Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi-Jolka!
Sajna nem bírom az alkoholmentes sört! Pedig régen bírtam! De most egyszerűen undorodom tőle!
És Andi! Sztem a mi tesóink ismerik egymást! :wink: Nem olyan nagy az a Libri! :lol:
A Tiszára szoktunk (én feketére napozom magam, mondtam már, h imádom a napot), de most az esők miatt trutyákos! Így valami horgásztó (talán dél-pesti) lesz a nyerő! És pecázni is szoktam, bár még nem vizsgáztam le! Halat is szoktam fogni! :lol: :lol: :lol: (Többet mint a férjem!) De mi ha nem készülök épp halat csinálni vissza is dobjuk őket! :wink: (Persze előtte kívánunk 3-at!)
ermoni

Móni!
Pecázáshoz, nem lenne türelmem. Na meg félek a békáktól. ...Mi lesz, ha Manó elkezd velük barátkozni, akkor össze kell szednem magam .:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Ha hiszed, ha nem elég ritkán látok békát! Én imádom a természetet, olyan jókat lehet mélázni, festegetni, felhőket bámulni, olvasgatni közben! Az a nagy igazság, h én csak segédhorgász vagyok. A nagy hoho a férjem! :lol: :lol: :lol: (Ma a pecás boltban olyan sátrat (nap és eső elleni bungesz az inkább), amiben majd Jankával mi akár el is játszhatunk! (Olyasmi, mint amit a vízparta szoktak vinni a kisgyerekesek, csak ez sokkal jobb anyagból van, nagyobb és egy nullával többe kerül! :( )
ermoni

Rakjatok igét is a mondatomba, hogy legyen értelme: pl. nézett stb. A zárójelek is kicsit sokra sikerültek... :oops: Kicsit írni magyar! :lol:
ermoni

A szélfogó, félsátorra gondolsz?
Mi most akarunk venni. 2valamenniy most a spárba, a tengernél jó lesz majd.

Most már én is megyek.

Szép álmokat!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Ugye érdemes volt szigorkodnom azzal a kávéval (őrnagy!)! :lol: Ez már teljesen jó vérnyomás!
ermoni

Jolka! Arra, csak félsátor a neve pecáséknál! És nem ennyiért adják :cry: ! És mondom nagyobb, két ember (felnőtt) simán fekhet benne! Szóval az egy konkrét játszótér! :wink:
ermoni

Na ha leléptetek, akkor én is megyek! Jóccaka! Talán holnap, de lehet, hogy csak hétfő este leszek!
ermoni

Sziasztok!
Már itt is vagyok. Sehol senki??? Csak vicc volt :lol:

Egyébként jól sikerült, nem esett az eső, jókat ettem, a többiek meg jókat ittam. Tollasoztam, meg szőröslabdáztam vagy mi a szösz :shock: Ja, és Bálint megint ráült a hólyagomra, még jó hogy ingyen volt a wc...de ilyenkor milyen rossz röhögni :shock:

Csak egy gond volt...a nyaraló mellett van egy tábor és épp egy BMW találkozót tartottak....szóval kimentünk egy csendes sütögetésre, meg madárcsicsergést hallgatni, erre ott bőgtek mellettünk az autók meg a motorok, meg üvöltött a diszkózene, meg minden ami kell egy ilyen murihoz :shock:

Jolka
Köszi a tippet, hétfőn meg is nézem a gyógyszertárban ezt a cuccot a kezemre.

marek

Sziasztok

Azt nem hiszem el, hogy én vagyok az első! Hogy lehet ennyit aludni? Én már meg is reggeliztem, most jöhet a jól megérdemelt kávé, mert azért nem érzem azt, hogy eleget aludtam, de sajnos ennyi sikerült csak, ez is óriási megszakításokkal :cry:

marek

sziasztok! jó reggelt!

Marek, örülök, h nem hiába drukkoltunk mindannyian ;) hehe, és ez a freudi elgépelés :D és mi az a szőröslabda?

