Új privát üzeneted érkezett!

(ja, azért 2 gyerekkel már nem mennék el úgy, hogy majd csak találunk szállást :lol: )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tegnap lehetetlenség volt bejutni :twisted: :twisted: :twisted:

Viszont Kriszti ezt üzeni nektek :):

amit látott a doki az UH-n az rendben volt,bár az egész gerincét nem tudta a fekvés miatt megnézni.A neme sem derült ki,mert ismét a méhszájamon csücsült.
A BPD-je kevesebb lett az átlagnál,de azt mondta mivel a fejkörfogat jó,ezért ez annyit jelent,kicsit hosszúkásabb fejű gyerek lesz.A combcsont 28 mm.
Holnap genetika után megpróbálok egy netcaféból jelentkezni.

A többi lényegeset majd bizti megírja :)!

Szl örülünk,hogy minden rendben!!!!!! :):)

Puszi,majd még jövök :)!

anyapoc

Köszi Anyapoc a híreket!

Kriszti, akkor örülök, hogy úgy tűnik minden okés, és naná, hogy holnap is minden rendben lesz! Drukk és puszi

5-re megyek a szülésznőhöz, bár szerintem nem nagyon van miért, de drukkoljatok légyszi! Köszi előre is!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok mégegyszer :)!

Nektek is ilyen írtó lassú a babanet? :evil:

Kokusz

Akkor mi újság van????
Apartmanokat már nézegettem,de gondoltam,hátha van konkrét tipp :wink:!.
Nem tudom,hogy autóskempinggel hogy járnánk,de majd utánanézek...Akkor marad a klímás hely :D!Azért köszi :).Amúgy tényleg nem volt drága a tietek :).

Robcsi

Húúú,de merészek vagytok :D!Én még pocak nélkül sem bizti,hogy bevállalnám,hogy majd lesz vhol szállás. :) Bár az ismerősök is ezt mondták,hogy tuti van,de azért jobb szeretnék biztosra menni...
Most egy apartman,ami mondjuk 2 szobás,az olyan 55-60 Euro körül mozog,az szt már elég jó,pláne főszezonban.Na mondjuk asszem ezek nem klímásak :?...Horvát munkatársa mondta páromnak,hogy csak és kizárólga klímás helyre menjünk :roll:...

Athiz

Hát persze,hogy drukkolunk :wink:!Minden OK lesz :).

anyapoc

Jaj,Angel kimaradt :oops: :oops: ...

Szl nyugi,mi sem az elsők között voltunk,akiknek volt digit gépük :D.De a két gyerekhez már nélkülözhetetlen :?....
Én is ilyen megunós fajta vagyok...ezért megyek majd nyáron megint csíkoztatni... :wink:

anyapoc

Sziasztok

Okr örülök hogy minden oké :)

Anyapoc, mértem reggel hőt így nem láttam értelmét a tesztnek. 36,7 volt. Úgyhogy ez egy ilyen kis rövidke mensi volt. Most megint néha úgy érzem sosem lesz babánk ... de majd biztos elmúlik. Lassan két éve hogy küszködünk.
kokusz

:(

anyapoc

Kókuszka, azért ez nem olyan alacsony hő! :) Szerintem semmiképpen ne törj le, még bármi jó kisülhet ebből a ciklusból, még olyan is, amire nem is számítasz... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ez a hulye babanet mar megint szorakozik! :evil: :evil: :evil:

Kriszti nagyon orulok hogy minden rendben van a babaval!!!! :D Drukk a holnapi vizsgalathoz!!!

Kokusz: nagyon sajnalom, el sem tudom kepzelni milyen rossz lehet 2 evet szenvedni es hiaba varni a babara, annyira szeretnem ha sikerulne vegre!!! :( :roll: Nalatok a lombik szoba jott mar?

Athiz mit csinalsz a szulesznonel? :shock: Mar szulsz? :lol:

Csajok, en voltam tegnap uh-on, 3 orat vartam, a mellettem levo csaj leajult a szekrol, en is majdnem az idegessegtol, ehsegtol, utana egesz nap fajt a gyomrom. Aztan pont a legkocsogebb dokit fogtam ki aki egy szot sem szolt hozzam vegig csak meregetett es hummogott, en semmit nem lattam az egeszbol csak koroket meg feher foltokat :roll: aztan vegul annyit sikerult kihizni a mogorva dokibol hogy minden ok, kb. 300 g-osak (szerintem az keves :shock: ) es FIU-LANY!!! :lol: :D En tudtam!!! Hallottam a szivuket de azert jo lett volna beloluk latni valamit na de sebaj majd nemsokara a 4D-n! Ma vedononel voltam aki igazabol egy vedoferfi. :lol: O is mogorva volt, belole se tudtam kihuzni semmit csak azt hogy minden rendben a babakkal es velem is csak eleg rendesen verszegeny vagyok igy nem csoda ha allandoan faradt vagyok, vasat kell szednem. Kerdeztem hogy itt mikor csinalnak kenetvizsgalatot es a valasz az hogy itt NEM CSINALNAK EGYSZER SEM :evil: :shock: csak ha valami gond van a huvelyvaladekkal vagyis megvaltozik az allaga, szine, szaga. :evil: Mondtam hogy nem vagyok valami jol, mindenem faj es nagyon gyenge vagyok es szerinte bekaptam valami virust; ha felmegy a lazam menjek be addig semmit nem kell tenni, fekudjek! :? Igazabol lehet a verszegenyegtol vagyok ilyen nyomi, ma elkezdem szedni hatha helyrejovok.

