Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek, csak Te szeretnél róla képet...
8) de nem kapsz. most tuti nem. pedig valóban virágos. kis rézgombos. és ebben néztem ki a legkevésbé bálnának :lol: :lol: majd fényképezek, de most semmi kedvem boccs.
kifáradtam, lelécelek. keresek vmi jó kis filmet, vagy nézem tovább a sex and the city-t. kiválogattam a pólóimat: basszus, nem is tudtam, h ennyi tök jó felsőm van. :roll: na, csak férjek újra beléjük... :wink:
na, kíváncsi vagyok én arra a magzatvízre... megírod, ugye, mi volt?
a mozgás miatt meg tényleg ne aggódj. én sem érzem mindig, és egyáltalán nem látszik ruhán keresztül. próbáld meg, h ha az oldaladon fekszel, és a csípőcsontod fölé teszed a tenyered, akkor ott érzel-e valamit. én ott éreztem először. sztem ott a legvékonyabb a háj/bél/cucc/mittomén... aztán számolj be róla.

Kép
an°°di

ba*zki, Ti szövetkeztek??? :lol: :lol: :shock: akkor holnap fotózok. de most eszem még egy nektarint, felpolcolom a lábam, és elalszom a fotöjjben.
holnap vmikor én is jövök, de csak délután.
....
nem is kérek nektarint. inkább vizet. sokat.
...
vajon miben fáradtam ki? :roll:

Mindenkinek jó éjszakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Látom mindenki elment és a tenisznek is vége... :cry: mégis inkább megeszem az embör vacsoráját, aztán meg elmegyek olvasni....képet én se tudok ma rakni, mert ugye még nincs itthon az embör :cry: Azért remélem már elindult, mert lassan elkezdek félni...má megen betöréses sztorit hallottam ma! :twisted: :twisted:

Jóccakát mindenkinek! Holnap majd leszek....egyszercsak!

marek

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Mé nem tudok én aludni? Lassan telihold van, vagy mi? De legalább az uram se tudott, mert egész éjszaka hisztiztem :lol: Most meg baromi fáradt vagyok, de persze felébredtem, mert az ember egyszerre hallgatta a BBC rádiót meg a Kossuthhot, aztán olyan nagy volt a hangzavar, hogy az hihetetlen :shock: Férfiak :twisted: :twisted: :twisted:

Délelőtt nem nagyon leszek, megyek a piacra, meg a háziorvoshoz, hogy a franc essen bele ebbe a táppénzes papírba! :twisted:

marek

Sziasztok!

Móni!
Nekem is nagyon tetszik a Janka név. :)
Az említett apukát én is olvastam, sőt még apának is felolvastam. :evil: Meg volt neki is a véleménye, hogy lehet valaki ilyen alpári...én nem dicsekedtem volna vele...

Andi, Marek!
Én is kíváncsi vagyok az új szerzeményekre.

Timi!
Még én sem hordok kismami gatyát.:) Egyelőre jók a régi, csípő naci :wink: .

orrszívó: brrr Én még mindig iszonyodok tőle. Nekünk csak az elemes van, de szerencsére nem kellett sokszor használni. Na meg Manó hamar megtanulta kifújni az orrát. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Mindenki dolgozni van? Én most értem haza, vettem egy csomó meggyet, megy cseresznyét, úgyhogy jó napom lesz :lol:

Meg különben is, ma csak két órám van délután, úgyhogy tudok majd egy kicsit pihizni, mert ugye nem megy az alvás mostanában :cry:

De addig is leheverek és nézem a teniszt! Jövőre erre már úgyse lesz lehetőségem, ha jól gondolom :lol: Vagy majd együtt nézzük a gyerekkel :lol: :lol: :lol: Valahogy így tervezem a nevelést :wink:

marek

sziasztok
hát ha nekem valaki még egyszer azt mondja, hogy gyümölcsnap, merazjó... :lol:
Gondoltam, akkor ma tényleg jó kislány leszek és gyüminap... Ettem barackot, almát... fél egyre olyan rosszul lettem, hogy ihaj... Hányinger, gyomorégés, szédelgés, fejfájás (nekem, aki fejfájást csak hírből...), már azon gondolkodtam, vajon elájuljak-e itt a melóhelyen, avagy sem... Lényeg, hogy lefutottam egy szenyóért a mellettünk lévő boltba, megettem, most már kicsit jobban vagyok, de gyomrom még mindig szíjjelég, meg rendesen szédelgek...
Szóval asszem, hogy ha máskor nem is, de így babavárás közben elengedhetetlen a fehérje és szénhidrát bevitel is minden nap, max. nem kell halálra zabálni magunkat - bár néha asse rossz :).