Móni, igenis, értettem, őrnagy, és folytatom őrnagy! :lol:

Jolka, vagy? ;)

na, felforr a teavíz, és nekiugrom a munkának ismét. olyan magyar mondtaok vannak, h Móni, azokhoz képest, Te Arany János vagy :? és ezek a muksók minisztériumban dolgoznak. :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jelentem: nem loptak el. Terhesen nem kellettem senkinek! :lol:
Sőt még a házat is békén hagyták! Ez azért nagyobb szó, azt hiszem a 10 éves TV.-nk is vonzóbb jelenleg! Nem is beszélve a laptopról! :lol: :wink:

Móni, én az új házban lettem ilyen beszari, ha egyedül vagyok...
na, hát panelben szocializálódva furi ez a sorházi miliő, kerttel meg minden, annyi támadási felülettel (tereasz ajtó, földszinti ablakok...) főleg egy 5. emeleti kéró után, ahol még az a "barátságos" rács is ott volt a folyosó elején...
Csak meg szokom ezt is egyszer! :wink:
(bár mint tudjuk a jóba könnyű beleszokni, csak ez a betöréses parám van :roll: )

Marek, én sem vagyok nagy alvó, már nézem a Napkeltét egy ideje az ágyból! Ez a terhes duma tényleg jó, mi egy iszonyú unalmas esküvőről léptünk le a pocakomat mutogatva! Azt hiszem erre a kisgyerek is kellő ürügy lesz!! 8)

Jolka, nekünk az a "kicsi" szélfogónk van, de a Móni féle tuti szuper... mennyi is az? Mert kölökkel lehet, hogy jobb...

Jutta

KépKép
jutta

Marek, a terhes duma nem neked szólt.... :cry: :oops:
Vki másnak, hüje vagyok meg minden...
Ilyenkor ég a fejem!

Jutta

KépKép
jutta

natessék, Jutta, ez már tipikus terhescucc: nem megy egyszerre kétfelé koncentrálni? :roll: hehe :D
nekem sem. :? öööö

Kép
an°°di

Szőrös labda...majd megtanulod, ha lesz gyereked...el kell kapni a labdát az a lényeg :D Izgalmas nagyon...

Oppá...megvan az elgépelés....szóval ittak....sajnos....de lehet, hogy valóban freudi... :lol:

marek

Jutta
Nem is értettem, de már megszoktam, hogy nehezen kapcsolok, gondoltam majd idővel leesik :lol:

marek

Marek, miért voltak a megszakítások iccaka? soksok pisilés? forgolódás? Bálint-mocorgás? tényleg, és úgy sem érzed, ahogy írtam, h próbáld meg? :roll:

Lányok, Asszonyok! ebéd-ötlet?

Kép
an°°di

Forgolódás pisilés...és néha valóban szól Bálint, hogy jó lenne, ha megfordulnék....akaratos ez a gyerek!

Ebéd ötlet? Én anyukámhoz megyek, bátyám 30 éves, erre enni kell....a férjem meg már kerékpártúrán van....nincs is ennél igzalmasabb az Alföldön...de azt mondta, hogy hatra hazaér, mert akkor van a foci :shock:

De közben nyugodtan menjek ki a nyaralóba takarítani, ha van kedvem...mondta a drágám :shock: Inkább megvárnám, nem mintha olyan nagy hasznát lehetne venni ebben a témában :x

Egyébként kedvesek voltak tegnap...asszonykákat elküldték sörért, mert elfogyott, és közben kifociztak egy ablakot :shock: De nem vállalták magukra, azt mondták, hogy a BMW találkozósok visszarúgták a labdát, és akkor tört ki az ablak.... :shock:

marek

hehe, mint a gyerekek! ;) és milyen aktív a férjed! :shock: az én emberem még alszik. :?
hol van nyaralótok? tökjó
nem is mondtad, h Bálint mozgolódik, ill. hogy érzed! :evil:

Kép
an°°di

Nincs nyaralónk, csak néha kölcsönvesszük :cry: Egyébként itt Soltvadkerten a tó partján....békák, halak, madarak, BMW-k stb.

Azért nem mondtam, hogy mozgolódik, mert kb. olyan sűrűn érzem, mint a 18. héten :cry: De majd... :lol:

Most megyek, összeszedem a maradék bort, sört, pálinkát...du. jövök.

marek

Sziasztok!

Andi, vagyok. :)
CSak megetettem a csipet csapatot:)
A vérnyomásod, tényleg szupi most már. Ügyi vagy.

