Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jajj, lányok, köszönöm szépen a dícséretet Máté nevében is. :lol: Annyira drágák vagytok! Én meg csak hébe-hóba írogatok. :oops:

Nem tudom, másnál, hogyan ment ez, én még mostanában kezdem érezni, hogy talán belejöttünk a babázásba. Aztán mire ez az érzés elhatalmasodna, történik valami... :cry:
Ma is volt egy kis pánik. Reggelre lett két pötty az arcán, mentünk be az ambulanciára, vérvétel, de rendben volt minden. V.szeg csak alvás közben szerezte a kis pöttyöket. Ilyenek rajtunk is szoktak lenni - pici piros. Amikor bekerültünk, akkor olyan foltjai voltak, mintha anyejegyek lennékek, csak lilás színűek, mint a véraláfutás, ha megütjük magunkat. Ezt nem tudom írtam-e már. Bár nem gyakori dolog, de jó, ha tudtok róla, hogy ilyen van.

Chestikém, örülök, hogy jobban vagy! Kicsi Nikinek millió gyógypuszi ezúton is!!! Körömvirágról én is jókat hallottam, kisebb sérüléseimet kezeltem vele, és valóban jobban-szebben gyógyul. Máté karmolásait is azzal kenegettem, amikor még pici volt. :wink:
Ugye, milyen jóképű?! :wink: Áááá, nem is vagyok elfogult... Már két menyasszonya is van. :roll:

Zsókuci, látod, máris oda vannak érte a lányok! :wink:

Lukrécia, klassz a vonalzód! :P Kitartás róka komához. Hihetetlen most, de el fog múlni.

Juci, minden rendben lesz!! Drukkolok!

Bibike, bár nem vagyok lányos anyuka :wink: , én úgy tudom, hogy még a kórházban érdemes berakatni a fülbevalót (vannak nővérek, akik foglalkoznak ezzel) v. az első néhány hétben belövetni, mert akkor még nem piszkálja ki könnyedén.

Benszi, csini pocód van már! :lol: Én is mindig tele vagyok foltokkal. :roll:

Naposoldal, hát igen, van étvágya a kisembernek. A kórházban sem volt igazán gond. Az elején nem kellett neki az adagja, de utána belejött.

Mot, ha jól érzi magát, felejtsétek már el azt a mérleget! :shock: Csak idegeskedtek rajta. Nem nagyétkű a leányzó, és kész! Ki vagyok, akadva, hogy csak 80-120-at eszik a hercegnőtök. Máté már most 150 körül kajcsizik, reggelire bemegy általában a 200 is! :shock:

Tegnap voltunk mérekezni 5970 g, 60 cm. :lol:
Összehasonlításképpen egy születéskori kép.
Kép

Ho-hó, ébredezik a drágám. Fürdés és vacsiidő közeledik. Bár, lehet, hogy visszaalszik még, nehéz napja volt. Volt már olyan, hogy fél 4-kor elaludt, és mi ébresztettük 3/4 9-kor. Fürdés, vacsi, és fél 10-kor már aludt reggelig.
Tényleg! Dicsekedtem már, hogy végigaludj az éjszakát?! Bizony!! El sem hiszem, hogy eljutottunk idáig!

Alvássak kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy azt a babát, akit altatni kell, át lehet-e szoktatni az önálló alvásra? Ha igen, hogyan?
Hűű, de telhetetlen vagyok. :oops: Nem elég, hogy alszik, még erre is vágyom! Be kell látnom, már egy 6 kilós babát sem könnyű cipelgetni, mi lesz később?

Közben apa készített vacsorát, azért vagyok ilyen jól el. :wink: Még mindig táppénzen van. :cry: Külön szobában alszunk, de napközben foglalkozik a gyerkőccel. Máté eleinte bizalmatlan volt vele, most már megismeri. Jókat vigyorognak együtt.
Na, most már tényleg lépek.

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép
share

Share!

Jó nagyot nőttetek :lol: és nagyon klassz srác Máté.
Gondoltam lestoppolom a lánykáimnak, de látom már lemaradtunk :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Chesti,
Próbálj megnyugodni, és ne parázz, vannak dolgok amiken nem tudsz változtatni, és hidd el most már tényleg nem fog semmi rossz történni!!! Tudom, most nagyon összejöttek a dolgok, de koncentrálj arra, hogy szerencsére nem a szemecskéjének lett baja a kis Nikinek, és hogy a férjecskédre is vigyáztak az őrangyalok. Gondolj arra, hogy szerencsétek volt a sok bajban is, és megmaradtatok egymásnak! Ez a legfontosabb!!!!!
És én is imádlak, tudod! :D

Manda,
Köszi a híreket Maryről! Jó, hogy még egyben van, de gondolom, hogy már nagyon szenved a sok fekvéstől, de nyugtasd meg, hogy hamarosan boldog anyuci lesz, és ez mindenért kárpótolja. :wink:

Judit drága,
Próbálj nyugodt lenni, meglátod, minden rendben lesz a holnapi UH-n! Puszi, és mindenképpen jelentkezz holnap, ha hazaértél!!!!
Amúgy szerintem is nagyon sokat számít a pozíció amiben mérik a lányokat!!! NYUGIIII!!!
Ja, és nagyon csini a pocód!!! :D:D

Mot,
Én is osztom azok véleményét, akik azt mondják/írják, hogy felejtsétek el a mérleget! A kis tündérkétek úgyis tudja, hogy mi kell neki, és azt hidd el meg is eszi :wink:
Puszi mindhármotoknak!!!