Kép
ebinc

szép délutánt!
én most vagyok egy kicsit. munka letudva, most jött el nálam a töltött káposzta ideje.... irtó finom.....

Marek, nem értem, h nem tudsz aludni. mitől? meleg van? én alig bírtam felkelni reggel. a hajnali pisilés után pedig azt hittem nem tudok majd visszaaludni, mivel Huba a bal oldalon olyan hancúrt vágott le, hogycsakna :D muszáj volt Bubára dőlnöm (meg a szopipárnára...én kaptam ajándékba, bebeeee)

Kép
an°°di

Hát sajnos ezzel a gyümölcsnap dologgal egyet tudok érteni....jó a gyümölcs, de csak két főétkezés között :oops: mondjuk csoki vagy fagyi helyett...de egyébként ma jó kislány voltam, mert egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy elmegyek fagyizni, de aztán nem tettem gondován a kilókra :cry:

Viszont elmentem és elköltöttem egy valag pénzt sörre meg borra....volt is csodálkozás a boltban. Milyen drága dolog bulit tartani !! :twisted: :twisted:

marek

Sör és bor... :)))) Na, azért látom, tudsz élni :)))

Huh... töltött káposzta... azt aztán bírnék enni, jó sok tejföllel... nyamm (tényleg Andi, az tudod - már honnan a fenéből tudnád -, hogy miattad maradtam ebben a topikban? Hosszú időn keresztül az októberi topikot olvasgattam, véletlenül idetaláltam és mikor megjelentél a stílusoddal, itt is ragadtam, tetszett a világhoz való hozzáállásod :) - azóta a másik topikba nem is olvastam bele, ez valahogy jóval felszabadultabb, pörgősebb)

Kép
ebinc

és mi a buli apropója??

Jolka, le is léptél? ez gyors volt :roll:

Kép
an°°di

:oops: :oops: :oops:
:D :D :D
kösz, ebinc! ez jól jött az amúgy is jó kedvemnek :lol:
én is benéztem optimistán az októberiekhez, de 1. nem hinném, h addig egyben maradunk, bár remélem és 2. nemtom...elfelejtettem (minden vér a gyomromban van épp, bocs).

Marek, és mikor hívsz meg minket a buliba??? :shock: :shock: :roll:

Csajok, Ti is érzitek, h ez a várandósság eddigi legjobb része? még tudunk mozogni, jó a vérnyomás ;) , nem túl nagy a pocak, de már átadják a helyet, és vhogy a hormonszinthez is hozzászokott a szervezet... (vagy csak képzelem, h nem vagyok hisztis? :twisted: )

Kép
an°°di

Na hello, én is itt, de csak szórványosan, mert rám ragadt Marek takarítási láza! És van is mit... :lol: :lol: :lol:
Héj Ebinc, én is az októberi topikban kezdtem, de valahogy nem jött be! Bár vannak itt is olyanok akik, ide és oda is írogatnak! Nekem ott túl sok volt az észosztás, és én már amúgy is olyan, de olyan eszes vagyok.... :lol: :lol: :lol:
Na, és Te most udvarolsz az Andinak! Tessék mindenkinek! Mindenki mindenkinek! :lol:
Andi! Mivel én nem kaptam (sztem nem is fogok! :? ) meg még nem is láttam szoptatós párnát...szóval mire jó az nekem, ha lenne? Most...? Én a paplant és rakom a hasam alá, nekem az elég! És Te, hát mekkorák neked ezek a lurkók! Én írtam már, mi Jankával teljesen átlagosak vagyunk! De én nem bánom, mert valahogy elég is lesz egy ekkora lánykát megszülni, mint egy nagy bébit!
ermoni

