Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Ez aztán nem semmi reggel! Kitartást már 10.30 van.

Ancsa! De gondolom nem bánod, hogy lementek a kilók.
Nekem csak 3-4 kilótól kéne megszabadulni, de nem tudok.
Vendég

Már itthon vagyunk,dani fekszik,sztem alszik egyet.Háromtól rendel a dokija,majd leviszem,de holnap már biztos nem megy suiba.
vedresandi

Krisztinka:Kifejezetten jól jött,hogy 10 kilóval kevesebbel kezdtem a második terhességet,és jelenleg még egy grammot sem hiztam.

Kép

Kép
ancsa03

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Nem semmi a mai reggeled!!!
Dani mitől hányt??
Jobbulást neki!!!!

Krisztinka!
A görbéd szép,drukkolok!!!!!

Klarka!
Neked megy a privi mindjárt!!!!
Én voltam Szentendrén,vagyis nászúton Verőcemaroson voltunk,bejártuk a Dunakanyart!!!
Minden nap átmentünk Szentendrére!!!
Van egy jó emlékem onnan,egy fonott kosár,meg a legelső kocsinkba beleszaladt egy teherautó!!!!Erről egy fényképünk van!!!
Szép hely,már évek óta tervezzük,hogy a gyerekeknek megmutatjuk,hogy hol voltunk nászuton,talán ebben az évben sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa!
Örülök,hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hőm tegnapi 37,2-ről felment ma 37,4-re,folyás is van!!!!!!!!

Üdv MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na mi van veletek??????????????????????????

Mikor vagyok,senki sincs?????????????????????
Vendég

Mi most megyünk a piacra! Pusszantás!
Vendég

Én itt,de mivel itthon vagyok,teszek-veszek.Nem is ártott nekem ez a kényszer pihenő nap :lol: Köszönöm Dani :lol:
vedresandi

A kényszer pihenő nekem sem ártana!!!!!!!!!!!!!!!!

Örülök,hogy Dani :lol: :!:
Vendég

Krisztinka! Én se vagyok ám mindíg ilyen optimista, de nevelem magam rá. Bár nagy pofonokkal jár, de azért mégiscsak könnyebb és jobb is abban hinni, hogy rendben menek a dolgok. így az ember nagyon tud örülni, a pesszimizmus meg elveszi az örömöt az embertől és helyébe adja a lehangoltságot és aggódást. Régen marha pesszimista voltam, meg magamat is utáltam, bénának tartottam. Szerencsére a párom és a főiskolai önismereti és egyéb csoportok "meggyógyítttak".

Szóval mindenkinek optimizmusra fel! :wink:

t.kriszti! Ott baba lesz szerintem! a görbéd is szebben alakul mint szokott nem?

Hú, Andi nem semmi a mai napod. De jól van a kisfiú ugye?

Hát fogyókúra ügyben nem tudok állást foglalni, azonban szivesen vennék hízókúrás ötleteket! :D

Szentendrét, mint volt Budapesti lakos én is nagyon szeretem, olyan romantikus és olyan jó a marcipánmúzeum! Volt nagy biciglis kalandunk is! :lol: Vagy négyszer próbáltuk megtenni a biciklis útvonalat oda, mikor végre egyszer sikerült.
Első alkalommal az én biciklim lett deffektes.
Második alkalommal a páromé.
Harmadjára szegény párom figyelmetlenségből bele halytott egy gödörbe és sajnos nem csak a bicikli lett tropa, hanem ő is.
Negyedjére végre eljutottunk :!:
kislibus

És nem adtuk fel! :D
kislibus

Kislibus:jól van Dani,aludt egyet délelőtt,most kutya baja,Biztonság kedvéért leviszem a dokihoz 3-ra.Sztem az iskolai stressz :wink: :lol: :lol:

Én is igyekszem mindig optimista lenni,és erre tanítom a párom is...lassan sikerülni fog :wink: :lol:
vedresandi

Örülök, hogy ennyire beindított mindenkit ez a Szentendre téma...nem gondoltam, hogy ennyire megmozgatjam mindenkinek az emlékeit...:):)

Mi most jöttünk haza, Andrissal jártam a várost, de mostanára kidőlt, úgyhogy most remélem sokat alszik...

A fogyózás jegyében megyek ma tornázni...remélem bírni fogom..

Szegény Danika....biztos suliundora lett...:)

Majd még jövök, csak kihasználom az alvásidőt!

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Na itt vagyok én is,csak csavarogtunk egy kicsit.........

Zsu:Mi van veled?Barnázás hogy áll?
Denni:Mi van veled?Légyszi jelentkezz be!!!!!!