Lukréciám,
Akkor kis Vuk sűrűn látogat? :wink: Hát, nem kellemes, de azért jóóó, ha belegondolsz, nem? :lol: :lol:

Share,
Örülök, hogy minden rendben a pöttyökkel! Gratula a végig alvós éjszakákhoz! :D Puszillak!

Én megvagyok, bár már sajna 3 hete nagyon fáj a bal csuklóm. Szerintem rossz pózban dolgoztam a munkahelyemen a gép előtt, és valami gáz lett odabent. Egyre rosszabbnak érzem, úgyhogy lehet, hogy holnap elmegyek dokihoz, bár semmi kedvem. :( De tök nehezen mozgatom, illetve nem tudom minden irányba mozgatni, mert fáj. Én vagy ínhüvelygyulladásra, vagy izületi gyulladásra tippelek… félek :oops: mi lesz, ha be kell gipszelni, vagy még rosszabb: műteni?? :shock:
Ráadásul hétfőn már nem jön a kollégám, aki kilépett, és így újra jönnek a hosszúzós-sokat dolgozós napok, amihez nagyon nincs kedvem. Dehát ez van. Majd csak lesz valahogy.
Lelkileg viszonylag jól vagyok, bár sokszor jár még az agyam természetesen, de hát nincs mit tenni, ma tölteném a 38.hetet :cry: :cry: De az új „stratégia” szerint már számolom vissza az időt, mire mehetünk újra a BMC-be, és hát… már nagyon várom… :oops:

Puszi mindenkinek.

Ja, holnap, de legkésőbb szombaton dobok táblát! Bibar, Lukrécia? :D De persze megértem, ha még nem… csak kérdezem :wink: Puszi!

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lukrécia!
Szerintem a te vonalzód viszi a pálmát mindenki közül!
Share!
Gyönyörű a fiad és amikor megszületett egy kicsattanó,csupa hús kisfiúcska!
Mázlista vagy a végigalvással!Köszi a poci dicséretet!
Zsókuci!
nem akarlak elkeseríteni,de szerintem a szülés várható időpontja szarabbul fog érinteni,de reméljük utána sokkal könnyebb lesz!Állítólag ez olyan,mint a halál.Ha megvolt már a temetés akkor könnyebb,nincs már kapaszkodó,mert az végleges!De nagyon örülök,hogy a lelked jó már!Reméljük mindjárt nagyon jó lesz!
Csukló!Nekem volt inhüvelygyuszim és műteni akarták!Flektor krém,majd jól befolpakkozod éjjelre és átkötöd egy törcsivel vagy ronggyal.Kell a dunszt,mert úgy hatásosabba szívódik fel a krém!Ha ez sem segít akkor csukló merevítő a gyógyászati segédeszköz boltból,vagy receptre ortopédián sokkal olcsóbb,ha felíratod!
Vendég

Sziasztok!

Hetfőig nem leszek olvsó üzemmódban sem, ezert szeretnek mindenkinek nagyon kellemes,nyugodt es bajokól mentes hetvegetkívánni.

A betegeknek es lábadozóknak gyógyulást, a babóknak es mamáiknak csua mókát es kacagáts kívánok!

Kismamik, vigyázzatok a kicsike tünderkekre a ocakotokban, csak óvatosan ebben a hülye időjárásban!

Ági

Kép
agnesm

A másik topikon már leírtam, de csak most értem el ide is, amiért elnézést kérek. A tegnapi uh-n talált a doki egy nagy vérömlenyt. (30×9 mm) Elmentem W. dokihoz,hogy ő is nézzen meg. Próbált megnyugtatni, hogy a rossz ellenére minden a lehető legjobban alakult. Valószínű levált a méhlepény egy része. Érdekes módon nem vérzek. (még) a vér befolyt a burok alá, így remélhetőleg nem okoz kárt. Nagyon megijedtem. Egy hét múlva kontroll. Remélem addig felszívódik, legalábbis nagy része, és tud nőni a babókám. Most fekszem hétfőig, akkor sajnos vizsgázom. Remélem már nagyobb baj nem lesz, mert abba tényleg belehalok. Azt viszont már biztosan tudom, hogy Fehérvárra is elmegyek majd dokihoz. Inkább járok két helyre, de a városi ellátásból nekem tegnap elég is volt. Nagyon durva ami itt van.
Vendég

Jó reggelt Csajok!!! :)

3 hónaposan átalussza az éjszakát??? :) Mázlista!!!!! Nálunk még 1-3 között biztos van egy ébredés, viszont a délelőtti 2 órás alvás kezd fix lenni!!! Ja, és volt már, hogy kétszer kelt éjszaka!!!

Köszönöm a "mérleges" hozzászólásokat, nyomtatom és viszem haza Anyának!!!