Puszi Mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Atneztem az elozo oldara, Ti hogy tudtatok tegnap irni? :shock: En kismillioszor probaltam es egyszer se tudtam belepni! Meg ma reggel se! :evil: :evil: :evil:

Anyapoc: jobbulast Villonek es ok, gyertek hozzank topiktalira!!! :lol: :D :D De szupi lenne!!! Ha egyszer nagyon sok milliomosok leszunk kuldom a jegyeket Mindenkinek! :lol: Na, most akkor drukkoljatok hogy nyerjunk a lotton! :lol: Amugy ha valaki akar jonni komolyan segitek olcso repcsit keresni meg olcso szallast!!! Ja kepzeljetek el itt mar most tele van a tenger meduzaval mert annyira folmelegedett a tenger :roll: ugyhogy ha nem lennek terhes akkor se mennek bele mostanaban!

Angyal: en hosszu haj parti vagyok, mar 3 eve novesztem de irto lassu :evil: a kislanyomnak tuti fenekig ero haja lesz! :lol:

Robcsi: ugyan mar, mi ez a pici pocak 30 hetesen! :lol: Par het es utolerlek! :lol: Aztan meg par het es Athizt is! :lol:

Ja, azt elfelejtettem mondani hogy a rosszulletemre azt is mondta a doki hogy az ikerterhesseg nagyon megviseli a kismamat ugyhogy ne csodallkozzak! :roll: :shock: Kellett ez nekem! :lol: Anyapoc emlekszem hogy kerdeztem hogyan is lehet ikreket gyartani de sosem gondoltam volna :oops: :lol: es mar tobbszor megjegyeztem az uramnak hogy ha ennek vege az eletben tobbet nem akarok terhes lenni! Gondolhatjatok ha en (aki imadta a terhesseget) ezt mondom akkor alaposan kilehetek! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Örülök,hogy azért minden rendben :).Miből gondolod,hogy a 300 gr fejenként kevés? :roll: Azért azt is tedd hozzá,hogy ketten osztoznak rajtad,egyáltalán nem biztos,hogy nomrál (mármint egy babához képest) súlyt fognak produkálni :roll:.
Én teljesen meg tudom érteni,hogy megvisel a terhesség,pláne,hogy mindent összeszedsz(ami szintén érthető :)).Én is kiegyeznék egy ikerterhességgel a végén :).Pláne,ha meg is tudnám szülni őket hüvelyi úton :D!
Én drukkolok a lottóhoz :D!Legalább játszotok? :?

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc, köszi a Krisztis híreket :) (én meg szorgalmasan szavazgattam amikor tudtam a kiemelt Villőre)

Kriszti, örülök, hogy minden rendben van, várjuk a holnapi híreket is.

Athiz, mi volt a szülésnőlátogatáson? Nálunk nem lehet szülésznőt választani, amikor Réka született a férjem csak annyit mondott, hogy már érti miért támogatják annyira az apás szüléseket (ugyanis a szülésnő annyit foglalkozott velünk). Most az osztályvezető főorvosnál fogok szülni és az ő kismamái, hogy úgy mondjam kiváltságokat élveznek, úgyhogy kíváncsi leszek majd most milyen lesz a hozzáállás.

Tontica, gratulálok a fiú-lány párosotokhoz! A 300 g meg szerintem egyáltalán nem kevés én ha jól emlékszem 19+3-nál voltam genetikai uh-n és akkor volt 270 vagy 290 g, úgyhogy ezen igazán ne parázz. És jó lottózást, várjuk a jegyeket :lol: :lol:
A dokik meg :cry: nem értem nekik miért nem lenne jó érzés, hogy boldoggá tesz azzal egy kismamát, hogy nem úgy kell kihúzni belőle a dolgokat.
Szedd a vasat, én is szedem :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Tonti, hogy ne mondjak ismét semmit a drága dokikról! Inkább már bölcs maradok, és hallgatok, nem formálok véleményt, végülis úgyis felesleges lenne.

Viszont a lényeg, hogy a babócák jól vannak, és hogy kiderült, hogy kukis is meg puncás is lesz, tök jó!
Az én mostani babukámmal a 21. héten voltam egy 4D UH-on, ahol is 372 grammot mértek neki, úgyhogy a te babáidnak teljesen tökéletes az a 300, hidd el, ezen ne izgulj! :wink:
Ja, és mindenképpen szedd azt a nyomorult vasat, mert sima terhességnél is szedetik, hát még ha dupla! :lol: Egyébként nekem is kéne szednem, de én rosszcsont vagyok, és nem tettem, most meg már olyannyira fáradékony vagyok, hogy bárhol el tudnék aludni, lehet, hogy ettől. Persze lehet, hogy nem, ki tudja. :)

Robcsi, hát furi dolog, hogy nem választhatsz szülésznőt, de biztosan van olyan, aki nem is igényli. Drukkolok neked, hogy a fődokinál hercegkisasszony mód bánjanak majd veled/veletek a szülésnél!

Na szóval, NST megvolt nálunk, a bébim olyannyira jól érzi magát, hogy végig ficergett, amikor meg befejeződött a vizsgálat, nekikezdett csuklani, a kis habzsolháp. :lol:
Viszont fájás az egy deka nem volt. Azért hihetetlen, lehet, hogy megint úgy járok, mint Szilivel, hogy magzatvíz el, fájás meg semmi? Azért jó lenne, ha most minden normálisan zajlana, de mit várhatok, sosem működtek nálam normálisan a dolgok. :P

Amúgy aranyos és rendes volt a nőci, mindent megbeszéltünk, adott gátvédelemmel kapcsolatos papírt, hogy mit hogyan csináljunk, vegyek ilyen olajat, stb, meg hogy bárhogyan szülhetek, még a kádban is, és kiderült, hogy volt az előző szülésnél valami turpisság, ugyanis akkor nem engedtek a kádban vajúdni. Azt mondta most a szülésznő, hogy annak semmi oka elvileg nincs, legfeljebb akkoriban nem volt szimpi valakinek (lehet, az akkor szülésznőnek :roll: ).
Szóval remélem, minden okés lesz!