Pont ma beszéltem egy velem majd' egyidős csajjal (már terhesség-ügyileg egyidős), oszt mindketten azon örvendeztünk, hogy hihetetlen pörgősek vagyunk... Olyan "eltolom a Gellért hegyet is" érzés van bennem állandóan. Ha melóhelyről hazamegyek, otthon se bírok leülni, minden nap fényesre takarítom a lakást, állandó porszívózás, képes vagyok késő este nekiugrani sütit sütni, állandóan rohannék, baromi jó a hangulatom, szerintem életemben nem pörögtem ennyire, mint most. Jövő héten megyek vissza a konditerembe is (terhesség előtt cardióztam), mivel reggel és este otthon "tornázgatok", baromira kell még az állandó rohanás mellett is pluszban a mozgás. Szóval rettenetesen furcsa állapot, de bár soha ne érne véget :). Sőt.. ha nem mehetek, rohanhatok valamerre, akkor ki is tudok készülni.. múltkor este otthon tévéztünk, de annyira kész voltam tőle... felugrottam, kimentem az udvarra és fel-le mászkáltam (azzal szórakoztam, hogy számoltam a lépéseim számát, kitűztem, hogy legalább ezer lépés, oszt meg is tettem, párom szerint agyam semmi :lol: )
Huh.. és ha írok, még akkor is pörgök, bocs a hosszú mondatokért, főleg, ha totál zavaros voltam :oops:

Kép
ebinc

Szia Andi Vagyok !

Szerintem is igaza van Ebincnek, Te pörgetted fel a topikot. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Andi, tehát még itt vagyok. :D :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát angoltanárnénik! Én ma reggel nem muzsikáltam valami fényesen... de a férjem a hibás, nem volt időm tanulni, és még érte is rohangáltam! :evil:
Azért meghívott a nyelviskola a majálisára (igaz júniusban lesz!), de lehet, hogy azért hívtak meg, mert a tulaj/vezető a barátném? :oops: :lol:
ermoni

Jah :) szóval akkor helyesbítek: Andri felpörgette, és neki köszönhetően akkor már mindenki ki merte adni a valódi, laza "énjét" (vélhetően pontosan azok maradtak itt, akik sokkal inkább erre vevők, és azáltal, hogy baba költözött a hasukba, nem érzik, hogy fapcsává kell válni tőle :) )

Kép
ebinc

Ebnic!

Most nézd meg a brendon oldalát, új akció van. :) Hauck kocsi is 15000eft-tal olcsóbb, de ez egy másik változat. Ehez, hordót adnak.
Én a gracot néztem ki, már meg is vettem a kuponos újságot. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szülinapot ünneplünk holnap....mindketten január 25-én születtünk ugyanis :lol: :lol: Csak akkor hideg volt a kertipartihoz, bár lehet, hogy holnap is hideg lesz :cry: De majd kimelegszünk amikor a fiúk elkezdik énekelni a mozgalmi dalokat magyarul oroszul és minden más nyelven ami épp jön :shock:

Aludni meg egyszerűen azért nem tudok, mert bármit csinálok útban van a hasam, ráadásul az embör is horkol :x

Ja, és gyertek nyugodtan....van elég sör meg bor, meg talán lesz egy kis mézespálinka is :P és ebből én mind kimaradok, szóval ezek nélkül kell elviselnem az indulókat :twisted:

marek

Héj! Most látom, hogy Ti állandóan takarítotok, meg pörögtök! Nekem meg se takarítani, se pörögni nincs kedvem! Lehet, h mert fruskák vagytok! Én meg ha akarom, ha nem öregszem! :cry:
Na, magatokra hagylak benneteket, mert nem bírom most ezt a ritmust! :lol:
Ja, és én már így tizenvalahány év munka után alig várom, h lelassulva itthon Jankázzak! Ez normális?
Jolka, hát te is udvarolsz! Hát végképp lépek! :lol: :lol: Andi és rajongói.... :lol:
ermoni

:)
Ebnic!
Ma mi is megváltottuk Manóval a világot, körbe jártuk a várost, persze, ő babakocsiba nézelődött, de nagyon jó volt ez a sok séta. :) Nekem még nem jött el fészekrakó láz, vagyis most lusta vagyok mosogatni. De hét elején nálam is minden csili-vili volt. :)

Szandit nem vettem meg, nem volt jó a bütykös lábamra. :( Most nézhetek egy másikat, olyan nehéz egy jót találni.