Andi:Jobbulást a fiadnak!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Végre gép elé jutottam.
Vissza olvastam egy kicsit.
Kriszti, ha a párom nem dolgozik akkor hétvégén amikor nyaraltok, ráveszem, hogy menjünk el Bogácsra egy nap. Ott hátha ott több időnk lenne egymásra, mint a múltkor. Mert az nem volt az igazi! Addig meg kitartás, és tényleg ne gondolkodj olyan hülyén, mint én!!Igenis lehet babó a pocidban!! Milyen könnyű ezt másnak mondani.
Andi! Nem semmi, ahogy a mai napod indult! Azért nem vetted el a kedvünket a gyerekvállalástól, meg ha neked se ment el, akkor nem volt olyan vészes. Sajna a gyerek gonddal is jár, de nagyon jó, ha van, ezért élünk.Egyébként, meg olvasom,hogy minden rendben van már, és ez a lényeg. Örülök neki.Mit mondott a doki?
Klarka! Nagyon szép kismama voltál! Látszik rajtad mennyire boldog vagy!
Én még nem voltam Szentendrén, de nagyon vágyom oda. Előbb-utóbb eljutok oda.
Ildi, mi van már megint veled? Mindig ilyen rosszul szoktál lenni, vagy csak az utóbbi időben? Jobban vagy már?
Krisztinka! Eddig nagyon jó a görbéd! Már akartam kérdezni,hogy mit jelent, hogy néha teli, néha meg üres karikák vannak?
A kilókról meg inkább ne is beszéljünk…………

Ma is takarítottam, de soha nem fogom befejezni. Ma a konyhából dobáltam ki egy csomó mindent, meg a fürdőt tettük rendbe. Muszály volt kifesteni, mert még nem lett kijavítva a múlkori beázás, amit a biztosító kifizetett, és most megint beáztunk,de nem akartuk úgy kihívni,hogy még az előző sincs rendben.
Na, és ma mi történt? Éjszaka többször is felkeltem, mert olyan érzésem volt, hogy tuti megjött rendesen, de nem hogy nem jött meg, még kevesebb a barna, mint tegnap. De azért van.Azt hiszem holnap újra elkezdem mérni a hőmet.
Tegnap megjött a Kismama újságom, és most ilyen karszalag van benne. Persze én rózsaszínűt kaptam. Mondtam is a páromnak, hogy nézze már nekünk kislányosat küldtek, honnan tudják,hogy erre vágyom???????

Na azt hiszem mára ennyi, a drágám, úgyhallom végzett a fürdőzéssel. Még befejezem, amit vacsorára szántam, de nem fogjuk megenni, mert a barátaink meghívtak vacsira. A „fiatalasszony” főz.
Puszi, szép estét mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Na tessék, most átom, hogy már a 35 nap is eltelt.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Már nem bírom!!!! Mikor tesztelsz???
Mostmár tuti pozitív teszt lesz, úgyhogy tessék tesztelni! Tök jó szülinapi ajándék lenne Neked na meg nekem is! :lol:

A lukas karika azt jelenti, hogy nem akkor mértem mint amikor szoktam(tömött karika).
Vendég

Zsu, te nekem nagyon gyanús vagy! Meg tetszik, hogy olyan nyugodt hangvételű volt a leveled..:) Csak nem?.....??

Kép
klarka

Zsuuuuuuu! Ne csigázz már minket!!!
Vendég

Zsu, kezet foghatunk, nálunk is most van beázva a fürdő, mi jövő hétre várjuk a biztosítót....

Kép
klarka

Zsú! Én is tesztet akarok!!!! Ha nem tesztelsz meghibbanunk itten!
kislibus

Jut eszembe, valaki monda az URL-t. No vajon sikerül?

Kép
kislibus

Hát ez most se megy. De köszönöm azért.
kislibus

Kislibus! Az az url kód kell ami ez alatt van: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Vendég

és úgy kezdődik, hogy [url=http://lilypie
Vendég

Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi! :lol:
Megvan! :D

Köszi!

Kép
kislibus

Na látod, megy ez mint az ágyba szarás!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ZSU!
Na végre,hogy irtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó lenne,ha ti is eljönnétek Bogácsra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát van türelmed és kitartásod magadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De én már nem birnám azt,hogy ne teszteljek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden nap megnézem a tesztet,de mindig azt modom,hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennek már tényleg pozitivnak kell lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu:miattam ne tsztelj,én érzem :wink: :lol:

Kislibus.Na végreeee,hogy van vonalzód :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én mára elköszönök,lehet még benézek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is örülök, hogy sikerült végre a vonalzót össze hozni, bár még nem végleges, mert a mostani mensim pl 24 napra a műtétre jött meg, de korábban mindíg 27-28 napos ciklusaim voltak. Úgyhogy most kíváncsi vagyok mikorra jön meg.

Kép
kislibus

No megyek mosogatni, meg lassan párom is megjön. Végre hozzábújhatok :)

Mindenkinek jó éjt, ha netán ma nem jönnék.

