Új privát üzeneted érkezett!

Roz,

Remélem a fürdőket leszámítva azért jól éreztétek magatokat. Anyukádat sajnálom. Jobbulást neki. B.K.-hoz az Északi térfalra jártok? Honnan tudtátok, hogy szemüveg kell a csajszinak?
Gergő állandóan eltakarja a szemét, ha napon vagyunk, csak napszemüvegben bírja elviselni. Szerinted/tetek elvigyem dokihoz?

Ser,

Az előző kérdésem kicsit neked is céloztam, ha lehet. Úgy rémlik ti is jártok szemészhez.
A virágokat sajnálom, csak száradjon el annál, aki ellopta. :twisted:

Nyhk,

Jó, hogy nem kellett befeküdni. Igazából el sem tudom képzelni, mit csinálnak szegénykékkel, amikor ilyen tubust kapnak. Nem fáj neki? Vérzékenység - most derült ki? mikor vizsgálják? Hol?

Borsika,

kép szerintem szuper :)
Utólag is boldog szülinapot a nagylánynak. közben megérkezett az összes vonalzód.
Szorítok, hogy gyorsan kész legyetek a tubussal. Ezt ilyenkor mennyi időre adják?
Vivi jobban van már?
Ja, és tök jó, hogy a baba elfogadta a tejcsit. :)

Balim,

Milán jobban van? Eszter megúszta, hogy nagyon beteg legyen?
Vitorlázás - csuda jól hangzik.

Nem tudom nálunk mit talál ki a család, hogy keresztül húzzák a számításainkat. Itthon hol lehet motorcsónakkal menni? A férjem csak olyan helyre akar menni, ahol végre élvezkedhet egy kicsit. Már évek óta nem vezetett motorcsónakot.

Nana,

Sajna, nem tudok segíteni. Elég rég nem jutottunk ki külföldre.
Boti szerelmes?? Mesélj csak!! :lol:

geli08

Igen alakul a vonalzó, de még képek nem sikerültek, na de mindegy mára feladom. Állítólag ez majd kb fél év múlva kiesik, bár nekünk fül ügybe nem szokott szerencsénk lenni.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Donoé,

én is kiszúrtam Barbit. Tök, jó, hogy kezd olyan lenni, mint régen.
Katonával igazad van, bár nem ismerem, de állítólag az Ézi is elég szigorú ilyen téren. Refi már sokkal lazább, mint néhány éve volt. Nekem ezek azért nem tűnnek fel mert legtöbb plázacica hozzánk jár suliba és már totál hozzászoktam a fürdőruhás, szinte meztelen, tetkós, piercinges lányokhoz. :roll: :shock: :twisted:
Babakocsis üzit vettem, rájöttem, mert nem aktuális. :)

Lina,

Azért jó, hogy nem negatív élményekkel jötettek el. Milyen volt otthon aludni? Hogy vagytok? :wink:

Dóra,

Tuti a kép. Tényleg elég fiúsnak tűnik. :) Játszótér a jövő héten?

Lili,

Nagyon gondoltam rád tegnap, jó, hogy otthon vagy már és segítség is van. Eredményre mennyit kell várnotok?

Pille,

Orsi jobban van már? Ismerős az érzés, hogy csak folyjon az orra végre vagy köhögjön, ha lázas. Én is mindig ezt érzem, ha Gergő belázasodik. Szörnyű alattomos ez a húgyuti fertőzés. És nem is tudják megmondani, honnan van.

Hajny,

Nagyon édes a banánevő Anna. látom, mindenki jól érezte magát a hétvégén. Tök jó, hogy megint sütizhetsz. REmélem nemsokára a tudásod is gyarapodik e téren. :) :lol:

Erszényes,

Jó utat Nektek! Fényképeket várjuk. :D

Virág? Cukker? Nana? Adrienn? nagyon el vagytok veszeve, mizujs?

geli08

Megyek aludni, bár kissé ideges vagyok. Szorítsatok nekem holnap délben, nagyon. Köszi előre is.

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Geli,

Igen a vérzékenység a műtét előtti vérvételen derült ki. :( Vizsgálták itt a hematológián , de mivel ez nem gyerek hematológia, így Szegeden kötöttünk ki. Elméletileg nem állandó vérzékenység, hanem nagy valószinűséggel egy akut gyulladás miatt van ez az állapot. Így most várunk, és havonta elmegyünk vérvételre, hátha egyszer normális lesz az eredmény és akkor irány az orrmandulaműtét.