Tényleg perverzek a férfiak....(jó, nem mindegyik), ma egy pasi fütyülgetett nekem :? :? :? , a pocakos nőkre bukik?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Egyébként én a Porontyon kezdtem, mostanában is olvasom őket néha, de egyre ritkábban....viszont tök vicces, hogy bejelentkezett egy apuka és rendszeresen (szinte mindig ott van) ír. Micsoda perverzió....elképzelem, amikor az én uram elkezd veletek beszélgetni az ÉN aranyeremről, meg inkontinenciámról, meg hogy mennyire nagyon vizesedik a lábam :shock:

marek

Móni, én is örülnék kicsike gyerekeknek is, de ha nem, hát nem...
fogalmam sincs, mitől függ, kinek mekkora gyereke lesz. a 155 centis barátnőmnek és a 168 centis férjének 60 centivel !!!! született a második fia. tudom,h már írtam, de nem győzöm hangsúlyozni...
khmkhm...
a paplant meg nem rakhatom a hasam alá, mert egy nagy paplanom osztozunk nagy megértésben Apukával. na majd ha beüt a nagy meleg, és Neki már nem kell, akkor szopipárna megy vissza a polc tetejére.

Jolka, hordót? :lol: :lol: basszus, kellett hozzá vagy fél perc.... hiába no, át kell váltani egy másik nyelvre...

szülinapra kissé sz*r vicc (tegnap kaptam egy ismerőstől, hogy egyemahusát)
Az újdonsült apuka kirohan a szülőszobából, hogy elújságolja a hírt a kint várakozó családtagoknak:
- Ikreink születtek!
- Na és kire hasonlítanak? - kérdezi a nagymama.
- Hát egymásra!

(jaj, ezt az ikresebe kőne, mi? :roll: )

Kép
an°°di

Ja...hordó az nekünk is kéne holnap!!!

marek

Apukaaa??? füytülős férfiak???? mi van már?lehet, h az én faszim is hüje csak túl közelről látom??
neeem. ő tuti nem. :roll: de akkor sem értem.
amúgy ma reggel nekem kimondottam 'szent tehén' érzésem volt a metrón meg a villamoson. mindenki a ruhámat (értsd: az új felsőmet!!) rángatta, h üljek már le!!

apukáknak nyitott topik nincs?
és a férjeitek szokták olvasni, miket írkáltok itt? (Mónié igen, azt elárulta múltkor...bár nem tudom, mennyire rendszeresen. rendszeresen?)

én sem takarítok. heti egy porszívózás, mosogatás alkalmanként, de szerencsére a konyhán van ajtó ;) majd később jön a fészekrakás, akkor meg majd már nem bírok lehajolni a ronggyal...hehe

Kép
an°°di

:D :D :D hahahah Hordozó, így jó lesz. De tudok hordót is szerezni. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én nem engedem apának, és sem olvasom az Ő írásait. De ez kivételes helyzet volt, kénytelen voltam felolvasni neki. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, köszi a kierőltetett meghívást, de nem. ha csak alkohol lesz, akkor nem. :?
nálunk is van itthon egy hekto pálinka (mézes, kisüsti, szilva, mittomén), és amúgy sem szeretjük, de most meg gondolhatjátok, mennyire fogy. terveztem egy pálinka-bulit a haveroknak, de rájöttem, h semmi kedvem egy csomó részeg ember közt józanul "jól érezni" magam. buli elhalasztva

hű, Jolka, olyan klassz bioszandálokat láttunk múltkor séta közben... de a márkája nem jut eszembe. na, ha igen, megírom! (olyasmi mint a dr batz, de nem az)