Pusz
Vendég

Csajok, koszi, tudom en hogy jo ez a 300 g. amugy se Apa se en nem vagyunk magasak es Rate is kis sullyal szuletett szoval nincs gaz! :D

Anyapoc nagyon erosen kell koncentralnod ahhoz hogy nyerjunk a lotton mert nem jatszunk! :lol: En meg nagyon erosen koncentralok hogy kovetkezore ikreid legyenek! :lol: :lol: :lol:

Robcsi: Hat ezek a dokik mar csak ilyen lukek pedig a vilag legszebb munkaja az Ovek, milyen klassz lehet egesz nap babakat kukucsolni! :D
Tessek, itt egy pocifoto, na ugye hogy nem vagyok messze Toled? :lol:
Kép
Fedetlen hasasat nem csinalok mert csunya feher vagyok! :oops:

Athiz: hat nem is tudom melyik a jobb, ha elfolyik a magzatviz es utana nemsokkal megvan a baba vagy mint nalam, 2 napon keresztul fajasok aztan a legvegen folyik el a viz.
Ah, nem is lesz ebbol szules a 42. het elott! :lol: :wink:

Na milyen optimista tickerem van?! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, ari a ticker! :lol: Csini a pocid! És éppen megfelelő méretű! :wink:

De ugye nem rám gondoltál, hogy a 42. hétig ki kell húznom, mert akkor inkább lehúzom magamat a klotyón. :o :lol:
Á, addig úgyis megindítják ám a szülést, legalábbis nálunk tutira. :wink:
Szerintem nekem még 2 hét, utána egyszerűen szétrobban a hasfalam, és kisétál a kölök. :twisted:

Azt nem is írtam, hogy szülésznő eltátotta a száját, amikor meglátta a pocakom méretét, és azt kérdezte, hogy rögtön oviba adom-e. :shock: Szóval ha már ő azt mondja, hogy óriási, akkor tényleg az lehet. Amúgy volt ott éppen egy másik kismami, és szinte nem is volt hasa, viszont fájásai meg a gép szerint igen. Hát mindig mondtam, hogy igazságtalan az élet. :P
Vendég

Drága Athiz!
Én drukkolok, hogy úgy legyen,ahogy te szeretnéd! :lol:

anyapoc, ikresedjünk!

Tontika vigyázz magatokra4

Kókusz mépg nem add fel!

pussz mindenkinek!
Vendég

Tontica!
Neeeeeeeeeeeeeeem kicsik!!!!!!!!!!! Gratulálok, drága! :lol: :lol:

Okr!
Gyere már el!

Mindjártszülőknek és rövidesenteherbeesőknek HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, HAJRÁÁÁÁÁ!

Anyapoc!
Neked meg sok puszi! :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

PCO-s topikba már felraktam, de ide is felrakom, ha nem haragszotok:

Kép 20. hetesen

Okriszti drukk, drukk, drukk..... :lol:

Bee
beebeey

Sziasztok!

Robcsi

Köszi-köszi,néztem is nagyokat,amikor nem tudtam szavazni :lol: !Valahogy most Villő olyan sokáig első volt a kiemelésnél,hogy el sem akartam hinni .roll:!
Én meg Rékát mindig alig találom,de amikor van időm megkeresni (és persze nem nyomott vki előttem),mindig dobok neki szavazatot :)!.
Várhatjuk Tontica repjegyeit :wink:!

Tontica

Nagyon pocakos vagy már :lol: !
Nem kellett volna elárulnod,hogy nem lottóztok...akkor most reménykednék :?...
Köszi a koncentrálást :wink:!Majd visszatérünk rá :D!Rate mekkora súllyal szükletett?Mert hogy azt írtad,kis súllyal... :roll:

Athiz

Irgumburgum,hogy nem szedted a vasat!!!! :evil:
Nyugi, a fájások bmikor beindulhatnak :).Bizti,hogy egyébként be volt a fájásmérő kapcsolva?mert elvileg tk mindig lehet a méhről elvezetni elektromos tevékenyéget,szl a fájásmérőnek (legalább is az én tudomásom szt) nem szabadba soha nullát mutatni,csak ha ki van kapcsolva.Azt tudom,hogy nálunk NST-n mindig ki van...
Minden esetre szuper,hogy jó lett az NST :).
Szülésznő és a hasad :D!
Húúú,kádban szülés,az nagy élmény lehet :)!

Bali

Neked is puszi :)!

Bee

Te is szülni mész???? :shock: :lol: :lol: Te sem panaszkodhatsz! :)

Boni

OK,de srám még sokat kell várnod! :) Inkább először te,elmondod,milyen ikrekkel és én majd eldöntöm :wink:!

anyapoc

Sziasztok!

Kriszti!
További sok drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várjuk a híreket! :)

Tontica!
GRATULÁLOK A VEGYES PÁROSHOZ!!!!!!!!! :D :D
Kép
Vigyázz magadra nagyon!!

Bee!
Nagyon szép formás a pocakod! :D És már 20.hetes :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Miért nincs szalagod???

Athiz!
Már oviba..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár neked biztos nem ilyen vicces! :oops: Tényleg nagyon nagy a pocid!Hogy érzed nől még így az utolsó hetekben is?Azért szülés elött még fotózd le hogy mekkora kuckója volt a kislegénynek!

Anyapoc!
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Velem nincs semmi különös EGYENLŐRE! :wink:
Puszilok Mindenkit!