Valamit átugrottam? :oops: Miért kell holnap szorítanunk? Majd írd meg, de attól szorítok neked!

Kép

Kép
nyhk

Geli,
majd gondolok rád!!!!
Este moziban voltunk, apa szülinapja volt, de utána nagyon jót aludtam... Végre, ágyban!!!
Most meg rohanok Liliért, aztán megyünk angolra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, hát igazság szerint a Mamiknál sem kéri az alváshoz, igaz még csak 2xaludt éjszaka ott, délután viszont nagyon sokszor,de eszébe sem jutott.Szóval gondolom vhogy csak sikerül, és állítólag a kinderovis dadus nagyon profi, szinte hihetetlen(nekem annak tűnik) de egyszerűen simogatja a hátukat,és hopp elalszanak.....Hanna is megy a nagyszüleivel vasárnap cirkuszba....kíváncsi leszek, meddig bírja( az esküvőről is kijöttünk Vele, a p.hivatalból is és a templomot sem bírta végig, ill. szaladgálni akart :oops: )! Mirvel mi történt, h magánkívül lett???

Geli, nyugi minden okés lesz délben! Szemészet?csak azért mert a Napot nem bírja én nem vinném el, esetleg említsd meg a gyerekorvosnak legközelebb ha úgyis mentek,és Ő rá tud pillantani,h van-e más eltérés, kell-e továbbmenni.

Lina, akkor mostmár minden rendben?

Kép
seriff

Sziasztok :)

Seriff
Hannácska mennyi idő alatt szokta meg a tapaszt ? Adrika megy neki mindennek, és a kezével tapogatózva jár...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, gyakorlatilag egy perc alatt, tiltakozott a feltételnél, de nem volt tapogatózás-de mivel Adrinál más a helyzet-nem tudom....Ne haragudj!

Kép
seriff

seriff
már rájöttem hogy én voltam a hülye mivel a bal szeme a rosszabb azt kellett volna előszőr ragsztani egy "jó 2 szemmel könyebb megtanuni, hogy csak egy szemmel közlekedik .. na most ezt jól leirtam de biztos érted :D Adrika abszolut nem tiltakozott sőőőt Ő kérte reggel :) van a dobozban matrica rá ragasztottuk a tapasz tetejére és most nézi magát a hogy milyen szép :D

többieknek is irok ám majd csak most rohanok munkaügyi kp. bőrgyógyászat, méterárú... meg megprobálom anyukám hátha kicsit bevállalná a gyerköcöket...

Kép

Kép

Kép
roz23

értem,persze, ezt akartam írni, csak nem tudtam melyik szeme a rosszabb, de gondoltam, h most azzal kéne látnia

Kép
seriff

Sziasztok!

Geli
szorítok ám én is neked

Lili
jó hogy túl vagy rajta,elárulod majd nekünk a nemét?Tudni szeretnéd?

Timci
mire hazajövünk remélem meglesz a baba!

Borsika
tökre supi a fotó,írigy vaok hogy táncolsz,nekem egyenlöre nem fér be az idömbe.
Jók lesznek azok a vonalzók hamarosan.

Erszényes
keddet bevállalom,és jó utat!

Most megyek Annával Bácsalmásra anyuhoz,segítek neki leszedni a cseresznyét.Nekem ilyen a pihi. :lol: :lol: Rigó leszek egy pár napot.
Jó hétvégét mindenkinek!

Jövöhéten összehozhatnánk egy arborétumot.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes-ok,rendben te tudod,ha sikerül bejönnöd,tudod,h.szivesen látlak! :wink: Akkor ezek szerint a kocsit meg se néztétek...nem baj,meg is haragudtam... :roll: :lol:

Borsi-ez már döfi!Jó dögös ez a kép,nem csajok?Nekem bejön. :wink: GRATULA a vonalzodhoz,látod?Mégiscsak sikerült!De mi a hézag azzal a 2 11 éves lánnyal?Nem létezik,h.mind2 11 éves,hacsak nem ikerek,de nem úgy nezem... :roll: Jövő héten,hogy dolgozol?Hátha akkorra meggondolja magát... :roll:

Geli-a doki szerint el van számolva a menet.Mert nem mindig időben jött meg nekem a menszesz... :oops:
A jövő héten remélem csak neglesz már.Nem birok magammal :lol: Nagyon kiváncsi vagyok már rá.És mindenki. 8)
Meg megvizsgált és azt mondta,nincs semennyire se kitágulva améhszájam,nem úgy tünik,h.ki szeretne jönni.Dehát mondom neki,voltak fájások,meg vannak is.
:roll:
Mégse.Ez a gyerek a bolondját járatja velem... :lol:
Annyira boldog voltam,h.hazajöhettem.Szerinte semmi értelme befeküdnöm,de ha akarok,azt mondta lehet... :shock: Én erre "Isten ments HAZA akarok menni." :lol:
Hát ennyi volt.Szombaton ujra NST.Már a 12x dik.Nagyon unom.