Jutta!
Én világéletetmbe kertesházban éltem, sose jutott eszembe, hogy betörhetnek. Sőt még az utcajtót sem zártuk, ja a kulcs mindig kint maradt a zárban. Aki be akar jönni, az úgy is bejön. :) Védve voltunk, mert papáéké volt a föld/telek, körbe a szomszédok tőlük vették, ők tuti nem törtek volna be. A veszélyes fazonok, pedig hozzájuk jártak vásárolni, bor, tojás, ....(földből éltek), tehát tartottak papától. :)
Nekem most a doboz szokatlan. Itt jobban félek, mert itt nem lehet az emberekre számítani... Mehetnék építeni, mert mind a kettőnknek van építési telke, csak nem Nyíregyen, itt meg a belváros környékén nagyon sok. Tehát egyelőre maradunk.

Marek!
Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi napotok.

Kaja: Én már tegnap megcsináltam, :) A szokásos vasárnapi kaja. Husi leves, amit csak Manó eszik, mert én most nem birom. Hétfő este a maradék léből és zöldségből, na és husiból ragu levest csinálok és kis tárkonnyal, így nem pocsékolunk. :?
Még nagyon jó dolgotok van, nem kell állandóan a kaján agyalni, de egy törpénnek mindig kell főtt kaja. :) Néha előfordul, hogy főzelékesnél veszünk kaját, vagy bemegyünk Apa munkahelyére kajálni, de míg kicsi volt nehezen megoldható.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, dettó. kertesből dobozba. de én sehol sem félek. pedig itt már be is törtek hozzánk, mikor itthon voltunk. :?
két telekből egyet Nyíregyen? bár én nem mernék belefogni egy építkezésbe.
mi a baj a húslevessel? :shock:
és miből veszed, h nem kell midig a kaján agyalni? nekem is kell ám a főtt kaja... :P

na, vissza a melóhoz...öcsém, ezek az agármuksók. meg a sok rizsaaaa :?

Kép
an°°di

Halihooo!

Ebéd: a husi amit a fagyasztóból elővettem furi, szaga nincs, de ha le veszem a bőrét (csirkemell) akkor alatt kicsi fehér foltok vannak + olyan néhol mintha fagyott lenne, de már rég kiolvadt??

Valaki tapsztalt? Most mit tegyek? (én még mindig hüje vagyok az ilyenhez)

Marek, az én férjem most hívott, hogy már fent vannak (a legénybúcsús csapat) de még döglödnek egyett... tényleg nem nőnek fel egyhamar :roll:
Mi meg ezen nagy gyerekek mellé szülünk egy (valaki kettő ill. második) gyerkőcöt... hát a mi józan eszünk is elment vhova messzire... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok csajok!

AndI! A tojáspörkölt: csinálok pörköltet (hagyma, paprika, paradicsom jól felaprózva meg só és pirospaprika ahogy kell) aztán jól megfőzöm és bele a felszeletelt főtt tojást. Nagyon szeretem egy-két főzelékre

Ermoni! Szerintem ma már fiúknak is nagyon vagyány szerkókat lehet kapni, mivel én is nadrágpárti vagyok Bettinek is azt preferálnám csak rózsaszínben, de neki már saját kialakult ízlése van és velem ellentétben imádja a szoknyákat meg a rózsaszínt minden mennyiségben. De a magam részéről a fiamat is szeretem öltöztetni. Mióta 2 hete alsógatyába jár majd meg zabálom!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke,kép kicsinyítése megy? :roll:
köszi a receptet!

Kép
an°°di

Hej, Móni, csak csinján a nappal a terhesség alatt! A szakkönyvek is irják, hogy a pigmentek ilyenkor érzékenyebben reagálnak. Van egy unokatesóm, aki az első terhességével állandóan napozott és szolizott, és azóta úgy néz ki az arca, mint a szurtos Peti. Már volt 2x felső pofabőr réteg lenyúzáson, de nem nagyon segitett. Tiszta májfolt az arca. Szörnyen néz ki. És a fehér bőr különben is kiváltság :lol:
Az eredménnyel gondolom úgy van, hogy aki reggel volt, mint Te, az hétfőn megy érte, én már délután voltam, ezért csak csütörtökön megyek. Gondolom elosztják a bandát. Mert vizsgálat csak szerdán van minden héten, eredményért meg a többi napon lehet menni.