Kép
Kép
ancsa81

Robcsi!
Jól belehúztatok a versenyen! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Utólértétek a barátnőm kislányát! :shock:
Igaz mostanában nem nagyon szavaztam :oops: :oops: :oops: :oops: !Bocsánat Anyapóc! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Anyapoc, Ancsa a mi titkunk csak annyi volt, hogy a sógorom műszakba jár dolgozni és az éjszakás műszakban végig szavaz :lol: Azt egyébként elhatároztam, hogy még egyszer nem nevezek be ilyen versenyre még akkor se ha milliókat lehet nyerni (na jó, akkor lehet :wink: ). Még annyit, hogy szerintem azok akik jelenleg az első helyeken vannak több pénzt kiadtak arra, hogy állandóan kiemelt volt a gyerek, mint maga a nyeremény értéke :roll:
Most már, hogy ma vége a versenynek (szerencsére) szerintem azért nem változnak olyan gyorsasan a kiemeltek.

Bee, szép poci, látom neked is kifordult a köldököd. Most nekem is már így a 20. hét környékén elkezdett saját életet élni :( Rékával csak jóval később.
Miért van az, hogy valakinek kifordul, valakinek meg nem?

Athiz, jönnek majd azok a fájások ha kell :wink:

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

tontika szeretnek gratulalni.Egy fiu egy lany a legjobb felallas szerintem az ikreknel.
biztos nagyon boldog vagy,en is az lennek a helyedben.Ne aggodj sokat(tudom hogy ezt nem lehet)de azert probald meg.
minden okes lesz.
a neveietek gyonyoruek.a haterbol szurkolok nektek.

Kép
monyo83

Tesó témában szeretnék véleményeket kérni.

Mindenhol azt olvasom, hogy a baba hozzon ajándékot a nagy tesónak, hátha ez is segít elkerülni a testvérféltékenységet. Arra lennék kíváncsi, hogy ahol már van tesó ott bevetettétek-e ezt a trükköt, illetve ahol most fog érkezni tervezitek-e, hogy ajándékot hoz a baba?

(a múlkor volt a Kikában Micimackós utazószett 9900 Ft-ért, van benne egy nagyon stramm babakocsi, egy édes kis utazóágy, etetőszék és babahordozó. Én vettem egy ilyet és úgy gondoltam, hogy majd szépen darabonként megkapja, és a babakocsit a babától kapná)

Na, várom a véleményeket :wink:

Kép
Kép
robcsi03

robcsi ilyet meg nem is hallotam,de megjegyzem.
szerintem nagyon joo otlet.
nekem nem hozott anakidelyen semmit az ocsem,nem is szerettem nagyon.
nalunk volt testverfeltekenyseg.nagyon utaltam az ocsemet es azt neztem mikor birom bantani,anyu nem tudott mit csinalni.

Kép
monyo83

Monyóka, azt hiszem hogy ez is a "modern kor pszichológiája", de ha esetleg hatásos, akkor már megérte.

Mondjuk (most még csak laikusként gondolom) szerintem a testvérféltékenység ellen a szülő tud a legtöbbet tenni. Először is a tesó korához mérten felkészíteni a baba jövetelére.

Veled mi van, jól vagy? Látom most vagy a 20. napon, most stimus hónap van?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocsi hogy megint csak magamrol de annyira merges es elkeseredett vagyok! :evil:
Tegnap estere folment a hom 37,7-re akkor bementunk a nogyogyaszatra mert reggel mondta a doki ha folmegy menjunk be. Csinaltak ver es vizeletvizsgalatot, minden negativ, semmi fertozesre utalo jel sehol. Szoval a doki total hulyenek nezett mar megint es nekem meg folall a szor a hatamon ha orvost latok! :evil: Szoval elmondtam Neki hogy mar 5 napja hoemelkedesem van es iszonyuan faj mindenem, csajok, a hatamnal kezdodott aztan a gyomromnal aztan a hasam, a kezem, a labam, minden izmom es izuletem faj de nem kicsit hanem nagyon. Tegnap este nem jutottam el a veceig mert hidegrazast kaptam, begorcsoltek az izmok es a nagy kanikulaba ket takaroval es Apaval sikerult nagy nehezen megallitani a remegest. :evil: :(
A doki szerint ez az ikerterhessegtol van, valaki jol birja, valaki nem :evil: na, ne!!! Hat ennyire hulyenek nez, hogy lenne mar normalis hogy egy 28 eves lany alig bir kiszallni az agybol reggel mert annyira faj minden porcikaja, mint egy legalabb 100 eves ugy megyek es aki raadasul betojt!
Na, meg annyit kinyogott hogy ez lehet a progeszteron mellekhatasa amit szedetnek velem mert az megemelheti a hot es puffaszt, szoval en tegnap abbahagytam! :roll: Ezek utan nem tudom hova menjek es mit tegyek, csak varok hogy elmulljon es szedem a fajdalomcsillapitot, amugy a babak jol vannak, rugdosnak es szerencsere nincs mehosszehuzodasom se, ez az egyetlen jo hir az egeszben.

Bocsi hogy megint panaszkodom, igazan nem akarok, komolyan de valahogy nincs szerencsem! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nemigaz már, hogy mit művelnek nálatok! A fenébe is, mindjárt odamegyek, és kiosztom a sok farokfejet! Persze könnyen dumál, nem az ő életéről van szó! :evil:

Jól tetted szerintem, hogy abbahagytad a progiszedést, mondtam én, hogy annak mellékhatásai vannak, nem véletlenül találták ki, hogy a 12. hétig szabad csak szedni! :roll:
Májkárosodástól elkezdve mindenféle bajokat okozhat!

A másik, szerintem most a legfontosabb, hogy pihenj, amennyit bírsz, és próbálj a szép dolgokra koncentrálni. Ezen felül fájdalom- és lázcsillapítót vegyél be, ha nagyon kivagy. Azért ha ma nem javul az állapotod (ami egy alvás után kiderül), akkor mindenképpen menj dokihoz, bármilyenhez, és tessék kiharcolni egy antibiotikum kúrát, akár gyújtsd fel a doki köpenyét, ha az kell!!! Ez nem játék Tonti! És a párod is álljon már a sarkára, mert nem csak a gyermekeit veszélyezteti, ha nem teszi meg, hanem a szerelméét is.