Puszi nektek!Kellemes hétvégét!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni-de jó neked!eszel jó sok cseresznyét,hmmmm....nyámi nyámi.nem hinném,h.mire hazajösz meglesz,nem ugy néz ki a menet... :lol: De adja Isten,igazad legyen,én lennék a legboldogabb. 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszi lányok, én is örülök, h. túl vagyok rajta. :)

Borsika, tök jó ez a kép. :) A hastánc még fogyaszt is. :D

Timci, nem semmi..... már én is unnám ezt az örökös nst-zést..... de hamarosan! :)

Hajni, jó "pihit". :) Mi is sok sok cserit ettünk, apósom hozott hazait. :)

Az eredményt a dokim jövő hétre megtudja. AZt ígérte legalábbis, h. addigra ős meg fogja tudni. A nemét is megnézettük, így ez tuti lesz. :) De azt nagyon remélem, h. minden rendben van.

Lina, jó, h. már itthon vagytok! :) És máris angol? Ügyesek vagytok!
birolili

Borsika!

Nagyon ügyi vagy!!!Látom már avatarod is van!

Geli!

Tényleg örülök nagyon,hogy Barbi kezd javulni:-))

Kazi!

De aranyos vagy,hogy rögtön kiszúrtad Barbit:-))Nálunk fal mellé van állítva ez az édes kis asztalka.Ha bent vagyok a nappaliban,akkor állítom fel,de pisilni sem lehet kimenni,mert rögtön fent van.Nálunk meg nincs udvar,azt kifelejtették az építésnél :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést Orsi ügyben. Mint kiderült nem a gyógyszertől lett pöttyös, hanem egy vírustól, ami magas lázzal jár, ha lemegy a láz, jönnek a pöttyök. Ez a három napos láz, nem? Szóval nem kell gyógyszer, meg már kutya baja.

Lina, örülök,hogy otthon vagytok végre!

Erszényes, nagyon jó utat nektek!

Roz, nem hazudtolod meg önmagad! :) Rohansz, rohansz, rohansz....
Adri szeme :( Szemüveg is kell, vagy csak ragasztgatni?

Borsika, jó a kép, bár én előbb láttam meg rajta Donoé Barbiját, mint téged. :oops:

Timici, pihizz még egy kicsit, használd ki az utolsó napokat. Nem csodálom, hogy unod az NST-ket. MÉg gombócból is sok. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

SZIASZTOK!!!

Aki hiányolt nagyon köszi! :D aranyosak vagytok! :D

Sok minden közbe jött...nem jutottam ide :(

Most sincs időm, nem soká indulunk Botival az oviba, ahol "kerti party" lesz :D .

Timcinek nagyon szorítok!!!!!!! :D :D :D 12Nst... :shock:

Ser
Olyan aranyos vagy hogy írtál mailt, :) Montenegro is egyelőre halasztva...olvastam, hallottam róla sok rosszat...2 kicsi gyerekkel nem merem bevállalni, majd ha nagyobbak lesznek.

Hirtelen ötlettől vezérleve jövőhét végén elmegyünk egy picit az olasz Adriára pihizni. (bár nagyon nem a mi világunk ez az É-olasz tengerpart, de a gyerekeinknek a legmegfelelőbb :) )
Végülis sikerült találnunk egy édes kis várost, ami közel van, ([size=12]de nem Bibione és Jesolo feeling) [/size]színes házak, kevesebb ember,....TALÁN ...

Erszényes
TI HOVÁ MENTEK PONTOSAN????
Nappal vagy éjjel? és végig Ausztrián át?