Millió puszi Mindenkinek!!
mot

Bibar
Jó lesz!!! Látod majd, ahogy a csöpp bébin, középen pulzál a szivecske. Garantált a sírás! Fogadjunk????!!!
Vendég

Lexi!
Bibarral közös a dokink és ott nem tudsz csak úgy sírni,mert azzal a Zeke nem tud mit kezdeni!No de kint az utcán hangos brünhilda szinte tuti lesz!Nem,Bibar?
Vendég

Benszi
ez nem semmi!!! Én tegnap is nagyon erőlködtem, hogy csak diszkréten folydogáljanak a könnyeim. A páromon is úgy láttam, hogy oda van, meg vissza. És ma reggel az volt neki az első, hogy a pocimra tette a kezét és kérdezte mi újság. Annyira örülök, hogy ragaszkodtam hozzá jöjjön be ő is. Mindent egyből kivett az uh-n és talán így neki is valóságossá vált ez a baba. Pont veled beszéltem, hogy eddig milyen távolságtartó volt. Talán mostantól........... Remélem! Mindenesetre tegnap nagyon-nagyon aranyos volt. Búcsúztatnia kellett volna az egyik kolleganőjét, de otthagyott mindent és azonnal indultunk a BMC-be. Pedig ő igazi munkamániás.
Vendég

Lexi,
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Feküdj sokat, és látom már kaptál sok jó tanácsot a fentebbi topikban :lol:
Remélem notebook-od van, és nem egy széken csücsülve irogatsz ide :wink:

Ezt csak Neked!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok csajszik!

Büszkén lépegetek a végkimerülés felé...

Jelentem gyerekeim majd kicsattannak, Luca 68 centi, de lehet hogy már annál is több, mert már a 68-as ruhák is kicsik rá, Zsom kb. 66 centi, őt nehéz mérni mert állandóan mozog, és hát mindkettő 7 kiló felett van!!! Hogy legyen mivel súlyzózni. :) :)

Share gratulálok az átalváshoz!!! Nálunk az már szerencsére 2 hónapos koruk óta működik, viszont nappal majdnem egész nap fennvannak, egy kis délutáni alvást leszámítva, úgyhogy hiába alszom éjjel, nappal mindig rettentően elfáradok. És a szoptatást egyre kevésbé bírom.

Share, megkérdeztem a dokinénimet, kell kérni időpontot a 06-1-4558100/8363 telefonszámon a Szent László kórházba, kedden-csütörtökön van rendelés, fel kéne hoznotok Mátét, egyedi oltási rendet fognak összeállítani neki, mert a kötelezőn kívül más oltásokat is kell(ene) kapnia (Pneumococcus, hepatitis B) az ITP miatt. Lehet hogy ha ma felhívod, már keddre kaptok is időpontot. :) :)

Zsókuci, sztem vágjatok bele minél előbb!!!! Úgy könnyebb.

Mindenkit olvasok ám időnként, csak hát erre egyre kevesebb idő jut... :( :( :(

Puszi
Lucia

Kép
lucia1

Zsókuci
Nagyon köszönöm. Igen notebook a combomon, pocira vigyázok, a kezem már nyúlt kb 4 cm-t, hogy el is érjem a billentyűzetet. Nagyon kényelmes, most még. A párom itthon hagyta nekem, pedig a munkájához szüksége lenne rá, de eszébe se jutott elvinni.
Vendég

Lexi
ugy legyen :lol: :lol: tuti sirni fogok én is,hiszen mióta várunk rá :lol: :lol: bár ahogy Benszi irta megvárom mig kimegyek a Zekétől, :oops: :oops: bár már látott sirni,akkor nem örömömben :cry:

bibar

Lucia!
Nem lehet gyszerű ez a fáradtság az biztos,de egy csoda!Képeket akarunk!
Lexi!
Örülök,hogy javul az apajelölt!Mire a végéhez értek belerázódik!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk!

Hát, Dorcim egy héttel le van maradva a korától, de a Barna szerint ez nem durva eltérés :?
Egyébként mindenük megvan, gerinc, végtagok, 4 szívüreg rendben, gyomor és hólyagtelítődés látható és az UH igazolta, hogy lányok :lol:
Hétfőn újra kell mennem, mert a 12. heti rossz eredmény miatt kért egy "C" vizsgás ultrahangos doki kontrollt is, de ő nem lát semmi gondot, azt mondta.
Kicsit megnyugodtam, de jó lesz már túl lenni a kardiológián is, még két hét izgalom...

Puszi!

Judit

Ui: a legutóbbi papíromon az volt, hogy normál mennyiségű magzatvíz ezen meg az, hogy közepes, ez vajon ugyanazt jelenti??? Utálom, hogy nem tudnak mindenhol egyformán magyarázni :roll:

jucicuki

Lexi én is csak azt tudom mondani mint a többiek,sok-sok pihi+Rutascorbin.Biztos ,hogy minden rendben lesz.Szerintem is jól teszed,hogy több helyre mész.1 hét múlva a BMC-be kell menned?
Biztos vagyok benne,hogy párod ezek után másképp áll majd a dolgokhoz :wink: .Vigyázz Magatokra nagyon!