Persze nem ijesztgetni szeretnélek, de ez már tényleg nem vicc!

Robcsi, erről az ajándékozásos dologról már én is hallottam, de azért picit furcsállom, főleg, mert szerintem ilyenkor azt sugallom a nagyobbik kölöknek, hogy azért szeresd a tesódat, mert kapsz tőle valamit. Aztán esetleg később is az alakul ki benne, hogy csak akkor szereti majd a tesóját, ha kap tőle ezt-azt, ami ugye nem így van. Jó, lehet, hogy én gondolom rosszul, de most ez a véleményem.

Ancsa, de jó, hogy jöttél, tehetnéd gyakrabban is. :wink:
Mennyi idő van még a "történésig"? Arról nem teszel fel tickert? Lehet, hogy rád is jobb hatással lenne, minthogy azt látod, hogy mennyi ideje vársz hiába a picúrra! :wink:

Monyó, mizújs? :)

Anyapoc, igen, a kádban szülés izgatja a fantáziámat, na meglátjuk, hogy alakul.
Viszont az NST gép tutira működött, jó kis modern készülék! Bár az nekem is gyanús, hogy ugyan kilengett a mutató, de csak úgy, mintha fodrozódna a tenger, szóval szinte sehogy, pedig közben volt 2 keményedésem is. Annak idején Szilivel u.ilyenek voltak, és alaposan kilengett a mutatója a gépnek arra, ezért néztem én is furán. Na mindegy, a lényeg, hogy a bébi jól elvan bent. :lol:

Bee, nagyon szép pocika, és termetes már most neked is. :D

Bali mami, örülök, hogy te is belesel időnként, és köszönjük a sok drukkot! Képet tehetnél fel a gyerkőckéidről, magadról is! :wink:

Boniko, köszi neked, én is remélem, hogy az elképzeléseim szerint alakulnak majd a dolgok, bár az szinte sosincs úgy. :twisted:

Láttátok a babás tickert? Anyának már nagy pocakja van... Kicsit korábban is írhatta volna, na de ami késik... :lol:

Puszi mindenkinek
Vendég

robcsi.akkor mar 6 eves voltam,tudtam hogy jon a teso de nem akrtam.
anyu probalkozott tobbfele keppen.mindent egyut csinalt velunk es nem kivetelezett ocsivel.
egyszeruen nem tudtam elfogadni hogy mar ketten osztozunk anyu szereteten,meg hogy nemcsak korulottem forgot a vilag.

tontika.ez egyszeruen szornyu.

athiz nemsokara megszuletik Alen,ez jo.(en is most szulnek ha megnaradt volna :cry: )

velem semmi zujs.most nincs stimu nem is tudom mikor lesz legkozelebb.most masfele probalkozunk.Ma 5 re megyek valami taltos nenihez,meglatjuk mit mond.ha nem jon be akkor mar kineztem egy nagyon jo termeszetgyogyaszt megprobaljuk azt.
proba szerencse,ha nem jon be meg mindig visszamehetek a dokimhoz.

Kép
monyo83

monyó szerintem ne nézz vissza a múltba, mert az fájdalmas! Fel a fejjel, és drukkolok, hogy végre valóra váljon az álmotok!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek,anyum is lerobbant,elkapta ezt a dög vírust :evil: :evil: !
Ma nem is mentem dolgozni,még jó,hogy el tudtam cserélni ezt az egy szem órűmat :roll:

Ancsa

Ne legyen lelkiismid,nekem nem volt célom az első hely :D:D:D!
És most is nagyon köszönöm (mindenkinek!!!),hogy szavaztatok rájuk :):).

Robcsi

Óóóó,én sem törekszem az első helyre,nekem azok az ajándékok nem jönnek be :).ÉN inkább a gyerkőcöknek nyernék valamit,de ha nem,az sem baj :):Jó kis buli volt :wink:!
Azért örülök,hogy már vége :D!
Ajándék:én is hallottam anno erről a dologról és bár nálunk nem volt semmi gond előtte sem,azért Villő "hozott" ajándékot Bulcsúnak,egy nagy plüsskutyut,ami egyébként most Villő ágyában van :D!De Bulcsú tudja,hogy azt ő kapta,egy darabig "használta" is,amolyan védőkutya volt,mert esténként ,amikor még az ő ágyikójában volt,akkor be kellett a "kutyához takarni",azaz a takarót betömködni a kutya alá,így gondolom védve érezte magát.Aztán ez elmaradt :).
Szl szt jó ötlet,mert Bulcsú pl ragaszkodott a kutyuhoz,de mndom,mi nem igazán vagyunk mérvadók,mert nálunk nem volt gond.Viszont maximálisan egyetértek azzal,ahogy írtad,bizony sok múlik a felkészítésen.Csak nem szabad a ló tulsó oldalára esni,szl se sokat,se keveset ne beszéljünk a tesóról :).Nálunk vhogy minden olyan természetesen jött,amikor kérdezett,válaszoltam,hagytam segíteni,ha ő volt fontosabb,akkor hagytam egy kicsit sírni a kisebbet.Szl talán nem érezte magát mellőzöttnek.vagy nem tudom :).Van,amikor ez sem segít,de az idő általában megoldja.
Húúú,bocs,hosszú lettem :oops: :oops: !

Tontica

Jaj,nem örülök,hogy már megint nem jól vagy :roll: !
Remélem,hogy tényleg csak a progi okozza,mert ha nem találtak fertőzésre utaló jelet(márpedig azt kellett volna a vérből szt),akkor bizony az lehet a ludas... :(
Nem is gratuláltam a vegyesekhez :):):)!Viszont most már tuti,hogy kétpetéjűek :):)!
pihengessél,gyógyulgassál :).És szedd azt az átkozott tablettát :evil: !