Hajny
Nagyon jó hétvégét, sok pihit. :D

ennyire futotta :( :( remélem most már több időm lesz

KépKép
KépKép
nana09

Nana, jó szórakozást a kerti party-n! Hová mentek?Ne csinálj lyukat az oldalamba! :wink:

Kép
seriff

Pille,
igen, már jó otthon lenni, csak most meg a férjem tiszta nátha lett mára, Lilit óvni kell a felső légúti megbetegedésektől, mert az is kaput nyithat a hugyúti kiújulásához (vagy valami ilyesmit mondtak). Szóval lehet, hogy költözünk anyuhoz, nehogy elkapja.
Na meg a másik, hogy rossz ránézni a lakásra, két hete nem voltunk itthon, elég kapkodva indultunk a kórházba, minden szanaszét, a ruháink még táskában, mosni kellene, takarítani, és azt sem tudom, hol álljak neki. Az ágyneműt már lecseréltem, idáig jutottam :D

Lili,
már három angol pótóránk összejött, úgyhogy gyorsan le kell járni, mert elvileg júliusig tart a tanfolyam. Lili már olyan ügyi, reggel meg is szivatta a nagyszüleit, angolul végigmondta az összes testrészét, ők meg persze semmit nem értettek belőle. Amúgy lemaradtam, miért volt szükség végül is a szúrásra? Utoljára ott tartottál, hogy talán a vérvételtől függ, hogy kell-e?

Seriff,
reméljük, hogy most már minden ok, itthon sem kell Lilinek gyógyszert szednie. Azért a babaúszást hanyagoljuk egy kicsit még :D Tényleg, Hannát már szoktatod az oviba?

Borsika,
hát csak sikerült az a vonalzó? Tubusbetétel?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mindenkinek köszi a jókinvánságokat az útra! :) a legfontosabb h Janának jó legyen mert nekem akkor szupi lesz!!!

Timci: már tuti nem találkozunk csak az utam után, még annyi dolgunk van, de kívánok neked nagyon gyors, csodás szülést és egy sms-t mindenképp szeretnék ha elkezdődött a szülés, meg persze ha megszületett Atticy!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Úgy döntöttem h olaszból hozok neki vmi egyedi ajándékot... :wink: :lol: csak bújjon már ki!!!
A babakocsit nem néztük meg, mert Janának kell az 5 pontos öv, meg naptető stb. de nekem nagyon jólesett h akkor eszedbe jutottam! :lol:

Pille: örülök, hogy Orsi jól van, érdekes ez a 3 napos láz, Janának még nem volt de remélem nem is lesz... :roll:

hajny: jó cseresznyézést nektek, egyél helyettem is! :wink: :lol:

thymi: még egyszer örök hálám neked , ha hazajöttem meghálálom!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Nana: Mi Jesoloba megyünk, oda visszajárók vagyunk. Én nagyon szeretek ott lenni és Janának is szuper lesz mert ott van homok meg pancsi neki meg az a menő mostanában.. :lol: Mi meg apával szeretjük azt a hosszú bevásárló utcát, nézelődni, enni-inni stb..
Apartmanban leszünk, 1 hétig, ma éjjel olyan hajnal 1 körül indulunk, hogy Jana úgy az út 2/3-át átaludja. Ha minden igaz holnap délben ott leszünk...
Ti hova mentek pontosan? Nem voltatok még Olaszországban?

KépKép
erszényes

Nana: Ausztrián át megyünk persze, végig a pályán...

KépKép
erszényes

thymi: neked meg ígértem egy képet! :wink: :lol: Kép

KépKép
erszényes

vagyis kettőt... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép alvás helyett közös hiszti...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Kaptam egy iwiw meghívót, ha kell valamelyőtöknek, szívesen odaadom!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff
mostmár mindne ok. megszokta mondjuk jobban kapaszkodik jobban figyel mint szokottde ez nem is nagy baj, mert Ő egyébként is elég sete-suta... :lol: :? amibe lehet elesik vagy amiről lehet leesik ... Most rákérdeztem azért apósomra is a kíváncsiság kedvéért, hogy neki melyik szeme a rosszabb neki is a bal, meg Tibornak is balt kellett volna anno ragsztani de Ő leszaggata mindig ... ennyire öröklödne ez a szem vagy csak vééletlen ?!

