Új privát üzeneted érkezett!

Azért írigyellek Ildi,hogy már túl vagy rajta és magadhoz ölelheted Petikét :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok! :D

Először is...

ILDI

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!
NAGYON SZÉP KISFIAD VAN!!!

Mi tegnap este 8-kor érkeztünk haza Kehidáról. Nagyon jól éreztük magunkat. Timi feltünően jól bírta az utat, talán ő bírta a legjobban.
Jókat ettünk, fürödtünk megnéztük a Balcsit. Este jó nagyokat aludtunk. Röviden tömören ennyi mert már majd leragad a szemem de még csak most végeztem a vasalással és a borsó fejtéssel.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Várjuk a képeket, amint kipihented magad!! ;)
szilbee

Cleo!
Elküldtem a story-t pü-ben.
szilbee

Szilbee: Nem javasoltam Erdődit, csak azt mondtam, amit sok felől hallottam, hogy UH-n jó. Én sem mennék hozzá más témában.

Mosonyi papa várójában találkoztam egy lánnyal, akinek majdnem gyógykaparást csinált, mert a babának 6 hetesen nem volt szívhang. Aztán a beav. előtt persze volt egy utolsó UH, és volt szívhang....Úgyhogy Mosonyinak lett egy új kismamája...Oké, most saját magam cáfoltam meg, de ez van...Sok dokiról lehet jókat és rosszakat is hallani.

Egyébként pedig annak idején, amikor dokit választottam, végigolvastam minden szolnoki fórumot és meglepve tapasztaltam, hogy olyan orvosokról zengenek dicshimnuszokat, akiről nekem nagyon-nagyon rossz tapasztalatom van, ráadásul kórházi.....Ez van. Kinek bejön, kinek nem.

Ildi: Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok...Bár már én is ott tartanék, hogy a dokimnak köszönöm meg a munkáját... :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Hát igen, olyankor én is csak nagyokat hallgattam, mert éppen akkor volt kismami, aki nála szült (Erdődinél) és nem akartam bajt csinálni vele, hogy elmondom a személyes tapasztalatomat vele kapcsolatban. Hiába nem egyszerű az orvosválasztás, pláne az első terhességnél. Én is kénytelen voltam az ismerőseim tapasztalataira hallgatni, de nem bántam meg a dolgot... most már kétszeresen, mert Mosonyinak köszönhetem, hogy a nővérem még él...
szilbee

Szilvee: Küldök privit! :wink:

jaimee

Szibee: SZólj, ha átment az üzim, mert nálam nem jelzi, hogy elment volna.... :shock: :shock:

jaimee

Átjött! :) Amíg a másik fél el nem olvassa az üzit, a kimenő fiókba kerül. Amint megnézni, átkerül az elküldöttbe.

Én is írtam választ!
szilbee

Szilbee: Ja, oké. Amatőr vagyok. :oops: :lol:

jaimee

Most indulunk nst-re :D

Kép

Kép
katlina

Várjuk a fejleményeket!

No én meg lépek játszani! :lol:
szilbee

Szia Ildi!

Jó babázást kívánok neked,és majd ha lesz időd írj le mindent!Sok-sok puszi nektek!

Katlina!
Nemsokára te is magadhoz ölelheted Robikát,tudom ez a vége már nagyon nyűgös tud lenni,de KITARTÁS!!!!
Vendég

Na megjöttünk!
Most a babafalvás mércém szerinti héten vagyok,amúgy minden ok

Kép

Kép
katlina

Csak gyorsan:

Imike és Ancsika is nagyon örült Petikének. Imike állandóan puszilgatja a fejét, és simogatja az arcát. A kórházi bentlétünk alatt Imike nagyon jól elvolt Apával, csak az első napon láttam, hogy egy kicsit haragszik rám, mert nem foglalkozott velem.
Este már én meséltem neki.

Most egymás mellet fekszenek, olyan aranyosak.
Az éjszakánk elég türhető volt, sokat szopizott petike.

Katlina, nemsokára te is a kerjaidban tarthatod a kisfiadat. Mennyei érzés!

Lépek mert kevés az időm, de majd írok ígérem részletesen leírom a szülésemet.

Sok pusza mindenkinek, a pocakosoknak jó pocaksimogatást kívánok, amit én már nem tehetek meg.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Hú, megőrjített ma a Babanet :twisted: Alig akart letöltődni...

Ildi, örülök, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben! Babázz csak, aztán ha van egy kis szuszanásnyi időd, jelentkezz!

Katlina, akkor itt már minden pillanatban jöhet a Picur! Jaj, de izgi! Szolnokon fogsz szülni?