Andi, ez a vérnyomás már tök OK!

Jutta, mi is dobozból költöztünk házba, én a 36 m2-es panelban tökre féltem, ha egyedül voltam, még az ágy alá is benéztem + végignéztem az összes szekrényt, hogy nincs-e bent valaki. Mikor beköltöztünk a házba, azt mondtam anyukámnak, hogy ha a pasim elmegy, azokra az éjszakákra meköltözöm hozzájuk. És képzeld, egyáltalán nem félek! Pedig jó nagy a ház.

Képzeljétek, Malackám tegnap új szórakozást talált, mintha a köldökzsinórt rángatná, de olyan érzés volt, mintha a hasamból valaki egy zsinóron akarna kihúzni valamit. Hát elég fura volt, ezt játszotta egész este. Remélem talál más szórakozást :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és kaja. Én ma light-os kaját csinálok, kérem felvenni a gyümölcsnapon ehető kaják közé :lol:
Sertéscomb szeletek befűszerez, kisüt + hozzá lepiritok hagymán bacont és ezt teszem a húsra. Jó kis újkrumpli hozzá, meg egy kis tegnapról maradt görögsali.
És ma láttam a Stahl-ban egy fahéjas tekercset, olyan egyszerűnek tűnt - persze a TV-ben minden annak tűnik -, hogy azt is megcsinálom. Ha fini lesz, akkor felteszem a receptet.

Ciripke, egyetértek, hogy már fiúkat is lehet nagyon édesen és vagányan öltöztetni. A tesomnak fia van, imádtunk neki ruhákat venni, minkor kicsi volt. Olyan vagány kis göncei voltak :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok

Megvolt az ebéd...nem ettem húst mert a tegnapi grillpartin egy kicsit lehet, hogy túlzásba vittem. Még sütit se ettem csak gyümölcssalátát :lol: Büszke is vagyok magamra.

Már a mamát is hazafuvaroztam, meg a sört, bort, pálinkát....mindenki túlélte...megy ez nekem! :lol: Bár a garázsból apukám állt ki, mert én nem mertem és szerintem soha nem is fogom megpróbálni :oops:

Most megyek, mert jön a tegnapi magántanítvány...hiába, meg akarom venni azt a farmert amit kinéztem.... :lol: Nem terhescucc és tök jó...még egy ideig dögös kismama akarok lenni, aztán majd jöhetnek a zsákok, ejtőernyők, sátrak, meg minden ami eltakar... :lol: :lol:

marek

hű, nagyon elegem van. de most már megcsinálom, ha törik, ha szakad. a határidő úgyis reggel 9. :roll:
lesz lóvé gyerekágyra!!! veszek pár cuccot a kelengye-listáról is!! :D ööö, azaz kiválasztom, mi az, amit értek magyarul.... :roll:

Marek, nemterhes farmert veszel??? :shock: ekkora optimistát! :wink: klassz. örülök, h jókedved van.

Zsu, lett vmi a fahéjas csigából???
és honnan tudod, h a köldökzsinórt rángatja Malacka?

vajon Timi hová tűnt??? :roll:

Kép
an°°di

Ezt a Babanetet le lehet f**ni.

Szóval a dögös kismamát a lehetőségekhez (156cm stb.) képest értettem....de nem akarom kismamaságom takargatni és kész...
Bár pont ma szólt valaki, hogy nem annyira illik ilyen szűk felsőkben járni terhesen :shock: Dehát mit csináljon az ember, ha minden szűk rá :shock:

Délután rámjött a dolgozhatnék, úgyhogy most csillog-villog az autó...mondtam, hogy vagy ezt csinálom, vagy megpucolom az ablakokat :shock: mondjuk rájuk férne, de most már megvárom a tapétázást, aztán nekiesünk anyukámmal.... :lol:

marek

Fahéjas csiga? Tele van a kert óriási csigákkal - küldjek néhányat??? Vagy nem erre gondoltatok???

Andi
Én is akarok olyan melót, amiből megveszem a kiságyat!!

marek

Marek, mi a helyzet a karburátorral vagymivoltaz???

ami a terhesruhákat illeti, nekem személy szerint sokkal inkább bejön a szűk cucc, mint a lebernyeg (amíg kapok szűket és abban levegőt). az alul bő felsőkben...hááát ... bálna, no. :?