Athiz

Húúú,ha majd kádban szülsz,nagyon kíváncsi leszek az élményeidre :):)!
NST:ja,ha volt kicsi kilengés,akkor be volt kapcsolva :D!Akkor azok még tényleg kicsik lehettek :wink:!Vagy nem volt jól beállítva :?.... De van olyan,hogy vki majd megőrül a fájdalomtól, a gép meg alig mutat fájásokat :?...aztán ilyenekkel simán megszüli a gyereket :D!Szl még akármi is lehet :):
Anyának nagy pocakja :)...hát ez a fránya ticker nem tudta????

Monyo

Drukkolok :)!Ha már sikerült egyszer,megint fog :):)!Kell neki :)!

anyapoc

Anyapoc: milyen atkozott tablettat? A progit? Szerintem azt nem kene szednem addig amig ki nem derul hogy esetleg az okozta-e a problemat, mar arra is gondoltam hogy mi van ha allergias vagyok valamelyik hozzatevojere, az allergia nem okozhat ilyen izomfajdalmat? Mert ha peldaul a meh megcsip akkor az is igy jon ki, nem?

Athiz: edes vagy! :D Gyere es agyabugyald el a dokikat! A ticker tok edi! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
szürkolok hogy meggyógyulj!
Én is szedek progeszteront-duphastont, én folyton éhezek tőle :-( nagyon idegesítő mellékhatás.
Viszont nagyon gratulálok a fiu-lány felálláshoz! :lol: :lol: :lol:

Móni!
Nagyon érdekes ahogy nőtt a pocid hétről-hétre.Voltak hetek amikor hatalmasat nőt pár nap alatt. :lol:

A hugim még csak 3 hetes, és ami érdekes hogy a 30 valahányadik c.napon esett teherbe :shock:
katica_75

Tontica

Ige,mér' szedsz még más tablettát is ? :shock: :roll:
Nem hinném,hogy az allergia hőemelkedést vált ki, a progeszteron (ahogy a dokid is mondta) viszont szt simán.hiszen pont amiatt magasabb a hő a ciklus mádosik felében.Ha meg töbebt viszel be,ki tudja,hogyan reagálsz rá.Pláne úgy,hogy tk a te progitermeléseddel az égadta egy világon semmi gond nincs.Ezért is nem értem ezt a kísérletet és én nem is vettem volna benne részt.
Az izomfájdalmakra mondtam volna,hogy vírus,mert azok sokszor tudnak iylet produkálni,de mivel a véredben nem volt fertőzésre utaló jel,ezért ez kiesett.és mivel szt ez a tablettaszedés az egyetlen dolog,ami változott az elmúlt napokban,ezért én is erre gyanakodnék :roll:.
Persze még az is lehet,hogy a tabletta(vagy mi) vmelyik összetevőjére lehetsz allergiás,de szt ennek kisebb az esélye.Viszont ha pár napon belül látványosan javulsz(ahogy a progi ürül belőled),akkor szt egyértelmű a hylzet :).Ha nem,akkor bizony addig kéne dokiról dokira járni,amíg vki rá nem jön,hogy mi a helyzet.Én nem hiszek abban,hogy "csak" a terhesség az oka... :roll:
Na ezt jól kiveséztem,mi? :D
És most hogy vagy?

anyapoc

Anyapoc: persze szedek, multivitamint meg vasat. (Ja, meg most a fajdalomcsillapitokat :( )
Meg mindig ugyanugy vagyok, vagyis folmegy a hom, fazok mint allat, beszedem a lazcsillapitot akkor meg leizzadok es dol rolam a viz, kozben minden mozdulat faj de foleg a labaim amikor megyek. :shock: Na, ez van, nem panaszkodom tobbet mert kitagadtok! :lol:

Katica: es mar kijelezte a teszt a tesodnak?! :shock:
Ha a teszt ket csikos lett akkor mar legalabb 2 hetes a baba tehat min. 4 hetes terhes a hugod, nem?
Koszi a gratut, a 2-3. honapban en is szedtem utrogestant es nem volt tole semmi bajom. Az ehseg az jo jel! :lol: Marmint igazi terhestunet! :D

KépKép
KépKép
tontica

Hahó!

Tontica! Már ég a képem, hogy nem gratuztam a fiú-lány pároshoz, szóval most :lol:
És a fájdalmaidnak pedig tényleg járj utána! Én a progitól extrán hányingeres voltam szerintem, amikor abbahagytam sokkal jobb lett. Viszont 35,8-as hőket mértem akkor is és most is esténként, úgyhogy a terhesség érdekes hőket produkál. Fázom, mint a kutya minden este. Mások pihegtek a kánikulában, én meg nem is mertem mondani, hogy örülök :lol:

Okr! Örülök, hogy minden rendben veletek!

Athiz! Drukkolok nektek is! :D

Lányok! A horvátországos tapasztalataitokhoz hozzáteszek picit, hátha segít. Én mondjuk nem annyira szeretem :oops: , bocsi mindenkitől, hülyén hangzik tudom, hogy visz az uram, én meg húzom a szám. De mi is mindig vagy köves parton voltunk vagy szikláson, vagy autóval kellett menni a strandra, vagy tavaly például nálunk is ki volt betonozva a part, és óriási lépcsők voltak. Egész nap álltam a 2,5 éves akrobatám mellett :? (homokos parton álló házat foglaltunk, csak váratlanul föltúrták az utcát és másik házat kaptunk-választhattunk. Tök jó volt az is, csak nem ekkora gyerekkel)
Naszóval tavaly voltunk először kicsit délebbre Rab helyett (mert ott valljuk be, a kompra várakozás őrületes tud lenni), Rogoznicán, és elég jó kis város, és sok parti ház van, van egy homokos öblös rész is. Kisgyerekkel eszményi, annyi vele az apró gond, hogy kicsit zárt az öbölnek az a része, nem lehet úgy kilátni a tengerre. Ezek ott vannak pl. (nem kapok jutalékot :wink: ):
http://www.adriatica.net/private/det_hu ... ji3p__.htm
http://www.adriatica.net/private/det_hu ... ji3p__.htm

Szép az a rész, ha valaki keresgél még.