erszényes
nagyon klassz a babakocsitok, ez a "hisztizős" kép :D csúúúúcs gondolom nektek, már nem volt ilyen csúcs :) Vigyázzatok nagyon az uton, érezzétek jól magatokat, fotókat várjuk :)

pille
Örülök, hogy Orsi jobban van :) Hát igen nincs megállás ... még el sem kezdtem becsomagolni hétfőre , holnap anyunak segítek főzni sütni, mert szülinapját ünnepeljük , vasárnap meg megakarom nézni az uszodát, mert indul uszótábor Kob. Kamillája megy és arra gondoltam Nikit is vihetnénk csak azért pontossan utánna szertnék járni Én kb 10 éve nem voltam itt az usziba nem tudom milyen meg az oktatót is szertném megnézni munka közben meg úgy egyáltalán, hogy szimpi e :) Most este meg még tennem kell egy kört valahol auchan vagy tesco ... még nem tudom, bár most semmi kedvem ...

nana
szerintem Olaszország is szép lehet :) Nem szeretitek a nyüzsit ? Az utazás miatt szerintem Én sem vállalná be Montenegrót nagyon hosszú gyerköcökkel ..

donoé
Én ennyire béna lennék vagy figyelmetlen .... nem látom Barbit.... :(

kazi
most konkrétan a Te frizurádra gondoltam :) Nagyon tetszik :) Te csinálod magadnak vagy a fodrász is, fodrászhoz jár :lol: :wink:

lina
De jó, hogy itthon vagytok :) Apátoknak jobbulást reméljük nem kapja el Lilike :)

lili
ne aggódj minden rendden lesz :) várjuk ám majd a híreket :)

nyhk
rabdit nagyon várom :) hétfőn indulunk reggel a 7óra párperckor indul a vonat
Remélem csak Péntekig maradunk, és 7végére jöhetünk haza...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
hát én is remélem. Ti meg ugye jövő héten mentek Szegedre?

Lányok,
ezt el kell mondanom: képzeljétek, Lili ebédelt (hát istenem, most ébredt fel :D ), ült az etetőszékben, egyszer csak szólt, hogy pisi. Siettünk a bilihez, pelusban nem volt semmi, hanem minden szépen belement a bilibe. Eddig akkor szólt, ha már elkészült a pelusban a termés, de most előtte. Olyan büszke vagyok...és még nincs másfél éves!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm képpel kapcsolatos hozzászólásokat, meg szorítást a tubushoz!

Na túl vagyunk rajta, itthon is vagyunk.A délelőtt hosszú volt, 8-ra mentünk, de az ottani altatóorvos szabin és amásik kórházból egy másik, fél 10-re, mi 3.-ak voltunk, 10-ko megkapta a dormicumot, 11:15-re került rá a sor addigra kiment a hatása, kicsit sírva ment be a műtőbe, fél után nemsokkal kint is volt szépen aludt egy órát, felébredt sírt egy kicsit hogy fáj a füle, de ez nem sokáig tartott. Szóval jól vagyunk, jó volt mert bevihette a kedves pülss állatkáját a műtőbe ( a fülest) volt egy biztos pont vele bent. Most itthon mondta már hogy fáj a füle, de szerintem ez bele fér.

Ja hastánc a kép egész tüthető de megnéztem magam a videón az katasztrófa tiszta depi lettem tőle, mától semmi zaba nagyon gáz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok,

Itt vagyok. Szóval Nyhk, nem ugrottál át semmit, csak néhányan szemfülesek voltak kisbetűs része, illetve másik topikban, vagy vmi miatt pü-ben szóba került a baba téma.
ma voltam uh-on. 7+1hetesek vagyunk, minden rendben a baba 12 mm jelenleg és erősen dobog a szívecskéje. :D :D :D :D :D
Ehhez kértem, hogy szorítsatok, vmiért nagyon féltem. :oops:

Ha lesz időm, még jövök. Szép napot!

geli08

Geli, gratulálok!!!!!!!!!!!! :) :) De jó! :) Nagyon örülök Nektek! :)

Lina, azért kellett a szúrás, mert nem nyugodtam meg a negatív véreredmény után sem. Tudod, vagyis nem tudom, h. emlékszel-e még rá, de nálunk van genetikai öröklődés a családban. És ezért is csináltatttam meg. Inkább szűrjünk ki mindent.... beszéltem 2dokival is, mindegyik azt mondta, h. ez így nem egészen jó, menjek erre a vizsgálatra. Ezért is döntöttem így. Annyit agyaltam rajta, hoyg mi lenne a jó.....de így döntöttem. És most sokkal nyugodtabb vagyok. Hát még jövő héttől, ha megtudjuk az eredményt! :) .....
Gratulálok Lilihez! Nagyon ügyes! :) Az angol miatt is, és a bili miatt is. Zsófit nem izgatja a dolog...majd fogja. :)
birolili