Szilbee, ha nem vagyok indiszkrét, én is szívesen fogadnám azt a bizonyos történetet. Én is nála szültem, kíváncsi vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Még mindíg egyben,pedig tegnap éjjszaka hatalmas vihar volt azt hittem beindít valamit :D ,de nem :cry:

Csongianya!
Igen szolnokon szülök, georgevics az orvosom és most találkoztam egy nagyon aranyos szülésznővel akit azt hiszem Tóth Máriának hívnak de még utána járok

Kép

Kép
katlina

Itt is vizes minden, de én úgy tűnik átaludtam a zuhit... :shock: Pedig úgy szeretem az eső hangját. :)

Katlina!
Hamarosam neked is ott lesz a karodban a pici fiad! :D
szilbee

Szilbee: Most olvasom, holnap UH? :D

jaimee

Igen! :D Már nagyon várom! Te nem akarsz a hétfő helyett holnap jönni inkáb??
szilbee

Szilbee: Gondolkodtam rajta, de az Uramnak nem jó a péntek semmiképpen... :( Egyébként a doki mondta a 4-e hétfőt, ami kedvemre való, mert a múltkor is hétfőn mentem és fél 7-kor nem volt SENKI! :shock: Igaz, 7-kor el is ment valahová.

jaimee

Akkor várjuk holnap a fejleményeket kismamik :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok! :D

Egy gyors élménybeszámoló a pünkösdi hétvégéről.
Pénteken délután indultunk, Timi 2 órát aludt az autóban mikor felébredt már a Balatonnál jártunk. Összesen 2x álltunk meg fél 7-re már Kehidán is voltunk.
Az apartman tök szép volt, felszerelt konyha, étkező,nappali, hálószoba, zuhanyzó és wc. Igaz szerintem nem volt több 40nm-nél de nem is azért mentünk, hogy bent kuksoljunk.
Mellettünk volt egy nagyon szupi étterem (Vándorbab a neve) Oda jártunk enni. Volt sok etetőszék is a gyerkőcöknek és egy nagy láda játék. Szóval nem lehetett unatkozni.
Szombaton sétáltunk a faluban, délután a strandra mentünk. A fedett élményfürdőben voltunk, hát tényleg élmény volt. :D A kicsiknek még külön baba-mama szoba is volt ahol lehetett „szárazon” játszani. Timi megtanult a csúszdára egyedül felmászni és lecsúszni. :D
Vasárnap elmentünk megnézni a Balatont. Györökön voltunk a hajókikötőnél, a vízparton borzalmasan fújt a szél az egyik nagy hullám le is csapott minket. 8) Badacsonyban sétáltunk majd megebédeltünk. Délután ismét strandoltunk este pedig táncoltunk ugyanis utcabál volt. Hétfőn délelőtt fürödtünk. Ebéd után indultunk vissza.
Timi reggelente 7-kor ébredt hamarabb mint ahogy itthon szokott. Szerencsére azóta helyreállt a rend.
A hétfői hazajövetel nagyon hosszúra sikerült. Olyan dugók voltak hogy csak na. Timi csak 1 órát aludt a kocsiban de nem nyűglődött én már annál inkább.
Összességében jól éreztük magunkat csak ne kellett volna olyan sokat utazni.

Teszek képeket.
csomagoljunk a nagy útra
Kép
fini a kaja
Kép
itt kell aludnom??
Kép
Kép
másszunk csak át
Kép
húúú de nagy labda
Kép
Anyával ázunk
Kép
apával szeljük a habokat
Kép
a Balcsinál
Kép
Kép

bocsi hogy sok(k) voltam

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: Hűű, nagyon klassz lehetett. Tesómék is járnak minden évben Kehidára a két gyerkőccel, nagyon szeretnek ott lenni.

jaimee

Petri!

Nagyon aranyos Timike, biztosan nagyon jól érezhettétek magatokat!

Képzeljétek, alig, hogy hazajöttünk, telefonált egy nő. Én vettem fel, és elkezdett dumálni, valami utezási iroda megbízásából. Persze Petike meg elkezdett sírni, mert éhes volt, mire a bunkó nője azt mondta, hogy menjek és nézzem meg, hogy miért ordít a gyerek. Erre emgem elöntött a pulykaméreg és jól beolvastam neki: talán azért mert négy napja született. Erre ő, akko nem aktuális és lerakta a telefont. Pfujj!!!!

Itt fekszik Petike a karomban, szopizik éppen. A többiek alszanak. Elég jól gépelek egy újjal. :oops: :lol:

Katlina a szobatársam is Georgievicsnél szült, császáros volt. Nagyon megvolt elégedve vele, többször is meglátogatta. A Tóth Mária szerintem az nst-t csinálja, azt nem tudom, szokott-e szülőszobán lenni.