Bibike mi 8 hetesen tetettük be a Tündérkéknek a fülbevalót,de szerintem is ha van rá lehetőség,akkor már a kórházban intézzétek el.Mi is ott akartuk,csak annyi minden volt,hogy a végén kiment a fejünkből :roll: .

Lukrécia sajnálom,hogy rókakoma nem hagy békén(vagy inkább ne?)!Te még a BMC-be jársz?

Zsókuci mielőbbi gyógyulást kívánok a csuklódnak :wink: !

Juci sokat nőtt a pocid :wink: .Biztos,hogy most már minden rendben lesz,ikreknél gyakran előfordul,hogy egyikük kisebb.A közepes mennyiségű magzatvíz szerintem biztos jó,különben mondták volna ha nem!

Lucia kitartás(ez sajnos még egy jó darabig így lesz,bár másfajta nehézségek jönnek,az igaz,de mindezeket leszámítva akkor is szuper dolog ikres anyukának lenni ):wink: :D .

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Öt körül meghozzák a gardróbot, amit a hálóba rendeltünk, pakolhatok :lol:
Remélem a gyerekszoba bútor nem jön meg ilyen hamar, mert még egyszer ki akarom festeni a szobát és előtte még a villanyszerelőnek van pár órás dolga :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok! Tegnap voltunk UH-n, minden rendben van mindenkivel. 2 centis a kis combja és összekulcsolva tartotta a lábait, aztán kiengedte és elkezdett ugrándozni, a kis kezével is tologatta magát ide-oda és valahol 15 és 20 centi közötti a kossza (persze ezt nem mérik, de mivel korának megfelelően fejlődik ennyi kell hogy legyen). Egyáltalán nem biztos, de jelen pillanatban úgy néz ki kicsilányunk lesz! :D persze ha kicsifiú lesz akkor is :D Nem is tudok betelni az örömmel, hogy már ilyen nagy a babánk!! Megszámoltam a lábújjait és szerintem hat volt :roll: , de az orvos biztosra állítja, hogy csak az egyikből két csontocska látszódott :lol: , szóval minden ok :D Nagyon aranyos a dokink is.
Elkezdtem járni jógára és jövő héttől úszni is fogok. Ti mit sportoltok?

Chesti! Nem akarok okoskodni, de az orvos nem ajánlott valami komolyabb kencét a sebgyógyulásra? Már vannak tök jó szerek, amik megakadályozzák a túlzott hegképződést, és ha jó hamar elkezditek használni, ahogy lejön a kötés akkor tényleg segítenek is. A körömvirágkrém is nagyon király, de szerintem azért vannak hatékonyabb krémek is. Például Dermatix vagy bármilyen szilikon alapú krém. Ezt gyerekre is lehet kenni. Én is használtam egy hegre és egy csomót visszahúzódott tőle, pedig nem is volt friss. Tudom, hogy nem lehet ilyenkor megnyugtatni, vigasztalni egy anyukát, de képzeld el a férjemnek is volt egy kicsikori arcsérülése, ami akkor elég komolynak tűnk a jobb orcán egészen végig húzódott, és én kb. egy évvel utána vettem csak észre mint ahogy megismerkedtünk, már egyáltalán nem is látszik neki.

Juci! Azért a pocid most már több mint egy kiadós vasárnapi ebéd:) én még mindig el tudom titkolni, egyelőre még nem túl jelentős, de persze nem titkolom, sőt direkt vettem magamnak kismamafölsőt, hogy látszon már végre valami.

Lukrécia! Kitartás a rókákhoz:) Én azt hittem már elmúlik ez az időszak, de még néha most is fel-fel köszön ez-az... (főleg reggel mikor éhes vagyok) pedig már betöltöttem a 17. hetet. Anyósom mondta, hogy ő öt hónapos koráig hányt mind a két gyerekkel. Szóval hajrá-hajrá!!

Bibar! Nekünk Zeke mondta meg a jóhírt annak idején és én kerek perec elsírtam magam, sőt még hangosan újjongtam is közben és teljesen jól viselte :) még mosolygott sőt megkockáztatom, hogy örült is. Ő is csak ember :)

Share! A pici fiad képregénye annyira édes volt!

Zsókuci! Biztos nehéz most neked... ragaszkodj az új stratégiához :)

Kép
gombahölgy

helló lányok!

a másik fórumon vagyok, sajnos még nem vagyok babás. mindenkinek gratulálok a babákhoz!!!!

egy kérdésem van, hogy kinek mi jött be a 3 napos vagy 5 napos beültetés? ki mit szeret jobban az ICSI-t vagy a sima termékenyítést? most állok a beültetés előtt és ezért vagyok ennyire kiváncsi!!!!!
málna79

Lippa
Nem, sajnos W doki nem ragaszkodott hozzám. Pedig mondtam is neki, hogy igazán vállalhatna terhesgondozást és szülést, akkor nem lennék ekkora bajban. Akit Juci ajánlott Szfehérváron, nagyon szimpatikus már a honlapja alapján is. Priviben is többen ajánlották, csak nem tudom, hogy férkőzhetnék be hozzá.