Kép
an°°di

Én eddig azt hittem, hogy az enyém uram nem olvassa, de ezek után már bármit el tudok képzelni :roll: bár szerintem van jobb dolga is, mint az asszonykórust olvasgatni :lol: (ja bocs, én abban nem vagyok benne, nem hívott senki :cry: )

marek

Jóvanna! Lesz kaja is, de azt igyekeztem eltitkolni, mert tudtam, hogy a terhes nők arra buknak inkább. Meg egyébként is, azt nem nekem kell csinálni, mert nem bíznak a képességeimben :shock: Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy meg kellett vennem a zöldségeket, remélték, hogy felismerem a padlizsán, meg a cukkínit, de tévedtek, hívnom kellett a vevőszolgálatot, mert én egyedül a bort és a sört ismerem fell :oops:

marek

Kép

Próbáltam kijavítani a táblát, de tuti vaksi voltam, és valakit kihagytam. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Képzeljétek, ma bementem a gyógyszertárba, hogy ekcémára adjanak már valami sz*rt amit kismamák is használhatnak, erre azt mondták, hogy semmit nem tudnak adni, azt bizony el kell viselni :shock: De lerohad a kezem csókolom :twisted: Ilyenkor mindent el kell viselnünk...? Az allergiámra se akartak semmit adni, mi lesz velem nyáron :shock:

marek

Marek, haladsz :D Bálintnak innia már lesz mit...hehe

én most pediglen kéremalássa, lelépek. megyek Könyhétre Apukával és meglepünk ott két barátnét. viszek pénzet is mondókáskönyvre, meg vattacukorra, meg wc-használatra :wink:
pihenjetek, dolgozzatok, aztán majd lehet, h este még benézek
8)
csáááááá

Kép
an°°di

Marek!
Az én férjecském megigérte, hogy nem olvas bele, remélem tartja is az igéretét.

Na és milyen kaja lesz?

Megyek, később még leszek.

Ja Timi!
Pelenkázó táska, az amit a kocsihoz adnak, akkor volt, de nem bírta a terhelést. :) Abba raktam a kaját amit vettem....:D Most egy nagyon jó adidas váltáskám van, mindent elnyel, még egy kisebb homokozó készlet is belefér. :) Na meg a többi gyerek cucc, már csak esőkabát hiányzik.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, én benne vagyok, ergo a táblázat tökéletes.
Zsu és Móni sosem akarnak vajon belekerülni? különc öreglányok :wink:
:arrow:

Kép
an°°di

Marek!
Ha már mentél a táppénzes papírt intézni, miért nem kértél valamit a dokidtól?
Én ftorokortot (fogalamam sincs hogy írják...:))használtam, elvileg azt sem lehet sokáig , de semmi baja Manónak.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Itt nálunk még könyvhét sincs :cry: Megyek is pihenek egyet mielőtt jönne a tanítvány :twisted: Én is pörgök ezerrel, de a magántanítvány az nem olyan pörgős dolog...csak ülsz és várod, hogy legyen má vége :x Főleg amikor gyerekekkel kell szórakozni :twisted:

marek

:) köszi Andi!

Jövő7-en talán már mindkét "különc" anyukánk benne lesz. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Azért nem kértem, mert én ilyenkor nem szoktam bemenni a dokihoz....minek. A fehérruhás néni odaadja a papírt, azt csókolom...Meg tök fölösleges is bemennem, mert nem ért semmihez szegény....a betegségem miatt egy csomó gyógyszert nem szedhetek, ezt elméletileg ő tudja is, ehhez képest mindig azokat írja ki....én meg persze nem szedem be....gondolom most is olyat írt volna, ami inkább árt, mint használ :twisted:

marek

Jolka!
Köszi, már nézem is.. és a táblát is köszi :)
Hát még csak az kéne, hogy a pasim azt olvasgassa, hogy miket írok... főleg, hogy még így is állandóan próbál rendszabályozni, hogy túl sokat beszélek :lol:
De jó nektek.. kényelmes papucsok... hüpphüpp... én törpeségem miatt 17 éves korom óta nem hordtam lapos sarkú cipőt (iszonyat hiú vagyok :oops: ), pedig olyan szívesen tenném... Mindig azt mondták, hogy majd 30 éves korom körül megjön az eszem és ilyenekre nem adok, de hát már hárommal meg is fejeltem, oszt még mindig ilyen marhaságokon "nyűglődöm".
Valahol írta Marek, hogy ő meg csak laposakat hord, kíváncsi vagyok, nekem télleg mikor jön meg végre az eszem :)

Kép
ebinc

Az van, hogy nekem soha nem ment el az eszem....soha (még az esküvőmön sem) nem hordtam magassarkú pipőt....viszont iszonyú jól néztem ki acélbetétes bakancsban, ami tönkrevágta a lábam persze, azóta csak gyógypapucs, meg szupi bőr lapos cipő jöhet számításba :lol:

marek

Most már komolyan le kell pihennem, mert el fogok aludni órán :lol:

Este még jövök, addig is jók legyetek, és egyetek sokat!!!

marek

sziasztok

hordóért már megéri megvenni azt a babakocsit :-) tudjátok milyen drága egy hordó???

