Seriff
mostmár mindne ok. megszokta mondjuk jobban kapaszkodik jobban figyel mint szokottde ez nem is nagy baj, mert Ő egyébként is elég sete-suta...
amibe lehet elesik vagy amiről lehet leesik ... Most rákérdeztem azért apósomra is a kíváncsiság kedvéért, hogy neki melyik szeme a rosszabb neki is a bal, meg Tibornak is balt kellett volna anno ragsztani de Ő leszaggata mindig ... ennyire öröklödne ez a szem vagy csak vééletlen ?!
erszényes
nagyon klassz a babakocsitok, ez a "hisztizős" kép
csúúúúcs gondolom nektek, már nem volt ilyen csúcs
Vigyázzatok nagyon az uton, érezzétek jól magatokat, fotókat várjuk
pille
Örülök, hogy Orsi jobban van
Hát igen nincs megállás ... még el sem kezdtem becsomagolni hétfőre , holnap anyunak segítek főzni sütni, mert szülinapját ünnepeljük , vasárnap meg megakarom nézni az uszodát, mert indul uszótábor Kob. Kamillája megy és arra gondoltam Nikit is vihetnénk csak azért pontossan utánna szertnék járni Én kb 10 éve nem voltam itt az usziba nem tudom milyen meg az oktatót is szertném megnézni munka közben meg úgy egyáltalán, hogy szimpi e
Most este meg még tennem kell egy kört valahol auchan vagy tesco ... még nem tudom, bár most semmi kedvem ...
nana
szerintem Olaszország is szép lehet
Nem szeretitek a nyüzsit ? Az utazás miatt szerintem Én sem vállalná be Montenegrót nagyon hosszú gyerköcökkel ..
donoé
Én ennyire béna lennék vagy figyelmetlen .... nem látom Barbit....
kazi
most konkrétan a Te frizurádra gondoltam
Nagyon tetszik
Te csinálod magadnak vagy a fodrász is, fodrászhoz jár
lina
De jó, hogy itthon vagytok
Apátoknak jobbulást reméljük nem kapja el Lilike
lili
ne aggódj minden rendden lesz
várjuk ám majd a híreket
nyhk
rabdit nagyon várom
hétfőn indulunk reggel a 7óra párperckor indul a vonat
Remélem csak Péntekig maradunk, és 7végére jöhetünk haza...