PETI egy cicikirály. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól szopizik. És van tejem!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Húh, alig bírtam lecsatlakoztatni az alvó csecsevőmet!

Tegnap volt a gyerekorvos, minden rendben. A védőnő is volt, és szerencsére nem ébresztette fel Petikét. A kórházi gyerekorvos 37 hetesnek vette Petit, hiába, hogy terhességi hét szerint 39 hétre született. Azzal indokolta, hogy magzatmázas volt és nem volt kiázva. Amúgy az Apgarja 10/10-es volt. Nem értem miért kell egy 54 cm-s 3500 grammos babát úgymond visszaminősíteni?
Én csak cseresznyemag fejűnek hívom, mert olyan aranyos pici feje van.

Na gondolom, már únjátok, úgyhogy mára ennyit.
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Atya Ég!! Az ilyen nőtípusnak már rég ki kellet volna halnia... kb. az őskor végén :shock: :shock: de úgy látszik csak kószál még náhány példány errefelé. :lol:

No a Törpe ébred! Menek sétálni! ... asszem nem árt betenni egy esernyőt. :roll: :? :(
szilbee

Ja igen!

Ildikó!
Ki a gyerekorvos??
Méghogy 37 hetes!!! :shock: :shock: :shock:
szilbee

Sziasztok..

Pircsi.Nagyon jók lettek a képek,bizti nagy élmény volt Timikének.
A fedett fürdőbe kb mennyi a belépő?

Ildi.Én sem értem,hogy miért 37hetes????? Még jóhogy nem vesznek egy ekkor babát koraszülöttnek :? dilisek.
Imike meddig szopizott?

Szilvi.nem látszanak most a vonalzóid :roll:

pusza mki.

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! :)
Már megfigyeltem, hogy amikor vacakol a babanet vagy éppen összeomlani készül, akkor nem látszódnak a vonalzóim. Pár nap múlva visszajönnek maguktól.
szilbee

Hát én ezt nem értem 37hetesen nem lehet gyereket szülni vagy mi???? :twisted: :twisted: :twisted: ,bunkó,de ilyenkor nem a méreteiből kellene foglalkoznia?Amúgy 40hetesen is szülhet valaki 2500grammos gyereket arra mit mond???????????

De szokott Mária szüléseket levezetni,mert az orvos őt ajánlotta hogy nagyon aranyos,és tényleg az igaz még nem beszéltem vele,mert apával nem tudtam beszélni és nélküle ilyenekben én nem döntök hiába rám tertozik szeretem kikérni a véleményét

Ja másik érdekesség a 4d-én multkor azt mondta a hölgyszemélyzet hogy másodfokban érett a méhlepény,most az orvos azt mondta 1-2 fokban erett,és akkor döntsem el :evil: ,de mindeggy úgy is az orvosomnak hiszek

Kép

Kép
katlina

Katlina.

Az Apuci bennt lesz a szülésnél? Sajna én sem ismi így névről a szülésznőt.én Zsoltit Annamáriánál,Sziszit Gyöngyinél (v.Györgyi?? :roll: )szültem.utóbbi vér profi és aranyos is. :)
Ja,szerintem is a dokidnak higgy.

Mellesleg,én is hallottam olyanról,aki 38hétre 1800g-os babát szült.

Szilvi.a kistesó vonalzója visszajött. :lol:

pusza mki.

KépKép
KépKép
cleo27

Ildi
Nem semmi bunkó nő telefonált :evil:
Szupi hogy Peti jól szopizik és hogy van mit :D
Ezt a visszaminősítést én sem értem :? de szerintem lényegtelen az a fontos hogy egészséges!

Andi
Nem semmi fürdő árak vannak Kehidán. A legolcsóbb (fedett élményfürdő és a kinti medencék) 1900ft volt egész napra . 2 órára 1250, 3 órára 1600ft ez a felnőtt jegy.
itt van részletesen: http://www.kehidatermal.hu/magyar/arak2007.htm

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cleo! Remélem bent lesz apa,mert én Tiszasülyön ő pedig Dunaújvárosban van,szerintem a kórházban találkozunk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ildi! Örülök hogy minden rendben van Petikével és veled! Olyan édes lehet :)
De hogy milyen emberek vannak, hát ez nagyon fura..... :cry:
Amúgy nektek ki a gyerekorvos? MÁrmint hogy itt Szandán. Mi is át szeretnénk jelentkezni az itteni orvoshoz, és láttuk hogy 2 gyerekorvos van.

