Sziasztok!
Képzeljétek,anyum is lerobbant,elkapta ezt a dög vírust
!
Ma nem is mentem dolgozni,még jó,hogy el tudtam cserélni ezt az egy szem órűmat
Ancsa
Ne legyen lelkiismid,nekem nem volt célom az első hely
:D:D!
És most is nagyon köszönöm (mindenkinek!!!),hogy szavaztatok rájuk
:).
Robcsi
Óóóó,én sem törekszem az első helyre,nekem azok az ajándékok nem jönnek be
.ÉN inkább a gyerkőcöknek nyernék valamit,de ha nem,az sem baj
:Jó kis buli volt
!
Azért örülök,hogy már vége
!
Ajándék:én is hallottam anno erről a dologról és bár nálunk nem volt semmi gond előtte sem,azért Villő "hozott" ajándékot Bulcsúnak,egy nagy plüsskutyut,ami egyébként most Villő ágyában van
!De Bulcsú tudja,hogy azt ő kapta,egy darabig "használta" is,amolyan védőkutya volt,mert esténként ,amikor még az ő ágyikójában volt,akkor be kellett a "kutyához takarni",azaz a takarót betömködni a kutya alá,így gondolom védve érezte magát.Aztán ez elmaradt
.
Szl szt jó ötlet,mert Bulcsú pl ragaszkodott a kutyuhoz,de mndom,mi nem igazán vagyunk mérvadók,mert nálunk nem volt gond.Viszont maximálisan egyetértek azzal,ahogy írtad,bizony sok múlik a felkészítésen.Csak nem szabad a ló tulsó oldalára esni,szl se sokat,se keveset ne beszéljünk a tesóról
.Nálunk vhogy minden olyan természetesen jött,amikor kérdezett,válaszoltam,hagytam segíteni,ha ő volt fontosabb,akkor hagytam egy kicsit sírni a kisebbet.Szl talán nem érezte magát mellőzöttnek.vagy nem tudom
.Van,amikor ez sem segít,de az idő általában megoldja.
Húúú,bocs,hosszú lettem
!
Tontica
Jaj,nem örülök,hogy már megint nem jól vagy
!
Remélem,hogy tényleg csak a progi okozza,mert ha nem találtak fertőzésre utaló jelet(márpedig azt kellett volna a vérből szt),akkor bizony az lehet a ludas...
Nem is gratuláltam a vegyesekhez
:):)!Viszont most már tuti,hogy kétpetéjűek
:)!
pihengessél,gyógyulgassál
.És szedd azt az átkozott tablettát
!
Athiz
Húúú,ha majd kádban szülsz,nagyon kíváncsi leszek az élményeidre
:)!
NST:ja,ha volt kicsi kilengés,akkor be volt kapcsolva
!Akkor azok még tényleg kicsik lehettek
!Vagy nem volt jól beállítva
.... De van olyan,hogy vki majd megőrül a fájdalomtól, a gép meg alig mutat fájásokat
...aztán ilyenekkel simán megszüli a gyereket
!Szl még akármi is lehet
:
Anyának nagy pocakja
...hát ez a fránya ticker nem tudta????
Monyo
Drukkolok
!Ha már sikerült egyszer,megint fog
:)!Kell neki
!