Bocsi tényleg, hogy ilyen keveset jövök :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom

Én örülök,hogy leírtad a tapasztatatokat :).Nagyon jónak néz ki ez a hely is és ha van homokos strand,engem az sem érdekel,ha nem lehet kilátni a tengerre :D4majd akkor arrébb megyünk,ha ki akarunk látni :lol: :lol: !Köszi :)!

Tontica

Azért remélem,hamarosan javulsz :).
És csak panaszkodj,mert azért vagyunk :).Egyébként meg azért ezek nem olyan kis nyösszenet panaszok .roll:.Elég komolynak hangzik... :(

Na mentem tanulni :)!

anyapoc

Anyapoc! Örülök, hogy tudtam újat mutatni :wink: Mi nem pont ott voltunk, hanem az öböl túlsó felén, csak ott visz az út a városba, és néztem a gyerekeknek való strandot, szóval a részleteket nem tudom, de azt még érdemes megnézni, hogy mennyire van a legközelebbi bolt például. Engem zavart, hogy nálunk nem volt (ilyeneket nem értek Ho-ban, Görögországban nincs olyan eldugott üdülőhely, ahol ne lenne egy bolt meg egy taverna). Meg lehet végülis oldani a vásárlást, meg a pék minden nap kijött egy kisteherautóval a friss pékáruval és végigdudálta a házakat, de azért csak jobb, ha van bolt. Ezek inkább beépített tengerparti részek, maga a város pár percre van kocsival. Illetve átlátni rá az öblön, a mi házunkból ilyen volt (amit ajánlottam részt, az meg jobbra van):
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Én már úgy várom a jövő nyarat, hogy végre tengert lássak! (ezután a kép után meg pláne :lol: )
Bulgáriában volt már valaki? Én már tavaly is nézegettem, de aztán Olaszország lett belőle.

Tontica, szedd a gyogyókat és gyógyulgass! Jól tetted, hogy a progit abbahagytad, lehet, hogy amint az kiürül a szervezetedből már jobban is leszel.

Szirom, neked soká lesz még eredmény?

Kriszti, mi volt tegnap?

Monyóka, mi volt a táltosnál? Érdemes volt elmenni?

Köszi az baba ajándékos válaszokat, azt hiszem a Micimackós babakocsit fogja neki hozni a baba. Ezzel legalább 2 legyet ütök egy csapásra, mert így tolhatja majd ő is a babakocsit és nem akar a sajátjába beleülni (bár már hónapok óta nem is ült benne)

Kép
Kép
robcsi03

Szirom

Óóóó,ez gyönyörű :):)!Ha lehetne ,én már most mennék :D!Azon gondolkodtam,hogy talán a védettebb öböl tényleg jobb,pláne két gyerekkel...Talán nem olyan nagy a hullámzás...vagy amúgy sem? :roll:
Na igen,amiket néztem appartmanokat,azoknál mnd oda volt írva,hogy a bolt milyen messze van,hát remélem,hogy mielőbb eldől,hogy Apa mikor jöhet szabira és még időben le tudjuk foglalni :?....
Jobbulást nektek,olvastam,hogy Miksa belázasodott :(.Mi mindannyian átmentünk rajta,Villőnél tartott picit tovább,de tényleg csak 2 nap láz és utána semmi.Amúgy meg ment a vizesruházás első éjjel :?....

Robcsi

Mi még nem voltunk Bulgáriában :(.Azért Olaszo sem rossz :wink:!
Te még csak ezt a nyarat várd,hogy találkozhass végre a picúrpddal :D!
Bizti nagy öröm lesz a babakocsi :).

Na,én meg voltam az SZTK-ban,persze pisi negatív,naná,hogy mióta voltunk dokinéninél,Villőnek kutya baja :?...Hát így kell elijeszteni minden vírust :twisted: !

anyapoc

Hahó!

Anyapoc! Gyönyörű, csak tényleg vigyázz, hogy milyen a part, ragaszkodj a homokoshoz :wink: Dobok neked mindjárt képet priviben, hogy nekem mi bajom volt vele (az uram is rajtuk van, és ő nem szeret szerepelni nyilvánosan, ezért privi :roll: :lol: ). Főleg, ti két picivel lesztek, nem tudsz kétfelé szaladni. És nálunk akárhol esett volna a kölyök véletlenül a vízbe, sziklára esett volna.
A hullámzás szerintem sehol nem vészes az Adrián. Még azt akartam mondani, hogy azoknál az apartmanoknál, amiket föltettem (meg még találsz ott hasonlókat) nemcsak azok a képek vannak, amik elsőre látszanak, hanem kb. fölöttük egy fotóalbum is.

Robcsi! Ajándékon én is gondolkodom, lehet, hogy a mi picink is hoz majd Miksának :wink:
Bulgáriában én nem voltam, de nézegettem, és drágállottam. Nekem Görögország a szívem csücske, oda bármikor, bármivel :lol: Akartunk menni az idén, végre elértem, hogy váltsuk le Horvátországot (de tény, hogy eddig Ho. volt a logikus, vittük az utazóágyat, etetőszéket, a fél házat, de most már nem kellett volna), de bejött ez a hasbaszúrás is, meg a doktorom sem ajánlotta. Így Balcsi, Ábrahámhegy, vízparti ház (mi mindenütt olyanba megyünk :lol: ). Horgászférj :wink: Meg a vízparti házakban az a jó, hogy nem kell fölcuccolni, nem kell végigbumlizni egy fél falun, majd vissza, ha a gyerek nyűgös, álmos, éhes, nem idegen helyre megyünk klotyóra, szóval ezer előnye van. Tengeren is bevált és a Balcsin is. És árban nem észveszejtő a különbség.
Eredmény: 1,5 hete vették a mintát, újabb 1,5 hét még biztos kell neki. Nagyon hosszú ez a várakozás...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok kislányok!