Pünkösd óta valahogy Marci is visszatért a normális kerékvágásba alvás terén. Minden nap 8-ig aludt, ma 1/4 8-ig.
Végre lehűlt kicsit a levegő, én nem bánom.

Petri! Nagyon jók lettek a képek. Látszik, hogy Timi is élvezte. Nagyon csini a kalapban :) Klassz hely lehet, hogy ilyen bababarát minden. CSak tényleg kár hogy olyan messze van.

Tegnap megtudtam, hogy sikerültek a vizsgáim, számvitel 5-ös lett, gépi könyvelés 4-es. :lol: Most már csak a szóbelin kell túl lennem.
judit_79

Csá mindenkinek!

Imike kb. három hónapos koráig szopizott, addig volt tejem, és addig is hozz kellett táplálni női tejjel.

A kórházban a főorvosasszony vizsgálta meg, ő mondta, hogy 37 hetesnek felel meg.

Amúgy a gyerekorvosunk Zsíros Éva, ő a szecskán rendel. Mindenki hozzá tartozik, még nekünk is ő volt gyerekkorunkban.

Katlina, ha nem sietsz, nem tudsz megfogadni szülésznőt! Egy hónapban csak négy szülést lehet levezetniük maszekba, úgyhogy a legtöbbnek már decemberre be van táblázva.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
És Imikénél már az elején is hozzátáplálásra volt szükség?
Imike bement látogatóba hozzátoka a kórházba? vagy otthon találkozott először az kisöccsével?

Judit! :D
Nagyon ügyes vagy!! Minden elismerésem!! Kép
szilbee

Sziasztok!

Judit!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Ildi!
Nagyon örülök neki,hogy van tejcsi,az egy igazi kincs!Remélem még jó sokáig lesz is! :lol:
Annak idején engem is hivogattak minden hülyeséggel,a kórházból kapják meg az adatainkat. :( A biztosítósok is olyan rámenősek,a szép szóból nem értenek csak ha durván elküldöd őket.(tisztelet a kivételnek)
Méghogy 37 hetesnek vette :shock: lehet be volt lőve :lol: mármint a dokinő.
Nekem is az a gyerekorvosom mint neked.Te meg vagy vele elégedve????

Katlina!
Aki az nst-n van Marcsi tavaly még nem válalt szülést mert egyedül neveli a kislányát,azért van folyton Ő az nst-n. De azért kérdezd meg hátha azóta változott a helyzet!

Petri!
Nagyon jók lettek a képek,és tetszik a hely,hogy ennyire gyerekbarát! Tök jó! Timike is annyira élvezte látszik a képeken! Egyébként most vettem észre,hogy tiszta anyja,de ezt biztos mondták már mások is!:D

Szilbee!
Ma van ultrahang? Várjuk a beszámolót! :D Lassan már te is félidős vagy!Nagyon repül az idő!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Mano!
Igen ma van! Délután 3-ra megyünk, de utána még megpróbáljuk elcsípni a háziorvost, hogy a belgyógyászati vizsgálatot megcsinálja. Szóval csak este jövök, hogy mi volt... :)
szilbee

Sziasztok!

Judit, gratula a vizsgákhoz!!! Nagyon ügyes vagy! Mit végzel? Mérlegképest?

Ildi, érdekes volt ez a nő a telefonba... Hogy őszinte legyek én is biztosítóztam egy évet, kifejezetten kisbabás családokhoz jártam. A történet ott kezdődik, hogy amikor Csongi megszületett felhívtak az Aegontól, kb. 7 naposan, hogy jönnének. Azt sem tudtam még, hogy fiú vagyok-e vagy lány, elküldtem a f*be. Innentől ha meghallottam, hogy biztosító, ugyanezt tettem 5 évig. Aztán nem volt munkám, és jött ez a lehetőség. Nagyon átértékelődtek bennem a dolgok, de mivel volt személyes tapasztalatom azt is tudtam, hogy máshogy kell az anyukákkal beszélnem. Én pl. tuti nem csinálnám, hogy az első héten rájuk zúdítom magam! Az Aegon ilyen, szerintem lefizeti az ápolónőket, védőnőket, sőt már olyat is hallottam, hogy végigjárták a kórtermeket. Nekem ez annyira borzasztó és undorító!
Emellett tényleg vannak nagyon jó dolgok, de ilyen stílusban ne csodálkozzon egy ügynök sem, ha megutálják őket!

Petri, nagggyon jók a képek, szuper helyen voltatok! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Szilbee, hú, de jó lesz neked délután!!! Kérünk majd beszámolót!