Juci
kapunk majd fényképet a babaszobáról?
Vendég

Juci!
Örülök,hogy minden ok volt az UH-n!Az egy hét lemaradás az semmi ikreknél!Óvatosan a pakolással!
Gomba!
Nagyon jó,hogy punisod lesz!Gratulálok!
Lexi!Pihi!
Vendég

Lexi!

Elvileg a bababútor június közepére jön meg, addigra remélem megleszünk a villannyal és festéssel, aztán mehet be a bútor.
16-án a 4D után megnézzük a kiságyat az Elefániban, aztán amint lesz látnivaló teszek fel képet!

Judit

PIHI!!!!!!!!!!!!!!

jucicuki

Sziasztok,

Benszi,
Igen, tudom, hogy az lesz a legnehezebb napok egyike :cry: De majd csak ezen is túlleszek valahogy… Köszönöm a csuklós tippet. Végül nem mentem el dokihoz, de ha nem javul, ígérem, menni fogok :wink:

Bibar,
Okés! :D Biztos minden rendben lesz! Puszillak!

Lucia,
Hát, nem lehet egyszerű a 2 kis drágával egyszerre :D De előbb-utóbb már hidd el, könnyebb lesz, főleg, mikor majd együtt játszanak :wink: Akkor megtérül a mostani rengeteg energiád.
Hidd el, szívem szerint már mennék most újra a BMC-be, de nem szabad :( Még várnom kell. Nem szabad elsietni, mert akkor újra baj lehet… Már nagyon várom, hogy kezdjük… :oops:

Lexi,
Hát, még fog is nyúlni a kezed ahogy nő a pocak :wink: :lol:

Judit,
Na, ez jóóóó! :D Mondtam én, hogy minden rendben lesz! :wink: Szerintem sem gond 1 hét eltérés ikreknél, majd behozzák egymást meglátod :wink: Ne idegeskedj, azzal nem teszel jót sem magadnak, sem a lánykáknak! Ne legyél parapiri, minden rendben lesz!!!
És óvatosan a pakolásokkal!!!

Gomba,
Szuper, hogy minden rendben van Veletek is! :D:D Vigyázz magatokra! :D

Málna,
Nekem ICSI volt és 3 napos sejtecskék. Ez bejött, a rossz befejezés nem ezen múlt. Sok sikert a beültetéshez!!!! Várunk itt :wink:

Rozus,
Utólag is boldog 7. hófordulót Verusnak (csinálom a táblát, és most vettem észre, hogy elmaradt a köszöntés :oops: )

És végre a táblicsku:

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Agnesm!
Boldog szülinapot a kis Ádámnak!Pihizzetek jól a hétvégén!
Lexi!
Az jó,ha nem vérzel!Ja és apát mindegyik UH-ra próbáld meg elcitálni!
Vendég

Chesti

remélem kicsit jobban vagytok már,írj ha van időd-kedved.

Zsókuci

Nehéz időszak ez most Neked,annyiszor eszembe jutsz.Annyi erő van benned,fantasztikus.Bár sok választás nincs,túl kell élni....Én is úgy érzem,amint elkezditek majd-bár biztos stresszesebb lesz a következő-jobb lesz.Láttunk már itt jó példát arra,hogy újra kisüthet a nap.És nagyon várom már,amikor újra a kis napocska fog forogni a neved alatt.... :)
Én megkockáztatnám a következő táblázatba a bejutást......
Lukrécia 31,3-ik lombik-de 4-ik beülti,és a Sote kettes Nőiben szeretnék szülni.....KÖSZÖNÖM!

Lexi

Az én uram is azóta hiszi el hogy mi van,amióta bennt volt az UH-n. :lol: Én még azóta sem...... :wink:

Képzeljétek jobban vagyok,tegnap már fodrászhoz és kozmetikushoz is eljutottam.Újra embernek érzem magam.......

Jaj,majdnem lemaradt....BIBARCI!! :P :P :P

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Köszönöm szépen a fülbevaloval kapcsolatos infokat! :D

Jucicuki,
Örülök hogy minden oké ! :D

Drága Lukrécia, :lol:
Nagyon édes a vonalzod! :lol:
Örülök hogy jobban vagy!
Puszillak

Kép
bibike27

Lukréciám
nem mondod hogy ma nem hánytál még!!!!!!!!!!!az hogy lehet??????? :P :P és a hajad sincs már lenőve??????? :lol: :lol: borzalmas lehet :oops: :oops: :oops: és még a táblába is be akarsz kerülni,na ez már sok a jóból :lol: :lol: :lol: pusszantalak :P

bibar

Ádámnak BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :lol: :lol:

Ne haragudjatok, hogy most nem írok külön-külön mindenkinek.
Gondoltam csak megosztom veletek, hogy kezdünk jobban lenni, próbálunk pozítivan látni, és gondolkodni.
Tegnap kicsi lányunk felült. :lol: Még nem az igazi, de behúzta előre a lábait, utánna percekig csak nézte, hogy mozog a lábfeje, és egyáltalán hogy is került oda. :)

Puszi mindenkinek

chesti

Sziasztok,

Ja, el is felejtettem írni, hogy az előre tekintésem bizonyítékául, pár napja, létrehoztam egy új topikot "2009-ben szeretnék szülni" címmel :wink: (Mert ha jövő tavasszal megyünk, akkor az kb. így jön ki, ha elsőre sikerül - és miért ne sikerülne megint elsőre, nem? :wink: )

Puszi!