Lili,
értem. Igen, emlékszem, hogy Zsófival is anno mentetek valami vizsgálatra. Biztos nem lesz semmi gond! És legalább a nemét is tudni fogjátok, már csak egy hét!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Timci

A jővőhéten szerda csütörtök éjszaka dolgozok, meg most vasárnap délelőtt.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Geli, nagy-nagy gratula nektek!! :D Jönnek sorban a testvérkék. :lol:

Roz, kíváncsi vagyok, mire jutsz az uszival kapcsolatban. Én is vinném már Flórát, annyi idősen már tudtam úszni, amennyi most ő. Sztem nagyon fontos. Erika, Ildi néni féle hírdetés? (Mindkettő volt edzőm)

Lina, nagyon ügyi lányod van!! Szlávának jobbulást!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Lili, biztos minden rendben lesz, ne aggodj!

Geli, gratulalok! :D
Ha nem lesz hoseg, akkor barmikor jatszoterezhetunk! Kiveve hetfo, megyek AFP-re. :wink:

Erszenyes, jo utat, erezzetek jol magatokat es szep barnan gyertek vissza! :D

Borsika, tudtam am, hogy a nagylanyod! :wink: Epp ezert irtam, akar a novere is lehetnel... :D Krisztikenek jobbulast! Remelem gyorsan elmulik a fajdalom!

Lina, de jo hogy otthon vagytok! Lilike nagyon ugyes kislany! :D

Timcike, de jo hogy nem kell befekudnod! Kicsi fiad tenyleg nem igyekszik kifele, de gyerek meg bent nem maradt! :wink:

Roz, ha addig nem irok, jo utat! (Kicsit le vagyok maradva, hogy hova is mentek... :oops: :roll: )

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja es jok a nyaralos kepek is!!!! ( Kazi, Don)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille, Roz,
enyém fiúk is mennek úszótáborba. Marci már tavaly is volt, Milán idén megy először (mi a G.P.-hez megyünk). Erikás volt nekem is az edzőm! Bár Te biztos pár évfolyammal lejjebb jártál :oops: .

Borsika,
de jó, hogy túl vagytok rajta!

Lili,
biztos minden rendben lesz. És nagyon rendes a dokid, hogy a jövő hétre kideríti. Én két hét múlva tudtam meg az eredményt, sosem felejtem el, mikor közölték, hogy kislány :lol: .

Nana,
biztos klassz lesz az út!

Ser,
milyen volt a vemdégeskedés? Eszti azóta is mondja: "Hannya, pá, pá" :lol:

Geli,
akkor most már nyilvános? Még egyszer óriási gratula Nektek!

Lina,
örülök, hogy rendben van Lili! És milyen ügyes, hihetetlen... Azt nem igazán értem, hogy miért nem kell már itthon gyógyszert szednetek, dehát a dokik biztos tudják. Helyeztek kilátásba valamiféle további vizsgálatot?

Roz,
kitartás Nektek a kórházba! Most is hárman mentek? Anyukád :(.

Erszényes,
nagyon édes a kép! Jó utat nektek!

Kazi, Pille, Hajni,
nagyon klasszak a nyaralós képek.
balim

Sziasztok!!!

Geli:
GRATULÁLOK!!!!!
Család mit szólt?Apa?

Ser:
Akkor biztos minden rendben lessz,meg amúgy is okos nagylány már Hannamanna,lehet vele beszélni :D

Lina:
Nagyon ügyi Lili! :wink:

Roz:
Én is fodrászhoz járok :D ,de azért egy szárításért,fru-fru vágásért nem kell a szomszédba szaladnom!
Örülök,hogy Adri jól viseli a tapaszt!Meddig kell használni?Teljes gyógyulást ígérnek ilyenkor?Hogy derült ki,hogy rossz a szeme?
kazi

Geli,

Szívből gratula! Ez nagyon jó hír! Sorba jönnek a babák! Ez olyan jó!

Lina,
Kicsi lányod nagyon ügyes! Vagy már nem is olyan kicsi? :)

Borsika,
Örülök, hogy kis zökkenőkkel, de túl vagytok a tubusbeültetésen!