Jó rég voltam. itthon vagyok itt meg nem volt net. Meg meló meg egyebek.
Gyorsan annyi, hogy holnap két emrikét visszakapok, képzeljétek. Meglehetősen izgulok. Kicsit azért szorítotok? :roll:

Kokusz!
Ne keseredj el kérlek. látom most is fura volt a menzid. Ha egyszer sikerült hamarsan sikerülni fog.

Monyó!
Szia, hajrá táltos néni. Sosem lehet tudni...

Robcsi!
Mi voltunk Bulgáriában két éve. Dőzsöltünk, jó volt. csak az utazás volt rettenet.

Tonti!
Gratula a kisfiúhoz-kislányhoz. Tökéletes felállás. Azt szomorúan olvasom nem vagy túl jól. :(

Bee!
Micsoda pocak! Nem semmi.

Kriszta!
Örülök, hogy minden oké.

Anyapoc!
Te is beteg vagy? Tök jó hogy törődsz a topik csajokkal, én sajnos semmi okosat nem tudnélk mondani.

Athiz!
rendben lesz a szülés ne aggódj. Majd szorítok.

Szirom!
Örömmel nyugtázom hogy nem csak nálunk van éjt-nappaal ződ gyep a tv-ben. Megőrülök ha fiaim lesznek. (á nem, csak kicsit nehéz lesz)

Angyal!
Köszönöm a nyugtatásokat. Tiszta paragép vagyok.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Junko, naná, hogy szorítok neked, óriási drukkhegyek a két kis csöppségnek! :D

Szirom, kitartás az idegtépő másik 1,5 héthez! Drukkolok neked is!
Miksának meg jobbulást!

Anyapoc, de jó, hogy negatív lett a piskótaeredmény, csak így tovább! :wink: Anyukádnak jobbulást!

Robcsi, tutira örülni fog Rékababa a Micimacis bébikocsinak, felteszem, Szilárd is örülne ilyennek, pedig kukis. :lol:

Monyo, mi volt a Táltos néninél?

Tonti, remélem, már javulgatsz!

Okrisztivel mi lehet? Remélem, csupa jó hírrel jön majd!

Mindenkit cuppantok!
Vendég

Tontica ,
igen igazad van,bár a baba még csak 3 hete fogant viszont a hugomnál nem normál az időszámítás mert ápr.8.-án mesizett utoljára :shock: Szóval így nézve már rég kellene lennie szívhangnak stb. de ez még csak 1 petezsákos babó :lol:

Engem ez a Duphaston kikészít! Állandó hányingerem van :cry: és a gyomrom fáj. (baba miatt még kizárt!) Felhívtam az intézetet azt mondták abba ne hagyjam a szedését, mert akkor meg fog jönni és annyi a programnak. Van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata?
katica_75

Katica es ha Utrogestant szednel? Az talan jobb.

Junko ez csudajo hir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulalok Nagyon orulok hogy vegre itt tartotok, akkor mar csak 2 het es kiderul, nagyon izgi!!! Kivanok Neked hasonlo gondokat mint amilyenek nekem vannak (marmint a feszulo has, a szetdurrano mellek, a gyomoreges es tarsai :lol: ) !

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, azt hiszem muszaly lesz visszamennunk a korhazba, nem hogy mulna fajdalom naprol-napra erosebb es mar az egesz karom es vallaim is fajnak, osszefoglalva mar nincs egy porcikam ahol ne fajna, alig birok mozogni, szerintem ha ez igy megy tovabb par nap es nem tudok egyedul kimaszni az agybol. Ha bentfognak uzenek Athizzal! Puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Jól teszed, hogy visszamentek! Szurkolok, hogy rendes dokit fogjál ki, és rájöjjön, hogy mi a baj!

Junkó! Mennek a drukkok nektek, ez fantasztikus hír! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti, drukk, remélem, minden okés lesz, és nem kell üzizned! :wink:

Junko, remélem tájékoztatsz bennünket a fejleményekről!+++++++
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Jaj,remélem,minden rendben lesz és kiderül,hogy mi a gond :roll:....
Nagyon drukkolok :):):)!

Junko

Jaj,Istenem,megint egy izgulnivaló :):):)!Már többen vagy ,én meg nagyon drukkolok :)!Ezért voltál Te így eltűnve... :roll:
Már nem vagyok beteg,de eléggé elkapott megint :?....

Athiz

Köszi anyum nevében is,szt ma már jobban van,de már nem merem zaklatni telcsin,hadd nyugizzon kicsit :D!
Piskótán jöt nevettem .wink:!

Szirom

Írtam vissza :).És köszi :).Jaj,ez a szervezés már az agyamra megy egyébként... :? Hogy mindig mindent nekem kell észben tartani :?...
Neked meg drukk másfél hét múlvára!!!!!

Kriszti

Tényleg,4D??????

Nálunk most volt gyereknap az pviban,csudaszép idő volt,és pont délben kezdett esni,amikor vége lett :).
ettünk lángost,pónilovagoltunk,ugrálóváraztunk,volt gyerekquad,meg a szokásos ovis játszótéri játékok.A gyerkőcök bírták.
Ja és arcfestés,majd dobok képet a tigrisemről :)!

Pusszantás,loholok tanulni,mert szerdán 2 vizsga :shock: !

anyapoc

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!

Tontica!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!!
NAGYON DRUKKOLOK HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!!!!!!!!!!

Junko!
DRUKK,DRUKK.......
Részletek????

Athiz!
Kicseréltem :wink: !

Sokszor puszilok Mindenkit!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X