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gondoltam, én is küldök egy szexi fotót magamról, már ekkora vagyok:-)) Kép 15 hetesen

Kép
numato

Agnesm,

Boldog Születésnapot Ádámnak!!!
:D:D:D
Kép

Lukrécia,
OK, akkor a következő táblicskuba már beleteszlek!! :D:D:D HURRÁ!!! :D

Chesti,
Tök jó, hogy alakultok!!! És milyen ügyes Niki!!! :D:D:D:D Kép

Kép

Kép
zsókuci

Numato
Nem semmi a pocakod. Szépen növögetnek a babók.

Lukrécia
Én a stimuláció előtt láttam utoljára a fodrászom. A lenövésem az valami brutális, a hajam csak egy copfban elviselhető. 12. hét után akartam elmenni, de most, nem tom mi lesz.
A legutóbbi szemöldökszedés annyira fájt (már áldott állapotban) hogy valahogy most nem vágyom rá, így kezdek Brezsnyev elvtársra hasonlítani. Szóval gratula, hogy a rókák ellenére volt erőd megszépülni.

Zsókuci
Ahogy mostanában rohan az idő, nemsokára 2009-et írunk. Mindig olyan aranyos képeket szúrsz be.

Chesti
Akkor Niki nem tört össze, csak az a fránya pezsgős üveg, ha még ilyen újításokra is ráveszi magát. A Bioptron lámpát én is ajánlanám, mert tényleg szépen segít a hegképződésben és mellékhatása nincs. Bár nem tudom, egy ilyen kis örökmozgót mennyire lehet rávenni, hogy pár percig nyugton maradjon, talán mikor alszik. Ennyi rossz után már csak jó következhet.
Vendég

Numato!
Nem pite a hasad mérete!De nagyon szép poci!
Zsókuci!
Mindjárt itt az a fránya tavasz!
Chesti!
Örülök,hogy Niki joban van!Eltudom képzelni a csodálkozását,amint nézte a kis lábát!Édes lehetett!
Lexi!
Nekem az egyik baba mellett volt pont a vérömleny ,volt nagy beszarás,nehogy magával rántsa a babót és hála égnek elmúlt!
Vendég

Chesti!

Örülök hogy alakultok.....Drága kis Csillagszem...

Zsókuci

Csúcs csaj vagy! :lol:

Numato

Hát ez meg mi?????Azt a mindenit!!! :lol: :lol: :lol:

Lexi

ááá,csütörtök óta jobban vagyok és nem hányok,csak azért volt erőm.Én febr közepén voltam utoljára és szőke melíros vagyok...gondolhatod....meglátod Te is mész nemsokára,minden rendben lesz,csak feküdni!

Bibarci!!!!! :P :P :P

fél órát röhögtem az írásodon,ooooolyan vaaaaagy!!!!!!!Már alig várom hogy holnap csacsogjunk! :lol: puszikállak barátosném!

Kép
lukrécia

Numato,
Nem semmi már a pocakod! :D:D:D Nagyon csini! :wink:

Lexi,
Igen, tényleg nagyon rohan az idő… Én már kiegyeznék azzal, ha 2008 tavasza lenne :wink:

Kép

Lukréciám,
:wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chestikém, továbbra is fenntartom, hogy bennünket jobban megviselnek ezek a megpróbáltatások, mint a gyerekeket! Látod, Nikit cseppet sem érdekli ami történt vele, fejlődik rendületlenül. :lol: És ez így is van jól! Gratulálok a felüléshez! Karácsonyra szalad.
Apának hogy alakul a válla?

Zsókuci, kell is az előretekintés. :wink: Biztos tervek, amihez lehet ragaszkodni. Azért a csuklódat nézesd meg, nehogy baj legyen!
Majd alkalomadtán légyszíves, írd át a táblában a koromat. Jövő héten 30 leszek! :shock:

Lukrécia, hitted volna ezt 2 héttel ezelőtt??? :wink: :wink:

Lexi, egy kedves ismerősömnél - BMC-s lombik - szintén vérömleny volt, ami 1-2 hét alatt teljesen felszívódott, azóta sincs semmi problémája. Vagyis annyi, hogy ugyan melyik percben indul be a szülés :wink:

Juci, jöhetnek a lányok!! :lol: Eldöntöttem - háremet nyitunk. Hi-hi! Aztán majd válogat az úrfi, ha eljön az ideje. Anyukám úgyis "gróf úrnak" hívja, mert teljesen eluralkodott a családon.
Láttátok volna, amikor négy nő (anya, mama, két nagynéni) ugrándozott a kegyeiért... Élvezte rettenetesen! :wink:

Mot, ahogy Luciáéknál, nálunk is rövidek a nappali alvások. Ha már 1 órát durmol, akkor örülhetek. ÍGy, ami napközben elmarad, este kell bepótolnom. Még mindig nem tudok főzni rendesen (csak gyorsan elkészülő kaják jöhetnek szóba v. félbehagyhatók), kaotikus állapotok uralkodnak mindenfelé a lakásban. De reménykedem...
A mérleghez pedig még annyit, hogy lassan jön a hozzátáplálás, akkor már tényleg nem lesz értelme.