Roz,
Addig már úgysem beszélünk (mostanában sohasem vagyunk egyszerre a skype-on, vagy már nem is szoktál felmenni rá? ) Szóval jó utat, meg használjátok ki a délutánokat és élvezzétek Szegedet! Majd ha hazajöttök, és túl vagy a pakoláson, mosáson, takarításon és sorolhatnám még min, majd talizunk!

Kép

Kép
nyhk

Geli
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!! :D :D :D

Roz
Bizti félreérthető voltam...szerintem is gyönyörű lehet Olaszország (még nem voltam) csak minket Bibione és hasonló helyek nem vonzzanak, :roll:
Caorle-ba megyünk pont Jesolo és Bibione között van. :) csak van történelme és ezáltal számomra hangulata :) nem egy pár évtizede "telepített" turistaparadicsom mint Bibione.
Alapjában véve semmi bajom a nyüzsivel, de a nyaralásaink alatt sokkal jobban vágyom a nyugalomra, egy kis IGAZI mediterán hangulatra...és hát valóban engem Jesolo és Bibione "fő utcája" egyátalán nem vonz, sőt! :oops: :roll: (Siófokot sem szeretem)... valószínűleg korral jár. 16 évesen még éltem-haltam Siófokért :D

Erszényes
Jesolo először nálunk is szóbajött, aztán a disco-k stb. miatt mást kerestünk. :)
Ti még fiatalok vagytok :D :wink:
Mi is éjjel fogunk menni és mi is pont a homok!!! :D miatt választottuk (illetve a közelség miatt) ezt a részt.
NAGYON-NAGYON JÓ UTAT NEKTEK!!! vIGYÁZZATOK magatokra és Janára. :D Bizti nagyon jó lesz! Szorítok nektek hogy jó idő legyen. :D

KépKép
KépKép
nana09

Geli
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!! :D :D :D

Roz
Bizti félreérthető voltam...szerintem is gyönyörű lehet Olaszország (még nem voltam) csak minket Bibione és hasonló helyek nem vonzzanak, :roll:
Caorle-ba megyünk pont Jesolo és Bibione között van. :) csak van történelme és ezáltal számomra hangulata :) nem egy pár évtizede "telepített" turistaparadicsom mint Bibione.
Alapjában véve semmi bajom a nyüzsivel, de a nyaralásaink alatt sokkal jobban vágyom a nyugalomra, egy kis IGAZI mediterán hangulatra...és hát valóban engem Jesolo és Bibione "fő utcája" egyátalán nem vonz, sőt! :oops: :roll: (Siófokot sem szeretem)... valószínűleg korral jár. 16 évesen még éltem-haltam Siófokért :D

Erszényes
Jesolo először nálunk is szóbajött, aztán a disco-k stb. miatt mást kerestünk. :)
Ti még fiatalok vagytok :D :wink:
Mi is éjjel fogunk menni és mi is pont a homok!!! :D miatt választottuk (illetve a közelség miatt) ezt a részt.
NAGYON-NAGYON JÓ UTAT NEKTEK!!! vIGYÁZZATOK magatokra és Janára. :D Bizti nagyon jó lesz! Szorítok nektek hogy jó idő legyen. :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Mire megkérdezném,kivel mi van,látom is a válaszokat! :lol:

Borsika!

Nagyon örülök,hogy túl vagytok rajta,gondoltam Rátok sokat!!!

Geli!

Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! :D

Nyhk!

Klassz az új avatarod,s Petra képe a vonalzón :D

Erszényes!

Pont ilyen kocsink van,csak piros-sötétkék.Nagyon jó utat Nektek,s kellemes kikapcsolódást! :D

Roz!

Ahol az első sorban ülnek a lányok,pont a dátumozás van Barbi lábánál.Hullámos a haja.Bizti látod már így :lol: Jól vagytok egyébként?

Dóra!

Én nem tettem fel nyaralós képet :lol: Egyszerű oknál fogva :lol: Nálunk idén is elmarad,mint minden évben :cry: :cry: :cry:
Vendég

Geli,

nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!
balim

Sziasztok :)

Geli
Nagggyon nagyon gratulálok :) És nagyon sok boldog névnapot :)
Adrinak mindig beszaldt a szeme de nagyon csúnyán, meg járnunk is kellett szemészetre, mert Ő anno inkubátorban és oxigént kapott és ilyenkor mindig ráirják a záróra, hogy járni kell szemészetre.