Tettem fel az albumomba új képeket a tegnapi ballagásról. Kicsit szomorkásra sikeredett, Csongi nagyon sajnálja a barátait, hogy elmennek, ő meg marad. És hát én is megkönnyeztem...

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13112

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee: sajna nem volt elég tápláló Imikével a tejem, ezért kellet hozzápótolni.

Hajni: én nagyon meg vagyok elégedve a doktornővel, már nagyon régóta ismerjük egymást, szó szerint születésem óta. Ő volt az első gyerekorvosom, aztán meg Iminek lett az és végül a gyerekeimnek! :lol:

Képzeljétek az egyik nst alkalmával hallottam, hogy mondta Marcsi, vagy Icuka, aki az nst-t csinálja, hogy kirugták az anyukáját a munkahelyéről, mert ő vigyázott az unokájára, mert Marcsi, vagy Icu nem mehetett vele betegállományba!Szóval elég gáz neki, lehet ezért nem is vállal szülést. Hú értettétek egyáltalán, amit írtam, mert én már elvesztettem a fonalat. :wink: :roll:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok Csajok!

Katlina!

Még jó,hogy írt Ildi. :shock: Az nst-s szülésznő nem is Marcsi hanem Icus!Meglátszik,hogy már régen jártam arra! :oops:
Az a Mária akit te mondtál egy szőke magas,és olyan kedvesen mosolygós??? Mert ha igen én nála szültem,és nagyon rendes volt velem végig,és sokat segített! Ő jó választás!
Vendég

sziasztok.

Évi.Megnéztem a képeket,nagyon jók lettek.Már volt nálatok a ballagás?Nálunk még csak 6-án lesz.Vegyescsoport van nálatok is?
Zsolti csoportjából is pont a barátai mennek el,ráadásul alig marad így
fiú (de hátha jönnek most kicsik majd szept),így is 23ból csak 7 srác volt sajna és ebből 3elmegy suliba.

Szilvi.Várjuk a fejleményeket és persze a méreteket. :)

JUDIT.NAGY GRATULA A SIKERES VÍZSGÁKHOZ.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit4
gratula a vizsgákhoz!

Mano!!
Ő az!Bizti hogy ő,olyan aranyos mosolygós olyan kedves :D ,annyira sajnálom hogy nem találkoztam már vele hamarabb

Kép

Kép
katlina

No megjöttünk. Minden OK! Ádám is látta a csemetéjét. Csak úgy vigyorgott... olyan jó volt látni. :D Láttuk a kis pofiját is. :)

Méretek
BPD: 33,5 mm
Femur: 20 mm
Ép gerinc, jól működő szív és vese, hólyag jól telítődik.
Lepény jó magasan van.
szilbee

Sziasztok!

Ildi! Gratula a szopihoz! Idióták sajnos mindenütt vannak. :evil: :evil:

Judit! Gratulálok a vizsgáidhoz!

Szilvi! Jövőhéten akkor meg AFP?

Cleo! Sztem nem lesz oviváltás:( :cry: :cry: :cry: Gergő nagyon ragaszkodik a csoportjához.

Petri! Azt hiszem még te kérdezted, h apum hogyan fogadta a költözést: Egyik szeme sírt a másik nevetett. Valahogy így lehet jól összefoglalni. Azóta is minden nap, de van h naponta többször is fel kell mennem hozzá :roll: Ha egy napot kihagyok már telefonál,h mi van. :twisted:

Megyek aludni.

Törpék mamáznak a hétvégén.

Én meg holnap takarítok :) :roll: :x

Üdv mindenkinek: Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Szilbee!

Kérdezted Imike hogyan fogtadta Petike érkezését? Bejöttek másnap a kórházba és az volt az első kérdése, hogy van lába? Szegény nem láthatta az angolpólyában. Olyan aranyos volt. Reggel kereste Petikét: hol van a kis barátom?

Judit gratula a vizsgához!

Betti! Ügyes legyél, biztosan sikerülni fog az összes vizsgád!

Zsú: ezer éve nem írtál, te is vizsgaidőszakban vagy?

Pá mindenkinek.

Ja nagyon sz. a. r. volt az éjszakánk, alig aludt Peti állandóan cicin volt, ki is szipizte az összeset, aztán négyórakkor elaludt, reggelre meg annyi tejem volt, hogy azóta is alszik.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee!
Akkor apa mosolygósan aludt el este :?: :D ,Robi is úgy szeretett jönni velem uh-ra :D

Kép

Kép
katlina

Kép Kép
Ancsikának boldog névnapot!!
KépKép
Puszild meg helyettem is!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ancsika !!!
Boldog Névnapot Neked!!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

ANCSIKÁNAK!!! KépKÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!!!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?