Lucia, továbbra is minden elismerésem a tiéd! Én az egy manóval is lefáradok estére. Annyira koncentrálok, hogy, ha fizikailag még bírnám is, az agyam kikészül. Nem tudom mi lesz szeptembertől! Megyek vissza az egyetemre, csak este v. hajnalban lesz időm tanulni. Kicsit be vagyok ijedve.
Ezúton is szeretném megköszönni az infókat. Van időpontunk, június 12-én visszük a László Kórházba Mátét.
Esetleg rendezzün ott egy talit??? :lol: :wink:

Numató, cuki a pocid - ahogy a tesóm mondaná. :lol:

Gomba, köszi a dicséretet!
Én is jógáztam, és a RR-féle kismamatornát csináltam, valamint sokat gyalogoltam. A torna az utolsó 2 hónapban már nem esett jól, akkor már csak arra figyeltem, hogy ahová lehet, gyalog menjek.

A legutóbbi hozzászólásom utáni estén, Mátét 10 órakor nekünk kellett felébreszteni. Fürdés, vacsora, és nem volt még álmos (naná, 5 órát aludt), ezért letettük a szőnyegre játszani, fáradjon le. A kis csibész, átfordult hasról hátra, és nem láttuk!!! Én fogat mostam, apa pedig éppen a pizsijét vette fel. Szaladt ki a fürdőszobába, azt hittem baj van. AMikor bementem a szobába, Máté baba a szőnyegén feküdt, hanyattfekvésben dumált a kutyájához, kezében a pelus, amin eredetileg hasalt. Apa mondta, hogy amikor meglátta, akkor még teljesen beburkolta magát vele, ő vette le a pofijáról. :lol:

A ki hogyan néz ki témához: szülés előtt 1 héttel voltam legutóbb fodrásznál :x (másik városba járok), kozmetikus legutóbb az inszem környékén látott :evil: (a szemöldökömet hébe-hóba kiszedegetem, hogy ne legyek Brezsnyev elvtárs :wink: ), ami a legszörnyűbb, hogy hallgatva a "egyél bőven, hogy legyen tejed" tanácsokra simán felszedtem még 8 kg-t. :twisted: :twisted: Úgyhogy most min. 15 kg-tól kellene megszabadulnom, és nem tudom, mit veszek fel a nyáron, borzalmas, ahog ykinézek. Grrrr...

MEgyek, mer Máté úrfi ismét alvási rekordot döntött - 40 perc!

Puszi!
share

Isten éltesse sokáig az 1 éves Ádámot!

Chesti örülök,hogy jobban vagytok :D !Nagyon ügyes Niki baba,hogy már az üléssel próbálkozik!További gyógypuszikat küldök Neki!

Numa kedves,nem semmi a pocakod :o.Kitartást a tanuláshoz :wink: !

Lukrécia örülök,hogy bekerülsz a táblába :D :wink: !

Zsókuci drága,nagyon gyorsan itt lesz az a tavasz :wink: !

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok LÁnyok!

Örülök, hogy mindenki rendben!

Lexi!
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, de azért tényleg pihengess sokat! És gondolom felírják majd neked a Rutascorbint, amit tudtommal ilyen esetekben szedetnek a kismamákkal.

Chesti!
Örülök, hogy jobban vagytok! Niki legalábbis jobban érzi magát. Remélem Te is jobban vagy már lelkileg és Nikipapa is hamarosan hazajöhet a kórházból.

Zsókuci!
Szorítok, hogy 2 hét múlva is rendben légy lelkileg. A kezedre vigyázz, ha nem javul feltétlenül nézesd meg egy dokival.

Numato!
Szépen alakul a pocid. Dehát nem csoda, hiszen ketten vannak odabenn... :)

Lukrécia!
Szuper, hogy végre továbbállt rókakoma. Most aztán gyerünk élvezni a 2. trimeszter nyugalmát! :)

Málna!
Nekem is Icsi volt és 3 naposak.

Gomba!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Sport. Hát igen. Én egy lusta kutya vagyok. Mert akartam menni kismamajógázni, de már kb. 3 hete (vagy több is?) készülök. Most meg már azon aggódom, hogy lehet, hogy túl késő elkezdeni... Vízbe viszont nem merek merészkedni, mert igen hamar összeszedek mindent, pedig azt mondják nagyon jó az úszás.

Naposoldal!
Merre jársz? Azért még olvasgatsz minket?

Lucia, Lippa!
Ősszel már én is megtudom, mi az ikres anyukának lenni! De addig még itt a nyár! Nem mintha bármi extrát tudnánk csinálni a nagy hasammal.... :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Gica

Kép
gica1

Ádámnak boldog 1. Szülinapot :lol:

Numa, nem semmi poci :wink:

Bepakoltam a szekrénybe, minden befért, klassz lett a hálónk. Már csak a gyerekszoba van hátra :)

Szép vasárnapot!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Share,
Nem semmi Máté, hogy már átfordult! :D Gratulálok!!!!
OK, majd átírom a korodat, elárulod, hogy melyik napon van a szülinapod? :wink:

Gica,
Puszi neked!