Jaj! Újabb terhes kismmám van...a gimiben. 16 éves. Megtartja, de természetesen nem tervezett. Azért úgy nézem alkalmas lesz rá, elég érett lány.
Ő már a 3. Ilyenkor nem is tudom, hogy mosolyogjak, vagy sírjak. Merthát tulajdonképp miért is világosítom fel őket a védekezési lehetőségekről, ha ennek ellenére se alkalmazzák!? Ki érti ezt!?

No ha az Isten 15-16 éves kislányoknak babát ad, asszem mi is bizakodhatunk! :D
kislibus

Kislibus: ez nem semmi. De én tudok még durvábbat: egy ismerősöm férjhez ment valakihez, mert jött a gyerek. Közben megcsalta, ezért elhatározták ( a gyerek még csak 2,5 éves volt), hogy elválnak, de közben már jött is a gyerek attól a pasitól, akivel megcsalta a férjét. Mondjuk ő már nem tizenéves....de ha "nekik" is sikerül, akkor meglátjátok, hogy annak is ad az Ég, akiboldog és kiegyensúlyozott házasságban él, mint MI, UGYE?? :D :D :D

Kép
klarka

Bocsánat a ronda pletykálásért, csak tök felháborítónak tartom!! Szegény gyerek!!

Még benn vagyunk szüleimnél, Andris lefeküdt aludni és várjuk a férjemet. Szüleim csak ma tudtak felköszönteni névnapomon és képzeljétek kaptam tőlük azt, amire vágytam: egy Yves Rocher parfümöt (Thé Vert-zöld tea)..Nagyon-naggggggyon fíííínom illata van!!!

Kép
klarka

Csak jelezném felétek, hogy megindult ma a tojásfehérje, úgyhogy....sajnos most elfelejtettem mérni a hőmet, de akkor holnap reggeltől indul..a vonalzóm is jelzi, hogy már közeledik az ovim :). DE hozzáteszem: nem fűök sok reményt hozzá a szoptatás miatt....De egyébként nem is baj, mert Andris olyan édes: ma életében először hozzámbújt, ráfeküdt a hasamra és szinte elaludt.....de legalább negyed úrát kibírt nyugton és annyira jól esett, hogy csak na....tök meghatódtam. :oops:

Kép
klarka

Azért van betűzavarom, mert nem ég a lámpa a szobámban, csak úgy próbálom silabizálgatni a billentyűket...

Kép
klarka

Klarka: ahhoz képest nem rossz Klarka,hogy sötétben tapogatózol :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaja, rámjött a szóf.sás:) Képzeld milyen vagyok, amikor ég a lámpa.... :wink:

Kép
klarka

Most mondd,amíg ittvagyok,neked meg van időd :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Most kóstoltam meg Anyu frissen főzött bodzaszörpjét és nagyon jó.........jajjjjjjj, rámjött az ehetnék.........erre mit csináltam? Ettem egy hamletet és ittam vizet....bleeee az ember ilyenkor úgy ki van éhezve telt ízekre.....bűűűű :oops:

Kép
klarka

Én is éhes vagyok,de ilyenkor már nem akarok zabálni,pedig de tudnék!!!!
vedresandi

Hadd kérdezzek valamit! Amikor írtok a fórumba és utána megmutatja, hogy mit írtál, akkor ha ott hagyom az oldalt, akkor ha jön új üzenet, azt megmutatja a fórum, vagy újból be kell lépni? Mert én eddig mindig beléptem újból és kissé macerás...

Kép
klarka

Én se zabálok, pedig én is tudnék. A mérleg kiakadt mutatója lebeg a szemem előtt és akkor elmegy az étvágyam.. :D

Kép
klarka

Klarka: az utolsó üzeneted területére kattintasz jobb egér gombbal,frissítés,és ha írtak utánad,akkor az megjelenik.Értetted? :wink:
vedresandi

értettem, de nem működik

Kép
klarka

Miért nem működik???
Frissítés után,ha valaki írt utánad,akkor látod.Ha nem írt senki,akkor nincs következő hozzászólás.
vedresandi

OK, most már működik. Egyébként megnéztem most az iwiw-es oldaladat és az Elmer Szandra nekem is ismerősöm (vele bagy egy képen, ugye?). Az unokabátyám feleségének az unokatestvére.....szóval ismer engem.

Kép
klarka

Die Welt ist klein....hehe

Kép
klarka

Klarka: láttam :lol:
Én a barátnőmön keresztül ismertem meg....és ma is tartjuk a kapcsolatot :lol: Kicsi a világ:D
vedresandi

Na, sajna én megyek, jó éjt!
Indulunk haza Szentendrére...ez egy ilyen nap...

Sziasztok!!

Kép
klarka

zsu: tesztelj megéri hidd el és utána nagyon boldog leszel :lol: nehogy már ne legyen ott az a baba :lol: te leszel a hónap első kismamia :lol: t.kriszti: helyzet????? hogy érzed? andi: te is bizakodhatsz ám ebbe a hónapba :lol:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?