Sziasztok!
Nem hiszitek el, de legalább 3 hete nem volt olyan, hogy igazán jól aludjak.... Na de most bepótoltam!!!!
10:00-kor keltem fel!!!! És olyan jóóóó volt!
Azért érzem az elmúlt 2 hétnek a fáradalmait... és úgy vagyok vele, hogy még gyorsan kihasználom azt az időt, amikor még nyugiban alhatok éjjel vagy akár késő reggeleig!
Ráadásul az elmúlt 2-3 napban nem tudom miért, de olyan szinten rámjött minden délután az alhatnék, hogy csak na! Tudjátok, mint amikor egy jó ebéd után úgy csalogat az ágy!
Szerdán is ledőltem egy picit a kanapéra és ahogy letettem a fejem egy pillanatra
már aludtam is!!! Bárcsak Tarek is olyan jó alvó lenne majd, mint én!
Tényleg Anyukák!!!!
Ti vettetek valami mózeskosár félét, amibe bele tudjátok tenni a piciket napközben amikor nem alszanak és mondjuk nem a hálószobában vagytok? Mert hát azért nyílván nem mindig alszanak és nem mindig csak a hálóban vagyunk. Nem? Csak azért mert én a hordozóba nem szívesen teszem bele majd Tareket amikor még újszülött. Még úgy sem, hogy "kipárnázom" az alját, hogy ne olyan ülő helyzetben legyen benne, hanem fekve.
Mózeskosarat meg nem akarunk venni, mert abban alig szoktak lenni. Ráadásul tényleg nem tudom azt később kihasználni, mert csak egy bizonyos kg-ig jók.
Szóval várom a tippeket/tanácsokat!!
Andi!
Maja nagyon cuki!!! Milyen "nagy" már!
Timi!
Várjuk majd a beszámolót, hogy mit mondanak Rékáról, hogy miért nem akar hízni! És addig is drukkok, hogy egyen az a pici lányka!
Niki!
Nagyon ügyik vagytok Emmával szopi ügyben! De azért sajnálom, hogy néha fáj a cicid. Amúgy képzeld azt mondta anyukám, hogy baromira nem tesz jót, ha a mellbimbót anyatejjel kenegetjük, mert az pont azt segíti, hogy a bacik ott ragadjanak. Ő arra esküszik, hogy mindig jól meg kell mosni és szárazra törölni a mellett minden szopi előtt és után. A melltartóbetétet pedig szintén gyakran cserélgetni kell. Nem szabad sokáig a mellen hagyni, mert ott alatta is szaporodhatnak a bacik a tejtől!
Andi, Zsu! Merre jártok???? Nagyon el vagytok tűnve!
Evu! Te is!!! Pedig te egy szorgalmas fórumozó vagy!
Na puszok mindenkinek!