Judit,
Örülök, hogy szép lett a hálótok! De ne erőltesd meg magad!!

További szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Share!
Gratulálok a kis Máténak az átfordulásért!

Gyanta!Próbáltsam fazon gyantázni a tesómmal,mert nekem mindig ő szokta megcsinálni!Egyik oldal félig kész és azt hittem beszarok!A másikat is félig készree csináltuk és utána majd segít a WEEt krém!Pedig bírom a fájdalmakat,mert eddig egy évvel ezelőttig magam gyantáztam magamat alul is,de ez a terhesség....Egyszerűen iszonyatosan fájt!Ma azért nyomtam egy térdig lábast is,de mindenhonnan folytr rólam a víz!Kúvára fájt!

Juci!
Remélem a pakolás után pihizel most!

Képzeljétek ma vagyunk 7éves házasok az urammal!És mindjárt öreg is leszek!
Vendég

Benszi,

Sok boldogságot a 7. házassági évfordulótok alkalmából!!! :D:D
Kép

Hát igen, pocakosan más az ember fájdalomküszöbe... :wink:
Mikor lesz a szülinapod? (gondolom az "és mindjárt öreg is leszek" ezt jelentette?! 8) )

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszönöm szépen a gratulációt!Édes vagy!14.-én leszek 32 éves!Ezen a napon mindig azt mondom,hogy csúszok bele a vén kúva kategóriába! :lol: :oops:

Nem gondoltam volna,hogy pocakosan ilyen rossz lesz a fájdalomküszöb!Már örültem,mert nekem volt egyszer vesegörcsöm és azt mondták,akinek volt,annak a szülés meg sem fog kottyanni,mert a vesegörcs rosszabb,mint a szülés!Hát nemtom,mi lesz,ha a gyanta ilyen szar volt!A vesegörcsöt egy szó nélkül tűrtem,csak hangtalanul folytak a könnyeim a tehetetlenségtől,de semmi más!Majd meglátjuk,a vak is aszonta. :wink:
Vendég

Ja Benszi, azt is akartam írni, hogy nekünk is idén lesz a 7. házassági évfordulónk (szeptemberben), és júliusban leszünk 12 évesek :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Mi ez a nagy csend csajok??? Hahó, tessék írni!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :D
Képzeld a mi házassági évfordulónk is idén a 7-ik lesz augusztusban és februárban voltunk 10 évesek!! :lol:

manda

Megvagyok ám, sziasztok!
Csak a héten kedves külföldi rokont gardíroztunk, így nemigen jutottam a gép elé.

Örülök, hogy mindenkinél rendeződnek lassan a dolgok! :lol:
Hiába, ez az élet rendje! A rossz után jön a jó, és egyszerűen muszáj reménykedni, különben megette a fene az egészet.

Zsókucim, annyira büszke vagyok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó, hogy eljött az előretekintés ideje! Innen már csak felfelé visz az út.

Lukrécia :P
A vonalzód egyszerűen angyali :lol: :lol:
És klassz, hogy kezdesz kilábalni rókakoma karmai közül!
Ma engem is majdnem elkapott, de én nyertem :wink:

Bibarci!
Tök jó, hogy innentől kezdve itt folytatjátok lukréciával a "házastársi cívódást" :D
Nagggyon bírom!

Gica, nem vagy egyedül, én is lusta vagyok. pedig alapjáraton nem. Szoktam sportolni, rendszeresen futni, de most nem vágyom rá, így nem is erőltetem. Elég a házimunka.
Mondjuk tegnap palacsintasütés közben lábemeléseket csináltam- fenékre :roll:
Kétszer húsz a palacsinta egyik oldala, aztán kétszer tíz a másik oldala. Közben meg jól mulattam magamon- dupla haszon.
Imádom kiröhögni magam 8)
Ha más is társul, akkor mégjobb. HIHIHI
Úszni nekem is jól esne, de én sem kockáztatom, hogy összeszedjek valamit.

Lexi, sok pihi, pozitív gondolatok, és minden rendben lesz!
Nekem is volt, és szépen fokozatosan felszívódott.
Az a baba már ott marad a szülésig!

KépKép
naposoldal

Benszi
A gyantázással, de még a szemöldökszedéssel is ugyanígy jártam. Ezért is dicsértem meg Lukréciát,hogy ilyen hős volt és túlélte a kozmetikust. Ma megmutattam a páromnak a lábam és közölte, hogy nyertem. (mármint, hogy az enyém szőrösebb. Ez persze nem igaz ám!!) A krémtől meg félek a vegyszerek miatt, úgyhogy most rákapok a borotválkozásra.

Naposoldal
Ma én is palacsintát sütöttem Az a kedvencem (egyik) és a párom akart nekem sütni és bekeverte. Aztán addig pihentette a tésztát, míg ő is lepihent. (Halálra dolgozta magát a hétvégén) Úgyhogy gyorsan kisütöttem. Persze én nem mertem tornázni közben, pedig milyen jó lett volna. A héten híztam 1 kg-t.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?