én az egybetalpú 4-5 centis talpú cipiket szeretem,de tényleg olyan nehétz találni egy jót.

Jolka
na ja az is pelenkázó táska,lehet kapni külön is .ált van hozá pelenkázólap,termosz,fakkok ennek annak amannak.A mienk is szét szakdt ami Majcival volt,de már cseréltem dvdre egy nayon tutkó jó nagy feketét ezer rekeszel,de bazi nagy szerintema csomagtartba fogom hordani,mert akkor Maja nem tud felállni a tesófellépőre,bár még azt se tudom arra a böszme kocsira jóe a fellépő.

4ik babakocsi kilőve ám,anyukám tegnap hívott hogy van vele egy kis bibi és így már nem biztos hogy megkéne venni,pontosan nem tudtam beazonosítani hogy mi is hiányzik róla,de sikerült a megvételről lebeszélnem :-)

Andi
kicsit jobb ez atrimeszter az elsőtől,de én újabban megen fáradt vagyok estére hulla,és várom a cukor vizsgálatot hogy ne találjanak semmit,aztán lehet kicsit megint lazítani,mármint az aggódásból.Remélem hétvégén kitapétázzák a szobát,ha nem én fogom ha kell a macskával kenem fel a ragsztót.(merthogy apárom egész nap elérhetetlen volt pedig kéne venni ecsetet meg ilyesmit)
és akkor szőnyeg és pakolhatok,úgy várommmm
Vendég

Aludtam fél órát!!! Olllyan jóóó volt!! Most újra élek! Viszont éhes vagyok, pedig megfogadtam, hogy naponta csak háromszor különben ejnyebejnye, erre ma már ez lesz a negyedik és este meg pizzát akarok sütni :twisted:

marek

Sajnos, megint nem győztem elolvasni a lemaradásomat.

Ermoni!
én nem olvastam azt a perverz pasis stotit, hol kellett volna?

A porszívóhoz visszatérve nekem a nagymamám van kiakadva tőle, aztán felvilágosítottam, hogy a fül orr gégészeten még iparibb módszerek vannak. Az egyik barátnőm, hogy elkerüljék a fül orr gégészeten való orrátmosást otthon oldja meg. A csaj vasággyal 45 kg. Fogja a gyereket, lefektetei egyik orrán nyomatja be a sterimart (ezt is érdemes tartani ortthon!), másikon porszívózza a gyereket. Én még addíg sem jutottam, hogy ezt elképzeljem, de ha muszály lenne én is megcsinálnám!

Ha néha végiggondolom a napomat én is eléggé pörgök. Bár ma pont aludtam délután, de valamikor fel kell töltődni. Reggel én is vérszemet kaptam Jutta példáján felbuzdulva, mondom gyümölcsnap, a piacon már csak kóvályogtam, így beáldoztam egy üres kiflit, mire megfőtt az ebéd (tökfőzelék, tojáspörkölttel, gombapöri tarhonyával, ubisalival) én is a rosszullét küszöbén voltam. De nem ettem édességet és nasinak csak meggyet eszem! Jó, hogy így többen ösztönöztök az értelmes kajálásra, mert jó lenne augusztusban nem bálnaként feszíteni a strandon.
Egyébként szerintem a töltött kápit nagyon is jól lehet lighosan elkészíteni, anyukámé baromi finom, mert pulykamellből csinálja.

Valaki segítsen már, hogy kell leredukálni a kép méretét, csináltam végre magamról!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hát igen, fontos, hogy az ember képes legyen elfogadni önmagát...

Tényleg Timi! Az epés, hányásos, savas rosszullétek elmúltak? Nekem az első terhességem idején 20 hetes korban még bőszen megvolt mindaz, amiről múltkor panaszkodtál, nagyon át tudom érezni. Bár mindez még nehezebb lehet gyerkőc és lakásfelújítás mellett (főleg, hogy ahogy olvastam, nem is egyedül éltek, hanem anyósékkal egy házban).

