Petri!
Nagyon aranyos Timike, biztosan nagyon jól érezhettétek magatokat!
Képzeljétek, alig, hogy hazajöttünk, telefonált egy nő. Én vettem fel, és elkezdett dumálni, valami utezási iroda megbízásából. Persze Petike meg elkezdett sírni, mert éhes volt, mire a bunkó nője azt mondta, hogy menjek és nézzem meg, hogy miért ordít a gyerek. Erre emgem elöntött a pulykaméreg és jól beolvastam neki: talán azért mert négy napja született. Erre ő, akko nem aktuális és lerakta a telefont. Pfujj!!!!
Itt fekszik Petike a karomban, szopizik éppen. A többiek alszanak. Elég jól gépelek egy újjal.
Katlina a szobatársam is Georgievicsnél szült, császáros volt. Nagyon megvolt elégedve vele, többször is meglátogatta. A Tóth Mária szerintem az nst-t csinálja, azt nem tudom, szokott-e szülőszobán lenni.
PETI egy cicikirály. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól szopizik. És van tejem!!!!!!!!
Húh, alig bírtam lecsatlakoztatni az alvó csecsevőmet!
Tegnap volt a gyerekorvos, minden rendben. A védőnő is volt, és szerencsére nem ébresztette fel Petikét. A kórházi gyerekorvos 37 hetesnek vette Petit, hiába, hogy terhességi hét szerint 39 hétre született. Azzal indokolta, hogy magzatmázas volt és nem volt kiázva. Amúgy az Apgarja 10/10-es volt. Nem értem miért kell egy 54 cm-s 3500 grammos babát úgymond visszaminősíteni?
Én csak cseresznyemag fejűnek hívom, mert olyan aranyos pici feje van.
Na gondolom, már únjátok, úgyhogy mára ennyit.