Halihóóóóóóóóóóóó
Bandika
Apa az extra napokat csak akkor vegye ki,ha ti már otthon vagytok! Nincs értelme a szülés után egyből, ti benn ő az üvegfal mögött.
Rita
Jobbulást Máténak! AZért ha napokig adod neki a könnyű kajákat nem lesz baja, mármint úgy értem, nem kell annyira variálni.
Nélunk is orvosos napok vannak:
Tegnap este Katával jártuk meg az ügyeletet,mert vérzett az orra, vagyis fürcsi után a kaja közben véres volt az egyik orrfele. Felhívtam az ügyeletet, s mondták azért menjünk be, bár nem levert a ygerek, evett,aludt egész nap rendesen.
megvizsgálták, és semmi.
Valószínű napközben belekapott és a meleg vizuka hatására feloldódott a var.
Nagyon rendesek voltak a Bethesdában!
Viccelődtek,meg minden!
Mondjuk Kata visított, mint az újévi kismalac, de 1 percig kukucskáltak az orrába,leszedték a vart és kész.
Ápolónéni kiment apukához,hogy nem bántják ám agyereket, csak nagy a hangja!
Mondtuk, hogy 3,5 hónapig gyakorolt!
Állítólag, amikor kivették a pocakomból, akkor is így üvöltött! (Akkor mé lett8/9-es abgarja?)
Ma reggel meg én mentem a dokihoz: torokgyuszival.Megjegyzem se láz,se takony,se köhögés, csak nem bírok nyelni. Erre felírja az antibiotikumot!
Nem váltomki, soha nem szedem be úgyse, mondjuk kb. 16 évesen voltam úgy igazán beteg utoljára!
MA bementem a bölcsibe!!!Júl 15-én kell menni beritakozni, hogy esetleg 2008!!-ra legyen hely!Úgyhogy stip-stop egy hely!Aztán még mindig meggondolhatom magam!
Kata úgy elment a gyerekkel játszani,mint a sicc!20 perc után fordult hátra, keresni engem!
Azt hittem ott nyomban elsírom magam!
De arra legalább jó volt, hogy lássam,erre nem vagyok felkészülve!
Mondta a bölcsis néni, hogy pont jó, hogy még kapok egy évet(én)!
Sírva nem lehet beszoktatani egy gyereket!
Nagyon aranyosak voltak egyébként!
Lilla
Mi volt am a vizsgán????????????
Én 15 év vezetés után a multkor próbaképp megcsináltam a tesztet! Jól megbuktam!!