Kép
an°°di

Na jónapot! Csak gyors bekukk, mert még sóskát akarok főzni!
Megvolt a peca, halat is fogtunk (vissza is dobtuk őket :wink: ). És hát pörkölődtem a napon is egy kicsit, de nem sokat, mert inkább a napernyő alatt üldögéltem a pecásszékemben. De képzeljétek! Alig bírtam! Csak feltett lábakkal... Szóval be kell szereznem egy könnyű kempingágyat, hogy bírjam valahogy! És hogy milyen gyönyörű felhőket fotóztunk...
Ciripke! Tojáspörkölt! Jól hangzik, ki is próbálom! Köszike!
Jolka! Hát megértem a doboz-irtózatot! (Biztos azért, mert én soha nem laktam -remélem nem is fogok- ilyen helyen!)
Jutta! Hát azt írtad, h szuper riasztótok van! Akkor meg? Majd megszokod!
Andi! És igenis néha "arany/os" vagyok, vagy mégsem?
Zsu! Igyekszem keveset a napon lenni, de szerintem jó faktorszámú naptej csak kisegít!
Hol vagy Timi?
Marek, gyümölcssaláta? Hát nem Te vagy az, akibe úgy kell belerimánkodni a gyümölcsöt?
Gabcii! Hová lettél?
ermoni

Kompresszor....ez lesz apuka első ajándéka Bálintnak...Ping-pong asztalt fog venni :shock: Nem gyerek még...áááá dehogy :lol:

De olyat vesz, aminek kereke is van, ezért lehet, hogy ezt kell majd használnom babakocsi helyett :lol:

Jóvanna, egyszer van gyereknap, ő kelt fel minden nap 2-kor, hogy megcsinálja a fordítást és ráadásul már évek óta nyafog, hogy ő nagyon szeretne egy ilyen izét, ami baromi hasznos lesz szerintem :shock:

De már megvan a pénz a radiátorra, meg komódra, szóval szépen lassan haladunk, majd lesz valahogy.... :D

marek

Móni
Andi az, aki csak almát hajlandó megenni....én az vagyok, aki nem szereti a sóskát, spenótot, sárgarépát, fehérrépát, tököt...

marek

Andi
Nem vagyok eléggé optimista, ezért baromi nagy méret ez a farmer, meg csípőgatya ráadásul....szerintem nyáron kitart (rövidgatya).És nekem különben is azt mondta a nő a kismamaboltban, hogy én seggre már nem fogok hízni, csak hasra....én meg elhittem, mert olyan jó volt hallani :lol:

marek

Hát Marek, bocs, tényleg úgy emlékeztem! Korral jár! :lol:
Na meg lehet, hogy a nap is kiszívta az agyam... Képes női magazinokat olvasgattam (meg Kismamát, de tul.képp az is az!) és hozzászőkültem! (Bocs a szőkéktől!) Amúgy én fekete vagyok- gyárilag és hát úgy látom gyakran agyilag! :oops:
Hát el is megyek sóskát főzni! Marek, hogy fogod meggyőzni a gyereket a zöldségzabálás egészséges mivoltáról? Hmmmm? :wink: (Küldheted hozzám! :wink: )
ermoni

neeeem, az Timi, aki nem eszik zöldséget, nem? :roll:

Kép
an°°di

ja, és igen, Móni, abból, amit írsz, úgy érzem aranyos vagy. én a tuti emberismerő ;) és dagadt a lábad vagy mi volt a gond? (nekem sem megy a fordítás mondjuk másképp, csak feltett lábakkal. mondjuk eddig is ez volt.)

Kép
an°°di

Andi, hát nem tudom, hogy mimet rángatta a gyerek, csak érzésre olyan volt...hehe, bevettétek :lol:

Marek, nem terhes farmer tényleg optimizmus :lol: Rám 16. hét óta más nem megy fel :lol:

Fahéjas csiga nagyon jó lett, különösen ahhoz képest, hogy 10 perc összerakni és 20 megsütni, és még nekem is sikerül. Felét kakaósra csináltam. És Apuka is megdicsérte, azt mondta, olyan finom, hogy megenné egyszerre az egészet. Na jó, biztos csak hizelegni akart :lol: :lol:

Móni, tényleg visszadobtok minden halat? Akkor minek pecázni? Mondjuk én nagyon messziről kerülök minden vizi kaját, még a szagát se, brrr.