Kép
ebinc

Na hello Csajok!
Mai napom horror volt, szemészeten kezdtem, aztán utaltak tovább Neurológiára, még a végén kederitik, hogy gyagya vagyok, persze azt eddig is tudtam, csak nem hivatalosan. A fél napom ráment....grrrrr :evil:

Én is tobzódom az energiában, pont most mondtam a pasimnak, hogy sose fáradok el mostanában, pedig az első időszakban már 2 órás jövés-menéstől majd megpusztultam. De az okos kismama könyvem szerint ez most igy normális, a könyv szerint is ez a legjobb időszak, úgyhogy csajok, tessék mindenkinek kihasználni! Persze azért nem szabad elfelejteni pihenni sem!

Móni, tényleg aranyos név a Janka...igy van ez, ha csak látsz egy nevet az útónév könyvben, lehet, hogy meg sem akad rajta a szemed a többi között, viszont, ha mástól hallod, akkor már csak azt az egyet hallod önmagában.
Azért nem küldtem privit, mert nem ment el este, aztán reggel korán kellett mennem a dokihoz, be se kapcsoltam a gépet. Mostmár babonából is kihúzom csütörtökig, igy döntöttem.

Andi, bárcsak már feliratkozhatnék a táblázatba, de babonából csütörtökig nem...értsétek meg, amig nincs eredmény, addig nincs előre öröm. Gondolhatjátok milyen nehéz, én még egyetlen gyerekruhát se néztem meg egy üzletben se, pedig hajaj, de nézegetném már!

Jaj, gyerekes anyukák, szülésnél ugye nem kell meztelenül lenni???? Mert az egyik barátnőm azt mondta, hogy neki mindent le kellett vennie a szülésnél. Ugye ez nem igaz? Azóta ez a visszatérő rémálmom :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

és bibiiii, nekünk már nem kell gyümölcsöt venni, mert terem a kertben cseresznye és ribizli, és meggy is lesz nemsokára, bibiiii :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na takarítottam, de azért hagytam holnapra is! :wink:
Annyit dumáltok gyümölcsről, h bevágtam egy nagy halom epret őszibarackkal... És én gyümölcsfüggő vagyok, így azt, h kinek milyen gyümölcs terem a kertben ne írjátok :evil: Nekünk díszkertünk van :cry: És én eddig egy vagyont költöttem már gyümölcsre!
Zsu! Nyugi! Mindenk oké lesz!
Ciripke! Lájtos töltöttkáposzta?! Ne vadíts! Én pulykát sem eszem, mert semmi íze! Meg száraz, meg ilyenek!
Marek! Ugye Te kértél pizzareceptet!
Na jön! Eredeti olasz, mi nagyon szeretjük!
215 ml langyos víz (liszttől függően rakhatsz még hozzá)
3 evőkanál olívaolaj (extraszűz, természetesen :oops: )
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
2 teáskanál szárított, vagy 15 g friss élesztő
450 g finomliszt
Ebből 2db 30 cm-es pizza jön ki! (Lefagyasztható!)
Azért írtam ebben a sorrendben, mert én a kenyérsütővel csináltatom meg a tésztát és ezt a sorrendet szoktam tartani.
A pizzasütőt először egy kis olívaolajjal kenem ki, utána kukoricaliszttel szórom ki!
Na és akkor Andi! Bazsalikomos csokitorta!
225g étcsoki
175g lágy vaj (nem margarin!)
1 csokor bazsalikom (és egy kis fahéj)
4 nagy tojás
100g porcukor
2 evőkanál liszt
100g vagdalt dióféle (dió, mogyoró, mandula)
Csoki+vaj vízfürdőn felolvasztani, hozzáadni a felaprított bazsalikomot és kb. egy teáskanál fahéjat. A tojásokat szétvalasztani, a sárgájába 75g cukrot rakni, felverni. Hozzáadni a lisztet, a dióféléket, a csokis cuccot. Jól elkeverni. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verni, óvatosan a masszához keverni. Ez 2db kb 20 cm kikent-kilisztezett formára elegendő massza! Elsősorban felnőttek és inyencek szeretik!
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?