ugyhogy majd maskor irok bovebben.

Miranak nagyon boldog szulinapot! Remelem kellemesen telt az a nagy unnep. :)

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Miranak nagyos sok boldot kivanunk Elso SZulinapja alkalmabol!!!

Visszaolvasn csak hebe-hoba olvastalak.

A hetfoi nap tenyleg jo volt. Baratainknal most lett keszen a medence (futott igy kellemes is volt a viz). Petinek a kiscsonakja olyan hogy benne ul es a laba a vizbe log bele, igy nem tud belole kimaszni es ha akar akkor a kezevel is tud pancsolni mert az uszogumin egy haloszerusegu a kis uloke. Elol amint latjatok nyomgatja a kulonbozo figuakt es mindgyik kulonbozo hangot ad.

Cskati, meg majat nem adtam, de a nagy haladas hogy peti most mar kezd mindent enni. A multkor puliszkat foztem neki es sajtot kevertem el benne. Amikor leultunk enni nem akarta megenni, hat mondom jol van majd en megeszem igy kicsit soztam es meg tettem sajott a tetejere, majd be a microba hogy raolvadjon a sajt es elkezdtem enni, mire o nagy szemekkel nezett. Adtam neki es ugy tatogot mind egy kiskacsa, aztan az egeszet benyomta. Szoval azota mindent megeszik.

Sudi, vegul eloltoztetek? Ha jol emlekszem mostanra terveztettek.

Edith, Etterke, mindg akartam kerdezni es bocs a kedesr biztos hogy mar 1000 megkerdeztek. Milyen erzes ujra babat varni (marmint az elso terhesseghez visszonyitva). Nalunk ha minden jol megy okt-nov koru gondolkodunk a baban :D

Kati28:Jol olvastam hogy korhazba voltal? Remelem minden rendbe lesz es akkor johet a kovetkezo baba nalaok is. Miracska biztos nagyon hianyolt teged. Most vigyazz nagyon magdra es ne emelges a leanyzot.

Betty, remelem Lena mar jobban van. Nem lehet konnyu ha annyit betegeskedik.

Olive, nagyon edi a kis Isabella. Amikor kuldted a kepeket es irtad hogy mar 2 honapos alig akartam elhinni. Te meddig maradsz meg Magyarorszagon? Ferjed mar biztos nagyon hianyol.

Molli, nagyon sajnalom amin keresztul mesz.

Most megyek. Holnap dolgozom 10:30-4-ig majd megyunk a fonokomekhez kerti partyra. jo hetveget mindenkinek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Meg azt akartam irni, hogy kisfiam most kezd negykezlabra allni de valahogy az egyik labfeje mindig beakad maga ala. Mar a kezeivel jol tartja magat. Mar nem sok van hatra hogy maszon. ha meg felallitom es a karjala fogom akkor mar teszi is a kis labait de mag annyira innog hogy csak. Nem is szoktam eroltetni majd mindenre rajon.

Most megyek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Gondoltam gyorsan benézek, amig a férjem vásárolni van. Van egy fagyasztónk, ami már nagyon öreg, rengeteget fogyaszt és le akarjuk cserélni. Ezért a férjem és a bátyja elmentek, hogy nézzenek egy újat.
A nagymamám végre kikerült az intenzív osztályról, most már egy "sima" kórteremben fekszik és tegnap beindult a bélműködése is, úgyhogy mától kap enni. :D

Edith: Most akkor végre tömören leírom, hogy anyu hogy csinálja a töltött karalábét. A töltelék darálthús, tojás, apróra vágott vöröshagyma, rizs, só, bors és egy kevés víz keveréke, amiből gombócokat formálsz. A karalábékat kivájod, a kieső részeket pedig tetszés szerint feldarabolod, majd félpuhára főzöd sós vízben. Ezután a gombócokat beleteszed a kivájt karalábéba és az egészet puhára főzöd, végül berántod úgy, hogy tejfölt is keversz a rántásba. A tetejét megszórhatod apróra vágott petrezselyemzölddel. :)

Kati: Örülök, hogy jól vagy! :D Én is biztos nagyon meghatódtam volna a helyedben, amikor a kislányod a viszontlátáskor olyan kitörő örömmel fogadott. Én holnap megyek varratszedésre az anyajegyeltávolítás után, de a szövettani vizsgálat eredménye nekem is három hét alatt készül el, úgyhogy még van 1 hetem. Azért ez tényleg "marha jó"! Az ember 3 hétig tengődik bizonytalanságban! :?

Andrea: Örvendetes, hogy Petikének kezd elmúlni a válogatóssága! :D Én még nem adtam Jocinak puliszkát, de éppen tegnap este gondoltam rá, hogy olyan szívesen ennék már én is sajtosat és akkor majd a kis drágám is kap belőle. Biztosan szeretni fogja ő is.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?