Na most megyek ebekkel séta, aztán benyomok néhány fajéjast, hogy bébike is örüljön. Volt egy műsor, abban azt mondták, hogy ha a mama édeset eszik, akkor mosolyog a baba. Ez nem hülyeség? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Igaz, Timi az aki semmi zöldséget nem eszik, én csak néhány ilyen extrém dolgot nem szeretek :lol: Nagymamám mondta is ma, hogy egyem meg a sárgarépát, mert kell a gyereknek :shock: mondtam, hogy majd megetetem sárgarépával, amikor már kinn lesz :lol:

marek

Azt mondjátok ne vegyem meg a farmert :? Francba!!! Pedig már úgy beleéltem magam! Olyan jól néz ki, és olyan kényelmes volt! Egyébként azt gondoltam, hogy a végén majd kismamövvel hordom...úgy se? :cry: :cry: :cry:

marek

Marek, ne hallgass Zsura. én is nemterhes farmert hordok. még egy csípőszabású rámjön. sőt.
a bandázst én már nem bírom. meghalok a melegtől benne. amúgy is jobb egy sima nadrág nyáron, mert az a nadrágbetét annniyra melegít. vagy csak engem? :?
legfeljebb kérsz Timitól tanácsot az internetes árveréssel kapcsolatban...hm?
ne egyél olyat, amit nem szeretsz. nem tetted nemterhesen sem, ne tedd most sem. én sem eszem édességet, még ha kevesebbet mosolyog Huba és Buba, akkor sem. :roll:

Zsu, akkor jöhet a recept. az ebprogram után.
sztem hüjeség. sztem akkor mosolyog/nak, ha Anyukának is jó a kedve...
vagy ez hülyeség? :roll:

Kép
an°°di

Búcsú csajok, mert névjegykártyát gyártok a férjemnek, meg ki akarom pingálni a körmöm is...
A spenót klassz volt, most szuszogni is alig bírok!
Zsu! Néha hazahozzuk a halat, de max. annyit amennyit megeszünk! Mi nem ezért járunk pecázni! :lol: Rajtunk kívül is akad még néhány ilyen bolond, aki visszadobja! :lol: Azért járunk mert jó!
Na holnap, ha hazaértem a dokiktól!
ermoni

spenóóót? nem sóska? :shock: vagy én fáradok?
holnap!

Kép
an°°di

A kettő ne ugyanaz :? :shock: :shock: Vagy csak annyi, hogy zöld? :?

marek

Már mondtam, hogy adják el másnak a farmert... :cry: Megijesztettetek :x Így már nem merem megvenni :cry: :cry: :cry:

marek

Sóska!!! Na tényleg jobb, ha megyek! :roll: :lol:
ermoni

Sziasztok

Timi, merre jársz?

Marek, nyugodtan vedd meg a nadrágot, még én is csípő farmerbe járok, és még jó lesz nekem is egy darabig.

Ruha!
Pénteken láttam egy cuki kismamaruhát. Pöttyös, keki ruha, mell alatt megkötős. Csak 4500Ft volt, akár alkalminak is elment volna. Nagy nehezen rávettem maga, és felpróbáltam, közben Manó cibálta a próbafülke függönyét. :) A próbababán annyira jól nézett kis, de rajtam ,mint egy bálnán. :( Pocak alatt mintha sose fogyna el az anyag, annyira kiemelte, olyan voltam, mint egy hatalmas zsák. :( lemondtam róla, de már találtam egy ötletet. Íme:
Kép Egy kis szalaggal átalakítom a ruhát, mint ami a képen is van, így legalább, látni, hogy meddig tart a pocak. :shock:

Zsu!
Én is hallottam már, hogy a csokitól boldogabb lesz a baba, de ennél a terhességnél kimarad, nem igen kívánom.

Andi!
Húsleves? Mióta terhes vagyok, nem esik jól. Pedig szerettem...
Már az én bőröm sem száraz, az arcom is helyre jött...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A sóska tényleg jobb. :) Leves vagy mártás lett belőle? :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?