Nana
Értem mire gondololsz :) Én is inkább csendes környéken szeretek piheni.

dononé
Én tiszta hülye vagyok :D :D :oops: Barbit néztem az ismerősünknek :D Borsikától kérdeztem is, hogy hogy hívják a kiscsajt :) de akkor elbeszéltünk egymás mellett.

Pille
Nem tudom pontossan ki a tanfolyam vezető :oops: mondta ám Helga, de elfelejtetem a nevét az tudom, hogy pasi meg, hogy a sógorom kisfia is hozzá járt tavaj(talán Péter ). Én sajnos nem tudok uszni minket még a drasztikus vízbedobásos módszerrel tanítottak úszni, még általános iskolába azóta írtózom a víztől lehet, hogy nekem is csak egy tanfolyam kellene de most öreg fejjel vágjak bele :lol:

dora
Köszi :) Szegedre megyünk még 1 hétre Ákival Nikivel az allegia vizsgálat miatt.

nyhk
nem sokat vagyok a skypon néha bekukantok de ennyi ...lefixálunk mostmár egy időpontot :)

bea
nem tudom, hogy olvasod e nagyon szorítok nektek kitartás :) vigyázzatok magatokra. Lakás-ház hogy áll mikro költöztök ?

Kazi
Most 2 hónap múlva mond majd valamita doki, nem tudom meddig kell majd használni. Levenni a tapaszt már nem volt olyan egyszerű mint feltenni ... :roll:

Seriff
tegnap rákérdeztem apósomra - 9 és -10 es volt lencséje páréve megműtötték azóta kicsit jobb neki.

borsika
1 hónapja mikor votunk a bálon vettem egy gatyót, tegnap felvettem és ahogy álltam leesett rólam, nagyon örültem neki de közben készültek fotók pár napja rólunk, és olyan elkeserítően nézek ki és ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nézhettem ki a bálon ott is készült videó már előre utálom, hogy hozni fogják meg, hogy egyáltalán más is látja majd rajtam kívül ... :? :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Geli,
nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Balim,
nekünk azért nem kell gyógyszert szedni, mert gyakorlatilag Lili már két hónapja kapja, csak az elsővel ugye nem voltunk kórházban. Már itthon kapott kétfélét, aztán a gyakorlatilag már tünetmentes (vérképe is jó volt) megkezelték még egy hét vénással, és mivel még összeszedte ezt a pseudomonast (igaz kis csíraszámban, nem volt vészes), még kapott 6 másmilyen szurit is. Ennyitől már ki kellett pusztulni.
Július 5-én megyünk kontrollra, majd ott döntenek további vizsgálatokról, valami DMSA és RMCU van a záróján.

Seriff,
akartam már kérdezni tőled, mit jelent a sinusitis maxillaris?
Lili záróján a diagnózisban négy féle dolog szerepel, háromat értek, ezt nem, és a dokitól is elfelejtettem megkérdezni.

Nyhk,
hát már tényleg nem olyan kicsi (vagyis méretre igen, de egyre okosabb). Pont tegnap gondoltam rá, hogy már olyan régen tettem fel képet Liliről

Ez majdnem egy hónapos
Kép

Ezt meg most csináltam gyorsan

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
értem. Ez az MCU nekünk is volt, ez a hólyagfeltöltéses vizsgálat, azt nézik van-e reflux a hólyagból a vesék felé. Nagyon édes Lili a képeken, és mlyen barna. Igazi nagylány lett ő is. Szerintem azért az uszit hanyagoljátok, amíg a vizsgálatok lemennek. Én is kérdeztem a dokit, hogy ilyen előzményekkel mit szabad és ő csak a természetes vizeket javasolta, bár én még ettől is félek egy kicsit...

Roz,
mi is Péterhez járunk már évek óta, csak ajánlani tudom, de tényleg!
balim

Lina,
megnéztem, ez az arcüreggyulladás, amit kérdeztél Sertől :wink: .
balim

Lányok Timci a szülöszobán van, még nem tudok semmi pontosat csak Atti hívott hogy bemenetek mert reggel óta vannak fájásai orvos akkor vizságlat ha tudok többet írok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Nana,
Botinak nagyon boldog első szülinapot!

Timci,
hajrá! Lehet, hogy pont egy év lesz Boti és Attila között? :wink:
balim

Csak annyit tudok még hogy rendszertelen fájásai vannak!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Vaklárma nem szül még, lehelyezik egyenlőre osztályra!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?